Crazy kväll

 Lördagens upptåg e något som vi kommer komma ihåg en lång tid framöver. Helt crazy kväll där vi hamna i Danmark kl 7 på morgonen=)

Kvällen började hemma hos mig. Jag, I, B, M o A dansade, lyssnade på musik o hade en väldigt trevlig förfest. Vi fick för oss att vi skulle shoota o A hittade på en egen blandning av vodka o fun light jordgubbssaft! Det va helt ok faktiskt, har ju väldigt svårt för att shoota annars. Även om jag ej tycker det är en 'äcklig shoot klöker jag, undantag av tequila o fisherman. Vet ej varför det blir så men gör ej så myk för det e så farligt o shoota ändå=) Alla blir ba karatefulla av shoots.   

                                   

                                                         +
 
                                         
                                                       
                                                         =

                                           Helt ok shoots

Jag har köpt en ny kamera så började redan på föfesten att vara papparazzi. Både jag o I e väldigt glada att fota. Så när jag skulle kolla alla bilder efter kvällens slut hade jag o I lyckats fota 300 bilder. Många cpbilder men några bra osså. Här e ett utval från förfesten

                             

Vi tog sedan en taxi ner till Swea där vi träffade lilla M. Även R o M stod i baren så hälsade på dem osså. Var faktiskt ganska skoj, roligt det blivit så myk ös där sen Hennigor tog över. 

           


Efter Swea drog vi till vårt älskade Cardinal. Där va det party party med bra musik o goda drinkar. Som vanligt drack vi den godaste drinken av dem alla uppkallad efter moi. Smarrig=) Alltid när vi kommer dit e J beredd på att göra "Annika" till oss. God bless him. Träffade även nya ansikten som vi dansade o hade superkul med. Goa grabbar de där T o K.

                  

Sen fick vi ett ryck o skulle tura. Dont know why men vi ändå ett gäng på en 10-15 pers som gick bort mot båtarna. Missade tyvärr första båten så vi gick hem till nån kille som bodde vid knutan, där drack vi lite sen va det o bege sig till färjorna igen. Vi åt pölse med bröd o dansk ketchup. MUMS. älskar verkligen dansk ketchup=) När vi satt där märkte vi hur trötta vi började bli o vi ville ju bara hem. Då kom han biljettnissen o kastar ut oss för vi bara har enkelbiljett, men det går ju inte att köpa tur o retur i de maskinerna o vi erbjöd oss att betala till han för vi ville ju bara hem men IKKE, så vi fick gå av i Danmark o snällt vänta på nästa båt. Tycker det e så löjligt, så länge vi ej går av båten spelar det väl ingen roll. Tänk om man ska åka flera gånger fram o tillbaka, ska man betala för varje tur då? Han ville bara jävlas med oss.

      

SOM SAGT EN HELT CRAZY KVÄLL... men skoj hade vi=)

Va nog hemma vid 8-9 tiden på morgonen. Helt sjukt att man orkar så länge men märkte ju i söndes att man egentligen ej gör det=) Sleten som fan va jag. Mest trött faktiskt.

Swea ikväll?? hmm får se.

puss på er

tappat suget=/

Orkar ej blogga längre, helt tappat glöden. Ska försöka skärpa mig o ta tag i mig själv o skriva.

Förra veckan gjorde jag ju naglar som vanligt o här e 2 olika set jag gjorde:









Vinn resecheck från travel link på 25000SEK!

Hittat en rolig tävling på en blogg http://topnoveller.blogg.se/.
Så ni som känner för o komma iväg i sommar eller vinter anmäl er=) Länken ligger längst ner på sidan=)




GÅ IN PÅ http://topnoveller.blogg.se/2008/june/vinn-resecheck-fran-travel-link-pa-25000sek-4.html?_tmp=2645e0e4b13119bd290bf3cfdd7ec422ba03f0df  FÖR ATT TÄVLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Söta skor

Jag hittade dessa söta skorna på en sida o blev jättekär.



Vill ha!!!! De kostade iof ba 500 spänn men man ska ju kunna gå i sånna osså. Ändå 10 cm klack, åhh beslutsångest. Sen vet man ju ej om de passar iheller. Men visst va de fina?


Tisdag kväll

Igår efter jobb va det dags att fixa naglar igen. Hade ju en ombokning i måndes så fick vara ledig=)

Resultatet, ja det har ni här:






Måste säga man e inte lika eggad att skriva i sin blogg som man va i början. Kommer lixom ej på nått att skriva så känns som denna blogg kommer bli enbart för att lägga ut mina naglar o sen kanske lite festbilder.

Ni som bloggar, var får ni era ideer ifrån?

McFlurry

Hittat min favorit (well,efter piggelin) bland glassdjungel.

MCFLURRY med ahlgrens bilar. SÅ HIMELSKT GOTT!



                              +

            

                          =

                     SANT

Sex and the city

Kollade på Sex and the city filmen igår. Den va uppdelad i 2 delar då man skulle kunna bränna ut den på dvd, så satte mig med chips o dippa o kollade på första delen. Började bra o man ville ju aåklart se resten så tro inte jag blev toooosig när andra delen ej funkade. Fick ladda ner den igen o det tog ju tid o klockan va myk så får spara andra delen till idag. Ska bli spännande o se om Carrie får sin Big till altaret eller inte.





Midsommarhelgen

Inte skrivit på några dagar. Ej varit på jobb o pallade faktiskt inte att skriva hemifrån om jag ska va helt ärlig.

Så här har min Midsommarhelg varit iallafall.

Midsommarafton:

Gick upp skittidigt för o göra naglar men hon va tvungen att avboka, vilket va tur för mig för jag hade o göra. Började med att fixade mina fransar o nageln jag bröt i torsdes. Sedan satte jag igång o städa när pappa ringde o sa att eftersom det ej regnade skulle vi träffas kl 15.00 för o spela brännboll, Shit tänkte jag då klockan redan va ganska myk o jag hade ej städat klart o absolut ej gjort mig iordning. 10 min efter vi lagt på började det ösa ner och jag ringde upp pappa igen o skrattade. Ska vi fortf spela brännboll frågade jag. 
Städade sedan klart, drog tom ut alla kläder i min byrålåda o vek om allt o la alla kläder i färgordning så jag lätt ska hitta. Man har ju inte liiiiiiite kläder. Synd ba att hälften e så stort att jag ej kan använda det. Men man e ju som man e med att slänga kläder. Det går inte. Kan ibland hitta kläder man ej använt på år o dar men det tar emot o slänga så man behåller dem ändå. När jag äntligen va klar ringde pappa igen o frågade om jag va klar, kl va då 14.15 o som ett ? stod jag i mjukiskläder och frågade vad han snacka om. Det regnade ju sa jag, ska vi ej träffas 17.00 då. Gräset har redan torkat sa han o sa jag skulle skynda mig men jag skulle ju locka håret o fixa så jag fick hoppa brännbollen iår o tog mig istället till Hildningssons vid 17.00 tiden.
Blev myk nöjd med mitt midsommarhår och resultatet har ni här:




Tog på mig min fina sommarklänning som alla e så avundsjuk på att jag har. Den e riktigt söt så tog en bild på den för er skull=)




Väl hemma hos Hildingssons va det god mat massa dricka. De "vuxna" sjöng snapsvisor hela tiden o blev ba fullare o fullare. Midsommar e verkligen de vuxnas kväll. En chans att bli fullare än nån annan dag på året. Det e ok att va full på midsommar. Det som e grejen e att vuxna i den åldern som oftast har barn e inte så vana att dricka, så när de väl får i sig de mängderna sprit blir de som tonåringar igen o super som de va 18.
Själv bestämde jag mig för att ta det lugnt i början o väntade lääääänge med att öppna min fisherman jag fått en kund på laserkliniken köpa med sig då han jobbar i Danmark o den endast går att inhandla där. Bra med kontakter ibland=)
När den väl va öppnad gick det fort. Blev bra dragen men tyckte absolut inte jag va för full, som mamma tyckte. Egentligen va det ju dem som va rätt runda under fötterna.

Men för att summera kvällen så har jag väldigt roligt på våra midsommarfester, att alla vuxna,ungdomar o barn kan umgås så bra o ha så skoj ihop e väldigt roligt.

I o B kom en runda senare o det va väl skoj så länge det varade om man säger så. Fylla, missförstånd o stolthet går ej ihop. Synd kvällen slutade så och vem vet vad som händer här framöver. Kanske ej e A+I längre men jag hoppas verkligen det löser sig för I e ju min absoluta bästa vän och tråkigt om vi ska sluta som ovänner o ej prata mer för en såhär löjlig sak. Men alla ser ju saker olika så vi får se, men håller tummarna vi hittar tillbaka till varandra.

Midsommardagen:

Gick upp relativt tidigt o mådde faktiskt bra. Ännu ett bevis att jag inte var för full på midsommarafton. Låg dock i soffan heeeeeela dagen. Laddade ner massa filmer men de tog så jävla lång tid att jag drog med J o handla på nya Maxi. Va supersugen på köttbullar, nypotatis, gräddfil o gräslök men självklart hade inte Maxi gräslök så åkte till Willys för o inhandla min älskade gräslök o Willys kan man ju alltid lita på=P
Efter maten blev det filmtajm.
Vi kollade först på "What happens in Vegas". Tyckte den va riktigt bra! Rekomenderar den verkligen o även om man visste hur den skulle sluta va den rolig o bra hela vägen fram till slutet som slutade som man trodde. Kan tänka mig hur det ser ut när man sitter där med ett sådant äckligt smile o önskar det hade hänt en själv. Men det e ju ba film Annika, sånt händer inte på riktigt, hehe=)



Kollade en andra film som jag verkligen förväntade mig skulle va bra då Adam Sandler spelar huvudrollen. Tyvärr har den inte kommit ut på bio här i Sverige så fanns ej med svensk text o Mr Sandler ska spela en israel så han bryter och det är jättesvårt att förstå vad han säger. Eller rättaresagt alla bryter i filmen så man fick verkligen spetsa öronen för att höra. Hittade inte den med engelsk text iheller, inte ens utan text. Det enda jag hittade när jag skulle ladda ner va med spansk text så det fick det blev o ska jag va ärlig så hjälpte det faktiskt lite. Lite spanska kunskaper sitter man ju inne med så fattade en hel del.
Filmen i säg va hysteriskt rolig men kanske lite långtråkig. J gick o la sig så han kunde ju ej ha tyckt den va speciellt bra. Men med min humor e Adam Sandler ALLTID rolig. Klart värd att se iallafall.




Söndag:

Annandag midsommar kan man ej införa det=)

Iallafall fick jag masa mig upp tidigt denna söndag då mamma som fyllde 47 i onsdes skulle ha sin vanliga födelsefrukost. Hon orkar ej ställa till med kalas så hon har alltid frukost för alla som vill komma för o fira. Jobbigt o gå upp men gott med en stor o härlig frukost. Blev nog lite brunch detta året för hon hade både köttbullar, prinskorvar, sill o potatis framdukat på bordet. Åt så myk att jag höll på att spy. Men gott va det=)
Va tvungen att dra lite tidigare då jag skulle hem o göra naglar på J. Fick henne faktiskt våga ha glitter på en nagel. Wow säger jag bara, hon brukar alltid banga ur när man ska dekorera hennes naglar. Sjukt nöjd med mig själv när jag fick ett meddelande imorse där hon skrev hon va jättenöjd med naglarna o att hon tyckte det va jättefint med glittret o nästa gång skulle hon lägga glitter på alla naglar. Hon e rolig den där J:)




J kom senare med smarrig Mcdonaldsmat, Mcfeast o en cheeseburgare. I like=P
Sen va det dags för J att bestämma film då jag fick bestämma film dagen innan. Det blev "The happening". Så dålig film. Verkade va riktigt bra ibörjan men så långtråkig o dålig. Så ni som tänkt se den på bio, lägg pengarna på annat för den e verkligen ej sevärd.



Efter filmen va det dags för kvartsfinal mellan Spanien o Italien. Ville hejja på Spanien, har ju ändå bott i ett land som tillhör Spanien så måste ju hejja lite på dem;)
Ibörjan fick jag dock lite dåligt samvete då våra kära vänner Levi e italienare o kan tänka mig G hade blit toooooosssig på mig o kastat upp mig i luften o bollat med mig om han fick reda på jag ej hejjade på Italy. Tur det ej va denna matchen på midsommar=) Nu kunde jag hejja på Spanien i smyg då det ba va jag o J som kollade. Grymt tråkig match ska jag säga. Ingen rolig fotboll alls. Tur Spanien vann för de va faktiskt bättre än Italien, fast Italien hade sin lilla period i andra halvlek då de va riktigt bra tyckte jag annars va det Spanien som förde matchen.



Det va min helg, måste säga det va FRUKTELIGT skönt att va ledig 3 dagar, fast jag jobbade ju lite i söndes. Behövs fler sånna här helger när man e ledig mer än 1 dag.

En grym bloggare!

Ja det e inte mig själv jag pratar om utan en bloggare som e totalt ärlig o ba hänger ut sig själv, medveten om att  han kommer få 1 miljon tjejer som skriver hur myk de hatar honom o vilket svin han är. Men det e nog lite det han vill, för han ÄR ju ett svin.=)
Tyvärr e många killar såhär men tjejer lär sig aldrig. Jag själv har en tendens att hitta dessa killarna men det e ju en annan historia.

Tillbaka till bloggaren, i hans senaste inlägg skrev han

" Skit, varför vill jag ha det jag inte kan få? Varför vill jag aldrig ha det jag fått?"

Fan va det stämmer in på mig. Jag e exakt likadan. Gillar jakten, kan faktiskt bli helt jävla mongo o besatt av en kille som dissar mig eller spelar spel med mig, men så fort jag fått killen tröttnar jag. Då e det ej skoj längre. Kommer nog aldrig hitta nån, singel 4 life.
Men man vill ju hitta nån o va kär i känna att det e besvarat. I just wonder WHEN? När ska jag hitta mr perfekt? well well det kommer väl hoppas jag. Fortfarande ung.=)
Trodde väl jag hittat honom när jag blev ihop med mitt X men ikke, gillade jakten som pågick i ca 2 år sen tröttna jag ganska snabbt, sorgligt! Men höll ändå ihop med han i ca 2 år så kom inte o säg att jag ej gav det en chans.

Back to topic. Självklart vill jag nu att ni mina kära läsare ska få ta del av denna spännande blogg. Kommentera gärna o berätta vad ni tycker=)

http://lupum.blogg.se/

snabbmat

Ja nu e jag där igen, snacka om vad jag käkat till lunch/middag. Finns ju inget gott o köpa som man kan käka på jobb. Alla sånna här felix o findus snabbmat smakar ju ingenting. Som ni har kunnat läsa innan har jag fastnat för weighwatchers lasagne o även alla pajer men allt annat e bajs.

Så när jag nu stod där inne på konsum, lite halft bråttom o skulle välja nånting att käka hittade jag Dafgårds koldolmar med mos. Tänkte jaja det går säkert ner.



När det väl va dags att äta denna läckra måltid som det ser ut att det är på bilden hade jag inga förväntningar what so ever. Hade väl i tankarna att det skulle smaka som alla andra äckliga färdigrätter.
TJI fick jag! Med lite lingon på va detta faktiskt riktigt gott. Smaskade i mig allt o blev riktigt mätt. Myk nöjd med mitt inköp o e säker på att jag kommer köpa denna rätten igen=) MUMS



Igår gjorde jag en sak jag aldrig mer ska göra.
Jobba till 19.00 på kliniken sen ha 1 nagel o 3 fransförläningar. När jag hade naglarna kvar va jag så trött att jag höll på att trilla av stolen. Men det blev ju bra tillslut o jag tjänade storkovan=) Hehe

Men e såååååååå trött på jobb idag, sitter nästan o sover här vid datorn. O vädret gör ju inte saken bättre. Nu får faktiskt min chef N ta o skaffa en aircondition för jag kommer ej klara sommaren här helt instängd i en bastu utan luft!



Just nu e det Norska bidraget i Eurovishion på radion, o ju mer jag lyssnar på den ju mer växer den på mig. Tyckte den va skitdålig i Eurovishion o fatta inte hur den kunde komma 5a, nu förstår jag. Den e riktiigt bra. Fast tycker ändå Hero med Perelli va myk bättre.=) Men det tyckte tydligen inte resten av Europa.


 

Skandinavien va ändå bra iår om man jämnför med vad de brukar vara. Fastnade för Islands bidrag direkt o hitta det nu på youtube så här har ni=) Visst e den klatchig o härlig i refrängen=) Riktigt bra om jag får säga min sak=)

 

Haha när jag satt o tittade på youtube hittade jag även Islands offeciella video o säger bara OMG! haha så dålig, fast så rolig! Skrattar fortfarande,Haha

Klamydia

Fick höra man kunde beställa klamydia test på nätet o beställa-allt-på-nätet tjej som jag e så va jag ju tvungen att testa=) Lika bra lixom. Man vet ju aldrig även om man haft partner i 2 år, han har kanske fallit för frestelserna utan o berätta för mig. Man kan aldrig vara säker.

Man fick hem en påse med pisseprov man skulle ta sen ba skicka tillbaka så skulle man få svar efter en vecka. 
 
Loggade in på mina sidor idag för o se resultatet o även om jag ej va orolig så pustade jag ut när jag möttes av denna texten:

Ditt prov påvisade inte förekomsten av klamydia.

Tycker det e jävligt fräckt man kan få hem testet genom nätet då många tycker det e pinsamt att gå till hud&kön för o testa sig. Sen e det väldigt dåliga tider man ska va där o man måste ju va pissenödig precis just då. Så skönt o kunna ta det när jag ville o inte behövde sitta på dass i 3 timmar för o få ut en droppe.



Gjorde naglar igår som vanligt, va e ni inte förvånade?, Haha.

Hon hade hittat min blogg o sett ett par naglar hon ville ha o sen bokat tid. Hur coolt e inte det lixom=) haha. Ragga kunder genom bloggen, kan ju ej bli bättre.





Fick reda på en väldigt hemsk grej igår o jag mår verkligen dåligt när jag tänker på det. Stackars stackars dig!!
Hoppas hon vet att jag tänker på henne. Sånna här grejor får ba ej hända. Det e så hemskt så tårarna e på väg ba man tänker på det. 

R.I.P söta D

Spymätt

Har precis krängt en tacosallad jag slängde ihop av resterna från lördes. Nu e jag så mätt så skulle jag resa mig för att gå hade jag rullat fram. Men det va gott. =)

Ska jag va ärlig har jag inget roligt eller intresseant att skriva idag. Min hjärna funkar ej så bra längre, sover för lite känns det som.

Well, well imorrn e det Sverige - Ryssland men den missar jag ju såklart. Naglar o fransförlängning imorrn like usual. Ska tom ha en kund på midsommarafton men behöver alla pengar jag kan nu, har ju snackat om att komma ut till min chef på kvällen då han o hans sambo ska ha värsta festen=) O de bor utanför Ängelholm så en taxi hade la gått på en 750 spänn, inga pengar jag har för tillfället=) Så blir nog stanna hemma i Hbg ändå. Om ingen snäll själ vill skänka pengar till min taxi. Vi kan kalla det en simpel insamling, den kan heta "Anka-Ida-Blondy till Ängelhåla på midsommar" =)

Nu ska jag sluta tråka ur er, ska faktiskt stänga här snart o gå hem o jobba lite till=) Vilket roligt liv jag har, ler ett väldigt falskt leende, Hehe.

Sov gott

See ya soon babes

Fyndat!

Som jag fyndat i helgen. Va o hämtade I på väla o va ju tvungen att dra in på mitt älskade Gina Tricot. Hittade ett par skit coola jeans. Tittade på prislappen o höll på att dö. 100 spänn!!!! Jag ba DEM ska jag ha. De satt superbra o så himla coola så det va ba att dra upp plånkan direkt.
Hittade ytterligare ett par jeans som jag roffade åt mig. Hade ju presentkort så pröjsade endast 100 spänn ur egen ficka för 2 par jeans. Hur billigt va nu inte det då, kom ur affären med världens leende på läpparna. Härligt när det finns spnna dagar.LOVE IT!

Såhär ser mina coola nya jeans ut!



Fan va smutsiga mina skor e. Måste ha nya men får bli nästa månad. Ska spara så MYK pengar jag ba kan så jag kan komma iväg i sommar.



Lördagen började som sagt bra med nya jeans o fortsatte då mina girls kom över o började festa. Sen, seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen kom fotbollen blir helt röd i ansiktet och det pyser ur öronen på mig när jag tänker på det. 92:a MINUTEN!!! Jävla klantarslar.
Sen VM 94 har Henke alltid varit min favorit men nu säger jag bara en sak, VAD E SVERIGE UTAN ZLATAN! Nada, niente! Fick dock höra sen att det hade iof ej spelat något roll om de förlorat eller det blivit lika för de måste ändå vinna över ryssarna för att vi ska gå vidare. MEN ÄNDÅ! Så störigt, man vill inte förlora.

Stämningen blev dock bättre när vi fick besök av ett helt gäng sköna grabbar! Lätt att det blir fortsatta förfestar med er grabs=)

Hade så roligt så brydde mig knappt ens om att jag fick klagomål, men när de kom en andra gång o plingade på blev jag lite nojjig men kl va inte ens 12 o jag tycker faktiskt man får ta till 12 en lördag.Vad säger ni? Man kan ej va så känslig på helgen när man bor i hyreslägenhet.
Folk måste ju få ha ett liv o vi som e hyresgäster kan ju inte hjälpa att de fuskar så frukteligt myk när de bygger fastigehterna så de hörs in till grannen när man hostar eller tom tappar en nål på golvet.

Blev ju såklart utgång sen, Cardan whatelse!=) Tror jag blev fottad av J´s substitut nu nä hon har varit i sthlm o härjat men det har ej kommit upp nått på hemsidan ännu så bilden får vänta.
I´s kamera e ju pajj osså vilket e väldig ångest. Men S fottade nog lite med sin mobil så får be henne skicka dem så man har lite bildbevis på en MYK trevlig kväll=)

Här e bilderna från Cardan:


Jag o I väldigt berusade i baren=)


En Annika TACK! Detta e den goda goda drinken som J alltid gör till mig. Den e ju lixom tom uppkallad efter mig. Gött snack=) Synd ba man måste stå o vänta på att söta lilla J ska bli ledig i baren att han kan göra en Annika till oss=)



Igår hade jag som vanligt naglar. Så himla trött va jag så jag orkade inte ens äta nånting. När klockan va 8 på kvällen höll jag på att dö så då blev det snabbt ut till korvtjollen för att inhandla köttbullar med mos. Synd han som jobbar där e så fruktasvärt otrevlig. Man drar sig verkligen från att handla där men e man hungrig så e man. O hör o häpna men jag va faktiskt inte sugen på pizza. Tröttnat som fan på det. Mcdonken  o mcfeast e faktiskt bättre men vågade nog köra igår, NOT! Räckte typ o ba va i min närhet så blev man full, Haha.

Nu ska jag äta lite middag sen stänga ien här o gå hem. Köpt nån fullkornspasta med lax o sparris så ska se om det e nått eller om det som all annan frystmat ba e skit.

Ska faktiskt ba ha fransar idag så kommer få en efterlängtad kväll på soffan i normal tid idag! Härligt. Blir nog lite myspys osså;)

PUSS O KRAM SES PÅ STAN!

Sverige ikväll

Så laddad=) WEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! Men har verkligen ej för stora förhoppningar då jag vet hur bra Spanien e i fotboll. Tror hela Sverige har för höga förväntningar på Sverige. Fick osså höra idag att om det nu mot förmodan blir att vi går vidare till kvatsfinal så kommer vi få möta nån ur dödens grupp o då e vi ju körda. Har vi riktigt otur kommer vi få möta Holland och jag sa senast igår när jag såg Holland-Frankrike att Holland kommer va farliga iår. Tror faktiskt rent av att Holland vinner.

Ska faktiskt messa ner till J som bor i Holland o se hur stämmningen e där nere=) Kan tänka mig den e crazy.

Blir brudarna hos mig ikväll, mysigt!



Igår gjorde jag som vanligt naglar, Hehe. 2 st set faktikst men tog ba bild på ett par då hon den ena endast ville ha vanliga franska. Inte skoj o ta bild på tycker jag.

Såhär blev T´s naglar, hon valde att ha dem väldigt naturella utan fransk manikyr då hon egentligen ej får ha naglar på sitt jobb.







Sitter nu på jobb o ba väntar på att klockan ska bli 3. Vill hem, bokade faktiskt av mina naglar idag för jag kom på det va fotboll kl 18.00. Inte fan ska jag sitta o göra naglar då..NO WAY!

Ska ut på väla en sväng o inhandla lite stuff o hämta min älskade I som osså jobbat idag. Men imorrn e vi lediga båda 2 så blir party ikväll. Känner dock ej så himla myk för att gå ut då Helsingborg börjat bli trist, eller det va det förra veckan iallafall. Vi får se vad som händer=) Känner jag mig själv går jag ut iallafall men trist väder osså så vet inte alls vad jag ska ha på mig. ÅNGEST!!! Se om jag hittar nått på väla. Har ju mina presentkort jag kan uttnyttja.

Halvtimme kvar typ, gött, låt tiden gå snabbt. Nu ska jag lägga in lite bilder på olika kunder så tiden går lite fortare=)

TJING!

Need a break

Jag jobbar satan i det HELA tiden. Har nails varje dag o snart pallar jag ej mer men måste tänka det e pengar!! Kanske får min resa till magaluf genom o göra så många naglar=) 
Det e ju samtidigt kul att så många kommer till mig för de har sett en kunds naglar o vill komma till mig för de tycker jag gör fina naglar=) Jag tycker ju det e skoj o göra naglar o fransförlängning men bara det att det bli rlite myk ibland när jag kombinerar det med heltidstjänst på kliniken. Men men så e det. Ba att bita ihop=)

Funderar på att höja till 300 för fransk då jag faktiskt e ganska billig o endast tar 250 nu.

Gjorde naglar på J igår o de blev faktiskt jättefina. Gillade det jag gjorde på tummarna=) Myk tjusigt.




Synd ba att det glänser så frukteligt. Funderat på att ta korten innan jag lägger på lack men då e de så matta o fula=/

Ögonfransförlängning

Gjorde fransar och naglar på en kund igår så tänkte lägga in före och efter bilder på hennes fransförlängning.

FÖRE:





EFTER:





Gjorde ju naglar på henne oxå o kan säga det va ingen lätt match. Hon hade typ NADA naglar kvar då hon biter fruktansvärt myk på naglarna så vi får se om det håller eller inte. Fanns ju inget att fästa tippen på eller gelen. Men gjorde naglarna jättekorta så håller de kanske lite längre.









Gjorde även naglar på mig själv imorse. Gick upp kl 7.00 för jag skulle fixa mina nails o sen tvätta kl 8.00.
Så blev inga speciella naglar, det hade jag ej tid med men pimpa dem lite med stjärnor=)


En bra produkt


Nu ska jag inte göra en massa reklam för mitt jobb men vi har en sjukt bra produkt som man lägger i håret för att det ska bli större. Istället för hårspray lixom.


Såhär står det om den på vår hemsida.

Thick It - Förtjockande kräm
Förvandlar platt och tunt hår till tjockt och livfullt. Ger en naturlig look med otrolig tjocklek. Bra för både lockigt och rakt hår. Ger precision och attityd.
Tryck ut en klick i handen och fördela jämt i handdukstorkat hår, föna sedan efter önskan. 118 ml.

Vi har ju fler bra produkter men den här e riktigt bra. Synd ba att jag fortf e i sprayträsket o kan ej sluta använda spray så jag använder inte den men vet att de som använder den e myk nöjda.

Det jag faktiskt använder e dessa 2 produkterna:

Silc Nectar
- En enastående produkt
Gör lockigt hår följsamt och reder ut oföljsamt hår. Rakt hår blir jämnt, fullt av lyster och lätt att kamma ut. Ger glans till håret utan att göra det fett. 
Ta en klick i handdukstorkat hår och fördela jämt, föna eller låt det torka av sig själv. 59 ml


Give me Shine - Spray laminat                       
Ger torrt, slitet hår lyster och glans och sluter kluvna toppar. Går med fördel att använda i både vått och torrt hår. Alkoholfri produkt som ej tynger ner håret. Innehåller solskydd. Melondoft .


Den sistnämda använder jag enabart för den luktar SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ gott=) Tar mig ett sprut varje dag på jobb så luktar jag gott resten av dagen=)


För er som ej vet jobbar jag på en laserklinik för tunnhåriga. Sitter i receptionen o svarar telefon samt sätter våra kunder i lasern när de kommer.

Kan va ganska långtråkigt ibland men annars väldigt trevligt o soft jobb.

Om ni vill in o kolla på vår enastående hemsida har ni adressen här;
www.laserbehandling.se

O här e lite bilder, ska även lägga in en film så ni får se hur jag har det om dagarna=)


Där bakom sitter jag! =)


Här e konsultationsrummet där N sitter o signar=)


min arbetshörna e här bakom disken=)


Lasern i ena rummet.


Lasern i andra rummet

Kommer mer snart=) typ imorrn, ska käka nu hade jag tänkt o sätta mig framför tvn. Får ju passa på när det ej finns några kunder i lasern=) Sitter själv i den ibland för att jag ej ska tappa hår o få bra kvalite på håret. Ska börja nu en gång i veckan så det verkligen blir bra för mitt hår e så förstört av all färgning o skit.  N blir tooooooooooooosig på mig, hehe!

Här kommer filmerna jag filmade lite spontant imorse när jag kom=) N står o leker med sin dator på receptionen så den ska ej stå där annars=)


 

Fotbolls EM

Ja nu har det dratt igång o måste säga det e väldigt kul att kolla på fotboll när det e EM o VM. Annars bryr jag mig inte ett jackshiit om fotboll. Tycker tom det e skoj o se matcher där inte Sverige spelar. Igår spelade Holland-Italien o vilken match. Riktigt rolig fotboll o så överraskande att Holland tog hem det med 3-0 mot våra regerande världmästare.






Ikväll spelar Sverige mot Grekland o det ska bli väldigt spännande!!!!!


Igår gjorde jag naglar o fransar som vanligt. Hon ville ha väldigt naturliga naglar så vi satte ba på vanliga tippar o sen satte vi på 3 söta små stjärnor på ringfingrarna. Blev väldigt naturligt o fint. Fransarna tog jag ju ej bild på men man borde kanske börja med det. Före o efter bilder? vad säger ni? vill ni se före o efter bilder på ögonfransförlängning?





ny vecka

Vilken skön helg det varit. Varmt som satan o jag har varit på stranden o stekt=) E megabrun, dock bara på framsidan då jag ej solat baksidan. Ska ta en bild sen så får vi se om det syns likabra på bild som irl.

I fredes va jag så trött så blev ingen utgång. Skulle ju jobba dagen efter osså så bara bra jag stanna hemma.

Drog såklart ner till playan direkt efter jobb i lördes för få liiiiiite bränna innan solen slutade ta.


Åkte med Kenzan till hundbadet lite senare så han osså skulle få svalka av sig men han verkade inte tycka det va sååå roligt. Han hoppade runt lite men ville bara till de andra hundarna. Så va tvungen att ha han kopplad så han ej skulle sticka. Hade jag släppt han hade han säkert simmat över till Danmark, hehe, skämt o sido men det e riktigt tråkigt att inte kunna släppa han.
Han ser ju inte lite rolig ut när han blir blöt, haha. Helt blöt på kroppen men fortfarande lurvig i ansiktet och lite på ryggen. Han ser ut som en gatuhund i Spanien typ.

Här e videoklipp. Ganska dåliga men ändå;)

 






I kom hem till mig sen för vi skulle till min bror som fyllde år. 22 år, gud va tiden går fort asså. Det va skoj o träffa hans gamla polare jag ej sett på 100 år. De e ju fortf små knoddar i mina ögon så blir lika chockad varje gång jag ser dem röka en cigg eller dricka en öl.
Bilder kommer, ska ba få dem av min bror, o han e inte känd för att va snabb direkt. Va nere på cardan en sväng osså men inte skoj alls så gick hem.

Så här e en uppdatering och lite bilder från brossans fest.

           

Söndagen blev det ju playan igen såklart. Träffade M där nere sen kom K o hennes kille o senare en väldigt bakfull J=) G kom förbi en sväng med lilla A. Så söt den ungen e asså. Det har M o G gjort bra;)
Man känner ju att tiden börjar rinna iväg men jag känner mig så långt ifrån barn just nu o det skrämmer mig. När ska man växa upp o känna sig redo för barn o giftemål o sånt?

Gjorde även naglar igår på mina föräldrars grannes flicka som ska på högstadiebalen idag.


VARMT!!

Sverige: 32.3 grader.

Spanien: 31.4 grader.

I dag slog Falun säsongs- och Europarekord

Så stod det i Aftonbladet idag.
http://www.aftonbladet.se/vader/article2628587.ab

Helt sjukt juhe. Men sååååå skönt. Såg att det skulle börja regna på tisdag dock, suck. Hoppas det blir regn 2 dagar sen tillbaka till sol o värme.=) HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!

                           


Alla festbilder samlade


Tänkte skulle ha en kategori med alla mina festbilder samlade så ni slipper leta i inläggen=)

GUUUUD va jobbigt att det lägger sig både i kategori allmänt o festbilder när jag bara vill ha det i festbilderkategorin. nån själ som vet hur fanken jag lägger in ett inlägg i en annan kategori utan att det hamnar i båda???????????????????? please help me.

Här e inte ens hälften av bilderna ännu då man måste lägga in en o en, gör det imorrn om jag pallar=)













image263image262image261image260image259image258image257image256image255image254image252image251image250image249image248image247image246image245image243image242image241image240image239image238image237image236image235image234image233image232image231image230image229image228image227image226image225image224image223image197image196image195image170image169image168image167image166




Ha

Beachen

Jag älskar stranden. Önskar verkligen det vore fler solmånader i Sverige för vad e inte bättre än riktig svensk sommar?


Gjorde naglar först på morgonen.







Sen drog jag till beachen. Körde Js fina bil, seat leon svart. Så skön o köra o roligt för den går jävligt snabbt=)



I & B kom ner en liten stund efteråt o sen har vi stekt HELA dagen. Tom fått I o bada idag. Temperaturen i havet har ändå höjts till 18 grader så inte såååå kallt. Bara lite;)

I i sin stolstol=)


En bild på vår underbara strand i Helsingborg


Drog hem vid 5 tiden bruna o fina. Fick skjuts till Ramlösa där jag ställde min bil igår så det va ju snällt.
Kom hem o satte igång o jobba direkt, ännu en till som skulle ha fina sommarnaglar.

O såhär blidde dem;




Sitter nu o väntar på att I ska dyka upp. Blir väl utgång kan jag tänka mig men får se, ganska sliten o ska ju jobba imorrn. Har inte ens hoppat in i duschen och klockan e snart 22. Måste ha något o äta osså så ska faktiskt pallra mig ur soffan o gå o köpa nått i gatuköket precis vid mig, passa på o handla när man ändå ska ut med hunden=)


Så ha en bra kväll så hörs vi imorrn.


*tjing*


sjung om studentes..

Igår va det dags för alla studenter att tjoa o ha sig runt gatorna i Helsingborgs stad. Trafiken står helt STILLA och alla som inte tar studenten blir irriterade.

Kommer ihåg när jag själv tog studenten, bara 5 år sedan. SHIT 5 år redan gått känns som igår. Roligaste veckan i mitt liv. Hade väl lite för kul då jag skrek sönder mina stämmband som jag något år senare fick operera.
Iallafall kommer jag oxå ihåg hur nervös man var när klockan ringde klockan 6 på morgonen och man visste att idag tar jag studenten. Vi hade champagnefrukost hos en av våra lärare, vi hade superbra kontakt med våra lärare så det va bara en själklarhet vi skulle samlas tillsammans med dem.
När man sen efter en halvdag i skolan med lärare, betyg, rektorns prat i aulan, middag med alla studenter o utspring bar det ner mot staden och kärnantrapporna. Tur man hade sköna skor för det e en bit att gå från Filbornaskolan ner till Kärnantrapporna.
Vilken känsla att få springa ner från trapporna och bara vara mitt i centrum för alla som va o tittade. Man ska gå 7 varv runt Magnus Stenbocks statyn, vi gick 3 sen pallade vi ej mer, det va ju ganska varmt om man säger så.
Letade upp föräldrarna för att bli grattad ännu en gång, sen bar det av i den vita cadillacen, sittandes på ryggstödet med våra plakat och visselpipor (då vi tappat rösten behövdes dem,trust me) åkte man några varv runt stan,ca 5 km i timmen. Sen va det hemgång och träff av släkt o vänner.
Vill inte ens tänka på det men vet att min mamma som läser denna blogg kommer göra ett inlägg så kan ju likaväl berätta att jag var väldigt självisk o otacksam på den tiden mot mina föräldrar och jag skäms att jag va sån på min student när de lagt så myk tid o pengar på en fest enbart för mig. Men vill tänka på de bra stunderna med studenten istället så nu lämnar vi det.

Slutade jobb kl 19.00 igår så va ba snabbt hem o slänga sig duschen, klä sig o dra till B. Gav henne en jättesöt studentnalle och även ett presentkort hos mig själv=) Hon fick välja antingen ögonfransförlängning eller naglar.

Åkte sedan ner med ungdomarna ner till stan men herregud hela Helsingborg kryllade bara av vita mössor och en allsång av "vi har tagit studenten" sången vilket vi osså körde på vår student o alla andra studenter säkert oxå gjort men det nya detta året va att  alla gick o sjöng "åhhhhh åhh åhh åhh åhhhhhh åhh",Haha. Vilket kommer från Whitestripes låt seven nation army. Om man lyssnar på introt så e det ju "duuu duu duu duu duuu". Tror ni förstår när ni lyssnar på låten.




Gick till hampan ett tag men jag kände mig verkligen gammal på det stället då det bara kryllade av 89or. Gick vidare mot zoobar o täffade söta J, det va väl helt ok men när I, J o B ej kom in för att där va för myk folk drog jag. Skulle ju upp på beachen tidigt idag o hinna göra ett set naglar på en kund innan så behövde min beautysleep.


      

Grattis till alla studenter=)
            

Miss Bimbo

Jag har hittat ett comunity som e såååå roligt.

www.missbimbo.com

Det går ut på att man ska mata sin bimbo, skaffa jobb, pojkvän och massa annat skoj. Upplägget e så frukteligt löjligt men det e skoj. Köpa kläder o klä henne, sminka henne, göra bröstförstoring o så. Hehe.
Så har man lika långtråkigt jobb som jag så skaffa er varsin bimbo o lek lite i bimboland=) Haha


Working myself to death

Så känns det iallafall. I tisdes kom T o skulle göra naglar. Hon ska ju ta studenten idag och de har ju fest en hel vecka innan så hon kom lite påverkad o gla i hatten. Härligt att se=)

Naglarna blev jättesöta med blommor på ringfingrarna. Gjorde tom en stjälk som man kanske ej ser så bra på bilderna.

image280

Jag brukar ju bara ha en nagelkund på vardagar då jag jobbar till 19.00 o det blir väldigt sent med 2 st, men en kund från jobb ringde mig o fråga om jag kunde fixa hans flickväns naglar innan torsdag, o jag e ju så snäll så efter T kom hon o vi fixade hennes naglar.

Det va pilligt som FAN ska jag säga. La små små pärlor längs smileylinjen o det tog tid ska jag säga er. Vi va klara vid halv 12 på natten. Då hade jag jobbat sen 10 på morronen. Slängde mig i soffan efter det, chilla 1 timme sen gick jag o la mig o va supermega trött när jag vaknade igår.

Skulle göra naglar på en tjej igår men hon kom aldrig, så gjorde fransar på L istället, hon som gjorde naglar dagen innan. Hon blev så faccinerad av mina fransar så ville osså ha o resultatet blev riktigt bra.

Här e bilder på naglarna vi gjorde, syns dock ej så myk jag slet med pärlorna som knappt syns på bilden.=) men det blev snyggt irl, I swear=)

image281
image282

Färdigmat

Igår köpte jag en sån fryst färdigrätt men fy fan aldrig igen. Inte alls gott och maten ser inte för fem öre ut som de visar på bilden. Köpte Findus sprödbakad fisk. Står det ska vara remouladsås, WHAAAAAT? Det va INTE remouladsås. Smaka skit rent ut sagt. Fisken va väl iof ok men det andra va verkligen äckligt.


Så här ska det se ut enligt Findus:
image275
O så här såg det ut:

image276

SKILLNAD ELLER???


Nä ska jag köpa färdigmat ska det vara Weight Watchers lasagne. Eller olika pajer. MUMS=)

image277 image278image279







Kiss och Bajs

Fick dessa söta gosedjur av J på min födelsedag. Tänkte hänga dem i bilen för de e så söta.

image274

fattar NOLL!!!

Skulle göra värsta smarta ideen o lägga alla samlade bilder på naglar jag gjort o lägga i en ensam kategori men nääää det går ju inte för den hamnar i allmänt ändå. så störigt.. VILL EJ AH DE BILDERNA DÄR!!!! Skulle göra likadant med alla festbilder jag lagt upp. Lägga i en ensam kategori så ni kunde gå in o kika på enbart bilder o slippa sitta o läsa igenom alla inlägg för att hitta gobitarna;) hehe
Blir tosig!!!!

Nån som kan hjälpa till?? nån som vet hur man gör? Finns väl iallafall 1 datanörd som läser min blogg som förstår sig på sånt här skit.

GAHHHH inte på humör för sånt här.. vill att allt ska gå som jag vill för mitt temperament e inte o leka med just nu.. haha

Jag e inget monster, bara lite småirriterad fel vecka i månaden=)

                                                              
             







Några av mina naglar, hårförlängningar o ögonfransförlängningar jag gjort

För alla som vill se en samlad serie av alla naglar jag gjort sen jag startade min blogg så har jag nu knåpat ihop ett inlägg i en ny kategori=)

Nu har jag även lagt in fransförlängningar o hårförlängningar.

Så slipper ni ju leta bland alla inlägg. Så smart jag e=)

Ögonfransförlängningar:


Ett öga med förlängning o ett utan:

Före:

Efter:




Anna Före:

Anna efter:


Hårförlängningar:

Emelie före:



Emelie efter (200 slingor,40 cm):



Sofie före:

 
Sofie efter (200 slingor,40 cm):


Jenny före:

jenny efter: (100 slingor, 60 cm)


Isabell före:

Isabell efter (100 slingor, 40 cm):


min egna förlängning (100 slingor, 60 cm):



Katja
Före:

Efter (100 slingor,60 cm):

Inklippt:


Sofie
Före:

Efter (100 slingor,60 cm):


Nina
Efter (100 slingor, 60 cm):


Pernilla:
Efter inklippning (100 slingor, 50 cm):



Steffi:
Efter inklippning(100 slingor):



Ida
Före:
 

 
Efter:
 
 
 

Amanda
Före:


Efter(100 slingor,50 cm):


Före:


efter:


Tanja
Före

Efter:


Sara före

Sara efter


NAGLAR:





















































































image282image281image280

image273image272image271image270image269image268image267image219image218image217image216image215image214image213image212image206image205image204image203image202image194

Dagens outfit

Tyckte jag skulle va lite somrig idag o fick på mig en jättesöt klänning. Vad tycks?

image264

image265




Det blir så varmt för min bebis i värmen, tycker så synd om honom. Han ligger mest o sover på jobb o den här gulliga bilden lyckades jag ta på han när han ligger längst med väggen o sover. Hur söt får man vara.

image266

Vad hände lixom?

Mitt nya favorit utryck,  VAD HÄNDE LIXOM?? Lite tjatigt när jag säger det i varannan mening bara.

Inte hunnit blogga sen i fredes då jag haft fullt upp men idag tänkte jag se om min hjärna börjat fungera igen o skriva lite om helgen.

Kan ju börja med Fredagen, kom hem vid halv 6 o då va det ba att sätt igång med naglar direkt, hade nämligen 2 st kunder direkt efter varandra. Som alla andra tråkiga själar ville de ha fransk, men pimpa dem pyttelite.

Första settet:
image215

image216

image217


Andra settet:
image218

image219



På kvällen drog jag o I ner till Hampan en sväng, va meningen det skulle va en lugn kväll men så blev dock ej fallet. Shot efter shot på tom mage e inget att rekomendera. Va på cardan i helt vanliga tråkiga kläder o döskalle scarf, vad hände lixom=) Crazy kväll med myk ångest =/



Vaknade 20 över 10 på Lördagen, började jobba kl 10. Paniiiiiiiiiiiiik, taxi rätt ner till jobb. Mådde inte speciellt bra men de säger ju man mår som man förtjänar. Som tur va slutade jag redan kl 14, gav mig ner till gröningen för att träffa I, J, B o I´s mamma. Träffade M o hennes lilla familj. Så söt liten flicka de fått.

 

Satt där i ca en halvtimme sen började jag få panik, skulle ju handla mat o städa o fixa innan min födelsedagsfest på kvällen. J va så snäll o körde mig hem o följde med o handla. Va nere på torget o handla frukt o grönsaker, jättefina varor o såååååå billigt. Helt sjukt.

I kom o hjälpte mig med maten som tur va o gjorde även sin berömda potatissallad, så HIMLA god. Måste ha receptet. Vid 20 tiden började folk trilla in och vilken fest=)
Här är bilderna som vår egna lilla paparazzi J tagit.

              

Det dansades en del under kvällen. O alla hamnar i min soffa som vanligt, Hehe. Blivit något av en tradition att man ska va i min soffa när vi e hos mig.

               

Maten blev ju bra tillslut trots stress

   

Den finaste av alla bilder måste ju ändå va den här på mig, I o J.

image256

O den roligaste bilden för ikväll e den här när I sjunger kyrkokör,haha. Jag kan verkligen ej sluta skratta när jag ser denna bilden. Så klockren e den. I tar i från tårna o sjunger. She´s gonna kill me när hon ser jag lagt ut denna bild. Men sååååååååå rolig. HAHAHAHHA

image263

Festen fortsatte sedan på Cardinal

     

Fick ju ta hand om en viss fylleåsna sen på natten, snacka om snefylla, Haha. Det e inte lätt att va så ung o ej kunna dricka ;) Hehe. Som jag ska säga något?! Haha


Stranden va ett självklart alternativ igår, söndag. Jag, I o J drog ner till fria bad. I mådde ej så bra då hon som jag i fredes pratat med ulrik lite väl myk på natten, Hehe. Vi gick sen bort till gröningen o träffa T, hans tjej o hela hennes släkt typ=)

Jag badade i havet för första gången i år. Fatta kallt! det va, men skönt när man väl doppat sig. I va en badkruka o stod ba o tittade på. MES!;)

På kvällen sen fick jag städa undan i min lgh för FY FAN va där såg ut. Hann ta allt utom köket då jag skulle göra  fransar på en kund. Så får la ta det idag men man stänger helst ba dörren o önskar allt vore borta där man öppna igen.

Ännu en vecka med massa naglar men det blir ju lite extra pengar så det e bra=)

see ya biatches

xxx

RSS 2.0