gåshud delux!!!

Detta är den nya favoriten!!!!

Säger som Mr  Nigel Lythgo "thats all I´m asking"

2.15, 2.22 är höjdpunkter engligt mig o det är då jag sitter med goosebumps på hela kroppen=P

 

 

Låten "battlefield" med Jordin Sparks gick varm hemma hos mig igårkväll det ska ni veta. Så jäkla bra låt!!

 

 


vi bjuder...

0-26518be8b6f3962c873c6d01f6abc816.png

vi bjuder på denna. Tagit sådär 14 bilder men vi får inse att våra glänsar dagar e över. Haha


kenzo o...

1ea782c3f84ad6dd6f4e042477f06364.png

kenzo o paris myser


mina älsklingar...

50048207ad8188874526d9ea51f1a595.png

mina älsklingar


party

0-405fd552dd59b5b2f875c0ad5d11bedc.png

party


jag kör...

-35603b0727503c4ff094a15eb6ddcbb.png

jag kör en low card. Nyttigt o gott


ja tryck...

0-33870041d606ab2497e773deb808c6d4.png

ja tryck in den i aphuvudet. Haha


jag o...

0-5d419854cd7615a7bf4ff774c5a9784e.png

jag o ida har gjort hemmalagade hamburgare.


händer ikväll?

Idag jobbar jag faktiskt. Ja, jag vet det är lördag men jag behöver ju jobba in de dagar jag ska till England så får jobba några lördagar nu innan o några efter. Började dock kl 12 idag o slutar kl 16 så det är ju inte så farligt.

Ska till Skopunkten sen tänkte jag o se om de har några gympaskor. Tänkte på det att det känns onödigt att köpa ett par gympaskor för 1000 spänn när jag ba ska ut o gå lite. Ska faktiskt testa o se vad jag tycker. Va inne på deras hemsida o de här ser väl inte helt fel ut? Spelar roll vilket märke det är lixom?



Sen ska jag åka ut till Väla o hämta Ida, ska även köpa en ny klotång till Kenzo. Kanske blir en tröja på Gina osså, får se=) Har ju handlat så mycket kläder på senaste så får egentligen hejda mig men när jag ändå e där ute kanske det blir en tröja eller 2=P

Vad jag o Ida ska göra ikväll har jag ingen aning om men jag känner henne så det är ej bli utgång. Hon kommer skylla på att hon ska jobba imorrn även om hon inte gått ut om var ledig iheller=P

Kör lite mobilblogg ikväll så ni får se vad vi girls hittar på=)




annika på krigstigen

Igår blev jag så fruktansvärt sugen på Mezo och deras meze med tzatziki så jag ringde dit o beställde lite food. Fick bli en bakad potatis också så jag skulle bli mätt. Man kan ju inte bara äta bröd till middag.


Åkte ner o hämtade det, åkte hem, packade upp maten o märker att de missat lägga ner tzatzikin. Arg som ett bi åker jag ner igen för det var ju faktiskt därför jag ville ha den maten. Då ska jag fan ha min tzatziki. Går in arg som ett bi o förklarar att de glömt grejer på min beställning och hur dålig stil det är för jag har faktiskt fått köra hem och tillbaka och nu är min mat kall. De började skylla på varandra och gav mig extra myk tzatziki. Jag som fortfarande irriterad sa till dem att de kunde gått gottgöra mig genom att ge mig någonting. Jag kunde ej komma på vad så jag ba drog till med att de kunde ge mig en kaka och visst fick jag det. En mumsig kärleksmums=)



Jag vet man alltid ska kolla så man får med sig allt innan man åker hem men jag tänkte inte på det. Hur svårt kan det vara lixom.

Från o med nu ska jag ALLTID kolla så jag får med mig allt jag beställt. Ska tom kolla så jag får rätt pizza när jag beställer det=P


suprise

Jag har fixat en överraskning till mina chefer. De tyckte det va coolt och roligt så kul det uppskattades.

Det var på tiden vi fick oss varsin egna mugg här på jobb så jag beställde lite coolare muggar med tryck och namn på.

Vad tycks?



Min fina mugg=)


Min ena chef Niklas.
Det är han som är utbildad inom laser och han som håller i konsultationerna.


Ola är också en av mina chefer. Han är delägare i stället men jobbar inte här.
Men han brukar vara här och det är han som fixar med allt det praktiska om det skulle vara problem med något som datorerna eller om det ska upp en hylla på väggen.
Han är den händiga=P


på köpet=P

Igår fixade jag Fias naglar och hon ville ha som mina naglar fast med svart gele istället. Jag hatar o jobba med den svarta gelen för den härdar inte som den ska så det tar så jävla lång tid och blir inte så snyggt som det skulle kunna bli om den härdat som den skulle.

När hon satt med händerna inne i uvlampan flög där in en liten fluga som satte sig på lillnageln. Vi tänkte först bygga in den i gelen som ett sånt här godis med larver i, haha nej ba skojja. Det roliga var att när vi sedan gav oss på tummarna så hände samma säk där. De flugorna var nog självmordsbenägna=)



Annars blev resultet coolt. Synd ba att gelen e så jobbig annars hade jag nog gjort mer svarta tippar.




förbannade hund

Igår tog jag som vanligt min kvällsrunda med Kenzo och när vi kom till gräsmattan utanför grannhuset letade Kenzo upp nått fruktansvärt vidrigt i busken.

EN RÅÅ FISK!!

Vem fan slänger ut en råå jävla firre i busken?

Ni tror väl inte min cphund släpper taget om den jävla fisken och även om jag ruskade honom o skrek loss så bara morrade han på mig o forsatte tugga. Slutade med att jag fick ta tag i den o dra ur den ur munnen på honom. Jag rev mig på alla ben så tänk vad som kunde hänt om han svalt den. Jag va tooooosig efteråt och tryckte ner honom i marken o skrek på honom, hoppas ingen såg mig för de skulle nog tro jag misshandlade honom men det gjorde jag ju såklart inte.
Efteråt var jag så arg på honom och det märkte han nog. Han stank ju fisk så han fick ett äckligt tuggben som luktar jävligt illa så han skulle få bort fisklukten ur munnen men han stank ändå fisk så han fick sova på golvet inatt. Vill fan inte ha en stinkande äcklig hund i min säng. Ikväll får det bli en dusch för honom och jag  har även lust att tvätta hans mun i tvål men det kanske inte är så smart=P

Imorse kände jag att jag fortfarande va irriterad på honom och då kom jag på hur långt jag är ifrån att skaffa barn. Kan ju inte gå o va sur på en bebis bara för den gjort något dumt. Haha, hur skulle det se ut=) Nej jag får hålla mig till hund änsålänge där jag kan bli arg på ett helt annat sätt än mot ett barn.

Märker när jag skriver om det hur irriterad jag är för att han ej släppte den jävla fisken när jag sa till honom o hur jag fick dra ur den ur halsen på honom. haha

JÄVLA HUND!!!!!

typ såhär såg fisken ut. fattar ni vad äckligt!!!

lyckas ni?

Hittade ett roligt tidsfördriv på Jonathans blogg.

Akinator-the web genius

Ni kan tänka på vilken känd person som helst även om den lever är död eller påhittad.

I 9 fall av 10 lyckas den lista ut vem ni tänker på. Jag lyckades slå den när jag tänkte på Arash från eurovision och Andreas Carlsson från Idol juryn men annars har den listat ut alla andra o då tänkte jag på en så lite känd som möjligt som Johan Palm. Men den lyckades ändå lista ut det.

Roligt o leka med om man inte har nått annat för sig=P




leaving on a jetplane=)

Längtar tills Oktober då jag o Anna drar till England 6 dagar för massa party men även för o träffa mina gamla vänner.

En sak jag saknat sen jag flyttade hem är "sunday roast". Jag tror inte ni förstår hur gott det är. Jag åt alltid med kyckling och för er som varit/bott där vet om att i stort sett alla engelsmän äter "sunday roast" på söndagar. Restaurangen där jag jobbade var just kända för att ha den bästa "sunday roast" i hela Swindon. Så har faktiskt aldrig testat äta det på någon annan restaurang men varför göra det när jag fick stans bästa for free=P
Pratade med en kompis på msn o han jag sa just det till honom att jag va tvungen att äta en "sunday roast" när jag kom o besökte o då frågade han direkt om det va på Rudis (restaurangen där jag jobbade) jag skulle äta den. Så den e känd=)

Tog kort på några av pappersfotona jag har från England för att visa lite vad jag hade för mig där över. Så kvaliten på bilderna är inte jättebra men det får ni ha överseende med.

Main baren där jag oftast jobbade.


restaurangbaren


liten utsikt över hur stället ser ut i bardelen


ägarna av stället. Underbara människor.


Shakey, en av mina kollegor


Paul, en annan kollega


Connie (pauls fv då på den tiden) o Joe brukade vara o häsla på. Ni ser Ted i bakgrunden


Efter stängning åt vi alltid, kanske därför man gick upp 10 kg, inte fettsnål mat direkt. haha.
Allt var friterat!


Jag o min roomate Ted. Ser väldigt lycklig ut på denna bilden=) haha



Han satt typ alltid i den fotöljen o käkade sina hoobnobs. En slags kakor han älskade.


Men vi hittade även på massa skoj.
Här fick vi för oss att sno en stammis "gasbox" o klä ut den lite. Det var jag, Ted o Luke som var kock på restaurangen som även delade hus med oss som satt o pysslade mitt i natten.


Denna bilden förstår man bara om man känner Gavin. Så väldigt internt.


När vi skulle sätta tillbaka hans pimpade gasbox kände Luke att han va tvungen att maskera sig så ingen kände igen honom.


Ted spexar lite=)


Hår står vi utanför brottsplatsen, nöjda som satan=)


En annan gång fick vi för oss att måla en tavla samtidigt som vi drack breezers och åt godis.


Slutade med att vi målade på varandra.


Såhär fin blev Ted


O såhär fina blev jag o Luke.


Men visst blev tavlan fin tillsist?


Att äta en "curry" tillhör och det e sååååå jävla gott. Här e vi på restaurangen brevid vår efter vi stängt.


Tack för maten=)


För alla er som känner mig har hört historien om Shakey. Så kär jag va i denna lilla fjanten. Blott 18 år gammal va han o världens mest omognaste kille men vi jobbade ihop och han hade världens underbaraste ögon, jag ba smälte.
Här myser vi i en superstor park.


Här är vi i London.


Jag festade en del och här är tjejerna jag oftast umgicks med. Supermysigt gäng.


Frankie o Carrie var de jag stod närmst.


Här är vi samlade på en nattklubb jag glömt namnet på=)


Hade även en del killkompisar. Aaron till vänster blev jag jättebra vän med. Supersnäll kille som jag tappade kontakten men när jag kom hem men hittade honom på fejja för 1 vecka sen så det är superkul att prata med honom igen.


Some of the guys=)


Jag på en pub. Tjommen bakom har jag INGEN aning om vem han är. Han ba dök upp o pajjade hela bilden.=)


höst

Var ute med Kenzo precis och gick längs med vattnet nere på gröningen. Synd att det blåser så mycket annars är det ju sommarvärme ute.

Även om jag älskar sommaren och värme så känner jag att det kan få bli höst nu. Tycker det är svårt att klä mig nu på morgnarna för man vet inte hur varmt det ska bli. Längtar tills jag kan börja använda mina höga stövlar jag köpt och alla höstkläder man inhandlat.

Så låt det bli höst nu will ya!

Sommaren e kort

bleeding love

Tittar ni på Sytycd på 5an?

Nu närmar det sig finalen men jag vet ju redan vem som vinner=P ska inte avslöja vem men absolut rätt vann o hon/han e GRYM!!!

Tillbaka till kvällens avsnitt. De visar ju emmi-vinnande rutiner och just nu har jag goosebumps. Kan inte se denna dansen för många gånger för den är lika bra varje gång och Chelsie och Mark som framför den är så sjukt duktiga o den inlevelsen de har skojjar man ej bort. Älskar när han tar för hennes bröst o musiken typ stannar för att hon sen går in i någon form av vredesutbrott. Alla håren ställer sig och jag börjar nästan böla. SÅÅÅ SJUKT BRA!!!


den sekvensen jag syftade på kommer 1,26 in i klippet=)

whats wrong?

Jag har inte kunnat logga in på msn på hel dagen. Startade tom om datorn på men fungerade inte ändå. Gjorde ett sådant felsök som msn hjälper en med o även om alla bockar va gröna så står det fortfarande att det är något fel.

Fler än jag som haft problem med att få igång msn idag?


lite lost;)

sorry att jag bloggar dåligt men är helt fast i Lost.

Började följa det med Martin för massor av år sedan men det blev så himla överdrivet och förvirrande så jag slutade följa det. Tog upp det lite igen för ett år sedan då jag faktiskt tyckte det blev spännande igen men när jag o Martin separerade så glömde jag helt bort det.

Som ni vet så följer jag ju i stort sett alla serier och nu när det varit uppehåll på alla dem tänkte jag ge mig på Lost en sista gång för att fördriva tiden. Sett hela säsong 3 nu och är inne på säsong 4. Har sett lite av det redan för mycket jag känner igen men samtidigt är det bra o färska upp minnet lite.

Tycker det är sådär men nu har jag något att göra iallafall=P




tandsmycke

Idag har jag varit hos tandläkaren o satt på en tandsten. Den andre jag gjorde på catflash höll ju i typ 4 veckor, vilket skit så gjorde den ordentligt nu så den kanske sitter lika länge som min första. Valde en vit sten som skimmrar i olika färger.

Bilden blev ganska suddig men ni får en hint av hur den ser ut=P Ångrar mig dock lite att jag inte valde o sätta den på en tand längre fram men men, nu sitter den där så inget att göra åt=)


csi

Varenda kväll/natt ångrar jag att jag börjar titta på CSI. Det sänds ju runt midnatt varje vardag och det är då jag brukar hoppa i säng.

Spelar ingen roll hur mycket ögonen svider och jag vill sova för jag MÅSTE kolla klart för att se vem som är mördaren och vad som har hänt offret.

Igår somnade jag tom lite i pausen men var tvungen att se slutet. Tror ni det är något slut då? Nej, jag fattade ingenting och det var inget "to be continued" så det slutade tydligen så. Arg blev jag.

Jag gillar CSI och CSI NY, Csi miami har aldrig tilltalat mig direkt. Försökt kolla några gånger men nej det ska va när de e i Las Vegas eller i New York.

Vilken CSI tycker ni är bäst?





helg alkis??=P

fick en kommentar från en läsare som löd såhär:

du om krälle dags.:
om du slutar dricka så mycket alkohol som du gör kommer du gå ner i vikt fort. vet du hur mycket kalorier de är i alkohol, sen borde ta hand om dig och inte vara ute och festa så mycket.. en fråga.. har du problem med spriten. är du helg alkolist?? de verkar inte bättre. inte kul att vara 25 och redan alkolist.. stackare

Behöver inte säga något, nästa att kommentera gjorde det till mig.

Anonym om krälle dags.:
När man är 25år och singel ska man väl leva livet! Att påstå att någon är helgalkis för att man tycker det är roligt att festa och ha kul med sina kompisar får en att undra hur roligt liv du har som skrivit den kommentaren



blir tosig

Nu har jag skaffat en wordpress.com men jag fattar ingenting. Varför är det inte lika enkelt som blogg.se att fixa i sina kodmallar o stilmallar?

Skaffade även en egen domän o trodde det skulle vara lättare men fattar ju nada där också. Så nu betalar jag för något jag ej fattar ett dyft av o förmodligen ej kommer använda. Suck suck o åter suck.

Jag kanske är löjlig men det jag stör mig på med blogg.se är att det inte finns en "nästa sida" knapp längst ner. Eftersom jag som uppdaterar ganska ofta blir det krångligt för läsare som är inne mer sällan att hitta gamla inlägg. Vill bara ha en liten knapp längst ner så man kan fortsätta med gamla inlägg utan att behöva gå in på månad o sen scrolla neråt tills det kommer äldre inlägg.

Något dataproffs som vill hjälpa lilla mig?? *tittar med valpögon och blinkar*




lekt lite

Hade tråkigt så lekte lite med mina olika geler. Vissa blev inte alls som jag tänkt men vissa blev hur coola som helst. Vilket av dessa mönster skulle ni vilja ha på era naglar om ni fick bestämma?




vit o pärlemo marmorerad tipp med blomma på


rosa glittertipp med nått misslyckat svart mönster


röd tipp med mönster


den här blev jag mest nöjd med. lila tipp med vit marmoreing.


rosa gliter med ett lager svart gele över.


Så vilken skulle ni välja?

ny blogg?

Funderar på att skaffa ny blogg, satt o lekte med min sida på blogspot igår men när jag sen kom på man ej kunde lägga sina inlägg i olika kategorier sket jag i det.

Funderar på att skaffa wordpress.com istället. Jobbigt o bygga upp en hel blogg igen men denna gamla kommer ju alltid ligga kvar här så man kan gå in o kika. Får se hur jag gör. Men tycker det är mycket strul med blogg.se och devote.se som jag va inne lite på innan känns mer för dem som skriver om mode. Kanske ba som jag fått för mig?=P

Så min fråga till er lyder ju såklart om ni följer med till den nya bloggen eller ni tycker jag ska fortsätta här? Vill ju ej tappa mina läsare.


2010!

Fick ett samtal av en vän i helgen ang en väldigt intressant sak.

Kan tyvärr ej säga vad ännu men ni ska veta att jag håller tummarna att det kommer bli verklighet. Jag behöver detta i mitt liv just nu. Kryper i kroppen på mig så rastlös jag är så en sådan här förändring hade behövts. Om detta blir verklighet läggs allt som har med Usa o Sthlms flytt ner för detta är verkligen något jag vill stanna i stan för.

Kanske 2010 kan bli mitt år?

Hoppas hoppas hoppas!!!

SOOOOOOOO EXCITED!!!


nails

Helgens naglar har alla tagit sin tid men reultatet e jag nöjd med.

Först ut e Jessicas naglar som tog så lång pga den svarta gelen som vägrade att härda. Har tagit lite olika bilder både med o utan blixt. Gjorde iallafall svarta tippar med stora rosa glitter ovanför o sedan strössla vi lite smått rosa glitter över hela nageln.







Vidare sen till Erikas naglar. Tyvärr blev inte hon jättenöjd för det blev inte riktigt som hon tänkt men jag tyckte dem blev fina. Vad tycker ni? Har använt mig av den lite mildare vita och sedan tagit silver och ljusblåa stora glitter. Några stenar på några av fingrarna osså.







Sist men inte minst fixade jag min lilla Idas naglar. Hon har blivit helt fast i det nu och de håller! Hon har ju en tendens att bita av dem efter 2 veckor men denna gången höll de i 5 veckor. Duktigt av henne o låta bli att bita på dem=P
Hon blev ganska inpirerad av Erikas naglar fast Ida e inte så våglig så på henne gjorde vi bara mycket på ringfingrarna. Har använt mig av mildare vit även här o sen tog vi lila glitter o la som grund o sen stora silverglitter ovanpå. De andra stenarna är ljuslila.





Förlåt

Sorry, jag har inte orkat blogga speciellt mycket i helgen. Har annat att göra och sen har jag väl en liten baktanke med att spara allt material jag har och skriva unde veckan istället så jag har något att göra här på jobb.

Kommer nog bli en 3-4 inlägg idag så håll utkik=P


hur man äter en krälla ala anka!



bästa filmen i år! vårt första videoblogg, vi måste ju vara som de "stora" bloggarna vettni=P

inte nog att ni får höra våra ljuva stämmor utan dessutom se anka suga.. det ni!'=) haha.. sen får ni ju även lära er hur man äter en kräfta the proper way! så man får ut allllllt det goda.. bara mesar som käkar enbart klorna o stjärten. vi äter allt.. well utom skalet, skitet, gallan o huvet!

enjoy!

nu tog...

0-21a4676f0243f5a15ee6b9690f1895bb.png

nu tog vi vår första drink. Blueberry vodka med sprite o lime. Gott.


krälle dags.

1e9286a9705dd757b6be4295ca21da9f.png

krälle dags. As usual.


nu ska...

585c13664b8ca0afba3f3013731e29f7.png

nu ska jag o ida äta sushi. Gött


kolla tungan.

0-4d04b7e819765b48710f23b9ffb6e87a.png

kolla tungan. Den va ute längre innan men så fort jag tog upp kameran vaknade han o drog in den lite. Söte.


ni fattar...

0-2559338862529e7e98aa17e09021391d.png

ni fattar att jag måste kidnappa honom va? Sötare får man ju leta efter. Jag typ dör lite. Vill ha


mio somnat...

-9558325d16d0f9f741e569ff1e0fece.png

mio somnat i mitt knä. Tror jag behåller honom.


naglar

vanlig vit fransk med lila glitterrand.




Blondys söta små naglar speaca vi till med halva tippen i turkost glitter o andra halvan i silver glitter. Sen pimpa vi dem med lite stjärnor på. Mykcet vågat av min vän som aldrig haft annat än fransk manikyr innan=P







försök nr1

Kunde inte valt en bättre dag att gå till jobb på. Ironiskt sagt då jag nu e svettig som en gris och sitter med servetter under armarna och fläkten på högsta spinn.

Jag gick väldigt fort tycker jag, var framme redan kvart över och jag begav mig tio i. Dock har jag feta skoskav på båda hälarna så det blir nog ingen motion från o till jobbet förrän jag införskaffat mig av ett par riktiga och bekväma gympaskor. Springer nu runt här på jobbet i strumpor o ser allmänt löjlig ut.

Sminket sitter dock och är fortf lika matt som när jag satte på det imorse. Håller på och testar 2 olika primers då jag alltid blir så glansig i ansiktet. Personalen på mitti på väla va så snälla att de fixade 2 prover till mig så jag kunde testa hemma. Hon höll på i säkert en kvart o mixtra för att hitta 2 små burkar hon klickade ut lite primers i. Har testat båda 2 utan foundation o bara lagt på puder men det har ej funkat speciellt bra. Så igår testade jag den ena med foundation o känner sådär. Vi får se vad jag gillar resultatet av den här andra för jag köper inte en primer för närma 400 spänn om det inte e grymt bra. Läste något om makeupstores egna t-zone. Den ska osså matta ner och var betydligt billigare än dessa 2 så kanske får testa den istället. Använder ni primers? Vilket märke gillar ni bäst?

Jag som redan gjort av med så mycket pengar denna månaden har egentligen inte råd o köpa gympaskor och träningkläder men det e väl ett måste antar jag så ba att slänga fram kortet igen. Får se det som en investering=P Så jag får fin kropp=P


wild and crazy

Jag gick lite wild and crazy med min outfit idag=P



and shes done it again=P

Det va på tiden Anna-Viktoria hittade en lista som jag kunde kopiera. Va alldeles för längesen tycker jag.


OM MIG
1. Namn - Annika Helen Kristiansson
2. Bor - Helsingborg
3. Syskon - Jonas 23 år
4. Ålder - 25
5. Född - 29 maj 84
6. Ögonfärg - Bruna
7. Längd - 1.70 cm

8. Vikt - Man pratar väl inte om vikt med en lady?=P hehe. jag väger typ 58 nu... ajks!

9. Sko storlek - 38

10. Höger eller vänsterhänt - Höger

11. Stjärntecken - Tvilling

12. Hårfärg - Blond at the moment

13. Födelseort -Helsingborg

DAGENS..
1. Låt - Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho)
2. Saknad - saknar min mamma
3. Kläder - jeans, skjorta
4. Smink - Mascara, foundation o rouge
5. Underkläder - sköna hipsters o en ljusblå bh
6. Mat - gröt o 2 knäckemackor
7. Köp - ett par stövlar på scorett, jeans-leggins, skärp o 2 tröjor på gina och en jacka,sjal,puder o läppglans på Hm.

8. Göra sen - Kolla massa lost o ikväll ska jag fixa älskade Blondys naglar=P.
9. Godis - frukt=P försöker va nyttig
10. Pinsammaste - inte hänt nått pinsamt ännu. men dagen e ju inte slut=P

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp
- Nej inte direkt
2. Tycker du om godis - tyvärr lite väl mycket!
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - Innan typ 3-4 dagar i veckan nu försöker jag o inte äta alls. Kanske lite till helgen.
4. Äter du oftast nyttig mat - de senaste 3 dagarna har jag gjort det annars NEJ!
5. Är du stark - klen som en räka
6. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - jag har inga muskler.
7. Tycker du att du själv är söt/snygg - sometimes. Ibland när jag är precis vidgjort o ska dra hemifrån kan jag titta mig i spegeln o känna mig sjukt snygg=P
8. Du ger mycket komplimanger till andra - Aboslut.
9. Är du nöjd med ditt förnamn - Jag hatar det. vilken 25åring heter Annika? Får kollauppåt 40-50 års ålder för att hitta kvinnor vid namn Annika.
10. Du tycker att du själv är smart - Jag är faktiskt ganska smart. Är allmänbildad o klarar mig bra i spel som geni=P
11. Vad är det sämsta hos dig - Vänder oftats grejer till nått negativt har jag fått höra och dåligt självförtroende.
12. Vad är det bästa hos dig - Jag ställer alltid upp för mina vänner.
13. Har du bra självförtroende - nej faktiskt inte=/
14. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Då jag sitter framför den när jag jobbar så e det ju minst 9 timmar om dagen.

15. Du tycker om att vara med killar - absolut

16. Känner du dina grannar - nix
17. Vad har du för färg på dina underkläder
- ljusblå bh o vit o svarta hipsters med en döskalle på;)

18. Använder du BH varje dag - Yes

19. Svär du ofta - Afan=P

20. Gillar du skolan - Längesen jag gick i skolan men hade jag läst något jag verkligen ville hålla på med hade jag nog inte tyckt det var tråkigt.
21. Har du någon gång skolkat - Njae både jag o nej. i perioder.

22. Spelar du något instrument - nej men önska jag kunde spela piano
23. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i
- friidrott o dans.

24. Har du några tatueringar - 6 st o fler ska det bli

25. Har du några piercningar - massor
26. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - hmm när jag e på toa eller går förbi en. Inte jätteofta.

27. Tycker du om djur - älskar djur!


BRUKAR DU...

1. Sova - lite väl mycket kanske
2. Ta mediciner du inte borde ta - hmm nej

3. Röka - feströkar.

4. Snusa - äckligt

5. Dricka - Ja

6. Skada dig - Alltid. klantfia!

7. Klä dig i svart - Ja

8. Hata folk - Hata e ett starkt ord men det gör jag säkert. Oftast säger jag väl att jag hatar fast jag ej riktigt menar hata.

9. Lita på folk - Ja tyvärr litar jag lite väl myk på människor som sedan sviker mig.

10. Skada dig med flit - haha nej varför skulle jag göra det?

11. Drömma mardrömmar - Ibland.

12. Gå i skolan -nej 6 år sedan

13. Gå i kyrkan - tror inte på sånt

14. Vilja dö - nej


NÄR...
1. Åt du senast
- vid 11 tiden

2. Läste du ut en bok senast - När jag åkte till Öland.

3. Köpte du något senast -Idag

4. Svor du senast -Säkert redan gjort idag utan att jag lagt märke till det.

5. Sjöng du senast - precis... bra låt på radion=P

6. Klagade du senast - jag e mästare på att klaga. så kommer ej ihåg. gör det omedvetet

7. Klantade du dig senast - för några veckor sen. Inte bra alls=(


HAR DU...
1. För många vänner
- Nej man kan aldrig få för många vänner.

2. Förföljelsemani - lite kanske, inte förföja som staker men snokar på face tex=P
3. Någon annan psykisk sjukdom
- hmm have to think=P hehehe

4. Skadat någon - ja det har jag men det va längesen.

5. Färgat håret - yesbox

6. Några piercnings - ja tungan,läppen,handen,bröstvårtan, tragus o öronen.

7. Några tatueringar - jappz, magen,svanken, mellan skulderbladen, ankeln o handleden
8. Egen dator - Ja

9. Gjort bort dig rejällt - Massa gånger!


ÄR DU...
1. Snäll
- Ja

2. Snygg - Ibland

3. Söt - Tydligen Inte enligt Ida, brukar få höra - annika försök inte göra dig så söt för det e du inte ändå=P haha.. hon menar inte att jag e ful utan nog mer att jag inte hade det där söta ansiktet=P

4. Lång - jag e ganska lång för att vara en tjej med föräldrar på 161 o 167 cm=P

5. Kort - nej det e jag inte.

6. Klantig - Alltid

7. Tönt - lite nördig kanske=P

8. Tjock - inte tjock men har lagt på mig en del nu under sommaren

9. Smal - är smal om benen o armarna

10. Romantisk - ibland. beror på!


I love you man

Har ju glömt och berätta om min softkväll med min vän Jepposh.

Inte så mycket berätta egentligen men vi tittade på en film som heter "I love you man" och käkade vindruvor.

Filmen var hur bra som helst och tycker absolut ni ska se den om ni vill se en rolig komedi med lite awww känsla i.


Den kvinnliga huvudrollsinehavaren var lätt en av de sötaste och vackraste kvinnorna jag någinsin sett. Hon var helt enkelt perfekt. Både jag o Jeppe sa det flera gånger under filmen att herregud va vacker hon e.


kvällsmat



Färska rödbetor med smör o salt. Yummie! Får lite kråkö känsla o då myser jag i både kropp o själ=P

oldies

Jag hittade massa gammla bilder från min bal och student. Vill ni se?? Ja klart ni vill=)

Tänk på att bilder inte är av bästa kvalite då jag fotat papersfoton. Vissa bilder ser man även min hand och kameran men men de går ju o se ändå=P


Alla bilder är klickbara!




Förstå att detta är 6 år sedan. Det är helt sjukt! Känns som igår! Lätt den roligaste veckan i hela mitt liv. Ler stort när jag tänker tillbaka på den tiden=)

fynd

Förstå att jag precis hittade en resa till England för 121 kr t/r. Som hittat.

Har faktiskt ogillat ryanair sen de höjde priserna och slutade flyga från Malmö. Senaste gångerna jag varit inne o letat har jag inte hittat en resa under 1000 lappen och det känns som så mycket när jag flög dit för 400kr T/r för några år sedan. Sen får man även plusa på att de tar 100 kr för bagaget enkel riktigt, vilket blir 200 spänn extra. Och inte nog med det så måste man ta sig till Göteborg osså. Ibland har man tur och kan hitta en tågbiljett för 100 lappen men ibland är de dyrare och sen ska man ta sig från Gbg till flygplatsen. Många bäckar små som det brukas säga. En 100 lapp hit o en dit blir mycket i slutändan.

När man väl är framme på flygplatsen i England ska man först till London city för att senare ta bussen vidare till Swindon där jag bodde. Det är inte jättebilligt iheller men hittar man då en resa för under 200 spänn är det klart värt det.

Tyvärr måste man åka mellan torsdag-tisdag då det är mycket dyrare de andra dagarna. Hade egentligen bara velat stanna tills på söndagen eller max måndagen men om jag sparar 700 spänn på att åka dagen efter gör jag det=)

Har pratat med min chef så jag ska jobba lite lördagar så kan jag ta ledigt de 4 dagarna. Perfekt!

Så jag e nästan helt 100 på att jag drar den 8onde oktober och kommer hem igen den 13onde.

Ska bli såååå förbannat skoj o träffa alla igen. Synd bara att Shakey inte kommit hem ännu, hade vatt skoj o träffa honom men där e så många andra vänner till mig så ska bli hur skoj som helst ändå=P

LÄNGTAR!!!
Jag o Shakey i London!

10 kg tyngre=P
kolla in brösten..OMG!!!

hur svårt kan det va?

Jag har suttit hela förmiddagen och letat efter tandläkare som sätter på tandsmycke. Fick svar från en men när hon sa priset höll jag på att sätta vattnet jag drack i halsen. 1500 spänn skulle de ha för en ynka liten sten o påsättning. Fick tag på en annan tandläkare som inte hade några smycken till försäljning men de satte på för 300 kr. Mer rimligt men nu ska jag bara få tag i ett smycke. Det var lättare sagt än gjort. Ringde tom catflash o frågade om jag fick köpa en sten av dem men de sålde inte dem. I guldaffärerna har de enbart i guld och jag hittar inget på nätet. Någon som vet var tusan jag kan få tag i ett tandsmycke? Vill ha en liten sten, inte nått silver eller guld runt om. Bara en simpel sten.

Är så frustrerad att jag inte ens hunnit äta frukost.


Swindon here I come

Jag känner det är dags att dra till England o hälsa på mina älskade vänner. Senast jag var där va 2006 så det är på tiden att jag drar dit igen.

Hade tänkt dra nu nångång i September så känner ni för att ta en långweekend med mig till England, just call me! Vi har såklart gratis boende så bara resan och maten som kostar. Well vi kommer dricka en del alkohol osså så räkna med nån hundralapp där osså;)

Åker själv annars om jag hittar en bra resa men alltid roligare med sällskap och jag vill ju visa mina vänner var jag en gång bott och arbetat=P

Nån som vill med på äventyr?

Här jobbade jag. Jag står i baren o ser väldigt suddig ut=P Detta var precis efter lunchen och endast stammisarna var där då. Just detta tillfället var när mina föräldrar va på besök i april 2006


Denna bjuder jag på! hahahhaa
Såhär såg jag ut när jag jobbade helger.
O nej det var inte riktigt meningen att tröjan ska vara så, den har bara åkt upp.
Ida, du känner igen linnet va??
Fy fan va jag ser ut! Hahhaa.. jag döööör!


Svar på alla frågor!

Nu mina läsare ska jag ta och svara på alla era frågor. Blev en del ändå och det är superskoj att ni engagerar er=P

Är ni beredda? Här kommer svaren:

Jag undrar hur mycket det kostar att göra fransarna hos dig?
Allt som har med naglar, fransar och hårförlängningar vill jag gärna att ni mailar mig istället.
[email protected]

Vad är det för program du använt för att göra den coola bakgrunden?
Picasa, gratis att ladda ner. Bara att söka på google=P Använder även photoshop en del. Där jag gjort min header tex.

Vad är klockan?
Lite löjlig fråga men skrev ju att man fick ställa vilken fråga man ville så får väl ta o svara på den ändå. Klockan är halv 2 just i skrivande stund.

Hur gammal är kenzo-plutten?
Kenzo är 2 ½. Fyller 3 i November.

Vad jobbar du med? är du frisör eller var har du lärt dig att sätta i hårförlängningar?
Jag jobbar på en laserklinik för tunnhåriga. Sitter i receptionen och svarar telefon, bokar kunder men sköter även själva lasermaskinen (trycker igång den o sätter den rätt.)
Efter min nagel- och fransutbildning ville jag fortsätta utveckla mig så jag började med hårförlängningar. Lärt mig själv genom att titta mycket på internet och youtube. Även varit med en kompis som gått utbildning där hon visat hur hon gör. Funderar på att ta en utbildning just för att kunna få köpa hår från företag som endast säljer till utbildade. Även om det håret jag har är bra kvalite tror jag deras är ett strå vassare. Dock dyrare. Sen har de fler färger o välja på.
Ska inte skryta men fått väldigt bra respons från frisörer som sett mina förlängningar. Gladast var jag nog när Sofies frisör sa till henne att hon var tvungen att berätta för mig vilket bra jobb jag gjort o att hon ej kunde gjort det bättre själv. Skrev ett inlägg om det så läs här.

vilken är din favorit drink?
Jag måste ju säga en "annika". För er som vill testa så innehåller den razz, bananlikör, mjölk o grenadin. De får absolut inte vara för mycket bananlikör för då smakar den SKIT! Helst ska Jocke göra den=P Han som kom på den!

Gått kurs för hår/naglar?Var så fall?
Har ju precis svarat ang håret. Naglarna har jag gått utbildning. Först en distanskurs som jag hittade i England men trivdes inte med det gelet så gick en kurs hos min vän Chez som lär ut i märket Christrio och det trivs jag superbra med. Tunna och snygga naglar som håller!

Vad har du jobbat med tidigare?
När jag gick i skolan jobbade jag extra på Telegrafen som diskplockare och servitris. Mot slutet fick jag även stå lite i baren. Efter skolan började jag jobba på Ica Maxi i kassan. Trivdes inte alls så efter 1 ½ år drog jag till England. Jobbade som bartender och servitris i 6 mån. När jag kom hem jobbade jag extra på duvungarnas förskola för att sedan dra till Gran Canaria och säsonga 6 mån. Jobbade som bartender där också. Hade skitskoj men att dricka alkohol varje dag slet på ens kropp och jag drog hem. Väl hemma började jag jobba på Intersport på väla. Jättebra arbetskamrater men schemat sög och jag är lite mer social än att bara stå i en kassa o ta betalt. Fick jobb på ur & penn där jag stormtrivdes men det är en liten butik så hade endast 18 timmar och det klarar man sig ju inte på så fick söka vidare. Fick jobb på ett företag som heter Team Active som håller på med profilkläder och presentartiklar men det var inte alls som jag tänkt mig så jag slutade. Va lite extra på ur & penn efter det tills arbetsförmedlingen tvingade mig att praktisera. Va där dock i 2 veckor innan jag fick detta jobbet jag har nu.

Finns det nån speciell dekoration du tycker e rolig att göra?
Så länge det inte är vanlig fransk manikyr tycker jag det är skoj=P Glitter är roligt!

Vad e det tråkigaste med att göra naglar tycker du?
Filningen är inte ett dugg skoj o speciellt tråkig e den när man gör refils och det blivit för stora släpp. Tar ju sååån tid=P

Gjorde det ont att pierca (stav fel? =) handen?
Njae, det var ju inte direkt skönt men kan inte säga det va smärta jag ej klarade av. Gick ju någerlunda fort o de säger ju att ska man va fin får man lida pin=)

Vilka resor har du gjort?
När jag va liten var vi mycket i Turkiet. 5 ggr tror jag om jag inte tänker helt fel. Sen har jag varit på Kreta 2 ggr. En gång när jag va 10 år och nu i juni. England har jag ju bott i och även Gran Canaria. Just det, va i Bulgarien när jag 9. Min första utlandssemester, förutom Danmark och Tyskland då.

Vart skulle du vilja resa som du inte varit?
Jag har ju inte varit i Thailand ännu så det skulle jag jättegärna vilja. Skulle även vilja åka till maldiverna, helt underbara stränder!

Är du olyckligt kär?
Beror nog på hur man definerar den meningen. Inte så att jag är jättekär i en kille jag aldrig kommer få eller så men jag är ju inte lyckligt kär iheller så vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. Har haft fruktansvärd otur med killar på senaste och varit lite heartbroken men väntar fortfarande på mr right. Var är du?=P hehe

Jag undrar var killen blev av som du åkte på semester med?
Jag o Jonas träffades i ett år men det blev inte så seriöst som vi kanske hade velat. De rätta känslorna fanns inte där och då kände vi det inte var lönt att fortsätta. Tyckte om han väldigt mycket och han kommer alltid vara speciell för mig men det var dags o gå vidare. Vi visste båda 2 att det ej skulle bli mer än vad det redan var och det var ej tillräckligt för att fortsätta träffas o bygga på något.

Du har nämt någon Jonas o Nicholas.. är det bara vänner eller flirt?!

Ang Jonas fick ni svar i frågan ovanför. Nikolas är en bra vän till mig. Man har alltid lika skoj med honom! Träffat han lite för lite i sommar men får bli ändring på det tycker jag=P

har du opererat något mer än näsan?
Om du syftar på skönhetsoperationer så nej. Har lagt in juverderm i läpparna men det är med sputor så ingen operation=P

Undrar om du är mer nöjd med näsan nu ett tag efter operationen eller om du fortf. är arg?
Jag är inte helt nöjd nej. Tycker inte den är helt rak och jag känner att har jag lagt pengar på att den ska va rak så ska den fantomen va rak! Ska dit på uppföljning i sept/okt så vi får se vad han säger då.

varför valde du just den hundrasen?
Jag såg rasen i tvserien "the nanny" och letade på nätet efter den. Tog superlång tid innan jag hittade rasen men när jag väl gjorde det bestämde jag mig för att en sån ska jag ha. Va och hälsade på en kennel och satte upp mig i kö. Jag var dock endast 19 år då så jag är glad att jag valde att vänta.
En pomeranian är en stor hund i litett format. Han behöver inte den motionen en stor hund behöver men klarar ändå att följa med på långa rundor. Lätt att ta med o lätt att sköta pälsen på. Perfekt för mig=)

Vilken kennel eller från vem köpte du kenzo?..hur mkt kostar normalt den hundrasen=)?
Köpte honom från en kennel i Oskarström som ligger lite utanför Halmstad. Jag betalade 15 000 för Kenzo men de är nog dyrare idag.

Om du skulle få vara en person för en dag, vem du vill, vem skulle du vara då?
Hmm svårt att välja EN person. Jag skulle vilja testa på att vara en superkändis iallafall. Se om man verkligen är lyckligare för att man kan köpa allt man vill ha. Den första jag tänkte på va Paris Hilton, just för att hon är ute i svängen hela tiden och gör massa roliga saker.

Om du va tvungen att offra ett av följande.. hörseln, synen eller talförmågan, vilket skulle du välja att leva utan, motivera..
Hörseln är jag nästan säker på att jag skulle offra. Att inte se vart jag går, min familj eller mina framtida barn går helt bort. Det är det viktigaste. När jag opererade stämbanden fick jag inte prata på 4 dagar och min röv höll på att spricka så därför kan jag inte ta bort min talförmåga. Då är jag ju inte Annika längre. Mina vänner vet precis vad jag snackar om. =P
Ibland hade det varit skönt att inte kunna höra. Man slipper all skitsnack och skrik=P Fast hade iof varit hemskt o aldrig kunna höra musik igen men väljer ändå hörseln.

Gjorde det ont att få fina läppar? Var det med sprutor? hur mycket kostade det?
Det var inte helt smärtfritt. Bedövningen tog inte på ena sidan av min läpp så då kändes det när hon satte i sprutorna men jag överlevde. Normalt sett brukar det ej kännas så bli ej rädda. Jag gjorde enbart läppkonturerna och det gick på 2100 svenska riksdaler=)

Lite mer interna frågor

När kommer du till jönköping?
Hehe Anna jag kommer till Jönköping när du har varit o hälsat på mig i Hbg=P Eller efter du följt med mig till England nu i september;)

när kommer du till LA?
Jag vill jag vill jag vill NU. Känns bara som det är så mycket att fixa och mycket pengar att spara. Då rabiessprutan tar minst ett halvår e det inte på minst 8 mån iallafall. Har lite mer frågor till dig Sara men vågar ej maila mer nu för du svarade ej på sista, du kanske tycker jag e skitjobbig=P haha


Hur kan du lämna mig och flytta till LA?????
Ida följ med istället!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Som sagt så har vi tid på oss att spara pengar då hundarna ska ha rabiesspruta först. Fattar du hur skoj vi skulle haft? Jag vet du e sugen.. kom igen våga! Får väl tjata som jag gjorde ang gc, o hur myk ångrar du det? Inte alls heller hur så sluta mesa nu drar vi=P



Så skoj det var med en liten frågestund! Får vi göra fler gånger eller vad säger ni??=P

Nu ska jag återgå till jobbet.

Hörs sen.. ciao...!!!!


Gi kanske

Nä nu är det dags att ta tag i den där extra bilringen som dykt upp under sommaren. Syns inte så mycket på vågen att jag gått upp men jag känner det själv när jag ser min mage och även brösten blivit större. När min bh börjar kännas för liten vet jag att det är dags att gå ner några kilo=P

Denna sommaren har man ju levt som om ens ämnesomsättning = ett barn på 12 år. Jag har inte ätit så mycket godis men det är all snabbmat och coca cola som nu börjar sätta sina spår. Ja alkoholen har nog också en del med denna viktuppgången att göra.

Att sluta dricka alkohol om helgerna är inget jag tänker sluta med men mina matvanor kan man ju ändra på. Funderat länge på att testa Gi metoden men alltid kommit fram till att jag älskar pasta för mycket. Sen har jag svårt att förstå hur man kan göra en maträtt utan pasta, potatis eller ris? Vad har man då till?

Jag tänkte ändå ge det en chans och slängde ihop en köttfärsås som jag tänkt äta utan pasta. Va på Willys med Ida innan idag så köpte hem lite grönsaker så det fick fylla andra halvan av tallriken. Ska jag va ärlig trodde jag inte att jag skulle tycka det va speciellt gott och jag trodde definitvt inte att jag skulle bli mätt så jag tog extra mycket köttfärsås. Tji fick jag och nu sitter jag här mätt o belåten och hoppas det håller i sig hela kvällen så jag ej blir sugen på socker.

Jag vet jag sagt det innan men jag ska ta tag i det denna gången. Ska ut o gå 1 timme om dagen, kommer bli 30 min till jobb o 30 min hem från jobb. Har dock planer mån-ons redan halv 8 så får börja med start torsdag. Hinner ej hem till halv 8 o då det redan är bokat så blir det ba klydd att ändra det till kvart i så på torsdag får det bli. Men jag ska inte slippa undan för det utan jag ska fantomen ta o pallra mig ur sängen 1 timme tidigare och gå ut en runda innan jobb. 

Klarar jag detta?? Jag som e så lat och så dålig på att äta rätt?

Vi får väl se? Mina vänner kommer väl börja betta nu o sätta pengar på hur länge jag kommer orka hålla på med detta!! haha.. snart tillbaka i chipspåsen! Well maybe. Ska iallafall försöka. Nu behöver jag bara ett par bra gympaskor o lite träningskläder så e jag fit for fight!


Jag har aldrig gillat svamp men Ida fick mig att prova färsk champinjon och gud va gott det va. Nu kan jag äta det rått bara rätt upp o ner. Konserverad svamp har jag nog fortfarande svårt för, konsistensen skrämmer mig.

Konstigt hur smaklökarna kan förändras under tiden man växer upp=P


Har ni någon mat som ni inte gillat från början men gillar nu??



mina nya kläder

Som jag berättat innan fick jag ett shoppingryck i veckan o gjorde av med alldeles för mycket pengar men det är jag värd. Måste försöka intala mig det iallafall=P

Jag tänker inte göra som 1400 andra bloggare som tar kort på sina nya kläder och sedan skriver vad de kostade. Jag förstår inte det här med att skriva vad ens kläder kostar, vill man veta så frågar man väl? Får lite känslan av att de vill skryta, speciellt de som köper dyra märkedkläder.
Många har inte råd att handla så mycket kläder som flertal av de stora bloggarna gör och jag tycker det sänder ut fel signaler. De vill ju vara förebilder för de små tjejerna och att få dem att tro att allt handlar om att köpa kläder så fort de får sitt barnbidrag tycker inte är helt rätt.

Sen klart för att fylla ut en blogg kan man visa sina nya kläder nån gång då och då, det är bara roligt men en blogg med enbart skryt är ingen blogg jag läser iallafall.

Bara för att det är så tråkigt att skriva ett inlägg utan en bild tog jag faktiskt en bild på mina nya kläder, dock i en hög på soffan=P För att ni inte ska tro att jag har dubbelmoral ska jag berätta för er att mestadels av dessa kläderna e från H&Ms internetrea. Jag erkänner, jag är en reatjej;) Kanske inte i butiker då jag får panik av alla galna människor som sliter i alla plagg men internetreor, I love!
Hellre 4 nya toppar än 1 dyr. Klart jag osså kan unna mig nått lite lyxigare någon gång men då ska det vara ett plagg som verkligen sticker ut och som jag förälskat mig i från första stund. Ett vanligt linne kan jag likaväl köpa på gina än på zebra där det kostar ett antal 100 lappar mer.


Cesar Milan

Efter ett långt samtal med min mamma gick jag in och sökte på lite Cesar Milan och hittade en kurs man kan köpa där han hjälper en att bli av med problemen man har med sin hund. Då jag ej blir av med Kenzos seperationsångest bestämde jag mig för att testa. Så nu ska jag sitta o kolla igenom alla dessa videor och läsa en massa för att sen börja träna med Kenzo. Det fanns 12 månader, 6 månader o 3 månader. Jag tog 6 månader så nu är jag 800 spänn fattigare men vad gör man inte för sina djur. Vill ju han ska må bra och jag själv mår ju dåligt när jag lämnar honom.

Har ni några problem med er hund och ni känner för att ta tag i dem kan ni surfa in på hans hemsida  och se om det är något för er.

Hoppas det är värt pengarna och att man tar till sig av allt han säger. Finns ju en anledning till att han är på tv och att alla kändisar anställer honom för att få hjälp med sina hundar. Som det visas på tv e han grym och han vet precis vad hundar behöver för att må bra.

Om det funkar e det LÄTT värt pengarna.


vafan! Störit...

0-28954ee06cd678dedfc26e34e5467587.png

vafan! Störit de lux.


jag har...

783193a8db9cf39bff9aac499e515b29.png

jag har träffat mio. O jag typ dör. Ska kidnappa honom när erika inte ser det. Sötare valp får man leta efter.


det regnar

Blöt hund, då åker badrocken på=P







Var e kenzo?? .....


..TUTTUT=P!!!

shop til u drop!

Igår var jag på riktigt shoppinghumör. Åkte ut till väla o spenderade lite pengar. Blev en del kläder och ett par skor men jag åkte egentligen ut för att se om mina stövlar hade kommit in. Jag bara MÅSTE ha dem och hon sa jag skulle komma tillbaka på måndag för att se om de fått in dem.

Kolla in dessa snyggingarna, skulle ni inte ba dö för ett par sånna här. Hoppas hoppas hoppas de sitter snyggt på osså för jag måste ha dem!


Köpte dock ett par andra höstskor som jag gillar skarpt. Tydligen e det svart som gäller i skoväg i höst och mycket nitar.


Jag va lite osäker på om jag skulle köpa en brun sko osså, den va så himla skön men jag är inte riktigt säker på färgen. Den är lite för rödbrun för mig men visst e själva stöveln fin? Jag tror jag hade haft svårt att hitta kläder till den färgen, eller vad säger ni?


Jag kände mig inte alls klar på väla men klockan blev 8 och de stängde. Åkte till maxi för att handla kräftor, så sugen! Sket i att jag tänkt va själv hela kvällen för det skulle ätas kräftor. Köpte även färska räkor och jag måste säga, vilken skillnad från frysta små skiträkor.  Dessa va stora o helt underbart goda, kostade dock därefter. Detta ynka parti räkor kostade mig 80 spänn, men ibland får man unna sig tycker jag. Jag va värd att få äta lyxräkor igår=P



Mina 2 shoppingkassar från maxi blev tunga och hem fick jag osså med mig 2 hårvårdsprodukter från loreal. Ett balsamspray och en inpackning. Ska se om det gör så att mina extensions inte blir så trassliga. Jag sköter ju tyvärr inte min hårförlängning som man ska, skyller på lathet! Man bör ju göra mer inpackningar och borsta igenom det ordentligt varje dag, det gör inte jag. Dåligt av mig jag vet men men, man kan inte vara bra på allt!=P





Fick ju även hem ett stort paket från Hm och det mesta passade faktiskt, skickar tillbaka typ 5 plagg och bytar storlek på ett par jeans och ett par shorts. Kände dock när jag provade kläderna att jag blivit mycket större om magen och det känns inte bra alls. Måste ta tag i någon form av träning. Ut o gå 1 timme innan jobb kanske? Någon som känner sig manad? Någon som vill hjälpa mig o pusha mig så jag verkligen gör det?

Dags o ta tag i de där extrakilona o den mjuka magen... beach 2010 here I come;)

Önska bara att jag hade motivationen och orken.

Nä om man skulle ta tag i dagen och hitta på något?

Hade behövt inhandla lite grejer till hemmet så som rengöringsmedel,tvättmedel o liknande. Kanske gör ett besök på Öb i eftermiddag. Varför inte fortsätta spendera pengar när jag ändå e igång=P

Ha en bra dag alla läsare och glöm inte frågestunden som är några inlägg ner! Låter folk ställa frågor till söndag sen skriver jag svar i början på nästa vecka!


spännande

0-75cd4bc07e473e4fd177ed0eeb03efd9.png

spännande


ännu mer...

150315ea2aef3e8ea951a0abe25dfcf1.png

ännu mer nagel grejer kom posten. :)


så cooooola

Hur coola e nu inte dessa naglarna jag gjorde på Sofie?







frågestund?

Alla stora bloggare har alltid massa frågestunder. Jag vill också ha massa roliga frågor jag kan svara på så då tänkte jag att jag har ju ändå runt 200 läsare om dagen så kan inte alla ni skriva en fråga till mig så jag har något o blogga om i helgen?

Slutar väl som Idas lilla frågestund med typ 3 frågor där 2 va från mig. Haha. Folk e helt enkelt bara så tråkiga.

Så kom igen nu läsare, imorrn vill jag ha minst 20 frågor jag kan svara på.

Ni får fråga om precis vad ni vill=P snäll jag e va=)



iam just to inlove

Jag älskar skräpmat! Tyvärr älskar inte min kropp det lika mycket och det börjar synas på vågen. Jag önska jag hade tid o framförallt motivationen till att träna. Hade nog behövt det för att få annat att tänka på istället för att bara sitta hemma o grubbla en massa.

Kan inte nån bara ge mig en spark i ändan o dra ut mig på powerwalks och annat nyttigt som e bra för hälsan o kroppen?!?


min frukost,lunch o middag om jag känner mig själv rätt!

nån idiot...

3ee7766096c8efcd4a0ca43c0effe3dd.png

nån idiot på dans golvet. Nog snygg. Not


jag o...

0-35677b8bb4abb75fec4ee482942d0933.png

jag o min annika drink


syskonen!

0-6f4192f0751c89d74e755b4f1e9a2441.png

syskonen!


sara porrar...

0-6c02c69ec8a57070a5eec90b2bc646c3.png

sara porrar sig


önskelåt?

599eb215254cbabd2a1da588a6dd7a36.png

önskelåt?


nya nagel...

0-3778021fc2e19469f6a62de8ba5228d3.png

nya nagel stickers kom på posten.:)


mina nails

Testade o göra en dekoration med färggele o glitter och resultatet blev såhär:








Tycker dock inte att bilderna är så rättvisa, de e finare i verkligheten då den lila gelen syns mer.

har tråkigt...

1aa4c28ca8dcc89ef1d1fd90ba7b572f.png

har tråkigt på jobb så satte mig o fixa naglarna. E snart klar med vänster handen o drar mig lite för att fixa andra handen. Den e ju så jobbig. Inte lätt att arbeta med högerhanden när man e högerhänt. Resultatet kommer om nån timme.


sommarplåga

Allas (förutom Jossan då=P) våran favoritlåt  Rap das armas har spelats sönder på nattklubbarna runt om i landet men är det egentligen någon som vet vad de sjunger om??

Hittade en länk på face som länkade till översättningen på denna vifta-på-armarna låten.






VAPENRAP

Bangpangpangpangpangpang (vapenljud)

Bangpangpangpang skrammel boom

Bangpangpangpangpangpang

Morro do Dendê är svårt att inta (för polisen)
Både vi och snuten ska ha kul (d.v.s. kriga och skjuta)
Därför ska jag nu förklara reglerna här i Dendê
Här har de inte en chans, inte ens DRE
Till och med BOPE skakar (av rädsla) innan de går in i vårt ghetto
Varken Exército, Civil eller PM har en chans
Jag står upp för mina vänner
För Morro do Dendê är också guds mark

Kom igen
Bangpangpangpangpangpang
Bangpangpangpang skrammel boom
Bangpangpangpangpangpang

Morro do Dendê är svårt att inta (för polisen)
Både vi och polisen ska ha kul (d.v.s. kriga och skjuta)
Därför ska jag nu förklara reglerna här i Dendê
Här har de inte en chans, inte ens DRE
Till och med BOPE skakar (av rädsla) innan de går in i vårt ghetto
Varken Exército, Civil eller PM har en chans
Jag står upp för mina vänner
För Morro do Dendê är också guds mark

En snut kommer med en AR15 och en annan med ett 12 kalibers pumphagelgevär
En med en pistol, en håller en revolver 28
En kommer med en URU framför sig, eskorterandes den skottsäkra polisbilen
Två kommer efter med enbart Glocks
Dessa är "vänner"* jag inte kan glömma och jag kan inte låta dem komma förbi mig (jag dödar dem)
Och där kommer två bröder (= vänner) hållandes maskingevär 762
De skjuter i luften, bara för att testa
Hållandes Ina-ingratek, Uzi eller Winchester
Men de här killarna är äkta banditer och ingen jobbar
Hållandes en AK47 i ena handen och ett maskingevär i andra
Området säger att de inte står ut (med detta) längre
50 kalibers vapen har redan kommit till ingången av mitt ghetto
Och om du träffas av ett skott, skulle du då skrika?
Det är då från ett 50 eller 30 kalibers maskingevär
Jag säger er, denna rap är häftig
Vilka är det som kommer där med M16?
Men är det en snut, låter jag inte honom komma undan
Jag gör slut på honom såhär, jag skjuter honom med ett skott från min bössa
För alla dessa poliser är skitstövlar (korrupta)
De kommer hit med gamla vapen och skjuter bara två skott innan de flyr snabbt
Men har jag inte min revolver, avslutar (dödar) jag dem ändå genom att spöa dem
Och här avslutar jag min rap med att detonera en granat

Bangpangpangpangpangpang
Bangpangpangpang klick boom
Bangpangpangpangpangpang
Bangpangpangpangpangpang
Bangpangpangpang klick boom
Bangpangpangpangpangpang

___________________________________________________________________________________________
Morro do Dendê = Slumkvarter/ghetto i Rio de Janeiro
Morro = kulle
DRE (Delegacia de Repressão a Entorpecentes) = Specialpolis som bekämpar drogrelaterad brottslighet
BOPE (Batalhão de Operações Policiais Especiais) = Tungt beväpnad specialpolis, ungefär; insatsstyrkan
Exército = Brasilianska armén
Civil (Policia Civil) = Vanliga polisen
PM (Policia Militar) = Militärpolisen
* = ironi




 

bröllopsnaglar

Hennes bröllop gick i rosa och de hade svarta krumelurer återkommande på inbjudnngar o tårta ect. Därav dekorationen. Roligt o göra lite annorlunda bröllopsnaglar o inte bara vanlig fransk. Tycker absolut man ska ha fransk som grund men roligt o piffa till dem lite.





godnatt från...

3abc849ea3e0754a869cfb7b7a2e05d1.png

godnatt från oss.


tom i bollen

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Händer inte mycket just nu när man börjat jobba igen. Sitter här till 19.00 varje dag och oftast har jag naglar efteråt vilket gör att jag jobbar till 9-10 tiden på kvällen och vem orkar göra något efter det? Inte jag iallafall. Sitter på nätet o tradar eller kollar på tv.

Känner mig fortf lite deprimerad så har ingen lust att blogga.

Funderar på att gå ut en sväng med Sofie på torsdag. Kan inte sitta hemma o analysera o fundera för myk för jag blir helt nuts. Sofie kan nog få mig på bra humör, för stunden iallafall. Hon brukar vara bra på det;)

Nu ringer det så måste svara... CIAO!


frukost! Konstigt...

0-38dfb7df6fe3ae9055cc2dd15279c9b3.png

frukost! Konstigt man blir tjock.


e hemma...

056106b9c7ac2d647147246f39029412.png

e hemma hos valparna igen. De e så söta. Ska snart hem för sofie ska nanna. Hon springer runt här i pyjamas, så söt e hon.


uttråkad deeeeelux

Jag har så sjukt tråkigt, nästan så jag somnar!

Kan inte ni mina trogna 200 läsare skicka lite roliga länkar eller några riktigt bra bloggar ni följer så jag får nått att göra.

Comooooooooon nu=P


moviestar

Jag filmade Kenzo precis när han lekte med en nyckelpiga. Som vanligt så e han inte lika rolig när jag väl filmar som innan jag tog fram mobilen. Jag skrattade så myk att jag va tvungen att filma. Dock så kom det någon i dörren så fick avbryta. Men men här e det jag hann filma.






När jag kollade igenom mina filmer hittade jag även den här på Kenzo o Paris. Precis som filmen innan så höll de på ännu värre innan jag filmade. Så fort man tar fram kameran så slutar de. det e precis osm de vet=P



en liten blomma

Fixade Charlottes naglar igår, gjorde en söt liten blomma på varje ringfinger.





just nu...

0f1ccdfd789b490f9f86100519a5735d.png

just nu önskar jag att jag osså va en hund som kunde ligga kvar o sova istället för att gå o jobba. Kolla in denna gotte grisen. Får dra upp han på mornarna.


blixtrar o dunder

Sitter här själv i min ensamhet, samtidigt blixtrar det utanför mitt fönster o då blir man lite halvrädd. Har ej åskat speciellt myk så inte så farligt men ändå väldigt tråkigt o sitta här själv när det är sånt väder ute. Helst av allt hade man bara velat kura ihop intill någon som betyder massor för en o bara känna dennes parfym kittla i näsan.

Har man någonsin varit riktigt kär? Jag tror inte jag varit det men skulle gärna vilja känna på den känslan, tror det e ganska mäktigt.

Jag tycker alla bloggar man läser så står det bara hur lyckliga alla e och att de har hittat den rätte mm. Min blogg e tvärtom. Ja jag har ofta ganska skoj när jag e med mina vänner o partajar eller liknande men när man sitter här själv, uppkurad under en filt börjar det komma massa tankar o funderingar.

Ska man nånsin hitta mannen med stort M?

Alla tankar o funderingar får mig att bara vilja dra härifrån. Varför kan jag inte bara ta tag i det o dra. Mitt nyaste projekt e att plugga i Usa. Jag vill o jag vet att jag klarar det. Inte för jag tror jag blir lyckligare där men jag får iallafall byta miljö o göra något jag drömt om i flera år. Kan inte nån ba sparka mig i röven så jag tar tag i det and make my dreams comming true?

Nä enough med bitterheten nu. Måste rycka upp mig men det e fan inte lätt när det händer gång på gång på gång... vad gör man för fel? Whats wrong wiv me? honestly!!!


jag typ dör

Kollade precis på "the hangover"... hahahhahaahahahha!!!!!!!!! *andas* hahahhahhahahahhahahhahahahah!

Satt här på jobb o asgarva! Älskade tjingtjongaren.. mother fuckeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeers! hahahhaahhaha

Varför har jag väntat så länge att se den??

Ni som mot förmodan ej sett den...SE DEN!!!

Skrattar fortf!


jag e van











Vad e det för fel på mig??


















mixed glitter

Det är det gröna som lyser igenom men jag har även blandat i orange o gult glitter.





blev klar...

300489b006cec96c9948bb2ffd03771f.png

blev klar tidigt idag så gick o la mig i sängen igen för att gosa med kenzo. Det skulle jag aldrig ha gjort för nu e jag tröttare än tröttast o vill ba krypa ner under täcket igen. Hatar måndagar!


kräftskiva ala sofie o jonas

Som vanligt hade jag superskoj hemma hos Sofie o Jonas och deras årliga kräftskiva e toppen. Längtar nästan till nästa år, så skoj har vi. Vi är ett supergott gäng och det är så skoj o träffa alla o partaja. Måste dock göras oftare!

Tog typ 3 bilder själv så jag har snott resten av Sara från hennes face. Hon hade dock lagt upp över 150 bilder o typ hälften e mongo. Jag kommer välja ut några godbitar o vill ni se resten får ni gå in på fejjan o kolla=P


Jag o värdinnan herself=P


ena sidan av gänget


andra sidan av gänget


Jonas o hans brossa Jompa


sötaste paret ever!


VI!!
älskar mina tjejer!!!


Titty o hennes bebismage


Sofie o Sara, vet ingen annan tjej som kan dricka som henne!! haha


Min fina vän


Sofie o Micke stänkte för myk så de fick ha egengjorda haklappar! porrigt=P


Jag o Sofie satt kvar längst o käkade! haha


Me


Jag o fiiiina Sofie


Andre va på G igår=P


Blondy o hennes miner! hehe love ya gummsi


Strike a pose!=P


Syskonkärlek


Exet ville ikke va med på bild.. wonder why..hahahhahaa


15 år o inte ens torr bakom öronen, ändå den som fick mest uppmärksamhet under hela kvällen=)
Han ville visa sina vänner på fejs så blondy ställde upp;)..


... jag osså=P


Blev litta dans osså


Söta Jonathan o jag=P


O här spårar det=P hahaha







Så TACK Jonas o Sofie för en helt underbar kräftskiva=P


kenzo vilar...

542695f34dd498ba8483a3c45c51be3e.png

kenzo vilar på idas huvud. Haha sötnöt.


syns det...

0-41ae70431963cad9bae06385c4275b9e.png

syns det att jag gillar choklad eller?


en la...

0-25d0732486d585f530af9731adc3c844.png

en la pizza e inte helt fel nu. Sitter på viskan o myser.


pontus e...

0-17ee52b9fc1b56658f196ea06a0eee72.png

pontus e på g. 15 år o kung på täppan.


jag o...

6a2fd65cb07461cd41fc32295a097380.png

jag o blondys nya valp. Ja hon ska ha den o den e så söt. Jag dör


min älskade...

40649c687c5b12a194410f8fb6cd2800.png

min älskade vän titty e gravid o hon e så fin. Älskar henne. Min fina vän.


sofie o...

5443a2ef9f3b8fef52dc5a6a6cf8dc30.png

sofie o micke kör budget haklapp


e hos...

0-2222fb8d62a30bd885d20e905e980baf.png

e hos sofie o hennes valpar. Dör ju lite. Fy fan va söta.


extensions

Efter massa färgande av både löshår o egna hår satte jag i Linns hår igår o det blev superbra=P

125 slingor, 40 cm.

före:

efter:


ångest

Kom precis hem efter morgonrundan med Kenzo. Det är sååå varmt ute o jag vill ba släppa allt o dra ner på stranden. Ska dock ha naglar snart och efter det ett set naglar till så det lär jag ju inte hinna=(

*pip* felmeddelande, fick precis i skrivande stund ett sms av min första kund att hon blivit sjuk så nu har jag inte naglar förrän halv 3, vilket ger mig ännu mer ångest för då hade jag hunnit ner på beachen ett tag när jag vaknade men nu är kl redan 12 så känns ej lönt.

Varför är det så att man har 3 veckors semester och inte en enda dag är det strandväder men så fort man börjar jobba igen så kommer det fina vädret. Suck, suck och åter suck.

Nä om man ska ta sin medicin, käka lite frulle o göra nån nytta. Får städa istället tills min kund kommer. Roligt...NOT!


såhär roligt väder hade jag på min semester!! regn regn o åter regn!!

vill ni veta en sak??

Jag vet vem som vinner So You Think You Can Dance!!! O JA jag bölade som en gris=P Kan ju vara typ det bästa programmet som finns=)


vuxenpoäng

Idag när jag skulle hämta ut pencilin på apoteket köpte jag även vitaminer. Äter inte ordentligt o är konstant trött även om jag sover 9 timmar om natten så jag tror jag kan behöva lite vitaminer o mineraler.

Nu ska jag ba lära mig att svälja de där jävla tabletterna. Klöker ju så fort jag ska svälja något i tablettform (inte konstigt jag slutade med p-piller), spelar ingen roll hur stor eller liten tabletten är, jag klöker!

de kostade fan 100 spänn så de ska ner!
1 om dagen, hur svårt kan det vara? Sa det om p-piller osså iof o se hur det gick. Haha.. B12 brist på hög nivå!

häxnaglar

Jag har svårt o förstå hur man kan leva ett normalt liv med riktigt långa naglar.

Tydligen funkar det hur bra som helst för Malin och vi filade ändå ner en bit på dem. GDekorationen består av oranget glitter o lite orangea glitterstavar.




jeppe ville...

0-273f01865fd828de3ba4bacb6fea8961.png

jeppe ville inte va med på bild.


blev en...

0-1b5819243076f12ab5e2f7d61dce134d.png

blev en lunch med jeppe istället. Sådär mat dock men e man hungrig går allt ner.


sad

Det blir ingen beach för mig idag=( Min urinvägsinfektion blir ba värre så jag måste gå till doktorn så jag får pencilin.

Kanske lägger mig på viskan ett tag så jag får i mig lite sol innan den försvinner helt o det blir höst.

Gött att man jobbar 14-17 idag, snacka om göttetider! Har dock kopplat om telefonen så jag jobbar hemifrån men hur nice e det inte o ligga på stranden o jobba=P

Har fransar o hårförlängning ikväll så blir ändå lite mer jobb än de 3 timmarna på kliniken.




men när...

4c2da05db43abf13fc6dbf1774f9f227.png

men när ida satte sig under då gick det minsann bra. Så nu får hon sitta där tills vi ska hem. Mohaha.


har satt...

2a13581229f71d43fce0a8b1e4058418.png

har satt upp ett fint parasoll till kenzo o paris men ni tror väl inte de vill ligga där under.


beachen here I come

Ibland älskar jag mitt jobb. Har haft 1 kund nu på morgonen o nästa kommer kl 15.00. Det innebär omkoppling av telefonen o rätt ner på playan. Väntar bara på Ida som ska komma hit snart.



vad nu då????

Sitter här o kokar!!! Har precis lagt massa kläder i min "shoppingbag" på hms hemsida o ska klicka hem dem när jag får upp detta felmeddelande



VAFAN e det inte meningen jag ska få hem några kläder eller???


sugen på...

0-2b113ba12ad75d3612e6d5670f14f930.png

sugen på nya kläder. Då damp det ner nya kataloger i brevlådan. Ba fram med pennan för nu ska det kryssas.


she so lucky?

När ska min tur vända?

Märkte precis att mitt tandsmycke åkt av.=(

Någon som har ett tips på en tandläkare som sätter på tandsmycken? Senast hade de bara smycken i guld o det vill jag ej ha. Vill ha som jag haft innan, en liten sten bara.


Blondinernas blondin!

Jag trodde detta var ett skämt men sen hittade jag hennes blogg. Säger ba OMG!
Jag hoppas nästan för hennes egna skull att hon gör sig o att hon inte e  så trög på riktigt.
Pr-trick kanske?



The ride!

En helt vanlig limotour på öland=P







hade precis...

0-304f15640b6a930d4cd8f33ad8da42f9.png

hade precis en kund på jobb som är sjuksköterska o hon berättade hon hade haft hand om 2 patienter igår som hade svininfluensan. Så nu tar jag fram handdesinfektionen jag fick av niklas. Jag vill ikke bli smittad.


anka i hatt

Minnesluckorna från förra tisdagen börjar fyllas i när man blir taggad på en bild som denna. Vad kan man göra annat än att sucka o inse man är för gammal för alkoholen!


ida vägrar...

4f9845ba76a4ff8bfad8b468d3ac7460.png

ida vägrar slänga sina favvis strumpor. Haha


jaha då...

-79aa963551639205d86b762b4d6da13.png

jaha då va det dags igen. Krällor is da shit.


break?

Tror jag tar ett bloggbreak...

Vet inte vad det är men jag mår skitdåligt o har gråten i halsen typ hela tiden.

Trött på allt o känner jag måste komma iväg. Vill flytta!

Hörs när jag e på humör igen eller känner att jag har något roligare att skriva än hur kasst jag mår


ska äta...

0-5265de519d9050ed017fb8f3bdbcb8eb.png

ska äta kräftor o tycka synd om mig själv. Mår bajs.


Heartbroken


några nya

Har gjort några nya nagelset jag tänkte dela med mig av.


Rosa glitter med lila stenar:


Jessica ville ha bling o bling blev det=P Massa glitter o glamour. Långa ska hon ha dem osså så hoppas de håller=)






Då jag haft problem med min vita gele tvinga jag Emma att göra glittertippar istället för fransk men jag tror ej hon ångrar det för visst blev de sjukt snygga. Snyggare i verkligenheten osså!




Som jag berättade ovan har jag haft problem med min vita gele, fick låna lite av Chez vita gele då jag visste att Karina ville göra fransk. O efter att ha jobbat med en cpvit blev jag så nöjd med resultatet att jag faktiskt tog en bild på helt vanlig fransk manikyr! aldrig hänt innan men nån gång sk aju vara den första;)
Lyckades dock få henne att sätta 3 pärlor på tummarna=P O jag vet att den andra tummen ser konstig ut på sidan men det måste vara något med blixten för självklart såg ej nageln ut så.





Fixade mina egna naglar snabbt o kvickt innan jag drog till Öland. Hade ju haft mina andra i 6 veckor så det var verkligen dags. Gjorde dock högerhanden lite väl fort o slarvigt för de börjar redan rasa. Missat lägga gele på vissa ställe o filat dem lite konstigt så frå nog sätta mig o göra om dem. Man ska ej göra naglar stressad!=P
Syns kanske inte men det är turkost o silvrigt glitter som e fadeat ihoppa.




back to reality

Jaha då va man tillbaka på jobb efter 3 veckors semester.

Nu vill ni säkert jag ska berätta om min underbara tid MEN denna semestern känns som allt annat än lyckad!

För det första, ingen sol vilket leder till inget beachhäng, på 3 hela veckor!!! Varit på stranden 1 gång denna sommaren och det var tom innan jag började min semerster.

För det andra, tredje, fjärde o femte så har det bara varit SKIT! Har i stort sett bara jobbat hela semestern och på kvällarna har jag festat. O inte ens det har varit speciellt skoj!

Trött på exakt ALLT nu!

Om inte det skull vara nog att jag e olycklig så har jag gått o blivit sjuk. Säkert svininfluensan med min tur!
Har sen i torsdes hostat, snörvlat och haft febervärkar i hela kroppen. Och som om inte det skulle räcka börjar jag få en jävla urinvägsinfektion.

Sitter dock på jobb ändå för jag har ju inte direkt jobbet där jag bara kan ringa in o sjukanmäla mig så fort jag har en fis på tvären. Önska dock jag hade det ibland!

Nu har jag kräkt av mig lite men inte fan känns det bättre för det!


Här va jag FAN lycklig!!!!
Vad hände?????????????

bjuden på...

27175908d57302c6f8feade7ccd34b39.png

bjuden på mat hos faster. Borde vara jag som bjuder henne då hon passat kenzo i 3 dagar. Mumsigt.


boken dumpa...

4ee91843caa1b057ab2ffb33bda286cf.png

boken dumpa honom e min nya bibel. Haha


nu ska...

0-2b9e4db2c1d25bb2f879cfe85e03e4a3.png

nu ska vi åka limo. Nice o lyx.


lunch nu.

0-30c977896c28c22b344631ad75cee3f6.png

lunch nu. Gott


anna brer...

28e2f8bc75c7ad05ed8906408e0567de.png

anna brer mackor men smöret hamnade på väggen. Haha. Vi har sjukt skoj. En dag imorn osså så vi e redan hemma. Blir party hela dagen imorn. Nu blir det rån med smör. God natt


RSS 2.0