helgen utan bilder=/

Min kamera eller nej mitt minneskort till kameran har pajjat. Blev inga bilder varken från fredes eller lördes vilket förstör en del när man är aktiv bloggare som jag är. (ironi mina vänner)

Får bli ett bildlöst inlägg så kommer ju vara sådär 3 personer som orkar läsa sig igenom det.

Kanske kan sno lite bilder av kussen sen så då kan jag lägga in dem senare. Vad sägs om det?

I fredes var vi iallafall på Oasen och åt fondue med släkten. Mycket gottit och trevligt. Vi drog senare vidare till en salsaklubb på söder. Längesen jag dansade salsa men lärde mig fort och gud va skoj vi hade. Får en verkligen att vilja börja dansa igen.

Jag och Malin fortsatte till Cardan. Brukar inte gilla att gå ut på fredagar men hade ju redan fått i mig lite att dricka så det lät som en bra ide att dra vidare för att fortsätta dansa och dansa kan vi lugnt säga att vi gjorde. Jag vred på nått sätt hela knäet och det gör fortfarande lite ont när jag trampar på ett visst sätt men det var inget jag kände av förrän jag var ute med Kenzo på lördags morgonen.

Träffade även Jeppe och som vanligt har jag sjukt skoj med honom. Vi har verkligen kommit närma varandra på senaste och det känns så himla bra. Han är verkligen en sann vän!

Daniel va ju även där och det var väl lite en av anledningarna att vi faktiskt gick dit. Fick pussas lite sen gick jag o Malin hem runt 3. Så vi var ganska duktiga och tog vårt ansvar att gå hem i tid då vi skulle upp tidigt dagen efter och fixa inför min bjudning.

Lördagen då, kvällen då jag blev av med min oskuld av jägerbomb. Ok smakat den innan men denna gången svepte jag den som man ska svepa den och det gick ju hur bra som helst. Det va gott ju!

Dagen började dock med inhandling med faster Eva, snällt att hon hjälpte mig och kunde köra rundor mig för med den promillen jag hade i kroppen sen fredagens galej kunde jag inte köra bil. Fick iallafall handlat allt som skulle handlas och när jag kom hem hade Malin börjat städa. Lite stressad var jag nog precis innan 7 men vi hann och maten blev hur lyckad som helst. Har faktiskt en bild på maten nått inlägg längre ner. Kycklingen fattas dock på bilden.

Kvällen var superrolig med massa sköna brudar. Många jag inte träffat på länge så det var sjukt skoj att träffa dem igen och även några nya förmågor som dykte upp. Superkskoj verkligen!!!!

Efter massa dans i soffan och en hel del alkohol åkte vi ner till zoobar och fortsatte partaja! Splittrades lite men en del av oss drog vidare till cardan och dansade our asses of! När kl va 4 och min mobil badat i en drink kom Olof o hämtade oss och snäll som han var körde han mig och Ida till donken så vi kunde få varsin efterlängtad cheese!

Den burgaren satt fint i magen och tror det var lite därför jag vaknade upp på söndagsmorgonen och mådde helt ok. Trött som en gnu dock så låg kvar i sängen till typ 3 på eftermiddagen. Kollade på idol och robinson repriserna jag missat innan jag drog mig upp och började fixa mig. Skulle nämligen till julskyltningen med Malin. Träffade Ida och Coolof på vägen så gick med dem ett tag innan vi hookade upp med Eva, Maja och farmor.

Gick till Petters o fick i mig en baguette och drack sådär 14 liter coca cola. Gott med mat i magen. Det regnade tyvärr en del så vi bestämde oss för att gå hem. Eller jag o Kenzo gick hem.

Satt helt utslagen på soffan när jag fick ett sms av min älskade vän Jeppe. Vi bestämde oss för att käka en pizza och bara chilla. Det var typ den bästa iden vi haft sen de uppfann skruvmejseln. Kan inte komma på ett bättre sätt att spendera min söndagskväll med än med min Jepposh! Kommer sakna sönder mig när han drar till Thailand och göttar sig i en månad. Inte alls avis.. NEEEEJDÅ!

Nu är jag så trött i fingrarna och ni har säkert inte ens läst igenom hälften för finns det något tråkigare än en hel novell utan bilder??

Blub blub!


nere på...

-53914eac93b6f8ee0c9a7ee73bd65ea.png

nere på jul skyltningen o myser.


nu kan...

3aecb8d24fda8202e79d8a3606b07f1f.png

nu kan tjejerna komma. Färdig med maten.


fina hbg.

0-3ab1059fde94c6d73eff8cb63f896771.png

fina hbg.


ute o...

6c03dfb048310c58ccc74bfacfac5d1c.png

ute o äter fondue med släkten. Mys


nails

Fia ville ha lite juligare naglar så vi gjorde röda tippar med silverglitter mönster på och även några gröna stenar.

 

Sen va Jessica på besök och hennes naglar e fortf inte friska så vi vågade ej sätta på tippar denna gången heller. Tog vitt gele under och ett rosa glitter över och sen pimpa vi dem med lite svarta och lila stenar.


Dagens

Dagens vill ha: nytt jobb
Dagens klädsel: grå stickad tjock tröja, svarta strumpbyxor och mina overknee stövlar=)
Dagens smink: foundation, min nya värdelösa vibrerande mascara, rouge, eyeliner och ögonskugga
Dagens frisyr: uppsatt i en knut
Dagens händelse: snackat med honom för första gången på några dagar
Dagens låt: pink-i dont belive you
Dagens planer: nails nails nails
Dagens saknad: him
Dagens dummaste: blåsten utomhus
Dagens sjukdom: bita av naglar sjukan
Dagens roligaste: att det snart e fredag
Dagens köp: 2 klänningar, leggins o lite annat jag klickade hem inatt (blir idag för det va över 10;) )
Dagens humör: pretty nere och fruktansvärt trött!!
Dagens ord: U always want what u cant get




glitterish

Emmas naglar blev fina med rosa glitter.

Min kusse är hemma på semester så då vill hon ju klart fixa till sina små nerbitna nails. Det är svårt att få det att hålla då hon vill ha dem hur långa som helst och hon har inget att bygga på men hon ska bara ha dem i ca 2 veckor för hon får ej ha det på sitt jobb sen. För att man inte ska se hennes egna nagel igenom eller att den franska linjen skulle va hur långt upp naglen som helst så fadade jag ner guldigt glitter och det blev ju hur bra som helst.


steal it

Matvanor: Jag är fruktansvärt dålig på att äta men tycker ändå jag blivit mycket bättre. Äter iallafall 2 gånger om dagen nu.
Bästa maträtt: Något med pasta. Älskar pasta
Bästa dryck: coca cola, no doubts about it!
Hat dryck och maträtt: kaffe är ju ingen höjdare direkt och korv smakar surt=)
Bästa alkoholdryck: strawberry dauqeri
Använder du smör på smörgåsen: beror på vad jag har för pålägg.
Smågodis eller färdiga påsar: en sucker för ahlgrens chokladsplashade bilar för tillfället.
Favoritglass: blåbärsglass

Shoppingvanor: Just nu är jag inne i ett stim av nätshopping. Blivit en del tusenlappar på vägen.
Hur mycket shoppar du för varje månad: Oj vad svårt. Mycket beroende på vilket humör jag är på.
Har du mer skor än kläder: Nej
Favoritplagg: Nån snygg klänning när man partajar
Hatplagg: Att man måste ha kofta över sin outfit på vintern annars dör man så kallt det är. 

Arbete, utbildning: Jobbar, jobbar, jobbar! Sa jag att jag jobbar? Typ hela tiden!
Vad vill du bli: Makeup artist
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? hmmm, trivs o trivs, det är ett jobb och ganska slappt men tiden går ju sååå sakta!
Är lönen viktigast: Nej absolut inte men man måste ha lön så man klarar sig men gör hellre något jag tycker är skoj än att tjäna massa pengar på ett jobb där jag nästan vill ta livet av mig för det är så tråkigt.

Boende: Min lilla 2a i Helsingborg
Lägenhet eller hus: En takvåning hade inte suttit fel men när jag skaffar barn och familj vill jag nog ha hus med trädgård.
Framtidsplaner med boende: Se ovan!
Litet eller jättestort: Inte för stort men inte för litet iheller.
Drömboende?: hollywood;)
Landet eller mitt i stan: mitt i stan, aldrig gillat landet.
Mysigt eller sterilt: mysigt men inte för myk plotter

Har du barn: nix, o det ska jag inte ha på ett tag iheller. sååå långt ifrån barn just nu.
Är otrohet okej: NO WAY!! Otrohet bara förstör och man blir eller sårar någon extremt mycket.
Älskar du någon: Älskar min familj och vänner
Betyder familjen mycket för dig: Ja klart,vad hade jag gjort utan mina älskade föräldrar
Är du lojal: tycker jag

Tycker du om att dricka dig full: Hmmmm, ja det gör jag nog! Men inte spyfull så man mår illa, lagom e alltid bäst.
Hemmafest eller krogen: Hemmafest är oftast roligast men på nått sätt dras man alltid ut till krogen. Det är nog mycket pga musiken och att man ej ska störa grannarna till morgonkvisten.



lurade med...

0a9341cea7df8215a0153355cdd8f31f.png

lurade med jeppe till donken. Mums.


gammal?

Sorry, har ej skrivit på hela dagen men har inte mått riktigt som en prinsessa. Dock någonting jag får skylla mig helt själv då jag fått en släng av baksmälla.

En onsdag tänker ni men det är inte så att jag varit ute och partajat utan drack några glas vin igår hemma med gott sällskap. Blev kanske lite väl mycket vin och även om sängen kallade redan vid 1 tiden satt vi uppe till lite över 4 på morgonen.

Längesen jag träffade Misan och Malin så hade väldigt trevligt och vi spelade även lite Wii kl 3 på natten, helt normalt. Haha!

Tyckte inte att jag drack så mycket och jag började ju jobba kl 13 idag vilket gjorde att jag ändå fick sova ganska många timmar. Tydligen börjar jag bli såpass gammal att man inte ens kan dricka några glas vin utan och må pecka dagen efter.

Torr i munnen, fryser och varit sugen på godis och coca cola hela dagen. Senaste timmen har jag även haft cravings för en mcfeast på  donken. Tänk så gott det hade varit, vattnas i munnen på mig.

Bara en halvtimme kvar på jobb sen har jag bara (ironi) 2 nagelfix ikväll sen får jag sätta mig i soffan och bara dö.

Nu blir det So you think you can dance och sen hemgång!

Ciao


rockiga naglar

Sanne va och fixade sina klor hos mig igår. Hon ville ha dem lite rockiga så jag gjorde en fransk manikyr med rött glitter och massa svarta stenar på. Satte även på de här strecken på ringfingrarna och jag som normalt sett har tålamod och gillar att pilla höll på att få spel när de inte fäste som de skulle men det gick ju till sist=P


who is this?

Kan ni gissa vem detta är??

Kan ge er en liten ledtråd:

han har definitivt mindre hår i dagens läge=P


shop til u drop

Är så fruktansvärt sugen på att klicka hem dessa 2 skönheter.

Visst e klänningarna sjukt snygga!

Om ni fått välja en vilken hade ni tagit? Och vilken tror ni hade passat mig bäst?

Jag tycker nog den svarta e ett strå vassare så får nog bli den jag klickar hem så fort lönen kommit in på kontot!


gahhhhhh

Kliar i fingrarna!!!!!!!

Ska inte!!!!

Måste ha något att göra annars kommer jag göra något jag ångrar!

GAHHHH!!!

Får bli lite Californication!


WORD!

citerar ett inlägg av en tjej som heter Dasha och håller med till PUNKT OCH PRICKAR!


"Helt ärligt nu människor.

Hur svårt är det att ringa upp? Om man har ett missat samtal, eller fått ett sms med en fråga. Svarar man inte då? Och för er som inte gör det - hur kan ni bara strunta i det? Skäms ni inte?! Så jäkla oförskämt. Så himla nonchalant. Varför skulle man vilja uppfattas som en dryg person? Jag får spader."

 

Vad e det för fel på människor som läser ett meddelande och lägger ner telefonen igen. Totalt skiter i att svara även fast man skrivit en miljon frågetecken. Ok att man inte har tid just den sekunden men man har ALLTID 2 min över att smsa en kompis eller den man tycker om och säger sig tänka på.

 

BLÄÄ på er!

 

 


besiktning

Min lilla pärla gick igenom galant på besiktningen idag. Hade dock blivit väääldigt sur om den inte gått igenom då jag precis lagt en HEL del pengar på att laga fanskapet.

Killen som besiktade (stavning?) kände jag igen då det var han som besiktade den förra året också. Lite festligt faktiskt, de lär ju vara en del som jobbar där. Han va så trevlig så och vi pratade om repan på bilen och han tyckte synd om mig=) Hehe.

När vi va klara och jag skulle få pappert att den gått igenom kommenterade han min piercing i läppen. Han hade en i överläppen (bög? hmm kanske? han va lite smått feminin på ett charmigt sätt). Han frågade om min sten hållt kvar sig och sen fick han syn på piercingen jag har i handen och han tyckte det var det coolaste han sett. Hehe, så söt han var och min nervositet för att bilen ej skulle gå igenom släppte helt när jag såg det var han som skulle kolla på bilen. Han är skitbra och super social=) Så en ros till dig på bilprovningen=)

Nu håller vi bara tummarna att bilen klarar sig hel ett år till. Bara repan som behöver fixas så är den tipp topp, känner dock inte för att lägga ca 3000 för att lacka om hela sidan när den står så utsatt på gatan som den gör och bara timmar efter jag fixat det så kan nån liten snorunge eller mitt eller någons ex repa den igen. Då väntar jag hellre till jag ska sälja den.

lilla repan faktikst... NOT!!!!!! ARG!!!


skoooooor!

Geeee mig dessa skorna tack!! Iam in shooooeheaven!!!!!


räkningar

Brukar inte januari vara den fattigaste månaden?

Inte för miss Kristiansson minsann. La precis in alla räkningar på min internetbank och helvete med räkningar jag har denna månaden. Mer än 2/3 av lönen går till räkningar denna månaden. BLÄ är det för man ska ju handla julklappar och sånt denna månaden. Har dock inte så många att handla till då jag varken har barn eller pojkvän. Blir något fint till mamma och pappa och något till brossan. Vi andra i släkten slutade byta julklappar när vi barn blev 20. Bättre att de små får mer då julen är till för barnen.

Jag gillar inte julen ändå. Klart jättemysigt att träffa hela släkten och äta god mat men min bästa vän gick bort 2 dagar innan julafton så har lite svårt att koppla av och inte tänka på det hemska samtalet jag fick lillejulafton. Usch får ej börja tänka på det för jag är nära att brista ut i gråt närsom helst. Är lite ostabil just nu så att det börjar närma sig 2års dagen gör inte saken bättre.

såhär som jag ser ut på denna bilden känner jag mig just nu!!!


naglar

Fransk med lite rosa glitter på! söta!

 


Min fis Sofie va hos mig och fixade sina naglar. Längesedan jag träffade henne så det var väldigt skoj att se henne. Hon ska med på lördag och det är alltid kul att träffa söta Sofie så är superglad hon ska med=)

Vi tog det skitsnygga hallonrödarösa glittret och gjorde en fransk manikyr med. Love it!



blub

Kl är 23.00 och jag måste diska! Orkar inte men MÅSTE!

Ska upp tidigt imorgon och besikta bilen, wish me luck! Så måste lägga mig tidigare än jag brukar annars kommer jag döööö på jobb imorgon!

Blub blub nu måste jag ta tag i min disk!

ska ba kolla klart på vänner först!=P

midsommar 2008


nu blir...

34f10a9f549d947d9e15cdc56d65c5fb.png

nu blir jag fin i håret hos pernilla. Nog snygg man e. Not.


ledvärk

Ska nog be min chef att ge mig sånna här söta vantar i julklapp.

Jag som har så ont i mina leder hade verkligen behövt ett par sånna här vantar som man kopplar in genom ett usb och som sedan  blir varma. Jag brukar ju sitta med värmefläkten på högsta sprutt bara för jag får så ont i speciellt högra handleden när det blir minsta lilla kallt.

Kan man inte dra av dem som arbetshandskar?? Hahahha!!!



visst e...

0211772f92e39f767b0910e60f9e1730.png

visst e det skönt att gosa ner sig i en nybäddad säng. Kan säga att det blir extra gosigt när man har en 3 kilos hårboll som gärna kommer o gosar med en innan man ska sova. Han e ännu gosigare på morgonen, nästan så man inte vill gå upp. Hade hellre legat kvar med han o myst någon timme än att gå upp o jobba. Min lilla bebis. Har gjort en del hastiga beslut idag men hoppas det kan hjälpa mig o må lite bättre o slippa gå runt o ha ont i magen. Det kanske var lite väl drastiskt men för stunden kändes det bra o kan inte ta tillbaka det nu så spelar ingen roll. Jaja nu ska jag försöka sova så man inte e zombie på jobb imorn. Wish me luck, lär behövas. Sömnpilla nu, ja tack!


...

 

 

 

 

 


top model

hehe har fått ännu en bild retuscherad.

Synd jag ej tittar in mer mot kameran, hade blivit mycket finare tror jag men gillar min näsa och läpparna på denna bilden =P


throw it away

Nu har jag rensat lite i min msn lista. Där är ju en hel del man aldrig pratar med ändå. Sen när man kollar igenom alla som är offline så är där ju hur många som helst som man pratat med förr som ba försvunnit och går aldrig online längre. Har de blockat en då eller bara tagit bort en? Lite konstigt då det är barndomskompisar där man undrar varför de skulle blockat en på msn. Ingen anledning lixom.

Tog iallafall bort en hel del av personerna man aldrig pratar med och några man bara inte vill ha där längre.

Vet inte riktigt hur det funkar när man bara tar bort kontakter och inte blockerar dem samtidigt. Kan de fortf se en och skriva till en bara det att jag ej ser när de går online? Nån snäll själ som kan förklara det för mig?=P




öööööööllll

Jag e så sjukt sugen på en kall corona med lime i. Asså sjuuuukt sugen! Hur kan man vara det en regning och mörk söndagseftermiddag?


Vet ni vad jag hörde av en bartender i England btw? Att anledningen till varför man hade lime i coronan från allra första början var för att hålla flugorna borta. Vad tror ni? Är det bara myt eller är det sanning? Man kanske ska ta o googla det!

 

 


 

 

"Liksom många andra latiamerikanska öl serveras Corona med fördel väl kylt och med en klyfta citrusfrukt nedstucken i flaskans hals. Vanligast är lime men även citron är populärt. Seden att sätta en klyfta citrusfrukt i flaskhalsen ska ha sitt ursprung i att man ville hindra flugor och andra insekter, som undviker sura dofter, att flyga ner i ölet. Seden har dock spritt sig och ölet serveras numera på detta sätt för att en skvätt citrusjuice anses förhöja smaken på ölet."

 

Så nu har jag googlat det och visst stämde det. Fick även svar på en annan fråga jag undrat mycket över.

När vi bodde i Spanien så hette coronan coronita och vi fattade aldrig varför. Nedanför har ni svaret. Skönt då hade man rätt ut det osså=P Ingen som trott på oss när vi sagt att den hette coronita. Alla sa att det måste varit en kopia men flaskan ser ut exakt likadant som coronan så kunde ju inte va kopia. De får ju inte kopiera rätt av.

"Corona är ett ljust lageröl som produceras av mexicos största exportbryggeri, Grupo Modelo. Corona produceras i glasflaskor av olika storlekar, varav den vanligaste modellen i Mexico är 32.5 cl. Det finns även en liten modell på 25 cl som kallas för Coronita samt en större modell på 94 cl som kallas för Familiar. I en del länder säljs Corona även på burk eller ölfat."

 

 




mums!

7f51470f69e56d3a18cd871c51f4105c.png

mums!


jag gillar...

0-50a564203237584c4fa6ff8db1703f76.png

jag gillar inte att bli kladdig om fingrarna när jag äter cheddar popcorn eller ostbågar. Så äter med pinnar. Så smart. Nu blir the proposal.


jag o...

06253ab12fb32574ca2dfa15fd62474b.png

jag o ida har lagat mat. Ikväll blir det en lugn kväll hemma med film o popcorn.


england

Sitter och tittar på flygbiljetter till England i Januari. Blir nog en weekend till Carries födelsedag slutet av Januari.

Hoppas att mina fisar Ida och Nina kan följa med annars åker jag nog själv. Behöver komma bort, egentligen till solen men hittade billiga biljetter så får nog bli regniga England igen.

Mina tjejer!!!!


=(

Klump i magen, vill ba gå i ide. Inget går som jag vill just nu. Låt 2010 bli ett bättre år =(


more pics

Undrar om fotografen läste mitt inlägg för helt plötsligt trillar det in bilder han retucherat.

Fick en till och ännu en gång gillar jag orginalet bättre. Klart skitsnyggt när man ljusar upp en bild så för jag vet att orginalet är sjukt mörkt men kolla mitt hår. Ser helt sönderblekt ut på den retucherade bilden och det gillar jag INTE.
Orginalet

uppljusad (e det ens ett ord haha)

svart o vit

 

 


Är som sagt ärlig mot fotografen så nu gjorde han om den o nu gillar jag den mycket bättre!! vad säger ni?? Denna är den bästa av dam alla!!

 

 


ärlighet varar längst

Nu måste ni vara helt ärliga.

För er som läser min blogg vet ju att jag tog lite bilder för ett tag sen. Endast fått en bild retucherad, pretty slö fotograf men men thats not the point.

Fick iallafall en till igår som jag inte gillade ljuset på så nu har han gjort om den igen men ska jag vara helt ärlig gillar jag nog orginalet bättre.

Ögonen är ju såklart klarare på den retucherade bilden och hyn mycket jämnare men tycker ändå orginalet är ett strå vassare.

Säg nu vad ni tycker, e det bara jag som har fel på ögonen eller är orginalet bättre?

Orginalet

Retucherad

Första retuchen jag fick med det andra ljuset


alladin

Jag är inget fan av chokladen i alladin asken (mer paradis isåfall) men nån goding finns där så då får jag ju se till att den inte försvinner till nästa år.

Vilken har ni som favorit i alladin asken?

Om ni gillar de här äckliga med sprit i så bör ni gå in på räddajulen.nu och rösta så inter er favorit försvinner. De ska nämligen plocka bort en sort och lägga till en ny så som ni säkert sett på reklamen på tv så kan man gå in och rösta så just ens egna favorit inte försvinner.

Jag röstade på nöttryffel. Den är god och jag är ju mer en ljuschokladtjej än mörk choklad så fick bli den.


Dagens



Dagens vill ha: Semester
Dagens klädsel: kjol
Dagens smink: solpuder, rouge, mascara, eyeliner och ljus ögonskugga
Dagens frisyr: fläta på sidan
Dagens händelse: fick godis av en vän =)
Dagens låt: rihanna-russian roulette
Dagens planer: dagen e slut nu så planerna är nu att kolla på sytycd och greys i sängen
Dagens saknad: Ida
Dagens dummaste: att jag inte lär mig
Dagens sjukdom: ont i magen
Dagens roligaste: träffa Sofie, saknat!
Dagens köp: frukost till helgen!
Dagens humör: bitter och ledsen
Dagens ord: BESVIKEN










I just need so much more





best friends

Titta vilken fin bild Ida har lagt upp på sin blogg på oss 2.



Love ya sister!


usch o fy

Jag känner mig inte alls på topp just nu. Har konstig känsla i magen, är nära att börja gråta konstant och mår bara allmänt kasst.

Så helgen blir lugn, inget festande för jag känner lite att dricker jag alkohol kommer jag bli emotional delux och jag pallar inte det.

Vet inte varför jag känner såhär men jag är definitivt inte lycklig just nu. Försöker ändå lägga på ett smile på läpparna och inte visa det utåt men det finns gränser på hur mycket man kan spela.

Hade planer i helgen men jag tror inte jag vill om jag ska va helt ärlig. Känns inte rätt lixom. Så blir nog jag, soffan, filten och tvn i helgen. Ganska skönt ändå. Har ju Kenzo =)

" If u want it, U sure get to hell to get it!"



stooooooorm

För er som vet så jobbar jag ju nere på drottninggatan som ligger precis vid havet. När jag skulle gå till bilen efter jobb höll både jag o kenzo på att totalt blåsa bort. Det var ok när man gick längst drottninggatan då det var hus som skyddade mot vinden från havet men min bil stod såklart e en av de gatorna imellan husen så det blåste så mycket att jag knappt kunde ta mig ner till bilen. Det var ett helvete att få Kenzo in i bilen och han blev så rädd så han hoppade rätt in i buren som han normalt sett hatar att vara i. Hehe, sötnöt.

Men det värsta var ändå när jag själv skulle sätta mig i bilen. Öppnade dörren och satte mig men fick inte igen dörren. Fick gå bak på baksidan av dörren och putta på den så den inte skulle gå av. Fick med all min kraft försöka få igen dörren och tillsist lyckades jag men jag är inte så stark så det tog sin lilla tid. ALDRIG varit med att det blåser så mycket. Det var riktigt läskigt. Trodde faktiskt dörren skulle gå av på riktigt.

Inte blir det bättre när man kommer hem. Bor på 4e vån och det känns som hela balkongen ska blåsa bort och fönsterna skakar. Riktigt obehagligt. Hoppas det lugnar ner sig tills man ska sova annars vet jag inte hur jag ska lyckas somna.

Samtidigt som jag verkligen hade velat ha Daniel här nu så hade jag ej velat han skulle köra på motorvägen i detta vädret. Hans lilla bil hade ju vält om det kommit en kastvind. Fast hade behövt nån som kunde hålla om mig när det är så läskigt väder ute.


dagens lista

DAGENS!

Dagens vill ha: Sommar o sol
Dagens klädsel: fin kjol, gråa strumpbyxor och vit tröja
Dagens smink: foundation,rouge, eyeliner och mascara
Dagens frisyr: luggen uppsatt i mini rockabilly frissa annars utsläppt plattat
Dagens händelse: satt i en pstav i armen
Dagens låt: lady gaga-bad romance
Dagens planer: göra naglar, kanske träffa Daniel
Dagens saknad: Söt och Ola
Dagens dummaste: Inte tog tag i mina papper
Dagens sjukdom: frisk som en nötkärna, eller??=P
Dagens roligaste: Jag har jobbat hel dagen, har inte hänt något skoj=(
Dagens köp: tuggummi, vaniljbulle, bulle m bulle o den förbannade pstaven=P
Dagens humör: Trött och lite smått deprimerad
Dagens ord: Vill man så kan man







beyonce ft lady gaga

visste ni att de gjort en duett ihop??

Låten e väl sådär? Men måste lyssna några gånger för o se om jag gillar den.


*saknad*

Gråter en skvätt och läser brevet jag fick av dig när jag precis åkt till Gran Canaria.

Kärlek är något konstigt... Något jag trott att jag förstått mig på...
Den sista veckan med dig, och dessa dagar utan dig får mig att tro att
jag inte förstår mig på nånting. Vill du ska veta att jag tänker på dig...
Jag saknar dig...
Jag älskar dig...
Kyss...

Saknar dig!!! Snart 2 år sedan. Usch vill inte tänka på det. Känner att jag behöver gråta ut och bara få minnas dig. Det hjälper faktiskt att gråta och prata om dig.

Tittar du ner på mig o skyddar mig mot allt ont? Hoppas det min vän.

I will never ever ever forgett u!

Glöm inte o gå in o tänd ett ljus nu när det snart blir 2 års dagen.


massa naglar

Dags igen, bildregn med naglar

Söta Caroline har haft likadana naglar som en gång innan och även denna gången ville hon ha som jag. Roligt när någon gillar ens naglar juhe. Vi valde dock att göra dem med lite mörkare turkos än jag har.

 

Sen var det dags för Emma att fixa sina klor. Blev faktiskt supernöjd med dessa och det är roligt när folk vågar göra lite på naglarna.

 

 

 

Dessa fräcka naglarna gjorde jag på en gammal klasskamrats lillasyster. Herregud va tiden går fort. Hon ska fylla 20 nu i dagarna och skulle ha fest på lördag. Dessa naglarna kommer passa hennes svarta festblåsa perfekt=P

 


märkt

Då har man tryckt in en ca 3 cm lång stav i armen. Jag bestämde mig för att det var dags att börja skydda sig mot att bli gravid, inte gjort sen jag va 19 (fy skäms). Nästan så att man böjar undra om man kan bli gravid överhuvud taget men orkar inte gå att vara orolig för att man är gravid hela tiden.

Gick och pratade med min gynekolog och hon föreslog att jag skulle sätta i en pstav då jag har svårt att svälja ppiller och får även en däng av b12brist och glömmer ta de förbaskade pillerna varje dag.

Nu hoppas jag att jag är en av de som har tur och slipper lingonveckan 3 år framöver. Hon trodde inte jag skulle gå upp i vikt eller få finnar som vissa kan få så håll tummarna att jag är en lucky one. Inte så roligt om man måste behöva ta ut den igen om någon månad, den kostade ändå 1000 spänn. Men går jag upp ett enda gram med den då tar jag ut den direkt. Är skiträdd att gå upp i vikt med sånt jag inte kan styra över själv. Har nog nån störning i hjärnan=P haha

Inte ska det skjutas ut en unge här på ett tag! ;)



Det gick bra att sätta i den även om jag va nervös. Ringde mamma och hon bara skrattade och sa

- Annika, du kan pierca dig, tatuera dig, operera näsan och sätta sprutor i läpparna men du blir mesig när du ska sätta i en pstav.

Haha, det har hon ju rätt i men jag var inte rädd, mest bara nervös då jag vet att den sprutan är tjock delux. Ser ut som en sån man chippar hundar med tyckte jag. Sån meeeeeganål. Fick dock bedövning så nu kittlar det i hela min arm och jag har svårt att skriva på datorn. Ringde Daniel och gnällde lite=P

Tyckte lite synd om mig själv så gick på Ninas jobb men hon va ej där =( Hon va i Ullared, tihi! Omånga folk där lär va idag när det regnar. Man vet ju hur det är på väla en sån här dag, tänk då ullared. Stackars Nina=)

Köpte iallafall med mig litte gotte så jag kunde trösta mig själv=)





brused

Man kan ju undra hur full jag va i lördags?

Ida säger jag slår henne på fyllan, men man kan ju undra vem som slår vem egentligen=P Hehhe nä ba skojjade vet faktiskt inte vad jag gjort.

Är blåare än vad som syns på bilderna. Barnmorskan som satte i min pstav undrade vad i guds namn jag gjort med armen. Gav nått torftligt svar att jag varit ute och festat. Haha. Kan gå vilt till ibland. Inte bara ute på krogen, hemma osså;)


bad romance

Kan inte sluta lyssna på den. Hon är ju helt knäpp lady gaga men tycker hennes låtar e sjukt bra. Denna låten växer på mig varje gång jag lyssnar på den. Speciellt refrängen.

 

En liten sneak peak, Lady Gaga är med i det nyaste avsnittet av Gossip Girl.

 

 


deppig

Konstig känsla i magen och mår sådär faktiskt om jag ska vara ärlig. Inte roligt alls. När ska min otur vända? Just nu känns det som allt går emot mig.

Vill ha sommar, sol, kärlek och underbara vänner omkring mig. Tittar ut genom fönstret och deppar lite till.

Inte alls sugen på att blogga så kanske blir lite glest mellan inläggen framöver.

Återkommer när jag har något skoj att skriva.


plugga?

Jag börjar få det så tråkigt på mitt jobb att jag dör lite inombords.

Snart varit här i 2 år och känner att jag är så mycket mer än detta jobbet. Därför funderar jag på att plugga några kurser på distans samtidigt. Vad tror ni om det?

Funderade på löneadministration eller något liknande men måste då läsa in företagsekonomi a och b för det det läste jag ej på gymnasiet.

Också funderat på event managment då jag tror det passat mig. Det finns dock nog inte som distansutbildning men oftats är de utbildningarna på 2 år så inte så farligt tycker jag.

Mår sjukt dåligt över att inte veta vad jag ska göra med mitt liv och tiden går ju inte direkt bakåt. Jag är snart 26 och jag börjar få panik.

Önskar jag kunde få tummer ur röven o ta tag i mitt liv.



Sen har vi ju min stora dröm att läsa till makeup artist. Varför är det så mycket pengar=( Känns ju som att ska man ändå lägga massa pengar på den utbildningen så ska man gå hela vägen och läsa till hårstylist också. Då blir det 30 000 till. Men man får tänka arbetsmässigt när man är klar med kursen. Vad anställer de helst, en som kan både hår och makeup än en som endast kan makeup. Jag vet ju att jag är duktig både med hår och smink och det hade varit ett jobb där jag hade fått träffa människor och fick använda min talang. Varför ens tveka? Har iallafall mailat ännu en skola så får vi se. Jag vill ju så gärna.



hahahahahhahahahaha

Så jävla bra reklamfilm!!!!!!


tycker lite...

0-65f6ea058633657cde4b269daaf63b56.png

tycker lite synd om mig själv så har laddat upp med favorit godiset.


börjar annika...

6eb16fe9df1c163e5125454f4a076c78.png

börjar annika bli vuxen? Har lagat mat till mig själv för en gångs skull. Det va inte igår jag gjorde det. Känner mig sjukt duktig.


köpt nya...

0-4ccd587adff40900f14d15e9c71dff66.png

köpt nya grejor till mitt wii. Nu ska det dansas. Tihi.


extensions

I lördags va jag inte speciellt myk ledig. Hade 2 hårförlängningar.

Först gjorde jag på Caroline och det blev hur bra som helst. Lite ljusar färg på håret då hon hade nån lila röd färg i sitt egna hår men det smälte in hur bra som helst och pratade med henne senare på kvällen och då hade hon slängt i en toning i hela håret så det hade blivit ännu bättre.

Glömde som vanligt o ta en före bilder men slutresultatet tog jag bild på. Satte i 120 slingor 50 cm.

 

Efter henne kom My´s lillasyster Li för att bli fin i håret=) Har ju inte sett henne på flera år så fick en chock så stor hon blivit. Pojkvän o allt=P

Vi satte i 140 slingor 50 cm.

 


red and blue

Emily va o fixade sina nails hos mig i förra veckan. Gick loss med det blåa glittret och resultatet blev riktigt bra. Eller vad säger ni??


paradise hotel

Va det fler än jag som såg premiären av paradise hotel?

Alltså ok att vara med i dokusåpa men de som är med i detta programmet vill ju bara ha sex på tv. ALLIHOPA! Det går ju ut på att de ska ligga med varandra. Hur kan man vilja att svenska folket ska se en och höra en ha sex? Snacka om stämpel.

Jag själv skulle kunan tänka mig att vara med i typ bigbrother eller robinson men skulle aldrig utsätta min familj för sånt som de gör i paradis hotell. Klart att folk gör bort sig i bigbrother osså men inte alla och det är inte riktigt det bb går ut på.

Skrattade som fan när de hade sex i slutet och han säger han är nära på att komma. Då säger smarthuvudet

- tänk på nått äckligt

haha.. som om det hjälper när en kille e på väg att få orgasm! Smart brud faktiskt..NOT!

Kommer ju förmodligen fortsätta titta på det då det är ganska bra underhållning och det ska bli skoj och se alla intriger och vilka som blir kära i vilka. Sjukt att man är så intresserad av andras patetiska små liv att man på allvar ägnar sin tid att sitta en halvtimme en gång i veckan för att se folk bråka, festa och ligga.


e hemma...

520b1324028d599cba5da6d7edadb722.png

e hemma hos ida o kollar kör slaget. Ola vår älskling vann. Vilket jubel här hemma på handelsmansg 7 d.


frukost på...

0-272dac81d2313dd3e4ce21afaa67674f.png

frukost på donken med jeppe


ätit fondue.

22d196ac16fa1122efd242825fedd1fc.png

ätit fondue. Massa vitlök. Love it. Så mätt nu så jag dör lite inombords.


har super...

0-2e052bb8cb2b71fd7e40eb87c2357fb3.png

har super trevligt hemma hos mina föräldrar o tina o hennes man e här på besök. Vi kastar lite pil innan vi ska äta fondue. Min mamma vill inte ha hål i väggen så därför har hon gjort en sån här fin lösning med frigolit. Hon e rolig min mamma.


mammas pojkar

Erkänn att ni skrattar när ni ser denna perodin på det töntigaste programmet ever


blackandwhite?

För ett tag sen var där en fotograf hemma hos mig och vi skulle ta lite closeup bilder som han sedan ville göra svart och vita.

Idag fick jag den första bilden han retuscherat skickad till mig och jag tycker den är superfin. Fick den både i färg och svart och vit och jag gillar nog den i färg bäst. Vilken gillar ni bäst?

Vill inte höra några tacky kommentarer att jag bara har bh på mig för det är inte så att jag fotats i enbart underkläder men vi kom båda överens om att det kunde vara fint att ta nån bild i bh. Linnet sitter precis nedanför där bilden är skuren så inga porno bilder. Hur många har inte sett en tjej i bikini lixom.

 




why?

♥ ♥ ♥






..Isn't it ironic how we ignore who adore us, adore who ignore us, hurt those who love us, and love those who hurt us..






♥ ♥ ♥




fredagen den 13onde

Klart som fan jag ska köra bil 6 timmar imorgon plus gå på ett väääldigt viktigt möte. Kunde ju inte slå fel att det är fredagen den fucking 13onde!!!!!!

Nu kommer jag ha massa otur o kommer säkert krocka på vägen!

blääääääääääääää, just nu e allt ba baaaaajs! Gå o dö eller nått!!


here we go

Hittat en lista! Överlycklig e jag då jag har så fruktansvärt tråkigt på jobb så att fylla i en helt ointresseant lista kanske får tiden att gå lite fortare.

Kostym: Använder jag inte
Rock/Jacka: Min gås, så varm o skön=)
Skor: mina överknähöga stövlar idag
Sneakers: Vill ha ett par converse
Skjorta: Använder jag väldigt sällan men har väl en vit och en svart vid finare tillfällen
T-shirt: äger typ 4 tshirts o alla är ifrån Gran Canaria. Nån grabbarna grus från när vi jobbade där, nån scandic och såklart "fuck me Iam famous" tischan!
Tröja: Gillar tröjor med bredare "mudd" nertill
Kalsonger: pass
Väska: esprit väska
Plånbok: nån fejktjottafräs jag köpt på helsingborgsfestivalen
Bälte: mitt nitbälte jag har nedanför brösten
Kalender: Har en kalender med egengjort cover. Bild på mig o min fiiina vän Ida och även på Kenzo.
Klocka: till vardags har jag alltid min jetset klocka men annars kör jag på någon av mina fina guessklockor
Solglasögon: fake gucci från kreta=P så länge de e stora älskar jag dem.
Frisör: Duktiga o söta Pernilla
Hårprodukter: silknektar och shinespray använder jag ibland. Fått från jobb=P
Ansiktsprodukter: tvål
Kroppsprodukter: inget speciellt märke. Har en bodylotion som luktar såååå gott som jag frått av Ida. Hello kitty flaska=)
Dator: En rosa laptop
Mobil: nokia, connecting people
Mp3-spelare: har en liten rosa sak med Hello Kitty på.
Vatten: helst ramlösa strawberry/lime
Vin: mitt älskade Jp chenet medium sweet
Champagne: Nej tack. det är äckligt o sätter sig i knäna så man ej kan gå!
Drink: En Annika eller redbull vodka
Bar: går oftast inte på barer men får väl säga zoobar. kan va förbannat skoj där ibland!
Restaurang: nått "curry" ställe i England kanske! hahahha
Nattklubb: älskade cardinal
Godis: åhhhh godis!! gillar det mesta!
Snacks: chips o popcorn cheddar, yammi
Favoriträtt: oj va svårt, älskar vanlig hederlig spagetti köttfärsås
Resemål, Storstad: Vill åka till LA, såååååå jävla gärna!
Resemål, strand: Vill åka dit där det ser ut som på vykorten=) Spelar ingen roll var det är.
Favorithotell: bor aldrig på hotell, har en egen lgh för fan
Säng: continental
Lakan: vita?
Soffa: em möbler
Lampa: inte lyckats få upp taklamporna ännu, behöver en karl som kan hjälpa mig. Så har nån golvlampa från ikea.
Konst: mammas tavlor, de bästa!!!!!
Bank: Nordea
Kreditkort: Hade jag ALDRIG klarat av så bäst att låta bli. Man ska inte handla för pengar man ej har.
Tidning: skvallerblaskorna jag läser på jobb
Magasin: ??
Husdjur: Min Kenzo!! Älskade lilla hårboll!!'



russian roulette

Hörde denna låten i ett avsnitt av The Hills och tyckte den va grymt bra. Texten är hemsk och jag tänker faktiskt lite på min älskade vän Ola när jag hör texten men låten är bra. Gillar Rihannas lugna låtar, en annan klar favorit är ju take a bow. Texten där e så sjukt bra att jag får rysningar. Hur många gånger har inte delar av den låten verkligen gått att koppla ihop med någon kille?


ahhhhhhahahhahahhahahahahahha

Jag skrattade så jag nästan kissade på mig när jag såg detta youtube klippet.

 

Ni måste titta på hela för i slutet kommer det roligaste

 

"ajsing bajsing lille katt, du får ont i maaaaaaaaaagen" hahahahhaha skrattar så jag dööör!

 

Torr humor jag vet! Kan inte hjälpa det. =P

 

 


wii

Idag har jag beställt 2 nya spel till mitt Wii och även en extra kontroll. Fy fan va dyrt det är med en ny kontroll, o man måste ju ha båda delar vilket gör att de kostar typ 700 kr. Förjävligt tycker jag då det faktiskt är mycket roligare att spela spelet om man kan vara 2 player.

Ett av spelen jag beställt är med en dansmatta så nu jävlar i det ska det dansas. Så skoj det ska bli. Bränner man lite kalorier samtidigt=P

 


black nails

Hemskans va det blev inne o göra svarta tippar nu. Tanja som inte gjort naglar på länge va hos mig o även hon ville ha svarta tippar. Det är rockigt och snyggt men jag är ju en glittertjej ända ut i fingerspetsarna=)




Roadtrip

Jaha då ska man på roadtrip på fredag!

Får se om lilla blåa faran orkar ta sig enda till Falköping. Och hur ska jag klara det? Jag som hatar att köra bil långt och jag ber till alla gudar som går att be till att det inte regnar. Då kommer jag börja gråta.

Får iof kanske sällskap o då är det lite lättare, håller tummarna!

Nervös! Delux!!!


weeeeiiii

Ni fattar inte hur bra nya avsnittet av Gossip Girl va idag!!!!!


SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄÄÄÄVVVVLA BRRRRRRRAAAAAAAA!!!


Längtar till nästa avsnitt!!


nöffnöffsjukan

Jag har fått hem en kallelse för att vaccinera mig mot svininfluensan.

Frågan är SKA man eller SKA man INTE ta den?

Är rädd att de kommer på biverkningar om typ 10 år som kanske inte bara drabbar de som tar det utan barnen som kommer till världen. Tänker bara på det som hände för många herrans år sedan med blivande mammor som fick grovt missbildade barn. Vill inte det ska hända mig och mina barn.

Känns som de vet för lite och bara pumpar i svenskarna något de egentligen inte har någon aning om vad det är.

Men mamma säger jag måste ta den och hon jobbar ju på sjukan så kanske får lita på henne. Min chef försöker också pracka på mig att jag måste ta den men är fortf tveksam.

Dessutom har jag inte tid att vara sjuk som vissa bli av vaccinet. Speciellt inte denna veckan så får ringa till vårdcentralen och ändra tiden åtminstonde så har jag lite längre tid på mig att tänka.

Vad ska ni göra?

Need help to decide!



finally

Äntligen har lilla Anna-Viktoria hittat en ny lista som jag kan kopiera.

Allt för att få tiden att gå=P

Nämn något som gjorde dig glad igår: När Ida kom med mat till mig=)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Då ringde min väckarklocka, men snoozar alltid en halvtimme därför sätter jag den på 8=P
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satte igång en av lasermaskinerna här på jobb och åt frulle samtidigt
Det sista du sa högt: "han kommer nog efter din lasertid" hahaha, till en kund om när Niklas skulle komma och titta i hans hårbotten för att se hur mycket som växt=)
Det senaste någon sa till dig: ”hej” när en kund precis kom innanför dörren

Vad har du druckit idag:
Tropiskt te med mjölk
Vad var det senaste du åt: 1 macka med ost och gul paprika på. Anka duktig äter frukost=)
Vad var det senaste du köpte: Massa matvaror och grejer till jobb på konsum imorse
Vad är det för färg på din ytterdörr: ljusbrun i think
Vad är det för väder hos dig nu: regningt!!!! brrrrrrr hate it

Godaste glassmaken
: blåbär!!!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Big time
Sover du tungt: nä kan jag nog inte påstå
Drömmer du mardrömmar: har hänt!!!
Favoritklädsel: klänning när jag går ut annars leggings eller jeans
Favoritlåt just nu
: Jordin Sparks - Battlefield
Vad ser du om du tittar till höger: ett kök
Vad gör dig glad just nu: att jag förmodligen ska äta pizza ikväll=P
Vad ska du göra härnäst: jobba lite för en gång skull
Humör just nu: trött, men det e jag ju typ alltid
Kläder just nu: gråa tjocka strumpbyxor, svart klänning och bälte under brösten

Hur många kuddar sover du med:
3 i sängen men somnar på en o vaknar utanför. haha!
Morgon eller nattmänniska: nattuggla delux
Är du kittlig: njae på vissa ställen kanske
Snarkar du: inte vad jag vet
Äckligaste insekten: Spindlar
Längtar du mest efter just nu: kärlek o sol



ida kom...

57e7a4a7288b1083e5d77e79b8ce666e.png

ida kom med mat. Snäll min vän e. Lite mat lixom. Hon tycker nog inte jag e tjock om hon tror jag orkar allt det. Tihi.


träningsvärk

Igår när jag va hos mina föräldrar visade min mamma mig hennes nya träningsmaskin. Eller maskin o maskin det var en rockring som väger 1,7 kg och som är formad som vågor innuti så när man rockar med den så måste man spänna magen jättemycket annars gör det sjukt ont.

Jag testade den och det gjorde ganska ont i början men det gick över efter en minut typ. Min mamma varnade mig för att dte skulle kännas idag och vist fan ömmar det runt hela magen idag.

Typiskt min mamma o köpa allt sånt. Hon är rolig hon.

Min bror försökte också testa den men lyckades dåligt. Va tvungen att filma honom för man kan inte vara så kass att man inte ens kan rocka. Haha!!
Mamma tar dock över sen o hon e ju grym, dansar ju salsa samtidigt som hon rockar. Hennes garv är ju en klass för sig men det är ju hennes charm. Älskar min mamma! Pappa osså för den delen. Finns inte bättre föräldrar och igår va det verkligen en supermysig kväll med god mat och quality time med min familj.


idolbög

Hade som jag skrivit innan en väldigt trevlig fredag med god mat, vin och underbara vänner. Jag, Ida o Nina blev helt till oss när vi tittade på idol och man såg på Jeppe hur han led. Haha. Stackare.

Fick iallafall för mig att filma tvn, vad nu det skulle va bra för. Haha, som om man inte kan hitta det framträdandet på youtube eller tv4´s hemsida.

Älskar iallafall låten så tänkte dela med mig lite av mitt rätt så skakiga filmklipp.


mina naglar

Då va det dags att fixa mina egna naglar igen. Tar sån tid då man bara kan göra en hand i taget så drar mig från det varenda gång men måste ju göras.

Blandade rosa och turkosgrönt glitter o fadade upp det. Gillar dem faktiskt riktigt mycket=P


skojjsig kväll

Igår var jag hos Jossan o förfestade lite. Vi åkte sedan till Wallmans för hon skulle träffa nån polare där som tyvärr visade sig va totalt störd i huvudet så vi drog till cardan. Onödiga pengar tyckte vi att betala för biljetter dit men när jag nu tänker efter så hade vi ju faktiskt ganska roligt där inne ändå så för mig gjorde det inget. Roligt o testa på nytt och det är ganska skoj att fula sig till massor med schlager låtar.

Vi drog som sagt vidare till cardan där vi hamnade på 3an ett bra tag. Vi hade nog kvar schlagern i kroppen sen wallmans så vi fortsatte på cardan=P Träffade massa sköna brudar och vi hade verkligen superskoj.
Gick sen ner till våra vanliga platser vid djbåset och festade loss som aldrig förr. Jossan va verkligen på G och jag hade verkligen skitskoj med henne.

Hamnade på donken med Jannis, Bir o Jossan efter stängning o sen fick jag skjuts hem. Vaknade halv 2 idag men va utvilad och inte ett dugg bakis. Skönt!!

Här är lite bilder från kvällen...

Resten finns som vanligt på fejjan... HÄR hittar ni dem!


 


då va...

3e38aa443c7098db5de0129746cf2785.png

då va det dags för hallonpaj. Så gott.


spelar geni...

5a06585ce3a622db82faff649e894b24.png

spelar geni med familjen. Jag vinner. Mohaha.


farsdag middag...

733bf8a74235ef60dfdfbef8535e8f43.png

farsdag middag hos päronen.


o då...

0-44d324b720c40b60c03358cd0070ecec.png

o då va vi på cardan. Had the time of my life


cardan

0-48f600ec8fd51a7af8cb4bfa10fcf31f.png

cardan


utgång

Kan jag ha detta på mig ikväll??

E supertuff i håret, enligt mig själv iallafall =P eller jag diggar min fläta i bak=P




då har...

1725351130bf6c5d73b86a8600497f6b.png

då har man smakat på det nya chokladet vinter. Helt ok. Smakar jul. Men inget slår schweizernöt. Love it.


dags o...

55bc43aae017359197e47e3c16f42ea1.png

dags o städa efter kvällen igår. 5 flaskor vin på 3 pers. Haha. Hade skit skoj med mina girls ida o nina o min jeppe. Love ya!


armpit

6be77bfa8d608059d50219f872093b76.png

armpit


the farmer...

29b3ed6f9901fb6e304c8c85457134ee.png

the farmer jeppe. Leker med idas löshår


nosehair

2bb1e3b1e757b95b12fdf37acdd2d65e.png

nosehair


the eyebrow...

0-33f3544b8e62fd5af8ea0ef9d00760d1.png

the eyebrow


the goat...

0-2e2bd38106dedacddca9d613e2067862.png

the goat


the gay.

-a49d8761cb8622573aefe7d8392bc15.png

the gay.


nu ska...

46bd8a575659cbb8189fabc1bb1de289.png

nu ska jag, jeppe, ida o nina äta mat. Lax pasta o spenat sås. Massa gott.


shoooooes

Helt glömt bort, jag skulle ju beställa skor.

Tänkte beställa nästa vecka någon gång så är ni fler som vill beställa (frakten blir betydligt billigare ju fler vi är) så hojta till.

Gojane.com är sidan och där e så billiga saker, tänk på att dollarn e ganska låg igen så ni kan gånga summan med 7 så får ni på ett ungefär vad skorna kostar i svenska kronor. Blir ju lite mer med frakt men jag vet ju inte riktigt var den hamnar på då jag inte vet hur många vi blir som beställer och delar på frakten.

Så innan nästa veckas slut vill jag har in era beställningar=P

Själv har jag lagt dessa 2 godingarna i min varukorg

 


Ville ha ett par stövlar osså men självklart hade de ej de i min storlek=( Men såhär ser de ut som jag vill ha


Så kom igen nu o skynda er att beställa så vi får skorna ju fortare=) Finns även kläder o så men skorna e så jävla snygga. Är i shoeheaven!;)

hårboll

I söndes badade o borstade jag Kenzo.

Han blev jättemjuk och doftade supergott.

Det som e en stor fet nackdel är allt hår. Haha. Kolla själv in mina kläder efter att jag borstat honom.


naglar på lager

Har lite nagelbilder att lägga upp... here u go.

På Jeppes syster Anna fixade vi halloweennaglar med svart tipp och 2 stenar på ringfingrarna.

Söte Pillans mamma var nere på besök från Karlstad så vi fixade henne fin med glittertippar i blålila glitter

 

Linn hade haft sina naglar i typ 6-7 veckor så de var verkligen dags att fixa till dem. Vi filade ner den en bra bit o fadade rosa glitter på naglarna.





Jessicas naglar är fortf inte friska efter hennes besök hos kineserna på söderpunkten så jag vill inte sätta på en tipp då jag vet det kommer göra sååååå ont på henne både att fila och vara inne i lampan där gelen ska härda. Så lägger på hennes nagel så det ska skydda dem då hon har så ont i dem utan förstärkning. Det gör ändå bajsont i lampan men vi skadar inte nageln mer än vad vi kanske gjort med tipp. Men tycker det blir coolt ändå med detta superniciga hallorosaröda glittret på hela nageln.


äkta vänskap

Gick in på google, sökta på Annika Kristiansson och bildresultat. Fråga mig inte varför men i brist på annat. Ville bara se om det kom upp något om just mig eller om en miljon till som kanske delar mitt rätt så ovanliga (not) namn.

Det kom upp massa bilder på mig vilket var lite skoj MEN det va inte det jag skulle komma till utan det var ett inlägg som kom upp från Idas blogg. Hon skrev det i januari så det e ju gammalt inlägg men jag blev så rörd när jag läste det att jag nu sitter *host* förlåt ligger ner här i min säng med tårar (ta det inte fel, det e glädjetårar) som rinner längs min kind och mitt leende e lika stort som på den gladaste smileysen ni kan hitta.

Inlägget hittar ni här men ska även citera det här på min logg för jag vill verkligen alla ska läsa vilken underbar vän jag har som skriver så underbara grejer om mig.



"Vid sånna här tillfällen så tänker jag verkligen hur lyckligt lottad jag faktiskt är för att jag har Annika Kristiansson som min absolut bästa vän. För även om jag känner ibland för att verkligen slå henne så hårt att hon typ blir medvetslös (på riktigt! hehe) så Älskar jag henne överallt annat på denna jord FÖR att hon skulle aldrig och märk mina ord när jag säger ALDRIG snacka skit om mig för då säger hon det TILL mig MEN framför allt så skulle hon aldrig hugga mig i ryggen!



Och det för mig kära gott folk

Är äkta vänskap!!!"



Jag är så otroligt glad jag har min Ida. Hur oeniga vi än är och hur mycket vi än tjaffsar så vet vi att det går över lika fort igen. Älskar min Idahoo! Kan inte ha roligare än när jag e med henne. Utan Ida vid min sida känner jag mig inte hel.

eliten som vi så fint kallas oss sen vi åkte till Gran Canaria
BEST FRIENDS 4-EVER

Vår första bild vi tog ihop!
o tänk så många vi tagit efter det
o hur många fler det kommer bli!

Bloggar och problem

Har ni tänk på en sak. Alla de stora bloggerskorna har oftast lyckliga förhållanden och skriver om hur lyckliga de är och vad de och deras pojkvänner gjort.

Varför är det ingen som skriver om sina killproblem, för alla vet att de få som inte har lyckliga förhållande har problem med killar som behandlar en som skit. Eller nej alla har nog inte problem med att vara singlar men hälften av de som är singlar vill hitta någon och det kan vara en jävla karusell tills man hittar den personen.

Aldrig att man läser om tjejer som dejtat den killen där men det ej blev något och sen dejtat nästa osv. Då väljer vi att hålla tyst istället och låtsas som allt är frid och fröjd och att man lever i celibat. Klart att man inte vill skrika ut ifall man ligger med olika killar men visst hade det varit spännande att läsa om tjejer som är singlar som går på olika dejter och träffar killar? Eller??

Jag själv har otur delux med killar vilket jag tror ni märkt. Får tyvärr lätt känslor och blir sårad varenda gång. Alltid när jag tror mig ha träffat en bra kille visar det sig vara det största praktsvinet av dem alla. Man önska ju man kunde skriva allt i bloggen men man vill ju inte blotta sig för mycket.

Vet dock att någongång, vet inte när men någongång kommer jag träffa prins charming och han kommer ta mig med storm. Eller är det bara jag som drömmer mig bort i en värld som inte finns?? Jag får väl göra som resten av jordens befolkningen och spela jävla spel för att lura till mig kärleken. Vill inte det ska vara så, men verkar vara det enda sättet som funkar.

E jag djup nu? Haha, sorry jag bara kom in ett litet stim av ärlighet!


gulligt?

Fick den här av en kille. Måste säga att det fick mig att le även om jag va sjukt irriterad precis innan jag öppna den.


Han försöker ju iallafall! Haha!


gone

Kollar igenom massa youtube klipp och hamnade som vanligt på massa klipp från idol.

Var tog den här killen vägen? Älskar hans röst!!

 


if its kills me

Kan inte sluta lyssna på denna låten!


bläääääääääää





Killar, slutar aldrig att förvåna en!




FUCK OFF!!!





yummmie

Ni som kollar på One Tree Hill kanske inte kommit såhär långt in i serien men ni ska veta vilken snygging som är med i serien nu. Jag tycker han e sjukt het. Clay heter han i serien och spelar Nathans sport agent. Blir nästan lite kär när jag tittar på serien. Inte bara utseendet utan också hans sätt att vara på.


Mums! Ögongodis=) give me some of that;)




telefontider

Vad irriterad jag blir.

Har tid hos gyn imorrn då jag ska skaffa p-spruta tänkte jag och ska få lite mer information angående det och så. Har en tid kl 9 som jag bokade in så smart så jag skulle hinna till jobb direkt efteråt men nu ser jag i kalendern att det blivit avbokningar på morgonen och jag börjar inte förrän 12. Dessutom ska jag lämna in min bil och den lär inte va klar tills imorgon bitti vilket gör att jag får gå till jobb, lämna kenzo, gå till gyn och sen tillbaka till jobb.

Tänkte då att jag skulle avboka tiden hos gyn och ta den en annan dag istället men då har idioterna bara telefontid mellan 8-10. Förstår att själva gynekologerna och barnmorskorna inte går att få tag i men där borde ju finnas någon som kan svara i receptionen. Så man kan ändra sin tid eller om man har några frågor. Att ha öppet telefonen 2 timmar om dagen tycker jag är löjligt, tänk på folk som kanske arbetar så och verkligen inte har tillgång till en telefon, hur gör de?

Pratade dock med mamma precis och hon sa att jag kan nog maila dem för att ändra min tid. Hoppas jag inte blir debiterad för det bara.




projekt avfärgning and cleaning

Förlåt att jag ej skrivit idag men inte haft nån aning vad jag ska skriva om förutom halloweenfesten och drar mig lite för att skriva det inlägget då det är 1 miljon bilder som ska upp och det tar evigheter.

Inatt började jag skrubba badrummet. Hela badkaret och väggen var rosa från hårfärgen jag hade i lördags. När jag va klar med det fortsatte jag och städa resten av lägenheten. Då klockan var över midnatt vågade jag inte sätta på dammsugaren så det gjorde jag när jag kom hem från jobb idag. Så nu är här skinande rent och tom rentvätten är ihopvikt och på sin rätta plats i garderoben. Jag är mästare på att låta min tvätt ligga kvar i den fula ikeapåsen slängd inne i hörnet av mitt sovrum. Orkar inte vika grejerna så de blir liggande där. Jag vet jag e lat men har aldrig påstått jag varit perfekt iheller=P

Då va det de här med den rosa färgen i håret. Va sjukt nervös när jag tittade i spegeln efter första schamponeringen. Det mesta va borta men fortf rosa. GAHHHHH! Schamponerade det igen och då gick allt bort, gjorde tom en tredje gång för att va 100 på att inga rosa rester skulle va kvar. Kul om man kommit med rosa hår till jobb idag. Haha, nog populärt!=P

from pink...

...to blonde..



...in an instance...


hahaha

Ida filmade tydligen mig igår på cardinal. Fyyyy fan va jag va full. Haha, men jag hade skitroligt. Min klänning gick dock sönder i bandet men det går ju att fixa med lite nål o tråd. Det ser lite konstigt ut på filmen men Ida filmade när jag upptäckte den gått sönder så försökte laga den. Gick sådär=P haha

Om ni vill se filme klicka HÄR!


har badat...

50a30a84eadcf54c2fa6f196783ffbbe.png

har badat kenzo.hjälpt ida att flytta. Håller på o tvättar, nu e det bara städningen o projekt få ut rosa färg ur håret kvar sen e denna söndagen slut. Rolig söndag faktiskt. Not. Blä


full igår?...

33e7cae0cf9488afd62c2fdbd3f1c93a.png

full igår? Nej inte alls. Gick o la mig med smink o allt. Såhär död e jag på riktigt asså. Ska snart hjälpa ida o flytta. Mardröm men vad gör man inte för sina vänner. Hur fan ska jag få ut den rosa färgen ur håret? Ångest


RSS 2.0