tomatoes

Sitter på msn o pratar med Emanuel när han helt plötsligt säger:

-kommer strax, ska blanda ihop min sallad, köpte så snygga tomater i olika färger å former..

Haha!!!! snygga tomater??

Så fick en bild ....



... hehe ja de va ju ganska coola faktiskt!

Håla

Hade inga kunder mellan 15-17 så jag koppla om telefonen och gick ner på Gröningen. Gick med Kenzo ända bort till Fria bad o sen tillbaka. Träffade min faster Eva o min minsta kusin Maja så satte mig hos dem ett tag. Träffad dem igår osså o då fick jag frukost av Eva o likadant idag så fick jag mat av Eva. Så gott=) Jag skämtade med henne o frågade om hon inte skulle vara nere på gröningen hela sommaren så jag kunde gå ner o få frukost=)

Kenzo va så varm s¨han la sig under solstolen. Lilla bebisen!




Min kusin Maja


Synd o säga att det är FULLLLT med folk på gröningen!!! En annan jobbar ju.. ROLIGT, NOT!!


En varm Kenzo


Jag o min bebis!!!


är man vaken då?

Klockan var 7 imorse när det ringde på dörren. Det var målaren eller vad han va som skulle sätta kakel i mitt kök. Helt snurrig gick jag upp för att öppna, visa honom var han skulle sätta det o sen gick jag o la mig igen. Vaknade av att klockan ringde halv 9. Masade mig upp och då var han klar och hade redan slängt in nycklarna. Nu är det bara lite köksbord o sånt som ska fixas sen börjar jag nog bli klar i köket. Skönt!


Jag vet att jag har en spis från 1800 frös ihjäl men det ser ju myk bättre ut nu med det vita kaklet bakom.





youcurl

Jag köpte ju den nya locktången från babyliss. Fått många frågor om den funkade eller inte. Jag har ej provat den ännu. Försökte lite på Ida men fick inte riktigt till det så jag ska ta tag i det nu i dagarna o lägga ut en recension så snart jag provat den. Håll till godo=)


Enligt denna ska det ju va hur lätt som helst!!=P

dålig stil

Idag är det sista dagen för att anmäla sig o betala till vår fest men tror ni folk bryr sig?? De säger de vill komma men nu när vi verkligen behöver få in pengarna för att kunna beställa mat o buss så är det helt tyst! Alla tjatar alltid om att det aldrig händer något skoj så när man verkligen tar tag i det o gör en stor fest som skulle kunna bli hur bra som helst då e folk lata o skiter i det. Jag blir så förbannad men men, nu vet man ju vilka ens riktiga vänner är.

Ok, vi blir ej så många men hoppas vi kommer ha sjukt skoj ändå. Man gör det vad det blir till. Haha fick en rättelse av Erika att så heter det visst inte=P haha har alltid problem med just den meningen, kan aldrig komma på vad det heter. men här är det rätta... de blir vad man gör det till..



Ni som fortfarande vill komma kan väl höra av er till mig eller Ida!!!!!! Vi måste ha in betalningen innan den veckans slut!!!! Sen e det för sent!!! O skyll er själva som missar denna festen!!!!

flip flop

Visst e mina rosa flipflop söta? Jag köpte dessa o ett par likadana i svart nere på Kreta. Det va typ det enda jag hittade som va billigt=P





for old friendship sake

Pratade med en gammal polare från Gran Canaria tiden och han berättade om deras fantastiska erbjudande de har på sin hemsida så jag tänkte nu göra lite reklam för dem;)

Jag pratar såklart om bartender utbildningen nere på gc.

Känner många som gått den och de säger att de haft "the time of their lifes". Jag vet ju själv hur det är att vara där nere o jobba och det är verkligen det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Man lär känna så mycket roligt folk och får en gemenskap man aldrig kommer glömma.

Ångrar lite att jag inte gick bartenderkursen när jag ändå va där nere, hade varit roligt o ha även om jag kan en hel del då jag jobbat i bar både på Gran Canaria och i England.  Hade ju även min egna lilla bartenderlärare i min "bror" Ted som jag bodde med i England. Han berätta och lärde mig jättemyk om sprit och drinkar. Han hade även en lärobok jag pluggade i. Väldigt intressant faktiskt.

Iallafall så har nu utbildningen gcbar.se med min kompis Alexis o den gamle räven Niklas i spetsen ett supererbjudande ni ej kan missa.

Tycker ni alla ska gå in på deras hemsida o titta närmre. Om ni bestämmer er för att gå en bartender utbildning så lovar jag er att ni ej kommer bli besvikna eller ångra er.

GCBAR.SE


Jag o Alexis.
Ja jag vet att jag va sådär 10 kg tyngre men jag hade skoj iallafall=P hehe

KÄR

Jag har gått o blivit kär=)


Dessa skorna hoppas jag snart ska finnas bland mina ägodelar. Jag vill o jag SKA ha dem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Filmer

Här är filmerna från bröllopet
Nina o Havi dansar


mer dans


bröllopsdansen


Efter bröllopsdansen slutade musiken o jag slutade filma, då helt plötsligt börjar de dansa till "baby got back" Fick ej med hela men här e lite. Så jävla skoj för ingen ana nånting. Som de hade tränat. Roligt som fan. Vet att Rebecca har hela så lägger in hela så fort jag fått den av henne.=)

*AJJJE*

Hade mina fina höga svarta skor jag fått av Ida i Lördes.



De är supersköna o så men har fått ett skoskav som gör såååå ont att jag ej kan ha skor på mig. Får gå i flippflopp=( Fyy satan va ont de gör. Jag typ dör lite;)



lockar

Vad är det för fel på ens hår när man sitter i 1 ½ timme och gör lockar i håret och en halvtimme efter är det rakt igen? Blir så trött!


Här va man ju fin i håret. Sen 1 timme efter va det i stort sett spik rakt=(

Bröllop!

Helgen har det varit FULLT upp. Har 1 miljon bilder från bröllopet i lördes mellan Nina o Havi men tyvärr blev de flesta suddiga=( Måste vara något fel på min kamera. Ska snotta Rebeccas bilder nån dag för jag vet hon har supermånga bra kort.

Ska inte skriva så mycket utan låter bilderna tala.

Börjar med min outfit. Lånat Idas superfina klänning.


Där ser ni mer hela klänningen


Frida i kyrkan


Havi står o väntar


Tärnorna


Nina med sin pappa


Så fiiina




Tärnorna utanför kyrkan


Riskastning på brudparet


Fina Nina


Ninas familj


Ida o hennes Olof


FINA e dem


Jag o Coolof


Ida, Olof o Rebecca


Louise, Carl o Frida


Brudgummen


Förrätt. sååå god!


Brudparet håller tal


Varmrätten


jag, Ida, Olof o Rebecca


Louise o Frida


Bästisar!!


Frida o Nina


Rebecca höll tal, då kom tårarna


Ida kunde inte iheller hålla tillbaka tårarna, vem kunde?=P


Nina fick en fin bok från möhippan


Dags o dansa bröllopsvals




Senare på kvällen bytte Nina om till en Thailändsk klänning


Söta lilla förvirrade Nina=P


Bröllopstårtan


Matar varandra




Fina bästis


Dansa hela natten=P


Frida, jag o Ida


Olof o Carl


Juggedans=P


Rebecca med röda ögon! hehe evil woman!


Finaste bilden på hela kvällen=P


Vi hittade rosor som vi satte i håret=P


Frida


Tappade du nått Ida?? Haha


Fina ida med blomma i håret


Louise o frida


Ida o Jörgen


Jörgen o hans fru bjuder på sig själva=P


Brudgummen


Hade en suuuuuupertrevlig kväll!!!

Har även några filmer som jag lägger upp senare idag.

sleeeeeepy

Nä nu e klockan över 1. Kan fortfarande inte mobilblogga vilket gör mig ordentligt irriterad men måste gå o sova nu. Fuck va jag hatar o va själv=(

Tur jag har min Kenzo iallafall!


tror ni på gud?

Jag har precis skickat efter blanketter för att kunna gå ur svenska kyrkan. Jag tror ej på gud o gillar inte kyrkor .Gillar inte deras tro och värderingar iheller. De låter tex inte homosexuella gifta sig och jag tycker det är SÅÅÅ fel så varför ska jag då betala över 2000 kr till dem varje år. Nej nu får det va nock.

Vad anser ni? Har ni haft funderingar på att gå ur eller ni stödjer kyrkan?

Vill ni gå ur så finns det 2 länkar här värda o läsa.

kyrkoavgiftning.se o ututkyrkan.se




R.I.P King of Pop

Jag har svårt att förstå det och fick en chock när jag såg artikeln på Aftonbladet. Michael Jackson is dead. Att han ej mått bra på senaste har vi ju alla förstått men trodde inte han skulle dö så ung. Endast 50 år gammal. May him Rest In Peace.

en av de finaste låtarna han gjort enligt mig.



Vi kan säga vad vi vill om M.J som person men vi kommer nog ALDRIG glömma alla hans låtar genom åren. Thriller, black or white, beat it o alla sånger man alltid kommer tycka e sjukt bra låtar. Eller jag tycker det iallafall. Hade kunnat lägga upp hur många youtube klipp som helst men nöjde mig med den låten som berör mig mest.

eller ok en till då. Sjukt bra lugn låt. MEN kolla in tjejen han släpper upp på scen. Hon e ju helt till sig. Så myk kan man ej älska en artist. Haha.





Hans bästa skiva EVER!!

inte som alla andra

Vilken hund ligger såhär?


uppe på soffkanten som ett katt på rygg!! haha sötnöt!

va tvungen



kvällsmat!

Titta!

Jag fick ett  2 paket på posten idag!! Eller ett paket va till mig och det andra var till Kenzo=)

Beställde den här nya lock/platttången you curl i söndes o den kom idag. Snabba puckar, det gillar vi=P





Ska testa den någon dag. Återkommer med ett betyg.

I Kenzans paket fanns det en kylduk jag beställt i kamoflagetyg. Tänkte nu till sommaren så han ej blir så varm. Man doppar den i vatten och i filten finns det små kristaller som tar åt sig vattnet och gör att den blir kall i 2 dagar. Utan o vara blöt då asså. Kan va skönt att ha med så han kan ligga på om han är med någonstans. Han blir ju så fruktansvärt varm på sommaren den lille krabaten. Hade även beställt en liten belöningspåse som jag kan ha hans godisar i.


I recognize them...

Igår gjorde jag vid Matildas naglar och jag tror hon var lite inpirerad av mina naglar eller vad säger ni??




Men det är bara roligt att folk gillar vad man gör o vill ha likadana. Vi använde oss av ett lite mer turkosare glitter o ett annat klistermärke men själva ideen e ju samma;)

Se själva



inget o göra..

..då passar det ju utmärkt in med en lista=P

Snodde den hos Anna-Viktoria som befinner sig på Öland denna sommaren. Inte alls avis. men jag ska ju själv dit torsd-sönd sista helgen i juli=)

Favorittidning:

Läser ej tidningar, ba de skvallerblaskerna vi har på jobb isåfall=P

Bästa saken som hände i sommar:
Sommaren har ju inte ens börjat!! Återkommer med det svaret i september månad.

Favoritplagg i garderoben just nu:
oj va svårt, hmm måste vara alla mina sommarklänningar jag ska använda nu när solen tittat fram.

Längd:
170 cm

Byter gärna garderob med:
Ida, haha hon får så myk nytt nu från sin man så man blir ju inte liiite avis=P hehe
vill osså ha en kille som ger mig kläder;)

Vanligaste färgen på mina kläder:
Nu till sommaren har har jag massa olika färger. Turkos, rosa o gul är några favoriter.

Jeans eller mjukisar:
Är jag hemma så självklart mjukisar men annars går jag ju oftast i jeans

Mig själv med tre ord:
Snäll, öppen o rolig.

Jag tränar:
Räknas promenaderna upp till viskan men Kenzo?=P

Höger- eller vänsterhänt:
Högerhänt men många tror jag e vänsterhänt då jag har klockan på höger.

Humör just nu:
Lite ledsen, jag jobbar ju när solen strålar utanför. Vill bara skita i detta, stänga ner kliniken o dra ner till beachen.

Kläder just nu:
En svart klänning o gladiatorsandaler

Vad sa du senast:
"tack" till postgubben som kom in=P

Hur många kuddar sover du med:
Har 3 kuddar i sängen men sover inte på nån! Haha jag sover som ett freak!

Morgon- eller nattmänniska:
Nattuggla

Sparare eller slösare:
Måste säga jag blivit väldigt myk bättre på att spara men så fort jag får pengar i händerna så bränner det! haha

Bästa film:
Oj, kan ej bestämma mig

Har du några homosexuella/bisexuella vänner:
Jadå!

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:
Ja klart man kan vara. Har man en gång blivit bedragen vill man aldrig att någon annan ska få känna den smärtan o bli så fruktanvärt sårad man blir.

Hur många barn vill du ha när du blir stor:
1 eller 2 kanske men ingen familjen tyson här.

Bio eller promenad:
Måste nog säga promenad. Om det inte e svinkallt ute så man fryser röven av sig.

Är du kittlig:
Njae inte direkt.

Snarkar du?
Haha nä inte vad jag vet iallafall. Ingen som sagt något så det tror jag inte.

Stjärntecken?
Tvilling. Jag har 2 personligheter=P

Rädd för insekter?
Tycker det är det åäckligaste som finns, kryper i hela kroppen på mig när jag tänker på det.

Äckligaste insekten:
Spindlar no doubt about it.

Det här är jag bra på:
Allt som har med skönhet o göra=P
Bra på att vara en bra vän osså, hoppas jag?;)

Bästa bok?
Läser inte böcker tyvärr

Vad vill du jobba som?
Som makeupartist! O jag SKA göra det i framtiden.

Chips, morötter eller godis?
Massa godis

Pizza eller hamburgare?
Donken 4life

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Har redan tatuerat mig ett anatl ggr o likadant med piercing o än e jag ej klar. Har massa tankar o ideer=P

Stökigt eller välstädat? (ditt rum):
Vem vill ej ha det städat men jag är inte så bra på det där med ordning. Jag har inte tid o städa, jobbar för myk.

Gungar du på stolen?
Aldrig, fick man lära sig iskolan att ej göra;)


Vilken hand håller du gaffeln i?
Vänster om jag inte äter endast med gaffel då har jag den i höger

Gillar du att sjunga?
Älskar att sjunga men tyvärr sviker rösten mig efter några toner. haha. Jävla student! Pajjade ju mina stmmband när jag tog studenten. Fått operera dem men det hjälpte ju inte direkt länge=(

Använder du knark? 
Aldrig testat o kommer aldrig testa!

Kaffe, te eller inget? 
Te tack

    Har du en besatthet?
   Det har väl alla??




Dirty Dancing

Nu sitter jag här o gråter igen. Efter jag tittade på hungry eyes blev det att jag tittade på massa andra dirty dancing klipp o vem har inte som liten flicka suttit o spolat tillbaka sin vhs film o tittat på slutet 1 miljon ggr. När Patrick Swayze tittar Baby o sjunger "and I owe it all to u" o där sprack det för mig. Haha.. e man mes eller e man=)

TITTA SJÄLVA!!!!!!!!! O försök hålla ögonen torra=P

hungry eyes

Jag gillar den nya versionen av "hungry eyes" med Anders Fernette. E jag konstig som tycker han e snygg? Haha, inte direkt den killen jag skulle falla för men där är något jag gillar med honom. I know, knäppis!



Hittar inget bra youtube klipp med låten så här får ni orginalet från en av världens bästa filmer någonsin!!

Ja här skulle ju då komma ett youtube klipp men självklart står där ibäddning inaktiv eller nått sånt trams så ni här får ni låten




O här e länken till det youtubeklippet jag ville lägga in från början.

Blev det rörigt?? Well, skyll inte på mig. Skyll på youtube!!!;)



gå o lägg dig!!

Jag kan ej sova på nätterna=( Igår låg jag uppe i sängen tills typ 2 även om jag va så trött så jag knappt kunde hålla ögonen öppna.

Slängde mig på sängen men kläderna på o la mig brevid Kenzan. Va så trött att jag bara låg helt stilla o orkade ingenting. Sen när jag väl fick fötter tog jag av mig kläderna men kunde fan inte somna. Försökte mobilblogga lite men det gick ju obeviously inte så va inne på nätet på mobilen ett tag innan jag till sist slöt ögonen o somna. Vad e det för fel på mig??


ITS HOT!!!!!

Fiii satan va jag avundas alla de människorna jag precis gick förbi nere på gröningen. Där kommer jag i mina leggins och är fullt påklädd medan de ligger där i sina bikinis och solar. Det är nog fortfarande väääldigt kallt i vattnet men jag hade ej bangat på att dra av mig kläderna för ett dopp i havet.

Jag hoppas med hela mitt hjärta att denna värmen håller i sig resten av sommaren så jag kan få ha fint väder på min semester.





Idas hår!

Igår gjorde jag hårförlängning på min vän Ida. Hon slutade ej jobb förrän 20 o sen käkade vi pizza så vi började nog inte förrän 21 tiden.

Då Ida har väldigt fint o tunnt hår delar vi alla slingor på mitten vilket innebär dubbelt jobb.

Jag va ganska seg o jobbade väl inte direkt intensivt. Va ju tvungen att dricka lite coca cola o smsa imellan=) Sen snackades det ju en hel del. Då jag o Ida knappt ses längre så har man massa o prata om o då tappar man ibland koncentrationen och ens arbete går långsammare.

Tror inte de (Ida o Coolof) gick förrän 1 på natten så man kan verkligen säga jag arbetet HELA dagen! Men vad gör man inte för sina vänner? Hon ville ju vara fin till bröllopet i långt hår=)

Vi glömde såklart att ta en före bild men Ida kom på hon hade en bild från sidan så ni får nöja er med den.
Det är kortare i nacken.


Direkt efter vi satt i håret såg det ut såhär:


Det var ju lite väl långt så jag hade bokat en klipptid till henne hos Pernilla. Ida skickade en bild idag som inte var så jättebra men tills hon skickar en ny får ni nöja er med denna.


ny dator

Min nya fina rosa glittrande dator!!!




















tihi, där lura jag er allt. Jag har bara köpt sån självhäftande plast o satt på datorn=) Fiiint blev det eller hur??=)

Mobilblogga

det fungerar inte att mobilblogga o jag blir toooosig!!!!!! Jag som skrev typ 3 inlägg igår kväll/natt. Fattar inte vad som e fel asså!!! Har kollat inställningar o nummer o allt stämmer.. VAD E DET DÅ FÖR FEL????????


SYTYCD

Nu är min absoluta favvis serie tillbaka. SO YOU THINK YOU CAN DANCE går på onsdagar i kanal5. Jag kan ju dock inte vänta varje vecka när jag vet att de är längre fram i Usa så jag är ju några avsnitt före=)

Jag älskar det och det ska bli skoj att se vilka ens favoriter blir detta året. Har redan bölat ett antal gånger redan och ska ge mig på och se det slutet på det första avsnittet de har efter audtion. Vill osså kunna dansa så!!!


Erikas naglar

Igår tog jag mig an Erikas naglar. Ja ni vet "millimeterskvinnan" som är så petig så man kan inte göra annat än att skratta åt henne. Hon varnade mig och jag har ju sagt det är ok och ska jag va ärlig så tycker jag det e ganska gulligt att hon vill ha allt så perfekt. Sen blir det ju även ett bra tillfälle att få prata och träffa lilla snuttan så egentligen gör det ingenting att det tar sådär 3 timmar att fixa hennes naglar. Bara roligt att reta henne lite=)

Igår fick hon tom hjälpa till lite själv o putta på stenarna så hon fick dem exakt som hon ville=)

Men visst blev de coola?!!!!? Väldigt myk party!









Skit bil

Jag tror det ligger en förbannelse över Mcdonalds på stattena. Det är 3e gången min bil går sönder i mcdriven.

Första gången har jag ju berättat om när batteriet dog och vi stod där på parkeringen och visste inte vad vi skulle göra. Fick rulla bilen till pappas jobb så fick han fixa med den dagen efter.

Andra gången var när vi va påväg hem från hundpsykologen i Tomelilla. Åkte inom donken på vägen hem och när vi ska få våran mat börjar bilen blinka och det lös "STOP" i displayen. Det visade sig att jag inte hade nån kylarvätska.

Tredje gången var igår när jag Ida åkte hem från Väla. Står o väntar på maten när jag får syn på att mätaren är på högsta. Jag vet att det ej är bra men tänkte att jag kunde köra hem o fylla på med vatten när bilen svalnat men ikke. 2 min efter jag fick syn på mätaren började det lysa så det var bara att köra in till macken och fråga efter hjälp. En jättesnäll man hjälpte mig men sa att han tyckte jag skulle lämna in den så man fick kolla över kylaren.

Ola som e en av mina chefer här på kliniken ska kolla över den så hoppas inte det är nått stort fel på den. Har jag fanken inte pengar till just nu=(

Peugeot = SKIT!!!


buhu

Stenen på min handpiercing har gått av=( Nu är den jätteful o jag kommer ej ihåg hur länge jag va tvungen att vänta innan jag fick byta smycket. DANIEL du får fixa detta=P

När ska jag ha tid o åka o få en ny? Har ju knappt tid till mig själv ens. Skit osså!


Syns kanske inte men stenen e väck=(


flint?

Igår åkte jag och hämtade Ida på hennes jobb för att avnjuta goooood mcdonalds mat hemma hos mig. Inte träffats på länge så det va skoj o få träffa henne o ha lite qualitytime. Hon satt fram och tillbaka och grubblade på om hon skulle sätta i sitt löshår till bröllopet på lördag. Hon är ju rädd hon ska bli flint då hennes hår är väldigt känsligt och de gångerna hon har haft extensions har hon tappat väldigt mycket hår.

Vi bestämde endå för att ta ur det gamla och sätta i nya. Satan va tråkigt det är att ta ur löshår, och det gör det inte bättre att Ida är gnälligare än en gammal surkärring man träffar på bussen. Ja ni vet en sådan som skriker ut, dessa ungdomar...bla bla... Hehe! Nä skämtosido men hon är väldigt ömhårad (heter det ömhårad eller håröm?)





Då Ida endast haft i detta håret i 1 månad så sparade vi dem som vi fick ut fint till nästa gång hon
ska vara korthårig. På tisdag blir hon långhårig=) Fiiiint!


löshår så man storknar=P

Har sååååå många hårförlängningar att sätta i nu framöver så vet ej hur jag ska hinna=) Det är ju dels för att håret e så sjukt billigt nu att folk som kanske inte känt de haft råd innan har råd nu. Sen kanske lite för att jag faktikst e bra på det jag gör;) nä ska sluta o skryta o visa bilder på 2 förlängningar jag gjort i helgen.


Sofie innan:



Sofie efter ( 125 slingor, 50 cm):




Amanda före (hade redan benat upp håret när jag kom på att jag skulle ta bild så det fick bli såhär:



Amanda efter (100 slingor, 50 cm):


Midsommar

Vädret igår var ju som förväntat, typiskt midsommarväder. Trisst då man gärna hade haft lite mindre kläder på sig o sluppit sitta i ett partytält med 3 filtar om sig så fort solen gått ner.

Hade en myk trevlig kväll för övrigt men det visste jag ju redan att jag skulle få. Med det sällskapet kan man aldrig ha tråkigt. För er som ej vet så samlas vi alltid ett helt gäng hos familjen Hildingsson varje midsommar. Brukar träffas vid 3 tiden och om vädret tillåter spelar vi först brännboll på en äng nära Hildingssons hus. När vi sprungit oss trötta, eller när de sprungit sig trötta, för nä jag brukar faktiskt ej vara med. Jag e inte så atletisk ska ni veta så jag passar bättre som domare. Det var inte riktigt sanning iheller för helt ärligt så orkar jag ej bli svettig o blöt (då det oftast regnat o gräset e blött) när jag fixat mig o satt på mig fina kläder.

Iallafall tillbaka till ämnet. Efter brännbollen går vi tillbaka till huset där de flesta byter om och de minsta barnen badar poolen. Spelar ingen roll hur kallt det än är, barnen ska bada!=)

Vid 6-7 tiden äter vi. Älskar midsommarmat o man blir så fruktansvärt mätt men på ett bra sätt. Samtidigt så sjunger vi en massa snapsvisor och har väldans trevligt. Vi är ju ett gott gäng med blandade åldrar. Av barnen är jag äldst men tätt där efter kommer ju Nathalie o sen är det ju Bella, Mia, Ekiso Levi som är 4-5 år yngre men nu när man är över 20 gör det ingenting alls och vi har jätteskoj ihop både barn o vuxna.

Ni ska nu få ett litet bildregn så ni kanske förstår hur skoj vi egentligen har det=)


Kan ju först ta en bild på min outfit. Då jag visste det skulle bli kallt hade jag
faktiskt jeans på mig.


Close up. Måste ju visa mitt fina hår. Jag har en dille på att alltid ha blommor
i håret på midsommar. Blev en enkel variant detta året=)


brännboll




Mia som var chaufför denna kvällen.


Del av gänget


Mer bilder på barnbordet=P


vuxenbordet


från en annan vinkel


o sista vinkeln


barnbordet igen, här de minstas sida


Levi e linslus;)


Kenzo fick osså vara med på ett hörn


Gabriella visar sånghäftet

'
Sen va det tävling där man skulle ha en nylonstrumpa på huvudet o sen
skulle man gå åt varsit håll o den som behöll strumpan på huvudet vann=)


Traditionsdansen som vi alla kan nu=) film kommer längre ner=)


Jag o min barndomsvän Nathalie


Bella o Ekis


Kenzo va så trött så han somnade i Nattis famn. Ni som känner min hund
vet att hur trött han måste varit då han aldrig o jag menar ALDRIG skulle
somna så=)




Sen fick jag ta över. Så gulligt när han låg på rygg o sov.


Levi o hans nya tjej Emelie


Miakela kom senare på kvällen


Sen bar det va till cardan där vår älskade dj Bir bjöd på asbra musik
som vanligt!


Anna o Mia on the dancefloor


Bella spexa som vanligt


Party party



Först fuskade Levi


så finalen gjordes om
O vinnaren är EMELIE!!!!!


Massa snapsvisor blev det=)


Den tradiotionella dansen! Nån tysk låt där man gör rörelser till. Skoj har vi
iallafall!=)) haha


Gabriella o Jonathan gjorde nån rolig dans=) as always=)




ensam

Jag saknar min bästis!!!!



Bra jobbat PG

Fick min telefonräkning. Inte speciellt roligt ska jag säga er.

Duktiga Annika som inte läser det finstilta.

Skaffade mobil surf för 59 kr i månaden och tänkte det ej spelade någon roll var man än va i världen men tji fick jag o nu har jag en telefonräkning på 1643 svenska riksdaler.

Not funny!


nattuggla

Satt uppe ganska länge även denna natten. Har svårt för att va själv och det bidrar till att jag antingen pillar med något eller så sitter jag uppe på datorn alldeles för länge.

Denna kvällen gav jag mig på mina naglar då jag inte alls gillade min förra design.

Testade att blanda blått o rosa glitter och på ringfingrarna och tummarna satte jag ett klistermärke med nån svart krumelur på. Ovanpå klistermärket satte jag även 2 turkosa stenar.

Vad tycks?







o tummen


Förlängt håret

Satt uppe till ca 2 inatt för att sätta i min hårförlängning. Blev riktigt bra tycker jag o idag va jag en sväng hos Pernilla o klippte in det. Hon gorde även en fin inbakad fläta i luggen på mig=) Tack så myk söta Pernilla!





???

Börjar det likna något nu??

Jag som hade så myk att skriva idag. Har fått hålla på med denna förbannade bloggen istället men nu tror jag att jag fått den som den såg ut innan? Eller?

Berätta om ni hittar några andra buggar.

Nu går jag o typ dör eller nått!! gahhhh

Nu jävlar asså!!!!!!!

Nu e jag ARG!!!! Inlägget jag precis gjorde tog mig sådär 5 minuter att få upp. Först så ba försvann allt när jag tryckte på publicera o gick jag tillbaka o gjorde om allt fårn början så hoppade de bara tillbaka till som det var innan. Va fan e det för fel på Blogg.se?? Jag e inte på humör för detta idag ska jag säga. Fått reda på VÄLDIGT tråkiga nyheter vilket gör att jag ej vet hur jag ska kunna behålla mitt jobb.


jaja allt kan typ bara skita på sig!!!!!

TTTTTTTTOOOOSSSSIIIG!!!

Åhh nu har jag suttit hela jävla dagen med den jävla stilmallen.

Började igår när jag skulle ta bort de hjärtana som dingla ner från sidan. Helt plötsligt så försvann headern o sidan såg helskum ut. Fick i stort sett göra om allt i kodmallar o det e fan pilligt o knepigt! Fick tillssist rätt på det, trodde jag!!!!!

När jag kom till jobb imorse gick det ej att kommentera=( Har hållt på i stilmallar nu i nån timme o NU tror jag att jag fått rätt på det. Arg e jag för det ej går som jag vill.


And she likes the turquoise

Fixade naglarna på en gammal barndomsvän igår. Vi gjorde 3 tunna turkosa streck på ringfingrarna.




Jag e modig

Ja det e jag fan!

Nyfikna va? Tihi..!



Kan säga att det har med en mobiltelefon o göra=P


New one

1. Hur gammal är du om fem år? 30! Fiii fan vilken ångest!
2. Vem var den sista du träffade? Niklas, min chef som sitter i rummet  brevid
3. Hur lång är du? 170
4. Vilken var den senaste film du sett? Austin Powers goldmember som gick på tv i söndes. Hade på den i bakgrunden.
5. Vem ringde du senast? Mitt ex, han skulle komma ner o hälsa på Kenzo.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "du glömmer inte att du har k kl 11" -till min chef
7. Vad är dagens planer? Jobba till 19 sen hem o göra naglar, som vanligt. Får nog mitt löshår idag så ska kanske ge mig på att sätta i lite va det=P
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms men ska det gå fort ringer jag gärna.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta o kärare än nånsin. Så söta mina föräldrar.
10. När såg du senast din mamma? Igår när jag fixade hennes naglar.
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du idag? halv 9 men gick inte upp förrän 7 minuter över 9=P Stress
13. Har du någon gång hittat en katt? Ingen jag behållt iallafall
14. Vilken är din favoritplats? Sängen!
15. Vilken plats föredrar du minst? Jobbet
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I sthlm eller utomlands
17. Vad skrämde dig som barn? ALLT!!! Va tom rädd för gräs för fan..hahha
18. Vem fick dig att skratta senast? Blondy
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej jag e nog på gränsen. Hade faktiskt en lpskiva med carola men det var mer mamma som spelade lp skivor.
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? i underkläder
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 för tillfället
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? ehh har inte alla det?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Shoes
26. Är du social? Ja det kan man lugnt säga:)
27. Vilken är din favoritglass? Blåbär i kulglass eller piggelin
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoooppa alaine
29. Tycker du om kinamat? Jadå gottit
30. Tycker du om kaffe? Nix, kan dricka kaffelatte med vaniljsyrup=)
31. Vad dricker du till frukost? te
32. Sover du på någon särskild sida? Oftast på vänster men beror nog på vilken säng jag ligger i.
33. Kan du spela poker? nej
34. Tycker du om att mysa? Bästa som finns ju
35. Är du en beroendemänniska? Njae både och tror jag.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja en hel drös faktiskt. Känner även 2 andra med samma 4 sista siffror som mig. Weird va
37. Vill du ha barn? Ja men inte nu
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska o liiite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans?nej, peppar peppar
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet e ju mysigt men ska man ligga o guppa på en luftmadrass e poolen bättre. Måste man inte hålla koll på var man befinner sig. Lite jobbigt o somna på en luftmadrass i havet. Haha vaknar man o vet inte var man e.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Oj Oj Svårt. Inget så direk speciellt utan jämnt på allt tror jag.
42. Äger du dyra smycken? Ja på senaste har man en hel del värdefulla smycken från TiSento o Guess. O jag ÄLSKAR dem
43. Har du någon gång testat narkotika? Förutom alkohol o cigg, NEVER!!!!!!!!!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En salt pinne i gårkväll. Kanske dags att äta lite frulle=/
45. Vem är den roligaste människan du känner? Blondy, skrattar alltid med henne.
46. Välj ett ärr på din kropp? Har inte så många ärr, det senaste är ju ärret under näsan. Ser ut att läka fint=)
47. Vad har du för ringsignal? Janet - Heartache on the dancefloor
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma har nog på vinden
49. Flirtar du mycket? Flirta e mitt förnamn
50. Vart togs din profilbild för din blogg? den stora bilden är tagen av en fotograf som satte upp en ministudio i mitt vardagsrum=) Småbilderna är på kenzo som e tagen på mitt ex familjs årliga kräftskiva, på mig o Ida tagen på Laroy i sthlm o på mig från en studio som låg på tågaborg.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej verkligen inte.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej inte ännu, konstigt tycker nog de flesta! haha kör som en idiot
53. Vilken var den senaste bok du läste? Läser ej böcker men håller faktiskt på att läsa en bok om klickerträning som jag måste läsa för min hundkurs med Kenzo. Sådär rolig faktiskt=/
54. Läser du dagstidningen? Får Hd i brevlådan varje dag men aldrig läst en sida ens. Haha..hinner ej.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nä ba skit ju
56. Dansar du i bilen? När ingen ser mig..haha
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix megapol på radion just nu tror jag.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? att en kund här på jobb behövde ett schampoo=)
59. När var du i kyrkan senast? Olas minnesstund=(
60. Vilka personer utmanar du? ALLA som har en blogg o pallar ta sig igenom dessa 60 frågorna!!


Tomelilla

Jag o Blondy va uppe med tuppen i söndes för att åka till hundpsykologen i Tomelilla. För mig blev det frulle på donken o sen bar det av neråt i Skåne=)

Jättetacksam att Blondan kunde följa med o det va så mysigt att få prata o träffa henne. Händer alldeles för sällan så fler sånna här heldagar måste vi ha. Eller hur stumpan?=)

Det gick bra hos psykologen o nu gäller det bara att träna o träna. Förstår inte var jag ska hitta tiden men måste! Vill ju ej ha ska må dåligt av sin seperationsångest.

På vägen hem åkte vi inom center syd o jag bjöd Blondan på Graffiti. Massssssa gott!!


Vi åkte även inom Öb för att köpa en hundbur men när jg sen skulle packa upp den hade jag råkat ta den stora buren så får åka o byta dne när jag har tid. Finns tyvärr inte i Helsingborg så får åka till Landskrona för att byta den o köpa en mindre. Suck!

Massssssa pussar till min lilla blondy!



Lördagskväll

Jag som skulle upp tidigt i söndes satt ba hemma i lördes o mös med min vovve!

Va först en runda nere hos Ida o på hembägen köpte jag med en pizza som va såååå god!



När jag väntade på pizzan tog jag bildr på Kenzo som satt såååå fint o vänta utanför. Visst e han ba för söt min lilla hårboll.



vad tycks?

Jaha då har man färgat håret=) Duktiga Pernilla tog sig an mitt hår o gjorde det ljust.

Va nu ärliga, blev det fint?






Sjung om studentens lyckliga dar..

I fredes var det ju student o jag tyckte sååååå synd om alla studenter som skulle springa ut i det jävla SKITVÄDRET! Men de va säkert lyckliga ändå=)

Jag va på 3 skivor. Började hos Ekis där vi fick supergod mat blandannat en hemmagjord potatissallad som va helt underbar=)



Sen drog vi vidare till Mia där vi bjöds på libanesisk mat. Det va riktigt gott o spännande. Mia fick en jättegullig "film" av sin killkompis som vi alla tittade på. Han hade satt ihop lite filmklipp o bilder på Mia o man blev ordentligt rörd! Vilket minne!


Sista skivan var hos min kusin Jennifer i Norra hamnen. Serverades även mat där o man va ju proppmätt men allt går ner när det e så gooood mat=P Lax o nyptatis med olika såser va det där.


Mina älskade farmor o farfar!


Mammsi fickosså va med på ett hörn


Malin snodde Jennifers studentmössa, bara för att få känna känslan
av att få ha en sån på sig. Haha. Hon tog ju aldrig studenten


Tingel tangel

Det fanns en hel del vad jag kallar tingeltangel på Kreta. Jag köpte lite länkar till foten i sommar. Den svarta plingar när man går så att så länge jag har den på mig kan jag ej smyga=P Hehe


Nails

Annas naglar matchade vi med hennes brudtärneklänning som gick i grön.


Min kusse Emma gjorde en fransk manikyr med neonrosa glitterstreck o 3 silvriga pärlor

Charlotte fick en kant med vad jag kallar strösselglittret=)

På tummen satte vi en söt lila rosett

Kreta i bilder

Här är lite bilder från veckan på Kreta.
(Alla bilder är klickbara)


Första kvällen åkte vi in till Plantania o träffade Emmely o Sara. Mycket trevligt o goda drinkar drack vi=P



Vi var på stranden ungefär 3 dagar av 7. Jättefin strand men liiite väl långgrundt o kallt som sören i vattnet. Man kunde dock ligga vid strandkanten där det endast var vatten till vaderna o plaska för där blev vattnet ganska varmt.


Annars badade vi i poolen på hotellet. Det var så varmt o fläktade inte ett dugg så jag köpte en luftmadrass o där låg jag resten av veckan. Konstigt man inte e ett dugg brun på ryggen=)


En dag hyrde vi en trampebåt o gav oss ut på havet för att stekas lite=) Kolla så fint vattnet är



På kvällarna va vi ute o åt en massa gott=) En grej vi åt som faktiskt va riktigt gott var friterade Zukini. Här här även bilder på alla utstyrslar jag hade på mig under veckan.



När vi kom hem satt vi på balkongen o drack lite brezeers o spelade kort o yatzy. En av gångerna som ni ser knäckte jag o fick hur myk poäng som helst!


Vi drog in till Chania för att shoppa en kväll. Jättefin hamnstad med mycket hålligång. Åt på en jättemysig restaurang o
beställde in världens största glass. Tur vi bara tog en=)

 
 

SÅÅÅÅ TRÖTT!!

Jag orkar ej blogga, ni får hålla er till imorgon istället!


Beroende??

Sprang ner från fjärde våningen, genom parken o tillbaka för att min kropp skrek efter COCA COLA!!! Va så sugen att jag nästan skakade i hela kroppen. Köpte 2 33 cl burkar varav en svepte jag innan jag ens hade hunnit hämtat andan efter springandet i trapporna.

Detta kallar jag ett stort beroende av cola. Jag som trodde jag blivit av med det men ack så fel jag hade. Håller mig dock fortf fri från läsken på vardagar.


Är inte en kall 33 cl cola typ det absoluta bästa som finns?

HEMMA!!!!

Jaha då va man hemma. Inte speciellt roligt väder att komma hem till direkt!!! Fjällar som fan så brännan kommer ju inte direkt på stanna kvar länge=(

Har inte tid o skriva mer, får ta en en update med alla bilder o sånt på jobb på måndag.

Har gjort 2 set naglar idag o fransar o ska på studentfest om en timme typ så dags o hoppa in i duschen.

Ps. ska färga håret imoprrn, spännande;) ds


sola o...

0-3c853b1335c37bf16efd71f93b4685f4.png

Kolla varifrån!

sola o bada....

Här ligger jag o njuter! Vad gör ni? Haha. 



kreta.........

Sänder en...

7ff5f2a9776c2b146cb8ec121d98ef4f.png

Kolla varifrån!

kreta.........

Sänder en solig hälsning till alla mina läsare från mig härifrån kreta. Super varmt e här o jag har bränt mig på fötterna. Haha Aldrig gjort innan så inte smörjt mig där men hoppas det går över fort. Ligger med min klänning över fötterna så det ej blir värre. 

Här e skit dyrt så man kan inte direkt handla något. Maten o allt kostar ungefär som i sverige. Tom en 1 1/2 l cola kostar runt 20 spänn så man får hålla i pengarna. 

Får skriva mer när jag kommer hem. Hur e vädret i sverige egentligen?


på flygplatsen.

756925610941cd9ba23e1a29385a00a6.png

Kolla varifrån!

på flygplatsen. Fick inte lägga upp bilden egentligen men gör det ändå. Hade egentligen tänkt ta en bild på mig själv o lägga ut men så som jag ser no thanx. Haha. Sovit 2 timmar typ o e helt osminkad, blek som ett spöke med andra ord.


Kreta

Allt är packat o hunden lämnad, frågan är om det ens e lönt att gå o lägga sig. Kl 7 lyfter planet imorgon bitti vilket betyder att vi behöver gå upp kl 3- halv 4 för att köra till sturup där vi ska va vid 5 för att checka in. Klockan är nu 12 o jag lär ej somna förrän innan 1. Blir man inte mer tröttare att ba sova 2 timmar än att ej sova alls. Hmm vet ej hur jag ska göra. Lär ju ej sova speciellt myk på planet då det endast är 3 ½ timme ner.

Tänk imorrn vid 14tiden ligger jag vid poolen o njuter av en god drink o försöker sola de sista soltimmarna=)
Längtar!!!

Hörs vi inte undertiden jag e i Kreta så hörs vi om en vecka=)




Ida: Love u gumms.. behöver inte oroa dig I`ll be back sooon! =P Så håll i hatten för helgen efter jag kommer hem för då ska vi ut o dansa..eller det e midsommar för fanken. Vad händer då egentligen? Jaja..hör av mig under veckan! PUSS PUSS..hälsa coooolof

Bromance

Satt o tittade lite på nätet när jag hittade en länk till Mtvs serie Bromance med Brody från The hills. Har kollat första avsnittet o fick mig några skrattanfall. Haha, vem letar efter en polare på tv lixom. Som om de inte bara vill vara vän med han för han har pengar, fame o brudar. Fattar inte lilla Brody att han bara blir utnyttjad. Ska iallafall kolla klart på resten av avsnitten men det får bli när jag kommer hem från Kreta. Har massa o göra här på jobb tills Joanna kommer imorrn.








Last episode

Jaha då har man sett  Heidi o Spencer gifta sig o Laurens sista avsnitt i The Hills. Synd tycker jag för jag gillar Lauren. Man undrar ju om det kommer fortsätta att vara lika bra nu? O e Spencer en förändrad man? Haha Dont think so! Men men återstå o se.

Jag har ju ej sett Laguna Beach så vet ej vem den här nya Christen eller Christin är. Tydligen en bitch som man kommer störa sig på enormt.

Ska bli spännande o se de nya avsnitten. Undrar förresten när The City kommer tillbaka. Måste ju se hur det gick för Whitney o hennes sexiga Australienare.


Poison

Igår gjorde jag de giftigaste naglarna jag nånsin gjort. De va så coola så jag va nästan där med filen på mina egna naglar för att ha det glittret istället för det jag gjorde för en vecka sen. Jag hejdade mig dock då jag verkligen inte hade tid med det, va ju tvungen att packa.


De lööös så jävla coolt inne i uvlampan!!!



Utan blixt



Med blixt.



Svårt o ta bild på glitter men i verkligheten ser det ut som nånting imellan de bilderna.

Va det inte typ de coolaste naglarna ni sett??

Glitterrand o strössel

Gjorde naglar igårkväll o första setet gjorde vi en neonrosa glitterrand med en sten i mitten






Andra setet blev lite glass inpirerat. Kunden tittade länge på alla mina glitterburkar o klistermärke innan hon bestämde sig för stora glitter i alla möjliga färger. Hon sa att det såg ut som strössel o jag tyckte det blev supercoolt med alla de härliga färgerna ihop.





min kusin

Fick en bild av mamma på mailen. Den va på min kusin som vuxit upp o blitt stor flicka. Bilden är från i torsdes när hon va på studentbal.

Så otroligt vacker e hon, lilla Jennifer








toenails

Jag HATAR fötter!!! Men kände att jag ville ha lite sommarfina tånaglar nu när jag drar så jag gjorde en fransk manikyr med en tjock rosa/lila glitterrand på stortån!

Tyckte det blev superfint. Skitjobbigt o sitta med fötterna uppe på bordet o in i uvlampan. Såg nog ganska rolig ut när jag satt där o knappt vågade ta på mina egna fötter! Haha



haha en äcklig närbild!!! Fick fan ej bort det svarta nagellacket jag hade på tårna innan. Sen ser man att jag råkatr måla lite vitt utanför på ena sidan o på andra sidan har det råkat hamna ett glitter som jag inte tagit bort. Haha tur att man ej ser fötterna på sånt nära avstånd. Visst e fötter det äckligaste som finns?=)


störd

Jag e så jävla klantig. Satt o tänkte idag på vår resa o kom på att jag ej vet när jag hade mens sist. Tänk om jag får den där nere.. NOG ROLIGT... NOT!!!!

Vet att man kan få sånna tabletter utskrivna men känns som det är lite väl sent att ta dem nu. Ringde ändå till vårdcentralen o hörde o de sa jag kunde åka dit o hämta ett recept o betala 200 spänn o sen köpa tabletterna. Saying what? Varför ska jag betala för o få ett recept?

Får ringa barnmorkan imorrn innan 12 o höra vad de säger.

Jag e ju nooooog smart!!! NOT!!!! Framförhållning Annika! Vet jag nog inte vad det är för nått.. packar säkert in i det sista osså.

Presenter

Några av mina FINA presenter jag fått


Söta Jossan kom med röd skumpa


Superfina halsbandet jag fick av de flesta av mina tjejer. Blondy,Titty, Tanja, Sofie, Sara o Linda
Det är ju ett FINT TiSento smycke o jag ÄLSKAR deras smycken. Blev superglad!!!!!!!!!


Fick dessa highheelsen av MIN Ida. Så jävla snygga o sköna e de!


Sofie o Sara kom med ett par sexiga string. Vem annars än från Sofie=) haha


Av Emma fick jag massa rosa=)


Mamma hade målat tavlor till mig. ÄLSKAR DEEEEEEM!!! Hon e så duktig min lilla mamma


Fick en dvd att brossan, Vänner e ju lätt den bästa serie som NÅNSIN funnits.


Av farmor o farfar fick jag pengar men även dessa supersnygga smyckena. Det är smycken som jag nu ärver som min farmor ärvt. Säkert 60 år gammla smycken men jag tycker de e skithäftiga o kommer absolut att använda dem. Det är minnen o kommer alltid finnas hos mig tills jag själv kanske ger bort dem till mina barnbarn. Farmor hade varit o värderat smyckena o de e värda en hel del så man får va försiktig om man ska ha på sig dem ute. Hade blivit  helt förkrossad om jag tappat det. Min farmor  e så gullig o va så rädd att jag ej skulle tycka om dem då de är så gamla o hon sa flera ggr innan jag öppnade paketen att tänk nu på att det är ett minne o något du ska spara o kanske du ej gillar det. Helt fel, jag gillar det som fan o det var en känslig stund där. 


Shit va blek man är o håriga armar. Usch! Titta på smycket istället ok?=) Visst va det coolt!!


Av min faster o farbror fick jag en dammsugare. Något jag önskat mig då min sjunger på
sin sista vers. Fick en cool röd!!!!


Fick även en FIN matta från pappas jobb. Har ju alltid fått mattor gratis av pappa men då har
jag fått såna billiga mattor på rulle. Har påpeka några ggr att jag skulle vilja ha en sån matta
som mamma o pappa har men de har bara sagt att de e för dyra men nu fick jag äntligen en!
Så gudnåde den hunden som pissar eller skiter på denna mattan=) Haha
Kenzo har ju kissat ett antal ggr på min gamla matta o Lindas Jupiter sket på min matta en gång.=)
haha!! Här e den ihoprullad så man ser ju inte!


Öppnade den lite så ni får se hur den ser ut. Fin va?=)


Möhippa

Efter allt stress kom jag till Nina o de skulle precis sätta sig o käka så jag kom i lagom tid.



Vi blev lite stressade under maten då en del av oss skulle iväg till konserthusen för o se en stand up komiker. Fy fan va jag skrattade. Han va riktigt bra o det blev speciellt då han hade fått reda på att Nina va på möhippa så han pratade lite med henne o skämtade om hennes pappa. Haha. Jag e ju ganska lost i en brörost så jag hade ju ingen aning om vem denna killen va men tydligen har han varit en del på tv så jag borde ha vetat vem han va. Shan da man heter han.




Suttit o kollat en massa med han på youtube nu. Hittade inget från den showen vi var på men massa annat jag suttit o asgarvat åt nu i en timmes tid. Här e en rolig grej tydligen de flesta har sett o hört från honom.





Sen drog vi hem till Nina igen o käkade efterätt, supergott där de gjort olika frukter som banan,kiwi o jorgubbar i ugnen med massa choklad på. Till det serverades glass. Massssssa gott!

Då Ninas sambo skulle komma hem fick vi alla gå hem till mig. Blev lite festande o sen vid 1 tiden drog vi till Cardan. Jag o Ida va även en runda på tempel men det va sådär ute. Tror dock mest det var min o Idas inställning som va kass. Skärpning på oss=) Vi drog hem vid 3 tiden.

Här är hela gänget


Jag försöker på mig nån indiskt dans=P


Ninas syrra fixade Maddes hår. Så JÄVLA SNYGGT!!!!!


Jag o Ida åkte i bakluckan på taxin ner till stan


Min fina Ida i röven på taxin;)


Jag filmade Nina o fick ej lägga ut den på bloggen men haha klart jag gör=P
Söta Nina med hennes prinsesskrona=)

naglar o hårförlängning

Lördagsdagen va det fullt upp med jobb. Gjorde först ett set naglar på en gammal klasskamrat till mig.

Gjorde en turkos rand o på tummarna satte vi hello kitty. Så söta!!





Direkt efter naglarna kom en tjej som jag skulle göra hårförlängning på. Denna gången kom jag ihåg att ta före o efter bild så här kommer de.

Satte i 150 slingor 40 cm hår.





my birthday

Kan ju börja berätta om min födelsedag.

Hade ju naglar direkt efter jobb o när det va avklarat va det bara att hoppa in i duschen o fixa sig. Mina gäster började komma redan halv 8 så jag va ju inte ens halvklar när de kom men jag sminka mig snabbt o eftersom jag ej skulle ut senare satte jag inte på mig nått speciellt utan slängde på mig första bästa linne o mina ljusa d&g jeans.

Hade en supertrevlig kväll med alla mina girls. Tack så myk för ni kom!

Blev tyvärr inte många bilder från festen men här har ni 3 st iallafall så ni får se alla mina tjejer som kom. Visst e det snygga mina vänner!!







OJ OJ OJ

Snacka om att jag har många inlägg o göra idag men jag ska ta tag i det senare så ska ni får se vad denna 25åring haft för sig i helgen!

Bjuder på en mongobild på mig från min fest jag hittade på Facebook sålänge. Ja vad ska man säga, mitt rätta jag! Haha.. Bjuder jag på!


RSS 2.0