Festivalyra!

Jaha då va det dags för årets Helsingborgsfestival och halva stan e avspärrad för alla knallar som ska kränga sina produkter. 14isarna springer fulla på Axels tivoli o alla "bönner" hittar in till Hbg från sina hålor utanför stan. hehe. Jag gillar verkligen INTE festivalen men ändå vill man ner o kolla. Som en tradition som ba ska göras.

Ikväll ska jag hem till A, hon fyller år o sen blir det Cardan så ingen festival för mig idag.

Ha en trevlig festival!

see ya down there like the retards we are=)

Stekare i stan

Jaha det va ett tag sen jag skrev, vet ej varför har bara ej pallat. O jobbigt o lägga ut alla bilder. Varför har inte blogg.se samma system som tex hotmail eller facaebook har där man kan lägga upp många bilder samtidigt.. drygt o lägga upp 1 o 1 hela tiden.

Iallafall så hade jag besök förra helgen av ett gäng stockholmare. well en av dem va bara inflyttad sthlmare från Uddevalla.

Det va D som jag o I lärde känna när vi bodde på Gran Canaria o hans polare. Så himla skoj att vi hållt kontakten för fan va jag gillar D. Helt underbar människa=)

De kom på torsdagen men mitt i natten o jag skulle ju jobba dagen efter så vi satt upp o snacka ett litet tag sen gick vi o la oss.

På fredagen drog vi till Danmark o köpte alkohol sen blev det fest. Det va inte direkt roligt ute men det visste vi ju nästan innan vi gick ut. Fredagar i Helsingborg e ALDRIG bra o speciellt inte helgen innan lön.

Här e lite bilder från fredagen.



Lördagen va vi hos mina föräldrar o fikade. Pappa bjöd grabbarna på whiskey o själv drack  jag en cider. Hade väldigt trevligt och när sedan det blev uppehåll o slutade regna gick vi ner i Ramlösa parken och tittade. Så nu kan killarna åka hem till sina päron o berätta de sett lite kultur o historia osså när de varit på sin road trip=) Då blir de nog stolta.

Sen på kvällen blev det ju självklart mer festligheter o vi hade riktigt skoj. Sjöng sing star hemma hos mig o dansa röven av oss på cardinal.

Bilderna från i Lördes kommer här



Nästa gång blir det jag o I som drar på Road trip till Stockholm för o hälsa på våra grabbar. =)

passion!

Detta kallar jag att leva för sin dans o bevisa för alla att man kan göra det man älskar mest i hela världen även om man råkar ut för en olycka.



Katastrof

Tycker det varit VÄLDIGT myk olycker på nöjesfält de senaste månaderna. Man hör något nytt varanan vecka. Kusligt för det kan ju gå riktigt illa om man har otur.

Hemskt oxå att personal påpekat att karusellen låtit konstigt och att säkerhetsbyglarna ej varit tillräckligt starka men de ansvariga inte brytt sig. Pratar såklart om den senaste olyckan som hände på Liseberg igår. Rainbow som funnit där så länge kraschade och den va fullsatt med barn från gothia cup. Synd om småpojkarna som inte kommer kunna spela sitt Gothia för de e skadade eller skärrade.
Tänk er själva in i sistuationen, hade man nånsin satt sig i en karusell igen?
Jag vette tusan, men nu e jag ej rädd det ska hända något o e inte rädd för att åka men hade man varit med om minsta lilla hade man nog blivit ordentligt rädd för det e inget att leka med.


I 24 år

Jaha då va det avklarat. Nu e I 24 år gammal och vilken fest det blev. Då vädret inte ville bestämma sig om det skulle va regn eller solsken så dukade vi upp inne i I´s lilla etta. Men det gick jättebra o vi hade superskoj.

I bjöd på hamburgare o det va nog de godaste hamburgarna jag ätit på lääääääänge. Smaskens.

Innan alla folk kom gav jag mina presenter för va tvungen att förklara några av dem så ville ta det när det va lugnt o sansat.

Här e presenterna!


Jag hade köpt massa Hello Kitty saker då I e helt tokig i Hello Kitty. En plånbok, strumpor, flipflop och en liten handduk med den söta katten på. Sen hade jag även köpt ett litet mobilsmycke som påminde så myk om I så jag va tvungen att köpa det. Men vi kom på sen att ho nog ej kan ha mobilsmycke i sin telefon,hehe. Men men tanken som räknas.



Kolla vilka söta Flipflop!=) Ska nog köpa ett par till mig själv osså. Så SÖTA



I har ju alltid velat ha ett VIP kort på Cardan så jag ANKA har lagt ner hela min själ i att få tag i ett till henne=) Fick mess av P där han sa det låg i entren så jag skrev ett gulligt kort istället. Det roliga va bara att P hade skrivit I´s gamla efternamn så där fanns ju inget till henne men hon kom in gratis ändå. Fick tag på P igår o han sa han gjort en tabbe men att han skulle ringa o få det fixat=) haha. Klantarsle den där P. Haha, men vi gillar han ändå! Så nu kan jag o I springa på Cardan hur myk vi vill utan att känna vi ej har pengar för nu har båda VIPkort.
Ska oxå tilläga att jag även fixade ett VIP kort på Banhof i Ängelholm. Både till henne o mig. Man har ju sina kontakter;) Så nu blir det kanske lite festligheter i Ängelhåla som jag brukar säga.  


Hade även köpt detta fina halsband till henne. Så precis som C i Sex and the city har hon nu sitt eget namnhalsband.





Fina dekorationer sattes upp på I´s vägg o massa ballonger överallt. Så skoj med kalas.



Festen började ju som sagt hos I och här ett litet smakprov av alla miljontalsbilder som togs från den festen.



Det bar ju som vanligt iväg till stan o Cardinal senare vid 1 tiden ungefär. Där köpte vi skumpa eller förlåt mousserande vin heter det faktiskt. Hehe. Inte fanken har vi råd med riktig skumpa fattiga som vi e allihopa så fick ju bli det billigare alternativet men det va ju ändå tanken som räknades o vi fick vår skål med födelsedagsgrisen. Här e bilderna från Cardan




Blev även fotad av 2 mingelfotografer. En från piccaboo.com och en från miloo.se.

En på mig o J. En av mina bästa killpolare. Så kul o träffa han ute. Puss på dig best friend



O här e en annan bild på oss girls. I, N, L o jag,  e vi inte snygga?=)

my nails!

Satt uppe ganska länge igår o satt o knåpa med mina naglar. Det e inte roligt o göra på sig själv asså men man måste ju va fin o jag hade knäckt ganska många naglar så det var verkligen dags. La på mina egna naglar så de e ej så långa, ok vissa e tippar men de flesta e mina egna naglar.

Här e resultatet av några timmars jobb



Vad tycks???


Idag e det äntligen fredag, som om det känns annorlunda för mig som ändå ska jobba imorgon=( Men det e skönt o sluta tidigt idag. Ska fixa J´s naglar sen blir det chill för hela slanten. Vet dock ej med vem, får se.

Imorgon lördag e det I´s födelsedagsfest o det ska bli sååååååååå skoj. Packade in hennes paket igår o det blev 7 paket=) Kan ju ej avslöja vad där e i dem ännu då lilla I kanske går in o snokar=) På måndag ska ni få veta vad jag köpt, ska se om jag kommer ihåg att ta bilder på det imorgon så ni får se vad fint det va=)

Imorgon e det party!! Håll tummarna för att det ej regnar då vi ska va ute på I´s baksida. Blir väldigt trångt o va 16 pers i hennes lilla etta men det får gå helt enkelt! Annars kan vi kanske gå hem till mig eller D som har större lägenheter. Äsch det löser sig alltid. Kul ska vi ha iallafall. Lovar att ta många kort, ska vara papparazzi imorgon. =)

Nu ska jag äta nyttig gröt till frukost!


Jag brukar ha i antingen kanel eller hallon/blåbär! Då e det faktiskt ganska gott=) Tycker jag e skitduktig o nyttig! Eller hur?=)

I = mästerfotograf

Kollade precis igenom bilderna på min kamera. I e rolig hon. Dessa bilderna hade hon tagit i lördes på min balkong,

Ok att hon tar bild på N men varför ta upp askfatet FULLT med fimpar?


I´s fötter. Inte ens snygga lixom=) haha sorry I men sant, o det gäller inte ba dina fötter, Fötter e ÄCKLIGA!


I drack rosevin, eller hon drack typ 1 klunk=)



Lilla söta I


Paris ville osså va med på bild=)



Att I ej va med ute förklarar nog osså varför jag ej tog några bilder ute på krogen=( Brukar alltid va papparazzi både jag o I men va lixom ej samma sak utan min I. Nån bild tog jag men inte myk att hänga i julgranen.


T ska springa genom vattenstrålarna=)


Vad gör den förbannade konen där mitt i min fina bild


På väg till cardan


Hmm ja vad ska man säga? T tänder tydligen på blå plåster, hehe


På stan


E o T = bästa vänner


Inne på Cardan

Naglar, vad annars!

Här kommer söndagens mästerverk=) Bakis som satan va jag så va tvungen att ändra tiden från 13.00 till 18.00. Som tur va så va hon osså lite bakis så hon blev nog glad när jag messade. Hon hade sett de senatse naglarna jag gjort här på bloggen o ville ha likadant.









Åska!

Vaknade upp mitt i natten av att det small till ordentligt. Kändes som det var INNE i sovrummet, riktigt läskigt va det. Det spöregna ute o vi hade fönsterna öppna för det blir så varmt annars, så när vi väl vaknade av åskan va vi tvugna att stänga fönsterna för det regna så myk ute att vi ej kunde sova av ljudet. Blixtrarna lysste upp hela rummet o jag va faktiskt ganska rädd. Tur jag hade J där annars hade jag nog sketet på mig, hehe. Åskan måste ha gått precis ovanför mitt hus för direkt efter det blixtrade åskade det o det va RIKTIGT högt. SCARY!


Vi 3!

Va inne på cardans hemsida nyss o såklart har vi blivit fottade, som vanligt=)

Jag O I lite smått berusade;)


I, B o Jag äger. Vi 3 e dreamteam=) M saknades dock=(


Fredag

Igår efter jobb gjorde jag fransar o sen naglar. Börjar få slut på ideer nu tycker jag men lyckades hitta på något skoj på min kunds naglar. Tyckte faktiskt det blev ganska fräckt.=)






Lagade sedan mat till mig o J, mumsfillibabba blev maten o jag har lärt J äta spenat=) Jag gjorde den kyckliggrejen jag gjorde på min födelsedag. Så himla gott=) Tackar ännu en gång M´s mamma för receptet. Måste erkänna det blir en aning godare när hon gör den men den går absolut o äta när jag gör den.

Kollade sedan på film, 27 dresses med Izzie från Greys Anatomi. Den va ganska långtråkig o man visste ju precis hur den skulle sluta men vi va nog för trötta för att tycka något om den egentligen. Men det var en typisk chick film med "happy ending" slut=)


Kråkön

När jag va liten åkte jag 1 vecka varje sommar till min vän N i Stockholm. Första gången var jag 7 år och jag skulle flyga själv. Jättenervös minns jag att jag var men de tog så bra hand om mig att jag inte ens var rädd nästa år jag skulle flyga upp till Sthlm.

Vi stannade dock ej i Stockholms stad utan packade bilen full med grejer, knappt så vi fick plats själva, och begav oss uppåt mot Hudiksvall. Där har N o hennes familj sin båt och bara tanken på när man kliver av bilen efter 3 timmars körning o känner doften av hav får en att mysa. På med flytväst och 20 min färd ut till mitt älskade Kråkön.

Så här ser det ut när man kommer in med båten till hamnen och huset på höger sida är N´s släkts hus med brygga o båthus=)


Här har jag spenderat de bästa sommrarna i mitt liv. Inga bilar, inga affärer, bara lugn o ro. När vi ej badade så gick vi med hunden i skogen, plockade blåbär som vi sedan gjorde blåbärspaj på. Tror ingen förstår hur mysigt där är och hur man verkligen kan hitta sig själv utan att stressa o tänka på en massa saker som ska göras. Här kan man ba luta sig tillbaka o glömma bort allt jobbigt hemma.

Varje år hade vi kräftfest och jag fick lära mig hur man äter en kräfta på "rätt" sätt. När man va liten åt man ju gärna bara klorna, kanske stjärten men absolut inget mer. I familjen Lindqvist går inget till spillo på en kräfta=) Fick även lära mig att äta fisk. Vi fångade ju all fisk själva och det smakar ju helt annorlunda. Började med att smaka på strömming och sen efter 2 sommrar åt jag all fisk som serverades, tom stjärtarna på strömmingen som steks o smakar som chips.

Vilka minnen, sitter här o bara ler o drömmer mig tillbaka. Det va många år sen jag va med på Kråkön nu vilket e så synd. Men blir ju så när man växer upp o jobbar på sommrarna och inte har lika lätt att ta sig dit som när man hade sommarlov flera månader när man va liten.

De sista minnet jag har från Kråkön va jag nog en 14-15 år. Då träffade jag o N några killar där på ön o jag blev ju lite bettutad i denna säkert 5 år äldre kille, hehe. Men han tyckte om mig osså så vi hade la lite myspys o fick faktiskt ett vykort av han när han va ute o reste säkert 1 år efter vi träffades där. Hade vatt så kul o få kontakt med han igen. Nu när man har facebook o så e det så lätt att hitta folk men ej lyckats. Så om det finns nån som läser min blogg från Härnösand där han va ifrån så hojta till om ni vet nån som heter A Stark. Kommer ej ihåg förnamnet men för mig det var Andreas eller Anders eller nått liknande.

Nu när jag sitter här o minns tillbaka kommer det upp så myk roliga saker vi gjort. Paddtävling som vi hade mitt i nätterna. Jag, N o hennes lillebror E va ute mitt i nätterna o samlade paddor i en spann sen hade vi paddtävling från bryggan. Den som först fick sin padda  i vattnet vann=)

Jag o N va små busar osså iallafall sista året jag var med. Exakt vad vi gjorde kan jag inte riktigt dra upp här då jag vet att vissa som läser denna blogg ej ska veta ALLT=) Men vi va uppe mitt i nätterna o smygrökte o drack häxa. Till vilken nytta vi drack alkohol på en ö där man ej träffade nån eller fanns nått o göra vet vi nog ej själva. Det va nog mer spänningen.

Skulle kunna sitta hela dagen o bara skriva ner minnen från min underbara tid på min älskade ö men ska ej tråka ut er. Ska faktiskt ta med lite bilder från den tiden o scanna in så ni får lite mer insyn hur underbart där e.

ALLA borde få ha ett eget Kråkön.


Min bebis

Kan man göra annat än att älska denna hund?=)


Här ligger han o fläker sig på jobb, väldigt varm vovve ska jag säga.


Han verkar gilla väggen, den e kanske sval.


Han älskar att ligga på konstiga sätt o ställen, här har han gosat ner sig i min handväska=)


Här e en vanlig o fin bild på min lilla bebis!

Till min I

Min älskade vän I har fått halsfluss så skickar en liten KRYA PÅ DIG hälsning till henne.

                                

Beachparty på SS Swea

Trodde man inte att man skulle börja gå på måndagsSwea igen. Kommer ihåg när man va yngre o varje måndag va man på swea o svettades bland alla andra, för ALLA va verkligen på swea på den tiden. Mil lång kö så jag hade tur som jobbade på Telegrafen för jag kom förbi kön med mitt personalkort. Sen ba dog det ut, ingen gick dit o det va riktigt dåligt. så konstigt det kan bli så, va ju likadant med Q nattklubb. Oxå ett ställe alla va på men helt plötsligt började man gå till Cardan istället och Q dog ut o försvann.

Va så himla trött igår men skulle ej ha en kund på kliniken förrän 13.00 idag så jag sa till mig själv att jag måste passa på att dra till Swea förmodligen den enda dagen jag har möjlighet till det. I som jag skulle dit med har gått o blitt sjuk=( o alla jag messade skulle antingen jobba skittidigt dagen efter eller kände inte alls för att gå dit så jag satt i min soffa till typ 22.00 innan jag lyckades övertala lilla E. Man har oftast roligast när man gör sånna spontana grejer. Hon kom nog till mig vid 23 tiden o då satte vi igång o dricka cider o vin. Drog ner till Swea vid halv 1 tiden o vi hade riktigt roligt=) Shoota massa fisherman o drack pink panther.

Där va ju beachtema så självklart va man tvungen att dra på sig sin bikiniöverdel, dock med linne över men lite beachkänsla fick man juhe=)

Nu när man köpt kamera så blir dte ju en del bilder för som jag berättat innan e jag papparazzi när jag får en kamera i handen.

Så här kommer ett urval av alla miljontals bilder jag tog igår.

  




RSS 2.0