Utgång i helgen!

I Helsingborg går man ej ut på fredagar vanligtvis men denna fredagen fick vi ett infall o bestämde oss för att dricka lite o se vad som hände nere på stan.

Det va jag, Ida, Dea, Ted o Nikolas ( ja lägg märke till att jag från o med nu börjar skriva hela namnen istället för bara första bokstaven) som förfestade oss mig.

Ida vill verkligen visa hur myk hon tycker om Vodka. Så myk så hon försöker dricka den med flaska o allt. Hon slog den rätt på tanden, smart tjej? hehe

Ted o hans förbannade vodka juice, han tjatar typ ALLTID om det o det är tydligen det enda han dricker. Usch! Han fick mig tom o smaka på det o ja ni kan ju avläsa av bilderna hur jag tyckte det smakade. För mig är vodka juice något man drack när man 14 för att man ej tyckte om öl. Får rysningar när jag tänker på äcklig hb o fesljummen bravo juice.

Jag o Ida fick ett infall efter några glas vin där vi trodde vi va superstjärnor o verkligen kunde sjunga. Idol nästa eller? Nikolas lyckades ju såklart filma och la ut filmen på youtube. Haha. Vem vet, nått stort skivbolag kanske kontaktar oss inom snar framtid. ;)

 

 





Vi drog sen vidare till Cantina! Ja fråga oss inte varför vi fick för oss att gå dit, man har ju inte varit där sen de höjde åldern till 28+. Men det va inte helt lätt för mig o ida att komma in o det hade inte med ålder o göra. Den ena vakten har varit lite sur på mig. Lång historia som jag ej orkar ta men jag bad iallafall om ursäkt, vilket va VÄLDIGT pinsamt men jag gjorde det iallafall=)
Väl inne på Cantina hade vi faktiskt skoj. Vissa personer där fick man nästan gnugga sig i ögonen o titta en gång till för att förstå att de verkligen såg ut och gick klädda så. OMG säger jag bara vilka märkliga människor.
Träffade på roliga Gabbe osså, man kan inte göra annat än att skratta åt han.



Vidare till vårt älskade Cardinal där vi möttes av en stor scen på dansgolvet. Skulle tydligen vara Champagne safari där. De är ett asgott gäng som showar o e riktigt duktiga o roliga o kolla på. Jag känner ju tom en som är med o fy satan va han e snygg som tjej. Miss Mona som han kallar sig för. Snyggare kropp än man själv har o de e killar. Men men ibland är det inte rättvist.
Vilka de ska föreställa får ni lista ut själva. Tror dock inte det är så svårt=)


Träffade även gamla klasskamrater o min bästa killpolare Jeppe va osså där i vimlet.

nya nails

Jaha då va det dags för mig o fixa nya naglar osså. Fixade snabbt nått lätt då jag tröttnat väldigt myk på att göra naglar. Speciellt på mig själv. Tar såååån tid.  Blir kanske roligare när jag nu ska byta gele o få ett superbra som håller jättebra o e lätt o jobba med. Längtar riktigt myk fatiskt.

Såhär blev resultatet:


Haha snacka om skrynklig tumme. Ser ju ut som en gammal tants finger.



Helsingborg svämmar över!

Herreguuuuuuuuuuuuddddd va det regnar ute. Längesen jag såg sååå myk regn. Går ej o gå på gatorna eller trottoarerna för vattenpölar som e så stora att Kenzo nästan måste simma över dem.

Det är INTE skoj att ha hund i detta vädret ska jag lova er. Fast tänk då en stor hund min e ju ba liten så han torkar ändå fort o luktar inte alls så myk hund som tex en stor gör.


kenzo ser ut som en gatuhund när han e blöt. Han e ju långt ifrån vacker!


Han e duktig på att hjälpa till o torka sig iallafall!=)


Min sötis väääädigt blöt vovve


Seeeeer ni hur dyngblöt jag e. Den jackan e ljus militärgrön är den e torr. Droppade från mig!!


Det gick igenom mina dojjor.. ser ni va blöta mina strumpor e..inte skönt. gick o drog in tårna hela tiden så de ej skulle bli fööör blöta!



Dags o skaffa sig ett par gummistövlar o en regnjacka kanske???

Finns ju faktiskt riktigt fina o coola gummistövlar nuförtiden. Här e några jag letade upp på nätet som va ganska fräcka




Sen hittade jag dessa extrema gummistövlarna. Vem köper sånna här? Vem skulle få för sig o ens ta på sig dem?



Fast iof skulle man haft sånna när man går ut ikväll=) hehe.. Men hoppas det slutat regna när vi ska ut o göra stan osäker=) Allt blir så tråkigt när det regnar o man ska ta sig till olika ställen o håret förstörs o sminket kladdas i hela facet. Nä fyyyy för regn! VAr tog sommaren vägen? Den kom ju knappt ens=(

rycka upp mig!

Ja det känns som jag behöver rycka upp mig o ta tag i mitt liv nu. Har ingen alls lust o blogga mer, tappat allt känns det som. Har allt tid i världen men orkar inte bara.

Blitt totalt överkörd? hmm vafan hände lixom?

Trodde faktiskt det va äkta men nu känns det ba som ett jävla spel! Varför ska det alltid hända mig lixom? Alltid samma otur, men de säger att en vacker dag händer det. Så får väl tänka positivt o just move on with my life.

Ska försöka hitta min låga igen o blogga som jag gjorde förr.

Då inte han kommer i helgen ska jag tog ta o supa skallen i bitar med min I. Känner det e dags att ta till en riktigt rolig utekväll med myk ALKOHOL o massor med vänner runt omkring mig.

Nu ska denna Bitterfittan äta sin gröt o sen jobba lite.

                                          

Nya skor

Va på väla igår med min I o köpte nya skor. De va på rea så de var nersatta 200 kr vilket passade min plånbok perfekt=)
Efter 11 dagar i Sthlm e man fattig som en kyrkråtta.

vad tycks?


stureplan.se

Jag o I lyckades hamna på bild på stureplan.se 2 ggr under vår sthlm resa=)

Här e båda bilderna. Den ena från Fredagen o den andre från Onsdagen, där även med J som osså e med på kortet.




Blond - Brunett

Jaha då valde man att gå från blond till brunett och det känns faktiskt bra. Fått höra från många håll att det ser myk bättre ut nu än i den blonda så får helt enkelt bara inse att jag e ingen blondin utan brunett!

FÖRE:



EFTER:


STHLM 31/7 - 10/8

Jaha då va det dags att blogga lite igen.. Egentligen orkar jag inte men känner mig helt enkelt tvingad!=)
Varför jag ej orkar måste bero lite på att jag har 1 miljon bilder som jag vill lägga upp men eftersom blogg.se ej har kommit på ett bättre sätt att lägga upp alla bilder på får man sitta o lägga upp en o en, O det tar tid, trust me!

Har iallafall haft en superbra vecka i Sthlm med min I.

Stackars D har fått stå ut med oss i hela 11 dagar men vi har ju inte alltid sovit hemma;)

Vi fick skjuts ut till Ängelholms flygplats redan kl 5 på morgonen av vår älskade vän N. Kl 8.00 landande vi i Sthlm o möttes av ett väder som va så underbart att vi undrade om vi inte råkat hamna i Spanien istället. Försökte få tag på D men då han vatt ute o festat dagen innan låg han o snarkade o ville inte prata med oss. Tills sist fick vi tag i han o han kom risig som fan med taxi o hämtade oss. Hade polisen stoppat taxin hade taxichauffören åkt dit för rattfylleri för han måste ha blivit onykter av ångorna från D. Haha.
Så fort vi kom hem gick D o lade sig o jag o I gav oss ut på vandring i de södra delarna av Sthlm. När kl började närma sig 11-12 kom E o hämtade oss o tog oss ut till Danderyd, där han o hans tjej A bor. Vi hittade en liten, o då menar jag LITEN strand där vi la oss för att sola.



På kvällen sen bestämde vi oss för att ha grillkväll hos E o A. Hade myk mysigt med GOD mat och bra sällskap. Vi va nog ett gott gäng på 10 pers.

 


När vi vaknade på morgonen va det fortfarande strålande väder o jag o I bestämde oss för att hoppa lite studsmatta. Skoj!! Man blir som ett barn igen=)
 

På fredagen åkte vi o badade på några klippor. Nog skönt o ligga där lixom. Inte speciellt när man e van vid våra fina sandstränder i Hbg. Vattnet va helt svart o luktade konstigt. Men men vi klagade inte, bara skönt med fint väder på vår semester.

På kvällen sedan bestämde vi oss för att gå ut o festa o testa på sthlms nattliv. I har ju aldrig varit på stureplan innan så kul för henne o se hur det e jämnfört med Helsingborg o Cardinal lixom=)

Innan vi började festa va vi o åt middag med D´s mamma. Hon va supertrevlig o vi åt supergod mat. Både jag o I tog skagentoast till förrätt o pasta carbonara till varmrätt. Smarrigt värre! E kom sen o höll oss sällskap tils vi skulle dra vidare mot P o förfesten.



Väl hos P hade det börjat bli mörkt men vi hade små lyktor som lyste upp så vi kunde se varandra. Det dracks massa vin o vi hade supermysigt.



Vi började utekvällen på Laroy där vi träffade J som jag jobbat ihop med på telegrafen för MÅNGA herrans år sedan. Han va så duktig där bakom baren=)

                   

Sen drog vi vidare till Whiteroom för E blev utlslängd. Han va för full helt enkelt.haha. De e väldigt hårda med det i Sthlm, inte alls som i Hbg där man kan va nästan hur dyngad som helst när man går ut. På Whiteroom va det inte alls lika roligt som jag hade där första gången jag va där sist jag va i sthlm. Men vi hade ändå trevligt o på slutet satt jag, J o D i sofforna utanför o myste o drack massa drinkar o rökte alldeles för myk cigg.                         

 

Lördagsdagen va vi bara hemma o slöade. Det var riktigt dåligt väder o vi höll på att regna bort när vi skulle gå till systemet. Men jag o I köpte varsitt sött paraply på Ica för 20 kr. Synd bara att det knappt höll kvällen ut innan det gick sönder. Dålig kvalite ALAINE. ;)

Skulle på någon hemmafest i Nacka o gick först till en kille som bodde i närheten. Där va bara killar, o jag o I då.Hehe som vi myste. Där va riktigt trevligt förutom att det va så kvavt så vi höll på att svettas ihjäl. Vi skulle dock ha stannat där för den andre festen i skulle på va helt död o vi kom inte ens in. Hon som hade den va sån jävla biatch men ska jag va ärlig så gjorde inte det nånting



för jag, I, J o P drog hem till J i Solna o festa vidare. Vi spelade lite guitarr hero men jag suger på det så spelade ba en gång sen gav jag upp. P blev riktigt full o fy satan va vi skrattade åt han. Han dansade tryckare med sig själv o höll på att leka rundor. Jag satt mest o tittade på söta J;)



Vi fick skjuts hem på söndagen o låg inne hela kvällen o ba kollade på film. I färgade mitt hår osså. Blev mörk ba sådär. Myk fint=)

Måndagen bar det av till Skansen. Massa roliga djur o att gå med D e helt fantastiskt. Han kan fan allt om mycket. Väldigt allmänbildad om inte mer=)

Här e lite bilder från Skansen med alla söta djur


Gick osså förbi Allsång på skansen o vem hittade vi inte där på scen. Jo självaste A Lundin.


På kvällen gjorde vi lasagne o fy satan va god den blev=)



På tisdagen åkte jag hem till J o käkade kinamat o kollade på film=) Va ganska läskigt att klara sig själv i Sthlm och åka kommunalt. Men jag hittade bra o han hämtade mig på Solna station.

Onsdag på dagen bestämde jag o I att vi skulle turista lite. Vi drog till sthlm centrum o vandrade o vandrade. Gick o mös i gamla stan o hade askul med min kamera. Vi kände oss verkligen som turister men wtf vem bryr sig. Som I gick o sa hela tiden, Vi e turister i vårt eget land!



Kolla in lejonts kulor, hahaha. Så roligt vi hade åt dem. Alla killar släng er i väggen för kolla in dessa ballarna

Onsdagen e ju lill lördag i sthlm, konstigt vi har torsdagar. Känns som alla andra städer har onsdagen. Ba för Hbg ska va så himla speciella o ha det på torsdagen istället.

Vi gick ju självklart ut och började vår kväll hos D. Han o E bestämde sig dock väldigt tidigt att dra till retro så jag o I  satt kvar hemma hos D för att dricka upp vårt älskade Gloria vin.
 
När vi blivit lite lulliga o fått vårt egna tjejsnack vi ej kunnat ha på hela veckan för det varit grabbar runt om kring oss hela tiden tog vi tag i oss själva o tog tunnelbanan till retro.



Väl på retro träffade vi då upp våra älskade D o E. De presentera oss för D´s vän J i baren. Myk trevlig prick som vi sedan drog vidare med till laroy cafe opera o whiteroom.



En liten notis om I´s hår. Visst e det snyggt? Jag som gjort flätorna, skulle ba skryta lite=)

Väl inne på Laroy va det skoj som vanligt. Gillar faktikst det stället och lilla J jobbar ju där osså så vi fick massa goda drinkar till väldigt shysssst pris.



Vidare till Cafe Opera där det va smockat med folk, helt sjukt. Men det va skoj, tror jag iallafall,hehe. Inte riktigt minnet med mig asså. Träffade även U som vi träffade på Gran Canaria. Världen e liten, vad e oddsen man träffar nån man känner inne på ett fullt uteställe i Sthlm?



Whiteroom va nästan helt dött kändes det som men vi fick i oss lite drinkar o dansade lite innan vi åkte hem.



På väg hem får D för sig att vi ska hoppa av tidigare. Full som en gorka satte han sig på gräset och kan säga det  gräset va inte direkt torrt. I satte sig brevid men jag kände inte riktigt för att bli blöt i häcken så jag satte mig på trottoaren. Vi satt o snacka o fick asbra bilder på solnedgången eller va kanske soluppgången för klockan va ändå en 5 på morgonen.



På torsdagen drog jag o I till Solna för att hälsa på J. Vi ba slappade o kollade lite tv o käkade pizza. Mest ba för att komma ut o göra nånting o för att träffa J såklart=)


Synd han vägrar vara med på bild bara. Haha! Tosig på han.


Så vad skulle fredag nr 2 bjuda oss på då? Fest som vanligt o det börjades självklart hos D as usuall. Lilla söta R kom osså förbi, samt E.


Det va 0808 festival i sthlm o vi trodde det skulle bli riktigt nice så vi var laddade som attans. Åkte först till retro o där mötte vi upp A o hennes tjejkompisar. Gillar henne om fan, riktigt go tjej!

0808 festivalen va ett skämt. Ba massa idioter ute på stan så vi drog till Laroy men där va inte heller direkt roligt så vi drog till storstad för o träffa J o P men då hade de redan gått. Va faktiskt irriterad men sen kom J o hämtade mig i taxi så drog vi hem.

Spenderade hela lördagen hos J. Vi käkade både kinamat och max , så kände mig lagom nyttig. Not! Kollade lite på film o myste. Åkte hans corvette=) I like. Men han kör som en dåre så gäller o hålla i sig. Men killar ni vet, de e ju ej rädda för nånting.

Äntligen va det söndag o jag o I ville inget annat än hem. Saknade våra hundar så fruktansvärt myk och att bo i en resväska i 11 dagar e fan ej skoj. Klart tråkigt osså då jag ej ville lämna J men men så e det. Får se vad som händer. Annars går ju livet vidare eller hur?=)

N o I kom o hämtade mig hos D för vi skulle ta oss till N i Kista för han skulle köra oss till Arlanda. Så snääääääll han e=) Vår älskade N!



Resan hem gick bra o det va skönt o få hämta våra små monster! Nästa tripp till Sthlm blir nog snart men absolut ej så låååång tid. Hade räckt med 5 dagar!

jag o I på flygbussen på väg hem:


Snipp snapp snut så va denna veckan SLUT!=)

RSS 2.0