Melodifestivalen del 4

Ikväll e det ännu en delfinal o sucker som man e så kommer iallafall min tv stå på kanal 1 när klockan slår 8.

Har faktiskt varit inne o lyssnat på alla bidrag o jag gillade en hel del. Men hittintills e Måns bäst o just nu hoppas jag han vinner hela grejen så vi har en chans i eurovision. Eller har vi det ändå? Hmm trisst att eurovision blivit som den blivit. Varför måste man rösta bara för det är ett grannland? Tycker man borde lyssna mer låtarna istället för landet för som det är idag har Sverige inte en chans. Eller så borde man välja att endast 3 länder från skandinavien får delta, 3 från baltikum, 3 från gamla jugoslavienområdet osv. Då blir det mer jämnt o kanske kan en riktigt BRA låt vinna. Själv tyckte jag att förra årets bidrag från Sverige va riktigt bra. Bra show o Charlotte Perelli har ju inte en dålig röst precis. 18onde plats va skamligt o där va MÅNGA andra låtar som va helt katastrofa jämnfört med hennes. Gillade eller gillar ni låten Hero?

Back to topic, vem hejjar ni på ikväll??

Det lilla jag hörde så gillar jag Agnes, Star Pilots, Anna Sahlene o Maria Haukaas Storeng, Sarah Dawn Finer o tycker faktiskt next 3 låt verkar rolig. Vi får se om jag ändrar mig under kvällens gång.



flyttångest

Jaha då sitter jag här i min nya lägenhet o har lite blandade känslor. Älskade ju min andra lägenhet men denna e osså mysig på sitt sätt. Fattar ba inte hur jag ska få plats med alla mina grejer men jag kommer nog på några bra ideer. Har redan sett hallen o köket framför mig hur jag ska göra om o vad jag ska köpa. Kommer nog bli bra när jag e klar.

Har redan lagt ut mitt köksbord på blocket. Endast 2 stolar som e hela men bordet e ju bra behållt. Ska jag va ärlig har det bordet inte använts speciellt myk. Inte för jag tror jag kommer få speciellt myk för bordet men hey jag slipper ju kånka ner det för trappan igen o köra det till tippen. Lite därför jag säljer det. E man lat så e man=)



Nu har jag kartonger i HELA lägenheten o det kommer ta en evighet att få upp allt men just därför jag väljer o va hemma ikväll. Skulle egentligen till Bella o det e supertrisst att det var just denna helgen men jag känner att jag måste få iordning i min lägenhet. Ska ha naglar hela veckan o då kan det ej se ut såhär (slalom mellan kartongerna) o går jag ut ikväll ligger jag bakis hela dagen imorrn. Känner mig själv tillräckligt bra för att veta att jag inte kommer ta tag i upppackning iallafall.

Kenzo va lite förvirrad när han kom hit o jag e skiträdd han ska markera revir för Anna hade nämligen en hund (tik) här idag under flytten men änsålänge har jag ej hittat nått. Hemskt med hanhund asså, lovar att aldrig mer skaffa en hanhund. Blir tikar hädanefter. Förresten har hört man ska avmaska hundarna när man flyttar stämmer det?? Varför isåfall? Någon som vet? Nu har han iallafall deckat i soffan o han e såååå söt när han ligger på rygg o sover.



fredagsmys

Idag köpte jag släta bullar o *pip*bollar. Hahaha. Får det inte heta negerbollar längre? Jag får väl säga chokladboll då=)

Gjorde en bulle m bulle. Det man alltid åt när man va liten. Mums hur gott som helst! För er som ej vet så är det en fralla el som jag alltid tar en slät bulle med en chokladboll i mitten. Ba att pressa ihop o käka. Så jävla gott. Tror bara det e vi i Norra skåne som äter sånt. Men har ni ej testat så gör det.. SÅÅÅÅÅÅÅ jävla gott.=)

Köpte även en liten förpackning ballerinakex. Va så generös o delade den med min chef.



Nu ska jag snart hem... lär ju inte blogga mer denna kvällen eller imorrn heller för den delen. Har så myk med flytten att jag ej vet hur jag ska hinna.

Hörs på söndag eller nästa vecka=)

Ha en trevlig helg mina söta läsare

smart head

Jag tror nog att jag är nån wonderwoman eller något som tror att jag ska hinna packa, städa plus ha 2 nagelkunder per kväll. Tur jag har min lilla söta mamma som hjälpt mig lite. Jag fattade nog inte hur myk det va att göra så jag tog det ganska lugnt. Nu har jag inte så myk kvar men ändå tagit ledigt från jobb de sista timmarna så jag hinner bli helt klar o slipper va upp hela natten.

Hade 2 nya naglar igår o resultatet har ni här:






e det inte meningen hundar ska gå på marken?

Att man vill ha sin hund i en väska har jag aldig förstått mig på. Ok om man har en väska ifall man ska gå in nånstans eller liknande men en hund ska gå på marken både för att få den motion den behöver och för att kunna uträtta sina behov.

O lite till överdrift går dte väl när man ska börja ha sina hundar i en ryggsäck? Haha. kan ni tänka er Kenzo sitta i en sån? Han hade fått dampryck..


No kokain



såhär hade klubbarna sluppit att oroa sig ifall folk drog cola på toan;)

Eller ojsan det stavas ju KOLA.. sorry me som ej vet hur man stavar till det. Inte så att
jag använder det själv så hur ska jag kunna veta hur det stavas. Tur att det finns IDIOTER
som berättar för mig hur det stavas för jag e ju en tydligen en idiot som ej vet det. Kära läsare som
kommenterar o skriver jag är en idiot kan ju sluta va så jävla mesig o stå för vem den är
istället för att skriva sig som anonym.

nosejobs in hollywood

Fattar ni hur många som gjort vid sina näsor som man inte tänkt på.

Gå in på denna sidan o kolla på bilderna.

En månad kvar till min operation o börjar bli nervös allready. Men tror inte nån annan kommer se någon skillnad. Endast jag o det e ju för mig själv jag gör det. INGEN ANNAN!



trött?

Dessa "Snoozers Are Losers" plåsterna hade jag behövt! E ju alltid trött!!!!



Beskrivning: Den rekommenderade 8-timmarssömnen är en jäkla massa tid att spendera snarkandes. Så när du har någonting mer intressant att göra eller, faktiskt, tråkigt (som att jobba hela natten) kommer du bli glad över att ha våra 'Snoozers are Losers', koffeinpackade energiplåster. Bara en på armen och du är tillbaks i de levandes värld fortare än en nyligen upptinad Walt Disney.

6 st i en förpackning.

Pris: 99,00 kr

Kan köpas på pashion cosmetics


spink i ögat

Attans att jag ej fick till nån bra bild men det ser ut om jag fått en pytteliten spink i ögat. Kan man få det? Jag trodde först det va smink eller en litev bit av en ögonfrans eller likanande men jag får ej bort det=(
Jag kan pilla ganska myk i mina ögon så jag tog nageln o försökte skrapa bort det men det satt kvar. Vad kan det va för något o e det farligt? Det gör ej ont.


tråknaglar;)

Hehe, sa till min nagelkund igår att jag skulle skriva att jag hade gjort sånna tråkiga franskmanikyr naglar=)

Tar ju inga bilder på dem men hoppas hon blev nöjd.

Hennes kompis skulle osså göra naglar o henne fick jag allt pimpa lite. O när jag säger lite menar jag LITE. En liten sten på varje ringfinger. Men det räcker för mig för att ta en bild o lägga ut på bloggen så här kommer dem





Gjorde 2 set på 2 timmar o 10 minuter. Bra jobbat Annika. O tro inte att jag slarvar, nej nej, jag e ba sjukt snabb=)
Min leverantör berättade att hennes lärare gjorde nytt set franska på 40 min. Så snabb ska jag osså bli;) Övning ger färdighet.

red lips

Fan va dte e coolt med rött läppstift!

Här e mina egna bilder från dagen då jag hade plåtning.. va ju tvungen att ta bilder på min styling. Som jag gjorde helt själv för övrigt;)

Röda läppar is the shiiiiit!




matchade strumporna med läppana;)




tjejmiddag

I lördes hade jag ju tjejmiddag med mina töser o några bilder blev där väl, inte några bra men så blir dte väl alltid på fyllan. Man tror man e skitsnygg men när man sen tittar på bilderna får man en chock! =) hahahhaha!!!

Vi hade iallafall jättetrevligt o åt lasagne som Tess fixade ihop=) Duktig e hon. Drog ju som vanligt till Cardan sen o shaka assen!

Söta tess i sin fiiina klänning

Jag o Nina


tess uppe i soffan o shakar, som vanligt!=)


Up on the dancefloor

Söta Sofie blev jagad av sin man HELA kvällen=) haha

snällt Ida, e jag så ful så du inte ville ha med mitt face eller?;) hahha

Stretaaarrrn!


Det dansades en del på denna festen!

YEAHHHHHH

Bacardi brezzer vattenmelon kanske?=)

Sofie på cardan!

Maltin ser allmänt förvirrad ut=) haha

Martin o ida tog en tupplur

vad händer här Martin?

porr!;)


well this is IDA for u

När ska hon sluta med pussmunnen på ALLA kort???


Oscarsgalan

Va det bara jag som bölade ALAINE när Heath Ledger vann sin Oscar?


my friends

Hittade denna bilden på fejjan o va tvungen att kopiera den o göra till min egna.

Pallade ej göra det precis då så jag läste lite bloggar undertiden o ser att lilla Mia osså gjort en likadan så nu får jag ju lägga in min friendslist;)

Fan va svårt det va. Ville ju sätta massa namn på samma o vissa hittade jag inte alls några till.

Ni som känner mig, hjälp mig att sätta ut rätt namn till rätt gubbe.

Jag fuskade o satte vissa namn på flera olika gubbar. La även till mig själv=) hahaha


Rosing

Tittade ni på Rosings nya program igår??

Haha, som jag skratta.

Han med långt hår som sjöng o dansa. Varför valde de han???? HAHAHAHAHA....

O en 19åring?Hennes dotter e 14 o hon väljer en 19åring? Ok han kanske är mogen o så men det e ändå 15 års skillnad.

Trodde aldrig jag skulle börja kolla på detta programmet men måste ju kolla nästa gång o se vem det va som knarkade! Vem tror ni det är?

Vem tycker ni hon ska välja? Disskutera nu så jag får veta era tankar.

Dock måste jag säga att hon sprutat in alldeles FÖR mycket i läpparna. Hon ser fan inte riktigt klok ut. Ok att hon såg ut som en blond bimbo innan med sora bröst så va hon ju ändå söt i ansiktet men nu tycker jag hon ser hemsk ut.



På tal om förstora läpparna. Såg Australia med Nicole Kidman häromdagen. En bra film för övrigt MEN vad har människan gjort med läpparna. Kunde knappt koncentrera mig på filmen för bara kollade in hennes fula läppar hela tiden. Varför ser inte folk att det  är fult o ha för myk i läpparna så det ser läskigt ut när de ler? Eller e det bara jag som e väldigt känslig? Haha.


Jipppiiii!!

Jag o Anna tog en chansning o gick ner på brogripen för o smöra lite. Hon köpte nog det för nu blir det flytt på lördag. Haha, som om nån skulle kunna motstå oss lixom;)

Började få lite panik då jag sket i o packa igår för jag va så inställd på att vi ej skulle få flytta. Kommer få packa o dona hela nätterna nu. Har ju klantat till det o bokat in 2 naglar per kväll nu ons,tors,fre. Smart Annika, smart! E man pengakåt så e man. Behöver ju verkligen pengarna till operationen så får ta den smällen. Får sova när jag blir gammal.

Nu börjar magen kurra. Ska ta o äta lite gröt tänkte jag. Kanske kolla på Heroes.

Hörs sen


Såhär söta va vi när vi frågade om det verkligen inte fanns en chans att vi
kunde få flytta i helgen=) hahahhaa


packar

Håller ju på o packar inför flytten men har nu fått reda på att det kanske ej blir nån flytt denna helgen=( Hyresvärden krånglar så det kanske blir uppskjutet en månad. Förjävligt tycker jag. Det enda de ska göra e att skriva en krumelur på ett papper. Vi har ju båda Brogripen så de har ju redan alla papper som behövs. Löjligt!

Jag o Anna ska dit o prata med dme imorrn o se om det finns nått de kan göra.
Vi har ju redan börjat packa o skaffat hjälp till helgen o allt!!!!!!!! Känns förjävligt om vi ej får flytta denna helgen.

Iallafall så packade jag ner Kenzos grejer häromdagen o hittade denna söta väst jag köpt till han nån gång på Rusta=)



Visst e han cool i sin rocker väst?=) hahahahhaha


Ska berätta för er att han ALDRIG användt den=)

Nya naglar

Då va det dags o lägga in lite nagelbilder igen.

Det första setet gjorde jag i förra veckan o de 2 andra gjorde jag i lördes.



Gjort detta mönstret på mig själv innan o tycker det e skitsnyggt!



Coolt med svarta tippar, glad jag köpte den svarta gelen=)




tjing tjong kines, det va du som fes!



Om du inte kan läsa ovanstående betyder det att du inte är en Kines

 Rör vid dina yttre ögonvrån med dina fingrar och dra ut de till sidorna.... så att du får sneda ögon .... precis som en person med kinesisk påbra.

Och testa med att läsa texten igen......

Hjälte

Fick denna historien skickad i ett mail. Så fin berättelse, synd ba att det va ett kedjebrev. Jag hatar kedjebrev. Om du inte skickar vidare detta får du otur resten av ditt liv.. suck.. att folk verkligen skickar vidare sånt trams. Brukar ni svara eller gör ni som jag o ba raderar direkt?

En dag när jag var ny på high school såg jag en kille från min klass, som var på väg hem från skolan. Hans namn var Kyle.

Det såg ut som om han bar på alla sina böcker.

Jag tänkte: Varför skulle någon bära hem alla sina böcker på en fredag?

Han måste vara knäpp'.

Jag hade planerat ett riktigt bra veckoslut (fest och en fotbollsmatch med mina vänner i morgon eftermiddag) så jag ryckte på axlarna och gick vidare.

När jag gick där såg jag ett gäng ungar springa emot honom. De sprang rakt på honom, slog alla böckerna ur hans grepp och satte krokben så han landade i gruset. Hans glasögon flög iväg, och jag såg dem landa på gräset ungefär 2 meter ifrån honom.

Han tittade upp och jag såg fruktansvärd sorg i hans ögon. Mitt hjärta blödde, så jag joggade över till honom när han kravlade runt och letade efter sina glasögon och jag såg att han grät.

När jag gav honom glasögonen sa jag: 'De där killarna är töntar, de skulle ha en omgång'.

Han tittade på mig och sa: 'Tack så mycket'. Han log med hela ansiktet, ett leende som visade verklig tacksamhet. Jag hjälpte honom plocka upp böckerna och frågade honom var han bodde. Det visade sig att han bodde nära mig, så jag frågade honom varför jag inte hade sett honom förut.

Han sa att han hade gått i privatskola tills nu. Vi pratade hela vägen hem och jag bar några av hans böcker.

Han visade sig vara en riktigt reko kille.

Jag frågade honom om han ville spela fotboll med mina vänner. Han sa ja. Vi träffades hela veckoslutet och ju mer jag lärde känna Kyle, desto mer tyckte jag om honom, och mina vänner tyckte likadant.

Det blev måndagsmorgon och där gick Kyle med sin jättehög med böcker igen. Jag stoppade honom och sa: 'Gissa om du kommer att bygga feta muskler om du ska bära den högen varenda dag'. Han bara skrattade och gav mig halva högen.

Under de följande fyra åren blev Kyle och jag allra bästa vänner.

När vi skulle sluta high school började vi planera för college. Kyle bestämde sig för att läsa på Georgetown och jag skulle till Duke.

Jag visste att vi alltid skulle förbli bästa vänner, så avståndet skulle inte bli något problem. Han skulle bli läkare och jag skulle till handelsskolan och där jag hade fått ett fotbollsstipendium.

Kyle hade blivit utsedd till att hålla avskedstalet från vår klass. Jag retades med honom hela tiden och kallade honom plugghäst. Han måste förbereda talet på examensdagen. Jag var glad att det inte var jag som skulle stå där uppe och hålla tal.

På examensdagen såg jag Kyle. Han såg verkligen bra ut. Han var en sån kille som verkligen hade hittat sig själv under high school tiden. Han hade mognat i kroppen och klädde verkligen i glasögon. Han träffade fler tjejer än jag och alla tjejerna älskade honom verkligen. Jodå, det fanns dagar när jag var avundsjuk.

I dag var en av de dagarna. Jag kunde se att han var nervös för talet han skulle hålla. Så jag klappade till honom på ryggen och sa: 'Hej snygging, du kommer att göra bra ifrån dig!' Han tittade på mig med det där riktigt tacksamma uttrycket och log. 'Tack', sa han. När han började, harklade han sig först och började sen prata.

'Examen är ett tillfälle att tacka alla som hjälpt dig att ta dig igenom de jobbiga åren. Dina föräldrar, dina lärare, dina syskon, kanske en tränare. Men mest av allt dina vänner. Jag står här för att tala om för er allihop att detta att vara vän med någon är den finaste gåva du kan ge någon. Jag ska berätta en historia' Jag kunde knappt tro mina öron när han berättade historien om den första dagen, då när vi träffades.

Han hade planerat att ta sitt liv på veckoslutet. Han berättade hur han hade städat ut sitt skåp i skolan, så hans mamma skulle slippa göra det senare, och bar på alla sina grejor på väg hem.

Han tittade rakt på mig och gav mig ett litet leende. 'Som tur var, räddades jag. Min vän räddade mig från att göra det outsägbara'.

Jag hörde hela folkmassan dra efter andan, när den här vackre, populäre pojken berättade om sitt mest sårbara ögonblick. Jag såg hans mamma och pappa titta på mig och le samma tacksamma leende.

Inte förrän då hade jag förstått djupet av innebörden i det leendet. Underskatta aldrig kraften i det du gör. Med en liten gest kan du ändra en människas liv. Till det bättre eller till det sämre.

sötnöt

Kolla in denna bilden på min bebis



Hur söt e han inte då??=)

Helgen

Borde skriva om helgens bravader men to be honest! Jag pallar inte.. får se om jag har lite mer ork o skriva senare i eftermiddag. Just nu ska jag kolla på Greys o äta frukost.

Förlåt alla läsare men jag lovar o skriva några roliga inlägg senare eller imorgon.




plåtningen

Fick några bilder från plåtningen i lördes. Tänkte dela med mig av dem till er=) Har 2 favvis bilder o lägger de först. Vilka gillade ni bäst?











Söndag

Är bakis o håller på att packar inför flytten.

Återkommer imorrn!!!



chines

Ikväll blir det Kina mat. Mums. Tycker nog China e lite godare än Thai. Vad tycker ni??



Lite roligt att de har asien tema på Lets dance osså. Blir en kinakväll ikväll=)

snö

jag gillar faktiskt när det snöar! Ibland. Idag va det ganska mysigt faktiskt, va ute o lekte lite med kenzan i snön o han älskar det!



Hur lön va nu denna bilden jag tog???



Tappade min kamera i snön men jag tror den klarade sig. Hade varit ganska typiskt annars, som om inte min otur ska vända snart.

Men känns ändå bra för nu ska jag flytta o snart operera mig o så.



ledig kväll

Åhhh jag skulle egentligen ha naglar ikväll o kännt mig lite stressad över det då jag känner jag behöver packa o lite sånt, hinner ju inte det imorrn. Men kunden jag skulle göra nails på ringde o bokade om till nästa torsdag, hennes dotter hade blivit sjuk. Skönt faktiskt. Nu hinner jag packa o städa lite innan Lets dance. Blir en tidig kväll ikväll då jag ska upp o göra naglar imorrn o sen ska jag faktikst plåtas=)

Jag gick med i en sida som heter modellbilder.se o har fått massa mail ang plåtningar. Vissa har jag ba sagt rakt av NEJ till då de vill ta underklädesbilder eller mer glamourbilder aka slitz o moore. Det vill jag ABSOLUT inte göra.

Där e nog 4-5 st jag håller kontakt med som vill plåta mig som jag sagt ja till o det ska bli skoj. Han som kommer på lördag e en myk bra kompis till en gammal arbetskamrat till mig så han e proffesionell o bra. Vi ska vara hemma hos mig då jag ej hinner ta mig nånstans. Ha har en liten ministudio han tar med så det blir nog bra. Ska bli spännande. Tess skulle kanske komma förbi o kolla läget=) Han kanske vill fota henne osså who knows;)

Tycker det e skitskoj o plåtas o mest nog för det e skoj o ha lite proffesionella bilder på sig själv o jag vågar ju släppa lös framför kameran vilket gör hela sessionen roligare. Har bara gjort en fotosession innan o e sådär nöjd med de bilderna men första gången blir ju aldrig riktigt bra. Nu vet jag mer vilka poser som inte funkar o en sak jag verkligen ska tänka på e att öppna upp ögonen mer. Ju mer erfarenhet ju bättre bilder tror jag så ska bli skoj o testa igen nu på lördag=)

vet at jag lagt upp dem innan men här e några av bilderna fårn min första session=)







kyligt

Idag e det kallt som satan så idag har värmefläkten åkt på. Ska kolla Heroes nu snart. Ska nog se om Greys o Ugly Betty kommit för nedladdning ännu.

Längtar till mars, då kommer OTH o Gossip tillbaka.

Jag vet, jag o mina serier=)


Sommar o sol o kort tight kjol

Jag o Ida va o solade igår men jag e lika blek som innan o hade nog behövt sola sådär 14 gånger fler gånger för att få nån färg. Har ju inte solat på typ 3-4 veckor så all färg har ba trillat av. Hatar o va blek. Därför längtar jag till sommaren. Man e sååååå myk snyggare på sommaren. Ser friskare ut o hur snyggt e det inte o va helt solbränd o ha någon klatchig färg på sig. Vitt e osså sjukt snyggt när man e brun.


Kolla så brun man va här... FINT!!! Fan va smal jag va på denna bilden.
Hmm vad hände lixom. Dags o köpa det där gymkortet snart kanske?;)

Friday

Yes idag e det fredag o jag slutar kl 5. Älskar fredagar, eftersom jag endast arbetar 7 timmar så dagen ba flyger iväg o jag får gå hem.

Dock har jag naglar ikväll men det går ju fort o det e skoj tycker jag så inget jag suckar över.

Gjorde naglar igår osså o såhär blev resultatet.





fejjan

Sitter på face o snokar men vafan hittar inget skoj. Ansiktsboken e tråkig o nu längtar jag tills jag får gå hem.

Ska hem o göra naglar faktiskt. Varit dåligt med nails nu på senaste men hade en kund i tisdes o har en idag,en imorgon o på lördag. Sen nästa vecka e osså 3 st inbokade så det bröjar rulla på igen. Gött.. I need the chatchiiiiing innan operationen=)

Varför jag ej lagt ut bilder på kunden i tisdes e för hon gjorde ba vanlig fransk o fy satan va trisst=) Haha, men väldigt fint med klassisk fransk osså men inte så skoj o lägg aut på bloggen=) Gjorde ett nyt set på mindre en timme så e nöjd. Fina blev dem osså. Riktigt nöjd.

Får bli lite bilder på andra naglar jag gjort genom tiderna.

Kan vara några av mina favvisar=)

Nån som va er favvis osså kanske? Let me know!

E så glad jag bytade gele till det jag har nu. geleet håller o det blir smala superfina naglar. Det bästa jag gjort inom det yrket faktiskt=) Ok gör lite ondare i uvlampan men de håller osså 3 gånger så bra så folk få stå ut så e det bara=) ska man va fin får man lida pin=) hehe



piece of pie

hej darlings! nu ska jag äta lite köttfärspaj med massssssa ketchup på!=)





ps. kan säga såhär i efterhand att den va inte direkt god=/ besviken, myk besviken=(

dont hate me

Jag o mina listor=) Hahahaha.... ska sluta utmana alla för det e väl det ni stör er på. Men ni som känner för det kan ju kopiera den o lägga i era bloggar=) Men egentligen ska ni vara happy att jag utmanar er för då länkar jag ju till era bloggar på min blogg vilket ger fler läsare=)

 

Här kommer den;)


01. Stänger du av mobilen när du sover?
Nej verkligen inte, kan ju missa nått=)

02. Vem såg dig senast naken?
Jonas ;)

03. Hur såg du ut på högstadiet?
trodde jag va snygg men såg ut som fan. fast det gjorde alla. Penta till max lixom=) Behöver jag säga mer än pentabrallor o bufalloshoes?

04. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Bra hoppas jag. Tränad vill jag vara så kanske dags o sätta fart med det nu?=)

05. Hur var du på dagis?
blyg alaine

06. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Jag e så social så tror många tycker det e skoj att jobba med mig. Jag ler ju alltid.

07. Har du celluliter?
Hmm tror inte det faktiskt men det kommer väl snart antar jag, man blir ju ej yngre lixom

08. Biter du på naglarna?
Nä o det har jag aldrig gjort.

09. Har du något handikapp?
mina höftben är lite mongo så går lite innåt o så men hey kunde varit värre=)

10. Är du rädd för att få hängbröst?
JA. E nöjd med mina bröst som de är nu men e nästan hundra på att det blir sillisar så fort jag tryckt ut en unge eller 2.

11. Tror du att gud är en man eller en kvinna?
Tror inte på gud

12. Svär du?
Lite väl myk ibland. speciellt på fyllan har jag fått höra..=)

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Öppnar inte ens dörren när de kommer. Skulle jag råka öppna så slänger jag denm likafort i ansiktet på dem för de ger sig fan aldrig o slutar aldrig snacka hur myk man än försöker avbryta dem.. precis som telefonfrsäljare.. fy fan för dem!

14. Hur homo är du på en skala 1 - 10?
5 kanske. Är nog mer åt bi hållet.

15. Tror du på utomjordningar?
vet inte, kanske. Tror de ser ut precis som vi gör isåfall. Tror inte på gröna aliens med svarta ögon iallafall.

16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
hmm vad man äter så tröttnar man juhe. Men jag kan fan äta hur myk donken som helst så blir nog det jag svarar, McDonalds=)

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
nått med svamp i.. usch o fy.. fast jag hade endå försökt äta det. Jag testar alltid allt. Nästan!

18. Har du blivit arresterad?
Jag e för snäll för det

19. Ljuger du?
Händer. Ibland e vita lögner bättre än sanningen.

20. Har du kysst en polis?
Nej inte vad jag vet.

21. Är du rädd för Securitasvakter?
Haha, nää verkligen inte. Låtsaspoliser. Man behöver nog ba va lite rädd för om man vet med sig att man snor något o man ser att vakten ser en=)

22. Har du någonting att dölja?
Nej, jag brukar va ganska öppen=)

23. Vad har du på din nyckelknippa?
En ior från mcdonalds på gc, en mirandanyckelring jag delar med blondy (står best på min o friend på hennes), en polisbricka ifall nycklarna försvinner, en nyckelring med mitt namn, kapsylöppnare o 2 nycklar. En hem till mig o en till mina föräldrars hus. Den e inte så stor som den låter. Har en nyckelknippa till jobb o en med bilnyckeln där jag har ett mjukt hjärta det står guess (märket) på.

24. Är du/har du varit gift?
Nej o just nu känns det som man aldrig kommer bli det iheller.

25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
Beror på hur kär jag e=)

26. Kan du laga cyklar?
Nä jag cyklar inte så varför ska jag kunna laga dem då?=)

27. Kan du fixa med bilar?
njae inte direkt. Kan byta olja o sånt men lättare att låta nån annan göra det.

29. Kan du baka bröd?
hade jag nog kunnat om jag fått ett recept men varför ska man baka eget bröd när man kan köpa nygräddat på konditoriet runt hörnan??

30. Vet du hur man frostar av en frys?

Ja det vet väl alla?


31. Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Gossip Girl=)


haha

fy fan va söööööt denna kisen e. Snacka om att den gjort min dag!


didnt do it

Skulle ju lämna Kenzo för kastering imorse i Asmundtorp. Hittade knappt dit men tillsist lyckades vi hitta den lilla vägen där det stod vetrinär på. Jonas fick köra för jag vågar ej köra i detta vädret. Snöade ju som satan o ishalt ute.

Väl framme berättade jag om min oro att kastrera så vi bestämde att vi skulle göra en kemisk kastering. För det jag främst vill ta bort är ju hans revirkissande o de sa att det e inte säkert det beteendet försvinner med en kastrering. Vetrinären sa att en kemsik kastrering passade bra för då märker jag hur han kommer bli om jag hade kastrerat han på riktigt. Denna kemiska kastreing håller i 6-8 månader o har jag då det beteendet jag vill ha på Kenzo kastrerar jag han men om han fortsätter pissa revir o e lika jobbig då kommer han bli likadan efter en kastreing så då kan jag likaväl strunta i o kastrera o riskera han blir en helt annan hund. Detta blir som en provapå tid för o se om det verkligen funkar med en kastrering.

Så det känns bra nu, slipper gå o oroa mig.

Nu e han vaccinerad osså så nu slipper jag tänka på det i ett år framöver=)


dra på trissor

sitter o disskuterar med en viss M på facebook. Han menar på allvar att kondom endast skyddar 30% mot herpes o klamme. Jag frågade om han skojjade men nej han trodde verkligen på det men han sa att det skyddade till 100% mot Hiv.
Han ba -öhhh varför tror du inte man får ha sex under behandling? HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA .... ja du lilla M, inte e det för att kondom ej e säkert iallafall för det är det!

Jag frågade på allavr om han hade knarkat.. eller e det en replik han säger till brudar för att slippa gummit o nu börjat tro på det själv.

haha, jag skrattar så jag nästan kissar ner mig.


mikey

Pratade precis med Mikey på facebook. Haha. Han gör alltid min dag när vi snackar. Så himla rolig e han.

Han tyckte jag skulle skriva en "pornstory about us 2". Haha. Lilla söta Mikey. Synd han ej bodde närmre för man har verkligen såååå skoj med han.

Vi har nu bestämt att jag ska komma till han när han flyttat till London. Då ska vi gifta oss o leva lyckliga resten av våra liv=)

Tycker jag låter som en utmärkt ide=) On my way baby=)





He is HOT;)



bitter?

Så det ska se ut=) 6 st kommentarer sen jag skrev inlägget ang att ni kommenterar dåligt.

Synd ba att vissa e så bittra o skriver såhär:

Anonym om Kommentera:
Smart att hota sina läsare?


Haha, tror jag kissar på mig. Du som inte ens vågar säga vem du e kanske inte ka vara så bitter o ta allt så seriöst. O det funkade juhe=) Tom DU kommenterade juhe. Haha.

Puss på dig min lilla bittra läsare=)










that what friends are for

Vad hade man gjort utan sina vänner. Fick ju lite panik häromdagen ang min flytt. Messade massa kompisar o ALLA skulle jobba. Typiskt lixom=(

MEN lyssna nu här kära läsare. Jag har 1 kompis som heter Stina. Hon svarade på mitt mess ang hjälp nästan direkt o skrev att hon absolut hjälper till. Gött tänkte jag men när jag sedan fick mess av henne nån timme senare fattade jag att det va bad news. O som jag befarade, hon hade kollat sitt schema o hon skulle jobba. Hon erbjöd sig iallafall att hjälpa till innan o efter jobb o det va ju snällt.

Det som gör att jag skriver detta inlägget om just min lilla Stina är för att igår more fick jag ett mess där hon skrev att hon bytat helg o e ledig den dagen jag flyttar.

Förstår ni??? Bara för min skull.

Hon är en ängel utan vingar o en helt underbar vän. Ska krama ihjäl henne när jag träffar henne.

Vill hon ska veta hur myk det betyder för mig o hur tacksam jag är=)



2nd thoughts?

Nu e det jobbigt. Imorrn ska Kenzo kastreras men börjar fundera på om jag verkligen ska göra det eller inte.

Blivit lite skrämd av folk som sagt att de fått hemska beteende o tom fått avliva sina hundar efter en kastrering. Då känns det inte lika viktigt längre. Min bebis ju.

O när han e så lugn som han e just nu på jobbet tex får man lite dåligt samvete.

Får prata med vetrinären imorgon o se vad han säger. Hoppas han är helt ärlig mot mig o inte säger det e ok ba för o tjäna pengar.


Kommentera

"Det känns inte så bra" som de säger i Proviva reklamen.

Skittrisst när ingen kommenterar. Har ändå ca 100 pers som läser min blogg varje dag. Kan ni inte lämna någon liten kommnetar? Ba skriva hej så jag vet vilka som läser o vad ni tycker. Jag brukar ibland ställa frågor i mina inlägg men får aldrig svar.

Får man ingen respons känns det som det kan kvitta. Då skiter man i o blogga o vem vet, kanske lägger ner helt. Vill ni det?? HA??? Nä dåså, kommentera då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


dont u just love google

Nu har jag googlat i sådär en halvtimme om just The Hills. De flesta sidorna handlar om hur fake det är o massa bevis på hur riggat det är.

Det som faktiskt är lite läskigt är att på radion spelade de precis Natasha Bedingfield-unwritten. Ni som tittar på The Hills vet att det är seriens introlåt.

Var vid just den tidpunkten inne på denna hemsidan, så nu tror jag att de spelade den låten för att bevisa att det som står på de sidan är sant=) Haha. Jag vet jag är lite weirdo men det är mitt sätt att tänka. Måste tro på ödet ibland.


the hills?

Nu fattar jag ingenting. Har aldrig varit inne i serien The Hills men när Ida varit hos mig har hon kollat på det så har ju sett lite o Ida har förklarat för mig. Som jag hade fattat det så va det på riktigt. De gjorde en serie av deras riktiga liv men härom dagen kollade jag på Jay Leno och Heidi o Spencer (heter de så?) var gäster och Jay pratade om hur Spencer kom in i serien då han va inte skådespelare från början. Hmmm what? Han pratade osså om att Heidi inte var ifrån Hollywood egentligen o massa saker jag ej förstod mig på. Hade ni sett mig då hade ni sett vilken ?-tecken jag var.

Blir irriterad när jag känner mig som en blåst blondin som fattar noll. Nä nu ska det googlas.=)

Är The hills på riktigt eller inte?


grease

Som ni vet så har jag inte myk o göra på dagarna så jag sitter o läser myk bloggar o ibland snor man lite ideer, listor o videoklipp. Här e ett youtube klipp som fick mig att nästan börja gråta. Har ju nämt innan att jag är väldigt känslig o ni vet kanske hur det känns när det börjar göra ont i innuti näsan? Så svårt o förklara känslan men det är precis innan tårarna kommer lixom. Ida vet precis vad jag menar men gör ni?

Jag blir inte ledsen av filmen utan så glad o imponerad o det får mig att få-ont-i-näsan blödig. Haha.

Tänk o kunna få sitt eget djur o göra sånna moves. O se hur glad han är, viftar på svansen hela tiden.


attans osså

Bröt min nagel!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan kan man inte sluta pilla för????

Hungrig e jag osså... blir nog en avocado med skagenröra.. smaskens!

Vill ni smaka??;)


the island

Har ni sett den filmen?? Den e nog ganska gammal men såg den igår o fattar inte hur jag kunnat missa den.. den va ju skitbra=)


köttebullar

Igår va jag jättttteduktig... gjorde hemmalagade köttbullar o ställde mig tom o skalade potatis o gjorde potatismos. Mäktigt imponerad faktiskt.

MUMS... smarrigt.

Fattas ba lite grönsaker o rivna morötter=/


vad tycker ni??

Jag känner han som skrivit denna låten... tycker han e jätteduktig...o söt;) tihi...

vad tycker ni?? Lite 60tals inspirerat, tänker lite på grease när jag hör den.

Hittade bara live versionen o den låter ju inte riktigt likadant som på radion=)


lyssna här på låten med musik=)

ohhh en lista! haha

älskar dessa roliga listorna man kan utamana varandra med=) Vafan har ju inget annat att göra på jobb.

Denna hittade jag på den ena bloggen jag verkligen fastnade för =) Gillar hennes sätt att skriva på!

1. Hur gammal är du om fem år? snart 25 (ångest). Hahaha läste ej frågan.. e såklart 30 år GAMMAL... ännu mer ångest... Typ FETEÅNGEST!!!!!

2. Vem har du tillbringat minst två timmar med idag? Min hund

3. Hur lång är du? 170 cm

4. Vilken var den senaste filmen du såg? twilight

5. Vem ringde du senast? Min mamma

6. Vem ringde dig senast? Nån snubbe som skulle boka lasertid på jobb=)

7. Föredrar du att ringa eller skicka SMS? Sms, men ska man ha snabbt svar ringer jag. Palla med sms då!

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom är gifta o lyckligare än ever

9. När träffade du senast din mamma? För längesedan=( Men de ska hjälpa mig flytta om 2 veckor så då får jag kramas lite med henne

10. Vilken ögonfärg har du? Bruna

11. När vaknade du idag? Halv 9 ringde klockan=/

12. Vilken är din favoritjulsång? Last christmas kanske.. haha nej jag vet inte..

13. Vilken är din favoritplats? Soffan eller sängen

14. Vilken plats gillar du minst? Toan på cardan

15. Var tror du att du befinner dig om tio år?  I sthlm, jobbar som makeup artist o e riktigt duktig på det jag gör=)

16. Vad skrämde dig om natten som barn?Kommer ihåg en hemsk dröm jag hade när jag va liten.. då va jag RÄDD

17. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Kenzo när han dampar sig i soffan

18. Hur stor är din säng? 160 cm bred, det kändes som det räckte. Har man sällskap vill man ju ligga nära den personen;)
19. Har du stationär dator eller bärbar? bärbar

20. Sover du med eller utan kläder på dig? i trosor. hatar o ha kläder på mig när jag sover.

21. Hur många kuddar har du i sängen? 3 för tillfället. Brukar ha 4.

22. Vilka länder har du besökt? Turkiet, Tyskland, Grekland, Gran Canaria (bott), England (bott) o Danmark såklart då det ör 20 min över med färjan.

23. Vilka städer/samhällen har du bott på? Uppväxt i Ramlösa som ligger lite utanför Helsingborg sen flyttade jag till Hbg o det är den enda staden i Sveriga jag bott i. Bott i Swindon (England) 6 mån o Playa del Ingles (GranCanaria) 6 mån.

24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Ett par snygga pumps, om jag hade kunnat gå i dem vill säga=) hahah

25. Är du social? Lite för social ibland kanske=)

26. Vilken är din favoritglass? Gillar sån bigpack 3 smak (päron,vanilj o jordgubb). sen ska man ha jätttemycket chokladsås, strössel o banan till. MUMS

27. Har du nån favoritefterrätt? marängsviss

28. Tycker du om kinamat? Vem gillar inte chinesfood?

29. Gillar du kaffe? NIX... kan dricka en latte med väldig myk socker o vaniljsyrap i=)

30. Vad dricker du till frukost? Äter inte frulle, men skulle jag göra det hade jag druckit mjölk

31. Sover du på nån särskild sida? Där jag bor nu sover jag på höger sida, vill ligga så långt ifrån fönstret som möjligt.

32. Kan du spela poker? Nej men hade gärna velat kunna, vinna några miljoner=)

33. Tycker du om att mysa/kela? Beror på. Ibland e det bara jobbigt men att ligga tätt intill nån man tycker om o ba mysa kan vara nått av det bästa som finns=)

34. Är du en beroende människa? Njae, klarade att sluta röka efter 7 år. Feströker endast nu. E iof väldigt beroende av coca cola.

35. Känner du nån med samma födelsedag som du själv? Ja jag har för mig jag träffat på 3 andra som fyller samma dag. Mitt ex e en av dem. Det skiljde 45 min på oss. Lite coolt va?

36. Vill du ha barn? Ja det tror jag. Men det kommer nog dröja. Ska leka klart o göra karriär först.

37. Kan du några andra språk än svenska? Engelska pratar jag bra, har ju bott där. Spanska förstår jag men kan ej prata det.

38. Har du nånsin åkt ambulans? Nej har jag inte, peppar peppar

39. Föredrar du havet eller bassäng? Beror på hur havet är. Är det myk tång o skit föredrar jag självklart en bassäng där man inte behöver va orolig att nått konstigt dyker upp.

40. Vad spenderar du helst pengar på ? Kläder!

41. Äger du dyrbara smycken? Har ett halsband från tisento värt nån tusenlapp. Fick när jag va smyckemodell i sthlm. Fick osså ett guesshalsband o ett par tisento örhänge. Älskar dem!

42. Vilka är dina favoritprogram på TV ? One Tree Hill o Gossip Girl

43. Kan du rulla med tungan? Ehhhh ja!

44. Vem är den roligaste du känner? Måste vara ANNE LOUISEE.. haha Älskar dig gumman!

45. Sover du med gosedjur? Kan man väl säga att jag gör, har ju Kenzo o han liknar ju en björn=)

46. Vad har du för ringsignal? Nån nokia signal.. försökt få in låtar i mobilen men funkar ej så får ha den änsålänge tills jag får hjälp av Nikolas=)

47. Har du kvar några kläder från när du var liten? Vet inte, isåfall har mamma det på deras vind.

48. Hund eller katt? HUND!!!

49. Flirtar du ofta?Typ ALLTID! Ligger i min natur.

50. Kan du byta olja på bilen? Kan jag säkert men lättare att fråga nån annan=)

51. Har du fått fortkörningsböter nån gång? Nej??!!?? Så som jag kör borde jag fått en hel del.

52. Vilken var den senaste boken du läste? Djävulen bär prada

53. Vilken är den bästa bok du läst? Hmm läser inte så kommer ej ihåg=(

54. Prenumerar du på nån tidning? Nix, men får hundsport gratis för jag e med i Kennelklubben.

55. Brukar du dansa i bilen? Nä men jag sjunger för fulla muggar. Ibland kanske man diggar lite men brukar försöka tänka mig för=)

56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix, lyssnar nu. Sååååå uttjatad musik med Mix Megapol ba brusar=/

57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Min bloggadress

58. När var du i kyrkan senast? Olas minnesstund för ett år sen=(

59. Vilken var din bästa lärare i högstadiet? Högstadiet? vafan..myk minne man har därifrån.. Jörgen tror jag han hette.

60. Hur länge har du tältat som längst? 1 natt. Fy fan för o tälta.. I hate it



PHUUUUUUU va det tog lång tid. Shiiiiit.... Haha ska man verkligen utmana vidare? Undrar om nån av mina vänner pallar gå igenom denna listan. Tog ju ba sådär en halv dag. Hahaha

Försöker;)

Erika, Ida, Emma o Blondan... varsegoda=)


Hur plastig e jag?

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Summa = 10

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 4

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa = 4

Totalt: 18


-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Ni får gärna sno denna listan för o själva se hur plastiga ni e;)


fler besökare?

Vill ni ha fler besökare till er blogg??

Här e ett gratis o enkelt sätt att gå tillväga. Samtidigt kanske ni hittar några intressanta bloggar ni vill börja följa. Jag har redan hittat 3 st bloggar jag fastnade för=)

KLICKA HÄR!!!!!!!!!!!!



irriterad

Just idag när det inte finns ett skit att göra varken på jobb eller på nätet går min nedladdning riktigt SAKTA. Blir tosig. Greys gick från att vara 6 min kvar till 4 timmar. Suckar högt.

Ville ba informer er om detta I-landsproblem jag ligger inne med;)


flytthjälp

Nu börjar jag få lite PANIK!!!!!! Då jag har så många polare har jag ej tänkt att det skulle va några problem att hitta folk som ställde upp o hjälpte mig flytta men shiiiit nu när jag sitter här o letar så e det INGEN som kan. O det e inte för att de ej ställer upp (som tur e) utan de ska jobba. ALLIHOPA.. snacka om otur. Kan säga att jag har verkligen panik så om nån som läser min blogg vill hjälpa mig flytta tar jag mer än gärna emot hjälpen. Jag e desperat!

Kan ju inte bära en soffa själv lixom. =(

Help me.............!!!!!!!!!!!!


rörd

Jag e ju så bortskämd på mitt arbete. Får presenter lite titt som tätt o idag fick jag en hel ask med choklad. Som jag gottar mig. Mörk choklad så lite nyttigare o man bli mätt fortare så man ej äter upp hela asken direkt=)




nyttigt snacks

Igår skulle jag va lite nyttigare o gjorde morots-,gurkstavar o blomkål som vi doppade i tzatziki o en annan dippa vi köpt. Hur gott som helst.

Kom på att fota när vi nästan ätit upp allt=)


like always

hamnar man på foto när man e på cardan. Det e ba att le när de kommer o säger -Annika, fototajm. (brukar säga Annika o Ida men hon va ju ej med ute igår=( )

Så här e den, photo of the week.

Jag,Sofie o Erika


beroende

tror inte ni fattar hur många coca cola jag kan dricka på en helg, för har ju lovat mig att inte dricka på vardagar. När jag vaknar e coca cola det första jag tänker på o det första jag går o köper. Speciellt om jag e bakis. Så jävla gott med kall 33 cl burk cola. O minns jag ej fel har jag en burk i kylen som ba skriker mitt namn=)

Varit duktig o bloggat massa idag så e faktiskt värd en coke!


hjärtan



Goda men de va bättre förr då de smälte i munnen...

hmm??

Igår när vi gick hem såg vi detta i stadsparken. Va har de gjort? Fast ganska fint!


Frulle

Mums va det e gott med söndagsfrallor=) Enda dagen jag tillåter mig o äta vitt bröd faktiskt.

Idag blev det levershottahej o gurka=)








O till detta finns det ju inget bättre än ett glas riktigt, riktigt KALL mjölk!!!!


Utmaning!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 4 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Annika

2. Ett ord på fyra bokstäver: Anal

3. Flicknamn:Anna

4. Pojknamn: Andreas

5. Yrke: Advokat

6. Färg: aningen blå

7. Klädesplagg: Ankelsocka

8. Mat: Apelsin

9. Sak i badrummet: Ansiktstvål

10. Plats/stad: Argentina

11. En orsak att vara sen: Akut diaree

12. Något man skriker: ANKA

13. Film: Armageddon

14. Något man dricker: Alkohol

15. Band: Abba

16. Djur: Anakonda

17. Gatunamn: Apotekareg

18. Bil: Audi

19. Sång: apologize

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Amerikansk fotboll


Nu utmanar jag:

Pernilla, Agnes o Emma


Lördag

Kl e 5 o det ända jag hunnit göra idag e o tvätta o gjort hårförlängning på Emma. Ja jag vet jag e KASS men glömde fan o ta bilder denna gången osså. Emma skulle skicka så fort hon klippt det vilken hon gör på onsdag. Vi tog ut hennes gamla förlängning osså o det tog ju sin lilla tid.

Nu blir det snart duschen sen ut till Titty o partaja lite men blir lugn kväll för ska ha med Kenzan ut o Blondy ska hem tidigt o hon har min bil så åker med henne hem. Ida skulle inte iheller dricka då hon varit sjuk hela veckan men kul o sitta själv på alla hjärtans lixom... så hon hänkar på för sällskapets skull.

Well happy valentine...


boxning e för män!

Haha kan va det bästa någon sagt i Lets dance ever!



Har du funderat på allvar på att gå några ronder mot Tony? undrade Jessica Almenäs.

- Men snälla nån. Vi snackar män här och inte fjollor.


thaimat

Idag blir det myskväll med thaimat o lets dance. Ska nog se twilight sen om jag orkar. Imorrn blir det upp i tid då jag ska tvätta och kl 12 kommer Emma. Vi ska ta ur hennes löshår o sätta i nytt. Kommer nog bli super tror jag=)

Ja ni vet ju hur kass jag e på att blogga på helgerna så hörs vi inte imorrn hörs vi på söndag eller måndag. Imorrn ska jag till Titty o Andre i Lerberget. Ska bli superskoj o träffa det gänget igen, längesen man gjorde det nu när jag o Martin inte tillsammans längre.


tillägnad till er...

Denna e sååååååååå bra=) hahaha.. undrar vilka vi hittar på denna ön?

Dean,Piet o gänget??? Hahahha... who else?? Det kryllar ju av dem=)


Rumpan bar

De visade ett klipp på aftonbladet från repetionerna från lets dance o självkart tar de med när Laila Bagge råkar visa rumpan i string. Lite onödigt kan jag tycka men som tur e så tar hon det med ett skämt om att hon bara skulle se att alla var vakna. Men hon har ju INGENTING att skämmas över, shiit snyggare rumpa på en 40+ are får man nog leta efter=)
GO Laila!
Funkar inte klippet så klicka här!!!!!!!!!!!!!!!!!

kalender 2009

Köpte mig en kalender för en månad sen typ men den va så tråkig så jag piffade till den lite själv.

Visst blev den fin?=)



Råkade skriva ut den på ett vanligt A4-papper först. Haha ops!Lite väl stor kanske!

fredagen den 13onde

Ska man ha otur nån dag så e det väl idag fast än så länge har min dag gått bra. Jag har väl haft all den otur jag kan så finns inget över för denna otursdrabbade dagen. Undrar hur den uppkom? Ska fan googla. Visste ni att de flesta hotell ej har vån 13 eller rum nr 13. Flygplan har inte säte nr 13 iheller.  Konstigt e det men e man skrockfull så e man.

"Om man är sjukligt rädd för fredagen den 13:e så har man något som heter paraskavedekatriafobi"

nån läsare som har det???





längtar faktiskt

Nu när jag bestämt mig för att flytta vill jag det ska bli av så snart som möjligt för jag har massa ideer på hur jag ska få badrummet o köket lite modernare o snyggare=) ligger o tänker på nätterna så jag ej kan somna =) Hade tänkt i köket o lägga sån här dekorplast jag pratat om innan inne i skåpena så blir det som mönster där inne då de är öppna utan dörrar. Sen i badrymmet ade jag tänkt ta sån där plast på golvet så det ser ut som svart klinkerns istället för det fula röda o tänkte måla väggen i någon gråaktig ton o sen sätta nån cool väggdekoration o hängare kanske=) Åhh så myk ideer jag har. Letar som satan på nätet men hittar inte riktigt det jag tänker mig men ska nog hitta på nått skoj till sist! Mamma får hjälpa mig lite=) Sitter o kikar så myk på nätet att jag inte inte ens varit inne o kollat några bloggar eller face idag. Så ska göra det nu=)

Behöver flytthjälp så känner ni för o va lite extra snälla mot lilla mig så hojta till=)

typ något sånt här, fast inte just den då!

ok..snart

ska jag sova...ska ba berätta denna roliga historien för er som jag nyss fick höra.. HAHAHAHAHA

17 blondiner väntar utanför en nattklubb.
En kille kommer förbi.
-varför står ni här o väntar? varför går ni inte in? frågar han
En av blondinerna svarar
- vi väntar på en till för man måste vara 18 för att komma in


blogg.se

har sneat ikväll... blir galen!!!

Med denna bilden säger jag godnatt.. Vilken hund sover så?? Haha så söt min lilla dampvovvis!!


hmm mystiskt

Frågade Ida vad hon ätit idag o hon bad mig gå in på hennes blogg o titta o som jag skrattade när jag såg att hon ätit en hemmagjord hamburgare=)

För titta vad jag käkade ikväll utan o veta vad Ida skulle äta=)



Iof så åt jag ingen hamburgare utan en fiskburgare=) Mums massa gott i som remoulade,ketchup o sallad=)

flyttångest

Fick precis mess av Anna som befinner sig på Teneriffa, inte avis alls!

Så nu e det spikat. Den 28onde feb drar flyttlasset mot handelsmansg o Anna o hennes kille flyttar in i min älskade lägenhet på Apotekareg.

Har sååån jävla ångest för jag trivs så bra i min lgh men jag tror jag kan få det jättefint i denna nya lägenheten osså. Det e badrummet som e sådär men jag får helt enkelt lära mig leva med det. Tänkte man kunde måla i nån annan färg där inne o lägga en stor skön matta så man ej ser det fula golvet. Pratade med hyresvärden idag o han sa att jag kunde sätta in en blandare i vasken så jag slapp o ha kranen från badkaret. Ska köpa sånt självhäftande plast man kan sätta på eller i skåpen i köket o kanske tom i badrummet. Ska se vad jag o mamma kan knåpa ihop=) Får ju ändå bli min mammsi som inreder min nya lya. Hon e superduktig o jag ska fjäska så jag får några fina tavlor. Hon har gjort jätttttttttefina till mig innan men 3 av dem får jag ju ba låna så jag hoppas hon kan göra några liknande till mig som inflyttningspresent kanske, läser  du nu mamma=)

Nä nu ska denna tösen snart gå hem. Laga någon mat för jag e såååå frukteligt hungrig.

åhhh skulle lägga in bilder men funkar ju inte på denna cpbloggen. Något fel kommer ba upp hela tiden o nu orkar jag ej lägga ner mer tid på det... AJÖ!!!!!!!!!!!!!



vad hade man gjort?

Surfade runt lite på aftonbladet när jag kommer till denna artikeln.

GUUUD vad hade man gjort??? 16 bast o 2 ungar. Då har man ju inte ens börjat leva sitt liv. Nä jag tycker synd om henne för nu kommer hon aldrig få uppleva det som de flesta andra ungdomar gör.

Men tycker jag det är lite synd att hon missade hela graviditeten. Jag själv kan längta tills just graviditeten. Att vara sådär vacker som gravida kvinnor är o använda snickarbyxor=) Jag har sparat mina hänglsebyxor sen jag va mindre (de e fortf superstora) för att ha när jag blir gravid. Tycker det e såååå fint.

Undrar när man själv ska skaffa sig en knodd?? Träffar jag rätt tror jag det händer inom snar framtid. Men då ska det osså kännas RÄTT!!!!


såhär kommer min bebis bli.haha nä skämtosido=)


idag e det torsdag!

Gud va veckorna går snabbt. Snart helg igen o alla hjärtans dag. Vad tycker ni om hjärtdagen??

Jag hatar den!!!!!!!!!!!

Överskattad jävla kommersiell dag där affärerna bara ska tjäna massa pengar.

Att man ska köpa rosor o presenter till de man älskar ska man väl inte behöva ha en egen dag till? Det ska man väl ge sin älskade för att man vill o det gulligaste e ju att få presenter o blommor spontant.

hade ett samtal idag ang rosor
han: jag köpte rosor en gång sådär spontant
jag: va gulligt, det e så det ska va
han: jag e inte den som brukar köpa rosor men tänkte jag skulle va lite gullig men det gör jag aldrig om
jag: why?
han: det första hon frågade mig var -vad har du nu gjort?
jag: amen fan va otacksammt!

konstigt killen en köper rosor till dig då? nää en tacksam tjej e vad du behöver=) Jag tar gärna emot rosorna, o jag e tacksam *blink* ;)

Nä jag ska bojkotta denna dagen o inte köpe ett skit till någon. Haha. så bitter jag e, tror det e för jag ej har nån som köper rosor till mig. Var e min drömkille? Heyyy var e du????????? komsi komsi!!!




första gången

Idag hittade jag INGA parkeringar, snurrade runt i säkert en kvart men ikke. Fick för första gången sen jag började här (mars) ställa mig på betalparkeringen. Fatta egentligen så bra det är att under ett år har jag inte behövt betala parkering, klart ibland har jag ju fått snurra runt ett tag men brukar alltid hitta nån liten lucka jag kan klämma mig in i. Man e ju inte fickparkeringsproffs för inget;)

Ja detta var ju myk intressant, NOT!

Skulle ba lätta på hjärtat lite. Haha.

Hörs sen då....

min pärla

mcdonken

Nu drar jag till donken o handlar sjukemat till min lilla ida!!

PUSSSSSSSSSSSSSSSS

ha en trevlig kväll alla

sjukling

min Ida har gått o blitt sjuk=(

Bihålsinflammation, vilket inte e skoj.

Det värsta e att hennes jävla kollegor ej tror på henne o de tror hon fejkar att hon e sjuk. Blir så förbannad. Vem låtsas att man e sjuk o stannar hemma i 2 veckor? Tror de att man skiter pengar eller. Åhh blir så arg för jag vet hur det känns när man verkligen försöker gå till jobb men det funkar inte för man mår så dåligt så tror inte folk på en. VARFÖR skulle man ljuga?? Varför skulle man stanna hemma om man ej va sjuk? Ok om de ej trott på henne om det var en söndag o de visste hon skulle ut o festa på lördagen. Men inte en helt vanlig dag, o hon blir inte hemskickad från jobb hur dåligt hon ej mår. Jävla stil asså. Blir så upprörd så ja ni förstår inte. GAAAAHHHH

Ville ba säga krya på dig älskling o hoppas du blir frisk snart.


tycker ni???

Nu när vi ändå e mitt uppe i melodifestivalen o så frågar jag er nu vilken eurovishionlåt ni lagt på minnet o har som favorit?

En av mina e Olsen brothers-fly on the wings of love, älskar soundet o låten e såååå bra. Eller e det ba jag som tycker det? Den e ganska rolig på danska osså... smuk som et stjerneskud *sjunger* vad betyder stjerneskud förresten?? bäst o fråga min danska hälft. Haha.. Ida vad betyder det????


Candy

Vilken e ert favorit godis???

Jag e en sucker för dumleklubbor. Äter en hel påse utan o blinka o gråter när de tar slut.Haha.


Benjamin Button

Tittade på Benjamin Button igår. FAAAN va bra den va o lilla jag fällde några tårar som vanligt. Ni som ej sett en.. SE den!!!!
Helt sjukt att ingen kommit upp med en sån här historia innan ang att födas gammal o bli yngre o yngre. Man blir lite konfunderad igenom hela filmen då det är så overkligt men historien e så fin o den va lätt värd 3 timmar av min tid.




trött

Fattar inte vad det är med min kropp. Gick o la mig runt 1 igår natt o eftersom jag ej började förrän 2 idag så sov jag till 11. Efter det låg jag o kollade lite tv o jag slumrade till typ varannan minut. Skulle kunna sova hela dagen. Jag menar det ska räcka med att sova 8 timmar men jag e fortfarande trött efter 10 timmar. Jag e ALLTID trött, vad e det för fel på mig?=(




gotte!!

Kolla vilka söta klubbor jag hittade på en blogg.. Frågan e bara om de e lika goda som söta!








ang melodifestivalen

Fan va det sööööög!!!!!!!!! Helt fel låtar gick vidare enligt mig. Eller Alcazar lät väl ok men deras sånger låter exakt likadant alltid.

Varför gick inte bidrag nr 1 vidare. Vad håller svenska folket på med??? Ska vi ärligt skicka en ful toka i gummistövlar som sjunger snälla snälla till eurovishion? Ehhhh ok snacka om att komma sist!

Ska va en låt med lite GO i eller en ballad som man får gåshud av.

Alltså betyg på delfinal nr 1 e fan minus 3 om jag får bestämma.

Nina Söderquist, bidrag nr 1!

Lätt den bästa låten i det startfältet. Tick tock eller vad den hette borde ha gått vidare
utan några problem men istället röstar svenska folket fram skitlåtar! Jag menar
ett jävla lamt dansband till andra chansen. Inte ens den internationella juryn röstade
fram henne så vad e det skitet med den franska idioten. Tror han på allvar snälla snälla har någon
som helst chans i Eurovishion??? Tosig blir jag!!!

bored

När ska denna dagen ta slut? Shiiiiit va långsamt det gått. Vet inte ens vad jag ska skriva för ingeting händer lixom. Mina serier jag brukar ha fullt upp med på tisdagar sänds inte förrän i mars o jag e helt deppad. Tänk er 1 hel månad utan Oth o Gossip=( Buhuuuu. Vissa av serierna sänds iof fortfarande men de e inte hälften så bra som Oth o GG. Kollade precis på Heroes. Tycker det börjar spåra ut lite, man fattar inte riktigt vad som händer o vilka som e badguys o snälla.

En serie jag saknat som jag alltid kollade innan har kommit tillbaka. The L word heter serien o handlar om lesbiska tjejer o deras liv. Vet inte varför jag fastnat för den serien men jag tycker den e SKITBRA. O tjejen som spelar Shane e sååå sexig. Ska jag va ärlig hade jag nog kunnat bli lesbisk för henne. Hehe. Där är nånting med hennes stil o look. Grrr I like=)


its a record

Läsarrekord igår. Över 120 personer va inne o kikade på min blogg igår=) Fortsätt så.. hoppas ni kommer tillbaka=)



dags o skaffa ny kanske?

Va hos Ida för nån dag sen o lånade hennes toalett. När jag skulle tvätta händerna fick jag syn på Idas rougeborste. Hahah.. som jag skrattade. Den va helt nertryckt o såg ut som fan. Gick ut med den till Ida o frågade om hon inte kände att det var dags o skaffa ny. haha..Hon tyckte jag skulle sluta mobba henne;) Som jag garvade.


frukost, lunch o middag

Igår åt jag en supergod yoghurt!! Faktiskt en av de godaste jag ätit=) ja ni hörde rätt, jag åt annat än knäckebröd=)



O åt tom lunch igår. Stolt över mig själv faktiskt! Va ju lasagne över från i lördes så jag gjorde 2 lådor av resterna o gav en till Ida=) Lasagnen e hemmagjord o va riktigt riktigt god. tack så myk Ida o Emil för den goooooda maten=)






Jag avslutade min duktiga ätardag med en sallad med räkor o avocado i=) Smarrigt. Måste börja äta ordentligt, kan inte leva på knäckebröd o avocado. Behöver riktig mat o proteiner. Skärpning Annika!


Ska faktikt äta en risifrutti nu.. blir min frukost o lunch o sen äter jag rester av salladen ikväll=)

i had a dream

Ibland önskar man vissa drömmar va verkliga. Speciellt den jag hade inatt =P




vill ni veta en hemlis?

Jag har världens bästa vän o jag älskar henne överallt annat!!!

Hon heter Ida o e en tjej på snart 25 år (gammal jag vet).. ni kanske har sett henne med mig nångång annars får ni en bild här;) Ida e till vänster då, o jag till höger! En full Emil syns osså till höger på bilden..Hahahha




ps. för er som je fattade så va grejen med Idas pressentation ba ett skämt! så kom igen sätt igång o skratta nu=)

utmaning

Satt o läste på Agnes blogg o helt missat att hon utmanat mig.

Skitsvår utamning men ska försöka ge mig på den=)

7 sanningar om mig:

* Älskar serier, följer nog de flesta. Några favoriter är One Tree Hill, Gossip Girl, Desperate Housewives, L word, Ugly Betty o Greys Anatomi.

* Har jääääätesvårt för att vara själv, speciellt på natten. Har gärna någon sovandes hos mig alltid! '

* Är nog en av de lataste personerna på denna jord. Jag tror inte ni fattar hur lat jag är. - pallar inte är en mening oftast används av mig=)

* Är väldigt osäker som människa även om det inte märks uttåt har jag väldigt dåligt självförtroende.

* Är beroende av coca cola även om jag verkligen försöker o ba dricka på helgerna så fuskar jag ibland=)

* Älskar tatueringar o piercingar o har en hel del av dem båda. Piercingar tycker jag att jag har enough av (läppen,tungan, lilla snibben i örat, the nipple o har även haft piercing i naveln 3 ggr. Har istället ersatts med ett stort o fult ärr) men tatueringar får jag nog inte nog av. Har redan 6 st men har redan bestämt 2 till jag ska göra o det kommer ej o sluta där=) Såååå fiiiint=)


* Alltid sagt man ska va nöjd hur man än ser ut o att alla människor e fina på sitt sätt men ska ändå operera näsan. 3e april lägger jag mig under kniven. Wish me good luck!


Nu utmanar jag vidare:

Ida, Emma, Misan, Erika, Mia, Pernilla



telefonsamtalet

I lördes fick jag ett samtal av Sofie jag gjorde hårförlängning på förra helgen. Hon berättade att hon varit hos frissan o klippt sig o hon hade gett jätte mycket beröm för mitt arbete o sa att jag ej kunnat göra det bättre o var jätteduktig. Jag blev så glad o tänk att de små fina orden gjorde att mitt självförtroende fick sig en spark i rätt riktning o gjorde min dag.
Vill absolut ej skryta men vill ba dela med mig av min glädje. Sen blir ju inte saken värre att Emelie jag gjorde förlängning på dagen innans frissa osså hade sagt att det va fint gjort=) Blir så glad=)


Doggy

Nu blir det 2 söta sov bilder på min bebis. =)


Hur ligger han lixom=) Haha.. det ser roligare ut i verkligheten ska jag säga er


När vi ska sova går han alltid upp på en av mina kuddar o lägger sig. Hur gulligt
e nu inte detta då=) Som en liten hårboll snusande brevid sig=)




Bakismat

Igår krängde jag en bakispizza. Fan va god den va=)



Det var Ida som käkade en likadan för nån vecka sen o då jag enbart äter bolognese o e superrädd att testa nya pizzor vågade jag knappt smaka hennes men hon tvinga mig o herregud va god den va=) Kyckling, curry, tomat o fefferoni. Äter ju inte det sistnämda då jag tycker det e nått av de vidirgaste som finns men lätt o plocka bort ju=)

Då jag ej kom ihåg vad pizzan hette skickade jag iväg ett sms till Ida för o fråga o till svar fick jag att hon va på pizzerian för o köpa en exakt likadan. Haha.. konstigt faktikst. Måste varit för det va fullmåne=)


Faceraped


Ja då va det min tur att bli såkallad faceraped. En grej som de kör med i sthlm. Finns tom en grupp på fejjan där de lägger upp alla bra rapear.

För er som fortf inte förstår så ska jag försöka förklara det nu.

Om man inte loggar ut från sin face kan nån klåfingrig liten filur ändra ens status o hålla på inne i face så man blir sjukt bortgjord.

Sist vi va i sthlm gjorde vi det på Emil så nu va det paybacktime tyckte han o gjorde det inte ba en gång utan 2!!!!! Haha... Toooosig va jag.

Vill ni veta vad han skrev...

Well, titta själva







måndags ångest!

Gick upp kl 7 imorse. Fattar ni, jag kl 7. Det finns inte på min karta att va upp så tidigt vanligtsvis men skulle ju hämta mina skoinlägg på Sol halv 9 så va helt enkelt tvungen.

Va klar där redan tio i 9 så åkte hem till Ida o lämnade hennes påse så vi gick en runda med hundarna o nu sitter jag här på jobb o väntar på att kl ska bli 10. Aldrig varit på jobb så långt innan jag börjar men nångång ska ju vara den första.

Vet inte varför jag e så kass på att blogga på helgerna, har ju egentligen all tid i världen men lat alaine ska jag säga er.

Helgen som gått har varit en hel del fest.

Min fredag började med att jag åkte till Pernilla o klippte mig o färga håret. Blev supernöjd o lär komma tillbaka=)

Sen kom ju 3 sthlmare, eller 2 sthlmare o en inflyttad hallänning. Hade en myk trevlig förfest med myk rappa pa pa pa pa pa. Haha.



Vi hade varnat dem att fredagar i Hbg SUGER men de ville ändå ut. Gick till zoobar där det ekade så tomt där va. Sen vidare till cardan där vi va typ de enda på dansgolvet men men, hade ganska skoj ändå tycker jag!




Tyvärr så blev Slickbring såååååååå himla allergisk mot Kenzan så han kunde ej va med på lördagen så det va ba Emil som var med o partajade. Synd för det e ju på lördagen det händer.

Hade lite folk hemma hos mig o förfestade.



Sen va vi en sväng på zoobar o sen gick vi faktiskt till bakom ett tag men där va ju ba småbarn så vi drog vidare till cardan. Där träffade vi en massa roligt folk=) Hade riktigt skoj o ännu en gång hamnade denna diskotös på baren. Men jag hade sjukt roligt! Skitsamma om man gör bort sig lite. Bjuder jag på=)



Nu blir det paus i festandet på ett tag tror jag. Pallar fan inte!!! Börjar man bli för gammal eller???



Fredagen

Orkar inte blogga idag.. vill ba ni ska gå in på min fjesas blogg o läsa om gårdagen!!!! =)


svartsjuk?

Hittade denna ansökan på en blogg. Haha som jag garvade!


Ansökan om utekväll med grabbarna.

Namn på pojkvän/fästman/sambo/make: __________________________
Jag ber allra ödmjukast om permission av högsta auktoriteten i mitt liv under följande period:

Datum:________
Tid för avgång:___________
Tid för återkomst: _________(sen ankomst ej tillåten)
Skulle permissionen godkännas, lovar jag på heder och samvete att endast besöka nedan nämnda inrättningar på utsatt tid.
Jag lovar att inte stöta på eller flörta med andra kvinnor.
Jag skall inte ens prata med andra kvinnor utom de som är speciellt godkända här nedan.
Jag kommer inte att slå av min mobil efter två öl och kommer heller inte att dricka mer alkohol än den tillåtna mängden utan att först ringa taxi OCH ringa dig för ditt muntliga tillstånd att dricka mer än den på förhand godkända alkoholmängden.
Jag är införstådd med att även om permission för utekväll är godkänd, äger min flickvän/fästmö/sambo/maka rätten att vara sur på mig följande vecka utan att närmare specificerad orsak föreligger.

Tillåten mängd alkohol:
ÖL: ________________________________________________
VIN: _______________________________________________
LIKÖR: _____________________________________________
STARKSPRIT: ________________________________________

Tillåtna platser:
PLATS: _____________________________________________
FRÅN: _____________________________________________
TILL: _____________________________________________
Kvinnor med vilka konversation är tillåten:
___________________________________________________

VIKTIGT!
Strippklubbar.
Ingen ytterligare kvinnlig kontakt än ovanstående är tillåten.
Jag lovar att inte komma närmare än trettio (30) meter från strippa eller exotiskt dansös.
Brott mot strippklubbslagen är grund för omedelbart avslutande av förhållande.
Jag vet min position i livet.
Jag vet vem som är chef i vårt förhållande och jag medger att det inte är jag.
Jag lovar att följa våra regler och bestämmelser.
Jag vet att detta kommer att kosta mig en förmögenhet i blommor och choklad.
Du har rätten att ta och använda mitt kreditkort när som helst du vill och behöver.
Härmed lovar jag att ta med dig på en valfri konsert utan att klaga om jag inte kommer hem på utsatt tid.
På väg hem kommer jag inte att börja slåss med främlingar och inte heller inleda några djupa diskussioner med nämnda grupp.
Vid ankomsten hem lovar jag att inte urinera på annan plats än toaletten.
Jag lovar på heder och samvete att den information som lämnats ovan så vitt jag vet (vilket inte kan jämföras med vad min BÄTTRE hälft vet) är korrekt.

Undertecknas av pojkvän/fästman/sambo/make:_________________________

ANSÖKAN ÄR: GODKÄND AVSLAGEN

Detta beslut är inte förhandlingsbart. Om ansökan är godkänd, klipp av vid
den streckade linjen och bär den med dig.

.......................................................................................................................................................

Tillåtelse för min pojkvän/fästman/sambo/make
_______________________ att befinna sig utanför hemmet vi detta tillfälle:

Datum: _______________
Från och med: ________________
Till och med: ________________

Undertecknas av flickvän/fästmö/sambo/maka:
______________________________________________

Naglar igen

Gjorde faktiskt jättefina naglar på Anna igår. Blev riktigt nöjd o hoppas hon oså blev det.
Vi la en vanlig fransk som bas sen la vi på ett glittergele ovanpå det vita o stenar på ringfingrarna.





Sen fick jag ett ryck o skulle göra om mina egna naglar då jag slog i den ena i kylskåpet på jobb så var tvungen att fixa den innan den gick sönder helt. Ville inte ha samma mönster så då gjorde jag om alla. Fick en ide i mitt lilla huvud o det e ju trisst o testa sina ideer på kunder ifall det blir fult så jag fick själv vara testkanin. Tog svart gele som fransk o sen la jag samma glittriga gele över men dt blev inte riktigt som jag tänkt. Det är bara det gröna som lyser igenom så nu ser det ut som jag har gröna glittertippar. Men men nu har jag testat det iallafall!=)




Så där kan ni se vilken skillnad ett glittergele kan göra beroende på vilken färg man har bakom. Tycker ju det e 14 ggr snyggare med vit bakgrund. Men nu vet jag iallafall annars hade jag kanske gjort det på en kund som inte alls blivit nöjd!

Förbannad

Känslig som jag e så sitter jag nu här med gråten i halsen o e såååå arg. Va inne på aftonbladet o läste den här artikeln.

Hur FAAAAAN funkar människors hjärna? Hur kan man plåga djur på det viset?

Jag blir mörkrädd.

Tänk om det varit min lille kenz, vad hade man gjort? Ett kokt stryk e vad de ska ha! JÄVLA UNGAR!!!!




toast??

Ida brukar säga att jag är lost i en brödrost.


HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH!!!!!!

Isåfall vill jag va lost i denna söta brödrosten=)



hungrig

Jag e såååååååååå sugen på grillad kyckling o potatisallad. Helst ska det vara den potatisalladen från coop på väla. Den e sååååååå god. ÅHHHHH va jag blir hungrig.. VILL HA!!!!!!!!! Kan ingen snäll själ komma hit med lite food till en svältande liten tös!



Eller Idas hemmagjorde potatissallad. Aldrig smakat nått så gott.. NI fattar inte hur det ba vattnas i munnen på mig just nu. Ida du måste ge mig receptet på den eller så ska du göra den till mig nån dag!

Skrattar så jag typ trillar av pinnen "INTERNT"

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHA

Sitter o pratar lite med Ida på msn o vi disskuterar om snälla människor. Hmm svårt o förklara exakt vd vi pratade om men typ hur vissa e snällare som människor fast man tycker inte bättre om den snälle. Hmmm ja det blev ju lite krångligt men vissa skulle ju ej göra en fluga förnär medan vissa har lite mer kaxighet i sig men jaja whatever. Det jag skulle komma till va iallafall när Ida kläcker ut sig

- ej som KUGA *PIIIIIP* O DAGGMASK *PIIIIIIP*!!!!!

Sen gjorde hon en sån gris som finns på msn som hoppar rundor.

Assssså jag skrattade så myk att jag typ höll på att trilla av stolen. Satt en kund o hon frågade vad som va så himla skoj. HAHHAHAHHAHAHHA.... SÅ myk skrattade jag o gör det fortf.


HAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHA!!!!!!!

stövlar

Jag fick ett par helt oanvända stövlar av min lilla fis. Så idag använder jag dem för första gången o jag tycker de e jättesköna=)


badning o trimmning

Igår badade, kammade o klippte jag Kenzan.

Han tycker inte om att bada ska jag säga er. Men han står ändå så snällt mot badkarskanten. Där blir inte myk kvar av han när han blir blöt. Sötisen



Då han e überblöt efter duschen så har jag ju köpt en liten söt morgonrock han kan springa runt i så han torkar lite innan jag fönar han. Tar ju hur långt tid som helst annars. Kan ju inte säga han e direkt snygg när han e blöt men han e sååååå gullig i sin badrock med en anka på=)



När han va liten hade jag ett HELVETE att klippa hans klor men jag gav ej upp o efter det har han ba legat där. Gnällt lite men ändå legat stilla. Nu på senaste dock har han börjat gnälla mer o mer o igår gick det knappt o klippa dem på han. Han skrek som en stucken gris o vred på sig o rörde sig hela tiden. Så nu e det tillbaka till att klippa varje vecka för att vänja han igen för sånna slagsmål kan vi ej ha varje gång. Jag blir tosig på han.

Jag borstade han o klippte han o fy fan va myk hår där e överallt då. Kolla ba in denna bilden





Sen hur jag ser ut på mina kläder efter detta vill ni ej veta. Haha. Nu syns det inte till 100 % hur hårig jag e men hell yeah jag e hårig! Haha







Nu e iallafall lilla Kenzo mjuk o luktar gott=)  Så mysigt när han kommer upp o gosar med en i sängen o luktar så gott. Man stoppar in näsan i hans päls o somnar gott=)

pärlnaglar

Gjorde naglar i tisdes.

satte 3 blåa pärlor på ringfingret.





Bolt

Har precis kollat på Bolt. Älskar disney filmer o som vanligt fäller man någon tår eller två=)

Min värmefläkt sprutar ut så myk värme att jag svettas ihjäl, men stänger jag av den blir detr freazing cold. Finns lixom inget mellanläge men vad förväntar man sig av 199 kr på elgiganten=)



Nu blir det ännu mer disney.. Ska kolla på high school musical 3 snart tänkte jag=) Glassigt jobb va???=) hahahhaa

En bildutmaning

Hittade en bildutmaning på en blogg.

 Tyckte den var ganska rolig så jag var bara tvungen att vara med!

Regler: Gå in i mappen mina bilder. (eventuellt Bilder för de med OS X eller din egen personliga bildmapp)

 - Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i din mappen.

- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.

- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.



Min bild blev från i sommras när Dea firade sin födelsedag. Kommer inte
ihåg mer än att det var en katastrofal kväll med massa bråk o jag fick min
klänning sönderdragen då nån jävla IDIOT puttade min Ida utanför Cardan.
INTE HELT OK ASSÅ!!!!!!

Nu utmanar jag vidare:

Ida
Erika
Emma
Sara
Agnes
Tanja

Hårförlängningen i lördes

I lördes hade jag Emelie över, skulle sätta i extensions i hennes korta hår. En utmaning men efter 4 timmar va det klart o det blev riktigt bra tycker jag. Precis som jag skrivit om hårförläningen i söndes så satte vi i 200 slingor då håret va så kort från början.

Hon hade med en flarra vin men jag va fortf dålig sen jag va ute torsdagen innan så jag tog en klunk på vinet o höll på att spy. Haha. Helt sjukt man fortf e bakis efter 2 dagar!

Resultatet har ni här:

Dessa 2 bilderna va de ända jag hittade på henes
face som jag tycker man kan jämnföra med.


pretty short=)


O efter att hon klippt in det o skaffat lugg ser det ut såhär





Måste kännas konstigt o gå från så kort till så långt på en dag=) Men det ser äkta ut o färgerna blev ju superbra=)


tisdag

ja ni vet ju hur tisdagarna brukar bli. Jag kollar på serier o har ej tid o blogga=) Bara kollat på gossip idag för oth tar sååååå lång tid att ladda ner. Tooooosig blir jag.

Har inte ens nått skoj att skriva idag..

Kollade på "wanted" igår o tyckte den va sjukt bra!!!!!!!!!!!!! Asså riktigt riktgit bra=) Har ni ej sett den så se den!!!!


Sofies förvandling

Gjorde en hårförlängning på lilla söta Sofie igår. Hon hade väldigt kort hår så vi fick sätta i 200 slingor. Tog 4 timmar! Pilligt som fan då kort hår har en tendens att alltid åka ner o myk svårare än lämgre hår. Men resultatet blev jättebra o när hon klippt in det kommer det bli skitsnyggt=)

Fick absolut ej ta med ansiktet på bilderna jag tog med hårförlängningen för hon hade ej sminkat sig o kände sig jätteful. Vilken hon absolut inte va men lovade att sudda ansiktena så då kan jag likaväl göra det med bilderna när hon hade kort hår osså=)

Såhär kort hår hade hon innan

Inte ens ner till axlarna


Nu har hon såhär långt o fint hår=)


O bakifrån=)


Hårförlängningen jag gjorde i lördes glömde jag ju såklart ta bild på precis som jag glömde o ta innan bilder på Sofie . Så klantig asså. Men kunden jag hade i lördes har lovat att skicka bilder när hon varit o klippt sig så då läggar jag in dem direkt=)



Köldskador

Det är så kallt på mitt jobb att jag får sitta med filt o ba skaka. Vi har elementen på full patte men det hjälper inte o här e fan nästan minusgrader vid min dator.

Men detta har jag nu löst!!! Jag köpte en varmluftsfläkt som jag nu sitter o gottar mig framför.. kostade ba 200 spänn så kanske ska investera i en sån hemma osså. Jätteskönt o sitta här i värmen o gosa=)

söt va??=)

gina rean

just det, helt glömt bort. Jag lovade ju bild på mina fynd från Gina. Kollade igenom kameran precis o hittad bilderna där. Så varsegoda..





Kenzo har en tendens att alltid lägga sig på kläder o även här hoppade han upp i sängen
o la sig på kläderna. Va tvungen att ta med denna bilden. Kan ju oxå meddela att han la sig mitt
i klädhögen från början men jag shasa (stavning?) bort han o då la han sig där.


På bilden är där för er som ej ser 2 koftor, en svart o en lite längre grå-svart-vit. En silvrig klänning,
ett svart linne med ganska coola band, en lång skorta, en vanlig vardagströja i svart o grå randig, 2 klänningar, en brun o en åt lila hållet och ett skärp man har i midjan. O allt detta för 600 kr.. Helt sjukt billigt=) Min plånka ÄLSKAR rea;)


mmmmmmmmmmmm marabou

Åt en hel chokladkaka igår. Fan va choklad kan va gott ibland!!!!


bilderna från torsdagen

Nu får jag ju ta o lägga ut bilderna från i torsdes. Har inte så myk o säga om kvällen egentligen. Haha. Jag drog ner till bowlingen o mötte upp Ida. Patrick o Robban va oxå där så efter stängning spelade vi lite bowling. De fick väl i stort sett tvinga mig då jag inte ville bryta mina naglar men hittade ett klot med STORA hål så det gick ändå ganska bra=).

Martin o Stefan mötte först Patrick o Robban. Snygga namn va=) Haha
("One fat dj" & "degen ska in")


Patrick koncentrerar sig


Stefan=)


VI! Vad hände med mitt hår ..haha..


Maltin i sina glasses


Bowling


Party party


Stefan o Patrick


Ida o jag spelade lite men det va mest Ida som spelade på båda namnen.=)


Vinnarpose


ännu en serie med annorlunda namn


Stefan börjat ta ledningen


Förmodar att det ej går så bra för Ida.hahahha


Robban high fivear=)


Ida söt


Så besviken jag blev när jag skulle fotta mitt rosa fina klot, så blev det rött
på kameran. Kom på sen att det va uvljusen som gjorde den rosa..HAha
Blondin kanske??? Hahahahah


Stiffe


Ida o Patrick gosar..hahaha


Jag o Stefan


Jag o Patricks lag.. Vi vann btw=)


Ida o Robbans sötlag=)


Lag söt


Lag porrig


Nu börja kameran flippa


Har vi ju team porrig igen=) hahaa


o lag söt again


Taxiresan ner mot stan.


O här e sista bilden för kvällen, måste blitt för full på zoo o glömt fotta på
cardan. Haha. För full ja det kan ni skriva upp att både jag o Ida va.


Hade sjukt roligt men de där jävla shooootarna e farliga!!!! Eller vad säger du Ida??
HAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHA




Men en sak ska jag säga er. ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer jobba dagen efter. Mådde så dåligt så fick lägga mig på mattan o sova på jobb. Tur man har en bra chef som ba garvar åt en. Jag sköter ju ändå mitt jobb. Men nä du ALDRIG mer. Så nu måste jag hitta en tjej som kan jobba en fredagen i månaden för det e så jävla myk roligare att gå ut en torsdag. De bästa e ute o jag har nog aldrig haft trisst en torsdag.

shaved pom

Ida helt ärligt tycker du verkligen vi ska raka Kenzo efter du sett denna filmen??? hahahahha

stackars krake..hahaha




carlton banks dansen

asså jag döööööör!!!!!!!!! Så jävla roligt... hahahha sitter här framför datorn o typ skrattar ihjäl mig.. hahahahha



fredagens naglar

Som vanligt e jag sjukt kass på att blogga på helgerna men känns ej som man har tid även om man egentligen har all tid i världen.

I fredes efter jobb hade jag 2 nagelförlängningar o kan säga att jag va ikke kry. Ville ba slänga mig på soffan men jag e duktig o bet ihop. Man ville ju ba ringa nagelkunderna o ändra tiden. 

Den första jag gjorde på va Lisa som jag gått skolan med. Hon bor i Göteborg med sin kille så inte sett henne på 100 år så det  va väldigt skoj att träffa henne. Hon gifte sig i lördes o då gjorde vi vanliga klassiska naglar med fransk manikyr men satt även på ett A i 24karats guld på hennes ringringer. Hennes kille eller ja man blir det ju nu heter Ardian så därav A:et=)






De andra settet naglar jag gjorde va på Therese o när vi hade satt på tipparna, lagt på första lagret gele frågade jag henne om hon skulle ha fransk eller glitter. Då säger hon nej det e fult jag vill ba ha dem naturella, shiiit, hahaha. Jag e ju så van att ALLA har fransk så jag hade ju satt på genomskinliga tippar då de e lättast att arbeta med o snyggast. Så det var ba att ta av allt o göra om det från början. Men det blev ju bra tillsist fast fy vad tråkiga. Haha men det e ju hon som e kund så hon bestämmer. Jag som tycker det e så skoj o dekorera ju=) Tog inga bilder då de va helt naturliga. Brukar ba ta bilder om jag gör någon dekoration.
Återkommer angående lördagen o söndagens hårförlängningar!

Nu måste jag få något i magen. Ej ätit ännu o klockan är halv 6.=/


RSS 2.0