MOVING TIME!!!

Då var det dags för mig o säga hejdå till blogg.se!


Min nya blogg ligger på en egen domän så hoppas ni följer med till den nya bloggen!

Den nya adressen är



http://annikaokenzo.se


då tar...

0-4d9a60301cea98269260ab027bb715ca.png

då tar jag en Ipren o går o lägger mig!! Börjar bli sjuk känner jag! Ont som fan i halsen o har febervärkar i hela kroppen..:( tycker väldigt synd om mig själv!! 


lördagen jag inte minns

Vad hände igår egentligen??

OMG va jag inte va nykter igår, nicoles fel! Hehe, hennes jävla jägerbombs! De sänkte mig!!!

Fotade för Cardinal osså men vi får väl se vad Jocke säger om mina fyllebilder men jag varnade dock honom innan att jag skulle bli full o kanske inte skulle ta så bra bilder men jag skickar över dem till honom så får vi se vilka han väljer att lägga ut!

Ligger nu i min soffa o dööööör lite, K ligger fortf o sover! kl e halv 3, hur kan man fortf sova då. Jag brukar normalt vakna kl 11 när jag varit ute men vaknade kl 1 idag så fick mig en ordentligen sovmorgon. Ska gå in o hoppa på honom snart! mohahahhaha!

Lite bilder från igår ska jag nu bjuda på.


söta Jeppe o Nicole=)

Tessan o Eva

Nicole o jag!

Agnes tyckte vi skulle ta en bild på min rygg o min oklara tatuering.. haha



Hittade My i baren=P


love is in the air!
henke o emily!


Jeppe o söta Ida


meee


Agnes


Tanja o Mia!


Hände en sjukt rolig grej på utposten som bara får mig att dööö av skratt!! hahahaha
När jag gick o trängdes bland alla fulla männsikor inne på utposten e där nån som klämde mig i röven, under klänningen!! Det e nått av det värsta jag vet så jag tar tag i killens ansikte o ger han om-blickar-kunde-döda-blicken när jag bara hör ANNNNNNNNNNIIIIIIKKKKKAAAA neeeeej det va vi! hahahha då e det dessa söta tjejerna på bilden ovan som tog mig i rumpan men jag såg ju inte dem så trodde verkligen det va den här killen!

HAHAHA som vi skrattade, bad om ursäkt till killen som såg helt förskräckt ut! haha stackare. Ni skulle sett min blick, den va inte o leka med! haha

sällan min...

0-3b208005f8484632490243eac9225875.png

sällan min hund snor mina bhs.. Jävla tjuv!! 


vem fan...

67a041ae08f17ffec2a25ee049430a54.png

vem fan äter Hawaii med bearnesås?? Usch!! Haha. E på ringstorps pizzeria med Kim.. Alltså e det han som beställer den här underliga pizzan..  


vilken normal...

4533812c23d6a69585570cbf2e810c79.png

vilken normal människa åker till donken halv 4 en fredag natt nykter osminkad i joggibgbyxor?? Haha jag Nicole o Jeppe fick ett ryck.. Hungriga!! :) 


baaaakis

Jag mår som en jävla fiskpinne.........!!!!!!!!!!!!


Hade dock sjukt skoj igår. Började på bowlingen o där va massa skojjsigt folk=) Sen ner på Zoo bar som alltid e mega på torsdagar. Vidare till Cardan där vi dansade röven av oss=)

Så det var en snabb förklaring på vad som hände igår, orkar ej gå in i detaljer då jag e så bakfull att jag nästan dör. haha, e för gammal för sånt här=)


Sofie e...

-9410987c15555773f5da521b92f6178.png

Sofie e på g


nån spillde...

1230b26310d0e78087746aec6331007f.png

nån spillde ner hela min rygg. Det löser vi med lite papper ;) haha


här e...

0-15c6f975f98e01ea33d4fea9e932d129.png

här e vi glada haha


folk bowlar..

2add960c818b3a77e3f50ef886948074.png

folk bowlar.. Jag dricker;)


på bowlingen..

0-135db83ae34c285f54d7a85670c3b0f4.png

på bowlingen.. Massa folk o Stefan e här:) bästaste Stefan!! 


smaklig måltid:)...

3eb4dd54a4186174b9d8cf286f24a5b2.png

smaklig måltid:)


anka duktig...

0-78f845293a0c6537d80c80604ce369f0.png

anka duktig lagar mat:) läääängesen jag gjorde det ska ni veta:)


iphone

Fick ännu ett nytt skal till min iphone på posten idag=)

FIIINNNTT!


new stuff for kenzo

Va inom på ÖoB oxå för att se om de hade en större bur jag ska träna Kenzo i. Den andra jag köpt e liten, han får plats i den absolut men kan tänka mig han får lite klaustrofobi i den så köpte en större där han kan gå runt lite i.

Ska försöka ge mig på att träna hans seperationsångest igen. Håll tummarna det funkar för jag blir så jävla förbannad varenda gång jag ska gå o han skäller som en galning. Inget hjälper o han är hysteriskt. Får panik!



Köpte även en söt liten bädd jag hoppas kenzo ska gilla att ligga i. Tror dock inte det är möjligt att få han o ligga still i den men tyckte den va så fin så va tvungen. =)



Fick även bli lite coola bajspåsar i nya färger=) Piffar upp kopplet lite, haha! Kanske borde dela ut lite bajspåsar till hundägare för de verkar ej veta vad det är för något. Asså om Kenzo bajsar i en rabatt eller nånstans där man ej går så kan jag osså strunta i det. Eller om det e så mörkt att jag ej hittar tollen efteråt låter jag det vara men annars plockar jag faktiskt alltid upp efter min hund. Finns inget vidrigare än stora högar av skit från hundar man nästan trampar i.

Värst e det nu när det snöat. När det nu töar bort så e där mer hundbajshögar än någosin på trottoarerna o gräsmattorna. ÄCKLIGT E DET! Plocka upp efter era hundar!!!!


blodsmak i munnen

Var tvungen att ta mig ner på arbetsförmedlingen idag för att gå på ett möte. Går man ej på de mötena får man ingen Akassa. Det suger o va arbetslös o då har jag bara varit det i 3 dagar, redan rastlös! Hehe!!

Då det blev ganska sent igår igen så va jag inte isäng förrän halv 3 och skulle upp tidigt imorse satt jag o nästan sov på mötet. Det va lixom som om ögonen inte kunde hålla sig öppna riktigt! Ointressant kan ju osså va en anledning.

Åkte sen till willys för att storhandla lite. Fick bli lite eldorados köffe o sånt. haha nä skämtosido jag shoppade faktiskt en jävla (ursäkta ordval) massa mat o nu är både kyl, frys och skafferi proppfullt. Ska ba se till att äta det nu osså. Är ju som ni vet väldigt kass på att äta. Idag tex åt jag första måltiden kl 14 o det var 2 mackor o en festis. Så nu ska jag bli huslig och laga mat istället för att alltid äta ute.

ser ni mina festis längst ner till höger=) som jag längtat efter dem.
vatt sugen på sånna festis hur länge som helst nu=)


Då det blivit alldeles för mycket cola på senaste köpte jag faktiskt ramlösa. Har säkert druckit 3 1½ liters cola i veckan den senaste tiden och jag som lyckats bli av med mitt beroende och enbart tillät mig coca cola på helgerna. Så nä nu får det bli ändring på det igen. Varken bra för tänderna eller fläsket.



Behöver dock inte träna på en hel vecka nu (inte för jag tränar annars men det lät bra;)) Fick tillräckligt med motion när jag skulle kånka upp 5 plastkassar o en papperspåse upp till 4e vån. Inte tunga iheller, nä inte alls. Varför måste matvaror vara så frukstanvärt tunga. Va helt färdig när jag va klar o då va jag tvungen att gå ner för trapporna igen för att flytta bilen jag satt precis utanför. SUCK, ba att springa upp för trapporna ännu en gång. Hatar att bo i ett hus utan hiss. Its killing me!

onsdagsnöje

Igår hade jag ett antal visningar på min lgh och jag förstår inte hur jag ska kunna välja en av de som varit här.. har iallafall 3 bra kandidater så det får väl bli lottdragning i slutändan.

Senare på eftermiddagen hade jag fransar och sen tittade jag på fredagens avsnitt av lets dance. Nörd jag vet=P hehe.

När klockan börja närma sig 19 va det bara att slänga sig in i duschen o sen göra sig iordning för att gå på bio.

Kim kom o hämtade mig runt 20 för vi skulle köpa biljetter i tid. Det var premiär på "alice i underlandet" så bättre o va i tid än att behöva stå i värsta kön sen. De visar filmen i 3d osså men det fanns tyvärr inga bra platser kvar på så vi fick ta vanliga. Typ halva biosalongen va tom vilket ändå e lite konstigt då det var premiär.

Ok nu till filmen då. När vi kom ut ur bian visste ingen av oss vad vi skulle säga. Njaee, hmm o skratt var det enda som kom ur oss och det är sant. Man vet inte alls vad man ska tycka. Den är väldigt konstig men ändå coolt gjord. Handlingen var inte alls som jag förväntade mig då jag trodde det skulle vara en version av den riktiga alice i underlandet. Denna filmen handlade om att hon kom tillbaka till wonderland men vissa grejer kände man ju igen och Johnny Depp e ju som vanligt grym i den rollen han gör. Älskar Johnny Depp! ögongodis=)

Klart sevärd film men kanske inte på bio, isåfall i 3d.

Efter bian drog vi hem till mig o lyssnade på massa skön musik. haha ganska komiskt vi satt här i soffan o sjöng med i alla låtar. Hahaha!!! föreställ er den synen=)




har inget bättre för mig..

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? 40 i think
Vad tycker du om kärlek? just nu? Då kan det dra år helvete!
När kramade du någon sist? igår kväll
Hur många har du haft sex med? hade ni allt bra velat veta va?? =)
Har du svårt för att bli kär? nej jag har ju tyvärr inte det
Saknar du någon speciell person? MIN IDA!!! KOM HEM!!!!
När kysste/hånglade du med någon senast? tihi, hemlis;)
Haft sex på en jätteoffentlig plats? haha ja när jag va 14
Ångrar du det? njae, man ska ej ångra saker man gör!
Är du singel? Yes I AM!
När fick du senast en komplimang? i förrgår!=)
Har du blivit sårad av en kille? OM jag har! Killar suger!
Velat bli tillsammans med ditt ex igen? funkade det inte innan tror jag inte det hade funkat nu iheller..

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös?
hmm nä tror jag inte
Sprungit naken ute? haha nej fan va kallt=P
Flashat något intimt bland folk? när jag piercade bröstvårtan blev det en del flashande av höger tutte=) haha
Åkt ambulans? nix!!
Gjort något riktigt dumt? har inte alla det?
Varit nykter på nyårsafton? ja fram till jag va 14 va jag spiknykter.
Slagit ner någon? ja men det va dem fan värda
Hånglat med fler än 50 pers? haha ja!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? klart jag har, vem har inte det?
Hånglat med någon riktigt ful? på fyllan e alla snygga;)
Skämts över dina föräldrar? ja det har väl alla gjort någongång?
Sagt hur dålig din partner är i sängen? nä det e väl taskigt.. man kan ju kanske pika lite men inte slänga rätt ut att personen e kass!
Sagt jag älskar dig och menat det? ja absolut!
Tar du droger? aldrig testat o kommer aldrig göra det
Dricker du? nej aldrig.. haha.. who am I kidding=) alkoholist för fuck sake=)
Vad sover du i? trosor=P
Varit riktigt kär? när det kittlar i hela magen?ohhh yes!
Varit kär i någon du inte haft någon chans på? va kär i Taylor i Hanson när jag va liten. Tro rinte jag haft nån chans där faktikst..haha
Är du ensam nu? nix
Vill du gifta dig? kanske
Vill du ha barn? ja det vill man väl
Blivit polisanmäld? nej jag e snäll flicka=)
Gjort något som du verkligen ångrar? JA tyvärr

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng?
K
Du delade säng med? K o Kenzo=P
Såg dig gråta? måste ha varit Ida.
Fick dig att gråta? D
Du delade cigg med? Nån i söndes när vi partajade=)
Du gick på bio med? Kim, va o såg Alice i underlandet igår!
Skällde på dig? bir o jeppe=) hahaa
Gjorde dig arg? D

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit
? ja
Kramat någon? ja
Pussat någon? ja=)
Köpt någonting? fyllde mitt kylskåp idag!
Sjungit? haha ja igår kväll!
Saknat någon? ja, somfan

ÖVRIGT:

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Gå på bio
Vad gjorde du kl 8 imorse? sov
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? smsade
Det sista du sa högt? vi hörs
De sista någon sa till dig? tack
Vad står det i ditt senaste sms? men blub det e ju skitlångt... typ att personen som messade mig gått upp kl 11 för att luncha och sen gjort ärenden och att han nog hoppar utgång ikväll o går all in på lördag. sen undra han hur det gått för mig under dagen. ett puss fick jag osså i slutet;)
Vad har du druckit idag? en festis=)




lite nails

Lilla söta Sofies nails..

Steffis blåglittriga naglar med dekoration på ringringrar o tummar=)


bio company:)...

32fd544e13621c86b9a58dd862e9fbca.png

bio company:)


nu e...

33351385aa83a36aa301216c25aceeeb.png

nu e vi på bio:) 


här e...

0-52a470ec40c33f2636d7a0885dd9f2ee.png

här e godiset som blev över från igår!! O då har vi krängt som fan!! Kommer ju ta typ 3 veckor att äta upp resten!! Hehe


Dör lite inombords

Igår hade jag en Johan Glans dejt här hemma och jag skrattar fortf lika mycket även om jag sett den 15 miljoner gånger. "du vill ligga med mig, nej du har ont i huvudet, men gå o bajsa ska du se att det släpper" hahahahhahhaha dör lite!

Roligt är det osså att han har exakt likadan humor som mig så vi kollade även på Jeff Dunham och garvade ihjäl oss lite till=)
Peanut o Achmed e bara bäst! "ssttttooooop touching me" hahahaha.. skrattar ba jag tänker på det.

K hade köpt med sig typ 14 kg godis så där satt man o feta i sig tills man mådde illa! Sjukt imponerad av hans val av lösgodis. Tycker ingen verkar ha samma smak som mig när det kommer till lösgodis men massa choklad och sura grejer funkar hur bra som helst för mig=)


Omg va sent man kom i säng igår natt så e sjukt död idag! Ska ha lite visningar på min lägenhet sen göra lite fransar sen blir det bio ikväll=) Ska se premiären av "alice i underlandet". Dock inte i 3d. Vi bokade biljetterna igår och det fanns såklart inga platser kvar på 3d visningen. Men men det gör inte mig något. Slipper jag sitta där o se ut som en tönt i de glasögonen=) hahaha!


moving on

Jag e så trött att bli spottad på!!!!!!!!!!

Jag e fan värd bättre och jag vet om det!

Hur roligt e det o gå med en klump i magen i hela tiden

så nä nu måste jag gå vidare

o denna gången måste det vara på riktigt!

Kan inte låta mig själv bli såhär nedtryckt gång på gång!

OVER AND OUT!!!


fuck u, fuck u very very much!!!!!!!







manligt sällskap...

404559d3840c9c7836c7f4c803342f29.png

manligt sällskap inatt;) nu blir ni nyfikna va??? Haha ni kan lugna er.. Ba bästaste Jeppe som inte orkade gå hem inatt!! Kenzo tyckte han tog hans plats så han la sig ovanpå honom:) haha!! Tack Jeppe för du finns här för mig när jag behöver det som mest!!! 


Jeppe blev...

204d03b9ebb8818728903bc36ebccbc0.png

Jeppe blev lite kinkig så fick laga lite pasta till honom såhär mitt i natten:) då min ketchup e slut improvesera han med tacosås, salladskrydda och hamburgerdressing. Nooog god mix.. Not! Men Han sitter o käkar för fullt nu så så äckligt va det nog inte:)  


fick besök...

449541385d1473f84f1375472d0c2550.png

fick besök av bästaste Jeppe såhär på kvällskvisten.. Kände jag behövde honom ikväll!! Min älskade bästa killkompis!!! 


asså nu...

10ecaee8ff242f37a93f3352b10c9f34.png

asså nu får jag ge mig. Donken igen!!! Kommer rulla fram snart om jag inte slutar äta sån här skit mat!! Haha!! Andre va snäll o följde med en bakfull Anka :)


LÖGNER O SVEK...




.... E FAN DET VÄRSTA SOM FINNS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





har köpt...

0f1c136596ffd7c39a2d59823e7826d9.png

har köpt 2 nya skal till min iPhone!! Fiiiina:) 


på pl..

-ac461221648db90059abadcca339eff.png

på pl.. Med Martin o Co.


RSS 2.0