UP YOUR ASSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denna bilden e så jävla tillängnad till dig!!! JA JUST DIG!!!!!!!!!






Sthlms posen!

Haha e det nya grejen att göra ett liggande v-tecken på alla bilder i sthlm??

Jag o Ida garvade så myk o larvade oss en massa med just det tecknet så vi va tvugna att ta en bild!

E det coolt eller??

Enligt mig o Ida e det förbannat skoj o driva med iallafall=)


Lugn helg! Vad hände?!?

Ja kan ni förstå? Jag skrev för 2 veckor sen jag tagit det lugnt en helg men kom ju sedan på att jag hade ju fuskat lite o druckit en hel flaska rött på fredagen med Jimmy.

Men denna helgen har jag verkligen inte rört en droppe alkohol o jag har bara tagit det så piano man kan göra!

I fredes träffade jag Patrik en stund på kvällen. Vi kollade på en film som va ganska rälig. Satt med filten beredd hela tiden så jag kunde gömma mig när det blev för läskigt. Mirrors heter filmen o den va inte direkt bra så inget jag rekomenderar men rädd blev man, det vill jag lova!






I lördes va det väl meningen jag skulle ut men va lite sådär velig om jag ville eller inte. Seg som satan o när inte Ida kände för att gå ut så betämde jag mig för att ba va hemma o chilla.

Men gjorde ändå nyttiga grejor under dagen så satt inte bara hemma i min lgh o ruttna.

Då det va superfint väder tog jag o Jonas Kenzo på en långrunda i Bruses skog. Skitmysigt va det att gå där i solen o njuta av den underbara höstdagen.

Va även o handlade lite nödvändigheter på Öb o ett par skor på maxi. Hehe.. nu skrattar ni säkert men när Blondy kom hem till mig med supersköna Uggs blev både jag o Ida helt till oss. Vi frågade henne var hon köpt dem o vi kunde ju aldrig gissa hon faktikst köpt dem på Ica Maxi. Så både jag o Ida åkte ut för o shoppa superfina uggs för endast 250 spänn. Rena rama fyndet!





Torsdagens utgång!

Då Stockholmsresan inte alls blev som vi förväntade oss så bestämde vi oss för att gå ut på torsdagen veckan efter istället. Jag va väl den som velade mest då jag skulle börja jobba kl 10.00 på fredagen. Ida o Blondy övertalade mig dock, som om jag va svår o övertala lixom, Haha!!

Ida kom till mig vid 9 tiden circus o vi började pimpla lite cider. Blondan som hade jobbat till kvart över 9 kom lite senare på sin fina cykel som hon parkerade i mitt kök, där den står kvar ännu för övrigt!
2 polare till Blondy kom förbi men på något sätt kändes det ändå som vi va ganska "loj" o inte förrän grabbgänget på 5 grabbs kom kunde festen börja!



Som ni kan se på bilderna ovan så va vissa va dessa killarna helt GALNA! Hehe, men roliga!

Vi drog inått mot stan vid 1 tiden och första stoppet var Zoobar. Där träffade vi massa roliga tomtar. Några fick jag med på bild så enjoy;)



Festen fortsatte sen på Cardinal, förvånade?!? Haha. Där va faktiskt myk med folk o vi hade skoj! Träffade grabbarna vi festade med när Sthlms Johan va på besök så vi stod med dem o partajade ett tag.



Gick hem sent som vanligt, även om jag sagt jag ska gå hem i tid o inte dricka så sent. Ingen spärr asså, riktigt ILLA e det. Men men lever ba en gång!

Min chef o jag hade kommit överens om att jag inte behövde börja förrän 11 på fredagen. Kl 10.50 ringde min klocka, begåvat, ehhhh nej! Skickade snabbt iväg ett mess till min chef o hoppade in i duschen o kläderna. Fick sms tillbaka efter ca 10 min att det var lugnt o att jag ej behövde stressa. Gick ner till jobb o va där halv 12 så kände mig frukteligt duktig o snabb!

När vi ej hade några kunder gick jag in o la mig på vår nyinköpta matta, som förövrigt e köpt på bosses mattor där min älskade pappa jobbar. Efter 5 min kommer Niklas (min chef) in o skrattar o säger

- Annika, där ligger du bra!

- mmmm, svarade jag o krama om filten jag dratt ner från stolen.

Jag blev nog inte bakis förrän på kvällen men sleten va jag i stort sätt HELA dagen! Hahaha, men får skylla mig själv!

Linslus

Fick tips att jag "råkat" hamna på bild på finest.se och även på stureplan.se. Säger ba SÄLLAN! Linslus som man är så lyckas jag ju alltid hamna på bild=)

Här e bilderna jag lyckades fastna på. De 2 första bilderna är ifrån solidaritet o den längst ner är ifrån Hells kitchen.






Smycke mässa i Sthlm 18-21/9

Jaha då har man kommit hem från en weekend i vår huvudstad.

Vår resa började på torsdagen. Jag hämtade Blondie först o när vi sedan hämtat Ida o Tessan va bilen helt fullpackad av grejer o vi va laddade till max. Jag började köra de första timmarna.



När vi kört lite längre än Jönköping stannade vi för att käka o rasta oss lite. Vi åt köttbullar, potatis, lingon o sås. Gott med mat i magen men stället kändes som en matsal i skolan o jag tror vi va lite väl högljudda för det ställe. Där va helt DÖDS tyst även om där va en del människor där, inte ens nån musik hade de. Tänk er då att där kommer 4 crazy brudar helt uppe i varv då vi e på väg till Sthlm o har massa spring i benen då vi kört i 3 timmars tid. Haha, de måste trott vi va helt störda i huvudet. Konstigt vatten har de nog osså för så här såg vattnet ut i typ 30 sek innan det blev klart o liknade vattnet vi e vana vid. Ser ut som någon lagt en brustablett i det, de kanske ville droga oss så vi inte skulle va så högljudda, Haha!



De sista timmarna tog Blond över ratten så jag fick vila. Skönt! Men måste säga det kändes bra att köra, va inte alls rädd o det kändes som jag kommit en väldigt lång bit på vägen när det handlar om att komma över min rädsla att köra motorväg sen jag krockade.



Efter några stopp till va vi framme i Kista där Nikolas bor. Vi fick börja fixa till oss direkt då vi skulle ut till Lidingö o förfesta hos Mille. Va meningen vi skulle ta kommunalt hela helgen så vi sprang ner snabbt på pressbyrån som stängde 21.00 för o köpa 3 dagars kort till T-bana/buss/pendeln. När klockan började närma sig 22.00 fick vi lite panik då vi vet att ta sig runt om i Sthlm tar sin lilla tid o vi hade kollat på Sl´s hemsida att det skulle ta 50 min till Lindingö från Kista. Slutade med att vi fick ta taxi dit. Men det blev inte så fasligt dyrt faktikst.

Väl hemma hos Mille drack vi lite cider o snackade o hade trevligt. Det va ju egentligen bara Johan vi kände sen innan men nu fick vi träffa Mille o Andre osså. Väldigt roliga o trevliga killar måste jag säga.



Vi tog sen taxi till stan



Drog till Solidaritet först. Va ett coolt ställe som va som utomhus fast inne. Haha. Man fick röka där iallafall vilket va coolt. Började nog redan här att bli lite rund under fötterna för jag har lite minnesluckor om hur där såg ut o så. Vet iallafall jag träffade en skitsöt kille som jag "snackade" lite med;) Lyckades ju såklart ej få en bild på han men han va söt iallafall=) Vi mötte även upp lilla Jossan. Så skoj o träffa henne o festa lite. Känns som det va alldeles för länge sen vi gjorde det.



På nått roligt sätt så blev jag av med de andra o Ida hade min mobiltelefon för jag ej skulle ringa till en viss IDIOT! så där stod jag utanför Solidaritet helt själv. Som tur va så hittade jag en polare till Mille o Johan som jag tvingade att ringa o kolla var de va o sen fick jag han att följa mig till Sturecompaniet där vårt nästa stopp va.



Blondie o Tessan åkte hem men jag gick in till Ida o vår fest fortsatte. Jossan blev tight som satan med Daniel da Silva som dansar i Lets Dance så vi stod o festa lite med han.




Drog vidare till Hells Kitchen där vi hittade lilla Jesper i baren. Vet fortfarande inte vad han gjorde där då han jobbar på Laroy vanligtvis men jag va för onykter för att registrera vad som hände ändå =) haha.

Vi träffade även den minsta brodern av brödrarna Carnested som vi lärde känna på Gran Canaria. Han har vuxit upp o blivit hela 19 år nu;) We like lammkött, eller vad säger du Ida?;)





På Fredagen skulle vi ju jobba på en smyckes mässa i Upplands Väsby o ni som vet var det ligger vet osså att det är en bit utanför stan. Vi kollade hur bussar o tåg o allt skulle gå men kom fram till att det skulle ta alldeles för lång tid så vi lyckades på nått sätt fixa skjuts dit med en kollega till Titty. Tur va det då mässan skulle vara på Infra City som ligger en bit från Uppland Väsby´s pendelstation.

Jag o Ida mådde la inte jätttttttebra men vi mådde som vi förtjänade o så himla bakfulla va vi inte utan tror mest vi va trötta för vi ej sovit så många timmar.

Väl där fick vi på oss helt underbara smycken från Ti Sento som Titty jobbar med. Vi gick även modeller för Guess smycken men inget slår Ti Sentos kollektion. Man kände sig verkligen skitsnygg när man gick där med halsband värda flera tusen kr.



Mässan stängde kl 18.00 o efterson Nikolas e så snäll så kom han o hämta oss. Vi åkte till en resaturang i Kista för att äta o alla beställde pizza. Gott va det vill jag säga.

Blondie o Tessan gick o la sig vid ungefär 8 tiden o Ida deckade lite kort efter. Hehe. De va helt döda! Jag va osså trött men kan ej somna så tidigt hur mycket jag än försöker, så jag o Nikolas satt o kollade tv till typ halv 12 innan vi kröp till korgs.

Ännu en gång va Nikolas en ängel o körde oss till mässan.



Där va mer folk på lördagen o Titty hade o göra hela dagen. Så roligt att se henne jobba o jag e så stolt över henne. Vi som gick runt på mässan såg de andra utställarna o ketonic som Titty jobbar för hade det bästa upplägget med dansare, modeller och tävling. Det märktes oxå då Titty hade folk vid sin lilla disk hela tiden. Ingen annan som va så upptagen som lilla Titty va under denna mässan. Men Ti Sento smyckena e så fruktanvärt fina så det känns som de säljer lite av sig själva. Helt grymma smycken!



När mässan stängt drog vi upp till Tittys hotellrum för att fixa oss. Vi skulle nämligen på fest som mässan annordnade och den började redan klockan halv 8 så vi hann ej hem om.
Festen började jättetrevligt med tema "folkpark" så förrätten va sill, potatis, gräddfil o gräslök, kändes som en typiskt midsommar. Till varmrätt fick vi massa gott som lax, rostbiff o potatisgratäng. Till efterrätt serverades det äppelkaka med vaniljsås.



När alla ätit upp var det dags för höjdpunkten på festen, nämligen Måns Selmerlöw skulle uppträda. Han sjöng live vilket uppskattas o va faktiskt superbra. Vi stod ju bara nån meter ifrån han o han satte sig mitt framför mig när jag filmade så har riktigt bra close up bilder och filmer=)



Undertiden vi stod framme vid scenen så tog de bort vårt bord o där stod all vår dricka o Tittys drinkbiljetter o annat låg där. Så dålig stil att ta alla våra grejer. Där stod ju våra oöppnade cider vi tänkt dricka under kvällen. Tur Blondy hade tagit sin ring annars hade den oxå varit borta. Hela stämningen försvann o vi bestämde oss för att åka hem. Egentligen ville vi väl ej åka hem så tidigt men vi fick skjuts av Nikolas hem så istället för o betala dyr taxi tog vi chansen att bli hämtade. Då va kl 23.00 o där slutade vår lördagskväll=( Jag va lite mer på att åka in till stan o gå ut o festa lite men ingen annan orkade o åker ju ej in själv så fick bli sängen=(
Nu märker ni kanske att jag inte skrivit en ända gång vi åkt kommunalt, vilket stör oss. Hehe, fattiga som vi e såhär precis innan lön så köpte vi ett 3dagars kort för 200 spänn men ej användt det utan tagit taxi istället eller fått skjuts. LÖNT lixom=)

När jag vaknade dagen efter va det ändå ganska skönt att ej ha druckit dagen innan då vi skulle köra många långa mil hem.

När vi kom till mässan på söndagen så hade Titty jättemyk o göra o hade ej tid med oss så hon skickade hem oss, vilket vi bara tyckte va skönt då vi kunde komma hem tidigare. Innan vi gav oss iväg körde vi inom mcdonalds o sen bar det av hemmåt. Blondy började köra denna gången o vi bytte nånstans innan Jönköping så vi körde lika långt var.

Klockan va 19.00 när jag lämnat av alla, packat ur alla grejor o hämtat Kenzo. Slängde mig i soffan o höll på att somna. Det som höll mig vaken va att jag va så frukteligt hungrig. Ringde J o han va så snäll o kom förbi med mat till mig.

Helgen va inte riktigt som jag tänkt den skulle bli men då vi fick varsin påse av Titty med smycken i värde ca 6000 så blev hela resan väldigt värd att göra=)

Detta fick jag=)

Vår lilla goddiebag vi fick våra smycken i
 

En söt liten plånbok från guess


Halsbandet från guess


Det superduper fina halsbandet från Ti Sento


I sin fina låda=)


Mina örhänge jag fick. Älskar dem!!!!!!


BÖLAT ALAINE!

Idag har det varit en blödig dag. Laddade ner nya avsnittet av One Tree Hill. Det var såååå sorgligt!
Satt här på jobb o tårarna ba flödade. Tur man känner sina kunder så man kan förklara varför man är helt svullen o glansig i ögonen. =)

Satt sen o surfa rundor lite då jag hamnade på en blogg som hade musik, den spelade "Hallelujah" med Jeff Buckley. Kom då o tänka på när Amanda Jensen i Idol gjorde sin egna tolkning på den låten. Klickade snabbt in mig på youtube för o höra den o då kom tårarna igen. OMG va hon gör den bra. När hon ba reser sig upp o sjunger HALLELUJAH!, ryser i hela kroppen o vartenda hårstrå på min kropp står upp. När sen juryn ställer sig upp o ba klappar händerna får jag gåshus o tårarna sprutar ännu mer. Sån mäktig känsla att nån kan få en att känna så med sin röst o närvaro på scen.

Tänkte nu dela med mig av detta underbara youtube klipp o tror ni kommer bli lika berörda som jag.





Imorrn drar jag, Ida, Blondie o Tessan till Stockholm. Ska bli så skojjjjjjjsigt. Vi ska köra upp med min lilla blå så hoppas han håller hela vägen, peppar peppar! Vi ska ju jobba för Titty o gå modell för hennes smyckes kollektion på en mässa.

Vi kör redan imorgon då vi ska ut o göra stureplan osäkert;) Ska träffa lite polare o gå ut o festa lite. Dock måste vi ta det ganska lugnt då vi ska jobba kl 10-18 fredag o lördag. Kan ju inte komma bakfulla o jävliga o stinka sprit. Vi jobbar även några timmar på söndagen innan vi sticker hemmåt. Kommer bli måååånga låååånga mil när vi kör hem. Dit brukar ju inte va några problem då har man ju något att se fram emot men hem e såååå segt. Tur vi e ett gott gäng girls som kör så man ej somnar. Varken Ida eller Tessan har körkort så får ju bli jag o Blondan som delar på körningen.
Måste erkänna jag e lite nervös, krockade ju på motorvägen för något år sedan o det sitter kvar. Hoppas på fint väder o lugn trafik. *håller tummarna*

Fredagen ska vi nog ba ta det lugnt, för på lördagen e det fest igen. Då ska vi direkt efter mässan på middag med alla o Titty har sagt de brukar ha riktigt skoj på de festerna. Måns Selmerlöw ska tydligen osså va där så kan nog bli skoj=) Annars drar vi ju ba in till stan o fortsätter festen. Inte så att vi inte känner några som e o festar i sthlm;)

Får se vad vi gör fredagen, antingen blir det väl att jag åker o träffar han eller så stannar jag ba hemma med mina tjejer o myser. O nikolas då=) Som e så snäll o låter oss bo hos honom. 4 Girls e nog inte det lättaste. Han får gå i terapi sen när vi dratt hem. Haha, nej så farliga e vi inte. Vi kommer ju knappt vara hemma.

Återkommer med mer info när vi kommit hem från vår road trip till storstaden!

Nä nu ska jag röra mig hemmåt från jobb, har myk o fixa idag känns det som. Tur jag tog ledigt hela dagen imorgon annars hade jag haft panik just nu=) Tack Katta som tar mina timmar på jobb när jag behöver va ledig.

XOXO

Annika

KILLA!

CHERISH - KILLA (feat Young Joc)

Haha, det stämmer fan bra in i denna låten! Speciellt dessa meningarna;

I can tell he was playa
But he knows just how to make ya
Lose control
Somehow I knew

Shawty is a killa
But I really want him
And I gotta have him Tonight
Straight heartbreaker
But it really don't matter
'Cause I really want him Tonight


Kan ju inte göra annat än att ba skratta....ASG

Här e hela låten, riktigt bra e den osså!


Löshår?!?

Som ni vet håller jag på med ögonfransförlängning och även bygger naglar. Nu tänkte jag att jag skulle börja med hårförlängning osså.

Har fått kontakt med ett bra företag som säljer bra löshår till bra priser. Har fått hem prover. Etfersom jag behöver träna så vill jag nu ha massa försöks kaniner som e villiga o ställa upp. Ni behöver ej oroa er, jag vet hur man gör, har laddat ner en massa "tutorials" om löshår och hur man sätter i det men behöver ändå träna.

NÅN?!? som skulle vilja vara min testperson? jag gör det självklart gratis. Ni behöver endast betala för håret och det det kan ni återanvända om ni skött det bra.




Maila mig på [email protected] om ni e intresserade!


Achmed the terrorist!

Hahahahaha jag vet att nästan ALLA sett detta youtube klippet men jag skrattar så myk så jag nästan ligger dubbel varje gång jag ser den=)

SILENCE... I KILL YOU!! haha ... o ögonbrynen e bara bäst!

Hello, Iam Lindsey Lohan! haha, vem skrattar inte lixom?!?

HAHAHAHA!!!!!!


Alkoholfri helg!

Kan ni fatta det? Jag har haft min första hel nyktra helg sen i april kanske. Bestämde mig för att bara chilla denna helgen o jag klarade det=) WEEIIIIII!!!! Väldigt stolt över mig själv!

hahahha Fan VA JAG LJÖG! I fredes drack ju jag o min vän Jimmie varsin flaska rödvin. Han bor ju i Holland nu hos sin tjej så va jätteskoj o träffa han. Men jag har ej vatt ute så känns som jag haft en nykter helg=) hehe

Ska ju upp till sthlm nu på torsdag så det kommer ju bli lite festande där istället=) Åhhhhh ska bli så skoj. Älskar att gå ut i sthlm. Kommer träffa massa roliga människor osså o det ska bli sååååå roligt! Kanske man träffar nån sötis o flirta med;) Finns ju en hel del av dem i vår älskade huvudstad!

Ni vet killar... " cant live with them, cant live without them"


                         

Hade nån tittat på en så hade man ju bara smält, som en isglass i solen!=) så söt e den!

Hål i väggen

Igår va det premiär på "hål i väggen" på tv 6. Det går ut på att kända svenskar ska ta sig igenom ett hål på bästa sätt utan att hamna i vattnet. De har osså på sig väldigt FULA o tighta silvertrikåer. Igår va det vår allas favorit Bjärn Gustavsson som va med o vi skratta satan. Synd bara att programet endast varade i 30 min. Kändes ej som de hann med så myk.


En bra låt!

Vår egna lilla dj skickade denna fina låten till mig o nu e jag helt fast. Så bra han sjunger helt sjukt. Så tänkte ni osså skulle få höra o ba njuta=)




puss på er alla mina vänner!

11 September!

Fattar ni att det gått 7! år sedan vi chockades med nyheten att 2 flygplan flugit in i World Trade Center.  Det va helt ofattbart och när man kom till skolan fick vi alla sitta och titta på nyhetena istället för att ha lektion.
Vissa reagerade jättestarkt och började gråta o vissa visste inte vad de skulle göra så de skrattade istället. Helt sjukt hur man kan skratta åt en sån hemsk sak men alla reagerar ju olika o jag tror inte de personerna menade att skratta som att det va roligt utan det va nog mest osäkerheten på hur de skulle reagera.

Sen får man se bilder på när människor i arabländer står o jublar o e skitglada. Jag fattar inte hur man kan HATA så myk. Hur kan man ha så myk hat i kroppen att man vill mörda oskydiga personer. Bara för man är från ett specifikt land behöver inte det betyda man tycker om och håller med om alla beslut som "presidenten" eller de som bestämmer i landet gör. Tänk så mångas familjer som blev drabbade av detta o misste en familjemedlem för de va på fel plats vid fel tillfälle o för att nån hatar ens land så myk. Vilket just de personerna inte hade nånting med att göra. I JUST DONT GET IT!

                                        


Men inte bara tråkigheter hände denna dag. Min "bror" Ted föddes för mååååånga år sedan. Haha. Han e gammal gubbe nu, eller nä nu ska jag inte va elak. Han blir ju bara 28 år=)

Nu undrar ni kanske varför jag skirver bror inom "  " tecken. Ted e ju inte min riktiga bror. Men jag bodde med han i England o vi blev som syskon. Han skydda alltid mig från alla killar som va dumma mot mig=) Sen bråkade vi som syskon. Fick så myk stryk när han skulle öva thaiboxning på mig i baren. Nä men Ted lärde mig jättemyk och vi hade skoj ihop. Har många roliga minnen med min teddybear o han kommer alltid ba min brossa! Även o vi ej träffas så myk längre=( Men så blir det nör man flyttar hem igen o han jobbar som han göro jag som jag gör. Sen e han ju sambo osså med en super shysst tjej så han har ej så myk tid över för sin sis. Inte så att man träffar Ted på cardan lördagar, NEJ Ted är inte sån. Han sitter hellre på nån pub nånstans o dricker sin whiskey!

Så STORT GRATTIS till Ted idag!

Nu börjar Idol!

see ya later alligator=)


Säsongspremiär!

Förra måndagen va det säsongspremiär av Gossip Girl och One Tree Hill i Usa. Har gått o väntat sååååå länge på att det ska börja, speciellt OTH då det slutade sååååååååå spännande.

Läs inte mer om ni inte vill veta vad som hände!!

Tisdag efter jobb sprang jag hem för o ladda ner det o när jag satte mig i soffan för o se det hade jag världens leende på läpparna. Höll tummarna att Lucas skulle välja Peyton istället för Lindsey eller Brooke. Ni som följer Oth o laddar ner från Usa vet vilken riktig cliffhanger vi tittare lämnades med i säsongsavslutningen innan sommaren. Har nog avsnittet nånstans i min blogg så vill ni se det så ba att leta bland mina tidigare inlägg.

O när jag sett halva avsnittet satt jag med världens smile, rös i hela kroppen o tårarna va på väg.

LUCAS VALDE PEYTON!!!!!!!!!!!!!! YEEEEEESSS nu e OTH verkligen värt att titta på en säsong till. Helt rätt beslut av snyggingen Lucas.

Gossip Girl va inte alls lika bra men gossip e ju alltid gossip så klart bra men inte ens i närheten så bra som Oth va=)

Just nu laddar jag ner avsnitt 2 av både Oth o gossip. Har jag inte allt för myk kunder här senare under dagen/kvällen ska jag ta o titta på det här på jobb. Dåligt med tid när jag kommer hem då det e So U Think U Can Dance ikväll.






Ciao!

BLING me;)

hittat en rolig sida man kan lägga på blinkande grejor på sina bilder. Slängde ihop en snabb bild så ni får se på ett ungeför hur det kan bli=)

                           best friends

                                                                       www.blingee.com


                     

jag har blivit LUURRRAAAD! *sjunger*

Ja så går en låt av Björn Rosenström. O just den meningen stämmer ju så in i helvetes jävla bra in på vad jag blev igår!!! Hahah skrattar när jag tänker på det.

Va en jävla brud som ringde o sa att jag beställt taxi o att jag skulle betala framkörnings avgiften. Haha. Tog jävligt lång tid innan jag förstod att nån lurade mig. Haha. Som jag skrattade när jag lagt på. Tråkigt ba de som ringde ej sa vilka dem va. Nu går jag ba o tänker på vilka eller vem som kom på den ideen att de skulle lura just mig. Hahaha.. Skrattar fortf!!

just den här blev jag lurad av :

http://www.busring.se/bus-2007.html

men finns flera olika bus man kan lura sina vänner med. Men ett tips, berätta vilka ni e sen=) haha Roligare så.

                              

va det skoj igår??

Påminn mig att aldrig dricka sprit på en förfest.

Då jag jobbade till 16 igår o inte hade nån endaste rast hann jag inte till systemet för o handla nått o dricka till kvällen. Inte heller hann Ida springa till systemet på hennes rast så där stod vi utan något dricka, men jag kom på jag hade en flaska sprit hemma som jag köpte åt Griff när han egentligen skulle komma o hälsa på från England. Han o hans vän fick förhinder i sista minuten o eftersom jag ej dricker sprit vanligtvis så har den bara stått där o dammat.

Jag o Ida sprang bort till konsum för o köpa "blannevan" men vad dricker man med sprit nuförtiden? Blev klassikern redbull vodka.

                                                                
Då vi ej brukar dricka sprit visste vi inte hur vi skulle ragera på det så vi tog det ganska lugnt men redan efter 2 groggar började vi känna av det o vi blev lite småberusade. Den 3:e groggen drack vi med ett glas vatten brevid så vi inte skulle bli fulla. Haha. Snacka om kärringar. Men vi hade ganska roligt ändå jag o min lilla Ida. Har ju blivit så på sistonde att det bara e vi 2 som sitter o förfestar då vi har hundarna som vi ej kan lämna för tidigt, men vi brukar ha ganska skoj ändå. Igår garvade vi ihjäloss till asroliga bilder vi tog. Kan tyvärr ej lägga upp dem här för hade skämts ihjäl men ni ska veta vi garvade. Så myk att tårarna sprutade. Vi skrattade osså väldigt myk när jag skulle visa hur störd jag e o dansade till disturbia låten. Helt crazy va det! Haha men man får ju bjuda lite på sig själv. eller vad säger ni?

                          

När klockan närmade sig 1 snåret drog vi på oss pumpsen o vandrade ner mot Zoobar för o träffa de andra mongosarna.

Kändes som stämmningen drogs ner lite då vi träffade en kompis som va lite nere utanför zoobar men vi gick ändå till cardan o ställde oss i kön. Där va så jävla myk folk o jag blir så irriterad att man ska stå o trängas o vänta i över en halvtimme när man har VIP kort. De borde kunna sköta den kön ganska myk bättre men där e ju alltid kaos o ibland e ju vipkön tom längre än den vanliga. Katastrof säger jag bara.

Väl inne sen va det smockat med folk men INGEN man kände. Va så frukteligt tråkigt o vi funderade på o dra hem. Vi gav det en ny chans o då vi nyktrat till ställde vi oss i baren för o se om alkohol kunde göra att vi fick lite roligare. Det gjorde den nog för senare frammåt småtimmarna hade vi riktigt skoj!=) Tror jag iallafall. Haha. Det känns så.

Vet inte varför men vi tog väldigt få bilder ute o ingen blev bra så lägger ej ut några bilder från Cardan igår.



Nu sitter jag här i min soffa o dricker en iskall coca cola. Ska man dricka coca cola ska det vara från 33 cl aliminumburkar. Sååååå gott!!!!!!

                                                                       

Inget skoj på tv o funderar starkt på o ta tag i min lägenhet o städa men har ej ätit ännu så känner mig inte stark ännu=) Vad ska man äta då? Har ju ingenting i kylen eller frysen då jag aldrig äter hemma så får väl bli o beställa en pizza eller kanske gå bort på konsum o handla något man kan laga? Äsch det e söndag då får man feta sig lite o äta onyttigt.=)

Ha en bra dag alla mina läsare

TJING!

Disturbia

Ida säger hon tänker på mig när hon hör o ser denna videon med Rihanna.. HAhaha I wonder why??? Haha..


Take a Bow

But you put on quite a show.
Really had me goin'
But now it's time to go,
Curtain's finally closin'.
That was quite a show.
Very entertainin'.
But it's over now.
Go on and take a bow.



Minigolf med Jeppe

En fin o solig söndag får jag o min vän Jesper en ide att käka pizza på viskan o ba ligga o snacka skit o umgås då det blivit dåligt med det på sistonde. Så där låg vi slitna som fan i myskläder, well jag hade det iallafall, på viskan o krängde flottig pizza. På nått konstigt sätt hamnade vi i sånna djupa tankar om olika uppfinningar o hur det funkar o vem som egentligen kommer på hur man kan få det att funka. Haha.. vi kom på efter ett tag vad vi egentligen disskuterade o börja asgarva.




Fick sedan för oss att vi skulle spela minigolf. Haha. Det var sådär 100 år sen man spelade det o jag kan säga att både jag o Jeppe SUGER! HAha. Vi va så jävla kassa men skoj hade vi o det e ju det rom räknas. Det va ganska lika tills Jeppe fck in hela 3 hole in one o vann med 10 poäng över mig. Men jag e ej bitter för det=) ahha.. Skyller på att jag va bakis o trött ; )



Vi lyckades även spela in en asrolig film som jag typ tittar på flera gånger om dagen för jag skrattar så myk o det kan man behöva om man e lite nere eller ba sitter på jobb o har tråkigt. Då behöver man bli uppmuntrad o skratta o denna filmen e perfekt! hahaha








Filmade även lilla Kenzo på viskan när han får syn på en hundkompis vi brukar hälsa på. Han blev helt tosig o hade jätte märkliga läten för sig. Aldig hört han så. Sen får vi även se lite av hans trix men tyckte inte han koncentrera sig o gjorde så bra ifrån sig som han brukar=)


En vanlig fredag o lördag!

Hmm ja det blev ju lite konstigt bland inläggen nu för jag råkade lägga upp i fel ordning. Detta inlägget o inlägget  när jag o jeppe va o spela minigolf ska ju vara före inlägget där Johan va på besök! Hmm hoppas ni reder ut det o ursäkta röran=)

Ja det har ju blivit en vana nu att gå ut på helgerna. Vad ska man annars göra lixom?. Hade man haft pojkvän hade man självklart suttit mer hemma o myst men då varken jag o Ida har kille så varför inte göra nått skoj o gå ut o festa? Det e ju det vi e bäst på;)

Fredagen började hemma hos mig. Jag o Ted käkade ihop o drack en flaska rött innan vi rörde oss ner mot utposten där vi mötte upp Ida o Nikolas.



Som vanligt så drog vi oss sedan vidare till Cardinal. Var ska man annars gå? Det e ju cardan som gäller så e det bara. Tråkigt o ba ha ett ställe man kan gå på men blir ju changes på det nu snart när jag o Ida flyttar till Sthlm. Hoppas ba det blir av så fort som möjligt o allt löser sig med jobb o lgh snart. Känner faktiskt att jag vill ifrån denna staden o göra nått nytt. Ska bli så skoj o flytta med min lilla gummsi. Ba vi ej slår ihjäl varandra om vi bor ihop.Haha. Vi har ju en tendens att ha ganska starka viljor båda 2 men vi får sätta upp houserules=) Det löser sig vi e ju trots allt eliten o ingen splittrar oss=)



Lördagen jobbade jag som vanligt o på kvällen åt jag o Ida kräftor. Vi hade vår egna lilla kräftskiva o fyyy satan va gott det är. Vi e ju sånna krängare osså så vi käkar ju varsitt paket hur lätt som helst. Åhhhh massa gott... Älskar kräftor!!!!! Eller krällor som Ida kallar det;)

Både jag o Ida sa att vi ej skulle ut utan ba dela en flaska vitt o chilla men så blev det ju inte. Haha. som vanligt drog vi på oss festkläderna o tog det vi hade hemma o dricka. Hittade min areuchas flaska som vi pimplade upp så nu e jag lite lissen i ögat att den e slut för den går ju ej o få tag i. Well om vi ej åker till Gran Canaria o köper ny. Areuchas e ju en asgod rom som bara finns på Gran Canaria o den e såååååååååå god!




Skulle försöka skriva meddelande på Idas nya mobiltelefon aka dassalocket. Hur fan får man för sig o skaffa en sån mobil?? haha... Nog snygg.. NOT! Tyckte det va svårt o skriva på den för man e ju ändå van att skriva meddelande på ett speciellt sätt på en mobil. Blev helt förvirrad.



Bilderna från min o Idas egna lilla förfest!
       


På cardinal träffade vi min lilla syster Bella, full som en gorka va hon. Haha. Dansade en hel del den kvällen o drack många Annika drinkar. Gott!!






      

Johan på besök

Så grundlurade jag o Ida blev när Johan, vår vän från Sthlm, sa att han inte skulle komma o hälsa på för han va bakis o trött. Skittråkigt tyckte vi då vi tagit ledigt för o kunna gå ut o festa med han o Jeppe. På eftermiddagen får Ida ett mms med dunkers kulturhus här i Helsingborg o vi förstår då att han lurat oss o e i stan.

Efter jobb åkte jag för o träffa Johan o Jeppe på Dahlbergs där Jeppe redan börjat pimpla groggar. =)

Jag o Johan åkte o hämtade Ida sen vidare hem till mig där vi gjorde oss iordning och åt pizza. Mums!

Vi drog oss senare ner mot stan för o gå på förfest hos Jeppes polare Cavalli. Trevligt gäng grabbar där o söta lilla Jossan kom osså en sväng senare under kvällen.




Det blev en del groggar o vin innan vi gick vidare till Zoo bar. Där va som vanligt smockat med folk o träffade en hel del roliga personer.




Efter Zoobar gick vi till the one and only cardinal.. var annars lixom?=)

Blev en hel del dricka o det jag kommer ihåg så hade vi jävligt skoj=) Jeppe fick flipp o spruta champange över alla. Vad hände lixom? hahaha. Vi dansade o hade skoj o efter en blöt kväll på Cardan drog jag, Ida, Johan o Jeppe till preem för o käka fyllemat o sen vidare hem till mig. Jag åt som vanligt min älskade mos=) haha..



Skrattar när jag ser bilderna för känns som jag ej kommer ihåg hälften av dem men men.. ser ut som vi hade skoj iallafall=)

Vaknade med lite ångest faktikst men men.. OPP IGEN!!! hahaha...

Vill tacka min Ida, Johan o Jeppe för en bra kväll!!!

dags?

E det dags o blogga lite igen då??

Hmm har säkert hur myk som helst o skriva men just nu står det ba still i huvudet.

Ska försöka komma på några bra inlägg o lägga ut.

JUST NU lyssnar jag på en grym låt.

Kate Perry - I kissed a girl


RSS 2.0