fattar ni...

3a2252f96d2617251d3c1246dd9d0b35.png

fattar ni hur cool jag e. Dead cheerleader.


det e...

7efa67f2fab934bb8b414a9dc01f51c8.png

det e bättre i verkligeten. Ska be ida ta en bättre bild sen.


Happy Halloween

Sitter på jobb och är fruktansvärt irriterad. Det är nämligen så att det var bokat kunder från kl 11 men ännu har ingen kommit. Fick precis ett samtal att den ena som skulle komma halv 12 missat bussen..suck!

Hade kunnat komma hit vid 1 istället, ha en kund och sen gå hem. Har en del o fixa idag, ska hämta Jeppe direkt efter jobb för vi ska ut på äventyr. Haha nä vi ska fixa lite till hans fest och jag ska se om jag kan komma på något annat att klä ut mig till än djävul. Va ju utklädd till det 2007 så inte jätteroligt o va samma igen men har ej haft tid och ork att hitta något nytt. Har ju iof en tigerdräkt hemma men jag vill ju måla blod och vara scary.

Åhhh, vad ska ni klä ut er till?? Är ni lika sena på det som jag? Samma dag! Haha typiskt mig!

såhär såg jag ut för något år sedan. Vill inte se ut såhär idag igen men hittar jag inget annat kommer ni se nästan exakt samma outfit ikväll =(
arg jag e på mig själv för jag ej hittat något annat i tid!


frieri

är det ba jag som sitter o apbölar till idol just nu??

Han friade ju... så jävla gulligt!!!!!!!!!! Jag vill osså ha nån som älskar mig så mycket och som friar till mig.

Är helt rörd! så gulligt!!!

Såhär vill jag gifta mig.. på en strand under bar himmel!


o såhär...

728b61a8ee85f3a7e5441b4daaff85e6.png

o såhär myk e det kvar på pizzan när jag e propp mätt. Skulle lätt kunna vara 2-3 till som delade på denna pizzan. Helt plötsligt blir ju pizzorna skit billiga. Nu ska jag återgå till idol. Ciao


då va...

0664c24f0fe739a810045b1a2076c3b8.png

då va det dags igen. Kommer fan bli fet men jag e ju känd för att vara lat o free delivery lockar ju alltid då. Haha. Måste sponsra min bror osså ju. Ska bli så sjukt gott. Fattar ni hur goda de e? O vitlöks såsen man får till e gudomlig. Ni måste testa.


en till då

O när vi ändå har uppe ämnet Idol ska jag dela med mig av det absolut bästa klippet enligt mig. Amanda Jensens tolkning av Hallelujah får mig att börja gråta. Jag är ju väldigt känslig som ni märkt men den här låten är något extra. När hon lyfter hela låten och går upp i tonerna på slutet (runt 4.08) är så mäktigt. Jag älskar denna versionen och tycker juryn gör helt rätt i att ställa sig upp och applodera för så bra var det. Hennes känsla i låten är så äkta och man blir verkligen berörd.


Idol

Fastnade på youtube och kollat igenom ganska många klipp från Idol 2005. Jag tror det måste ha varit den absolut bästa omgången.

Får tillbaka lite minnen från gran Canaria där Idol dvdn spelades flitigt. Vi låg inne i sängen hos Majs,Beng o Sara och våra smile var ändå upp till öronen. Finalen spelades om och om igen. Får lite glädjerus i kroppen när jag tänker tillbaka på den tiden.

Bland favoriterna var ju såklart Måns, Ola, Sebastian och självklart vinnaren Agnes.

När Agnes gjorde sin vinnarlåt visste man att hon skulle vinna. Den var skriven till henne och även om Sebastian varit en av mina absoluta favoriter innan den låten gick Agnes om och jag hoppades hon skulle vinna. Lyssnat på låten nu flera ggr och jag börjar nästan gråta. Hennes vibrato i slutet av låten får varenda litet hårstrå min kropp att resa sig. Hon gör den låten så jävla bra. Bästa vinnarlåten genom tiderna anser jag. Vad säger ni?

 

En annan låt som vi gillade extremt mycket var Life Of Mars som Sebastian gjorde. Han var också helt övergrym men som jag sagt innan, vinnarlåten var som klippt och skuren för Agnes och jag har hört rykten att Sebastian ledde rötsningen fram till de skulle sjunga den låten då Agnes gick om. De borde kanske göra 2 olika vinnarlåtar, för Right here, right now passade inte Sebastian speciellt bra men hade han fått göra en låt likanande life of mars hade ha säkert kunnat briljera.

 

 

 

 

 


svenska hollywoodfruar

Denna parodin e så jävla bra. Skrattar så jag nästan gråter.

 


titta vilken...

5f3912db974ad2c0970510f31a516cf6.png

titta vilken tur jag hade. Hitta jeppe på vägen så nu ska han bjuda på frukost. Snäll han e va.


titta va...

0-1cc28c9f13827b000fec8c72c1862612.png

titta va gott. Så glad att jeppe kom o rädda mig.


är på...

73d61a0f9788b1b7e1e46896dadfa01d.png

är på berga o yrar omkring. Lämnat bilen då de ska laga min punktering så gick ut på en promenad med kenzo sålänge. Det e inte varmt ska ni veta. Kan knappt skriva på mobilen då mina fingrar e is.


Ur en kvinnas synvinkel

Denna listan jag hittade på Annies blogg är ägnad till alla män där ute som inte lärt sig hur vi kvinnor fungerar.=P

Ja = Kanske

Nej = Ja

Kanske = Nej

”Vi” behöver = Jag vill

Jag måste snacka med dig = Jag pallar inte med dig längre

Visst, var så god = Dra åt helvete!

Är jag tjock? = Säg att jag är vacker!

Gör som du vill = De här ska du betala för

Jag är inte arg = Fy fan, detta ska du få sota för!

Lyssnar du på mig? = För sent, du är död!

Du måste lära dig att komunicera = Håll med mig!

Vad tycker du om min nya tröja? = Krama mig!

Du är så... manlig = Du borde raka dig, och du lukar svett

Älskar du mig? = Jag tänker be dig om nåt dyrt

Ska du åka bort?Kommer sakna dig=Yes äntligen singel ett par dagar

Ska vi mysa?=Knulla mig hårt

glitterish


Jag gillar detta turkosa glittret jag gjorde på Sofie. Fixade även en liten söt turkos blomma på ena tummen.



våldtäckt, nej tack

Hittade en artikel på aftonbladet ang en våldtäcktskondom.

såhär står det i artiklen:

Kondomen Rapex sätts in som en vanlig tampong och har krokar som ska skada en eventuell våldtäktsman.

Ja, det hade ju varit hur bra som helst men NÄR ska man tänka på att stoppa upp en sån i fiffin? När man är apfull och ska gå hem från krogen eller??

Tänk som man skulle kunna hämnas på ett gammalt otroget ex. Mohahahha...!!


WTF?!?!

Fick en länk av min käre vän Ida. Hon skrev mest OMG!!! om och om igen så var ju tvungen att titta på den. Det är då en Rammstein video där man lugnt kan säga de gått över gränsen när det gäller att videos ska vara sexiga.

Känsliga tittar varnas men ni måste se hela.

Mot slutet satt jag bara och gapa och det enda jag kunde få fram efteråt va OMG!

Kolla in videon HÄR!

min brossa...

0-4f173b3dd01605f9d5d1f705008fe7ac.png

min brossa ted har öppnat ett nytt pizza ställe i stan o var ju tvungen att testa. Hur god ser inte denna ut att vara då? Skriver mer om stället imorn lovar. Nu ska jag hugga in. Mums


seriernas dag

Idag kommer det inte bli mycket bloggande. Har massa serier att titta på.

Gossip, oth, sytycd, heroes, desperate, the hills och the city ska jag försöka hinna med att se idag. Imorgon är det ännu ett nytt avsnitt av sytycd och på fredag kan jag se både ugly betty och greys.

Har jag något liv?

Kan bjuda er på en favorit just nu.

Totalt smälter av Darins version av Coldplays Viva La Vida


naglar

Lite nails ska jag bjuda på denna sega kväll.

Dessa söta naglarna gjorde jag på Pernilla. Hon ville ha dem korta och runda så nu ser det ut som hennes egna naglar. Rött gele med lite glitter på ringfingrarna.

Isa är lika glittertokig som mig så dessa supercoola naglarna gillar jag som satan. Typ så jag egentligen ville ha det när jag drog till England men hittade ej rätt glitter. Blir nog såhär nästa gång.

 

Svarta tippar e alltid coolt och rockigt. Like it!


hårförlängning

Har gjort en hårförlängning i helgen och ni vet ju kass jag är på att ta förebilder så blir endast en efterbild.

Satte i 125 slingor, 45 cm långt.


Ruinerad!!!!

Dagen började med att jag va uppe med tuppen. Skulle ju lämna bilen halv 8 på berga så det va bara att traska upp vid 7 snåret, sätta på sig mjukisar o köra iväg.

Inte för att man vill gå upp när min lilla bebis ligger o gosar såhär mysigt.



Min älskade vän Blondy kom o hämtade mig så jag slapp gå hem.

Fick dock snällt traska till jobb men det var riktigt skönt och gick förvånansvärt fort även om jag själv tyckte att jag tog det riktigt lugnt.

Gått och oroat mig hela dagen ang bilen och oron gick inte över när han ringde iheller. Drivknuten måste bytas, avgassystemet ska bytas ut, bromsbelägg både bak o fram och en liten service för ynka 8000 spänn. Fy fan asså. Som om jag inte kan ha roligare för de pengarna. Men det är väl bara att punga upp, måste ju ha min bil.

Åhhhhh, skulle kunna skrika rätt ut!!!!!!!!!!!!! Min otur när det gäller ALLT vänder aldrig. Skit, mög, röv etc. Skulle kunna ta varenda jävla svordom här men vad lönar det sig?

Ge mig gärna lite värmande ord så jag kan må lite bättre.


Fucking jävla biljävel..
DIIIIIIIEEE!!!!!!



lördag o söndagsmys

I lördes var jag totalt död efter fredagens brist på sömn. Bestämde mig för att bara va hemma och se en film och chilla.

Hämtade Niclas på stationen vid 8 tiden och som jag mobilbloggat om innan så åkte vi och köpte sushi. Inte ätit sushi på så många ställen men måste säga att favoriten hitintills är Fuiji på Stattena. Jag är inte jätteglad för de vanliga nigiri (risbollar med tex lax eller räka på) så jag köper makirullar istället. Brukar ta Makirullar ( rullarna med sjögräs runt om) med gurka,avocado,omelett o räka. Tycker de e så himla goda men är jag riktigt hungrig brukar jag ta typ 2 Nigiri med lax till. Vad föredrar ni när ni äter sushi?

Vi kollade på en rolig film som heter "good luck Chuck". Rekomenderar den och man skrattade en hel del genom filmen.

Kolla trailern o se vad ni tycker

 

Då Niclas har samma humor som jag kollade vi även Johan Glans - world tour of skåne. Har sett den typ 14 miljoner gånger och skrattar lika myk varje gång.

Klockan var nog runt midnatt när vi började dricka vin. Haha, dont know why men så blev det. Han är inte bara jättesöt att titta på, han gillar mitt söta vin, Johan Glans, Neverending story och Dear mr president. Massa plus i kanten ;)

 

 

Söndagen bjöd på inomhusaktivitet ala filmtime. Kollade på 2 movies. Först "hes just not that into u" då Niclas ej sett den och ville se den. Sen kollade vi på en favorit film jag hade som barn. Neverending story. Ni fattar inte hur myk jag älskar den filmen. Finns ju ingen bättre film. Haha, e man töntig om man känner så? Har inte ni någon film som är lite dorky som ni tittade på när ni var små och fortfarande tycker är hur bra som helst?

 

Skulle egentligen ha städat och tvättat men soffan lockade mer. När jag sedan körde ner han till stationen lyxade jag till det med ett besök på donken.

 

 

Hittade ni på denna lönehelg? I wanna know! So please tell me;)

 

 


Guetta Live i Malmö

I fredes drog jag, Ida och Bir till Malmö för att se David Guetta live på slagthuset. Mötte först upp Niclas som bor i Malmö för att dra vidare på förfest hos en av hans polare. Trevliga små pågar som inte var mer än 21 år gamla, bless them. Haha!

Drog vidare till slagt och ställde oss i kö. Det gick lätt och smidigt och det var VERKLIGEN värt att betala 200 kr extra för en vip biljett. 5000 biljetter var sålda och av dem var det 400 vip så ni kan ju tänka er vilken kö det måste ha varit i de andra köerna.

Vi ställde oss först ganska nära scenen och det var sååååååååå varmt och trångt att vi trodde vi skulle dö. Flyttade oss senare bakåt där vi hittade en fläkt och ganska myk mer space så vi stannade där. Man såg ändå bort till scenen men slapp all trängsel.

Hade superskoj verkligen och är superglad att vi gjorde det. Jag har aldrig varit på något sånt innan så det var en upplevelse. Häftigt med alla laserstrålar och rök. Coolt!!

Jag o Bir drog till cardan sen och dansade lite till. Ont i fötterna delux men skoj hade vi=)

Här är lite bilder men framförallt några videoklipp från en helt frikkin amazing kväll=)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


nu blir...

0-662e2a91b7a7e3cdfef06b97823d146a.png

nu blir det efterlängtad sushi med niklas. Ska kolla på en film sen som heter good luck chuck som ska vara grymt rolig. Skönt o ba stanna hemma idag faktiskt. Myspys.


på guetta.

302d0a08923b9878f962e5c6a0ae5e99.png

på guetta. Its amazing men varmt.


snart e...

75be1774a1c105982a5847eb60571576.png

snart e vi på väg. Wei.


zzzzzzznark!!!!

Jag typ ligger på tangentbordet o sover. Är så trött att jag knappt vet vad jag heter!

Har gått så långt att jag mutat hit Johanna vår lördagstjej här på jobb. Jag sa till henne att hon får betalt för hela dagen om hon kommer hit 2 timmar. Plus att jag tar hennes lördag nästa vecka.

Jag måste få sova så pengar är inte ens viktigt för mig just nu!!! hahahhaha

ska diska undan här nu sen ska jag HEM!!!! TJOHOOOOOOO

Guetta ikväll.. kommer bli fett!!!!!!!!!!


dööööör lite

Jag är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen!

Varför, varför, varför va jag ute o svirade till kl halv 4 igår?

Skyller allt på Ida men är iallafall glad att jag inte är bakfull, då hade jag typ dött på riktigt!

Roligt att jag sovit circus 3 timmar inatt, jobbar till 17, hem o göra naglar o sen göra mig iordning direkt för att åka till malmö och gå på Guetta. Kommer ju va lagom död imorgon men inte fan får jag sova ut imorrn iheller, nää då ska jag göra hårförlängning. SUCK!

Men jag får ju skylla mig själv men det var faktiskt Ida som tvinga ut mig och man måste ju ställa upp för laget;)

Har iallafall införskaffat mig frukost, vad sägs om gifflar och chokladsplashade bilar? MUMS!!!!


Gott skratt

Inte bara jag o Jeppe bjuder på ett gott skratt denna dag.

Vad sägs om en Wii spelande Ida?

Here u go!!

Haha..sötis!




humle o dumle

Jag älskar min vän Jesper!!! Vi har sååååå jävla roligt ihop!!!

Kanske hittar på konstiga grejer men fan va skoj vi har!!!!

Här e ett exempel på hur skoj man faktiskt kan ha med en kajalpenna och 2 bästa vänner med SJUK humor!!!

 

 


glitttttttter til u drop

Stackars Jessica har inte haft det lätt med sina små naglar. De har blivit torterade av greker i Grekland och asiater nere på söderpunkten och nu var det min tur att ta en titt på dem.

Stackaren hade ont i naglarna och kunde inte jobba ordentligt. Jag vet hur mycket hon älskar låååånga naglar, ja de ska va riktigt långa men för hennes skull och hennes naglar valde jag att vägra förstöra dem mer. Jag lade på enbart gele på hennes egna naglar så de förstärktes och hon skulle klara av att använda sina händer. Det är ju lite a och o då hon är frisör=P

Men för att piffa till dme lite dränkte vi dem i rosa glitter och jag tycker de blev skitsnygga. Nu får hon vila dem tills de blivit starka nog att vi kan sätta på en tipp och snart ska hon nog kunna få sina långa naglar igen=)

 


vi spelar...

0-495c69c3f6c98f1598870ca548713b2c.png

vi spelar wii. Jeppe e grym i boxning. Haha. Roligt har vi


sugar rush

Har endast ätit en banan och typ hur mycket choklad som helst idag. Känns som jag är full! Haha, skrattar åt allt och är sprallig delux.

Måste fan ta och äta något ordentligt. Dumma, dumma mig!!!

Ikväll blir det Wii kväll med Jeppe! Som förövrigt fyller år idag.. GRATTIS till honom!!!


framtiden

Hur tror ni att er framtid kommer se ut?

Jag är trött på att vänta ut den så jag har beställt tid hos en spålady i Landskrona. Haha, nä skämtosido så tar jag väl inte det på fullaste allavr men ska bli spännande och en rolig grej.

Har en kompis som varit när nämligen och hon berättade att hon sa saker som hon inte kunde ha vetat. Hon hade bara berättat en massa saker som stämde in så jävla bra. Tror man ska ta det med en nypa salt men tror jag på det? Ja det gör jag nog. Annars hade jag nog inte lagt pengar på det.

14e nov ska jag o min vän Jeppe dit så får vi se efter det va framtiden har att ge mig. Hoppas hon säger något bra=P Om tex det där jobbet jag vill ha;)


Lägenhet

Någon som vill ha första handskontrakt på en etta sjukt nära centrum?

Min bästa kompis Ida ska ju som sagt flytta och hade en kille som skulle ha hennes lgh men nu har han dragit sig ur ?? ja jag fattar ingenting. Hur kan man tacka nej till ett första hndskontrakt. Fattar han hur svårt det är att få en lgh i Helsingborg.

Iallafall så behöver hon någon som kan ta hennes lgh innan den 1e nov.

Enda kravet är att du arbetar och har inkomst samt att du inte har djur eller röker. Tydligen gillar inte hyresvärden det.

Det är en etta på 35 kvm på furutorpsvägen 52. Superfräsch med helkaklat badrum och nya vitvaror.

Hyran ligger runt 3000. vet inte exakt men däromkring.

Tveka inte utan skriv eller ring henne eller mig.


tom

Varför har jag sån otur när det gäller ALLT? Vad fan e det för fel på mig? Låt mig ba få gå o gräva ner mig och gräv inte upp mig förrän ni har nått bättre att komma med.

Känner mig inte alls på topp just nu. Är ganska deppig och mår bajs!

Hoppas att min chef kan jobba för mig fredag så jag kan gå ut på torsdag o supa skallen i bitar.

Det går inte riktigt som jag vill just nu och jag bara står och stampar på samma ställe. Pallar inte!!!! Vill ba gråta och skrika. Inte för att det hjälper men det kanske känns liiiite bättre.

Tur att jag har mina underbara vänner, annars hade jag fan inte överlevt!

VARFÖR KAN JAG EJ SOVA???? ge mig ett sömnpiller, tack!!!! =(

min kenzo

Ni är säkert hur trötta som helst på mina inlägg om hur mycket jag älskar min hund men hade jag ej haft honom vet jag inte vad jag gjort. Även om han är lite dampig och jobbig ibland så älskar jag honom mest av allt och skulle aldrig aldrig aldrig någonsin överge eller sälja honom. ALDRIG! Spelar ingen roll vad som än kommer upp i livet eller om man träffar världens bästa kille där det kanske ej skulle funka med hund. Skulle aldrig ge upp honom! Han är mitt allt! Min bebis!


nails

Vad tycks om denna designen jag testade på Lotty?



Har även gjort nails på Charlotte som inte riktigt e lika våglig;)


green card

Sidan där jag kollar på alla serier har alltid massa olika reklamer och idag råkade jag klicka in mig på en. Det var inte ens meningen men iallafall så handlade sidan om hur man kunde vinna ett green card till Usa. Tänkte att det skadar väl inte att trycka in mitt namn och nummer och vara med. En rolig grej lixom.

När jag printat in allt och tryckte nästa kom jag till en sida där jag skulle betala. Jag läste inte en sutan skrattade mest och stängde ner rutan. Tänkte vad är detta för fejk sida som ska sno mina pengar och det va inte lite pengar det handlade om iheller. Typ 3000 svenska kronor. Vem bara slänger iväg det till ingenting.

10 min efter jag tryckt bort sidan ringer det från privat nr på min telefon. Trodde det va mamma så svarade lite kaxig mmmm. Då va det en snubbe från det företaget som började snacka med mig och ville punga ut mig på pengar. Han sa att chensen var 1 på 66 att jag skulle kunna få ett green card. Jag var trevlig mot han men skrattade lite åt honom och förklarade att javisst ville jag bo i Usa men att ge han 3000 kr bara sådär var inget jag var intresserad av. Då sa han att han skulle prata med sin manager och att jag skulle dröja kvar, efter ett tag kom han tillbaka och sa att han hade ett annat erbjudande till mig. Då ville han ha minst 1000 kr för att vara med i lotteriet i ett år. Försökte förklara för honom att jag fortfarande inte bara ger pengar till någon sådär över telefon.

Helt ärligt, tror de på allvar att man går på det? De får en att tro att det är så enkelt att få ett green card men så säger de ju självklart till alla.

Någon som vet hur allt sånt här funkar? med green card och grejer?


making the face

Jag är väldigt confused!

Haha, fattar NADA!

Men ärligt, jag skrattar nog mest åt det.


sleeping time

Då va det snart slut på denna dagen också. Tiden bara springer iväg och imorgon början ännu en vecka med jobb jobb jobb.

Helt själv sitter jag här och tråkar, önska jag kunde gå och lägga mig men ni känner ju mig vid detta laget. Kommer inte lägga mig innan 1.

Tur jag har min gosiga vovve jag kan krypa ner under duntäcket med. Han ligger dock inte kvar så länge under täcket, tänk så varm han blir med all den pälsen. Men han älskar att ligga ovanpå duntäcket så idag har jag köpt ett eget till honom som han kan ha i sin sida av sängen=P Nu har man ju ingen karl som inte klarar av duntäcke längre så då ska det satan i det vara 2 duntäcken i min säng=P

God natt säger jag och Kenzo


all my single babies

Jag skrattar så jag gråter. Kolla in den här underbara bebisen som dansar till beyonces single ladies. Ni måste titta minst 39 sek in i klippet för där skratta jag som mest. Tårarna sprutar så mycket jag skrattar!!!!



Lördagens roligheter

Efter jobbet åkte jag hem och duschade mitt hår. Har världens bästa balsam så älskar att tvätta det nu, innan var det bara jobbigt då det tog hundra år att borsta ut det när det var blött. Nu går det som en dans=)
Använder mig av Matrix sleek look som jag köpt av min duktiga frisör Pernilla

Nu när jag informerat er om denna väldigt intressanta grej som att jag tvättat håret ska jag fortsätta med vad jag gjorde resten av min lördagskväll. Kommer inte bli så mycket mer spännande än såhär dock men ibland får man faktiskt ha lugna och mysiga lördagar.

Körde iallafall och hämtade Ida då vi bestämt oss för att panta våra miljontals burkar och flaskor. Jag skiter i om folk tycker det är nördigt att panta flaskor men tänk på miljön;) Det är ju därför vi gör det. Eller inte, haha! Då jag faktiskt också tycker det är lite pinsamt drog vi ut på Maxi i Råå där de har en egen avdelning där man pantar, man behöver inte gå in i affären med 50 påsar. Blev ändå en 100 kr för mina burkar och 50 för Idas så vi kunde köpa oss en god middag för pantpengarna. Bloggade igår om vad vi åt och det blev riktigt gott. Förutom att Ida stekte köttet lite väl länge. Vill ha det lite sådär halvt blodigt men den va Well done. Gordon Ramsey hade blivit tooooooosig men det var gott ändå så gjorde inte så mycket=P

När klockan närmade sig 11 blev Ida trött och skulle gå hem. Jag blev ganska kinkig då jag hatar och vara själv och vad skulle jag göra ensam kl 11 en lördagskväll. Men förstod ändå Ida då hon skulle upp och jobba idag och sen ville hon ej gå hem den räliga vägen för sent. Tog med Kenzo och följde henne bort mot parken då jag kom på den smarta ideen att vi kunde ta min bil, hämta hennes saker så kunde hon sova hos mig och jag kunde köra henne till jobb idag. Ja, så fick det bli och väl hemma hos Ida skulle vi bara precis hämta lite kläder och smink. Slutade dock med att vi 1 timme efter springer hesa ut ur hennes lägenhet.

Det började med att Ida packat sin väska och är på toaletten, jag sitter i sängen med jacka och allt på mig när jag ser en stor jävla spindel springa över golvet. Både jag o Ida är LIVRÄDDA för spindlar så ni kan ju gissa hur det slutade. Ida vägrade att komma ut ur badrummet och jag stod upp i sängen. Jag såg till att spindeln satt stilla och då sprang Ida ut till vardagsrummet, då börjar den jävlen jaga henne. Hon upp på bordet skrikandes i endast trosor och jag skrattar så jag nästan gråter borta i sängen. Både av skräck men också för att vi egentligen är så löjliga. Men ni fattar inte hur stor och äcklig den här spindeln var. Den sprang till sist in i badrummet och då sprang jag ut snabb som en vessla ut i hallen och kastade in våra skor så vi sen kunde springa ut utan att bli jagad av mr Hugo. Tycker synd om Ida som ska komma hem till sin lägenhet sen. Ångest på hög nivå.


Väl hemma hos mig igen satte vi på en film som jag velat se ett tag. "Hes just not that into you" heter filmen och är baserad på boken med samma namn. Med svensk översättning heter den "dumpa honom" och jag tror alla tjejer sitter och skäms lite när de ser filmen. Man känner igen sig så himla mycket i mycket av det som sägs och görs. Tyvärr slutade filmen precis så som jag hoppats att den inte skulle göra. Den var ju så äkta ändå blir det happy ending. Så blir det inte i verkligheten så varför ska det vara det i filmen. Kolla på trailern, ni förstår precis vad jag menar.


Har egentligen bara en sak att säga; Män är från mars och kvinnor från venus.





Förstår inte hela grejen med att killar ska skita i att ringa eller spela svåra. Jag hade hellre uppskattat att killen skrev ett sms till mig där det stod att han inte är intresserad, han gillar någon annan eller han ville bara ha sex. Klart man hade blivit ledsen men det fan bättre än tystnaden. Tror alla kan känna igen sig i den ena karaktären i filmen. Man sitter och väntar på att han ska smsa eller ringa, kollar sin telefon hela tiden och börjar undra vad han gör som gör att han ej kan svara just då man messar eller ringer. Hemskt är det så nej jag föredrar sanningen även om den svider ibland.

Har förresten läst boken också och den är mer brutal än filmen och när man läst den känner man sig verkligen löjlig och skamsen.

Tror både boken och filmen är lite av ett wake up call till alla tjejer där ute. Borde dock va det till killar också som borde förstå att ärlighet varar längst!

Nu har jag skrivit en hel roman och ska snart tvätta så måste fixa min smutstvätt.

Ha en bra söndag ni som orkat läsa igenom hela detta inlägget=)


färdigt. Mys...

0-3be64d918d07416ac1e7f05c19ed7357.png

färdigt. Mys med min gumma idag.


såhär kan...

0bb9039232a4cc5147868dd8bc2d0c58.png

såhär kan kan osså laga mat. Haha.


närbild

36a7ec92dbf8c7c9e90c8208f243d0c8.png

närbild


ni tror...

38f06a7ca4d4fceb1365b42d0f1770e2.png

ni tror väl inte hon glömmer kött o grill kryddan. Ikke. Haha


ny granne

Jag är överlycklig för jag ska få en ny granne. Denna är ingen mindre än min bästaste vän Ida.

Hon hade sån tur och har fått en exakt likadan lägenhet som jag i huset bakom mitt. När jag står i mitt kök kan jag se in i hennes vardagsrum. Så nu kan hon inte gömma sig och säga att hon ej är hemma för jag kan se henne. Mohahha!

Ska bli så skönt att ha henne såpass nära. Vi bor ju någerlunda nära redan nu men det är en lite kuslig väg att gå hem när det är mörkt så det vill man helst inte.

Jag som har så svårt för att vara själv kommer typ bo hemma hos Ida. Så jäkla bra när man ska hem från krogen eller liknande.

Åhh jag längtar tills jag bara kan springa över gräsmattan för att vara hemma hos min bästa vän.


jobbar

Jag är på kliniken och jobbar idag. Suger verkligen men måste ju ta igen för de dagarna jag va ledig nu i England.
Brukar inte vara så mycket bokat lördagarna men såklart idag när jag måste jobba är det full bokat.

Är fortfarande trött sen vår resa och brist på sömn. Blir ju inte bättre av att jag inte gick och la mig förrän 2 igår natt. Jag har så himla svårt för att gå och lägga mig när jag är själv, helt sjukt! Måste dock vänja mig.

Att man har svårt att somna tror jag också har med att jag har en miljon tankar i mitt huvud. Jag är så trött på mitt liv som det är nu och måste hitta på något nytt som gör mitt liv lite mer spännande. Ni måste hjälpa mig att hålla alla tummar ni har, ja även stortårna för att det jobbet jag pratat om innan hör av sig. Jag vill, vill, vill ha det även om det innebär 15 gånger så mycket jobb än vad jag är van vid. Skit samma jag vill bara utvecklas och gå vidare i livet och göra något jag verkligen trivs med.

Klart det går en del tankar till Arron också. Har inte pratat med honom sen jag åkte hem vilket gör mig lite ledsen men som jag fått det förklarat för mig så ville han inte få för mycket känslor då jag ändå bodde i Sverige och han i England. Jag tänker ju på ett helt annat sätt. Tycker man om någon vill man väl hålla kontakten, eller? Jaja livet går vidare och det är ju min vanliga tur med killar. Jag tänker då inte höra av mig så då lär allt rinna ut i sanden men men OPP igen! Så bra känner jag inte honom att jag blir helt förkrossad men klart jag tycker det är tråkigt. Tycker faktiskt om honom. Saken blir ju inte bättre av att de har Engelskt tema på mix megapol och spelar nästan bara massa låtar med Engelska artister. Varför just England och varför nu?

Nä om man ska ta och titta på The City och The Hills och äta lite frukost.

visst ser det ut som jag suckar på denna bilden=P hhaha
passar rätt bra in på inlägget=P


dags för...

6b70dae50b076b49d6f052cc50dd1a58.png

dags för pizza. Synd ba att de bränt den på sina ställen men inte så farligt. Ändå en av de godaste pizzorna som finns.


nails

Då va det dags att lägga upp lite nagel bilder igen.

Caroline skulle till London i tordags så hon var ju tvungen att ha lite coola naglar innan hon åkte. Gjorde svarta tippar med silvrig glitterrand och nått roligt klistermärke på ringfingrarna och tummarna.

Har även fixat Linas naglar, hon blir mer och mer våglig vilket jag gillar=) Denna gången vågade hon sig på att göra hela tippen i glitter. Lite nyårnaglar för madame=) Men fina blev dem.



clementiner

När de börjar sälja clementiner i affären vet man att det börjar bli vinter. Tänker bara på julen när jag skalar en clementin och jag både gillar och hatar det samtidigt. Julen är mysig men jag är inget fan av det. Hatar kylan och visst är det mysigt att spendera tid med släkt och familj men de senaste 2 jularna har varit sorg då min bästa vän tog livet av sig 3 dagar före julafton 2007. Hur ska man kunna vara glad när man bara tänker på honom och alla minnen kommer tillbaka. Man tänker också på hans brödrar som behöver fira jul utan Ola, mamma eller pappa. =(


♥♥♥

Jag kommer säkerligen få massa kommentarer och kritik angående detta inlägget jag nu kommer skriva men jag vill verkligen skriva det och det känns rätt att skriva om det.

Ni som läst mitt Englands inlägg har kanske förstått att jag träffade en kille när jag va där. Eller träffade och träffade, jag var bra kompis med honom innan men har aldrig sett han på det sättet jag ser på honom nu.

Arron som killen heter och jag umgicks sista tiden innan jag drog hem till Sverige men vi var endast vänner. Han var jättebra lyssnare och jag hade alltid roligt med honom.

När jag var och hälsade på 2006 frågade jag efter honom men de jag umgicks med då kände ej honom och de hade ej sett han på länge.
Har letat på facebook efter honom men hittade inte honom där iheller, förrän nu för bara någon månad sen. Är det ödet eller bara en tillfällighet?

Vi har pratat lite på nätet och bestämde att vi absolut skulle ses när jag kom och hälsade på.

Hans nummer var det första jag frågade efter när vi väl kom fram och som tur va så har Robyn och han blivit jättebra vänner så hon hade pratat med honom om att jag skulle komma.

Mötte honom på the spot och det var så himla roligt att se honom igen efter alla dessa år. Han hade gått ner i vikt och helt plötsligt såg jag honom med andra ögon. Han var ju rikitgt söt. Tänker jag på hans leende blir jag lite varm inombords.

Tydligen så kände han likadant för mig för helt plötsligt så va vi i varandras armar och det slutade inte på fredagen utan vi fortsatte att mysa och pussas och jag började verkligen att tycka om honom.

I söndes spenderade bara han o jag tid tillsammans vilket var super mysigt och jag önska att jag bodde där så vi kunde fortsätta att träffas.

Vet att man kanske inte kan säga att man tycker om någon efter så kort tid men jag gör verkligen det. Han är inte min stil alls men det är nog det som är hela grejen. Det är insidan jag fallit för och även om jag ej sett det innan så tycker jag att han är jätte söt och super charmig.

Nu bor jag ju här och han där vilket gör att det absolut inte kommer att funka men önska att det kunde göra det. Vill att han ska komma och hälsa på mig och se min vardag och jag åker gärna tillbaka och spenderar lite ensam tid med bara honom.

Varför ska kärlek alltid vara så svårt? Kan det inte bara va lätt för en gångs skull? Nej, träffa en kille från ett annat land är ju det bästa du kunde gjort Annika, bra jobbat!

Tänker på honom väldigt mycket.


pauls cribb

Paul bodde i en jättefin lägenhet och när man kom in själva byggnaden såg det ut som ett hotell. Varför fota jag inte mer så ni kunde se för er själva. Bra och vara efterklok.

Iallafall så hade han den största persiennen jag någonsin sett. Vilken stort fönster lixom!


Han har även en hel vägg full med kort. Massor med bilder från när han och Joe var i Sverige och hälsade på. Roligt att se, synd ba att man såg ut som en groda i huvudet=P haha


England 2009

Ska försöka skriva ihop lite av vad vi hade för oss i England.

Jag och Ida tog tåget mot Göteborg vid halv 1 och mötte sedan upp Anna på stationen vid halv 4 tiden. Innan hon kom och hämta oss hann vi äta sushi. Älskar det!


Annas kille var så snäll och körde ut oss till flygplatsen. Det var den minsta och mest sunkigaste flygplatsen jag någonsin varit på men åker man med lågprisflyg förväntar man sig inte mer ändå.

Landade på Stansted runt 8 lokal tid där vi var tvugna att vänta 1 timme på vår buss. Bussen gick inom London vilket gjorde att vi fick se en hel del av inner city och för Anna och Ida som aldrig varit i London var det hur mysigt som helst. De gångerna jag flygit till England har bussen alltid gått till Heatrow så även jag tyckte det var roligt att få se lite mer av London. Väl på Victoria fick vi vänta ännu 1 timme men tiden gick ganska fort och till sist kunde vi åka till Swindon. Vi var inte där förrän 1 på natten så det hade varit en lång dag med massor av resande och väntande.

Tordagen spenderade vi med Paul. Gick i stan lite för att kolla kläder och för att visa Ida o Anna staden där jag bodde 6 mån 2004/2005.
Carrie kom och hämtade oss efter hon slutat jobb och det var verkligen så himla skoj att se henne igen.

här bor carrie

Här bodde vi=)

På kvällen drog vi till McKenzies där vi mötte upp Robyn och några fler av Carries kompisar. Drack lite vin och hade supertrevligt. Vi drog sedan vidare till The Spot där vi mötte upp Arron och hans kompisar. Va riktigt skoj att träffa Arron igen då vi var ganska bra vänner den sista tiden jag bodde där.
Då Carrie skulle jobba dagen efter drog hon hem medan vi fortsatte mot Liquid med Paul, Arron och några fler. Supertrevligt men musiken i England är konstig. Hade självklart inga batteri på kameran denna kvällen så blev inga bilder fler än dessa som är tagen med Idas mobil.
TUUUNE!

Jag Och Carrie

Alla snygga tjejer på McKenzies

Jag och Arron


Vi gjorde inget annat än att chilla på fredagen. Beställde en pizza hut och bara njöt av att vi var lediga. När Carrie kom hem från jobbet drog vi och käkade en "curry" tillsammans men Robyn. "curry" är indisk mat och det är ju inte något man äter ofta här hemma direkt. Eller inte här i Helsingborg iallafall då vi endast har 1 indiskt restaurang vad jag vet om. Tror ändå inte det är riktigt samma som när man äter det i England. Det är så himla gott och det som är det konstigaste är att de brukar äta det som fyllemat efter de varit ute och festat. Här i Sverige käkar vi kebab eller Mcdonalds på sin höjd men i England sätter de sig ner på en restaurang och äter "curry". Märkligt men gott är det så dont blame them.

Då både Carrie och Robyn hade varit ute på torsdagen och sedan jobbat dagen efter var de helt slut så de orkade inte följa med ut och festa. Ida och Anna va lite tveksamma till en början men fick ändå med dem ut. Mötte upp Arron och hans roliga kompis på The spot. Hade super roligt och senare kom även Paul och Joe, då blev det ännu roligare.
Jag o söte Arron

Fingerdansen

Anna hakar på

Ida får även Arron att göra fingerdansen=P

Jag och Paul och hans polare

 

Party

Bästa vännerna Paul och Joe

 



Vi drog vidare till ett ställe som jag tror heter Suju. Grymt bra musik och jag hade riktigt skoj! Kommer inte ihåg när de stängde men efteråt tog vi iallafall en taxi hem. Lämnade av Paul först som var riktigt full, haha, sen droppa vi Ida hos Carrie för jag sov faktiskt hos Arron;)

Vi dansade en del

Jag pch min fru

Paul hittad en tjockis på dansgolvet. Så förbannat roligt!haha

Blev en del redbull vodka

puss puss

Joe gillade nog inte Idas fingerdans

så söta så=P

Träffade även Jamie som var dj på Rudis när jag jobbade där=)

Arron dansar;)

Vad hände här lixom?=P haha

 

 

Fick skjuts hem till Carrie på morgonen och efter vi alla duschat och fräshat till oss lite drog vi in till stan. Anna köpte billiga skor och Ida hittade en söt väska. Jag orkade inte ens titta då jag va väldigt trött efter 2 dagars festande och lite sömn. På vägen hemmåt åkte vi inom Tesco och köpte varor så vi kunde göra tacos.

I Carries bil. fatta konstigt det känns att sitta på den sidan och inte köra. Trafiken i England är helt knäpp=P

Swindon town, lördag eftermiddag

Ida köpte en hotdog. Hon tog en liten, haha undrar då hur STOR en stor är då. Den här är ju gigantisk.

Taco grejer

Ida sköter köttfärsen

Grönsaker ska hackas

Tacon va jättegod, det gjorde vi bra=) Robyn kom runt halv 8 tiden och då började förfesten. Ganska slow förfest men vi hade ju festat flera dagar innan så det tog emot att dricka alkohol. Vi tittade på X-factor som tydligen är jättestort i England och sedan tog vi taxi ner The Spot.



Så fina mina vänner är!


Jag gjorde en lite coolare frisyr. vad tycks?


Vi stannade inte jättelänge på The Spot. Träffade Griff som jag jobbade med när jag bodde där vilket var skoj. Hann inte prata så mycket men var ändå skoj att se honom.



Anna hade råkat köpa för stora skor så hon fick stoppa in papper i skorna.


Fixade även Carries håt. Hon bleb så himla fin!


Fina Carrie


Dans på the spot


Bordet vi hittade var reserverat..

..så vi rev itu lappen så vipps så var det ej reseverat längre=P


Det var en känd dj som skulle spela på Apartments så vi drog dit. Trevor Nelson heter han visst och jag har ingen aning om vem han är. Ida visste men hon vet ju allt inom sånt så är inte förvånad=P Väl där inne mötte vi Arron och hans kompisar men vi umgicks inte med dem utan vi tjejer drog ner på dansgolvet och dansade lite. Jag gillade inte alls musiken och där va väldigt konstiga människor där så hade inte alls lika roligt som de andra dagarna. Träffade ett gammalt ragg till mig så stod och snackade lite med honom vilket var trevligt. Dock blev han väldigt sur och konstig senare under kvällen men helt ärligt så bryr jag mig inte ett skit om det. Vem tror han att han är lixom. Ida och Anna gick hem väldigt tidigt men jag stannade med Carrie och Robyn. När de stängt drog vi hem till Carrie och hade efterfest. Eller man kan väl inte kalla det för efterfest direkt men där var folk iallafall. Carrie hade hittat en söt kille som hon hade med sig hem. De ska fortsätta träffas så håller alla tummarna att han är en bra kille och att han behandlar henne bra.

Trevor Nelson



Träffade Arrons roomate


Söndagen var det dags för en "sunday roast"på Rudis. Jag har ju berättat om det innan och har verkligen längtat. Vi hade bokat bord till 15.00 och det var jag, Ida, Anna, Carrie, Robyn, Paul och Joe som intog denna helt underbara maträtt.





Det var meningen att vi bara skulle äta och softa men efter vi käkat blev vi alla piggare och började dricka öl. Jag gillar ju inte öl vanligtvis men "sol" och "corona" gillar jag. Vi drack en hel del och hade roligt som sören. Arron och alla hans polare var osså på Rudis så där var bra stämning. Varför var det aldrig så när jag jobbade söndagar. =P



Bartendern i baren där jag har jobbat=P


Ehh ok?? hahaha












Efter Rudis bestämde vi oss för att gå upp på Longs bar i Old Town. På vägen upp hittade vi en maskeradbutik där de hade pyntat inför halloween. Robyn och Carrie skrattade så de nästan kissade på sig när de såg de här maskerna. Så mycket alkohol kan göra=P

Här är maskerna. haha scary va=P


På väg till Longs












Joe är helt jävla amazing som magiker. Man fattar ingenting.




Hur fan gjorde han detta lixom?


Riktigt god shot!






Jägerbomb är poppis även där.




Aliens! haha


Dricker cosmopolitans. Undrar vad som va så förbaskat roligt? haha




Harrison och Luke (Pauls bror) fick också vara med på en bild. Hotties;)




Sista dagen i England spenderade vi med Paul och Joe. Vi gick bort till Hyth road där jag bodde och visade dem mitt gamla hus och sedan tog de med oss till en park som låg inte så långt ifrån mitt gamla hus. Joe berättade en massa historia och det var jätte intressant. En härlig höstdag i bra sällskap. Senare på kvällen var jag inne på Rudis en sväng för att prata med Paul och Lyn. Jättekoj att se dem igen och blev så glad när de berättade att de saknade mig och Ted och att vi var de bästa "utländska" arbetarna de haft på Rudis. De sa att om jag någonsin ville komma tillbaka och arbeta skulle jag bara säga till och jag var mer än välkommen. Det värmer att man får beröm och speciellt av dem då jag verkligen jobba röven av mig när jag bodde där. Kul att ens arbete lönat sig lixom. Vid 10 tiden på kvällen kom Arron och hämtade mig. Vi åkte hem till honom och kollade på film och myste.

Mitt gamla hus=)


Minnen=)


1 miljon punds husen i Old Town. Fatta dyrt det är! det är mer än 10 miljoner svenska kronor för ett radhus. Helt INSANE!!!


Ekorrarna var i stort sett tama.


Mysigt eller hur




Fanns fåglar också


Anna, hittar du någon fisk?=P


Paul och hans cheese mage=P Han har gömt en påse chips under tröjan så nej han är ej gravid=P



Kom hem till Paul vid halv 2 tiden på natten och vi skulle upp kl halv 5 för att ta bussen klockan halv 6. Var helt död med endast 2 timmars sömn men det var det värt. Hela tisdagen gick åt till att resa hem och var inte hemma förrän halv 7 på kvällen. Lång dag men vi har verkligen haft skoj så att vi fick resa så många timmar gjorde inte så mycket när man tänkte tillbaka på de roliga stunderna.

Nu vill man bara tillbaka snart igen. Kommer sakna alla.

Förhoppningsvis så kommer de till oss snart men annars blir det till sommaren. Längtar redan!


nattuggla

Förstår inte riktigt vad det är med mig och min kropp.

Är så trött på morgnarna att jag inte vet vad jag ska ta mig till, snoozar i typ en timme ibland. Kan verkligen inte hålla ögonen öppna.

Blir lite piggare såklart när jag kommer ut i luften men 3 timmar på jobb sen är jag lika trött igen. Kan iof ha med själva jobbet att göra också att man blir helt död. Sitta framför en dator hela dagen är ganska ansträngade för ögonen och har man inget att göra blir man nog lättare trött.

Brukar vara hemma vid halv 8 på kvällen men då jag oftast har naglar efter jobb så sätter mig inte i soffan förrän 9 halv 10 på kvällarna.

Då helt plötsligt efter en lång dag blir jag pigg. Eller pigg och pigg, jag är fortfarande hur trött som helst i kroppen och själen men kan inte gå och lägga mig.

Nu är klockan lite över midnatt och hur trött jag än är så kan jag inte sova.

Tror mycket har att göra med att jag hatar att gå och lägga mig själv. Vill gärna ha någon brevid mig i sängen annars har jag svårt för att både gå och lägga mig men framförallt för att somna. Ligger och vrider och vänder mig tills jag blir tokig.

Jag borde egentligen ha deckat för längesen om man tänker på hur lite sömn jag haft de senaste dagarna.

I måndags kom jag ej hem förrän runt halv 2 på natten och vi skulle upp klockan halv 5 för att ta bussen så blev inte många timmars sömn men det va det värt för ville verkligen säga hejdå till Arron och då blev det så sent tyvärr. Sov inget på varken bussresan eller flyget. Somnade nog till några gånger men vaknade varje gång min kropp blev avslappnad. Man sitter ju som en ostbåge på flygplanet så där går det absolut inte att få någon som helst sömn.

Var hemma innanför min dörr ca halv 7 på kvällen så ni kan ju förstå vilken lång dag det varit. Men inte tror ni väl att lilla jag gick och lade mig i tid. Nej, jag kollade på Idol till typ 1 på natten.

Varit så förbannat trött på jobb idag att jag ett tag funderade på att lägga mig på mattan i min chefs rum för att sova lite. Han är ändå i Stockholm så hade inte spelat så stor roll egentligen=P Har ju gjort det förr,haha!

Nu är klockan åter igen 1 på natten och jag har fortfarande ej släckt lampan och lagt mitt lilla huvud på kudden.

Fattar inte alltså! Vad är det för fel på mig egentligen?


for my english friends!

If u wanna read my blog u can translate the hole blog with the "google-translator" on the right side.

Just be aware that it can not translate quite right to the letter, and that it can not do a lot of slang and acronyms that I may be using.

So u might find things I write very weird and funny but I think u understand the point of every post!


XXX



tänk va...

0-50cf66fbbe4499b2b96bb904067027b8.png

tänk va gott ett stort glas kallt vatten kan vara. Inte druckit vatten på hela englands resan. Deras vatten smakar klor o jag gillar inte det alls.


home sweet home

Haft fantastiska dagar i England men nu är jag helt död!!!!!

Började resa redan 5 imorse och kom hem runt halv så varit en låååååååång dag!

De närmsta dagarna ska jag lägga ut lite bilder och skriva vad vi gjort de senaste 6 dagarna.

Nu ska jag decka i min soffa och gosa med min underbara hund.


Med denna bilden säger jag GODNATT!!!!

 


england here...

0-4c24d8ced24f0a2fd917a4b7d1e04ed8.png

england here we come.


då e...

7d644dd4b4910f16a8bb7f6e5f3d6f2a.png

då e vi på väg till götet. Bilden blev på sne men ni får vrida er. Haha snart bär det av till england.tjoho


såhär gulligt...

678e8cc21afe7932a89ed890f8438fea.png

såhär gulligt ligger vi o sover på morgnarna. Åhh vad jag kommer sakna min bebis. När han kommer o gosar på morgonen o kvällen. 6 dagar utan honom. Gråter. Nu måste jag gå upp. Usch trött som ett ös regn e jag. Tur ändå att jag tvätta håret igår kväll så jag slipper stå med det nu.


färdigpackad... Eller?...

5099f77dc75dbf15f53391186e06adef.png

färdigpackad... Eller? Usch hatar o packa. Så rädd jag ska glömma något. Har försökt väga väskan o tror inte den väger mer än 15 kg. Vill gärna inte betala övervikt. Hatar att man bara får ha 15 kg i bagaget. 10 kg i handbagage, vem får plats med 10 kg i en sån liten väska. Bättre med charter villkoren. 20 kg bagage o 5 i handbagage. Känns som jag packat det absolut nödvändigaste men ändå väger det så myk. Ibland hatar man o vara tjej. Suck. Lite resfeber man har nu asså. Kommer inte kunna somna direkt.


tvättade häromdagen...

-5d6498f1908e7b9e62f7b231bd26a4a.png

tvättade häromdagen o lagt rentvätten i hallen då jag skulle packa till england. Vem hittar jag mitt i högen om inte min bebis. Han älskar att ligga på kläder. Om jag lägger en tröja i sängen lägger han sig på den när han har hela sängen att ligga i. Kommer sakna min lilla fis när jag e borta.


mina naglar

Satt i typ 4 timmar med mina naglar igår. Blev störd hela tiden då telefonen ringde konstant. Sen letade jag som en galning efter glittret jag hade bestämt mig för att ha på naglarna men jag måste ha varit blind för jag hittade inte det. Skitbesviken när jag sen va klar med ena handen o såg burken med det glittret jag ville ha på sidan av "burken" där jag har allt glitter o grejs. Pallade ju inte direkt sitta o göra om allt så fick ha det glittret jag tog. Min dekoration på ringfingrarna blev inte alls som jag föreställt mig o jag va så trött vid det laget att jag sket i vilket. Lät det va och gav mig på tummarna istället. Blev mer nöjd med dem faktiskt.

vänster hand

höger hand

tumme


gina tricot

Fler än jag som tycker att Gina Tricots reklamtjej är förbannat snygg? Tycker hon är väldigt vacker och har ett väldigt speciellt utseende som får henne att sticka ut från många andra smala, blonda modeller.

Men gå nu inte o tro att hon är så perfekt irl. Hittad en bild på hur hon ser ut i vardagen. Hon ser fortf bra ut men här kan man se vad lite smink o retuchering kan göra=)


Helgens naglar

Min underbara vän Erika behövde fixa sina naglar innan hennes personalfest och ja ni vet ju hur hon är;) Men gick väl ganska fort ändå för att va henne. Hehe, tog ju ba 2 timmar denna gången. Hon har ju sån beslutsångest vad hon ska göra på dem och sen när hon väl bestämt sig e hon sjuuuuuukt nogrann att stenarna är identiska på varje nagel. Men jag lägger på stenarna som jag tycker så får hon flytta rundor dem själv tills hon e nöjd. Det e enklast! Hehe.

Gjorde väldigt romantiska naglar med pärlor och silver stenar.



Har även hunnit fixa Sofies naglar. Vi tog det gröna giftiga glittret. Det e sjukt coolt, ångrar att jag inte själv tog det.


flexikoppel e inte bra!

När jag o Ida skulle köra till Titty i fredes lånade jag Jonas bil då min bil inte är helt 100. Superskön o köra och man känner sig sjukt myk säkrare i den än min fjantiga peugeot. Iallafall så är instrumentpanelen myk närmre än i min bil så när vi svängde in på Tittys gata gick där en tant med sin hund i flexikoppel och ni som har hund vet hur svårt det är att få in en hund fort i ett sånt koppel, man får lixom trycka, dra, släppa,trycka,dra osv. Det tar ju sin lilla tid och hade man kommit i högre hastighet hade det varit lätt att köra på den stackars hunden. Iallafall så skulle jag visa Ida precis hur man får göra med ett flexikoppel o jag missbedömde avståndet fram till instrumentpanelen o slog min tumme rätt in så nageln flög all världens väg. Den satt redan pyrt till men då jag visste att jag skulle fixa mina nails nån dag efter lät jag den va. Istället så drog den med sig halva av min riktiga tummnagel så det blödde delux. Haft ont som sören men igår satte jag faktiskt på en ny nagel och ni kan ju föreställa er hur det kändes att sätta in den i uvlampan. Ja ni som någonsin gjort naglar vet exakt vad jag pratar om. Jag trodde helt ärligt jag skulle svimma men ska man va fin får man lida fin.

Bild på mina naglar får ni senare, nu först ska jag visa er en härlig bild på min tumme efter olyckan. Hoppas inte ni satt o åt! HAha


e hemma...

0-13d38072c70ad6a68a1a32313ecea732.png

e hemma hos mina föräldrar. Ska köra pappa till mitt jobb så han kan ta min bil o lämna in den. Däcket e inte helt 100 o han ska ju ha bilen när jag e i england. Den fina växten på bilden har min mamma gjort helt själv. Visst e den fin. Min mamma e så duktig.


the hills

Kollade på säsongspremiären av The Hills igår och nu har man ju en del tankar om hela serien och vad de utalar sig att vara för slags serie.

De säger att det är en realitysåpa och de följer deras liv utan att påverka något. Då är det väldigt konstigt att huvudpersonen slutar och helt plötsligt så är det som hon dött eller som hon flyttat till en annan stad. Hennes närmsta vänner som Lo, Audrina och Stephanie umgås helt plötsligt utan henne och hon är inte på några fester längre. Bara för hon ej vill vara med i serien så förändras ju inte hennes liv för det. Har hon sagt upp vänskapen med alla sina vänner då?

Det kommer in en ny tjej som tar över hela Laurens roll som huvudperson och detta råkar vara Laurens fiende och på en liten get together de har är hon där med Stacy, bartendern som Spencer flirtade med. Det är väldigt konstigt och det känns mer o mer fejk.

Kommer säkerligen fortsätta titta på det men jag ser det från o med nu som påhittat med manus men med väldigt dåliga skådespelare.

Tittade även på The City med Whitney och där kommer det osså in en ny tjej som helt plötsligt ska börja jobba på samma ställe och som flyttar in med Whitney, den andra tjejen hon umgicks med typ hela förra säsongen är som bortblåst. Som de aldrig varit vänner.






läskigt

Synd o säga att det blåser ute!

Man e ej kaxig när man bor på 4e vån och det känns som hela balkongen ska blåsa bort. Riktigt obehagligt är det och saken blir ju inte bättre av att man är helt själv.

Känner jag mig själv kommer jag ej kunna somna men ska snart ge det ett försök. Först försöka ge mig ut med Kenzo i blåsten och sen hämta tvätten i tvättstugan.

Sov gott



min tusse...

0-39448e7f60bf5c436c0ac1cfe00033d7.png

min tusse ligger o sover på kudden så gullit. Snart säng dags. Sov gott


e på...

-13877fddc053efaad3da60f0fdec9e8.png

e på stinas avskedsfest. Vi känner typ ingen. Haha. Men vi har skoj ändå. Ser ni min nya fina klänning. Love it


höstdepp?

Har faktiskt trivts väldigt bra med mig själv nu den sista tiden. Trivts med mitt yttre på ett sätt jag inte kännt på länge men nu de senaste dagarna har det förändrats drastiskt.

Tycker inte att jag passar i några kläder, tycke inte att jag har några fina kläder, får inte rätt på håret och det ploppar upp en o annan finne i ansiktet på mig.

Är det kanske vädret som gör att man känner såhär?

Roligt att man ska åka till England nästa vecka o känna såhär? NOT! När jag bokade resan i början på september mådde jag verkligen bra och kände att det här kan bli bra. Ni tänker säkert varför bryr hon sig så mycket om utseendet för att åka till England!?!

Jag har en konstig känsla av att jag måste se bättre ut inför folk jag ej träffat på länge. Har ej sett mina polare i England sen 2006 och vill inte se sämre ut än vad jag gjorde då. Jag vet att jag är konstig men försöker bara förklara hur jag känner.

Tror många kommer förstå vad jag menar medan vissa kommer tycka jag är helt wacko. Men thats fine, kan inte vara någon annan än mig själv och försöker bara förmedla hur jag känner och mår.

Hoppas det vänder igen så jag kan åka o träffa mina vänner med ett bra självförtoende.


fler läsare till er blogg?

På denna sidan har ni både chansen att öka besöksantalet till er blogg eller hitta en ny spännande blogg att följa.

Jag har redan hittat några godbitar=)

Klicka här för att registrera er. Superenkelt och helt gratis!


minnen

Surfade runt på facebook och såg att en gammal gran canaria polare hade lagt ut ett youtube klipp. När jag hör denna låten tänker jag bara på tiden nere i värmen på vår älskade ö. Ler inombords och just i stunden längtar jag tillbaka. De som läser min blogg och var nere på Gran Canaria vintern 05-06 vet precis vilka känslor som kommer upp när man spelar denna låten.


finally

Kom på lite väl sent att mitt mineralsmink höll på att ta slut men det är ju typiskt mig. Beställde nytt förra veckan o har varit rädd att jag ej skulle hinna få hem det innan vi drog till England.

Kan nu pusta ut. Igår när jag kom hem från jobb låg där en avi från posten bland all reklam och jag har nog aldrig varit så glad för att få paket på posten=)

Har beställt 5 burkar foundation så jag klarar mig ett långt tag framöver. Likabra då man få rabatt om man handlar mer och frakten e oftast densamma hur lite eller mycket man än beställer.



Köper mitt mineralsmink från everyday minerals och det som är så bra förutom att de är sjukt, o jag menar sjukt billiga är att om man e osäker på om man gillar färgen på ett rouge eller så kan man beställa sampleburkar för att testa ut färgen innan man köper de större burkarna.

Så utöver de 5 burkarna foundation köpte jag ett samlpekit med 3 olika rouge och ett kaion puder som ska hålla bort det oljiga från att komma fram i ansiktet. Fick även 3 ögonskuggor som gåva. Allt detta för ynka 400 kr när jag räknat om från dollarn till svenska kronor.



naglar

Igår blev det turkosa glitternaglar.


hata helsingborg

Idag blåser det så mycket att man blir på dåligt humör. Kallt o jävligt och man vill bara stänga av telefonen, skita i allt o lägga sig under täcket o sova några månader.

När jag kör ner till jobb ser jag folk gå i endast tjocktröja och halsduk. Jag hade typ frysit ihjäl, vilket jag nästan gör även om jag har en tjocktröja, höstjacka och halsduk på mig. Jag klarar inte kylan så bra och skulle gärna vilja slänga på mig min stora vinterjacka. Hur ska det gå när det är minusgrader ute? Helsingborg blir så fruktansvärt kallt på vintern. Inte för det är många minusgrader ute utan för det blåser så mycket. En rå kyla som tränger sig in hur tjock jacka man än har.

Nä usch, jag är inte ett fan av vintern och därför fattar jag inte vad jag fotfarande gör i detta j****a landet!

Sjukt bitter idag!


RSS 2.0