DA cake

Om jag o Jonas hade varit tillsammans hade jag nog kunnat utses till den bästa flickvännen in da world;) Haha nä skämt o sido. Jonas hade namnsdag så jag gjorde faktiskt en tårta till honom. Snäll jag e va? Såklart gjorde jag min specialare. Det är en tårta min vän Nina lärde mig när jag va tiny. Vi gjorde den på kråkön o den har lixom etsat sig fast i hjärnan på mig o gör alltid den när det väl ska ätas tårta. Finns ingen godare.



Receptet kanske ni vill ha?? Here u go!

Tårta

  • Tårtbotten i 3 delar
  • grädde
  • chokladpudding
  • banan
  • frysta jordgubbar
  • kiwi
  • färska jordgubbar till garnering
Ta en tårtbotten o lägg på en tallrik. Bre ut chokladpudding o lägg en tårtbotten till. På det lagert kletar man på mosad banan o jordgubbar. På med sista tårtbottnen o klä hela tårtan med grädde. Garnera den hur du vill men jag brukar ha kiwis o färska jorgubbar. Man kan även ha banan på sidorna o riva lite choklad ovanpå. ÄT O NJUT!!!!!





kan man jobba ihjäl sig?

Nu är jag kanske lite väl dramatisk med min rubrik men igår när jag gick o la mig kändes det som jag inte gjort annat än att jobba den dagen. Måndagar har jag alltid myk folk på kliniken o efter helgen har man o göra. När jag kom hem hade jag först naglar som bokats under dagen. Sa egentligen till mig själv att jag skulle ha en nagelfri kväll innan operationen men det gick ju sådär. Efter naglarna kom en tjej som skulle sätta på fransar. Det tar bara ca en halvtimme så kände likadant där att det va taskigt o låta henne vänta mer än en vecka, med sig hade hon sin kompis som ville disskutera naglar. Det slutade med att vi fixade hennes naglar vid halv 10. Annars hade jag fått göra det på onsdag vid 9 tiden o då hon ändå va där kunde jag likabra ta det direkt. När jag va klar satte jag mig ner en halvtimme i soffan en gick jag o la mig.

Måste tänka på hur bra pengar det är. Räknade ihop på ett ungefär hur myk pengar jag tjänat denna månaden o på bara naglarna e det minst 9000 kr. Då har jag ba räknat vad jag tar för nyt set o inte vad alla dekorationer kostat. Sen har jag haft en hårförlänging o 2 ögonfransar så blivit myk extra pengar denna månaden.

Orkade inte ta bilder på naglarna igår då jag bytat min telefon. Har min gamla ericsson o den tar ej så bra bilder så struntade i det. Gjorde inget speciellt, det första setet gjorde jag rosa glittertippar med svarta blommor på o andra setet gjorde jag vanlig fransk med rosa glitterrand i smilelinen så inget jag inte gjort innan=)

Tog däremot bilder på sannas naglar i söndes. Vanlig vit fransk med lila stjärnor på.




Gästspel på Le Cardinal

Ja då va det väl dags för mig att stilla er nyfikna själar som undrar hur i HELVETE jag o Ida hamnade bakom bardisken på Cardan i lördes.

I torsdes efter en flarra vin bestämde jag,Ida o Patrik (ägaren på cardan då) att vi skulle jobba i lilla baren på lördagen. Det lät ju skitskoj o jag o Ida va skitglada, PÅ FYLLAN!!! Dagen efter kom ångesten men då vi båda va bakis o skakis tänkte vi inte på det så myk förrän lördagen va kommen. Då fick jag ett mess av Ida där hon frågade om jag verkligen fatta vad vi gett oss in på. Jag va helt 100 på att det inte skulle bli av o jag var som en trotsig 2åring där ett tag o sa till Ida att jag vägrade.

Efter myk påtryckiningar så masade jag mig ändå dit o måste säga jag va lite smått nervös. Jag har ju inte stått i bar på länge.

Nixa tvinga på oss varsin äcklig jävla vodkashot med tippex i? Haha, den hette tydligen nått med snow o fanns på riktigt. Trodde först det var nått sjukt påhitt o man typ skulle bli helt vit runt munnen eller på tungan eller nått. Den var sjuukt äcklig o jag klöktes som vanligt. Har svårt o shotta. Klöks för fan ba jag sväljer en tablett. Men va ju tvungen att ta den för annars blev man inte välkomnad in i cardans gäng. hahahhaa.. Det var tydligen en shot alla tog första gången de jobbade där. Äcklig va den iallafall!!!


Kvällen flöt på bra o vi hade faktiskt skoj i vår lilla bar. Trångt men ändå skoj! Blir säkert fler ggr men nu ska först näsan opereras o ska ju ej ut förräns mitten på maj så inget cardinal på ett tag, varken fest eller jobb!


Titta där e jag o Ida jobbandes i bakgrunden. Haha. Nikolas osså med i ett litet hörn!

luktar gott

Förra veckan fick jag hem mina 2 parfymer jag beställt. Gick först o lukta ut dem på åhlens sen när jag bestämt mig vilka jag ville ha ba klicka jag hem dem på nordicfeel. Fri frakt o så fruktansvärt bra priser. Ca 550 svenska kr för båda parfymerna o jag skulle tippa på att det hade gått på minst 900 spänn på kicks eller åhlens. Så vet man vilken doft man gillar så klicka hem den istället o få den hem i brevlådan. Supersmart!

Britney Spears parfym har jag haft många ggr o tycker det är en bra vardagsparfym. Det var halva priset på dne så kunde ej motstå=P

Escada - ocean lounge är en supergod somrig doft. Jag tyckte först den var liite väl somrig när jag testade den på Åhlens men den satt lixom kvar i min jacka så varje gång jag hade jackan på mig luktade jag så himla gott. Den växte på mig o håller sjukt länge på mig så den passar nog min hud.


sssssssooooooollll

Åhhhh vilket underbar väder det är idag.

Kommer berätta om helgen imorrn på jobb då jag har mer tid. Kan tänka mig ni vill veta om min o Idas gästspel i lilla baren på Cardinal.

Idag har jag varit o gjort av med massa pengar. Har köpt grejer till min lgh så nu ska det bytas handtag på skåp o fixas i badrummet. Skulle köpa skoställ på ikea men såklart va de svarta slut så får åka dit en annan dag. Det är så irriterande när man väl tagit sig ut dit o slåss bland alla idioter så har de inte grejerna på lager!!!

Nä får berätta mer imorrn för nu ska jag ha naglar sen ska jag faktiskt göra tårta. Varför får ni osså veta imorrn;)

Ha en fortsatt trevlig söndag

Dont u just LOVE the sunshine?!?

dekorationskurs

Jag e sååå frukteligt förvirrad.

Fick mess av Chez igår att hon skulle ha en liten dekorationskurs idag o då jag bokat naglar kl 12 va jag tvungen att ändra det. Hade glömt o ta min kunds telenr så sökte överallt efter hennes nr o till sist fick jag tag i det=P

När jag väl sitter nere på kursen så får jag ett samtal av en annan tjej som säger
- hej jag ska göra naglar hos dig nu

FAN! Jag har tänkt att den tjejen jag ändrade tiden med skulle komma lördag men nää det va ju söndagen. Så jag har ändrat tid med fel tjej. Det va ba att traska (läs springa) hem.

Men hann va på kursen i nästan 2 timmar så fick lite ideer iallafall;)

Här är naglarna jag gjorde idag





Glömt lägga in bilderna på Annas naglar som jag fixade i torsdes! Här är dem;)



Älskade skaldjur

När jag ätit räkor en dag vill jag äta det i flera dagar. Får lixom smak på det o e sugen hela tiden. Ida tog ju med sig en påse i torsdes o igår efter jobb va jag tvungen att åka o köpa en påse till. Det e sååååååååå gott. Sitta o pilla o sen göra sig en macka med räkor,ägg o citronmajonnäs. Åhh nu blev jag sugen igen.


Hell NO

Jag vill inte o tänker inte skämma ut mig på cardinal ikväll. Det bestämdes på fyllan o nu e jag nykter o HELL NO. Vill INTE!

Ni som ej förstår vad jag syftar på så bestämdes det i torsdes att jag o Ida skulle jobba i lilla baren på Cardan ikväll. Varför sa vi det? Jag står hellre på andra sidan baren men idag vill jag ba va hemma o lägga mig i tid för har mycket att göra. Lägenheten ska fixas o jag har naglar imorrn tidigt.

Måste kunna dra mig ur på nått sätt.. frågan e ba HOW???

Ok jag har jobbat i bar innan men känns ändå annorlunda o jobba på
Gran Canaria än på Cardinal. Som jag sagt innan, JAG VILL INTE!!

jag döööööör

Jag e såååå bakis.. det går ej över. Har tom försökt äta en billys panpizza. De e så feta o sliskiga så trodde jag skulle må lite bättre men ikke. Som jag ska götta ner mig i min soffa när jag kommer hem. Slutar om 1 timme o jag längtar så sjukt myk.

ska först till posten vid rönnowska o hämta ett paket. DONT ask me varför den kommit dit där o har ingen aning om vad det kan vara men men spännande.

Går o dör snart!!!!!!!!!!


I wish

Jag önska jag låg i min säng just nu!!!!!!!!! Hade paris hos mig inatt, när jag vakna låg båda hundarna intill mig o mös.


Kenz i sin vanliga ligga på rygg ställning. HAhahah


baaaaaaaaaaaaaakis

OHHHH lord va jag e bakfull. Hur kan man må såhär dåligt?? Tog taxi till jobb o kändes som jag skulle spy på vägen. Men jag hade skoj igår..eller? Haha.. tror det!

Jag o Ida hade räkkväll först innan vi drog till Patrick där vi drack lite o sen vidare till zoobar o sist vårt älskade Cardinal!!

Ber er som vanligt att kolla in min frus blogg angående kvällen. Ligger alltid lite roliga bilder från kvällens gallaj=P
Själv e jag kass alaine på att ta bilder. Vad hände med papparazzi anka?


Min frukost idag består av gifflar o mjölk!!! GOTTTTT

lite deppig

Känner inte alls för o blogga idag


Vet inte varför men jag känner mig frukteligt deppig idag. Borde se fram emot att gå ut ikväll men inte alls sugen. Kanske blir hemmakväll istället. Vet ju fler som ej va sugna så kan man lika väl stanna hemma o spara pengar istället för o tvinga ut folk eller sig själv. Vi får se, ska hem o göra naglar sen ikväll så får se hur man känner sig efter det.

Blev jätteledsen att så många tyckte mitt hår skulle va blondt=( Trodde faktiskt inte folk tyckte det. O att jag fick stor näsa i mörkt hår? Tur man ändå ska operera den om en vecka då. Man ska kanske ej ta åt sig men känns ba som jag gått med fel hårfärg ett år då. Hmm förvirrad. Mitt hår mådde inte speciellt bra när det va så blondt men behöver ju inte blondera det sååå myk som jag gjorde förra gången. Det va ju inte direkt meningen att jag skulle bli så helblond. Jävla frisör som pajjade mitt hår.=(

Så gott folk det blir nog inga fler inlägg idag om det inte e så att jag blir på bättre humör.











Våffeldagen

Vafan jag har missat det är våffeldagen idag=( Vill osså ha våfflor med sylt o grädde på=( Jag som jobbar heeeela kvällen, nu blev jag superledsen=(

Nån snäll själ som vill komma med våfflor till mig??=P


e det sant?

Fick denna kommentaren angående bilden jag la ut under den senaste listan jag gjorde

Anonym om its a list!!:

Hejsan! Vill bara säga att du är riktigt snygg där på den bilden =) Såå mkt bättre i blont hår =) Kram


E det sant??

Fått höra att jag e så fin i mitt mörka hår men börjar ju tvivla. Ska jag göra det blondt igen?

Blond



Eller

Brunett




myk naglar nu

Min kalender e full, har så myk nagelkunder nu men det är såååå skoj!

Igår kom en gammal klasskamrat på besök med sin arbetskamrat som ville göra nails. Har nog inte sett henne på sådär 10 år så det va riktigt skoj o träffa henne o höra vad hon gjort sen vi slutade 9an. E det inte dags för reunion snart? Hade vatt sjukt skoj!!

Gjorde vanlig fransk med lite stenar o även 2 egengjorda blommor på långfingerna=)






Vad tycks??

its a list!!

Anna-viktoria blev utmanad men glömde att utmana vidare så nu snor jag hennes utmaning för att utmana vidare;)

Vilken låt tycker du verkligen inte om?

Beyonce - All the single ladies

Vad har du på dig just nu? 

Svarta jeans, svart topp med lila sidenband under brösten o mina coooola rosa reebook gympisar!

Tar du ofta tupplurar? 

Nej jag kan aldrig sova mitt på dagen

Vem kramade du senast? 

Min vovve

Vad åt du till middag? 

Åt lite godis till middag igår=/

Vad köpte du senast?

En mascara på nätet

Vad lyssnar du på just nu? 

Mix megapol

Vilket väder gillar du mest? 

Sol o värme

Vad finns på ditt nattduksbord? 

Min klocka o smycken jag använde dagen innan. Lite hårnålar o gummiband osså.

Säg något till personen som utmanade dig: 

Ingen som utamana mig så what to say?;)

Favorit-resmål?

Spelar ingen roll, ba det e varmt! Men skulle vilja åka till Australien o Thailand.

Nämn några saker du inte kan leva utan:

Coca cola o min fru Ida.

Vad skulle du vilja ha i dina händer just nu?

En varm kopp te

Om du skulle bli förvandlad till en kändis av det andra könet, vem skulle du vilja bli?

Nån snygg skådespelare, vet dock ej vem.

Vad är ditt favorit-te?

Gillar nästan alla frukt-te

Vad skulle du vilja bli av med just nu: 

Mina ledbesvär=(

Om du kunde resa varsomhelst i världen inom en timme, var skulle du resa?

Australien

Vem skulle du helst vilja fastna i en hiss med? 

Nån heting;)

Vad ska du göra nu? 

Sätta på kaffe till mina kunder sen göra frukost till mig själv.

 

Nu utmanar jag vidare; Ida, Agnes, Daniella, Emma, Erika varsegooooda

 

 

 


its THE nails!

Igår fick jag testa min nya gele. det var Anna som var min försöks kanin o de blev sååååå jävla cooooola. LÄTT jag ska ha det geleet på mina egna naglar i sommar. Tänk när man e solbränd o har lyyysande orangea tippar. Så jävla coooooolt!!

Kolla som de lyser i Uvljuset. De lös riiiktigt myk. Ravenaglar






Efter dessa ravenaglarna fick jag besök av Johanna o hennes naglar gjorde vi osså glittriga fast inte riktigt lika lysande. Men visst blev de osså fina=)



Johanna råkade stöta i den ena nageln inne i uvlampan o då det blev helt
utsmetat fick vi lösa det med en liten blomma. Tur man e påhittig=)


På tummarna satte vi osså söta små blommor.



vad hände med våren?

Jag trodde verkligen våren va på väg men när jag tittade ut genom fönstret precis så SNÖADE det???

Vad händer?????????

Kan det sluta va kallt o låt det bli varmt eller iallafall varmare. Trött på kyla,blåst o snö nu!!!!!

Lyx dig Erika som drar utomlands imorrn. Kommer sakna dig. Pussssss


like a old train station



Jag har en sån här klocka hemma men aldrig haft nånstans o sätta upp den.
Visst e den cool?

Hoppas jag hittar ett bra ställe i min nya lgh så jag oxå kan få upp min.

Fick den i julklapp när jag jobbade på Ur o penn. Vi köpte alla varsin julklapp
sen skrev vi alla namn på varsin lapp o sen fick vi dra vems klapp man skulle få.
Jag fick den finaste presenten måste jag säga ;)

Klockan på bilden tillhör min kära fru.

hungrig

Min farmor kom förbi med mat som hon hämtat hos min pappa. Det va rester från när de hade folk hemma i lördes. En skaldjurslasagne. Asså det ba smälte i munnen. Såååå förbannat gott! Tack Mamma!

O det kunde ju ej komma mer passande då jag glömde maten jag fick av Ida hemma i kylskåpet. Alla e så snälla o ger mat till mig=)

I lördes fick jag ett mess av Ida där hon frågade om jag ätit eller om hon skulle göda mig. Haha.. som jag skrattade. Min lilla Ida e så duktig på att laga mat. Ska tvinga henne laga mat till mig varje dag när jag e sjukskriven o in pain=)


chris crocker

Asså alla har vi ju sett videon "leave britney alone" men OMG jag har suttit hela dagen o tittat på youtube klipp med denna sjuka människa. Han e helt loooost i en brödrost o borde fan söka hjälp!

Men fy fan va man garvar!!!

 

snyft

Sitter här på jobb o tårarna ba rinner ner från kinderna. Gud vad jag e bölig men herre min gud va sorgligt Greys Anatomi va idag då. Tur jag ej har en kund förrän kl 14 för de hade nog undrat om jag satt här o snyftade när de kom innanför dörren. Haha.



Jag har så frukteligt ont i min högra handled, fått tabletter av en kund här på kliniken som tydligen ska hjälpa. Tyvärr sa han att det kan bli värre ibörjan då kroppen rensas på gifter som finns i mina leder. Jag har sååå ont i mina leder o är bara 25 år gammal. Läkarna gör ju ingenting men snart måste jag söka hjälp igen för det blir bara värre.

Måste kolla min b12 osså. Glömmer ju för fanken allt. Idag gck jag o tänkte hela morgonen att jag ej fick glömma mjölken o maten jag skulle ha med mig men när jag va halvvägs till jobb kom jag såklart på det. Så nu har jag inget o äta idag o har 2 nagelkunder ikväll så hinner ej äta då iheller. =/ Men men har lite knäckebröd jag kan mumsa på..gott.. NOT!!! Haha.

Nu ska jag göra mig en kopp te.

seyonara eller hur det nu stavas=)

 

When I grow uuup

jag har nog redan lagt in denna låten en gång innan på min blogg men jag blir så glad varje gång jag hör den så jag lägger in den igen...

Ungen sjunger ju såååå gulligt!=P


tar det aldrig slut?

Shit va jag skriver många inlägg idag! Har nog aldrig hänt att jag skrivit så mycket o på en helg dessutom.

Ville ba berätta att jag sitter o kränger en påse Ahlgrens bilar mjölkchoklad splachade=) Såååå goda.

Frestar jag er? Liiiite va?? Bra då e jag nöjd!


Puss på er;)


suck and blow

Satt o läste lite bloggar när jag hittade ett inlägg om en shot som finns i Usa. Så ballt! Undrar om de kommer komma till Sveriges nattklubbar?







Kom o tänka på de här små flaskorna Flügel vi shottade när vi bodde på Gran Canaria. Det var nog nått tyskt påhitt. Smakade som redbull vodka med tranbärsjuice i.



bakis!

Idag mår jag som jag förtjänar! Ska faktiskt bli skönt att ta ett break från festandet o vila i 1 ½ mån. Får se om man får abstinens. hhaha det var nog flera år sedan jag inte va ute på 1 ½ mån. Ganska tragiskt ändå tycker jag. Men så e det när man ska ligga på topp;)

Nu ligger jag o Kenzan o sover i soffan..helt utslagna!


fint besök

Häromdagen kom Emma o Tindra på besök på mitt jobb. Skoj o träffa henne. Sen hon bestämde att ej göra naglar längre träffas man inte lika ofta. Får bli ändring på det nu till sommaren. Då får vi ta våra små bebisar på massor med långrundor i pålsjöskog! Varje gång jag ser Tindra blir jag sugen på en pomme till men det passar sig verkligen inte nu men längre fram då SKA jag min cremefärgade pommis!

Älskar min Kenzo men kan man göra annat än o smälta när man ser den här lilla flickan??


linslus

hittade fan-tom-en en bild till på mig o Idaho. Denna bilden har nån från Miloo.se tagit. Nog snyggt när klänningen åker ner o man ser bhn.. NOT.. ser fan trashigt ut. I dont like!!!!!!!!

Som vanligt med varsin "Annika" i handen=P


party party

About helgens festligheter ber jag er snällt o gå in på Idas blogg för uppdatering. Hon mobilbloggar ju så där händer det grejer när man e ute.

Tog jag några bilder igår? hmm kommer ej ihåg men pallar inte gå o hämta kameran så ni får klara er med Idas bilder sålänge så återkommer jag ikväll eller imorrn angående mina mingelbilder=P

Sålänge kan ni ju alltid skratta lite åt denna bilden som togs av efterfesten igår. Hur FAN ser man ut. Ser jag ut så?? Hahahah.. OMFG!


kändis!?!

Det sjukaste hände mig igår. Skulle gå ner från trappan på cardan igår o där blev jag stoppad av 1 tjej som utbrister glatt

- Din blogg läser jag varje dag!

Nu förstår jag hur kändisar känner sig=P Haha kanske inte riktigt men som blondinbella kände sig ibörjan av sin karriär kanske?;) Det var riktigt skoj iallafall o beröm för mina nageljobb fick jag osså. Hon o hennes väninna tog mitt nummer så vill de göra naglar skulle de bara höra av sig. Ser fram emot det! Läser ni detta så skriv en kommentar vettja=P

Tycker fler läsare ska kommentera. Har ändå lite mer än 100 läsare varje dag o det e såååå skoj när man öppnar sin blogg o ser att nån kommenterat! Så börja kommentera kära läsare!


Vill bli lika känd som Paris Hilton;)

Hoppa Hulle hulle

Allt började med det här inlägget av Erika. Efter det har det bara fortsatt o fortsatt  o fortsatt. Helt ärligt kan man göra annat än o lägga sig ner på golvet o asgarva?? Kanske ba jag,Ida o Erika som tycker det e skoj men det e helt fantastiskt roligt o jag kan ej sluta garva.

Hoppa Hulle hulle hulle!!!

HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAH





what to do???????

Sen jag kastrerade Kenzo har han börjat skälla på allt. På jobb skäller han hela tiden o det e skitjobbigt för fortsätter han kan jag ej ha med han. Nu längtar jag till 17 Maj för o se om hundpsykologen kan hjälpa mig.

Brukar säga till folk på jobb att jag ska sälja han till araberna på Ga torg. Haha.

Men visst kan han va söt osså mitt lilla monster. Men Skenet bedrar! Haha


blocka?

Hahah. Min vän Erika e för rolig. Idag fick jag lära mig ett nytt ord. BLOCKA.
Wtf tänkte jag när jag läste det o alla möjliga grejer kom upp i hjärnan på mig. Blocka folk på msn va en av ideerna=) Haha. Tänkte varför ska hon göra det??

Men nej, fick det så fint förklarat att blocka är när man letar efter grejer på blocket. Haha.. saying what? Finns det tom ett ord för det lixom. Haha. Som jag garvade men Erika e ju Erika.

De säger man lär sig nått nytt varje dag...=P

Söta Erika o min lilla bebis. Erika älskar min hund! Hon kan få han ..
iallafall när han e jobbig o går en på nerverna! Haha

e ni vakna???

Idag gick jag upp kl 10. Känner mig duktig faktiskt=P Jajaj jag vet att jag kommer få massa kommentarer från tex Ida o Erika att de va uppe fllleeeeeerra timmar innan mig men jag e ju ledig o de jobbar. Hehe, måste säga att jag ler lite på sånt där rete humör! Haha. Nä ba skojja, tycker synd om er mina gummsisar att ni behöver jobba en lördag!

Igår gjorde jag naglar på Sofie


Gjorde en vanlig fransk med 2 dolce gabbana märken på ringfingrarna.




Gjorde 2 M på tummarna. Står för "mamma". Vi gjorde ett litet M på ena tummen
o på den andre gjorde vi ett stort. Sofies egna design på ena tummen=P



Nu kom min nagelkund så höres senare..

BYEEE!!!!

låååååång lista

Har hittat ytterliggare en lista. Den här va meeeegalång..AJ LAJK!

Lovar du att vara ärlig? Absofuckinglutely
Du heter: Annika
Smeknamn: Anka
Låt som när du är ledsen sörjer till? Alla softlåtar bölar man till när man e ledsen!
Beroende av: Godis
Vem behöver du mest just nu: Mina vänner
Vad tror folk om dig? Bra hoppas jag? Men jag tror folk tycker annorlunda om mig tills de lär känna mig. Då älskar de mig=) Haha.. Lite drama queen kanske
Stämmer det? Jo lite drama queen e jag allt men det e vi väl alla;)
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon o mina boobisar=)
Vad säger du för att imponera på någon? Ger personen en personlig komplimang.
Hur imponerar man på dig? Att man är sig själv o har båda fötterna på jorden.
Brukar du skratta för dig själv? Ja speciellt när jag tittar på roliga serier eller roliga klipp. Senast idag skrattade jag åt Clas Malmberg när han sjöng "en kväll i juni" i Så ska det låta. Haha!!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Yes=) Från Ida igårkväll när vi planderade vår lördag!
Var bor du? I Helsingborg
Trivs du där: Hmm Nä inte riktigt.. vill till stora staden o busa lite=P
Äger du några converse: Nej inte äkta, men ska nog köpa ett par. De e fina o funkar alltid.
Sprit, cider, vin eller öl: Cider o vin måste jag säga. Klart jag gillar drinkar osså men dricker jag för myk sprit blir jag konstig.
Brukar du bli för full:Ja det händer
Vad har du för mobil operatör: Tele-fucking-nor
Är du allergisk i mot något: Får VÄLDIGT ont i magen av vitlök men äter dte ändå.. finns det nått godare?
Har du haft sex idag: Nix men ikväll kanske;) HAhahahha
Nästa mål i ditt liv: Flytta till sthlm o plugga till makeupartist
Hur svarar du i mobilen: Hej det e Annika eller Hallå
Vem ringde du senast? Tanja
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: En massa. Hon skulle ut o festa igår o frågad eom jag ville med. Fast det va ju jag som ringde så det va massa annat osså imellan.
Antal timmar sömn inatt: 8-9 kanske
Sov du ensam: Nej men Jonas
Brukar du komma i tid: Ja för det mesta. Kanske inte om det är fest. Då brukar jag köra på att fint folk kommer sist!
När mår du bra: När allt går som jag vill. När solen skiner o jag får ligga o sola mår jag osså fantastiskt bra=P
När blev du fotad senast: Måste väl varit i helgen då. Linslus som man e. Har inte 800 taggade bilder för inegting vettni=)
Hur känner du dig nu: Hungrig men glad för snart e det helg!!!
Vanligaste färg på dina kläder: Black, funkar alltid
Vad tycker du om fötter: Typ det äckligaste som finns. Usch o fy ..
Vad saknar du: Idag saknar jag min Idaho.
Hade du en bra kväll igår: Ska inte klaga
Favorit dryck på morgonen: Te eller stort glas kall mjölk
Rakar du benen: Ehh ja vem gör inte det tänkte jag skriva men kan ju både va killar o tjejer som svarar på detta o sen finns det ju dem som har tålamod att vänta tills det växt ut o vaxa.
När brukar du oftast gå och lägga dig: 12 kanske
Är du blyg? Nej verkligen inte men jag har mina moments där jag kan bli riktigt blyg.
Sysslar du med någon idrott: Ut med hunden räknas det??=) haha
Vill du hellre ha mail än brev: Får man ett brev på posten från en vän eller ett kärleksbrev betyder det jättemyk mer än email men kärleksbrev eller fint brev för övrigt e skoj o få ändå. Händer väldigt sällan. Det enda jag får i brevlådan är räkningar o reklam. O i mailen ba massa skräppost så mina vänner eller hemliga beundrare, snälla skicka mer brev eller mail till mig=P
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag verkligen!!
Har du spytt offentligt: Haha fjortistiden. YES!
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Testa på o ha sex såklart!!!!!!
Är du nöjd med ditt liv: Njae, hade väl kunnat va bättre men hade osså kunnat va sämre så egentligen ska man inte klaga.
Är du bortskämd: I vissa situationer yes
Vad gör du i morgon: Festar med min Idaho.
Vad är det värsta du vet? OTROHET o falska spel.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Ibland massor ibland knappt nånting alls
Vad behöver du just nu? SOL O VÄRME!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Oj va svårt. Kan jag inte svara på såhär rak arm. Kommer faktikst inte på någon för tillfället. Pass
Vad längtar du till? 3e april o min operation=) Spännande
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har många bekanta men få riktigt NÄRA vänner men de få vänner vet jag ställer upp på mig till 100 procent.NO MATTER WHAT, o jag likadant till dem.
Vad använder du för shampoo? Hair restoration clinics egna utan sls o dea. Myk bra produkt men deras balsam e fantomen det bästa jag testat ever. Dyrt jovisst men sooo worth it. Jag betalar inte en krona som tur e=) Haha.
Vad är det finaste du fått? Så fort det är något personligt blir det för stunden det finaste man fått o ingen av grejerna går att jämnföras med den andre
En speciell dag du minns: Oj har måånga o just nu står det STILL i mitt huvud. Ska det vara glädje dag eller sorgedag?När jag tänker sådär speciell dag jag aldrig kommer glömma kommer kvällen då jag fick det hemska samtalet om Ola upp i hjärnan på mig=( För det samtalet kommer jag ALDRIG glömma.
Hur gammal är du: 25 om 2 mån. Ångest
Tycker du om någon just nu: Tycker om många;)
Om fem månader: är det augusti o jag ahr semester. Ida o Anka på äventyr=P
Du samlar på: damm råttor. Har massa hemma..haha
Gröna eller röda äppeln: Bådeoch.. gottit.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ida, blondy eller mamma
Gillar du golf: nä fan va trisst
Vilken tid gick du upp idag: kl 08.54 för o va exakt. Skulle egentligen upp halv men råkade snoooza lite länge.
Har du sovit i din egna säng inatt: Japps as always
Har du strumpor på dig nu: Ja, har nääästan alltid strumpor. Gillar ej o gå barfota. Dont like feets u know
Vad ska du göra ikväll: Först naglar sen kolla på lets dance
Är det okej att gråta: Ja så klart.. Det e bra o gråta ut ibland
När grät du senast: Igårkväll till nått tvprogram som vanligt
Laddar du ner musik och film från Internet: Alltid
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Hoppa upp o ner o skrika=) haha Sen ahde jag shoppat o shoppat o shoppat. Shop til u drop=)
Bär du glasögon eller linser: ibland har jag mina glasögon.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej verkligen inte. Har hellre 5 snygga tröjor en 1 märkeströja
När går du upp ur sängen en helgmorgon: När jag vaknar eller ska ha naglar
Har du piercing: Jappz i tungan, lilla snibben i örat, underläppen o i min nipple. Haft i naveln osså 3 ggr men den vill inte stanna där så gav upp.
Vill du gifta dig: Kanske. Mest för klänningen o håret isåfall
Vill du ha barn:Ja det vill jag men inte nu
Solar du ofta: Går i perioder
Är du bra på att laga mat: Jag e inte dålig men ingen mästerkock direkt
Gillar du att dansa: Jag ÄLSKAR att dansa
Är du flygrädd: Haha nä men jag e tydligen bra på att skrämma upp folk som är det. Sorry Ida
Hur vig är du: Som ett kassaskåp typ
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.
Vilken är din favoritglass: 3 smak med vanilj,päron o jordgubb men en piggelin e ALDRIG fel.
Tror du på ett liv efter döden: hmm både och.
Tycker du om sushi: Sådär asså. Inget jag lägger pengar på. Har aldrig lärt mig äta det. Men får väl testa igen för tydligen ska det ju vara SÅÅÅÅ gott.
Vad äter du helst när du ser på film: Massa skit. Chips med dippa, popcorn, godis.. name it
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja visst gör de det. =)
Har du tandläkarskräck: Hmm nej inte direkt men har ej varit hos tandläkaren sen jag va 19 så kanske får nästa gång jag går dit.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: nattuggla
Vilken ögonfärg har du: Bruna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja mååånga ggr
Biter du på naglarna: Nej, fy va räligt. Fatta myk bakterier där e under en nagel.
Röker du: Slutade för 3 år sedan men feströker. O jag klarar det! STOLT!
Hur ofta tränar/motionerar du: bor på 4e vån utan hiss, räknas det?
Senaste låt du hörde: Takida - Handlake Village. går på rix fm just nu

Vad gör du på helgerna: Festar!!!!!


Tanja min stjärna

Ni förstår nog rubriken när ni ser naglarna jag gjorde på Tanja igår=)






KLANT!!!

Hade precis kokt upp vatten o lagt i en tepåse. När jag skulle ta bort påsen o krama den runt skeden ni vet så den ej droppar då råkar klantarslet till mig själv att välta glaset o jag fick allt över mig. Det va ju sådär skönt ska jag säga er. Först brännde det som satan då det var kokande vatten men nu fryser jag för jag är helt blöt om jeansen=( Tur man har svarta jeans så det inte blir nån synlig fläck. Såg ju ut som jag pissat på mig. Haha.


Freeeeedag

Gud va tiden går fort. Det e redan fredag o helg!!! Så skönt.

I helgen ska jag få rätt på det sista i lägenheten tänkte jag. Har köket kvar med massa kartonger men annars har jag väl fått upp det mesta. Slängt upp en del på vinden osså då jag ej har plats med det förrän jag fått iordning i kök o hall. Undrar hur lång tid det tar innan de tar tag i det? Känns ju inte lönt att sätta upp hyllor, barbord o spegel innan de fixat det.

Lördag kväll ska jag spendera med min lilla älskling. Vi ska faktiskt gå ut en sväng. haha. Ni e inte förvånade va? Det är ju som vanligt. Ida o Anka ska göra stan osäker=)

Saknar min lilla Ida=( Känns som vi ses alldeles för lite. Ska införa en Anka o Ida dag mitt i veckan osså. Det behövs. Ida får laga mat o jag kan stå för skvallret. Hmm?? Vilken skvaller? Jag hänger inte med längre. Får aldrig reda på några smaskiga detaljer längre. Fast ändå ganska skönt. E trött på DRAMA. Vill ba ha skoj=P


Ellen Pettersson/Vöcks

Titta på denna söta lilla flicka!!!



Kan man göra annat än o smälta? Sååååå söt!! Tänk o ha en egen ? Gud va weird! hehe. Jag hade ej vetat hur jag skulle göra.=)

just to remind me

Sofie o hennes man Jonas har dragit till Sälen för o åka skidor över helgen o idag fick jag denna mysiga bild av henne




Inte för jag e så mycket för skidåkning o snö men hur mysigt ser nu inte det ut? Hade ju hellre varit där just nu än att vara här på mitt jobb.

Hon skrev osså att hon o Jonas skulle ej ut o festa på ett tag för de skulle spara pengar men hon måste med ut på torsdag för det är sista gången jag går ut innan min operation o sen blir det inte utgång förrän mitten på maj. Hur ska jag klara mig?=P Men fatta myk pengar jag kommer spara! Masssssor!

The city

Jaha då var man fast i the city nu osså. haha. Jag o mina serier asså. Trodde faktiskt inte det skulle vara så bra då jag tycker Whitney e lite tråkig men såg precis klart avsnitt 3 o nu e jag helt fast! Hennes kille e ju inte ful asså. Så gulligt när han sa han ville va pojkvän flickvän! Helt rörd blev jag! Gillar inte hon Olivia, det är nått falskt med henne. Vad tycker ni?



Nu ska jag fortsätta kolla på avsnitt 4 så blir det inte att jag bloggar mer så vet ni varför!!!!=P

svarta tippar

Har nog aldrig sett så välbehållna naglar som min kund igår hade. Hon hade haft sina i 3 veckor men knappt något släpp o de såg ut som de va max 1 vecka gammla. Hade dte inte varit för hon skulle på bröllop i helgen o därav ville fixa dem hade hon lätt kunnat gå 1-2 veckor till innan refil.

Som jag nämde skulle hon på bröllop i helgen o hon skulle ha en lila klänning med svart spets längst ner så vi gjorde svarta tippar med lila stenar.

När hon kom o berättade hon ville ha svarta tippar tappade jag hakan. Förra gången gjorde hon endast vanlig fransk utan någon sten eller nått pimp så trodde hon skulle gå långsamt fram med dekorationerna men ikke, här går vi på SVARTA tippar direkt=) Vågat o inte minst sagt sjukt snyggt!!!!




svettit?

Det var kanske liiite väl varmt för gåsjackan idag men sen samtidigt vet jag om att det är myk kallare nere vid havet där jag jobbar o sen ikväll när jag ska hem blir det kallt så jag fick stå ut med att se ut som en stoppad gås med solglasögon=)

HÄÄÄRLIGT annars att det börjar bli lite finare väder o solen skiner. Då blir jag på MYK bättre humör o det känns inte lika tungt att gå upp på mornarna.

Fick precis ett meddelande av min chef. 03.45 inatt blev han pappa till lilla Ellen!! Försökte gå in på webbisar för o titta på underverket men då funkar det ej o söka på den förbannade sidan så nu hittar jag inte henne=(  Lägger in bilden på henne så fort sidan fungerar igen=)




spännande

Nu är det 5 min mellan värkarna o min chef rusade precis ut till sin bil för o köra till lasarettet o när han kommer tillbaka har han kanske blivit pappa=)

Nu ska jag äta en avocado med räkrsallad i. Hur gott som helst!




skoooj i ps

Gud vad det e skoj o leka i Photoshop.

Lär sig lite varje gång o denna gången fixade jag huden så den skulle va lite mjukare.


sleep in

så hiiiimla skönt. Idag börjar jag kl 13.00 så låg o drog mig till halv 11=) Nu ska jag ut med Kenzo men först ska jag äta lite frulle.

hörs sen

Dricker te ur min söta Ior mugg=) Har palle nuh som jag kallar han för,
tiger o Nasse osså. De e så sööööta!

Its back!!!!!!!

Mina favvisserier e tillbaka=) Hunnit kolla på Gossip men blev lite besviken=( För att vara första avsnittet sen pausen va det inte ens spännande=(

Ska kila iväg o handla en baguette på bageriet mittemot. Kanske lilla Nina jobba så man får träffat henne. Det var alldeles fööööör längesen man såg henne=(

Nina o Ida goes crazy på en fest hos mig=)

Sen blir det OTH för hela slanten.. åhh längtar! Hoppas det är mer spännande än Gossips premiär.

Sen blir det hemgång o naglar ska fixas.

Hörs imorrn!!!


glitter

Funderar på att buda hem dessa glittren på ebay. Tycker de ser så fiiina ut=) Vad tror ni, kommer det inte bli apsnyggt o ha tex den ljusblåa/turkosa färgen på tippen i sommar??






i just love it

Hittar ALLTID massa roliga umaningar o listor på Anna-Viktorias blogg. =)

Senaste

1. Kompis du träffade: Ida igår på väg hem från Konsum=)
2. Personen du pratatade med: Kunden som precis gick härifrån
3. Du fick SMS av: av Anna i gårkväll ang att jag ska laga hennes nagel som en ölback attackerade=)
4. Du kramade: Jonas

Idag

5. Kläder: Lila jeans o en svart tröja
6. Bättre än igår: Att det är tisdag, alltså en dag närmre helgen!=)

Imorgon
7. Är det: onsdag
8. Planer: jobba sen ha naglar på kvällen
9. Något tråkigt som händer imorgon: Att jag jobbar heeeeeeeela dagen o kvällen

Favorit

10. Nummer: har egentligen bara 2 favvisnr o det är 8 o 9 men skulle jag välja en till hade det nog blivit 4
11. Färg: Svart, rosa, lila
12. Årstid: Sommar!No doubt about it!!!!!!
13. Saknar du någon? Ja gör jag=(
14. Humör för tillfället? Trött som vanligt


Frågor och svar
15. Det första du gjorde I morse? Gosade med Kenzan
16. Vad åt du sist? nån köttfärsrätt med dill i. Fick receptet av Ida o det e skitgott=)

17. Vad irriterar du dig på? När folk inte kommer på bokade tider
18. Tror du på distansförållanden?E man riktigt kär så klarar man det en kortare tid iallafall.
19. Vem tänker du på just nu? Då frågan precis innan handlade om distansförhållande tänkte jag ju självklart på den personen jag kopplar ihop med just distansförhållande.
20. Tror du att personen tänker på dig med? haha nej verkligen inte
21. Vart reste du sist? Sthlm med min Idaho
22. Vad gjorde du igår kväll? Packade upp mina lådor o kollade 2 ½ men=)
23. Liknar du din mamma eller pappa? Hmm liknar ingen men har pappas färger
24. Ler du ofta? Alltid
25. Välj en (kärlek, skönhet kreativitet,): Kärlek tror jag
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Nä jag tro ej på sånt
27. I vems säng sov du i igår natt? Min=)
28. Vilken färg har din tröja? Svart


Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ja har jag
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? många gånger=(
31. Gråter du när du skadar dig?Om jag slår mig riktigt riktigt hårt kan det komma nån tår för det gör så ont men annas skrattar jag mest för jag e så klantig=)



4 things

Fyra tv-program jag brukar se: Lets Dance, 2 ½ men, wipe out, herre på täppan. På tv då, sen kollar jag ju på alla serier som går men de laddar jag ner=) 
Fyra saker jag gjorde i går: Jobbade, lagade mat, packade upp, slängde sopor=). 
Fyra saker jag längtar till:  Till min operation, min lägenhet blir klar, sommaren o min o Idas 50års fest=)
Fyra som står på min önskelista: Möbler till min lgh, pengar till min utbildning, ny bil och ny garderob
Fyra saker jag avskyr: Svartsjuka, när killar spelar spel med en, när man e hungrig o det inte finns nått o äta, falska människor
Fyra saker jag tycker om att göra: Festa, dansa, resa, shoppa
Fyra saker jag åt i går: 4 knäckemackor=)
Fyra bloggar jag utmanar: Ida, Erika, Agnes, Emma


4 friends=)

en sak till...

Sarah Dawn Finers bidrag spelas på rix nu o jag måste säga att jag ahde inte blivit ledsen om den vunnit. Fan va mäktig den e. Gåshud nu på hela kroppen!!!!!!



Superfin text e det osså!

Dreaming, hoping
For another try I’ve been looking, searching
Deeper down inside And if I lose my way
I’ll find another road
‘Cause I can make a change
On my own

I’m moving on
And I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally I’m moving on

Something, somewhere
That I long to find
I am learning slowly
One day at a time
That if I lose and fail I’ll be fine

I’m moving on
And I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally I’m moving on

To a brighter dawn
Gotta take the fight
I can make it right

I’m moving on
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally I’m moving on
Yes, I’m moving on I’m moving on



lördag

I lördes va jag o Ida hos Erika o kolla schlagern. Helt fel låt vann ju men men inget förvånar mig längre när det gäller schlagerfestivalen. Tur va ba att inte den jävla snälla snälla låten vann för då hade jag fan börjat gråta på riktigt. Jaja vi får väl se hur det går i Eurovishion sen i maj. Flipp eller flopp? Vad tror ni??

Själv hejjade jag på Agnes. Kan inte förstå hur hon inte kunde få en enda poäng av svenska folket. Shame on us. Jag ringde o röstade 2 ggr men det hjälpte ju inte tydligen=(



Mer från kvällen får ni läsa på Erikas blogg för det var hon som hade kameran. Hade iallafall en myk trevlig kväll o tack Erika för den goda drinken=)

Skulle ju egentligen ej ut men Erika typ tvinga ut mig så det va ba att åka hem o sätta på sig klackarna o ge sig ut i vimmlet=) Brukar ju inte va svårt att övertala mig o det visste Erika=)



pincett

Jag impulsköpte en ny pincett förra helgen. Tyckte den var cool o sen fick man ju en fn nagelfil till på köpet=)

Den va ganska dyr så hoppas den är bra men jag vet att salonger använder sig av just en sån här pincett så då måste det ju vara den bästa. den kostade fan över 100 spänn. Haha.. Jaja opp igen!;)


buhu ledsen

I lördes tappade jag mitt fina tandsmycke jag fick av Ola för många herrans år sedan. Den hade blivit en del av mig och jag visste att det inte skulle sitta för evigt men jag önskade jag hade kunnat få spara den som ett minne av min Ola.

Glömmer aldrig när jag gjorde den. Jag o Ola va på Helsingborgsfestivalen ihop o där fanns det ett tält där de gjorde sånna här tandsmycken. Detta var 6 år sen typ. Ola fick välja vad jag skulle ha på tanden och vilken tand då det va han som ville köpa det till mig. Han valde en ljusblå sten som satt på högra hörntanden. Vi gjorde massor med roliga grejer den dagen o den dagen kommer jag alltid komma ihåg som en av de roligaste dagarna jag spenderade med Ola. Gud va jag saknar han nu när jag börja tänka på det. E lite gråtfärdig men jag ler ändå.

Nu måste jag gå till tandläkaren för att antingen sätta dit en ny eller slipa ner lite där den suttit för själva botten på stenen sitter kvar på tanden. Är skitfult!!!!!



nya geleer

Va hos Chez idag o handla lite nya produkter då mina geleer börja sina. Det känns i plånkan men får in pengarna fort igen förhoppningsvis. Tyvärr så hade alla produkter höjts en del då dollarn gått upp från 6 till 9. Man kanske själv ska börja fundera på en liten höjning? Är ju ändå billigast av alla jag känner som gör naglar. Ja, vi får se hur jag gör. Än sålänge e priserna samma så ni behöver ej oroa er;)

Köpte 2 nya geleer som kommer bli skitcoola på.

En pärlemogele som kommer bli så jävla fin på och en apcool orange glittergele som man antingen kan ha på hela tippen eller göra små dekorationer med. Kommer bli superfin på sommaren när man e brun=)

syns inte så bra på bilden men de e jättefina i verkkligheten


hårförlängning på tanja

Var ett tag sen jag gjorde hårförlängning faktiskt. Synd för jag tycker det e riktigt skoj. Fler borde göra det=) Kom igen nu tjejer, har ni inte alltid velat ha långt o tjockt hår;)

Gjorde iallafall en förlängning på Tanja igår o som VANLIGT glömde jag ta före bild men det är ni väl vana vid nu? Hittade en söt bild på hennes face men den är ju framifrån men ändå. Hon skulle skicka bild när hon klippt det för nu ser det bara slitet ut o det är föööör långt. Vi satte i 60 cm hår så det blev hår enda ner till häcken=)

En liten förebild


o en ganska dålig efterbild innan det är klippt

lekt i photoshop=)

Hade ingen riktigt bra bild på mig själv osminkad så jag bad Erika om en bild så nu har jag lekt lite med den=)

Orginalet


Sminkade lite


Sen gick jag bananzza o gjorde om hela henns face=)


Lättare o se det såhär kanske




kameran framme

Jag har länge försökt få en bild på Kenzan när han sover med huvudet mellan gallert på jobb. Idag fick jag äntligen en bild..JEEEEEJ!!

Jag ba dör, han e såååå söt min lilla gris.





pom?

Det sägs denna söta lilla varelse som ej kan hålla sig vaken är en pomeranian. Väldigt söt men ser verkligen inte som en pomme.


AAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJ

Lika ont som zlatan!

Fy fan va ont jag har.. typ nära på att dö! Slog i knäet i en jättevass kant o nu bara dunkar det o jag e helt förlamad o kan ej röra mig. Så nu tycker jag synd om mig själv o då får man synda. Synd ba jag inte har nått att synda med=( Vill ju ha choklad eller nått annat sött. Får bli knäckebröd o te istället. Som om det skulle va samma sak lixom=(

Nu e det ett avsnitt av Heroes som gäller..

See ya later

kusin vitamin

Jag har köpt en hel korg med gula kiwis. De e så förbannat goda. Fick höra nånstans att de blandat olika frukter för att få fram denna gula kiwin. För mig det var annanas iallafall. Men kommer ej ihåg var jag fick det ifrån. Goda e de iallafall. Inte så sura som vanliga kiwis.

Ska ta mig 2 st till frukost=) Bra med cvitaminer såhär på morgonkvisten. GAhhhh=)


Erika o Homer på besök=)

Häromdagen va Erika här på jobb med lilla Homie. Kul o se henne då det var en evighet sen sist. Hon hade iallafall köpt kläder till Homie men den ena va för stor så vi testade den på stackars Kenz. Haha. Som han såg ut. Det är ba att inse, min hund ska INTE ha kläder på sig=)




Nått för Paris kanske??=P

hypnotiserad?

Tror han på allvar man kan slappna av o lyssna på han när han  pratar som han gör. Jag började asgarva efter typ 3 minuter. Haha..snacka om att draaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuut pååååååååååå ooooooooooorden!!


talangscout;)

Kallas det inte för det när man letar upp talanger o erbjuder dem jobb?? Jag har iallafall fått jobbet av min chef att hitta snygga tjejer som kan tänka sig gå en underklädes visning på Bahnhof. Det är seriöst asså så inget skämt.

Så känner ni att ni har kroppen som behövs o vågar ge er ut på catwalken med höga stilletto klackar hör av er till mig.


VILL HA

Jag ska nog klicka hem dessa 2 underbara skorna jag hittat. Det svider lite i plånkan men fuck så snygga de är. De rosa e ju ba sååå coola. Tänk till ett par tighta svarta jeans. Så cooooolt.




VAD TYCKS????

Ska jag slå till???

nått för Kenzo kanske?



D.A.P. produkterna används för att hjälpa hunden att känna sig lugn och trygg i sin omgivning.

D.A.P. doftavgivare kopplas till ett eluttag och används inomhus vid bl a skotträdsla (till exempel smällare och fyrverkerier), destruktivt beteende, överdrivet skällande och separationsproblem. Doftavgivaren räcker till 50-70 kvm och en flaska lösning räcker ca 4 veckor.

D.A.P. spray kan användas både inomhus och utomhus vid till exempel bilturer, ny miljö och veterinärbesök. D.A.P. spray kan även användas som komplement till D.A.P. dofavgivare för att förstärka effekten inomhus. Sprayas i hundens omgivning, till exempel i bilburen eller på hundfilten. Effekten varar i 1-2 timmar. Spraya inte på hunden eller i närheten av hundens ansikte.


Hittade detta på apotekets hemsida när jag skulle kolla efter avmaskiningmedel. Kanske det hade funkat för o lugna han när man ska lämna han ensam.

vad tror ni? Är ni skepptiska eller ska jag testa?

Har bokat tid för att träffa en hundpsykolog den 17onde maj nere i Tomelilla. Måste få hjälp med hans seperationsångest. Han blir helt hysterisk när jag ska lämna honom. Tom om jag håller han i famnen så "gråter" han. Tycker synd om han men jag måste ju kunna lämna han ensam imellanåt. Han har börjat skälla mer sen kastreringen osså. Pinsamt då jag har med han på jobb o han får sina utfall imellanåt o det är speciellt när Niklas (min chef) ska gå. Han slutar inte skälla o det kan ju sluta med att jag ej kan ha med han på jobb. Hoppas verkligen de kan hjälpa mig hos hundpsykologen o vis amig hur jag ska träna han för o ej skälla. Behöver en Cesar Milan hos mig=)


nails for u

Gör jag annat än att jobba??

Hade 2 nagelkunder igår osså. Måste köpa massa nya grejer så då e man fattig igen;) Nä men märkte att min uvlampa inte härdade riktigt ordentligt som den ska så får köpa ny. Sen min vita gele börjar sina o behöver några tippar. Sen har jag faktiskt fått en del mail ang fransförlängning så får väll köpa lite nytt av det osså=)

Iallafall så gjorde jag naglar på min bästa killkompis syrra igår.

La ett väldigt diskret rosaaktigt glitter med 3 pärlor på.



Anna hade även med sig en kompis som vi la fransk med crystal glittret




vovve utmaning

ohhh I love utmaningar o love min vovve så detta ska bli roligt=)

Blev utmanad av Anna-Viktoria o hennes vovve Bessie






Vad heter din hund?
Kenzo

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
Ville egentligen ha en tik från allra första början som jag skulle döpa till Bella men blev en liten Kenzo istället. Ingen aning var jag fick namnet ifrån. Mitt ex som jag skaffa vovven med ville döpa han till basket så det va ju tur jag fick bestämma annars hade det kunnat bli pinsamt.=)
När är din hund född?
11 november 2006

Vilken ras är den och vilken färg har den?
Det är en Pomeranian o på pappert står det han är orange sobel o det stämmer väl någerlunda tycker jag. Lite rödare än den orange jag tänker mig.

Vad väger din hund?
3,7 vägde han sist jag kollade. Han e väldigt stor för att va en pom=) I rasstandarden står det att de brukar väga mellan 1,8-3 kg. Men vetrinären sa att han e inte överviktig utan han e ba stor.

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
Köpte han på en kennel som ligger i Oskarsström utanför Halmstad. Pröjsa 15 lax för den lille krabaten. Men det e han lätt värd=)
Varför valde du just den rasen?
Enda sen jag såg "the nanny" har jag undrat var det var för ras CC´s hund Chester var. Jag letade o letade på nätet o till sist hittade jag att det var ju pomeranian. Läst jättemyk om just den rasen på nätet o även köpt böcker så det va ganska självklart jag valde den rasen. Har alltid velat ha Bernasenner men tycker det e en för stor ras att ha i lägenhet.
Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Nix, det hade han ej klarat. Han har damp=)

Är hunden rädd för något?

Han rädd.. hahahhahahhahahha Nä inte för nått faktiskt. Mig när jag blir arg isåfall=)
Vill du ha fler hundar av samma ras?
Ja absolut, var på väg o skaffa en till men det får vänta.

Kan hunden några konster och lydnad?
Ja han e faktiskt duktig. Hade säkert kunna lära han mer men där e det jag som e lat.
Han kan:
-sitt
-ligg
-stanna
-varsegod
-ah ah (jag lägger godis framför honom o säger ah ah så tar han ej den)
-dansa
-rulla runt
-give me 5
-upp o stå
-steppa

Jag utmanar följande:

Ida o Paris
Erika o Homie

Emma o Tindra


jävla hund;)

Min lilla bebis va lite off imorse o kräktes lite=( Han ville ej äta sin mat så jag va tvungen att ta med den. Då jag ej packat upp mina grejer ännu hittade jag ej några plastpåsar att lägga maten i så jag fick helt enkelt ta en av Kenzos bajspåsar.

När jag går från bilen till jobb kommer jag på att jag glömt bajspåse o sa till Kenzo (ja jag pratar med min hund, asg) att han inte fick bajsa förrän jag varit inom jobb o hämtat en men gissa vad hunden gör. Han sätter sitt mitt på trottoaren, där han förövrigt aldrig skiter annars (ska helst vara mjukt underlag vettni.) Jag tittade mig omkring för o se om nån såg mig o klart där kom både en bil och en gående mot mig så vad ska jag göra? Jo jag fick ta påsen jag hade i väskan, hälla maten i handen o plocka upp skiten. Tosig va jag på min förbannade hund som inte kunna göra det lite mer diskret o skita i buskarna. Haha. Vilket i-landsproblem jag ligger inne med.

Hoppas ni förstod att jag inte litterly pratade till min hund o trodde han skulle förstå utan sa det mer till mig själv att Kenzo skit nu inte! Haha.

Nu ligger han o sover så gott inne i sitt rum att jag va tvungen att ta en bild på han. Försöker få en bild när han ligger längst fram vid grinden med huvudet mellan gallerna o sover. Men varje gång jag tar upp kameran så vaknar han o tar bort huvudet. Sjukt vaken hund det där.


mammas naglar

Igår gjorde jag naglar på min älskade lilla mamma o hennes arbetskamrat. Det var första gången hennes arbetskamrat skulle göra naglar så hon ville bara ha vanlig fransk manikyr. tråkigt jag vet men de blev faktikst väldigt fina o jag hoppas hon blev nöjd med dem.

Min mamma brukar jag få pimpa lite men vi gjorde inget avancerat igår för kl blev så myk.

Gjorde fransk med mitt crystalglitter på som blivit väldigt poppis. Men inte så konstigt då det e riktigt snyggt o inte föööör myk. Sen blev hon så impad av mina blommor så hon ville ha 4 st egna=) Gjorde på tummarna o ringfingrarna. Vad tycks??





challenge om när jag va liten

Blivit utmanad igen av Agnes.

Du som liten

1. Vad hette din första bästa vän? Min lilla Ninis från Sthlm
2. Vad hette din första kärlek? Marcus Rönnberg=) Så kääääär jag va i han när jag va liten. Idag e vi jättebra vänner=)
3. Vilken var din favorit rätt? Spagetti köttfärssås som alla andra barn
4. Vilken var din favorit färg? blå har jag för mig
5. Vart bodde du? Först fredriksdal sen dalhem sen flyttade vi till Ramlösa där jag  uppväxt.
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? När vi åkte hem till familjen Hildingssons o jag fick umgås med Natti o bella=) Mina systrar=)
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? Att jag aldrig fick min hund jag tjatade om i 15 år
8. Ville du bli när du blev stor? Austronaut, skådespelare,sångerska, frisör.
9. Vilket godis tyckte du bäst om? hmmm kommer faktiskt ej ihåg men vet jag ej gillade lakrits när jag va liten.

Nu

1. Vad heter din bästa vän? Ida o Blondan
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Beror ju på vad som menas med min kärlek. Nån jag varit ihop med eller bara kär i. Min senaste pojkvän heter Martin iallafall=)
3. Vilken är din favorit rätt? men guuuuud va svårt. Gillar ju massor. Gillar pastarätter.
4. Vilken är din favorit färg? Har nog ingen direkt favvorfärg. Beror ju på vad det gäller. Gillar lila o turkosblå när det gäller kläder. Passar i de färgerna, so I heard;)

Mitt gamla rum.

5. Vart bor du nu?
I min 2a i Helsingborg
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Men OJ, massa ju. Men mina 6 månader på Gran Canaria med Ida kan va det roligaste jag gjort.
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Att min bästa vän Ola valde att försvinna ur mitt liv=( RIP.
8. Vad vill du bli? makeup artist
9. Vilket godis tycker du bäst om? åhhh massa.. choklad e jag svag för. schweizernöt o romerska bågar e ju ba sååååå gott!!

jaha då får jag väl utmana vidare=) Emma, Erika, Daniella o Anna-viktoria känner ni er manade??=) Ni andra som vill får ju självklart osså anta utmaningen=)

the list!

Som vanligt hittar jag massa roliga grejer när jag e inne på Anna-Viktorias blogg o denna lilla listan snottade jag från henne=)

Dagens...

Vill ha: Massa pengar så jag kan göra massa roliga saker.
Klädsel: Lilla klänning o svarta leggins. Silvrigt skärp i midjan=)

Planer: Jobba till 19 sen fixa mammas o hennes arbetskamrats naglar=)
Låt: just nu går "love,love,love" med Agnes i min hjärna. Kanske för jag precis hörde den på radion=)
Händelse: Nina från sthlm ringde=) Hon kommer ner runt kristi himmelfärdsdag=) ska bli såååååå roligt.
Ser fram emot: L word jag snart ska se på
Saknad: saknar blondan faktiskt..längesen nu=(
Längtan: till operationen
Dummaste: glömde t amed mig mat=(
Accessoar: Min nya fina Guess klocka=)

Köp: Inte spenderat en krona idag... änsålänge!
Godis: fan va duktig jag e. Inte ätit godis idag men blev förbannat sugen på choklad just exakt NU!
Humör: Trött (som vanligt) o hungrig.
Tips: Kom o fixa era naglar,fransar o hår hos mig;) Vadå liiite reklam måste jag väl ändå få göra=)
Frisyr: Uppsatt i en tofs
Smink: foundation,rouge o målat i ögonbrynen. Slipper ju mascaran då jag har fransförlängning=)

Beroende: THE HILLS!!!
Tråkigaste: Inget batteri på mobilen=(
Mat: 4 knäckemackor med leverpastej på imorse.
Roligaste: träffa min mammsi ikväll=)
Uttryck: hmmm kommer ej på nått

6e april

Har nu kollat klart på alla säsonger av the hills o sista avsnittet satt jag bölade som en gris. Jag hatar Spencer. Hoppas hoppas hoppas de gör slut!!!!!!!!!

Kollade på preview´n o nu längtar jag till den 6e april då säsong 5 kickar igång. Grät som ett litet barn o just då kom en kund in. Haha. Pinsamt men som tur e så känner jag han så han garvade mest!

The Hills - MTV Shows

bugg o dansband

I lördes va jag o Ida hos lilla söta Sofie i Laröd. Jag o Ida gillar Sofie så myk. Hon e så söt o snäll, man vill ba äta upp henne. Haha. Hennes man Jonas blir nog lite orolig nu när jag o Ida kommit in i hennes liv o snor henne ifrån honom men han har INGET att oroa sig för. Vi vill ba ta ut lilla Sofie o dansa lite=)

Satte i mitt minneskort i deras systemkamera o jävlar vad det blixtrade.

Här e några godbitar från kvällen=)

Jag o Sofie

Andre

Sara o Micke

Micke sitter o funderar=)

VI 3=)

Guldfisken=)

Peace, love and understandning

The girls

Puss på söta sofie

uppe på stolarna o shakar

micke o kling i bakgrunden=)

min söta IDA

party


min älskling

söta söta söta sofie

sjunger för födelsebarnet

vi gratulerar..*sjunger*

visst ska hon leva..*sjunger vidare*

Ida o Titty

sara o Klingen

Fin bild på Jonas

Titty o Jonas up on the dancefloor

det dansades en del

Liten buggsvängom med Jonte

O en med Sofie

Hej=)

Nä älskling jag har inga pengar! haha

Ida o världens bästa Nikolas

Dags o dra ner i stan=)



rosa glitterrand

Haha, lame rubrik men vad ska jag skriva lixom? Kan ju inte alltid ha naglar som rubrik.

Iallafall gjorde jag naglar på Daniella igår o visst blev de flashiga med en rosa glitterand längs med smilelinen=)



cardan

Sällan man blir fottad (stavning?) när man e på cardan!!

Jag o fina Tessan. Så snygg i sina brills!


me,Emmely o Ida.


fängslad

Jag måste vara sjuk.. kan ej slita mig från the hills. Kollat på typ 10 avsnitt idag o känner jag mig själv kommer jag titta på minst 2 till ikväll.

Känner mig taskig som ej bloggar något.

Har iallafall lite nagelbilder att lägga upp=)

I fredes gjorde jag dessa glittriga naglarna. Gillade färgen på det glittret
riktigt myk. Kommer bli skitfint o ha i sommar när man e riktigt brun=)


Lördes va det dags att fixa Annas naglar o hon valde koppar glittret. I like.


Hade helt glömt jag skulle ha naglar i söndes så kl 14 ringde det på min dörr
så ba tur jag va hemma=) Blev riktigt riktigt nöjd med dessa. Det glittret e
sjukt snyggt.


Den fina blomman=)


Såhär blev tummarna =)


Fixade även mina egna naglar i lördes.


De små blommorna har jag faktiskt målat förhand=) Tyckte de va söta


Lite suddig=/


hej halllååååååå

har ni saknat mig nu när jag ej skrivit i bloggen sen i fredes eftermiddag? Dålig stil jag vet men i lördes hann jag verkligen inte o igår va jag ba bakis så orkade inte då iheller.

Så ska försöka uppdatera helgen så gott som jag kan under dagen. Men först ska jag käka frukost. Blir en kopp te o några knäckemackor med levertjottahej på. Titta på ett avsnitt The Hills under tiden ska jag osså göra;)

Hörs snart igen mina vänner.
 

24 minuter...

Jag slutar snart o det ska bli såååååå skönt. Ska iof ha naglar men annars ska jag ba slappa ikväll. Kolla på lets dance ska jag göra o Ida sa nått om att hon skulle komma förbi så det ska bli skojjsigt. Saknar min lilla fru. Hon ska få hjälpa mig bära upp grejer på vinden;)

Har lite beslutsångest vad jag ska göra imorrn. Behöver börja packa upp så det ska jag göra men samtidigt vill jag ut på ikea o andra ställen o titta efter grejer till min lgh. Får se vad jag gör. Har ju bestämt mig för att ej göra nått med lägenheten innan jag opereras så ba onödigt o åka ut o titta för då kommer man ba handla.

Kanske ska dela en flarra vin med Ida ikväll, får se vad hon säger. Hon ska ju jobba imorgon så hon pallar kanske inte.

Imorrn ska jag fixa mina nails btw, och mina fransar. Ser förjävliga ut. Naglarna har jag haft i typ 4 veckor nu o 2 åkte va i flytten o de andra har växt ut så myk så de ser förjävliga ut. Skäms ju när man ska lämna pengar eller dylikt. Får skärpa mig men det tar sån tid att fixa sina egna naglar o det e fanken inte det lättaste. Speciellt om man ska ha dekoration, ibland blir jag så arg för det ej går som jag vill så jag nästan börjar böla. Men brukar ju oftast bli bra till slut.

Här e några av de naglar jag gjort på mig själv



Vilka gillar ni bäst??

Oj va klockan blev myk. Nu ska jag diska sen hem....

Seeeeeeee yaaaaaaaaaaa later

Spencer

Blir myk The hills nu i min blogg men det e ju det jag ägnar mina dagar med.

Ni som tittar på serien, vad tycker ni om Spencer??

Som jag ser det så e han helt psyko o kontrollerande MEN när det kommer till hur han är mot Heidi e han riktigt gullig. Han säger alltid till henne hur fin hon är o hur myk han tycker om henne o när han tom åkte till Colorado för att be som ursäkt. Vem hade inte velat ha de egenskaperna hos sin kille?? I know I would, for sure.

Igår gjorde jag naglar o sen kurade jag upp mig i soffan o kollade på några avsnitt till. Blev trött o tänkte jag skulle sova men jag kunde ej slita mig. Slutade med att jag låg i sängen till typ halv 2 med datorn i knäet o kollade några avsnitt till;) Iam sooo hoooked!

Myste till det med lite jordnötter..min middag!

let go



The flicker on the TV
Dinner on my own
Got your last words on my mind
If only you could feel me
Pick up your phone
And tell me I'll be fine

Cause every choice is a new mistake
Every turn every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

I run away but I can't let go
I said I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go
And everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I can't let go
But I can't let go

Putting on my makeup
I'm going out tonight
With your last words on my mind
I wear the dress of our break up
And it won't feel right
Please tell me I'll be fine

Cause every choice is a new mistake
Every turn every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

I run away but I can't let go
I said I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go
And everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I can't let go

I don't know how to get by
Seems like we can't make it alright
Never wanna say goodbye
I can't let go
So give me one more try
You're everything I need

I run away but I can't let go
I say I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go

 

...

"Man vet inte vad man har förrän man förlorar det"



te utan socker...bläää

Försökte att dricka en kopp te utan socker... fyyyyy fan va räääääligt. Men jag känner mig ändå duktig för gått från 4 sockerbitar till 2=) Ska testa o köpa sånna suketter för blivit myk te på sistonde o 2 sockerbitar om dagen e nog inte bra för vikten. Fuck måste börja träna... när ska man ha tid?


besiktning

Jaha då har man besiktat lägenheten o det gick väl sådär. Ville nog att de skulle fixa mer i den lägenheten jag bor i nu men de e ju snåla som fan hyresvärder så man lär ju få slänga in några tusen lappar själv för att få det som man vill.
Tror dock jag blir betalningskyldig för golvet i mitt gamla kök, hade mina vinterdäck i ena hörnan så det bkev ett stort märke=( Hade däcken i svarta plastpåsar så fattar inte riktigt hur det kunnat bli ett märke efter dem men som jag skrubbade. Går ej bort. Men vi får se, hela golvet bör ändå bytas ut då hon som bodde där innan hade lagt ny plastmatta o den e inte ordentligt fastlimmad o där e massa skräp under så när man dammsuger blir det hål. Så kanske jag slipper undan men nog kul om man får pröjsa massa=(

Heeeeeeeeeeelt fast i The hills, låg uppe halva natten o kollade klart på säsong 2=)

Ska fortsätta med säsong 3 nu så hör ni inget av mig vet ni vad jag håller hus=)

Sålde mina stolar igår. Så nu e det bara glasbordet kvar. Hoppas nån ringer snart så jag får bort det. Det är bara i vägen.

Måste börja packa upp osså=/ Får bli i helgen. Har inte riktigt tid just nu.

Jaja over and out....

e jag inte för upptagen av the hills så hörs vi sen annars bye bye for today!!!

LOVE!

Så bölig

E på säsong 2 nu på The hills o ni fattar inte hur myk jag bölade när Heidi fick sin puppie... hur kan man va så känslig!!

nu ska jag fortsätta kolla.. helt fast nu=)


mascarans rolls royce

När jag ska operera mig om en månad ska jag även ta bort min fransförlängning o låta mina fransar vila då jag haft förlängning i typ 2 år nu.

Då ska jag LÄTT lägga pengarna på denna mascaran!




mår konstigt

Jag känner mig yr,illamående o ont i magen=(

trodde det skulle gå över med lite mat i magen men ikke, nu mår jag ännu sämre o känner mig jättekonstig. Ser suddigt gör jag osså=(

Vill ha choklad... kan inte nån snäll komma o ge mig lite choklad. ;)

Får bli o slappa o kolla på the hills nu resten av dagen.











mer bilder..

..på boken jag gav till ida har nu kommit upp på hennes blogg.. skulle fan gjort en likadan till mig själv för det e jävligt skoj att ha... har ju kvar alla bilder i programmet jag gjorde den i så ba att låna Idas bok o kopiera allt så har vi varsin=) Det ska jag göra sen när jag e sjukskriven=)


snacka om FYND

Ikväll har jag fyndat, ja ni fattar inte hur billigt jag kom undan. Massa Guess o Tisento smycken. Jag e sååååå happy nu. De säger att diamonds are a girls best friend o det e så sant som det  e sagt. Ok det var pengar jag ej skulle röra men this is once in a lifetime o jag fick smycken som normalt kostar 2-3000 för typ 250 kr. Hade kunnat shoppa loss mer men jag hade satt stopp vid 1000 kr. Inte en krona mer skulle dte få bli. Slutade med att jag gick därifrån mega lycklig men 1700 kr fattigare. Smällar man får ta. Det va lätt värt det!!!! Kommer aldrig få ett sånt erbjudande igen.

Gud va jag pladdrar, visa smyckena istället tänker ni o sure, ska hålla snattran nu. Here they come








Erkänn att ni e sjuuuuuuukt avis nu?? Men dessa smyckena  e BARA mina o jag älskar dem=) Ok Ida kommer väl o låna ibland men Ida e ju Ida, Min andra hälft så vi delar på allt. well förutom killar=)

TACK TITTY FÖR DETTA UNDERBARA ERBJUDANDE!!!

yummi!!!!!

Gick till Konsum igår o köpte grillad kyckling, rostbiff o potatissallad. Längesen jag käkade det så det var dags. Gott va det.

i wonder?

Undrar om detta verkligen håller? Smart ide isåfall för vem hatar inte att sitta o vänta på att nagellack ska torka eller att det börjar flagna redan efter 2 dagar.


bebis

Msn snack med chefen. Ja jag vet vi e lata då han sitter i rummet precis bakom mig men msn e bra=)

niklas säger:

du måste svara i din mobil och jobb telefonen nu när de ringer


niklas säger:

becca är inlaggd på bb nu


niklas säger:

ska ligga kvar


Annika säger:

jasså vadå då?


niklas säger:

dem kanske ska sätta igång henne


Annika säger:

OJ


Annika säger:

skojjar du


niklas säger:

ringer hon dig får du avbryta mig


Annika säger:

ska du bli pappa ikväll..


Annika säger:

shiiit va skoj isåfall


niklas säger:

vet inte=)


Annika säger:

omg.. gud va tidig hon e.. 3 veckor väl?


niklas säger:

13 dagar från i dag


Annika säger:

aha 2 veckor tidig då=) åhhhhh tänk om du blir pappa ikväll=)


niklas säger:

galet


Annika säger:

så skoj!!!!


Än så länge har inget hänt men guuuuuuuuud va spännande... Tänk om det blir en liten Ellen ikväll/inatt. 
Blir nästan tårögd när jag sitter här o skriver. 

Fick denna bilder skickad till mig innan idag... se så stor hon e. Såååååååå fint med gravidmagar. Skulle kunna va gravid endast för magens skull..haha.. !!!!


 

tunna naglar

Igår va Pernilla hos mig o gjorde sina nails. Hon ville ej ha tippar så vi la på hennes egna naglar. Hon vill ha dem så tunna så tunna så jag gjorde mitt bästa för att få dem som hon ville ha dem o jag tror hon blev nöjd för det sa hon iallafall=)

Vi la ett litet hjärta på ena ringfingret o det blev ju supergulligt=)



wtf

Jag är absolut ej insatt i politik o röstar blankt för jag har ingen aning om vad jag ska rösta på.

MEN när min chef visade mig detta vet jag ju vad jag absolut ej ska rösta på. Hur kan en sån människa få förtroendet att leda ett parti. Jga bli mörkrädd när jag ser detta.


Hemlisen

Vet ej om jag berättat för er att jag fixade o trixade ihop en grej till min favvis Ida o när den kom på posten så blev jag helt till mig o ringde dit Ida direkt. Tänkte inte ens på att jag skulle fota den innan för att kunna visa er vilken gullig kompis jag är=)

Det var iallafall en liten bok med MASSA bilder från vår tid ihop.

Ida sa hon skulle skriva inlägg o lägga ut bilder på den men hon får ju aldrig tummarna ur röven o göra ett ordentligt inlägg så det enda hon skrivit än sålänge är detta inlägget

Boken är på 24 sidor, fyllda med bilder på mig o Ida. Lite texter fick jag in osså men bilderna talar sitt egna språk. De säger ju att en bild säger mer än tusen ord=) Hittar ej hemsidan där jag köpte den men vet jag har den på datorn hemma så skriver in länken så fort jag får tid=) Så kan ni osså göra fina böcker o ge till era vänner eller varför inte till er själva=)

50 års fest / sommarfest

Intresseanmälan för vår 50 ÅRS / SOMMARFEST!! :)


Vi funderar på att ha en fest på Bahnhof den 11 JULI.
Med denna fest så var det tänkt att jag och annika ska fira att vi blir gammla:)


Upplägget för kvällen som vi planerar är följande:
När ni anländer står där fördrinkar till er efter det blir det mat och efterrätt.
Vi bjuder på vin till maten.
Övrig dryck köpes på plats det kommer vara 25AN I BAREN under stora delar av kvällen.


Vi kommer att ha hela nattklubben för oss själva med en personlig Dj och bartenders..
Sommar bahnhof har öppet utanför som vanligt där man kan mingla ut lite senare..


Buss in till Helsingborg ingår och kommer avgå cirka 02.00 så vi kan fortsätta kvällen på vårt underbara cardinal.

Pris för detta kommer varierar lite beroende på hur många som kommer. Men vi räknar med 200 kr per person.

Bekräftar ni på denna inbjudan så visar ni att ni är intresserade så vi kan se om festen är genomförbar.
Alla kommer självklart få ut en ny inbjudan när tiden närmar sig.

SKIT i presenterna huvudsaken är att ni kommer!!

Vi tycker att detta hade varit riktigt roligt att kunna samla alla härliga och partysugna människor på ett och samma ställe och samtidigt fira våra födelsedagar..
 

Så för er nu som inte riktigt förstår, i priset ingår:

* Inträde
* Välkomstdrink
* Mat
* Vin till maten
* Efterrätt
* Dj & Bartenders
* BUSS hem till helsingborg

OBS: Detta är inte bindande!!!! Detta är en intresseanmälan fär att vi måste veta på ett ungefär hur många det är som kommer!!


Låter bra va?? Vi hoppas på brakfest!!!!!!!!!!! Kanske the party of the year!!!!!!!!!!! HAhahaa..... =) Nån som inte finns på face som läser min blogg, ba hojta till ..ni e välkomna ni osså;)

Vi hade tänkt oss våra familjer osså, kanske inte de äldsta som ej pallar med trycket men både mina föräldrar o Idas mamma kan parta lika bra som vi umgdomar så ska bli skoj. Tänkte såklart bjuda vänner till familjen osså så det e ba att sätta på danseskorna o komma till banhof i Ängelholm=) Syftar på Åsa,Peter,Kia,Gastone o det gänget;)

2 timmar kvar

Shiiit idag har jag verkligen jobbat=) Tiden gått fort som satan o jag har inte ens hunnit äta. Tänkte göra det nu (avocadoknäckemackor) o dricka en kopp varmt te för gud vad det e kallt idag.

Kanske kolla på ett avsnitt av the hills? Jag har ju aldig kollat på det innan så nu har jag bestämt mig för att kolla från allra första början o endast hunnit komma till 3e avsnittet på säsong 1.

Som sagt har jag INGET skoj att skriva då det inte hänt så myk i helgen men men ni får hålla till godo med massa nya naglar jag ska göra denna veckan o sen blir det party i helgen med min Ida så då komer jag nog ha nått att skriva om igen.

Just det. Jag o Ida fyller ju 25 iår så vi ska slå till med stort o ha hela Banhof med massa party! Ida o Nikolas va hemma hos mig igår o vi skrev ihop en intresseanmälan för att se på ett ungefär hur många som e intresserade. Svårt o planera om man inte har nån aning alls hur många som kan tänka sig att dyka upp. Vi har lagt upp intresseanmälan på facebook o hoppas folk svarar. Ska gå in på face o kommentera det vi skrev. Får bli ett nytt inlägg...

Mat nu o sen naglar ikväll..

byebye

and iam gonna keep doing it

tihi nu blir det lista igen=) dont u just love me;)

Tre  jobb jag har haft: Butiksbiträde, bartender o receptionist.
Tre platser jag har bott på: I Ramlösa, England o Gran Canaria
Tre saker jag gillar att se på TV: Lets dance, intressanta dokumentärer, alla serier men de laddar jag ner.
Tre favoriträtter: Pastarätter, farmors köttbullar o grillat kött med potatisgratäng o massa såser=)
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Thailand eller nått annar varm land, Stockholm o festa satan, i min säng!!!
Tre personer som jag hoppas kommer att anta denna utmaning: Min Idaho, Söta Erika, den braiga bloggerskan Anna-Viktoria =)


hur ska jag få plats?

Hur kan man samla på sig så myk skit?? Jag har flyttkartonger i hela läghenheten o vet inte var jag ska börja. Jag ser framför mig hur jag ska göra med lägenheten o nu vill jag ba få målat o klart. Har naglar hela veckan så vet inte när jag ska hinna få undan kartongerna.

Då jag inte gjort myk mer än flyttat i helgen har jag inte så myk att skriva.

Får fundera på nått skoj jag kan dela med mig av;)


RSS 2.0