nån behöver...

0-79bfe26621d49fd40e3a706840e618c7.png

nån behöver raka pungen haha


nu e...

0-14844e87b6b955f36ba9152eeeeecbc5.png

nu e det fest på bussen. Vi sitter längst bak på bussen så vi har nära till toaletten. Haha. Party party


nu e...

0-193432c3f9f019c2ed54f19aa902ad14.png

nu e vi på väg till göteborg. 3 timmar på en buss, tjoho. Roligt. Not. Haha men skoj ska vi ha ikväll.


såhär ser...

0-7abdd531d7dc1960b2619d4d2aa22c1c.png

såhär ser cardan ut innan det öppnar. Jag blev lurad till att jobba lilla baren idag. Ångra mig i samma stund jag sa ok. Men men det får gå. Kom o hälsa på mig i lilla baren om ni har vägarna förbi. :)


in love

Jag är kär!!!!


Vill vill vill

ha denna klänningen!!!





lite smått panikslagen

Efter att ha sovit sådär 3 timmar inatt gick jag upp kl 9 för att ha fixa Isabells naglar. Vad gör man inte för att ställa upp när polare ska på fest=)

Varför jag inte sov mer har jag ingen aning om, låg o vred o vände mig och kunde bara inte somna. Att jag är förkyld är nog en av anledningarna men det var lixom som om jag var orolig över något. Låg o tänkte på allt o ingenting men mest av allt tänkte jag att jag måste sova, vilken man alltid gör i den situationen. Man tittar på klockan och tänker nu måste jag sova och räknar timmarna till man ska gå upp.

Sov först 2 timmar sen vakna jag, somna sedan om en timme igen men efter jag vakna med ett ryck kl 6 på morgonen kunde jag ej somna om. Fick ett mess kl 8 på morgonen och efter det låg jag bara och tittade på klockan till den skulle ringa halv 9. Snoozade 2 ggr och då somna jag nog till lite, såklart. Man somnar när man ej kan sova. Typiskt. Va dock bara att masa sig upp från sängen.

Skulle börja jobba på kliniken 11.30 och det var tur jag ej var sen ut till bilen utan gick i tid. Stod parkerad i backen upp mot viskängen och det var ganska trång ficka. Vet jag kämpade med att få in bilen där igår och varken bilen framför eller bakom hade kört iväg imorse. När jag lyckats ratta ut bilen så jag ska kunna köra iväg fastnar den. JAG KOM INGENSTANS!!!! gasa som en idiot, backade för att hitta ett annat spår, gasade igen men kom ingenstans. Fick lite panik o visste fan inte vad jag skulle göra. Kunde ju inte gå ut o putta på bilen själv då den stod i en backe. Då hade den åkt rakt in i bilen bakom, hade nog ej varit så poppis=P

Det gick förbi en kille som jag snällt bad hjälpa mig putta på bilen. Men det gick fan inte. Paniken växte och jag kände mig stressad. Då kom det en annan man med sin sura jävla kärring. Jag frågade snällt om han kunde hjälpa mig och han nästan sprang bort till bilen och ville hjälpa till. Hans jävla kärring ville inte han skulle hjälpa mig för direkt när jag frågade så sa hon typ nej blabla till honom men han hjälpte mig ändå. Snällt!! De puttade loss min bil, trodde jag.

En andra gång fastnade den och de fick komma o putta igen. Kärringen fortf skitsur och ba skakade på huvudet. Vafan va hennes problem lixom.

Men tack de snälla männen som hjälpte mig få ut bilen.

Vad som hade hänt va väl att när de plogat hade snön hamnat längst med bilarna och det är så kallt idag så det hade frusit. Så där va ju en upphöjning och min lilla bil klarade ej det. Jävla skitbil=) hahahah

Men nu är jag här på jobb och är tröttare än ever. Blir hem o fixa Elinas naglar sen sova en timme eller 2 så får vi se vad kvällen sen har att bjuda på.





nu kräker...

31056f211c3b71ad29ce4cd82d0f89b0.png

nu kräker jag snart så myk godis jag ätit.


nu ska...

0-746cae84854d69adb8846be0ebfff380.png

nu ska jag ida o nixa käka sushi. Gott.


slöseri! ;)

 

Hahhahahaha  

jävla klantskalle!!!!!!

 

 


ett litet tips

Har precis beställt lite underkläder på en sida som heter snyggunder.se.

Väldigt billiga underkläder och jag hittade några gobitar.

Här är några av de underkläderna jag beställde. Och NEJ det är självklart inte min body som är på bilderna. I wish lixom.hahahha... bilderna  e tagna från hemsidan.


här är...

363b537bd82184634542f2a1b66e1afd.png

här är beviset på att kenzo faktiskt e lugn på jobb. Ida tror du mig nu? :) här ligger han hela dagen o folk går förbi utan att han bryr sig. Min lille tuffs.


idag e...

0-491230bb72b3450fca402abd25ab21fe.png

idag e paris med på jobb.


pink nails

Fixade lille Sofies naglar och det som är så roligt är att hon vågar ALLT. Är det inte grönt giftigt glitter så är det lysande orange eller olika mönster. Man får testa det mesta på henne och det är roligt att hon vågar. Behöver lite försökskaniner ibland=)

Fick ett rosa gele av Chez i julklapp så det testade vi på Sofie. Vi gjorde även en silvrig glitterrand i smilelinen.


barn igen

Vet ni vad jag vill göra?

Jag vill ta på mig varma kläder, mössa, halsduk, vantar o hela köret för att gå ut o leka i snön. Ta med hundarna ut en kväll när det inte är andra hundar eller människor ute som stör och bara bli barn på nytt.

Jag vill rulla runt i snön, kasta snöbollar och busa med Kenzo.

Sen när man är kall o frusen går man in o dricker varm choklad och kryper upp med en filt i soffan o bara myser.

När Kenzo var bebis så va jag o min dåvarande kille Martin ute och lekte i snön men sen dess har jag varit mes. Well, när jag va i sälen med familjen förra julen lekte vi väl osså lite i snön men det är ändå lite annorlunda.

Vill ut o leka i snön nu!=P Nån som e på???


Jag, martin o kenzo ute o leker i snön=)


Leker i snön



Frös som fan efter att jag rullat runt i snön=)


hur härlig e nu inte denna bilden då?=P



Bebis Kenzo tycker grenen är ivägen=)


Lekställning

försöker göra...

1a33d0a2475113ed7038d122f4272cfb.png

försöker göra mig frisk med lite c vitamin. Mums gott!


ute på...

0-3e35e28e7ea80402b2c94e36d778b31c.png

ute på kvälls promenix med ida o djuren.


glans

Som ni kanske förstått så ÄLSKAR jag Johan Glans

Har sett "worldtour of skåne" sådär 15 tusen gånger och tycker det är lika roligt varje gång=)

Satt o youtuba lite på just Glans och i stort sett allt är så roligt att jag garvar ihjäl mig=)

Har ni någon favoritkomiker? Isåfall vem o varför tycker ni just den personen är så sjukt rolig?


Här får ni lite glans humor. Älskar när han driver med sthlmare och drar lik o olikheter mellan skåningar o sthlm.


kvällsmat. Sitter...

0-67a3ffb948a074e21792d0222cc7a858.png

kvällsmat. Sitter uppkurad i soffan med en filt o mår verkligen dåligt. Tycker synd om mig själv. Haha. Ska äta lite kvällsmat nu sen e det robinson på tv :) jag vet jag e nörd. Haha


outsiders



"Maja är rädd för feta människor"

Haha!!!

Tur hon ej bor i Usa då.


Outsiders kl 20.00 på måndag i kanal 5! Just have to watch it!!=)

Ok att man kanske är rädd för att själv bli tjock men att vara rädd för feta människor är ju lite weird? Haha. Hur kan va rädd för tjockisar? Tror hon att de ska sätta sig på henne så hon blir krossad=) hahahhaha




polare av andra könet

Jag har funderat på en sak.

Fick nämligen frågan häromdagen om det var något mellan mig och en killkompis till mig. Jag blev helt chokad att hon trodde det. Hon hade fått den uppfattningen genom att läsa min blogg men så är det ju verkligen inte.

Det är ganska konstigt hur människan fungerar egentligen. Så fort man ser någon tex på stan eller väla gå med någon av det andra könet så tänker man direkt att de dejtar eller är ihop. Men OM de hade gjort det, hade de inte gått o hållt om varandra då eller hållt varandra i handen? Någon som visar de är mer än vänner?

Jag har en del killkompisar och tycker det är hemskt att folk tror det skulle vara något mellan oss bara för vi är på tex väla ihop. 2 av olika kön kan faktikst vara vänner.

Men jag ska inte sticka under stolen med att jag också får de tankarna om jag ser någon jag tex känner gå med någon av det andra könet. Men det är ju så fel egentligen.

Jag vill kunna ha mina killkompisar utan att folk tror vi ligger!!! =P



Ola var min absoluta bästa killkompis som tyvärr lämande mig för 2 år sedan!
Saknar honom så fruktansvärt!


I will always love u my friend!!!


blogg.se

Idag har jag haft MASSA problem med blogg.se och är sjukt irriterad.

TUR jag snart ska byta till min egna domän och ha wordpress istället. Väntar ba på att Dan ska få rätt på min design och så i den nya bloggen så tar jag mitt pick o pack och flyttar över till annikaokenzo.se =)

Tyvärr kommer inte kommentarerna att följa med så ni får helt enkelt se till att kommentera som galningar på massa gamla inlägg sen så det inte ser ut som jag ej har några läsare;)

Nu ska jag äta en apelsin, intressant va?=P

såhär schleeeeten känner jag mig idag
huvudet känns 10 kg tungt och näsan rinner konstant
BLUB!


Playa Del Ingles

Fick precis meddelande av Emily som är på Gran Canaria med sin tjejkompis. De hade det sjukt roligt och varit överallt och ingenstans. De hade även träffat nån blond tjej som jag visst kände. Kan ej komma på vem det kan vara dock men Emily får visa bilder sen så kanske jag vet vem hon är. Man lärde ju känna en hel del folk där nere men kan inte komma på någon som e kvar.

Anyway, det jag skulle komma fram till var att det kommer fram så mycket minnen från min tid på Gran Canaria och jag kan tänka mig hur skoj de har där nere. Dock inte lika roligt som det var med gänget som var där 05/06 ;) haha..

Tror jag ska slänga in lite bilder från min tid där nere på vår favorit ö. Har gjort det förr men då kan detta inlägget vara för er nya läsare som kanske inte ens visste om att jag varit och jobbat på Gran Canaria i 6 mån=)

Jag o Ida

Julafton på Nilo.

Andre och Erik går in för det=)

Jag som målat snögubben i bakgrunden så ni vet;)

Majs, Ida o Emil på grabbarna grus

Jonas, jag o Danne

Jonas är för er som ej vet killen jag träffade där nere som var turist och kom tillbaka för min skull. Sen var jag även i Sverige 2 veckor och hälsade på honom. =)

Satt typ alltid o prata telefon! haha..

Det blev en del salamanca pizza på nätterna.

Konstigt man svällde? haha

Detta är NILO

Smutsigt, mögel i taken men vilken gemenskap=)

Love it

Min Fiiiiina Ida

Ida, jag o Alex på julaftonsmorgon.

Vi hade köpt massa 1euros paket så vi sprang runt till alla på Nilo och lekte jultomte=)

Julaftonskväll

Bästa dagen ever! Hade sååå fruktansvärt roligt.

Ida, mackan o Sara

Söta Misan

Ett annorlunda luciatåg=)

Sebbe och Emil på Anfi

Då det ofta bara blåste på stranden i Playa del ingels drog vi ofta till Anfi. En konstgjord strand nära puerto rico.

Ida, jag o David

Nyårsfton!

Mina kävlingetjejer Sara, Majsan o Bengan

Jag på Nyår. Brun va man men osså 10 kg plus. Haha

Mina partypinglor

Hajk, Mikey och 2 turister

Plaza by night!=P

 

Mina favvisar! Ida o Emil=)

Jag jobbade på Grabbarna Grus i nästan 2 mån

Love Generation va VÅR låt där nere.

När den låten spelades ställde sig alla säsongare upp på bord och stolar och "vevade"

tänker alltid på scandic när jag hör den låten.

Mer love generation, får ett leende på läpparna när jag tänker tillbaka på detta.=)

Blev en hel del yrinka drickande=)

Fulsprit e godast=)

Här visar Danne hur man fyller någon enklast=)

Det e dyrt med blannevann=) hahaha

Jag bakom baren på grabbarna grus och söta majsan som håller mig sällskap

Såhär såg fötterna ut ALLTID! Splear ingen roll hur ofta man tvättade dem

Nilofötter helt enkelt

Elitens dörr=)

jag o emil

gänget på julafton

vi va på masko där vi fick svensk julmat och fri bar mellan en viss tid för endast 50 euros.

När det bara var 2 timmar kvar på free bar kom vi på att vi knappt druckit något så vi hällde i oss dricka. Typ 10 tequilas var på en timme mm. Det var galet men skoj hade vi=)

 

Sandra vann en tävling med moore

Johan och Freddy Krüger.haha

Dean o den galne skotten Mikey

När Emil gick ut barskolan ordnade vi en studentfest till honom. Vi gick verkligen in för det och hade skaffat "studentmössa" och ett fint plakat.

Ida, jag o Nathalie i vipbaren på scandic

Vilka minnen=)

Twintema på scandic

Nicolas,dean o Ida på sahara

Stället där vi varje måndag fick gratis mat. samma varje gång men gratis e gott när man är en fattig säsongare=)

Härliga måndagar! Här är Hampe som försöker leka gangster=)

Dean hamnar i poolen.

Det var lite en grej att vi skulle putta varanndra i poolen med kläder på.

Tror jag hamnade där max 2 ggr. Sprang så fort jag såg någon var på väg mot mig=) haha

Ida hotade typ alla och ni vet ju hur skrämmande hon kan va så hon lyckades inte hamna i poolen en enda gång;)

Vi drack en del de där måndagarna på sahara.

Tequilaflaskor för 9 euros då blir dte tequilarace för hela slanten.

Fy fan vilka minnen

man har ju ganska svårt att dricka tequila efter de måndagarna=)

Här demonstrerar misan hur det kan gå med lite för myk sprit i kroppen=)

Några av grabbsen!

Ett gott gäng på china white

karnevaltime

Jag o Ida klädde ut oss till tigrar och jobbade sådär.

Ida o Bengan på Bengans födelsedag. Vi klädde ut henne till ängel=)

Vi träffade på dogge

På chinawhite igen

SKÅL!

karnevalen igen

tjejerna som jobbade på scandic

Det är tjejer som klätt ut sig till transor.

haha som vi garva!

Galna tvillingar o deras vän alex!=)

I kalsongerna hade de små vattenflaskor fyllda med sprit=)

Mer karneval

hampe,robin o Johan

hur het e inte robin på denna bilden då? haha

and more carneval

alla va utklädda=) skoj

Här va man pepparkaka

jag o Robin

Ida jag o helena

Min sista dag

fick en tshirt men de har stavat lite fel=)

the lovebirds;)

Lem Linda=)

Alla skrev på den här tshirten

har kvar den nånstans=)

Dean försöker dricka upp mina bröst..hahhahaha

puss på finaste Leon

Sötaste Bengan!

 

Fatta att detta bara är en liten liten liten del av ALLA bilder jag har därifrån.

 

Hoppas inte ni tyckte det va alldels för långt. så svårt att välja ut några bilder så helt plötsligt har man gjort ett inlägg som är flera mil långt=)

 

Gud vad jag saknar den tiden där nere. Mot slutet ville man bara hem för det blev lite för mycket av det goda men nu önskar jag att det aldrig hade tagit slut.

 

Har iallafall helt underbara minnen och fått ett helt gäng nya vänner. Vissa träffar man oftare än andra men de är ändå helt underbara! Saknar många av dem. Får helt enkelt dra ihop en reuinion så man får träffa alla igen=)

 

 

 

 

 

 

 


GÖÖÖTLABORG

Då ska man partaja i Göteborg på söndag=) Kan ju ba bli så jävla bra!!!!

Då Ida jobbar till 18 så får vi ta bussen=( Hooooooooppas vädret e bättre annars lär ju inte bussen va framme förrän 12 på natten. Det gick inget tåg förrän 20 men vi får smygdricka lite på bussen och sminka oss innan vi drar=)

Ska bli riktigt skoj o göra sånhär spontangrej och det sägs att park lane är riktigt bra på söndagar. Sist vi va i Göteborg så hade vi sjukt skoj där så vi blir nog inte besvikna denna gången iheller.

Ska ut med Martin o Stefan från bowlingen som också ska dit så det ska bli skoj. Ska även försöka möta upp Danne som vi lärde känna på GC-tiden. Inte sett han sen 06 så hade vatt skoj o festa till det lite med honom=) He´s HOT;)

Man kanske ska skita i att gå ut på lördag så man ej e bakis på söndag. Fast jag jobbar iof nästa o nästa lördag så då kan jag ej festa och då kommer jag nog få lite panik på lördag så kommer nog gå ut ändå=P Lär ju inte få ut Ida då hon jobbar på nya jobbet på söndag så får se om det är nån annan som vill dansa röven av sig på cardinal på lördag=P

Ska förresten jobba på Bahnhof i Ängelholm nästkommande lördagar. Ska va värdinna och ta leg. på alla småttingar. Ska bli ganska skoj faktiskt, men kallt. Det är ju min chef på kliniken som sköter det stället så han frågade om jag kunde ställa upp då den som brukar vara där skulle på semester=) Extra pengar e alltid bra=)











host o snörvel

Jag börjar känna mig sjuk=(

Ont i hela kroppen, fryser och känner mig tjock i halsen. Ikke bra. Har inte tid att bli sjuk nu.

Får nog bli en tidig kväll så jag får massa sömn inatt och kan vakna frisk imorrn.

Nu skulle man haft en karl som kan ta hand om en, göra soppa till en, bädda ner en i sängen och bara ligga och hålla om en så man slapp frysa=) Nån frivillig?=P hahaha

Inget skoj på tv ikväll=( Fast fastnade just nu på nått sjukt program på kanal 5. Handlar om några extremt plastikopererade rika husfruar eller nått. Herregud, hur kan vuxna människor bete sig så? Iam in chock!

Shiit detta måste jag ju se.. hahahha! helt sjukt!




 




iphonenörd

Tänkte köpa sånna här påslakan till en viss certain someone som är helt kär i sin Iphone. Hahahahha=)


naglar

Igår kom Emily hem till mig o fixade sina naglar. Dör så avundsjuk jag e på henne just nu. Medan vi får stå ut med detta jävla skitvädret så är hon just nu på Gran Canaria o gottar sig. Hon och hennes tjejkompis åkte inatt och ska va borta en vecka. Hade osså velat åka till solen o bara gotta mig.

Sa till henne att gå till scandic o tänka att jag o ida jobbat där=) haha.. =)

Hon är ju helt kär i sin klocka så vi va ju tvungen att matcha den=) Lila o guldglitter it is=)



snökaos

Jag hatar, o betonar verkligen hatar, detta vädret.

Kallt, blött och sjukt halt. När man ska köra bil sitter hjärtat i halsgropen och man ber ju för sitt liv varenda gång man ger sig ut på vägarna. Jag som redan är nojjig över att köra bil sen jag krockade blir ju hyper när det är sånt här väder ute.

Detta vädret bara förstör. Tänk så annorlunda natten hade kunnat sluta om det inte skulle bli sånt här JÄVLA väder. Hatar det!!!!!!!

Så snälla snälla gud om du nu finns där ute, kan vi få vår snart? Längtar till sommaren. Åhh gud vad jag längtar till sommaren. Well inte till jag fyller 26 men allt annat med sommaren. Får sjuk ångest att jag fyller 26 =/






Gör en liten uppdatering på detta inlägget.

Ville bara berätta hur myk jag hatar detta vädret, eller jaha det hade jag redan berättat.

Va precis ute och skulle flytta min bil, jo tjenna. Det är full snökaos ute och att det blåser gör ju inte saker bättre. Går man mot havet så piskar snön en i ansiktet och det är tur man inte är sminkad för då hade man sett ut som en tvättbjörn med stora svarta ringar runt ögonen.

När jag skulle backa ut så hoppades jag bara på att det inte skulle komma någon för jag såg absolut ingenting.
Hittade en parkeringsficka och skulle fickparkera. Fick helt enkelt gå på känsla men man är ju proffs så det gick ju som en dans;)

Nä usch nu får detta vädret försvinna!!!!!!!


dags igen!!

Då min kusin bad om att jag skulle fylla i en lista så gav jag mig ut på google för att hitta en=)

Hittade en ganska rolig en=P

Så ta nu fram mobilen, kopiera listan o lägg in den på eran blogg=)

Ta fram mobilen och kolla din kontaktlista..

Har du pussat nummer 2?
Hehe, ja alldeles säkert på fyllan=)

 

Vad har du för relation med nummer 20?
Min tjejkompis från England. Lilla Carrie=)

 

När ska du träffa nummer 30?
När jag är i sthlm nästa gång kanske=)

 

Är nummer 18 söt?
haha klart, han liknar ju mig:P haha brossan då asså!

 

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
well, va ba 4 år när jag träffade henne första gången. Hon föddes då=) Tyckte väl hon va en skrikig unge. haha

 

Gillar du nummer 14?
Absolut, älskade Bengan, vem kan inte gilla henne=)

 

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
hmm såg han när jag skulle till systemet men jag va osminkad o sleten så gick aldrig in i butiken o hälsade=P

 

När ska du träffa nummer 26 nästa gång?
kanske på söndag;)

 

Är du nära vän med nummer 23?
nej, inte direkt.. vääääldigt speciell person...asså vääääldigt speciell

 

Har du gått på bio med nummer 4?
klasskamrat från mellan o högstadiet så det har jag alldeles säkert.

 

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
o festa absolut!!!!!!!!!!!! hon e sjukt rolig! gillar henne=)

 

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Hundar=)

 

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
hehe ja klart

 

Vad har du och nummer 24 för relation?
En supersöt tös vi brukade festa med förr.

 

Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
Ingen aning om vem personen e. står dagmatte nina... så förmodar jag ville hon skulle passa Kenzo=)

 

Vad är det bästa med nummer 8?
Att han e så söt o rolig=) <3

 

Brukar du och nummer 16 träffas?
JAAA!! typ varenda gång man e ute=) haha nä vatt dåligt på senaste men hoppas lilla bir börjar spela oftare på cardan så man får träffa han=)

 

 


lördagens bilder

Tänkte ni skulle få se bilderna från i lördes.

Jag glömde såklart kameran hemma så blev inga roliga fyllebilder från cardinal så ni får nöja er med the pre-party pictures! ;)

Fina flickor!

Jag, Bine o Agnes

Ida med sin vanliga min och Nikolas

Puss på Kenzo

BLUBBI!=)

Nina o jag dansar loss=)

Min thai=) såååå söt!

Haha vad hände här lixom??

jag kröner Ida ser det ut som=P hahahha

Kärlek!

Bästa vänner

The square!

ny förmåga! tihi

kolla in toppen, så jävla cool!


2010

Jag har gjort en framsida till min nya kalender för 2010. Blev inte alls lika fin som förra årets men orkar inte hålla på o mixtra faktiskt.=P Den får duga helt enkelt!

 

Kommer ni ihåg förra året?

If not here it is=P

 


grannfejden

I lördags hade jag lite party hos mig. Vi var 6 tjejer och Nikolas så inte alls värsta festen utan lite mysig förfest.
Ska lägga upp ett inlägg med bilder från lördagen lite senare, så lugna er, det kommer=P

Iallafall så blev det väl ganska hög musik mot slutet och helt plötsligt får jag 2 sms som är skickade från nått gratisprogram på internet där det står typ att jag hållt ett jävla liv och det inte är första gången och de ska klaga till brogripen blablabla

Asså för det första, vem går upp till min våning för att höra ljudet kommer från min lgh, gått in på hitta.se och letat upp mitt nummer och sedan för att vara anonym skicka mess från nätet? Är det svårt att bara knacka på och fråga om vi kan dämpa oss?

Och för det andra så ska de ta reda på fakta innan de anklagar mig för att fört liv andra helger vilket jag absolut ej har. Grannen därimot har haft lite fester på senaste men jag är inte nån jävla surkärring som ej klarar av lite ljud fredagar och lördagar. Inte så att nån sitter upp och festar till 5 på morgonen. Musiken stängs ju runt 12-1 tiden och det kan väl stå ut med.

Blev så irriterad att jag skrev ett långt mail till brogripen där jag förklarade läget och skrev osså ett x antal ggr att personen i sig inte ens varit och knackat på. Hade hon gjort det och sen vi fortsatt hålla ett jävla liv hade jag förstått hon blev förbannad men hallå, säg till istället så hade hon sluppit ta sån dyrbar tid av hennes liv att leta upp mig på nätet för att skicka sms.

Har lust att sätta upp en lapp i trappen för jag vill fan veta vem det var. Hon skrev även i smset hon hade flera vittnen på att det ej var första gången mm. Ehhh snacka skit. Konstigt ingen har sagt något isåfall. Nä men jag o Ida för tydligen sånt jävla liv på helgerna så det uppfattas som vi har värsta festen, ehhhh dont think so! Ta reda på fakta först jävla kärring!

Usch va arg jag blir. Helt upprörd. Anser att man får stå ut med lite när man bor i hyreshus och speciellt på helgerna.

Hade förstått om jag fått klagomål i den andra lägenheten för där hade vi fester. Men i denna har jag haft typ 4 ggr sen jag flyttade in. Det är 1 år sedan.

Grrrrrr arg blir man på sånna jävla bitterfittor, säkert inte fått nått på länge så går det ut över mig. HAhaha!




nostalgi tripp

Som ni vet så var jag segast av de segaste igår och orkade inte göra något annat än att gifta mig med min soffa. Reste mig knappt ur soffan på hela dagen även om jag egentligen hade massvis med grejer att göra.

Eller jo jag reste mig faktiskt den gången jag gick hem till Ida o kollade på nån fruktansvärt dålig svensk skräckfilm. Haha. Den va sjukt dålig. Skräckisar på skånska funkar inte så bra i min bok iallafall!=)

Hela kvällen hade jag gått o nynnat på en låt jag inte hört på VÄLDIGT länge så jag letade fram min älskade HANSON skiva och satte igång den på datorn. Hade laptopen i köket så jag kunde lyssna när jag diskade och shit va diskningen gick lättare.

Hanson var mina absolut största idoler när jag va runt 14 år. Var kär i mellan brossan och hade HELA o jag menar verkligen hela mitt rum tapeserat med posters på dem. Köpte tyska och engelska tidningar för flera 100 i månaden bara för att få alla posters. Hade tom en stor flagga med hanson i taket ovanför sängen så jag kunde vakna upp och titta på dem direkt när jag slog upp ögonen=)



Jag skulle ha filmat mig själv när jag stod där och diskade och samtidigt diggade och sjöng med i hela "middle of nowhere" skivan. Jag kan fortfarande varenda låt utantill och ni skulle sett vilken glädje det är när jag efter så många år lyssnar på den skivan. Den betyder mycket för mig, väldigt mycket och hoppas jag kan bevara skivan tills jag e rutten gammal tant!

Alla har ju hört "mmmbop" o "I will come to you" men jag har mina favoriter på skivan som jag ska dela med mig av tänkte jag. Jag gillar egentligen ALLA låtar men har 4 st som e mina absoluta favoriter.

Yearbook
vem kan inte gilla denna låten?!=P

 

thinking of you

man blir så glad=)

 

A minute whitout you

rolig text=)

 

With you in your dreams

Har för mig denna låten skrev dem till sin mormor när hon gick bort.=(

VÄLDIGT fin text och låt.

 

 

 


nails

Lite naglar ska ni nu få ta del av.

På Charlotte gjorde vi en liten dekoration på ringfingrarna.

 

Marie ville ha som jag fast tvärtom så vi tog vitt i grunden o gjorde en lila marmoering i det vita

 

 


memory lane



Kan vara en av de bästa låtar som gjorts EVER!!!!





söndag




förlåt!!

jag vet men det e söndag o jag e segast i världen

ni får alla smaskiga detaljer imorrn ang helgen

nu ska jag städa, kl halv 10 på kvällen.. NORMALT faktiskt. NOT!

sleep tight



kenzo e...

0-7c843fc4d3909455401a0d27ce54558e.png

kenzo e med o festar


då va...

0-2d64cdb4d07e87a3c1ee46d776af5c3a.png

då va det party party


satt i...

0-3f410456c02c6e5090e70287ed9922b8.png

satt i nytt löshår o slingat min utväxt. Nu e jag happy. Party ikväll. All in


kollar johan...

0-490a22b73cdc449bf3401576ae9abe25.png

kollar johan glans för 150 gången. Älskar honom. E nog lite onykter. Typ bölade när peter åkte ut ur lets dance. Va inte hans tur. Tyckte han va charmig. Jag blir så sentimental av rödvin. Haha. Mesig ja jag vet men vafan. Berättade precis för ida hur myk jag älskar henne o krama hennes ben. Haha. Blub på det!


lite röd...

033de0cce617a5e37b8c3895e496f408.png

lite röd tjut med ida. Super gott. Längesen jag drack rödvin. Lets dance på tv osså, kan ju inte bli bättre.


taco kväll...

-25a095fa7992b1680c828fd37bb3920.png

taco kväll med min fru.


gråter

Hur i HELVETE kan man vara så elak o hemsk människa som den personen som lämnade 6 rottweilervalpar ute i snön när det är så här kallt. Tror ju knappast personen lämnade dem för att någon skulle hitta dem utan för att de skulle frysa ihjäl.


Jag skakar i hela kroppen och är så förbannad. Vissa människor ska fan inte få ha hund. Fy fan asså. Får inte fram orden för vad jag skulle vilja göra med den personen som tydligen inte har ett hjärta eller hjärna.

Hur kan man vara sån djurplågare att man har hjärta att lämna sina 8 veckors små bebisar ute i snön för att frysa ihjäl.

Och att personen väntade till ca 8 veckor innan han/hon kom på att nej vill ej ha dem så jag dumpar dem i skogen. Hur svårt är det och bli av med 6 st valpar? Bara att sätta in en annons i blocket att valpar skänkes.

JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD SÅ JAG SPRICKER! förstört hela min dag.

gråter gör jag osså. hatar när djur plågas.!!!!!!

Läs artikeln här




blub!




Dags o ta fram den lille svarta boken kanske??

MOHAHHAHA!!



gooosebumps

Satt hemma hos Ida och vi vet ej hur men vi kom o tänka på denna låten. Så vi va tvugna att youtuba den och där satt vi båda två med gråten i halsen och gåshud redan innan låten börjat.

Den är så himla bra och ryser i hela kroppen när jag hör den. Älskar Helen Sjöholms röst. Filmen tycker jag är lite knepig men sorgligt när hon sjunger denna låten och sen får så mycket stryk hemma av sin idiot till man.

Jag kan ej sluta lyssna på den. O varje gång står varenda litet hårstrå jag har på kroppen.

 

En annan låt med henne som jag älskat och lyssnat på sen jag var mindre. Kan ej komma ihåg vilken ålder jag var i men runt 14 kanske. Kommer iallafall ihåg att jag gick runt på mitt flickrum med denna låten på högsta volym och önska jag kunde ta de tonerna. Ryser även delux av denna, gåshud på hela kroppen!

 

ni kan spola till typ 28 sek in i låten. väldigt långt intro. Men herregud vilken låt. Älskar den!


steal it!

Hittade en liten lista hos Cornelia så nu ska jag fördriva lite tid=) love it!



Mc Donalds eller Burger King (no doubts about it, mcfeast for life)

Blondiner eller brunetter  (spelar la ingen roll)

Surt eller salt godis (djungelvrål ohh yes)

Vanlig Cola eller Cola light (helst på 33cl burk)

Bada eller duscha (går fortast, får panik av att bada. Iof ett härligtbubbelbad med nån mysig kille hade inte varit fel)

London eller Stockholm (älskar mitt stockholm!)

Osminkad eller sminkad (man ä ju 1000 ggr snyggare med smink)

Kaffe eller te (helst frukt-te med massa socker i)

Adriana Lima eller Miranda Kerr (hur snygg e nu inte detta charmtrollet)

High heels eller Converse (sexigare med skyhöga klackar)

Desperate Housewives eller Gossip Girl (ni kan inte tvinga mig välja här)

Scrubs eller How I met your mother (inget direkt fan av något av det egentligen)

blåögda killar eller brunögda (finns inget finare än ett par flirtiga bruna ögon)

Sony Ericsson eller samsung (blub)

Wii eller playstation (just dance e ju sjukt skoj)

Utekväll eller hemmakväll (inget slår en kväll med min Idahooo)

Julafton eller nyårsafton (nyår är överskattat)

Gina tricot eller hm (love it)

Ge eller få (älskar att ge bort presenter)

Britney Spears eller Lady Gaga (that boy is a monster *sjunger*)

Personlighet eller utseende (först kollar man utseende sen personligheten)

Pengar eller kärlek (har man kärlek har man allt)

Chips eller ostbågar (ostkrokar=P)

Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller att prutta 100 gånger om dagen (haha men fyyy)

Felix
eller Heinz (kan ej leva utan min felix tomatketchup)

Svarta kläder eller vita (svart funkar till allt)

Mörk choklad eller mjölkchoklad (helst sweitzhernöt eller hur fan man stavar till det)




extensions, yes please

Skicka iväg ett mess till Pernilla att det verkligen va dags att slinga håret, eller utväxten och även sätta i nytt löshår. Ska faktiskt få hjälp av söta Pernilla att sätta i håret i bakhuvudet då det e så jobbigt o sätta i på sig själv. Fram kan jag fixa själv för det e lätt.

Hade faktiskt inte tänkt sätta i nytt löshår förrän till sommaren men jag känner mig så sjukt ful med mitt slitna o korta hår så jag måste ha i det så mitt självförtroendet blir lite bättre. Sjukt hur lite hår kan få en att må bättre=)

Så nästa vecka ska jag bli fin igen=) Ska sola några ggr osså så känner man sig ännu fräshare.

LÄNGTAR!




purple

lila glitter på en rundad nagel

Fransk med lila mönster i mitten

 


när jag blir stor..

Igår när jag höll på att vika min rentvätt kollade jag på konståkning under tiden. Jag gillar verkligen den sporten och jag ville så gärna börja med det när jag va liten men av nån konstig anledning så gjorde jag aldrig det.

Ångrar det än idag och skulle man kunna lära sig det nu hade jag gjort det. Känns dock som det e ganska försent för att börja med en sport nu. =) Stel som en pinne för sören.

Iallafall så blir jag så himla imponerad av konståkarna hur de kan få det att se så lätt ut. man vet ju själv hur man ser ut på isen. Bambi på hal is verkligen och får man ner de här taggarna fram till så står man på näsan innan man ens hunnit blinka.

Jag har en bild framför mig som jag velat göra med en kille jag verkligen tycker om, dock aldrig blivit så med något av mina ex vilket e sjukt tråkigt för haft denna bilden i hjärnan sen jag va typ 16. Haha låter kanske lite lame men jag hade tyckt det va så mysigt.

O det är just att åka skridskor ihop. Packa ner varm choklad, något litet att äta o spendera en mysig dag i ishallen. Well har man tillgång till en frusen sjö istället hade det ju varit 100 ggr bättre men finns inte så många sjöar i Helsingborg så ishallen får duga. Men just att man åker tillsammans och har roligt och myser.

Haha när jag läser igenom det så låter det riktigt lame men jag tror ni förstår hur jag menar. Annars e ni sjukt trångsynta=P

Jag ser det iallafall framför mig och jag ler av tanken. Så då får jag va mesig isåfall men alla har vi ju olika fantasier=)



köpt nya...

0-7dd3df168759d6c5566ee2de4608eb52.png

köpt nya inneskor. Fina va. :)


BOOOORRRIIING!

Idag är en sån dag jag bara vill gräva ner mig.

Det är kallt ute, snöar tom. Usch när ska det sluta snöa? Jag har knappt sovit inatt och trodde jag skulle dö när klockan ringde imorse och då hade jag ändå sovmorgon en halvtimme.
Orkar inte sminka mig så ser ut som en 12åring i fejjan.
Hade en kund halv 11 sen nästa kl 14 vilket är döööötrisst och det finns ingen serie att titta på så har absolut INGET att göra.
Har läst igenom alla bloggar och varit inne på facebook 14 ggr men där händer det ju inget roligt.

Usch kan inte denna dagen bara ta slut?




the pussysong

Haha jag dööör.

Ja alla har vi olika talanger.


STOCKHOLM VS ENGLAND

Det går trögt med stockholm. Har kollat blocket efter lgh men shiit va svårt. Har mailat en del men inte fått några svar.

Även sökt lite jobb men ingen lycka där iheller.

Segt när det går så segt för nu vill man ba få det uträtt och börja planera.

Ser att det är ganska många från Stockholm som e inne och läser bloggen så vädjar nu till er att hör ni något eller vet nån som ska hyra ut sin lgh eller behöver anställda så ba hojta! Öppen för alla förslag=P

Slänger in lite minnen från mina o Idas äventyr i huvudstaden

Den onsdagen va amazing!

Jag, underbara Anneli o Ida när vi va o hälsade på i nov -08

Vi o Johan

Underbart gäng!

puss på vår alldeles egna bitterfitta Dean ;)

Dean o en nyduschad Emil

Micke, älskade Emil o Ida

Vår alldeles egna Blub bor ju i sthlm! Love him!!!!



Fick ett jobberbjudande idag från min gamla chef i England. Han ville jag skulle komma tillbaka o jobba på Rudis igen. Han ville jag skulle bli front of the house manager och få rätt på stället igen. Han ville tom betala för min flygbiljett o så.

Är kluven för det hade varit skoj men samtidigt vill jag ej lämna Ida och hon vill ej följa med. Känner väl inte att jag kan utvecklas där direkt iheller för det är inte inom den branschen jag vill vara. Men samtidigt är det lite lockande. Har saknat England och har ju en hel del vänner där som jag mer än gärna hade velat umgås med igen.

Saknar min allra bästa vän i England. Paul u are my star!

Joe o makka

Arron <3

Mina rockstars Robyn o Carrie. Love ya to bits

Harrison och Luke. De e sjukt roliga att umgås med=)


snusk!

Jaja jag vet ändå vad ni kommer tänka om denna bilden men det va inte meningen det skulle bli snuskigt. Haha

Men hallå kolla in denna moroten. Har aldrig i hela mitt liv sett en så stor morot. Orkade inte ens äta upp hela. Haha


o här...

0-60e98de671bbe277cd62c607c5a5d06d.png

o här e resten av kenzo. Haha. Ni skulle sett hur jag såg ut. Tacka gud för klädrollers :)


borstat kenzo.

71681564d49a7fbf11a313db130e2487.png

borstat kenzo. Titta så fin han e nu. Mjuk som en nalle björn. Imorgon ska jag bada honom tänkte jag. Så e han både mjuk o luktar gott. :)


när ska du döö?

Jag va inne på Agnes blogg och hon hade gjort något test om när man skulle dö. Haha! Va löjligt men va ju tvungen att testa!

Haha. Jag ska iallafall dö som en oldie enligt detta testet. 2066 kolar jag och då e jag 82 bast. Helt lagom=P Kommer tydligen dö av en hjärtattack (56% sannolikhet) eller en bilolycka (24%)

Vill ni själva se när ni ska dö så gå in på denna sidan o fyll i uppgifterna o svara på lite frågor=P

Precis som Agnes skrev så vill jag uppmana er att inte ta det på allvar. Ba en liten rolig grej!=P


sucker !!!!

Jag hade verkligen längtat till nya avsnitt av Paradise och kom på mig själv sitta med världens leende hemma hos Ida när det började. Hur patetiskt får man bli lixom! hahaha

Jag är helt fast och älskar alla intriger och falskspel som pågår. Jag hade aldrig klarat av att vara med för jag hade inte kunnat vara så falsk och jag är inte bra på att spela sånna spel.

Tyckte det va sjukt tråkigt Catja fick åka ikväll. Speciellt när hon blev utröstad av Francesca som de redan röstat ut en gång. Lite orättvisst faktiskt men så är ju spelets gång.

Längtar till imorgon kl 22.00 för att se 2 nya avsnitt. LÄNGTAR!! haha

Alla (eller de flesta) killarna är så heta så man svimmar nästan lite. Jag är lite sucker för solbrända vältränade kroppar med tatueringar.. GRRRR!!! Kommer nog ha riktigt bra drömmar inatt.. mohahhaha... naughty me! haha





Du vet att du vill kolla....



ida bjuder...

0-1484380ef321ae0d717dc023aa631f0b.png

ida bjuder på hemma lagad mat. Älskar henne.


Svar till frågestunden

Då var det dags att svara på alla era frågor.

Här kommer svaren!

Hur ser du på ditt liv om 5 år? :)

Förhoppningsvis så har jag utbildat mig till makeupartist och jobbar med något jag tycker är roligt. Tror att om jag hittar rätt kille är gravid om 5 år. Bor nog i Sthlm i nån köpelgh med sambo och tror även jag skaffat en kompis till Kenzo.

 

Är du helsvensk?

Ja jag är helsvensk. Får höra ofta att jag ej ser svensk ut men min pappa ser ju lite ut som en bulgar=P haha, så har förmodligen fått det därifrån. Fått höra att jag är allt från Jugge, Grekiska till Libanese. Jag tar ej illa upp och jag gillar mina bruna ögon och lite mörkare drag.

 

Vad faller du för hos en kille?

Först o främst utseendet men lär jag känna en person är det personligheten jag blir kär i. Det ska vara en kille som kan bjuda på sig själv och som det är lite go i. Jag tycker om en snygg rumpa på killar;) Hur personen klär sig är också viktigt.

 

Var gick du din utbildning på naglarna?

Först gick jag en distanskurs jag hittade i England. Gillade inte den gelen så jag gick en dagskurs hos Chez för att få använda mig av Christrios geler. Trivs bra med den gelen men funderar på att gå ännu en kurs och testa ett annat gele. Tycker det är skoj att utveckla mig.

 

vad använder du för " märke" när du gör naglar? gel eller? och hur gör du den snygga marmoreringen???

se frågan ovanför för svar på märke på gele. En marmoreing är väldigt lätt att göra. Man tar grundfärgen och sen duttar man på färgen man vill ha på sin marmoering och sen "kluddar" man ut det med en smal pensel. Ser nog svårare ut än vad det är.

 

hur kan du vara så fruktansvärt snygg? och var fottar du å ida så fina bilder?:d

Haha anser inte mig själv som så jävla snygg men har väl mina moments;) haha. Tror ens utstrålning gör att man blir snygg på utsidan så som insidan.

Det är en fotograf som tog kontakt med mig och ville fota mig. Sen andra gången jag skulle dit va Ida också med. Verkligen superkul att ha dessa fina bilder och vi hade skoj när vi tog dem.

 

1) Undrar om du har kille. 2) I hur stor lägenhet bor du i? 3) Vad gillar du för klädstil? 4) Köper/säljer du på Blocket/Tradera?

1. Nej har ingen kille i mitt liv. Har haft en jag träffat lite innan men nu är jag helt singel. Ut på köttmarknaden igen=P

2. det är en 2a på 55 kvm. Helt lagom

3. Jag är allätare och har på mig det som är bekvämt. Klänning när jag går ut oftast.

4. Jag har köpt en del på ebay faktiskt. mest varit nagelgrejor men även massa hello kitty grejer till Ida och annat smått o gått. Blocket har jag väl osså köpt nån byrå någon gång och även sålt mitt köksbord o så. Tradera har jag knappt användt mig av. Men tycker absolut inte det är fel att använda det.

 

Lite personlig fråga kanske men jag undrar hur lång du är och vad du väger. Tycker att du är så fin i kroppen och undrar hur långt ifrån jag är viktmässigt :P

Jag är 170cm lång och väger typ 56-58. Allt har dock inte bara med vikten och göra så du tänker på det. Jag är tex inte alls tränad men en tjej som tränar mycket kan väga mycket mer men vara snyggare i kroppen. Jag är inte alls nöjd med min kropp men jag får skylla mig själv för jag tränar inte.

 

Har du blivit uppsagd??? Varför då?

Ja tyvärr har jag blivit uppsagd. De har ej råd att ha anställda längre och då jag är den enda anställd så var jag tvungen att gå. Tråkigt men de har ju inget val. Fast de vet nog inte riktigt hur de ska klara det utan mig;)

 

hur många operationer har du gjort? har du silikon?

Jag förmodar du menar skönhetsoperationer. Har bara opererat näsan. Har lagt in juverdemr i läpparna men det är ingen operation. Nej har ingen silikon. Det är mina äkta boobs=P

 

Vad är favorit kläderna när du sover?

kläder? jag har inga kläder när jag sover. Sover i trosor.

 

1. Vad får dig riktigt glad? 2. Vad får dig riktigt sur? 3. Vad kan du inte leva utan? 4. Dåligt sex eller inget sex? 5. Favorit pizza på pizzabaren?

1. När jag får vara med min Idaho!

2. oärliga människor

3. godis

4. klarar mig inte utan sex så får bli kasst sex då. haha

5. har bara testat 2 pizzor därifrån. Brukar bli vanlig hawaii.

 

Jag har hört att du tycker att din kompis Erika är helt fantastisk!!! Stämmer detta?? :)

Haha ja det stämmer väldigt bra. Erika är en supergo vän som är lite tokig! Haha. alla dessa hundar=)

 

 

Vad betyder blub?? Störigt att läsa det i typ varje inlägg!

ordet blub betyder inget direkt utan det är bara ett ord vi har användt mycket på senaste. Det är så bra för man kan använda det till typ allt=) Alla som man pratar med ofta har börjat använda blub och det är ganska skoj=P Kanske tom blir ett ord i svenska uppslagsverk. haha nä bara skoja. Men helt ärligt om du nu tycker det är så störigt så läs inte min blogg då. Jag skrive rju hur jag vill o vill jag använda blub så gör jag det. Läste faktiskt igenom bloggen och använder det inte alls i varenda inlägg så det är bara ibland. Cheer up u!=P

 

1, Om du vann 1 miljon kr vad skulle du göra?? 2, Om världen skulle gå under imorn, Vad skulle du ha gjort idag då? 3, Vad tycker du om killarna i HBG?

1. Skulle packa resväskan direkt o åka nånstans där det va varmt.

2. samlat de jag tycker om mest av allt o ha världens party!!!!

3. killarna i hbg,,, hmm.. finns inte så myk att säga. Jag har då inte hittat nån vettig ännu. haha.. Men jag testade ju andra städer tom andra länder också och det gick ju inte bättre så är nog inte Hbg det är fel på utan killarna=P hahaha

 

Hur många år har du och Ida varit vänner? Hur lärde ni känna varandra? Hur stor är din lägenhet?

Vi har varit vänner sen 2005. SÅ inte så länge men känns som vi kännt varandra hela livet. She is my bitch.

Jag dejtade hennes brors kompis så frågade hon mig en kväll på cardan hur det gick mellan oss och efter det har vi i stort sett pratat varje dag=P

den är 55 kvm.

 

vad är kenzo för ras? =)

Han är en pomeranian. Hette dvärgspets innan men nu använder man sig av det internationella namnet som är pomeranian.

 

när hade du senast sex? ;))))))

Inte för att nån egentligen har med det o göra men det va ett tag sen. haha.. nyår tror jag!

 

vilket är det sjukaste stället du haft sex på?

Har inte haft sex på några "sjuka" ställen! Snäll flicka! ;)

 

vilken/vilka affärer handlar du mest i????

Om du menar klädesaffärer bir det Gina eller Hm mest.

 

Hoppas ni fick svar på det ni ville få svar på=P

See ya later fuckers!! hahah

 

 

 


lördagens spontanutgång

Det blev ju lite av en sponatnutgång då vi absolut inte planerade att gå ut från början. Va nära det ej blev något iheller då Ida tappade gnistan för hon ej hittade nått att på sig. Men hon va fortf lite sugen så vi begav oss till bowlinghallen.

Alla härliga människor som vi ville träffa jobbade så det va ett bra initiativ att dra dit.

Ida va tråkig och började dricka coca cola, sjukt seg att få igång men efter lite shottar blev hon på g=P


Stefan, Palle o Sebastian festade lite med oss medan Martin fick städa banorna. Haha. stackaren. krälade på alla 4 och va sjukt bitter. Härliga killar de där! Har verkligen sjukt skoj varje gång man åker upp på bowlingen o partajar lite.

 

Taxi ner till stan vid 1 tiden då Martin fick för sig att vi skulle gå in på Pasha. Hmm vafan gör man på pasha? E där inte -17 i ålder där och typ inget folk. Men vi följde snällt med och mycket riktigt, knappt något folk och herregud va unga de var.

 

Vi fick dock nys om att Jonas spelade i "lilla rummet" som det så fint kallades på Q tiden. De hade öppnat upp lilla rummet med mellersta rummet så där va ganska stort nu och helt smockat med folk. Den där Jonas vet vad han gör=P Fick lite flashbacks tillbaka till Q tiden. Så roligt man hade då! Fattar inte vad som hände och hur det bara kunde dö ut. ALLA va på Q!

 

Vi stannade inte på Pasha så länge utan drog vidare mot Tempel. Ja Stefan ville så gärna in där så vi fick snällt följa med ännu en gång. haha! Konstig runda igår men vi hade sjukt skoj!

På Tempel stannade vi typ 20 - 30 min sen drog vi vidare mot Cardan.

 

På Cardinal har vi som vanligt skoj och det var Bir som spelade så bra musik bjöds det osså på. Vi träffade en massa skojiga människor fast jag drack nog liiite väl myk. Fy fan va berusad jag blev där mot slutet. Jag som varit så duktig de senaste gångerna jag varit ute och slutat dricka i tid o druckit loka mot slutet av kvällen. Not this time. Fick jag verkligen äta upp orden jag skrev till Ida när jag frågade henne om vi inte skulle gå ut o supa skallen i bitar. Haha.

 

Ida däremot va duktig o slutade dricka redan när vi kom till cardan. Hon skulle ju upp o jobba idag så förståligt. Hon hade egentligen utegångsförbud efter 3 men har för mig hon drog runt 4 tiden=P Jag stängde Cardan och umgicks på slutet med Idas ex Andre. Skitskoj kille faktiskt.

 

Fick skjuts hem av Bir sen o han va sååå seg så vi kom lixom aldrig iväg. Satt där nere i restaurangen hur länge som helst. Jobbigt när alla andra e nyktra o man själv e berusad delux. Jaja opp igen, tur de känner mig=) hehe

 

Kul att min klänning åker ner hela tiden o jag visar bhn på varenda kort. Jaja blub blub. Tur den smälter bra in med klänningens färger=P

 

Kan ju säga att jag mådde mindre bra när jag vaknade imorse. FY satan. Det har verkligen varit en sånhär jag-ska-aldrig-mer-dricka-baksmälla idag. Men känner man sig själv så e man på det igen nästa helg! Idas lediga ju så då måste vi ju nästan festa. Haha!

 

 



sista chansen!!!!!


BLÄÄÄÄÄ

Jag mår såååååå dåligt idag så pallar verkligen inte blogga.

Återkommer imorrn när jag e nykter o inte känner jag ska kräka varannan minut!

Hahahha aldrig mer alkohol känns det som.. men dte vet vi ju alla att det inte håller länge! hahaha

blub på er!


MOVING!

Jag ska förmodligen flytta över min blogg ikväll till en egen domän. Får hjälp av en gammal skolkamrat så vi får se om han får rätt på det.

Iallafall så kan alla kommentarer försvinna så skulle ni få för er att kommentera ikväll så kan dte vara så att jag ej ser dem så vänta att kommentera till den är flyttad eller maila mig på [email protected]. Skulle ni kommentera och jag ej svarar på er kommentar kan det vara för den försvunnit o jag inte hunnit läsa den.

Jag sparar alla frågor ni frågat så jag har kvar dem men skulle ni vilja ställa fler frågor kan ni göra det i min mail.

Ska bli spännande detta=) Men litar på Dan så kommer säkert bli skitbra!!!





telepati?

Jag skickade iväg ett sms till Ida där jag skrev att jag ville ut o partaja ikväll. Vet inte varför jag vill det men jag känner för att supa skallen i bitar, tänka på annat o ba ha skitroligt med min Ida!!!

Iallafall så kände jag lite när jag skickade iväg det att jag skulle få ett negativt svar tillbaka då Ida faktiskt ska jobba imorrn.

Jag hann inte mer än att skicka iväg meddelandet innan jag fick ett sms av min fis. Hon skrev typ ska vi inte gå ut o festa ikväll, jag jobbar imorrn men man har ju flögit förr. Haha!

Vi måste ha skickat de meddelandena exakt samtidigt! Lite scary. Hahaha.. som o vi kunde läsa varandras tankar=)

Så ikväll blir det väl ALL IN med min fjesa!!! ska bli sjukt skoj=) Ser fram emot det!

Någon som e sugen på att joina oss?? ba att ringa! Ju fler ju roligare=)



ni glömmer inte va?


I give up

Fick ett wakeup call inatt och nu inser jag att verkligen måste ändra mitt liv och inte gå på massa skitsnack.

Att bli så lurad som jag blivit är inte helt ok och nu har det verkligen spårat ut och jag måste göra något åt det. Förstår inte att jag låtit mig själv bli såhär lurad gång på gång. Borde sprungit åt andra hållet redan från allra första början.

Jag skämms nästan när jag tänker på hur jag varit den senaste tiden men det ska bli ändring på det nu. Herregud, kan ju göra såååå mycket bättre. O det vet jag!

Kan man inte bara "erasea" de senaste månaderna i ens liv. Då hade jag sluppit ha såhär ont i magen och konstig känsla i bröstet.

Så nu ger jag upp och går vidare med mitt liv. För jag orkar inte ta mer skit!


jeppe fick...

-ebd5a1bd905e02accc65092536241e7.png

jeppe fick ett par grymt coola boxer av mig. Som han ska ligga i thailand. Haha.


kolla va...

0-6158ea7308ac1b5bef03d6253e70407e.png

kolla va fin present (läs sen julklapp) jag fick av min fina vän jeppe. Luktar skit gott. Blev jätte glad


nu blir...

0-40cea640fc8e5068a7e74aab645f52ce.png

nu blir det mat med jeppe o ida. Gott!


ligger i...

0-39318b15af257785eff9c82d193aa169.png

ligger i badet o gottar mig.


hemma hos Erika

Igår åkte jag o Ida hem till Erika och Andreas för att se deras lille bebis. Men även för att se deras nya fina hus de köpt.

När vi kommer fram och dörren öppnas möts vi av en 1 kg hårboll och självklart Homie o Mio. Herregud va söt han är. Lilla Kiwi som de döpt honom till är verkligen en busig liten krabat och jag ser så myk Kenzo i honom när han var liten. Han var exakt lika vild och nyfiken. Tror det är rasen lite men de har ju samma gener så kan ju vara därfirån osså. =P

 

Han är ju så söt så man dör lite. Blir så sugen på att skaffa en till=) Men det lär jag ej göra på några år=)

 


ang frågestunden

Jag kommer svara på alla frågor på måndag så ni har hela helgen på er att ställa fler frågor, om ni har något ni undrar över! =P

Fråga på, ska försöka svara så ärligt jag bara kan på alla frågor.



alkohol e...

0-7be94238d07384f751d613b61a9a2771.png

alkohol e gott! Då va det dags för utgång. Ida lurade ut mig. Ska jobba imorn blub blub.


min nya...

4581f41d262ecf1017ae18c37ccfd448.png

min nya fina kamera.


hemma hos...

0-2dde11d04926da76db60ffa3eb34fd95.png

hemma hos erika o andreas o hundarna. lilla kiwi e så söt att jag nästan dör! En mini kenzo. Nu vill jag ha en till! Haha


fler läsare?

Ni glömmer väl inte att ni kan gå med i bloggtrafik.nu för att få lite mer läsare till er blogg?? Samtidigt kanske ni hittar några nya bloggar ni fastnar för och kommer följa slaviskt=P


frågestund

Fått lite förfrågan om att ha frågestund så då får jag väl ha det!!=P

Fråga nu bra frågor så ska jag försöka svara så ärligt som jag bara kan=)

Vill ha massor med frågor så se nu till o fylla min inkorg med kommentarer så man blir glad när man loggar in nästa gång=P minst 200 läsare varje dag så minst 20 frågor borde ni kunna ställa ;)




Nails

Eftersom mina naglar blev så fruktansvärt coola så bestämde sig Emma för att göra exakt likadana=) Vi testade först med vitt i botten o lila maromering men hon tyckte dte var för sommrigt så vi körde som jag med lila botten o vit marmoreing. Det blir coolt eller hur?!

 

Jessica ska ju alltid vara sådär extrem och det är så roligt för man får exprementera på henne och det brukar ju alltid bra i slutändan=) Denna gången hade vi kopparfärgade och blåa "pluttar" som vi byggde upp längst med sidorna. Blev jävligt coolt faktikskt enligt min egna smak. De skimmrar så himla fint på långt håll=P


lite skrämmande!

Texten till denna låten är ju som tagen direkt ur mitt liv!!!

HELT sjukt!

Som vanligt Ida som skickade den till mig o hon ba

-Anka, lyssna på texten, det är som om du skrivit den!!!

Kan inte göra mer än att hålla med!

Shit asså!




melissa horn

Jag har hört så myk om henne och hennes underbara låtar men har ALDRIG lyssnat på dem.

Ida la in en låt på sin blogg och gud vilken text! Vilket låt. Tur man har Ida som hittar alla bra låtar o skickar vidare dem till mig. Jag e ju lia klok lixom=P hahhaha

Så nu slänger jag in den här osså och glöm inte lyssna på TEXTEN! Det har jag lärt mig av Ida=) Man ska alltid lyssna på texten=)


när ska det vända?

Vad hände med min otur? den bara försvann och nu är allt så jävla bra!

Well I WISH!!!!!

Allt bara fortsätter gå emot mig och nu vet jag inte ens om jag kommer kunna försörja mig.

Fått lite kludd med Akassan nu när jag e uppsagd och vet faktiskt inte om jag ens kommer få några pengar därifrån och ingenting är mitt fel men såklart är det jag som blir drabbad.

När jag entligen bestämt mig för att följa med till Thailand så kommer detta lixom. Det gör att jag verkligen inte vågar boka resa för jag kan ju inte komma hem därifrån utan några pengar och inget jobb. Så oansvarlig e jag inte.

Och nästa problem är att bokar jag inte nu så kommer jag ej kunna åka med samma flyg som Ida o Nixa för på bara 1 dag har priset höjts 1300 kr och jag vägrar åka själv till Thailand med byte av flyg o sånt. Då kommer jag få nervsammanbrott och det klarar jag inte.

Jävla bajsmög e detta för nu var man ju inställd på att dra. Fixat hundvakt o allt=(

Det skulle va OM jag får rätt på akassan o jag får ersättning vilket jag såklart håller alla tummar o tår för att jag får att jag hittar någon som vill åka med mig 22e feb-9mars. Så möter vi upp Ida o Nixa där nere vill säga. Hade ju osså funkat men då ska man hitta nån som kan få semester o dra då.

Suck va jobbigt allt blev!

Sökt 15 miljoner jobb idag osså, alla i sthlm förvisso men vill ju dit så håller tummarna på det.

Nu blir det lite tv tittande sen sova!

gran canaria 05
senaste jag o Ida va utomlands tillsammans. vilken skam!
FAN om det inte löser sig med Thailand nu!
FAN FAN FAN




hur lyckas...

62f99d4e28ee9e20b14fa0fa21d8136f.png

hur lyckas man f? ett s?r i h?rbotten? Jag kan ju inte l?ta bli att pilla s? nu bl?der det delux. Har tom baddat hela huvudet med vatten men det forts?tter bl?da. Illa! Dags o f?rga utv?xten kanske? Haha!


sömnproblem

Varför går jag inte o lägger mig?????

Är så frukteligt trött men går aldrig o lägger mig i tid. Ögonen går i kors men här sitter jag i min soffa med en varm jävla laptop i knäet. Drar mig från att gå sista rundan med Kenzo men det är något som måste göras så det e ba att dra sin fete röv upp ur soffan o ge sig ut i kylan.

Haft en väldigt jobbig dag med massa onödigt bråk. Man blir verkligen ledsen och besviken men det mesta är hur 2 väldigt envisa åsnor misstolkar varandra och tänder till på fem röda.

Känns som det är löst men vi får se hur myk det påverkat eller om det är glömt och bortblåst imorrn. Hoppas på det sista men man vet aldrig hur sådana här bråk infekterar framtiden. Man säger saker som man egentligen inte menar men som kan sätta djupa spår hos den man säger det till. (nu säger jag inte det hände i detta bråket utan ba generellt när det är stora bråk mellan 2 bra vänner)


Nähe, ska man ta tag i sitt liv o gå o lägga sig så denna skitdagen kan ta slut. Har massa o göra imorrn innan jag börjar jobba kl 13. En del viktiga samtal ska ringas.

Sleep tight amigos




thats the question!





There is something I have to do!

And I know I have to do it!

So why do I keep close my eyes and pretend?


NOKIA!

Då får vi väl se om vi har bättre tur denna gången! Åhh vill bara vinna en gång. Aldrig vunnit något=(


B to the L to the U to the B




Just nu blev allt en stor jävla BLUB!

Vad ska jag säga!

NO COMMENTS!


Jag klarar mig själv, har alltid gjort o kommer alltid göra! Behöver inte NÅGON!

Iam soooooooooo leaving this shity town and the people in it! Pallar inte mer!

LETAR LETAR efter lgh i Sthlm! Tess gummsi vi ska nog hitta någe bra, o då jävlar i det ska du o jag göra sthlm osäkert! Längtar o hoppas det blir sant snart!

and U... un-fucking-beliveable!




cravings

Jag är nog lite smått störd, haha!

jag är så fruktansvärt sugen på sån här mer juice man drack när man va liten. I en liten förpackning med sugrör fastklistrad på sidan. Egentligen ska det inte vara mer utan den här mowgli jucien som fanns. Kommer ni ihåg den?

Smakade tropiskt och jag älskade den. Man var ju överlycklig när man skulle på utflykt med skolan för då fick man mowgli juice=)

Hade det inte varit för jag visste till 100% jag inte var gravid hade man ju börjat bli rädd på riktigt när man får sånna här cravings efter nått (+ illamåendet då som vägrar gå bort.) Jag bara måste ha sån juice, fast mowgli finns inte kvar så får bli mer med apelsinsmak. Det vattnas verkligen i munnen när jag tänker på det.

Haha, ja jag vet att jag inte är helt normal men det har jag aldrig påstått jag är iheller;)

Mohahhahahahahaha




doglovers!

Detta inlägget e riktat mot er som har eller vet mycket om hundar.

Min lilla bebis har såååååååååå frukteligt dåligt andedräkt. Dör lite ibland när han kommer o andas på mig. Vill ju kunnas ligga o mysa med min hårboll utan att behöva hålla andan.

Någon som har nått mirakelmedel ni kan tipsa om? Eller hur gör ni för att hålla rent era vovvsingars munnar?




i love u

Idag har det varit en helt underbar dag som bloggare! Har fått säkert 12 nya kommentarer o man blir sååååå glad=)

Keeeeeep going strong my friends!!!!!

Tack för alla fina kommentarer, ni ska veta hur skoj det är när man loggar in och man ser massa nya kommentarer!!

Massa kärlek till er alla!!!!!!!!!!


spotify

Är ni som jag trötta på reklamen på spotify?

Här kan ni få gratis spotify premium.

Så jävla bra!!!!!! Jag signade upp mig direkt=) Gör ni osså det så blir förfesterna lite roligare när man slippe reklamavbrott stup i kvarten!=)


my nails

Jag skulle egentligen ha gått hem direkt från Ida o fixa naglarna då jag slitit av mina under dagen och hade ont i dem. Inte lätt att sitta o göra naglar på andra när man har ont i sina egna så var lixom tvungen.

Ba sitta lite på datorn tänkte jag, det slutade med att jag tittade på 1 timme paradise hotell XL på tv6 play istället. Vafaaaaan!

Kl var nästan 1 när jag satte igång men mina naglar och det är inte så att det går fort att göra på sig själv. Får göra en hand i taget. Jag var klar kl 02.30 så ändå ganska snabb men gjorde inget direkt avancerat denna gången.

Lila gele på tippen sen vit marmorering på det. Blev ändå nöjd fast jag var trött som en åsna.

haha fan va snett o vingt det ser ut men det e nog ba mina fingrar som e konstiga för jag lovar de e raka=P


söndagsmys

Vaknade kl 11 igår men låg kvar i sängen till typ 14. Låg o tittade på lördagens avsnitt av robinson för att sedan pallra mig upp o gå ut med Kenzo som jag fick dra upp ur sängen.

Hela eftermiddagen satt jag i min soffa med datorn i knäet och tvn var osså på i bakgrunden men inget skoj alls på tv så satt o surfade på nätet vilket kan bli fruktansvärt långtråkigt. Jag va så frukteligt lat igår att jag inte ens orkade gå o tända lampa när det började skymma så där satt jag i soffan i en totalt bäckmörk lgh och halvsov.


Skulle egentligen käka med Ida men hon fick lagad mat hemma den lilla lyxisen så jag fick fundera om vad jag skulle käka och hur långt jag orkade ta mig för att få mat i magen.

Efter lite msnsnack med Balle så bestämde vi oss för att käka pizza o kolla film nu innan han ska dra tillbaka till Norge. Får ju passa på att träffa den lille spillevinken när han e hemma o hälsar på.

Då Balle fortf hade alkohol i kroppen efter lördagen fick jag ge mig ut o köra. Blää på det och ni som känner mig vet om att jag normalt inte hade gjort det frivilligt en slappesöndag. Haha. hatar o ge mig ut o köra o leta parkering o sånt sen men va så jävla hungrig så orkade inte vänta på att han skulle ta bussen för att ta sig till mig så det va ba att sätta på sig jackan och ge sig ut.



Han känner ju min "bror" och hade ej varit och sett hur det såg ut på pizzabaren så istället för hemkörning körde vi dit och jag fick snacka lite med Ted osså. Alltid lika trevligt haha eller inte. Han e brutalt ärlig och när jag frågar han om något (oftast mina jävla killproblem) så får jag verkligen ett ärligt svar. Haha, han har det ej lätt med mig lilla Teddybear. Tror inte han hoppas att hans kommande bebis som ligger i magen ska bli en flicka. Inte efter att ha bott med mig i 6 mån och fått agera bror i ett antal år efter. Haha!

Men are from mars, women are from venus remember!!!! =P


Vi började kolla på New Moon men jag somnade typ halva filmen. Tyckte dock den va sådär. Inte så bra som Ida får den att verka. Men den var ju inte dålig iheller. Ska absolut se 3an. Cpslut på denna juh.

Vi såg även en annan film jag laddat ner. "min stora feta grekiska semester" heter den. Haha sämsta filmen ever. Varför somnade jag inte till den filmen istället, hade lixom inte gjort något.

Tog en sen promenix med Ida senare på kvällen med hundarna och följde även med upp ett litet tag inna det var dags att gå hem o fixa nailsen. Skriver mer om det i nästa inlägg.



Lördag at cardinal

I lördes var ju jag, Ida o Emma o käkade på Le Cardinal. Deras potatisgratäng är så himla god men satan med vitlök. Alla 3 fast kanske mest jag o Emma satt o rapade den jävla gratängen sen när vi förfestade. Haha tur man inte e så känslig=P hahaha. Jag har ju mobilbloggat om maten så behöver inte säga så myk mer där mer än att vi hade skittrevligt och maten var riktigt god.



Jag körde så fick dricka coca cola så det va snabbt på groggen när vi kom hem vid 22 tiden. Bytte om till lite mer party kläder fast kände ändå för att ha någerlunda vanliga kläder så fick bli jeans. Hade helt nya jeans och jag vet inte om jag gått upp i vikt eller bara varit väldigt opptimistisk när jag provade dem snabbt o slängde in dem i garderoben för saaaatan va tight de satt. Jag som redan hade ont i magen och fortfarande lite illamående bytade snabbt om till coola lacktights istället. Men fick en bild på jeansen så den slänger jag in här=P

 

Hade dock fortf väldigt ont i magen och mådde jättekonstigt. Fick magmassage av Emma och Ida gav mig några äckliga tabletter för magen jag skulle tugga o svälja. Som vi skrattade. Jag hade nog en väldans rolig min när jag knapra i mig dessa (ja 2 stycken sa doktor Ida jag skulle tugga i mig) räliga tabletter och amtidigt så klöktes jag. Självklart så tog mina snälla vänner bild på detta och jag e inte blyg så visst ska ni få se dem. Om ni e äckelmagade så close ure eyes o scrolla ner nån decimeter=P hahahaha.

 

Jag bet ihop och vi drog ner för lite dans på cardinal. Vår vanliga lilla hörna som vanligt och jag hade faktiskt skoj och kunde tänka bort mitt illamående. Dock drack jag bara en drink ute sen fick det blev Loka. Skönt o va nykter för en gångs skull. Fast mina fötter hade nog mått bättre av att ha lite alkohol i kroppen. Satan va ont jag fick efter halva kvällen. Det va dock ba att bita ihop=P

Fått Emmas bilder då ni vet min e död och bilder i ett inlägg är ju ett måste så fick låna hennes=P Ida hade nog nån konstig-min-kväll för hon gör något cp på varenda bild. Det roliga e att hon e fan söt även om hon försöker göra sig mongo. Haha! Min lilla pruttis! Hon får helt enkelt bjuda på dessa bilderna då där inte finns några normala på henne;)

 

Det har tydligen gått sönder nått fläktsystem på cardinal så de har satt en värmefläkt precis i vår hörna där vi alltid står och då skulle Ida på att leka fångad av en stormvind vilket gick sådär=P haha Men vi slänger upp en bild här osså=P

 

 

Ida kommer döda mig men jag skrattar så myk när jag ser denna bilden så måste lägga in den. Vampyren Ida haha. Undra om hon försöker äta upp mig eller vad hon gör?=P Haha. Asså ok att hon e totalt hooked på New Moon men att hon själv ville bli vampyr visste jag inte. Hahahaha.. Förlåt Ida men den e sååå rolig! Hahhaa skrattar så jag nästan dör. *puss på dig*

 

 

Ida drog hem vid 3 då hon skulle upp o jobba i söndes. Ändå starkt av henne att klara till 3, och hon hade tydligen ej somna förrän 5 så inte många timmars sömn där. Hade aldrig klarat det så all cred till henne. Jag o Emma kämpade på till stängning och sen fick jag skjuts hem av Daniel.

En annorlunda kväll med VÄLDIGT märkliga människor ute men vi dansade loss o hade skoj.

Ska man ta några nyktra helger nu? Lär ju ej bli så men man kan ju alltid försöka intala sig själv att man ska tänka sig för innan man går på alkoholen, blivit lite myk av det på senaste. Men jag har ju skoj så ska ej klaga=P

 

Tack Emma och Ida för en trevlig kväll!!!

 


naglar

Lite nya nagelbilder kanske?

Varsegoooda=P


På Emma gjorde vi svarta tippar med lila stenar.

 

På lille Sofie satte vi grönt giftigt glitter. Inte första gången hon har detta glittret. She loves it och jag tycker osså det e superhäftigt. På tummen satte vi ett klisetmärke med stjärnor o hjärtan.

 


ny kamera

Då min kamera gick till kameraheaven i tisdes och jag känner mig helt tom utan en så har jag nu beställt en ny=)

Hittade en likadan som Ida köpt fast i rosa. Sååå söt=) Nu ska vi retuchera bilder eller vad säger du Ida;) hahahha. Det va lite internt så för er som ej fattade så e det så att när Ida fick sin kamera så hittade hon en funktion där man kunde retuchera bilderna redan i kameran. Hur coolt e nu inte det!;)


behöver jag...

2c989ad4ca11ef150029520b438f9985.png

behöver jag ens säga nått?


såhär går...

34608a12b86e6b061fd767a98d07e6b6.png

såhär går det när man e sjukt uttråkad o helt seg. Det värsta e ju ba att jag nu måste sätta mig o göra om de förbaskade naglarna. Nån som har en idé på vad man kan göra? Jag e helt tom!


hjärtan till...

0-6daf4d11572ee5556fd816d7bff5d20e.png

hjärtan till frukost. Så blir det när man ej har mat hemma o e för lat för att gå o handla. Blub


potatisgratängen e...

1fa5c395aa44035047998af913c8180a.png

potatisgratängen e to die for.


på cardan...

366a116de19040417c27a3a6542f4f3f.png

på cardan med ida o emma o äter. Gott.


min fredag

Har ju jobbat som vanligt denna extremt kyliga fredagen. Ja asså jag tänker inte sluta gnälla på att det är kallt så jag nästan dör för jag gör nästan det. Gråter så fort jag kommer ut, nej inte gråter men tårarna kommer alltid på mig när det blåser eller e kallt. Tåren nästan fryser i ögonvrån så kallt det är. Usch vad jag hatar minusgrader!

Så, nog snackat om hur mycket jag ogillar vintern så ska jag berätta vad jag gjort ikväll.

Som ni sett kanske förstått så e lilla Balle hemma från Oslo så det var ju ganska självklart jag skulle hänga lite med honom innan han skulle börja jobba idag. Han kom o hämtade mig o vi drog o köpte sushi. Massssssa GOTT! Va riktigt sugen så det satt gott i lilla magen!

snodde ännu en bild från face! måste ta lite egna bilder på lilla Balle



Nu kommer vi till den roliga delen av min kväll. Jag fick Baltzar att spela just dance på mitt Wii med mig=) Så skoj men fy fan va jobbigt. Haha, nog bra kondis vi har nån av oss.. NOT! haha! Fan att jag inte filmade eller tog kort! Hade vatt skoj=)Jag utklassade honom självklart men det fick jag äta upp sen när vi satte i wii sport. Han spöa mig i allt vi gjorde så jag blev sur o stängde av. haha nej det blev jag inte men lite irriterad blev jag allt att det ej gick som jag ville. =P



När Balle gått sprang jag över till ida för lite quality time med min favvis! Vi kollade klart på Lets dance vilket jag missat första delen på. Arg blev jag på mig själv att jag missade det, älskar ju sånna program. Får bli tv4 play snart=P Måste ju se det! Kanske får bli imorrn, får se hur trött jag är efter jag e klar med detta evighets inlägget.

Shiit vem läser egentligen en såhär lång text? räck upp en hand?

Vi kollade även på raw och nått annat roligt program på kanal5 och jag fick mig ett gott skratt, precis vad jag behövde denna fredagen. Va även med Ida nere i tvättstugan, hon tjuvtvättade den lille räkan. Sånt roligt gör jag o Ida på våra fredagar. Tvättar! haha.. tittade även på när Ida dammsög o tvätta sina golv så skoj har jag haft det. haha nä ba skojja, alltid lika skoj att ba dega på Idas soffa o snacka skit!

Tror inte ni förstår hur SKÖNT det är att ha sin absolut bästa vän i huset mitt emot. Vi träffas på ett helt annat sätt nu och jag trivs som fisken i vattnet. Min andre hälft ju. Om hon ej flyttar med till sthlm dör jag. She have to!

Fick precis mess av henne

-Tack Annika!!!

Va fan har jag NUUUU gjort tänkte jag och skickade tillbaka nått mess som löd typ för vadå?

- för att du finns! puss fick jag tillbaka.. hehe naaaw min lilla fis.

TACK SJÄLV UNDERBARA IDA! Även fast vi tjaffsar en del så vet vi ändå att vi älskar varandra=) like sisters=P *mwhhha* vad hade man gjort utan sin bäste vän?

Omg nu har jag ju typ skrivit en hel jävla roman men wtf, read or dont. I dont care=P

Så slänger vi in lite bilder osså så det inte blir ett sånt där tråkigt inlägg med bara text=P

I löve that biatch!

nu blir...

1d9d8c9eb2940743df7b2173b0c6f70c.png

nu blir det sushi med balle! Yes han e hemma från oslo denna helgen så sjukt skoj o träffa honom!


hahaha

läste precis en sjukt rolig grej i en facebook status!

"you're playing hard-to-get? Weeeell..... I'm playing hard-to-get-rid-of!"


Hahaha hur bra va nu inte det då!!! hahahahhahhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bra låt

 

En riktig Annikalåt!

I LIIIIKKKEEE!!!!

 

 


året som gått!!!!!

Blev utamanad av lilla söta Agnes att svara på dessa frågor som handlar om året som gått.

Så här är min lista över 2009!

Officiell nyhet:
M. Jackson dog. R.I.P
Personlig nyhet: Jag blev 25 år o fick SJUK ångest!!!! haha
Känslor: Alla har sina ups and downs o jag är inget undantag. Från att va skitlycklig till deprimerad och ha feteångest för vad man ska göra med sitt liv på en nanosekund.
Kärleksögonblick: Kärlek? Vad e det? Inget som fanns i mitt liv under 2009 iallfall.

På min o Idas 50 års fest!


Seger: att ta sig igenom detta blubåret är en seger i sig!
Plats: England, hade så mys o skoj där.
Vardagsmys: Inte gjort annat än att jobba vardagar 2009 så inte haft tid till nått mys.

jag, utanför huset där jag bodde när jag bodde i England 2004/05


Helglyx: Har ju varit ute o partajat EN DEL under 2009. Anka o Ida = radarparet!
Flopp: Att min operation inte blev speciellt lyckad=/
Maträtt: Varit en frrruuuukkkktansvärt massa donken. Konstigt man nästan rullar fram;)
Dryck: Aldrig druckit så mycket te som jag gjort förra året.
Tv program: SÄG ett tvprogram jag inte kollat på. Haha.. GOSSIP o Desperate va mina favoriter under det året.
Plagg: leggins!



Skor: höga klackar is da shiiiit!
Accessoar: Mitt guesshalsband (nej Daniel där står inte guetta på det,haha)  har användts flitigt under 2009
Väska: espritväskan
Stillikon: BLUB!
Makeup: hms egna solpuder. älskar det!!!
Butik: Gina tricot



Parfym: escada o britney spears
Träning: inte tid till att träna
Resa: England. Kreta va osså mysigt men England, fan va skoj vi hade!
Drink: Redbull vodka eller en Annika



Lyx: Min lyx är att jag har världens bästa vänner och min familj runt omkring mig!
Sysselsättning: Jobbat,jobbat,jobbat, sa jag att jag jobbat? o festat såklart=P
Premiär: på min nya näsa o läppar.. hahahhahhaahha.. visste inte vad jag skulle skriva! Blub=P

Pallar inte utmana vidare utan alla som vill anta utmaning DO IT! skriv sen en kommentar när ni svarat på den så jag kan gå in o läsa=P


WANNA KNOW WHAT LOOOVE IS!

Jag o Ida började spela denna låten igår o när vi lyssnade på texten så sjöng vi den lite mer. (läs skrek)Haha.. första delen av texten då. Jag sa till Ida, denna åker upp på bloggen imorrn. Sen sa jag att jag skulle kopiera texten men stryka över slutet på texten. För det stämmer ju KNAPPAST! hahaha...

I've gotta take a little time.
A little time to think things over,
I better read between the lines.
In case I need it when I'm colder

In my life there's been heartache and pain,
I don't know if I can face it again,
can't stop now,
I've travelled so far to change this lonely life...

CHORUS:
I wanna know what love is!
I want you to show me!
I wanna feel what love is!
I know you can show me!

gonna take a little time. (take a little time)
A little time to look around me,
I've got nowhere left to hide. (nowhere left to hide)
It looks like love has finally found me..

In my life there's been heartache and pain,
I don't know if I can face it again,
I can't stop now,
I've travelled so far to change this lonely life...

Haha vilka bittra jävlar jag o Ida e men vi e jävligt söta osså;) hahahha

BLUB!!!




BEBISEN!!!

Mina fina vänner Titty och Andre har fått en liten son.

Han ska heta Tristan Leon Fryxell och titta så underbart söt han är!!!



Så ett STORT GRATTIS till er fina son!


dagens i-landsproblem

Hade precis köpt nytt solpuder för det andra gått sönder så händer detta

 

Jävla BLUB asså!!!


gravid?

Ni som läser min blogg eller känner mig bra vet om att jag inte mått speciellt bra de senaste dagarna. Har ej kunnat äta och mått fruktansvärt illa!

I stort sett alla jag berättat detta för har ifrågasatt om jag kanske är gravid. Jag har mest skrattat åt det för jag vet att jag inte varit gravid. Klart tanken har skrämt mig lite eftersom ALLA verkligen ifrågasatt då jag berättat hur jag mår.

För att lugna alla och verkligen kunna svara ärligt på frågan om jag var gravid eller inte tvingade Ida mig att köpa ett gravtest.


Nu vill ni säkert veta resultatet och jag kan ju säga att hade det visat sig att jag var gravid hade jag ju inte skrivit upp det i bloggen så ni kan alla lugna ner. Jag är inte gravid och ska inte få nån bebis på ett bra tag!

PHHHHUUU säger jag bara! Hade nog dött lite inombords om jag varit gravid. Jag e inte alls redo för barn just nu och vill ju gärna ha ett stadigt förhållande innan jag skaffar smått.

Hade jag varit gravid och jag behållt barnet hade ungen fan kommit ut med knorr och tryne. HAHAHAHA!! O det hade inte varit gener från mig om man säger så ;) Haha!

Börjar faktiskt må bättre igen och har lyckats äta nästan en hel tallrik gröt idag.

såhär går...

0-3f2621407812167eaa254ceb7efe937b.png

såhär går det när rydis e ivägen. Jävla idiot. Mina nya nät strumpor.


pimps and prostitutes

Jaha då ska man på fest snart på vårt älskade cardinal!=P

Ja vi har klätt ut oss o som vanligt e Ida en sexig liten oskyldig flicka o jag ser ut som en strippa. Haha.. varför blir det alltid så??=P

Vad tycker ni om våra outfits=P


ida försöker...

56ab570ebaeef7aeffe5b11e5b32aafc.png

ida försöker tvinga i mig mat. Faktiskt fått i mig lite så håller tummarna det ej kommer upp igen.


titta min...

910df7d7de8fce5000bac9728fa354.png

titta min lilla pärla e hel igen. Mitt ex blev min räddare i nöden o fixade den till mig. Nu e jag glad. :) tack mathias u are my angel!


ditt friiiiikin jävla SVIN!!!!

OH MY FRRRRRREEEAAAKING GOOOOD säger jag bara!

Fler än jag som såg paradise hotel igår och i stort sett bara skrek o gapa när Stefan först låg med hon strippan för att sen gå ner till Erika o sätta på henne osså. Tvättade han den ens imellan. SÅÅÅÅÅ äckligt!

Och detta har jag nästan varit med om själv. Makes me sick! REALLY SICK!

Hur tänkte fanskapet? Att det inte skulle komma fram eller?? Herregud de bor tillsammans allihopa 24 seven. Så jävla kåt kan man inte vara att man sätter på 2 tjejer på samma kväll med bara nån timmes mellanrum, om det ens var det.

Ryser bara jag tänker på det. Stackars Erika, fy fan o få reda på det! Och hon grät innan på kvällen vilket måste betyda att tjejen hade känslor så blir hon så fruktansvärd lurad av ett jävla svin.

Vad e det med dessa sjuka människor som inte kan hålla sina jävlar kukar i styr och ljuger så de tror sig själva. Han sa han ej skulle göra något med henne och hon behövde ej oroa sig, han ville bara vara med henne. JÄVLA BULLSHIT! e killar så kåta att de tar vad fan som helst

Gud vad upprörd jag blev men man har ju själv råkat ut för dessa jävla svinen!!!

Mig händer det all the time och jag e fan trött på det nu! Ska ALDRIG mer släppa in en kille för nära, blir fan ba sårad. Sa exakt likadant sist men idioten charma mig och sen grundlurade mig så nej ALDRIG mer!!!



jävla skit idioter

När vi kom hem från nyår så parkerade Daniel bara några bilar ifrån min så vi gick ju förbi min bil och då såg jag att någon har sparkar av min backspegel. FAN va arg jag blir. Räcker väl med att de repade hela sidan på min bil förra året. Nu den jävla sidospegeln!!!!

Jävla gastar som gjort det. För helvete bara för ni e på dåligt humör låt inte det gå ut över min lilla oskyldiga bil.

Nån måste verkligen hata mig för det va bara min bil, ingen annan. det va likadant med repan, endast min bil=(

Så nu får man punga upp med en massa tusenlappar där osså för att få den fixad. Min vanliga gamla otur!

När fan ska oturen vända? 2009 va fan katastrof men 2010 börjar fan inte myk bättre.

TOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSIIIIIIIIG!!!!!!!!!



hårförlängning

Ida va o fixade sitt hår hos mig och färgen passade verkligen bra in o jag tror hon e lycklig nu;)

Före:

Efter, satt i 140 slingor i 50 cm:



Gjorde även en förlängning på Lina och som vanligt så glömde jag att ta en förebild. Tror jag gjort hårförlängning på henne 3 ggr o glömt ta förebild VARENDA gång. Tosig på mig själv. Så när jag kom på att jag glömt det så tog jag ej bild under arbete istället=P

 

Efter, 100 slingor halvlockigt hår i 60 cm (i think, eller 50 cm):

 


nagelregn

Då kommer det ett sjukt LÅÅNGT inlägg med 1 miljon naglar.

Maries kille ville egentligen att hon skulle ha vanlig fransk manikyr men hon trotsade och gjorde glitter vilket jag gillade=) hon valde det superläckra hallon-röd-rosa glittret som jag bara älskar!

Tanja ville passa in sina naglar med hennes nyårsskor som det var guldiga detaljer på så de fick helt enkelt bli guldigt glitter på tipparna.

Emily hade fått en supercool lila klocka i julklapp så självklart var vi tvugna att matcha den med hennes naglar. Lila glittertippar med en lila droppe på ringfingrarna.

 

Mia som biter ner sina naglar TOTALT ville va nyårsfin. Inget att bygga på whatsoever så får se hur de håller men de blev ju fina med blått glitter på tipparna. Gillar den blåa färgen så sjukt mycket.

Amanda gjorde glittriga nyårsnaglar=)

 

Charlotte som jag aldrig lyckas övertala göra annat än fransk manikyr var ändå lite våglig såhär vid nyår o satte stjärnor på ringfingrarna.=)

Fias naglar blev skitcoola enligt min egna mening. Turkosblått glitter med tigerränder.

Nathalie körde på svarta tippar till hennes nyårsklänning.

Matilda hade sett naglar här på bloggen o blivit inspirerad så vi gjorde en variant av det mönstret hon såg fast med lite glitter i o fler stenar.

Isabelle kom o hälsade på. Fixade hennes naglar på själva nyårsafton men vad gör man inte för att ställa upp;) Vi hade ett jävla schhå (stavning tack, tror ni fattar ändå!) att få av hennes naglar hon hade sen innan. Det var nämligen akryl o jag har ingen aceton hemma för att ta bort det så fick fila bort skiten och det tog ju sin lilla tid men till sist fick vi bort skiten o kunde sätta på gele istället. Långa blev dem o för att matcha hennes nyårsklänning som gick i svart o vitt gjorde vi vita tippar med svarta streck på. Träffade henne på cardinal senare under nyårsnatten och hennes klänning och naglar passade så jävla sjukt bra ihop. =P


vad händer med mig?

Mår jättekonstigt. Yr o väldigt illamående. Har inte kunnat äta på typ 3 dagar. Tar en tugga sen känns det som jag ska få upp allt igen. Ser suddigt gör jag osså. Har testat att använda glasögonen men blir inte bättre.

Jag som ska på pimps and prostitutes imorrn men Ida. Mår jag såhär kan jag absolut inte dricka alkohol.

Usch fryser gör jag osså. Sitter här på jobb med värmefläkten på högsta speed och längtar till min säng.

Försökte precis få i mig 2 knäckemackor men kunde inte. Fick bli en kopp te istället. Igår åt jag 2 tuggor på en kycklingrulle o i förrgår en halv hamburgare o några pommes. Det e inte likt mig som brukar kunna kränga hur myk som helst. Inte konstigt man blir sjuk när man ej äter men jag får verkligen inte ner det. Tur jag har pstav i armen annars hade jag fan varit rädd att jag va pregnant. Det hade ju bara varit en stor blub!

nä, men då surfar man väl vidare då det inte finns så myk mer att göra här på jobb. Ska kolla mer lgh i sthlm o så. Fan va jag vill iväg NU! Palla med Hbg! blub!


älskar skvaller.

0-7d2d655236ed28f8eff341d32d6b8f42.png

älskar skvaller.


feber?

Jag har ont i hela kroppen, fryser och börjar få ont i halsen. ILLA!

har inte tid att vara sjuk nu men det känns fanken inte bra. Satt med min halsduk, Balles halsduk och Idas stampe (hennes kaninpäls) på mig på bion men frös ändå.

ska försöka sova nu då man ska jobba imorrn kl 10. Jag ber till ALLA gudar där ute att jag inte blir sjuk nu.

SLEEP tight bloggisar!


Bye bye Balle!

Imorgon åker Baltzar till Oslo för att jobba.

Skittråkigt tycker jag att det är och då jag fick reda på det igår så kom det som en chock. Inga förvarningar eller något. Han ba smällde bomben.

Vi kommer ju fortfarande hålla kontakten och vi kan ju ses när han är hemma och hälsar på. Han försöker få mig och Ida att komma o hälsa på så vi får se. Kanske blir en festhelg i Oslo snart.

Ha en trevlig resa upp, haha 10 timmar på en buss, inte speciellt skoj så vi vet ju båda den ej kommer bli speciellt trevlig. Hoppas du får sova nått iallafall för sitta vaken på en buss så många timmar dör man ju lite inombords.

Vem ska nu skälla på mig när jag e ute and make the wrong decisions? hehe nä skämtosido kommer fan sakna lilla Balle. Vi fyller ju tom år på samma dag, hur coolt e nu inte det. Dock så e jag ett ANTAL år äldre men skitihoppa=)

See ya soooon sötis!

Hade inga egna bilder så fick sno en från hans face!
där hade man inte tackat nej att vara just nu i denna jävla kylan!


Avatar

Jaha då har man sett filmen ALLA pratar så gott om.

Hmm vad ska jag säga. Jag är faktiskt lite besviken. Klart jättefint gjord och storyn var bra men känns som man sett det förr. Just det här med att en krigare går över till fienderna och krigar mot sina egna. Nixa nämde 2 filmer som är liknande och man kan ju bara hålla med. Filmerna han sa var "dansa med vargar" och "den siste samurajen". Så tänker ni efter så stämmer det faktiskt. Samma story bara det att denna va riktigt bra och cool gjord.

Jag gillade den absolut men alla har hyllat den till skyarna och så himla överklass bra var den inte enligt mitt tycke!

Det bästa i hela filmen var ändå kommentaren "kiss the darkest place on my white ass".. shiit blev osäker nu på om han sa place eller vad han sa men tror det va så. hhaha det va skoj iallafall.. =)

Var 100 år sedan jag var på bio så det va ändå ett bra intiativ av lille Balle. Först va det ba han o jag men tillsist blev vi 5 pers. Bara skoj tycker jag=P

Har ni sett den o vad tyckte ni???



på bio...

0ddb943140bb7cb79a1a7cda5b030524.png

på bio o ser avatar.


ätit 2...

326c03b601f7e69a8e5228775d6f2873.png

ätit 2 tuggor o redan mätt. Blub!


Decisions

Jag letar lgh!

Jag vill vill vill flytta till sthlm!!!

Så e det nån som har något så hör av er. Jag vill verkligen komma härifrån o jag ska göra allt för att få med mig min älskade IDA! Va fan ska vi göra här i lilla hbg?

Jag vill bli något.. göra nått med mitt liv o jag kommer ingenstans i denna lilla skitstaden!

JAG VILL!!!


love love love

Ida hittade en lista about love så får väl oxå ta o fylla i den. Känns som allt kretsar runt kärlek just nu, it sucks!

Jag väntar fortf på prince charming som ska komma in i mitt liv med storm.... waiting waiting waiting.... varför e det inte som på film? Blub asså! I hate the reallity!

Jag hatar alla jävla spel! HATAR HATAR HATAR!! vafan hände med ärligheten??

well här e den iallafall:

Lista: kärlek

Är du kär just nu? Nej det e hon inte
Har du kysst någon idag? nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? jappz
Har du ett förhållande? Nix!
Hur många har du varit tillsammans med? hmmm let me think... 5 tror jag.
När går gränsen vid otrohet? Det beror lite på hur seriös man är. Men att flirta bakom ryggen på den man är ihop med kan ibland vara värre än att ens kille kysser nån på fyllan som en engångsgrej. Usch hatar otrohet. Ärlighet varar längst!
Har du varit otrogen och om ja, varför? Ja det har jag *skäms* men jag var 14 år o han förtjänade det faktiskt!
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? jag trodde nog jag va kär fast kom på sen att jag inte var det.
Är du romantisk? ja det måste jag säga att jag e.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? thats a big no no!!!
Är du svårflörtad? nej jag e ganska lätt att charma. tyvärr=/ blir oftast sårad.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? OHH ja. many times
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? jag kan vara en riktig biiiiatch! psycho helt enkelt!
Har du lekt med någons känslor? hemskt o säga men ja det måste jag säga att jag har.
Vem var din första riktiga kärlek? när jag va liten va jag kär i min barndomsvän marcus rönnberg i FLERA år!
Har du haft sex med över 20 personer? PASS!!
Hur länge höll ditt längsta förhållande? träffades on and off i 4 år men var officiellt ihop i 2 av dem.
och ditt kortaste? 3 mån när jag va typ 15 år
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vet fan inte. klart man vill ha förhållande men samtidigt e det jävligt skönt att kunna göra precis som man vill.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej verkligen inte. vet att folk gör så men fattar inte varför. måste va sjukt jobbigt o gå o va nojjig hela tiden att nån ska få reda på det.
Är du en bra pojk/flickvän? Absolut. jag e nog sjukt svår att leva med men nån sa nångång till mig att jag bara träffat fel killar. Så får väl leva lite på det.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Daniel
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän ? blub
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? yes. då vet man ju vad man får=P
När fick du din första kyss? när jag va 12 år o va på semester i Turkiet! Jag blev så rädd så jag avsluta det o frågade vad han höll på med. haha.. wtf lixom.. va så kär i honom så äntligen kysser han mig så kysser jag knappt tillbaka.. gast man va på den tiden=P
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 18..and still going strong=P
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? ehhh NEJ!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? aldrig i livet. Då skulle jag fantomen va riktigt jävla kär!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? hmm både och... man har ju dumpat en del i sitt liv men har absolut blivit dumpad jag med vilket jag inte gillar alls. gör ju så ont i ens lilla hjärta om det finns känslor inblandade. o gäller det mig så finns det oftast det. TYVÄRR!!!





e hos...

03e156a56a9a6efe918473facfd6aa92.png

e hos ida o kränger.blub


2010

UT MED DET GAMLA!!!!!!!!!!!!!!!!

IN MED DET NYA=p

yeeees pleeease!!






bara en till=P

Hittade en lista till o då jag ej kan sova så kan jag ju likabra fylla i den osså=P

Namn - Annika Helen Kristiansson
Ögonfärg - Bruna
Hårfärg - Just nu är jag ganska ljus.
Högerhänt/vänster - Högerhänt
Stjärntecken - Tvilling. Förklarar en del va?
Skostorlek - 38 normalt sett.
Är dina föräldrar skilda - Nej mina föräldrar e de sötaste som finns=) ihop i 30 år men fortf lika kära=)
Sport - Ska jag hålla på med nån sport själv dansar jag men det jag tycker om att titta på är friidrott, fotboll o handboll om det är roliga lag som spelar.
Helgdag- midsommar. älskar att fira midsommar för då samlas ett stort gött gäng hos familjen Hildingsson och vi umgås vuxna, ungdomar och barn och har så sjukt skoj=)
Årstid - Sommar. Så fruktansvärt mycket sommar!

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Jajemän.
Blivit dissad - mmm.. and I dont like it!!!!
Skolkat - jo det har man ju gjort en del när man gick på högstadiet. Skoltrött delux.
Sovit utomhus - då hade jag nog dött av köldskador. haha.. men man sov ju i tält när man va liten om det räknas?
Använt droger - Aldrig. Inte testat något förutom cigg o alkohol. O det e jag sjukt stolt över! Tror jag e en person som lätt faller för grupptryck så många tror nog att jag iallafall har provat men se det har jag inte=)
Retats - haha beror ju på vad man menas med retats;) hahahha

THIS OR THAT
Pepsi/cola - COCA COLA!!!! no doubts aboit it.
Jordgubbar/blåbär - hmm om jag ska äta rätt upp o ner blir det nog jordgubbar men i tex glass e det lätt blåbär.
Kött/veg - kött!
Tv/film - både och, fast tittar inte så myk på nått av det. laddar ner serier o tittar genom dator. O film har jag inte tid att titta på.
Gitarr/trummor -skulle älska ifall jag kunde spela gitarr.. hur coolt hade nu inte det varit.Sitta på stranden framför en brasa ett gäng o spela gitarr=) Trummor e ju lite svårare att kunna visa upp;)
Adidas/Nike - blub.. dont care
Kinesiskt/mexikanskt - chines i rekon!!! kyckling curry tack=)
Mtv/vh1 - MTV får det bli för har inte vh1

SENASTE DU
Skrattade - till Mr Bean idag på tv
Grät - När jag kollade på sista avsnittet av bonde söker fru för 1 timme sen. det va så vackert när hon sjöng i kyrkan till sin blivande så jag blev så rörd o bölade som en gris. haha .. ja jagvet jag e känslig...ok?=)
Filmen du såg senast - den senaste HELA filmen jag såg måste ha varit ... smekmånaden. Annars har jag ba kollat snuttar på filmer.
Tuggade tuggummi - igår. tuggar alltid tuggummi men idag har jag haft munnen full med mcdonals,pizza godis istället=P
Drog ett skämt - jag suger på skämt så det va säkerligen 100 år sedan för jag kommer ej ihåg det.
Sjöng en sång - singstar igår=P

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Ätit müsli - eller inte!=P
Rökt - ja senast igår...nyårsafton juhe
Tagit droger - nej sa jag ju!
Kysst någon - mmm hur mysigt som helst=) tycker om att kyssas=)
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - javisst har hon det.. senast igår=P mys!
Bakat - haha ja tänk för dte har jag!!!!!! jag o jeppe gjorde ju sådär 100 lussebullar o massa pepparkakor=) gott=)



hittade en lista=)

Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Om jag skulle träffa han på stan hade jag absolut pratat med honom men inte så att jag ringer honom o vi har kontakt ofta=P

Har du sett din bästa vän gråta? Ja, man måste finnas för sina vänner o bästa vännen e oftast den bästa axeln att gråta ut hos.

Vad åt du senast? PIZZA!!!!

Har du fått någon komplimang idag? hmm idag? haha det skulle va på nätet då att folk tyckte jag va fin igår för hade de sett mig idag hade jag minsan inte fått några komplimanger. Schhleten delux=P

Har du varit med i en rättegång? Nej jag e snäll flicka

Är du polare med grannarna? Nej i stort sett aldrig träffat dem. Men Ida e ju nästan granne så då svarar jag ju såklart ja=P

Vilka länder har du bott i? Sverige såklart haha, England och Gran Canaria.

Vem såg dig naken senast? Daniel ;)

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? i mer än 15 min.. hmmm.. kan det tagit 15 min att köra från stan till donken o sen hem till mig? Hmm OM det gjorde det så var det igår. Annars har jag faktiskt ingen aning. kör aldrig så långt. Bekväm som man e=P

Har du haft en stalker? HAHA BLUB!!!! HAHAHA!!!!!  (Ida du fattar)

Minns du dina/din musiklärares namn? musiklärare...haha.. hmm.. just det, vi fick en ung tjej i 9an som heter Ida som ingen annan lärare på skolan gillade för hon körde sitt eget race o gick i linne o så. Det uppskattades inte av de äldre tanterna på skolan. Men hon va grym som lärare och vi satte ihop en musikal tillsammans med henne som hette "pepparholmen". Så jävla bra va den. Synd ingen har den på film... skulle gärna se den igen. Haha. Jag spelade spice girls freak det säger väl allt!! afrohår o 10 cm platådojjor!

Hur bra är din syn? Kan säga att jag verkligen behöver använda mina glasögon mer än vad jag gör. o det blir fanken ba värre o värre. ser på nära håll med långt håll blir det suddigare.

Var är dina syskon just nu? Kan tänka mig att min bror sitter uppe på datorn o spelar eller nått annat. Han e allt en liten datanörd.. haha

Vad var den senaste drömmen som du minns? haha den va inte rumsren iallafall=P

Vem ringde dig senast? Idahooooo

Vilken tid gick du upp imorse? blev väckt kl 10 av en viss tomte men somnade om igen o gick upp runt 12 för att möta Ida.

Vad ska du göra i helgen? Det blir nog bara lugnt då det blivit en DEL festande nu på senaste. Ida jobbar så då e det ändå trisst att gå ut. Blir all in på tisdag istället. Pimps and hoes fest på cardan.. hjälp vad ska man ha på sig??=P

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "inte så gott, får ryggmassage nu"

Vem är den senaste kändisen du tog på? ehh vad jag vet har jag aldrig tagit på en kändis.. haha.. eller? haha inte som jag kommer ihåg iallafall. kramade paradise andreas när vi va i göteborg men han e ju inte direkt kändis. haha

Vad finns i din bakficka? har ingen bakficka

Vad gjorde du klockan 2 inatt? va på väg ner till cardinal i kylan. FY FAN va kallt det va.

Vad är det första du gör på morgonen? snoozar=P

Vad ska du göra efter det här? ehh sova. vilket jag skulle gjort för 100 år sedan. Somnade på Idas soffa innan när vi kollade film så bestämde mig för att gå hem o lägga mig. Det var 2 timmar sen o fortf inte gått o lagt mig. Vad e det för fel på mig?



faster Annika=)

Kom in på Teds pizzeria för att hämta pizzan jag o Ida beställt. Då säger han till mig såhär

- Jag har ju alltid varit lite som en bror för dig eller hur?

- Ja sa jag o började tänka på vad jag nu gjort o vem får jag nu inte dejta. haha..

- Du ska bli faster!!!

- WOOOOOOHHOOOOOOOO!!!!!!!

Fatta vad skoj. Min "brossa" Ted o hans underbara flickvän Debbie ska ha bebis!!!

Både jag o Ida invaderade pizzerian bakom disken för att ha kramkalas med dem båda. Åhh va skoj!=)

E så glad för deras skull. WEEEIII!! en liten bebis=) helt extas! hahaha

me and my bro!


degar hos...

60b92ea4a0f2d569c9f985eaeb2541c8.png

degar hos ida. Nixa e osså här. Vi har ätit pizza från brorsans ställe. Gott!


tror jag...

0fe756cbd7b0d632d299b568a3f094fa.png

tror jag va ganska hungrig o sugen på allt när jag va på konsum med ida precis! Haha!


sorry

Fort för seg för att ta tag i bloggandet.

E så besviken på mig själv att jag inte tog en bild på hela min outfit igår. Faktiskt jävligt snygg om jag får säga det själv, men det e för skorna e sååååå fruktansvärt snygga. De gör hela outfiten lixom.

Min kamera som jag tappade i backen tar inga bra bilder alls så tog inte många bilder igår=( Får sno några av Nina o Emma men det får bli ett senare projekt.

Precis kommit hem från Ida. Hon o Nixa hade varit så snälla o köpt med donken mat till mig så vi satt där som bakfulla monster o ba mega in burgare i huet. Hahhaa! Vi kollade på "smekmånaden" sen drog jag hem.

Är så trött så jag dör lite inombords. Fick ju vänta på cardan i evigheter innan Daniel va klar så inte sovit många timmar inatt. Först blev jag väckt kl 10 då tjommen skulle köra hem sen deckade jag för att bli väckt av min Idaho kl 12.

Det va lika bra att dra på sig uggsen o gå ut för att möta en trött Ida o lite gladare Paris=)

Hoppas Ida e sugen på en pizza från brossan sen. Jag e nömligen riktigt jävla sugen på en flottig pan pizza. Synd ba de ej har home delivery idag utan jag måste åka o hämta pizzan själv.. mega blub på det=)

Hoppas ni hade en bra nyår ... jag återkommer med bilder från min kväll.

Vi hade obviously skoj igår iallafall=P



RSS 2.0