Ny blogg!

Då har man skaffat sig en ny blogg. Hoppas ni som läser den tycker om den=) Sitter ju ändå ba framför datorn på jobb o kan va skoj o ha nått o göra under de dötiderna när här e nada o göra=)=)

VÄLKOMNA!!!=)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, det var ju bra att du har en blogg så jag kan hålla koll på dig :) men förresten, jag förstår inte hälften av vad du skriver... Annika, du måste börja träna dig på att skriva SVENSKA, du är ju dock inte 8 år längre vilket man skulle kunna tro skriftmässigt!!! Jag trodde det var en peruk du hade på kortet från Sthm men kom på att du sagt något om misslyckad färgning. Jag tycker du är fin, jättefin. Jag tycker faktiskt att jag har en väligt snygg dotter, men sådan mor sådan dotter, hihi. Ikväll ska jag på sminkparty hos Lotte, Felix mamma. Det är samma märke som det jag gav en behandling till dig du vet, Mary Key eller ngt liknande. De ska ha en jättebra mascara enligt Lottes dotter, så det är möjligt jag testar en sådan samt ett sådant läppbalsam som du rekommenderade.

2008-05-07 @ 13:19:36
Postat av: Lisa*

Oblond du är nu eller?? Fortfarande det? Får la kolla runt på de nyare bilderna så lär jag ju få reda på det *hehe* =) Lät somatt ni hade en bra helg i el stockholmo =)
Ta gärna en helg och kom upp hit nångång, du är såå välkomen =) Ska öppna ett nytt ställe nu i sommar som verkar va bra, men man vet ju aldrig, hörde det på radion imorse påväg till jobbet =)

2008-05-14 @ 21:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0