en söndags kväll

Som jag skrattar just nu. Sitter o tittar på erik o mackan när jag frågar

-vad e det e dricker??

- holländar sås säger han

hahahhahahahhaha va fan e holländarsås?????

Han menade förstås hollandaisesås...Hahhahahaha!!!





















vit helg

Finally röstades Johan ur Idol. Fattar inte den här hysterin runt honom. Han ser ut som han e 12 år o luktar kiss, o sjunga kan han inte göra för fem öre. Skämdes så mycket för den tjejen som satt o skrek som de sedan drog upp på scen o hon bara stod där helt stum o höll på att svimma. HERREGUD!!!!.. Ok om det varit nån stor stjärna som Justin Timberlake men idol johan?? I dont get it. 
Nu är de 3 riktigt bra artister kvar och jag hejjar ju som jag sagt innan på Kevin.



När vi ändå pratar om sånna här sorts program kan vi ju fortsätta med "stjärnor på is". Då jag hade en vit helg så hade jag laddat upp med en rejäl godispåse, chips o coca cola. Vet inte varför men älskar sånna program o hinner jag ej se det på sin ordinarie tid kollar jag på repriserna. O skulle jag missa dem kollar jag det på nätet. Haha.. folk mobbar mig för jag e sån nörd!!!



Som jag sa innan så hade jag en vit helg denna helgen o det känns skönt o vakna upp med honom brevid mig o inte va bakis. Känns ju som man kan få lite gjort denna söndagen istället för att ligga i soffan o må dåligt o ha ångest för man ej kommer ihåg något och att man varit för full.

Jobbade för övrigt hela dagen igår. Hade först naglar kl 11, en av mina bästa killkompisars syrra. Hon gjorde vanlig fransk manikyr så tog ej bild på det. Sen kom en tjej vid halv 1 o vi skulle fixa både naglar o hår. Började med naglarna och så här blev dem:





Sen skulle vi börja o ge oss på hårfölängningen. Då hon hade VÄLDIGT kort och uppklippt hår blev det en utmaning men resultatet blev jättebra. Självklart måste hon gå o klippa in håret då hon fick en kant högst upp med sitt korta hår men det fixar säkert frissan så det blir snyggt. Jag brukar ju sätta i 100 slingor på de flesta då de oftast har lite längd men nu satte vi i 200 slingor o det tog typ 4 timmar. Ok, med lite rök o pizza paus men OMG, va helt slut efteråt.
Tog bild före men glömde ju självklart att ta en efteråt men hon skulle klippa sig på onsdag så hon lovade att skicka en efterbild till mig då. Så får ni se vilken förvandling det blev.
Skulle egentligen ha en nagelkund till efter det men jag va så död att vi bokade om det till onsdag istället!

Då min dator fortf går på knark har detta inlägget tagit sådär 1 timme att skriva. Dags o köpa ny dator kanske?? Pengar Pengar Pengar. Allt kostar ba en massa pengar. Varför kan man aldrig få känna sig lite rik o kunna spara lite pengar. Nä varje månad dyker det upp något som gör att pengarna ba rinner ur fingrarna på en. Blir tooosig!

Nu orkar jag inte skriva mer...

Tvättat hela morgonen, känner mig frukteligt duktig=) O ska ta tag i städningen nu.
Om jag pallar ska jag baka lussebullar sen... smarrigt! Jonas kommer kanske förbi o hjälper mig. Eller hjälper o hjälper, han kommer hjälpa mig att äta upp dem=)

Hörs vi inte sen så hörs vi morgon...

U know u love me

xoxo

min bäste vän vid dessa tider

Vilken låååång dag det är idag. Känns som jag varit här på jobb i hundra år men tiden bara står still. Slutar ju tidigt idag så borde gå fortare men ikke. Sitter nu här med min varma koppen o lullar runt på nätet. Fejsbook e tråkigt o inga serier o kolla på..*suck*. Finns det ingen annan sida man kan fastna på så tiden går??



Tycker ba mer o mer synd om mig själv. Känner mig lite som han i den reklamen (kommer ej på vad reklamen är för) som gnäller på sin förkylning.
Sitter med en handduk över huvudet o andas in ånga, tittar upp i kameran o säger
 - Ni kvinnor gnäller över att föda barn, om ni ba visste hur det kändes när en man va riktigt förkyld.
Ja eller nått liknande. Sjukt rolig reklam.

Tacka vet jag min bästa vän Nasin. Vad hade jag gjort utan mitt nässpray? Men försöker va lugn med det o inte ta det för ofta då jag hört folk som blivit beroende och att det ej hjälper till sist. Hemska tanke att gå o va förkyld o inte kunna ta nässpray för det ej hjälper. Vad använder man då lixom?


osså gör vi lite reklam för jobb osså;)

julnaglar

Min mobil har ju pajjat så har inte kunnat ta bilder på naglar jag gjort. Gjorde ett par skitcoola julnaglar på Rikke i onsdes och jag bad henne skicka över bilder då hon sa att hon alltid brukade ta bilder på sina naglar.

Hur coola blev inte dessa bilderna då? Hon e ju rena rama fotografen om jag får säga mitt=) O hur fräcka blev inte naglarna då???




Fan va jag e duktig=) Haha. Jävla jobb va det men roligt när resultatet blir såhär=)

cool gubbe

Va precis ute med kenzan i kylan. Gick förbi en gubbe i ca 60-70 års åldern. Vet ni vad han hade för jacka?? En GÅSJACKA! Haha. Han kände nog att han ville va med i modet o va lika tuff som killarna på stureplan;) Eller så tänker han bara som säkert många andra gåsägare att det är en förjävla varm o skön jacka!


nörd

Hur nördig e inte jag då?

Missade ju stjärnor på is i lördes då vi va i Sthlm så nu sitter jag här på tv4.se o glor på reprisen. Haha. Sen blir det bonde söker fru. Missade även det i onsdes då jag hade nagelkund. På tal om naglar. Igår gjorde jag en refil på 1 timme. Och då vill jag berätta för er att min el-fil gått sönder så fick fila för hand. Hur snabb e inte jag då;) Nu gjorde hon iof vanlig fransk manikyr och då går det ju i regel fortare. Ska de ha massa stenar o glitter på tar det längre tid, mycket för att kunderna ej vet vad de vill ha så de sitter o tittar på alla stenar i typ en kvart o sen säger de ändå oftast
- men vad tycker du? välj du!
Har ju haft massa ideer men de börjar sina. Behöver få ny inspiration. Frågan e bara varifrån?

Fick precis meddelande av en kund som skulle komma imorrn o fixa naglar o fransar. Hon hade fått förhinder vilket egentligen e skönt då jag även ska ha en hårförlängning o ett set naglar. Då kanske man kan få nått gjort imorgon. Måste ju städa lägenheten och sen ska jag fråga Jonas om han vill ut o powerwalka med mig o sen träna lite mage o rygg efter det.

Nu ska jag återgå till mitt stjärnor på is. Fick kund innan så va tvungen att pausa;)

hörs senare!


Min favorit i programmet är snyggingen Marcus Fagervall.
Han hade inte varit helt fel att vakna upp med;)

spya

Hungrig som satan. Köpt en färdigrätt då jag hade naglar igår så hann ej laga mat. Ser gott ut på paketen men vafan kommer ur microvågsugnen? En äcklig röra som både ser ut o luktar kräk. Vafan den här dagen har ju inte gått min väg. Ska hem o göra naglar sen ska jag gå o lägga mig o hoppas fredagen blir bättre!



Life is like a box of chocolates

Ibland känner jag mig som de där små stackars chokladbitarna som alltid ligger kvar i en Alladin ask. De blir aldrig valda och folk anser de borde tas bort från sortimentet för ingen äter dem.



Man börjar fundera på livet o vad som ska ske. När ska man hitta sin drömprins? När ska man känna sig redo för barn? Klart jag vill träffa mannen i mitt liv men vet inte om jag orkar med att bli sårad gång på gång för att hitta honom. Mitt hjärta går väldigt lätt sönder o jag önskar att jag vore starkare. Varför kan jag inte bara stänga av o sluta tänka på honom?
Önskar jag hade lite, bara liiite av min väns styrka. Då hade allt varit så mycket lättare.
Jag e så långt ifrån barn o svenssonliv just nu och det skrämmer mig att jag snart är 25 år gammal o inte ens har tanken på att skaffa familj inom de närmsta 5 åren. Har alltid sagt jag vill vara någerlunda ung mamma när mina barn växer upp men så ser det inte ut att bli. Tänker ju inte skaffa barn med vem som helst iheller. Ska verkligen kännas rätt.

Andra tankar som går i mitt huvud är ju var man kommer end up så att säga. Jag vill verkligen flytta till sthlm men en kund till mig skrämmde mig ordentligt igår när vi pratade om min flytt. Han sa att jag hade en trygghet här med lägenhet, familj och fast jobb.
- I stockholm kommer du till ingenting.
Jag har också försökt tänka så men alltid kommit fram till att inte ska jag sitta här på Hrc resten av mitt liv. Klart en jätte trygghet o ha fast anställning och det är ju så att flyttar jag så kommer jag få börja på en tim anställning igen o börja från början. Har ganska bra betalt nu, pallar man gå ner i lön o leva snålare än vad man är van vid? Och vad ska jag göra med Kenzo. Har ju fördelen att jag kan ta med honom till jobb så hur skulle det bli om man flyttade? Inte många jobb man kan ta med sin husdjur. Men jag vill ju verkligen inte stanna i Helsingborg. Trött på människorna och ute livet suger balle.

Nån snäll själ som har några goda råd att ge en förvirrad tjej med namn Annika?



fight

Kenzo o Paris fick dampryck igår o jag lyckades få det på film=)



snörvel snörvel

Tjock i halsen, tung i huvudet, nedsatt hörsel, o en massa snörvel i näsan. Fan min förkylning blir ba värre o värre. Fryser gör jag osså. Dricker sådär 10 koppar te om dagen o sitter med filt för att inte få köldskador. Skulle handla varma koppen idag innan jobb men tror ni tråk konsum hade det? Där sprang jag o letade o letade men ingen god soppa för min del. Så nu kommer jag va sur hela dagen. Haha just kidding. Jag kan väl inte va sur iheller, ni vet jag, alltid ett leende på läpparna. ;)



Idag är det en såndär jobbig dag. Började med att jag vägrade gå upp imorse, snoozade sådär 4 ggr. Så jag fick stressa som satan, glömde nästan ge min hund mat. Bra matte man är då lixom?! Sprang till bilen o körde racer till jobb. Var tvungen att åka inom Konsum för o köpa kaffe så rusa in, drog till mig några avocado o bananer på vägen till kassan (de har kaffet i kassan). När jag väl kommer fram inser jag HUR försenad jag kommer bli till jobb. Jag ljuger inte om jag säger det står minst 5 pers före mig med fulla korgar. Precis framför mig står det även ett par i  kola-av-vippen åldern och har en hel vagn FYLLD med varor. De verkar inte höra mina suckar o stampande för de tog verkligen sin tid och jobbade inte snabbt om man säger så. Kl var 2 minuter i 10 när jag kom ut i bilen. Körde nog fan i 180 ner för häslobacken och min plan var att ställa mig på 15 minuters parkeringen för att öppna o sätta igång laserna o sedan gå ut o flytta bilen. Ni tror inte där stod någon på den parkeringen? Där e alltid ledigt men just idag har några jävla snubbar som ska sätta upp en julgran ockuperat hela parkeringen. Fick ställa mig olagligt alaine o springa in för nu va jag nästan 10 minuter sen.



Hoppas inte er dag börjat lika knas som min.

Nu blir det frukost, gröt med kanel o mjölk. Ska kolla nya avsnittet av Ugly Betty osså.

Talk to ya later

xoxo



Guldfisk

Ja som sagt så har jag minne som en guldfisk så har ju totalt glömt bort att jag skulle skriva ett inlägg igår. Läste igenom bloggen o såg jag hade skrivit att jag sett massa bilder som jag skulle lägga upp.



Vilka minnen får man inte av dessa bilderna?? Vårt Nilo. Man får ett riktigt stort leende på läpparna när man tänker efter vad som försigick på det stället o vilka underbara människor man lärde känna. Kan se alla er som bott o upplevt Nilo sitta framför era datorer o drömma er bort om er tid på vår alldels egna favorit ö.

Ni ska få se lite godbitar från alla 900 bilder jag har lagt upp resedagboken.se. Vilka minnen asså! Haha.. man va ju en aning större på den tiden men det va det fan värt! 10 kg lööööööve!=)



Vilket liv man levde. Det måste vara den bästa tiden i mitt liv!

Areuchas

Gudarnas dryck

o nu e den slut=(

Fick smaka på Annelis areuchas i fredes o herregud vilka minnen o den smaken!
Man har i hur myk sprit som helst men smakar fortf helt gudomligt!

Om nån ska dra till Gan Canaria säg till mig,
då ska ni få köpa hem en areuchas till mig.

ÅHHHH SÅÅÅÅ GOTTTTT!!!!!!!





MY nails

Va ju tvungen att göra nya naglar innan jag drog till estocolmo. Har ett superfint svart glitter som glittrar jättefint så jag testade att lägga det på nageln men gud så bevsiken jag blev. Glittrar inte alls o blev skitfult=( Men man måste ju prova sig fram.





Kollade igenom telefonen o hittade fler naglar.
Här e Annas naglar jag gjorde förra veckan.





Pissssssse

Idag passar jag lille Pisse. Ida skulle till sin släkt i Danmark så visst ställer man upp=)




inne i hundrummet på jobb=) haha känn som jag jobbar på hunddagis.
Tur inte Niklas hade med sina 2 bjässar.






urban

Fick ett mms precis av min lilla Ida.

Hon skickade denna bilden.



haha för er som inte vet så döpte vi min tatuering jag har på handleden till just Urban.
Jag gjorde den när jag bodde på Gran Canaria o vi döpte den tom i sprit, vi va inte speciellt smarta
där nere. Vi hade typ söpit sönder våra hjärnor. Haha.



Det va ju inte meningen den skulle bli såhär stor. När tatueraren hade ritat upp den va den ju lagom.
Tills de började fylla i den då va det ba OMG va stor den blev men men får jag leva med=)

OPP IGEN!!!!

Face raped

Att någon ändrar någons status på facebook när personen ej är vid datorn e det nya. Faceraped kallar dem det för och det är förbannat skoj=).

I lördes gjorde jag o Ida en fuling o face rapade vår kära vän Emil. När det gått ett antal timmar kände vi det va dags o berätta det för honom. Det va sjukt skoj! HAhaha...


Men om man nu vet att det e så poppis att bli faceraped bör man inte tänka sig lite mer för då o verlkligen se till att man loggat ur varje gång man lämnar datorn?

De har tom gjort en facebook grupp o självklart är jag medlem. Grymt skoj o läsa! hahhahaha


freeezing cold

Det är sjukt kallt på jobb idag. Har klarat mig från kräksjukan, peppar peppar, men istället fått en början till en jobbig förkylning. Helt tjock i halsen o hör typ ingenting. Säger -va? till typ alla mina kunder som om jag vore 90 år med dålig hörsel. Vill inget annat än att ba lägga mig under mitt duntäcke tillsammans med honom o mysa. På vintern vill jag inte ens gå utanför min dörr, kunde haft ett jobb man skötte hemifrån på vintrarna och på sommrarna var man ute i det fina vädret=) Well dream on.

Funderar på vad jag ska göra med mitt liv. Vill eller ska ju flytta till Stockholm men nog lätt att hitta lägenhet o jobb, NOT. Kanske man ska börja plugga men till vadå? Vet ju inte vad jag vill göra med mitt liv och tanken på att leva som fattig student skrämmer mig. Har ju iof mina naglar o det som extra inkomst men 7000 i månaden e fanken inte myk när man e van o ha nästan 3 gånger så mycket. Man lever efter sina tillgångar brukar det sägas.

Min arbetsplats. E det jag som e post-it drottningen äller???




Nu ska jag dricka min andra kopp te idag, luta mig tillbaka o titta på nya avsnittet av One Tree Hill. Gossip o Desperate kommer inte denna veckan så jag e grymt ledsen men har ju alla mina andra serier att trösta mig med.


hörs senare
hittade lite bilder med massa memories jag kommer lägga upp sen. Så for now take it easy and breake a leg!

XOXO





the ass



what a nice ass;)

tro inte att ni killar är de enda som kollar in rumpor=)
En nice bakdel på en kille är väldigt porrigt;)

Eller vad säger ni tjejer?????

slick i örat

Fy satan va jag inte ville gå upp imorse. Kenzo hoppade runt i sängen o gnällde. Han är min levande väckarklocka. Så fort min klocka ringer får jag inte somna om för då har min lilla damphund vaknat o han låter mig absolut inte sova mer. Hoppar upp o ner från sängen o springer runt på mitt duntäcke o hoppar på min mage. Om jag mot förmodan råkar somna om kommer han o slickar mig i örat.. Jävla hund=) haha!

vad ska man säga? haha



Blöt helg i sthlm

Var ska jag börja?

Berättar lite kort om min helg i Sthlm med Idahoo.. Min B12 brist gör att jag ändå glömt hälften;)

Vaknade på fredagsmorgonen o möttes av ett vitt landskap utanför mitt fönster. Det snöade en del när jag tog min resväska o nästan sprang ner till bussen som skulle ta mig o Ida till Ängelholms flygplats och vidare till Stockholm.

Vi va blöta alaine när vi kom ner till knutan men så e det när två förvirrade brudar inte kan planera bättre.


Väl framme i sthlm mötte vi upp Anneli och tog oss sedan till kärrdal där hon o Emil bor. På kvällen drog vi till Oscar o kröka lite. Vidare till Magenta där vi träffade typ ALLA vi träffat i Sthlm så det va skitskoj! Trisst ba att man ej stannade längre än vad man gjorde! Men men OPP igen. Riktigt dålig på att ta kort denna kvällen men några från förfesten blev det väl. Skärpning på mig. Vad hände med papparazzi fotografen Annika?





Anneli stackaren fick vad vi tror är vinterkräksjukan så vi va väl ganska beredda på att vi skulle insjukna alla 3 men vi klarade oss o festen kunde fortsätta även på lördagen!

Började på Retro där det blev massa drinkar o fisherman. Va ett gött gäng som satt o trängdes i sofforna=)





Ut i kylan igen vid 1 tiden o vidare till ?? hmm ja var fan åkte vi sen?? Minnet sviker då vi sprang runt på massa ställe men tror att vi till sist hamnade på Laroy. Vi röjde satan där inne på dansgolvet o det delas väl ut en o annan kyss;) Blir man utmanad måste man ju nästan ta chansen eller vad säger ni?;) haha..! Så nyfikna ni blir nu=)





Vi drog vidare till Hells sen o sikket drag där va i "kristallbaren" som jag så fint fick förklarat för mig att baren hette. Haha.
Shottade ALAINE!!!!!!!!!



Micke gick o taffsade på "kicken" i stjärnor på is hår o emil höll på att bli utkastad men vår alldeles egna Slickbring kom o räddade honom. Haha.. what a night! Så jäkla härlig stämmning vi hade o nu har man ju ännu fler cpord för sig som ingen här nere i skåneland förstår. Roligt hade vi iallafall så nu vill jag tacka främst Emil, Micke o Slickbring för en blöt kväll med massa rolig sång;) Haha..! A night to remember!





Söndag o dags o åka hem. Snö storm ute o vårt plan va först försenat 45 min, sen när vi äntligen fått komma ombord o vi trodde vi skulle få komma hem får vi sitta i flygplanet o vänta typ 1 timme. Det va drygt o då Ida e flygrädd alaine satt hon o tjata om att vi skulle störta. Snäll som jag e tröstar jag henne med meningen:

- men dör vi så dör vi iallafall ihop!

Kan säga hon höll på att dö när jag så. Jaja opp igen. Tur Ida vet att jag många ggr snackar innan jag tänker så man får ta mig med en nypa salt=) Vi kom hem iallafall till ett kallt o isigt Helsingborg. Ångest direkt när jag klev av flygbussen. Want to go back! 

Som grädden på mosen av denna jobbiga söndag fick jag ett meddelande av Ida där hon skriver hon fått vinterkräksjukan så nu går jag här o vågar inte äta nånting för e rädd jag ska kräka upp det. Mår ganska dåligt men tror det mesta e psykiskt. Men med min "tur" skulle det inte förvåna mig om jag ligger resten av veckan i sängen o pratar med ulrik sådär en gång i halvtimmen.

Nu ska denna flickan gå ut med sin lilla damphund som ba sitter o gnäller så jag få spel.

SEN, sen mina vänner ska jag till doktorn o ta tag i mitt liv. Haha. Ska kolla mina fötter som jag borde gjort för längesen o även min b12 ska kollas. Funkar ju inte o ha minne som en guldfisk. När jag ändå e där kan jag ju likabra ta upp mina onda leder o rygg som de ba sket i sist de trodde jag hade MS.

- Vi tror du kan ha MS.

Vem säger så till en patient?
De gjorde ryggmärgsprover o skiktröntgen men hittade inget så då strunta de bara i det. Men jag har ju fortf lika ont så ska då får de ju fortsätta leta tills de hittar vad som e fel på mig. ELLER? jävla sjukvård i detta avlånga land.

See ya

Ciao!

blöt helg!!!!ALAINE!!!!!

hahahhaa säger ba en sak

babababababbab HAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!

hahahhahahha pallar inte skriva om min helg just nu. Trött som fan då planet va försenat sådär 2 timmar. SNÖoväder alaine i vår älskade huvudstad!

Vill ni ha lite smygkikar på va det kommer skrivas om imorgon gå in på Idas blogg o kolla;)

Mn mobil har knarkat BTW!!!!! JÄVLA NOKIA!!!!!! O JÄVLA TELENOR!!!!!!!!!!!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSIIIIGGG!!!!!!


här ska det överklagas

Inte nog med att jag va tvungen att gå ut med Kenzo i detta jävla pissevädret, när jag kommer ut ser jag en p-bot på min bil. SAYING WHAT??? Blir så förbannad så jag ringer upp o frågar varför de satt en p-bot där jag vet jag får stå?
De kunde ej svara på det för det va en speciell tantjävel som höll på med de ärendena. Ska ringa henne imorgon o fråga vad de håller på med.

Står ju en meter ifrån det gula strecket. Enligt p-boten har jag överträdit nått jävla vägmärke o när jag tittar ut ser jag en jävla skylt som står ca en halvmeter från min bil. Vadå e det direkt efter den skylten då?? BULLSHIT. Man går väl efter det gula strecket de målat på marken? På min gata där hemma står det en sådan förbjudet att stanna o parkera skylt mitt i en T-korsning men inte fan får man parkera precis innan den utan där e det 10 meters från korsnings reglen som gäller. Jag har jobbat här i nästan 10 månader o ALDRIG sett någon få parkeringsböter där. Jag ska fan ringa o överklaga. Detta kan ej stämma.. Om det nu är från skylten det räknas då kan de ju inte ha ett gult streck precis framför. Jag lackar för jag tänker inte betala 700 spänn i böter när jag inte stått fel. ÅHHHHHHHHHHHHHHH så arg. Behövde fan inte detta nu, vill inte gå o va irriterad o tänka på detta hela helgen.

Ska döda nästa lapplisa jag ser. Jävla idioter dem e. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH va arg jag e

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 räkna till 10 annika o andas... gahhhhhhhhh fortf arg!!!!!!!!!


15 frågor

15 frågor.. som jag snott från vår alldeles egna LemLinda =)


När grät du senast? Bölar ju alltid, senast va nog till gossip girl i måndes=)
Pratar du i sömne? Har hänt. pinsamt
Nämn en favoritmaträtt? måste man välja 1? jag har massssssssor. Thaimat e ju absolut en av favoriterna.
Skulle du kunna göra skönhetsingrepp? Ja, jag ska operera näsan så fort jag sparat ihop pengar.
Ska du gifta dig? Hittar jag rätt kille så absolut men inte i kyrkan. Vill gifta mig på en klippa ut mot havet eller på en strand=)
Beskriv den konstigaste dejten du varit på? Hmm, kommer inte ihåg om jag ska va ärlig. Skyller på min B12 brist!
Godaste dryck? Finns det nått annat än coca cola?
Bästa årstid och varför? Helt klart Sommaren.
Vad är det finaste någon sagt till dig? Hur ska man komma ihåg det? Men man blir ju alltid glad när nån man tycker om säger jag älskar dig för första gången och när vänner berättar för en hur bra vän de tycker man är=)
Senaste klädköpet? En hoodie med en söt nalle på=)
Ljuger du om att du är nöjd med dina julklappar? Idag hade jag gjort det men inte när jag va mindre.
Är du svarsjuk? Nej inte direkt men kan nog bli i vissa situationer.
Vad skulle du vilja ändra på dig själv? Skulle vilja ha mer vältränad kropp. Sen önska jag att jag ibland tänkte först innan jag öppnade munnen.
Röstade du senast? nej *skäms* hann inte
Vilken glassmak är din favorit? Blåbär!

Tycker du osså ska kopiera frågorna till din blogg o svara på!

just something on my mind

Is he reading my blog?
And if he does, WHY??



Duntäcke

Jag har köpt ett nytt duntäcke.
Älskar o krypa ner under ett stort o prassligt täcke och det gör min bebis osså.
Ok, han gillar kanske inte att va under täcket.
Han blir nog lite väl varm då men kolla som han gosar in sig vid mina ben



Hur söt får man vara lixom?

Synd ba han ser ut som djävulen själv med de röda ögonen. Haha.

boxning

Ikväll ska det boxas. Hoppas jag iallafall, ska ju ha 2 set naglar men om klockan inte blir för mycket ska jag absolut träna.

Jonas lär mig och det e riktigt skoj. Känns som jag börjar få in rätt  "teknik" nu. Att jag skriver teknik inom " " tecken är för jag kan ju egentligen ingenting, men jämnför jag med när jag först började så känns det bättre o Jonas säger till mig jag blir duktigare.

How lucky är inte jag som har en alldeles egen tränare som vunnit SM i thaiboxning?

Helt sjukt hur otränad jag är och det viktigaste just nu är att jag tränar upp mina ryggmuskler. Tränar ganska mycket mage osså. Det e så frukteligt skönt när man e klar o man känner hur varm o svettig man är. Då vet man att det börjar hända något och jag väntar tålmodigt på att det ska börja synas. Vet att det tar LÅÅÅÅNG tid men jag tänker inte ge upp.

Önska jag hade tid att gå på gym men helt ärligt så jobbar jag så myk att jag inte känner att jag hinner. Sen vill jag ju, eller jag  SKA flytta till Sthlm och eftersom man måste signa upp sig för ett år på alla gym känns det inte direkt aktuellt att skaffa ett gymkort i Hbg.
Så att så länge jag bor i Hbg får Jonas träna mig o så fort jag varit hos doktorn med mina fötter ska jag börja gå igen. Det va faktiskt riktigt skönt att gå till o från jobb, detsamma tyckte lillKenz.



knäckebröd e underskattat

Jag har fått dille på knäckebröd (helst wasa sport så man känner sig extra nyttig) med avocado på. Det är Ida som fått mig tycka om avocado så mycket. Har aldrig haft något emot det innan men inte det första jag tänkt på när jag handlar. Nu lämnar jag inte affären utan att ha med mig minst 4 avocado hem.



Genom att äta dessa nyttigheter kanske man kan loosa några kilo oxå!

jobb jobb jobb

Då va det dags för ett nytt set naglar.






dancing queen

Hur cool e nu inte denna bilden då?

Ska fan gå ut med solglasögon oftare. Ser man inte hur full man e egentligen;)



skäms som tjej?

ska man som tjej skämmas över ett sånt här inlägg???

SANNA HISTORIEN????

vi kan kalla henne Sara

Jag vill inte lägga upp hennes riktiga namn då jag ej pratat med henne om att jag skriver detta inlägget.

Det är en tjej jag känner, inte jättebra men hon verkar vara en jättegullig tjej så tagit henne till mig och rörts väldigt mycket av hennes historia. Måste varit jobbigt för henne när hon berättade om sitt år med cancer. Hon hade kännt en liten bula vid halsen/axeln och när hon gick till doktorn för att kolla upp det visade det sig vara elakartad cancer. Hon berättade för mig om hur ens värld bara kan ändras på en sekund och hur man ser på livet efter man varit med om en sådan grej. Tur att hon hade pojkvän o familj som kunde stötta henne i en sådan känslig period hon måste ha varit inne i. Tror inte det är helt lätt som tjej att tappa allt hår och behöva gå med mössa eller peruk. Hon mår bra idag och är kvitt sin cancer men alla vet ju hur lång tid det tar för håret att växa ut så därför kom hon till mig o frågade om det fanns nån möjlighet att sätta i löshår. Jag ville ju absolut hjälpa henne så vi gjorde ett försök och resultatet blev bra. Då hon bara har några cm hår högst upp på huvudet va det svårt o få det håret att smälta in men jag visade henne hur hon kunde tuppera håret precis vid kanten och visade även henne att hon kunde sätta upp halva året så syntes det inte lika mycket. Jag gjorde mitt bästa och såhär blev resultatet.


före


efter


Tycker du är stark!

Helgens naglar

Gjorde 2 set naglar i lördes.

Har bara bilder på ena då den andre gjorde vanlig fransk. Inget skoj o fota då=)





ONT ALAINE!!!!!!!!!!!!!!

Har haft problem med min tumnagel sen i somras. Bröt den när jag o Ida va i Sthlm och ni som brukar ha påbyggda naglar vet hur irriterande det är att ha kvar gele på nageln, så jag skulle bita av den gelen som va kvar på min brötna tumme och gissa vad jag gjorde. Jag råkade få med mig typ halva nageln så där va bara ett stort sår. Ont som satan har jag haft men ändå haft på en tipp då det ändå skyddat o jag ej haft ont i den då. Då jag inte haft nån direkt nagel att fästa tippen på har den spruckit många ggr o fått göra om den men det har jag räknat med. Men nu sista gången jag fixade den så har den hållt förvånasvärt länge och inte förrän efter några veckor fick jag en liten spricka. Trots spricka lät jag den sitta på för den satt ändå kvar tills i lördes. Fy i helvete (ursäkta mitt språk) vad ont det gjorde när jag tog tag i taxidörren o slant. Det bara pissade blod o taxichauförren höll på att svimma så mycket blod det rann längs min hand. Han hade ingen servette så jag fick ta ett kvitto o försöka stoppa blodet. Fick sedan på ett plåster och sen tänkte jag inte mer på det. Hade ju druckit alkohol så då brukar man inte känna av smärtan.
Dagen efter bara pulserade det i tummen och jag tog av plåstret. Värsta köttsåret har jag och det är inte skönt ska jag säga er. Man använder ju tummen så mycket så det går upp hela tiden. Funderar på att sätta på en tipp då det hjälpte sist men nu är det värre så vet inte om det är en så smart ide?

Så va i affären idag och hittade jättesöta Hello Kitty plåster som jag köpte. Så ska jag nu gå o va ful utan nagel ska jag iallafall ha ett gulligt rosa plåster på tummen=)


AJJJE!!!!!!!!!!!


Mina söta plåster


fiiiiiiiiiiiiiiiint=)




Så typiskt jag skulle bryta den så nu innan vi ska dra till Sthlm. Låter kanske löjligt men man vill ju vara känna sig fin när man åker iväg sådär. E den veckan i månaden osså så ploppar upp en o annan finne i fejjan på mig. Typiskt!!!! Ska sola ikväll så jag torkar ut dem. Man känner sig så uppsvälld o ugly under den tiden i månaden så jag säger det igen, typiskt det skulle hända just NU när vi ska åka.

Men som Ida brukar säga OPP igen!


Tv4

E det ba min tv 4 som knarkar????

Ljudet e helt cp och det är endast på tv4.

Var likadant un der halva Idol förra veckan.

Går BANANZA


Fredagsmys


Frestar inte er va???



Känns som det har blivit lite av min grej att sitta hemma en fredagskväll o äta gottis o kolla idol. Tyvärr hann jag ej inom systemet då jag hade en hårförlängning direkt efter jobb men tar igen det imorgon då jag o Ida drar till våra underbara vänner Bengan o Majs i Lund.

Måste säga att Johan Palm i Idol inte kan sjunga. Herregud, låter förjävligt rent ut sagt. Han borde åka ut! Eller vad säger ni?

Om vi nu ändå e inne på ämnet idol ska jag erkänna en sak för er. Jag tror jag är lite småkär i Andreas Carlsson i juryn. Där e nått, vet inte vad men jag smälter när jag ser han o speciellt hans leende. Give me some of him please;)

Och ska vi nu skacka om snygga killar så slog jag precis på fredag hela veckan o vem e gäst där om inte snyggingen Andreas Johnsson. Mums! Hans blick får ju en att *biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip* ... ok ni förstår, han e grymt snygg. O sjunga kan han ju osså=)

Nästa helg drar jag o Ida till Sthlm! Ska bli nice. Behöver få lite storstadsparty o umgås med våra favvis festprissar mr Dean o gänget. Ska bli himla skoj o träffa Emil o hans tjej osså. Längtar!!!! Party Party på hög nivå!
WE LOVE ESTOCOLMO!!!!

Nu blir det lite mer tv sen sova, ska ha 2 naglar imorrn redan vid 11 tiden så måste upp i tid.

Over and out!!!!

CIAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kollage

Här e ett litet kollage med bilder på mig o mina vänner!


Gratis e gott

Jag har aldrig trott på sidor där man kan få gratis kläder, smink o dylikt men var inne på en blogg o såg att han hade fått sååååååååååå himla myk gratis presentkort. Så även om det kanske tar lång tid så kan man nog få ihop tillräckligt med poäng så man får gratis presentkort på tex hm. Jag blev medlem och vill ni osså bli medlemar? Klart ni vill.

Gratis kläder!

Gratis smink!

Gratis Bio!

Klart ni osså ska vara med i jakten på GRATIS GREJER!!!

Glöm inte, som min bästa vän blondy säger

GRATIS E ALLTID GOTT!!!!;)



Rensat garderoben

Varför samlar man på sig massa kläder o skor man aldrig använder eller ens användt? Jag behövde lite ny plats så gick igenom min garderob och herregud va jag rensade. Slängde myk men det som jag aldrig användt eller endast användt några ggr sparade jag. Många av kläderna har blivit förstora för mig då jag gått ner en del i vikt på sistonde.

Tog bilder på alla plaggen för kanske, kanske vill ni köpa kläderna för en billig slant. Lägger ej upp priser utan ni får ge mig förslag vad ni kan tänka er o ge för jag har ingen aning hur man värdesätter second hand kläder o ska jag va ärlig vet jag nog inte va hälften av kläderna/skorna kostat från början.


DÅ BÖRJAR VI=)




Vita Ballerina skor använda max 3 ggr. Strl 39 (små i storleken)
Använda 1 gång




Vita ballerina med rosa detaljer. Strl 39 (små i storleken)
Aldrig använda



Söta Silvriga ballerina i strl 39 (små i storleken)
Använda 1 gång




Brun sko med klack. Strl 38.
Aldrig använda


Grå slitna jeans jag köpte i England. Strl 10
Knappt använda.


Gröna byxor med mönstrat skärp. Strl 38
Använda 1 gång


Svarta satin shorts strl 38


Gråa kritstrecksrandiga byxor. Strl 38
Använda 2 ggr


Svarta kavajbyxor strl 38.
Ser ut som en fläck å bilden men det är det inte=)


Mörkblå Only jeans strl 38 benlängd 34


Beige kofta i strl M


Ljusblå kofta (är mer blå än bilden visar) Strl 38


Ljusblått linne med brunt spänne i mitten. Strl S



Blått långt linne strl M


Blå tshirt från Zara, köpt i England. Strl M


Vit/silver randigt boxarlinne Strl M


Svart linne med stenar Strl  S
Aldrig använd.


Svart linne med döskalle. Några stenar trillat av men
syns inte och är man händig är det bara att limma dit egna.
Strl M (liten i storleken)


Brun skjorta från sisters. Strl 38
Aldrig använd


Militärväst strl M


Brun/vit tröja med luva strl 38


Militärlinne strl S (liten i storleken)


Svart linne med rött glittermönster Strl XS


E ni intresserade av något så ba maila mig på [email protected]







Hoppet är det sista som lämnar en sägs det

Jag o Ida funderade på att dra till Sthlm nästa helg. Vår vän Dean o hans vänner ska ha en fest o jag o Ida e väldigt sugna på lite sthlm fest och vilka e inte bättre o festa med än Mr Lax o hans polare?

Ida jobbar den helgen så nu håller vi alla tummar vi har på att hon får ledigt.

Vi letar fortf lgh i sthlm så har ni någon över hör av er;)


Bloggkoll

Har ni svårt o hålla reda på alla bloggar ni följer?

Bloggkoll.com har lösningen=)

Och när ni ändå e där inne så glöm inte att lägga till min blogg som en favorit;)


Följ min blogg, klicka här







nackdel

Det finns en nackdel med långt hår. Tar sådär en halvtimme o föna!
SJUKT jobbigt o jag får kramp i armen.

Bitterfittan har talat...IGEN=)



sjukt bitter

Med all rätt får jag vara bitter o kommer nog vara det några dagar till. Blir ju inte bättre av att jag kommer se repan varendra dag jag kör bil. Har nämligen Kenzo på den sidan så släpper in han från den passagerarsidan där repan är.

Men men nog tjatat om min bil.

Kan ju dela med mig av lite bilder från i lördes innan allt gick åt helvete.





Bilder på repan

Här får ni se min fina repa på min bil. (ironi)

Förstå man blir förbannad varje gång man tänker på det eller ser den.

JÄVLA IDIOT DEN SOM GJORT DET!!











SÅ JÄVLA ARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vill gå o dö..

Säger bara en sak. Denna helgen e en av de värsta helgerna i mitt liv. Hände så myk skit att jag inte ens orkar dra upp det.
Bråk på cardan, klösmärken i ansiktet o massa skit. Och inte ska det sluta där inte. Kommer ut imorse o får syn på en repa som sträcker sig från tanklocket till slutet på passagerardörren på min bil. Nån JÄVEL har tagit en nyckel o dragit längst med hela sidan på min bil. Jag är så sjukt arg så vet inte var jag ska ta vägen. Vet att det kan vara vem som helst men får ändå en känsla att jag vet vem som skulle kunna göra det. Tror inte ni förstår hur sjukt arg o irriterad jag är.

Fattades bara att min bil inte skulle gå igenom besiktningen imorse men gud ville mig inte så ont så den gick igenom galant. En lampa som satt fel bara men det var inget jag blev underkänd av utan bara någonting han påpekade o sa jag skulle fixa.

Tror jag ska gå o hänga mig själv nu eller nått.

Trevlig måndag på er, hoppas ni haft en bättre helg än mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALCOHOL IS BAD FOR ME!!!!!!!!!!!!

Jag o Blondy

Har precis avslutat ett ganska långt telefonsamtal med min vän Ann-Louise aka Blondy. Pratat om allt mellan himmel jord. Mest killar då som de flesta tjejer nog gör. Måste bara säga att jag verkligen saknar våra samtal vi hade in på småtimmarna när jag bodde hos henne. Vi förtstår varandra så bra o stöttar varandra vad det än gäller.

Ler lite smått när jag tänker på sommaren 2004. Tänk er själv att 2 tjejer i 20 års åldern står i ett uterum rockandes till dansband. Vi festade i stort sett hela sommaren o hade så jävla skoj rent ut sagt. O vi får ju aldrig glömma te kvällarna hos tant blondy.Haha, ganska internt!=)

Saknar Annika o Blondy tiden.



Älskar min Blond!!!!

Är man alkis?

Ja det är frågan? Måste sä jag känner mig lite som en alkis när jag sitter här själv i min soffa inlindad i min svarta fleece filt drickandes ett glas rött samtidigt som jag tittar på Idol. Men jag har verkligen fått smak för rött vin o dricker gärna ett glas för det är gott.



Jag har tyckt Idol varit riktigt kasst detta året rent ut sagt. De flesta kan inte ens sjunga och vet ej om det är fel på ljudet på min tv men tycker endast man hört bakrundsmusiken och körerna. Idolernas röster har bara försvunnit och jag tänker för mig själv, HÖJ MICCARNA for god sake!

Har dock blivit väldigt överraskad denna veckan då det är Rock tema. Alla o jag menar verkligen ALLA har varit skitbra!!! Ingen har ens fått dålig kritik av juryn utan alla har blivit höjda till skyarna och det är de faktiskt värda.

En som dock sticker ut lite mer än de andra är KEVIN. Fan va jag älskar honom. Om han inte vinner hela idol ska jag äta upp min mössa.

Så frågan på vem som ska åka ut kväll e jävligt svår, vem tycker ni??? Jag kan inte säga någon för jag tyckte alla va så jävla bra!



Nu ska jag återgå till mitt vinglas o kolla på fredag hela veckan. Få skratta av mig lite.

Brukar få panik när jag ska sitta själv en fredag eller lördag kväll men detta va ganska mysigt! Så länge där e nått på dumburken har man ju o göra. Vissa är ensam vargar, vissa är beroende av sällskap. Jag är nog fortf i kategorin beroende av sällskap, men liiite skönt är det o va själv.

Och nu får jag även min älskade helg cigg. För er som ej vet har jag rökt väldigt aktivt sen jag var 14 men när jag kom hem från Gran Canaria (2006) bestämde jag för mig att sluta. Måste säga jag har varit och är VÄLDIGT duktig då jag hållt mig sen dess. Jag röker när jag dricker alkohol för det vill jag inte sluta med, men jag klarar det galant så inget som tynger mig. Sen om andra inte tycker jag slutat helt skiter jag i. Jag e stolt över mig själv och det finns inte många som klarar att röka en hel kväll utan att trilla dit igen. JAG GÖR!!!


See ya!!!

CIAO

Konstig fredag

Denna fredagen har varit minst sagt konstig. Kastas från glädje till ont i magen-känsla o rädlsa. Ont i magen-känslan är ju det där smset jag ej kan få ur huvudet och det har jag ju redan skrivit om en gång idag.

Min glädjekänsla har jag då jag vet det är fredag,såklart! Men även åt ännu en rolig blogg jag hittade som är ungefär samma som tjuvlyssnat jag skrev om igår. Denna bloggen är nog ännu roligare och heter tjuvtittat.se. Läste inte igenom hela bloggen men några sidor hann jag med och sparade två favoriter som jag tänkte dela med er till er.


Är den på allavr eller ba på skämt?? Jag tyckte den var hilarious! Haha
Birgitta, fatta att du e dumpad! haha har han ej ring på 28 år ringer han nog inte nu:)


Jag tror jag hade dött. Har mega fobi för spindlar!

När ni har skrattat klart ska jag berätta om min rädsla-känsla. Ida ringde mig o sa jag skulle gå in på hd.se för o läsa om något rån som varit precis där jag bor. Gick in på hemsidan fortare än kvickt och där kan jag läsa det inte bara 1 rån och inte 2 rån utan 3 rån på mindre än en vecka. 2 av dem e gator där jag går med Kenzo på kvällarna. Väldigt läskigt. Och de nöjer sig inte bara med ens värdesake utan de använder misshandel o kniv efteråt. En av rånen skedde kl 16.00 mitt på öppen gata. Ska man inte våga gå ut o gå med hunden längre?? Nu e jag skiträdd o kommer införskaffa mig pepparspray eller något. Inte direkt att min hund ger ett farligt intryck iheller, annat hade det varit om man kom med en stor rottweiler.


Nu e det hemgång, ska inom väla o shoppa lite.

Kanske skriver lite i kväll annars ses vi efter helgen.

TREVLIG HELG på er mina läsare!!

XOXO

Jobbig känsla

Hörde hur det plinga till i mobilen samtidigt som jag kollade på nya avsnittet av Ugly Betty. Då jag oftast vet vilka som messar mig under dagarna tänkte jag inte så myk när jag tog mobilen för o läsa. När jag såg vem det varifrån började mitt hjärta slå dubbelt, det var ifrån en person jag verkligen INTE trodde skulle höra av sig.
Hur kan ett litet sms göra att man känner såhär?
Vet inte om jag e glad eller mest irriterad att personen hör av sig NU efter så lång tid. Nu har jag en väldigt jobbig känsla i magen o den vill inte gå bort.

Blir nog en flaska rödvin ikväll för o lugna mina nerver.




varm choklad med grädde

Idag är det riktigt kallt ute. Hade på mig min vinterjacka, halsduk, mössa o vantar men frös ändå imorse när jag gick till jobb.

Saken blir inte bättre när det e typ minusgrader inne på jobb o jag kan ju inte påstå jag rör mig speciellt myk under mina arbetspass så får inte upp värmen iheller. Sitter nu med en filt runt mig o äter gröt. Önska dock det var en varm choklad med grädde på jag hade i handen istället. SMASKENS, va gott det hade varit. Bara luta mig tillbaka med min kopp o titta på ugly betty som jag nu börjat ladda ner då e ifatt i alla andra serier. Jaja drömma kan man ju alltid göra, får helt enkelt köpa hit lite oboy o grädde.

Ikväll blir det slappe tror jag. Inget jobb ikväll så ska laga nått gott käk o ba njuta av min lediga kväll. Kanske ringer Ida o bjuder över henne på middag. Längesen jag träffade henne nu så behöver min vecko dos av Ida. Snacka lite skit o ba umgås.


varför?..

..har man inte en byst som kan bära upp en tubtopp??

Tycker det e så himla snyggt, men vilken bh jag än testar tycker jag det ser konstigt ut o jag trivs inte alls=(

Tyckte denna toppen va fin men inte lönt o investera i den då jag vet den
kommer ligga i garderoben med prislappen kvar.



Får helt enkelt tänka på alla pengar jag sparar. NOG att man gör det.=(

skrattfnatt

Jag har hittat bloggen jag kommer gå in på när jag e nere o behöver ett stort leende på läpparna.

www.tjuvlyssnat.se

Vissa inlägg skrattade jag så högt åt så min chef kom ut från sitt kontor o frågade vad som va så roligt.

Så när ni någonsin känner för o skratta lite eller bara läsa om hur tröga vissa personer kan vara är den bloggen "the place to be"



Frågor till mig..

Om ni har frågor ang tex naglar, hårförlängning o franförlängning hade det varit jättebra om ni skrivit er mail eller blogg sida eller liknande så jag kan svara. Firefox som jag har på jobb låter mig ej se kommentarer på bloggsidan så kan ej svara där.
Och jag kan ju inte skriva ett nytt inlägg varje gång någon frågar mig nånting=)

Ni kan även maila mig på [email protected]

Svarar mer än gärna på era frågor!

Puss på er


en tår..

En tår trillar ner från mina kinder o jag inser hur sjukt bölig jag e när det kommer till tvserier o filmer.
Gråter till det mesta, värst e nog ändå Armageddon.
Jag gråter som en bebis o får kippa efter luft imellan snyftningarna.
De som kollar sorgliga filmer eller serier med mig brukar mest bara sitta o skratta åt mig.
Haha, men det bjuder jag på folks! Kan ej hjälpa det ju.



Ser ni mina glansiga ögon o tåren som runnit ner till mungipan?

Och detta pga av en son som blir blödig när hans pappa håller på o dö i Greys Anatomi.

E ni osså bölegrisar när det kommer till  tv o film?



Då var det dax igen..

Ännu en hårförlängning att göra o denna gången kom jag faktiskt ihåg att ta en bild innan vi startade. Klappar mig själv på huvudet och ler stort=)

Före:



Efter:



Nu ska hon ba klippa topparna o kanske klippa upp det lite så blir det skiiiitsnyggt!!!

Klantfia som jag e så råkade jag bränna mitt finger på smältmaskinen. Satan va ont det gjorde o nu har jag en snygg blåsa men sånt är livet. Det som ej dödar en härdar en eller vad det är man säger.



Nu ska jag sluta gnälla, ser ju ej så farligt ut faktiskt om jag ska vara ärlig men det gör faktiskt ont.

Ska sätta på nya avsnitt av Greys Anatomi nu o äta min frukost. Gröt med kanel o mjölk, gott o nyttigt.

hörs senare...

CIAO

utkörning av fastfood

När jag bodde i England va allt så smidigt när man skulle beställa mat. I stort sett alla (utom mcdonalds o burger king) fastfood ställen körde ut maten till dörren utan att man behövde betala extra.
Såg att det kommit onlinepizza i Sverige där man kan beställa genom nätet så kommer de hem med pizzan till en. Äntligen tänkte jag tills jag såg de tog 30 spänn extra för o köra ut pizzan. 30 spänn är ju inte myk tänker man men jo när pizzan helt plötsligt kostar 80 istället för normalt 50 är det myk pengar.
O det var inte bara pizza som de hade utkörning på i England, kinamat och "curry" va nånting man ofta beställde o fick hem till dörren.


De flesta pizzorna körs ut med moped.


Fy satan va jag saknar England ibland=) Finns det nått bättre än herbies pizza? åhhhh sakna.


ca 50 meter bort från denna herbie pizzerian jobbade jag!=)


hur god ser inte denna pizzan ut?? vattnas i munnen på mig.
De har ju inte samma pizzor i England som i Sverige.
Man kan jämnföra Englands pizzor med Pizza Hut.
MYK GODARE!!!!!


Likadant hade de med matvaror. Man beställde på nätet o sen kom de hem med maten till dörren. Så skönt för de som tex inte har bil o måste storhandla eller de som bara inte orkar stå i långa köer på maxi.
Jag vet det kommit nånting liknande i Sverige men då de ta så himla myk för o köra hem maten till en så åker svenska folket hellre till själva affärerna o trängs. Det som jag också tror gör att folk ej vill handla på mat på nätet är att deras utbud är väldigt begränsat. Där finns endast lite dyrare o "finare" märken så maten blir så myk dyrare än när man tex åker till ica o köper icas egna märke eller willys budget variant eldorado.

Jag handlade alltid på sainsburys då jag varken hade tid eller ork att ta mig med buss till närmsta stora sainsbury varuhus. Fanns ett litet "down town" men då jag bodde i en backe va det inte jätteskoj att bära tunga varor i uppförsbacke, även om jag bara bodde 10-15 min från centrum.



Att England är efter med myk kan jag hålla med om, bodde själv i ett hus med heltäckningsmatta(!) i badrummet. MEN tacka vet jag utkörning! Så smart o såååå skönt!



kan man va kär i en serie?

Jag e helt lost i en brödrost, haha.

Kan man va kär i en tvserie?


Jag e kär i flera tvserier men de två jag absolut ej vill missa är Gossip Girl och One tree hill. Varje tisdag när jag kommer till jobb o loggat in på datorn går jag in piratebay o laddar ner de nya avsnitten som sändts i Usa måndag kväll. Det e verkligen det första jag gör för dte tar ju ibaland en evighet att få ner det. Både serierna blir bara bättre o bättre o jag vill ej de ska ta slut.

JA jag vet att jag tjatar men finns det något bättre än GOSSIP O OTH???

Tyvärr kan jag ju inte skriva mina åsikter om vad som händer då jag förstör för folk som tittar i Sverige där serien e ganska långt bak.

Vill ju ha nån att disskutera med.. några fler som laddar ner serier o tittar i förväg? Vilka e era absoluta favvo serier??

You know u love me
xoxo


Blåtandsflirta??

Hittade en väldigt rolig artikel på aftonbladet idag.

Bluetooths flirting!

Do u have the guts?

http://www.aftonbladet.se/wendela/article3687692.ab



Ny tröja

Köpt ny tröja.

Visst e den söt?




Tävling

Nu måste ni hjälpa mig o vinna=)

Det är en tävling i lokaldelen man kan vinna presentkort från zoosajten.se

Det enda ni behöver göra är att klicka på länken

TÄVLING!!!!

och rösta på min übersöta lilla vovvsing när han va valp=)

Klockren bild eller vad säger ni?=)

RÖSTA RÖSTA RÖSTA

o ni får jättegärna lägga in länken i era bloggar.
Då blir jag jättejättejätte glad.
Gör ni det så ska jag länka till er bloggsida så ni får fler läsare;)

PUSSSSSS PUSSSSSSSS



Min bästa vän

I fredes gjorde jag en hårförlängning på min älskade vän Ida. Det tog en jääävla tid. Ida hade nämligen med sig eget hår som vi klippte i massa slingor o sen köpt till kerantinplupparna så det va lite pilligt men slutresultatet blev ju bra.

Eller vad säger ni??
Före:


Efter:



ÄLSKAR DIG MIN VÄN!!!!!!

IDA + ANKA = ELIIIIITEN!!!

på tal om..

halloween kläder. Satt o kolla igenom mina dagliga bloggar jag läser o där hitta jag ett inlägg som fick mig att vilja kräkas. Vem fan kom på denna ideen? O vem skulle gå klädd så???




Jag ulkar ba jag tänker på bilden.

Visst e den NASTY!!!!!!!!!!!!!

Halloween

I lördes va det många som gick på fest utklädda i olika maskeradutstyrslar. De senaste åren har jag alltid varit på Nikolas o Deas halloween party men då jag skulle jobba denna helgen blev det inget med det.

Förra året va jag djävulen själv o såg ut såhär



Firade ni Halloween o vad var ni utklädda till då?


Bahnhof



I lördes jobbade jag o Ida på Bahnhof i Ängelholm.
Min chef som e ansvarig där o han behövde hjälp i baren. Så även om vi ej stått i bar sen 2006 så ställde vi självklart upp=)

Vi hade riktigt roligt o skulle faktikst kunna tänka mig jobba där fler gånger. Hoppa in när det behövs lixom. Men det ska va jag o Ida ihop annars e det ej skoj.

Ministry of sound spelade så det va ju inte dålig musik direkt.


Vi drog till Cardan sen men stannad ej så länge. Inte skoj alls o vi va trötta. Gick inom bageriet på vägen hem. Mums med varma bullar kl 6 på morgonen=)

Ida sov hos mig o vi vaknade typ vid 1 tiden på söndagen. Skönt o få sova ut men får ångest som satan då jag alltid har jättesvårt att somna på kvällen sen.
Vi låg kvar i sängen o käkade chips o myste till kl 4 på eftermiddagen.

Jag som skulle städa. Blev inget med det.

Martin mitt ex kom förbi på kvällskvisten för att  fixa min dator som e helt knäpp. Som tack för hjälpen lagade jag spaghetti o köttfärsås till honom. Han hade önskat det sen innan. Jag gör tydligen väldigt god köttfärsås enligt honom;)


detta är inte min köttfärssås utan en lånad bild från google=)


 



Helgens naglar

Fixade mina egna naglar i fredes. Kände för o va lite crazy så gjorde glittriga naglar=)



I lördes gick jag upp TIDIGT för o fixa en gammal arbestkamrats naglar.



Gjorde ännu ett sätt naglar på Mette men då hon e så tråkig o ba vill ha fransk manikyr så tog jag ej bild på dem.



RSS 2.0