fjortisarnas egna kväll

Idag är det valborg o solen strålar. Sommarvärme ute men tyvärr ska det ej hålla i sig för nästa vecka ska det bli 10 grader igen=( Då blir det på med mössa o vantar igen.

Men nu ska vi ej va negativa utan njuta av den värmen vi har nu.

Ikväll vill man ej visa sig på stan då det kommer krylla av små fulla fjortisar som inte e torra bakom öronen. Men jag ska ej säga nått för man har ju varit där själv.
Vi satt alltid vid pålsjö slott o kröka. Blev alltid megafulla o sprang runt o gjorde bort oss. Jag o Linda va värst såklart. hahah. Vilka minnen. Vi drack rödvin blandat med fruktsoda o nån gång lyckades vi få tag i Lindas mammas egengjorda scherry. Fattar ni HUR ÄCKLIGT det är? Men det går o dricka när man e 14 o vill bli packad.

Så vad ska jag göra ikväll??
Slutar här på kliniken 16.00 sen ska jag hem o göra naglar. Först en tjej som e livrädd för hundar så stackars Kenzo får vara i köket.

Sen kommer ju AnnaPanna o fixar sina nails o  Erika ska följa med=) Ska bli såååå skoj o se henne. Har ej träffat hennes sen innan hon reste. För er som ej vet så har hon varit med sin pojkvän o rest i Asien. Så ska bli megaskoj o få ge henne en lång kram. Vi har gått igenom massa skit ihop som jag bara vill glömma nu för jag mår fan dåligt när jag tänker på det. Men på ett sätt va det kanske ödet för det förde oss närmare varandra o jag e såå glad att ha henne som vän. Vi ska sitta på gröningen imorrn o ba njuta av sommarvädret o dricka lite vin=)

Detta var det enda kortet jag hade på Erika o Anna. I min gamla lgh som Anna nu bor i.Buhu..SAKNA!


Vad ska ni göra ikväll??

händer det något??

Jag tycker inte det händer speciellt myk med min näsa.. den ser ju likadan ut som innan jag opererade den.=( Har fortf kvar en knöl även om den är mindre. MEN jag vill ju ha helt rak näsa. Blir toooosig. Ok svullnaden gått ner lite mer under näsan men åhhh varför kan det inte bara bli bra direkt=( Vill ju ej visa mig ute förrän det e läkt men så kommer dte ju ej bli. För Ida kommer hem om 2 veckor o då har vi sagt vi ska ut så får väl bita ihop o svara snällt på alla som kommer säga, men man ser ju ingen skillnad. Nä det tar nån månad till tyvärr=(


mina naglar

Jag gjorde om mina naglar igår. Fan va det e tråkigt asså. Jag drar mig fårn det varje gång men måste ju. Det tar sån tid o sen blir det ju inte 100 procent bra på högerhanden då det e ganska svårt att jobba med vänster. Jag e dock för snål för o gå o fixa dem hos nån annan=P Jag kan ju själv o det e bra reklam att göra sina egna naglar. Så det e därför jag alltid spökar ut mina naglar, för att folk ska se o fråga var jag gör mina naglar=P Måste ju vara lite smart vettni.

Iallafall så gjorde jag ett mönster med lila-rosa gele o vitt. Gjorde en rosa glitterand längst ner o tyckte det blev ganska coolt. Vad tycker ni??







måste säga att jag har väldigt skrynkliga händer. haha.. ser förjävligt ut om jag ska va ärlig=P

sjukt fint väder

Kan man göra annat än att le när man tittar ut genom fönstret?

Solen skiner o sommaren är på väg! Hoppas nu det håller i sig så det inte är fint i några veckor nu o sen blir sommaren bajs. 

Trisst man måste jobba, vill ju helst ligga i en solstol nu o ba suga in mig solen. Bli lite brun när man ändå ligger där hade ju inte varit fel. =P

Var ute en sväng med Kenzo innan o när man går nere i norra hamnen blir man påmind om vilken underbar stad man bor i sommartid. Helsingborg är så vackert men fruktansvärt kallt på vintern.
Jag menar tänk att vi har en strand mitt i stan o medelhavsinpirerad hamn. Älskar Hbg på sommaren.

Träffade min lilla farmor i norra hamnen o då de bor där nere så fick jag följ med upp o få med mig lite mat så nu e jag mätt i magen. Bra att ha farmor o farfar så nära jobb=)







gooodbye

Ikväll drar min lilla älsklingsfru till Sthlm för att flyga till Thailand imorgon. Man är ju inte alls avis, neeeeeeeej, ba liite=P

Hur ska jag klara mig utan min bästa vän i hela 2 veckor=( Kommer kännas tomt för även om vi inte träffas lika ofta nu när vi inte e ute o festar så hördes vi iallafall varje dag. Hoppas hon kan hitta en dator nån dag o berätta hur hon har det=)

Kommer sakna min lilla plutt!

IDA o ANKA = ELITEN!!!


fina blommor

Blev supernöjd med dagens naglar. Synd att det ej syns så bra på bild för det blev faktiskt jättefina blommor o mönstret på tummarna blev skitcoolt=)









Gotland i sommar??

Då jag o Ida verkligen vill till Gotland i sommar o festa v 29 har jag mailat till ALLA på blocket som hyr ut sin lgh. De flesta har svarat att det redan är upptaget just v 29 så det såg kört ut fram tills idag=)

Det ringde på telefonen o det var en myk trevlig kille med namn Simon som frågade om vi fortf var intresserade av att hyra hans lägenhet. Jag sa såklart o skulle maila våra personnr o så.

Så nu måste jag ha tag på min Idahooo o se om hon verkligen e beredd att lägga de pengarna de kommer kosta. Lägenheten kostar ändå 7000 för den veckan men vi försöker ju va så vi blir 3 st. Om i skulle vara 4 pers la han på en tusing till. Dyrt o ligga på topp vetni=P

Så känner ni att ni vill åka till Gotland med mig o Ida i sommar tveka inte o höra av er;)

Kommer bli masssssa party!!!!

Kolla ba in denna videon


pink glitter

Fixade Elise´s naglar igår o nu glittrar de fint i rosa=P




mac ögonskuggorna

Idag fick jag mina ögonskuggor jag beställt. Blev jättsugen på att springa hem o testa dem=P Superfina ser de ut o vara. Men favoriten måste ändå vara läppglanset som luktar vattenmelon. =)

Tänk alla dessa burkar för ynka 250 kr





Rosa ska det vara

Jag absolut älskar skorna jag hämtade ut på posten idag. Dessa rosa skönheterna kommer va sååååå snygga med tex svarta stuprörs jeans. Lätt att jag ska ha dem när jag gör min premiär-utgång nu efter min operation. Hade lite kludd med företaget som sålde skorna men men ville ha dem så fick pröjsa lite mer än vad det var meningen men OPP igen.









Robinsonpakten

Tittar ni på årets Robinson?

Jag har tidigare skrivit hur mycket jag ogillar Christian så önskade att han hade röstats ut i lördagens program men så blev det ikke.

När man läser expressen står det om Ninas svek o att Christian fortf e förbannad på henne för att ha svikit grabbpakten. Men herregud, tävlingen fungerar ju så. Nina va ju bara smart som gick med i den andra pakten för förr eller senare hade hon röstats ut av grabbpakten då det va Christian,Raffe, Ranjit o Lukas som var järngänget o de hade ju röstat ut tjejerna efter de röstat ut Jarmo o de andra från lag Parangang. Jag tyckte det va skitroligt när Jarmo tog upp sin immunitet o man såg Christians min. Haha.

Jag vet ej varför men jag gillar ju Lukas o tycker han osså ska gå med i den andra pakten så de kan bli av med Christian o Ranjit. Lukas verkar ej snacka så myk skit som de andra gör men det kan ju vinklas fel osså.

Nästa avsnitt ska bli spännande o jag hoppas verkligen de tar ut Christian denna gången. Stör mig på han o hans cp dialekt. O det e fler som håller med mig det vet jag.

Hejjar på alla som inte med i grabbpakten, men just nu mest på Anna o Angela.

Vem vill ni ska vinna??


vilken dag

Har inte ens hunnit öpnna datorn förrän nu. Städat o donat hela dagen o sen har jag varit på kalas hos mina föräldrar. Pappa som fyller 48 imorgon, så de hade lite släkt hemma. Han börjar bli gammal=) Tihi. Min lilla pappa. Ja för liten e han ska ni veta. 167 lång, hehe. Tom jag e längre. Mamma är 161 så man kan ju undra hur både jag o min bror kunnat bli så långa=)

E helt slut nu, ögonen känns tunga så kommer nog gå o lägga mig tidigt ikväll.

Hörs imorrn. Sorry att jag varit så kass på att blogga i helgen men när det e fint väder eller man har o göra blir det bara ej av.

Wipe out nu, skrattar så jag dör när de hoppar på de megabollarna. Haha!!!




hamburgesas

Precis ätit hemmagjorda hamburgare o nu ska jag kolla på Robinson.

SEEEE YAAAA





turkosinpirerade naglar

Fixade Mathildas naglar idag o visst blev de sommriga o fina=)


vad har ni gjort idag?

Jag har inte bloggat idag o jag skäms ej för det iheller. Varit kanonväder så hade mer skämts om jag satt inne på datorn.

Vaknade skitidigt men drog mig i sängen till 10, drog ut till mina päron o solade i deras trädgård. Tänkte först jag skulle lägga mig på viskan men det blåset ganska kallt o trodde faktikst det skulle vara mer vindstilla i Ramlösa bland alla husen. Det blåste lite kallt imellanåt men runt 12 tiden blev det riktigt skönt. Borstade Kenzo osså så nu e han mjuk o gosig.

Här e ett bildregn


kenzan ligger o biter på ditt ben


där e godis i den väskan


gör allt för o få tag i de där godisarna.=)


mammas bebis


ligger o gottar sig i solen


nu blev han lite för varm, snutte


skönt med sol. synd o säga man e blek. haha..


men fått lite färg iallafall.


så söt min lille bebis, kolla in mina söta strumpor;)
ser ni tussarna på grsämattan. Det är sånt osm flögit av, fyllde en hel kass med hår
jag tog av från borsten. Synd o säga han fäller just nu!

Idas thainaglar

Fixade Idas naglar idag. Gjorde tipparna korallorangea. Kommer bli så snyggt nu när hon drar till thai o blir brun=P

Tycker dock inte bilderna gör sig rättvisa. De blev jättefina! Glittrar jättefint


piercat handen=)

Ja nu e det gjort=)

Va inte alls så farligt som jag trodde. Klart det kändes men det va värre o pierca bröstvårtan ska jag säga er.

Ida o Nikolas va med mig o när de va klart sa typ båda

- vadå va det klart nu, trodde det skulle va köttigare.

Sa ju att Ida bara följde med för att se mig plågas. haha.. nä jag ba skojja.

Hon tog iallafall massa bilder undertiden men la ba ut en på sin blogg som jag snodde.



Nu har jag ett stort plåster på som ska bytas innan jag lägger mig.



Bytade plåster precis o tog en bild så ni får se hur det ska se ut=P





oj oj oj va blek man e! Måååååste sola. Tur det ska bli fint väder imorgon!

fransförlängning

Igår trixade jag ihop 3 fransförlängningar. Va så sjukt trött efteråt men men, får tänka på pengarna;)

Klippte o mixtrade i photoshop o gjorde ett litet kollage av bilderna jag tog igår=)


Kenzo in da window





glitter

Fixade Sofies naglar i onsdes o testde mitt nya glitter jag köpt. Vi blandade rosa med lila o det blev skitsnyggt. Eller vad tycker ni??





ändrat datum

Jag är så ivrig när det gäller min piercing så jag mailade Daniel (piercaren) o frågade om han ej hade en tid till mig imorrn efter jobb istället o visst hade han det. Tänkte att jag ej ville gå dit själv så ringde min lilla fru o visst följer hon med så nu har jag nån jag kan hålla i handen=P Kan tänka mig att Ida även följer med för att se mig plågas lite;) Hehe. Sen ska vi ha quality time med vin o massa tjejsnack=P Eller just det man får inte dricka när man piercat sig väl? Eller?? Kommer ej ihåg. Jaja skit samma. Kan ju ej göra något om man dricker ett glas vin. Annars får jag ju strunta i det.


Polaroid

Försöker hitta nått bra ställe man antingen kan ladda hem ramar till photoshop så det blir som polaroid bilder men hittar ingen som e sådär jättebra=/

Nån som har något tips?


bokat tid

Ja nu har jag bokat tid till piercaren. Ska göra en Dermal Anchor på handen precis om bilden jag visade i ett tidigare inlägg. Lördag halv 1 då ska man plågas lite=)

Har letat lite på google o även på youtube för att se hur de gör det. Ser INTE skönt ut men de säger ju att ska man va fin får man lida pin=P

Hittade denna videon o tyckte dte va sjukt coolt att ha 3 så mellan boobsen. Fan det får bli mitt nästa projekt! För det va RIKTIGT coolt!


frukost

Konstigt man ej gå ner i vikt när man bara käkar skit!

Detta är min frukost. God men ack så onyttig=P



o det e ju inte så att jag bara äter 1. näää, helst ett helt paket på en gång. Har jag börjat kan jag ej sluta.

så då har man bölat IGEN

Haha måste vara nått fel på mig. Läste ett inlägg på Idas blogg om en super talang från Phillipinerna.

Har nu suttit på Youtube o kollat på varennda litet klipp om henne o jag bara bölar o bölar.

Men herrrrrrrrregud vilken röst!!!!





anpassa sig

Innan jag skriver detta inlägget vill jag göra klart för er att jag inte är rasist.

Jag fick ett samtal här på jobb angående en konsultation. Vi bokade tid o allt men den sista frågan jag fick var om det var en man eller kvinna som kollade håret. När jag sa det var en man frågade hon om man kunde få en kvinna men det är ju bara Niklas här som är utbildad så det går ju inte.
Då avbokade hon. Hon hade sjal o fick ej visa sitt hår för män.

Hmm ok?! Om nu invandrar kvinnor väljer att ha sjal tycker jag är deras ensak men att de INTE FÅR visa sitt hår är ju helt sjukt. Det är inte en gynekolog som ska ner i fiffin o rota, vilket jag kan förstå att man känner sig obekväm o vill ha en kvinna istället för en man. Men detta gäller hår, på huvudet. Jag tycker synd om denna kvinnan som mår skitdåligt av att hon tappar sitt hår men hon kan ej få hjälp för hon får ej visa sitt hår för män. Finns typ inga kvinnor som har detta som yrke berättade Niklas för mig. Sen när jag började tänka efter så förstår jag inte varför man vill ha tillbaka sitt hår om man endå ej visar det?

Jag anser att kommer man till Sverige måste man försöka att anpassa sig. Klart de får fira sina traditioner om de vill det men det ska ej gå ut över svenska samhället. Man måste försvenska sig iallafall lite. Ett krav måste vara att de lär sig språket o skaffar sig jobb.

Har mega respekt för invandrare som verkligen kämpar men man ser ju hur det finns invandrare som inte ens vill lära sig. I Sverige jobbar även kvinnor o det gäller även invandrare. Varför ska de gå hemma o leva på bidrag vi skattebetalare pröjsar för att de anser att där de kommer ifrån är kvinnor hemma o tar hand om barnen.

Skulle kunna disskutera om detta i 100 år men väljer att avsluta där. Hoppas ingen tar illa upp för jag menar inget illa med det jag skriver utan det är bara lite av mina tankar.

Skriv gärna en kommentar om hur ni ser på det.


pierca sig?

De har kommit på ett nytt sätt att pierca. Det är ett smycke med ett ankare typ så det är bara en ingång. Dermal Anchor heter det o jag blev skitsugen. Hade velat ha en liten sten på handen. Skitfint tycker jag, vad tycker ni?

Tror faktiskt jag ska göra det! Känner ingen annan som har det så det e roligare då när ingen annan har det.
När jag pierca min tunga va där 1 person på hela min skola som osså hade det. Jag var den första tjejen på skolan som gjort tungan så då kändes det speciellt men efter 1 år hade typ varannan det. Trisst men så är det ju när något blir mode.


21 april

Idag har jag namnsdag för alla er som e intresserade=)

Kvinnonamnet Annika eller Annica kommer från lågtyska Anneke och Anneken, som är diminutiva former av Anna, det vill säga ungefär "lilla Anna".

Jaha fan va nedlåtande då. Lilla Anna. Ser framför mig hur nån klappar en på huvudet o säger "lilla Anna" samtidigt som personen nickar o snörper med munnen. Haha

Annika var ett modernt namn i Sverige på 1960- och 1970-talet men har sedan avtagit i popularitet. Den 31 december 2007 fanns det totalt 40 009 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet, varav 31 823 med det som tilltalsnamn/förstanamn. Det fanns 25 män med namnet, varav 4 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick nn flickor namnet, varav 2 fick det som tilltalsnamn/förstanamn. Annika har placering 50 på de mest populära tjejnamnen i Sverige.

Shyyyyyyyyyyst av mina päron o döpa mig till ett namn som va poppis när de va små. Låter ju inte gammalt alls o heta Annika. I hate it!

E ni nöjda med era namn?

Ser jag ut som en Annika?

jag dööööör



Snacka om vågligt! 4 killar i 16års åldern som verkligen bjuder på sig själva. jag skrattar så jag typ trillar av stolen.

Tom Perez Hilton har bloggat om detta klippet vilket e ganska roligt!=)



nu börjar det hända grejer, eller?

Har suttit HELA förmiddagen i telefon. Ringt till telenor ang min försäkring. Fortf ej fått ut en ny telefon o min försvann i januari, helt sjukt. Haft många turer med dem fram o tillbaka. Hatar Telenor o när detta abonemanget går ut ska jag nog gå över till 3. Typ alla jag känner i sthlm jobbar på 3 så hoppas få hjälp av dem att få det bästa abonemanget o bästa telefonen=)
Varför jag är så arg på telenor ang min telefon kan ni läsa om här.

Har även pratat med brogripen ang min lgh. De har ju sagt de skulle göra om i köket o hallen men det händer ju aldrig något. Tyvärr så va hon jag pratat med på semester så de skulle ringa mig nästa vecka. Hoppas då vi kan boka en tid så de fixar o jag kan komma iordning nångång.

Pratade även med Lamaro då de ska fixa lite smågrejer i min lgh. Har tex många luckor som ej stänger sig o har spricka i vasken mm. Skulle maila en lista med allt jag ville ha fixat så får göra det ikväll då jag skrivit upp allt på en lapp därhemma. Hoppas osså de kan komma så fort som möjligt så man känner att man kan trivas o bo där.

Nu ska jag se om det kommit nått nytt avsnitt av mina favvis serier=)







då blir det litta utmaning

Lilla fyllekajan;) Agnes utmanade mig i sin blogg så det e bara att anta utmaningen=)

Varför jag kallade henne för fyllekaja är för en ganska berusad Agnes ringde mig 3 grr i lördes natt utan o ens veta om det. Jag som låg o sov vaknade gång på gång av min hemska ringsignal. Sista gången sa jag nog tom till mig själv att vafan fattar hon inte att jag sover=) haha. Hon råkade osså lämna ett lååååångt meddelande på min telesvarare. Haha som jag garvade. Dagen efter skickade jag iväg ett mess o frågade vad hon hade på hjärtat kl 5 på morgonen. Hon hade ingen aning att hon ringt mig. Haha. Synd hon ej gav mig några smaskiga hemligheter på telesvararen=)
Har hänt mig många grr att folk råkar ringa upp mig, står ju oftast först på listan. Så e livet när man heter Annika.  

Så back till utmaningen.



5 BÄSTA

5 accessoarer

1. Min hund;)
2. Mitt guess halsband
3. Stora solbrillor
4. Mina klockor, älskar dem alla
5. mobilen

5 plagg

1. svarta jeans
2. leggins
3. lång skjorta
4. hello kitty mjukisdress
5. gåsjacka

5 skor

1. Rosa reebook
2. high heels
3. Uggs
4. kilklack
5. Inneskor

5 skönhetsprodukter

1. Läppglans
2. proffs hårspray
3. Hello kitty bodylotion
4. solpuder
5. Hair restoration clinics "give me shine"



Shiit det va svårt. Då får jag väl utmana vidare. 5 pers here u go.

Anna-Viktoria, Ida, Emma, Erika o Daniella




hemlis

Jag vet nått som inte ni vet! Tihi!!!

Utan o avslöja för myk så säger jag, jaha där förvsvann hon ur serien;)


måndags morgon

Jaha då var det måndag igen o en ny vecka att se fram emot. Har så himla svårt för att gå upp på mornarna även om jag har sovmorgon jämnfört med många andra. Ställer klockan på halv 9 men går oftast aldrig upp förrän 9 tiden. E så slö o det hjälper ju inte att Kenzo alltid kommer o gosar som mest när klockan har ringt.

Undrar vad man ska göra denna veckan då?

Har endast en nagelkund inplanerad än så länge, kan ju ändras snabbt men det e konstigt. Hade inte en enda kund i hela förra veckan o så har jag ej haft det på flera flera månader. Skönt men samtidigt vill man ju ha pengarna=)

Ringde dock en tjej igår o ville sätta fransar så det gjorde jag. Blev skitsnyggt, hon klädde verkligen i det. Det roliga va att vi kom in på just operationer o hon hade osså opererat näsan. Hon gjorde det för ett år sen så hon sa att min näsa kommer gå ner jättemyk mer o jag kommer se jättestor skillnad jämnfört med nu. Det kändes bra så nu vill jag ba tiden ska gå så näsan kan bli som den ska. Har ont i den nu o fått spänninghuvudvärk så nu får svullnaden gå ner o näsan bli normal=)

Nä om man skulle ta o käka lite frulle o jobba lite.


o jag bölar som vanligt

Ok, mina ögon vattnas ordentligt när jag ser detta youtube klippet.

o kolla in ögonen!



panta mera *sjunger*

Va precis på maxi o pantade alla mina tomburkar.
Hade så fruktanvärt myk pantburkar o det tog aldrig slut. 

Haha det va nästan lite pinsamt!



158 burkar o 89 petflaskor. haha fatta många påsar pantflarror det är=)

ayyyyo

Så jääävla mysig låt. Växer på mig varje gång jag hör den.


Gapskratt

Gick igenom min gamla mobil jag har nu då jag har min nya på lagning o hitta ett mms från Ida där hon har skickat en bild på hennes strumpor. Haha. Noog snygga lixom?=) Hahhaa

love ya min vän, du får mig verkligen o skratta. Mwhaaaaaaaa


Robinson

Jag blir så arg. Jag hejjar verkligen på det laget som är i träsket o blir så arg när de schabblar bort sig som de gör. De e så nära men nära skjuter ingen hare som Gunde Svan brukade säga i Fångarna på fortet.=)

Jag hatar verkligen det andra laget. Gillar bara han Lukas som verkar lugn o inte e med de andra killarna i deras mobbning. Han Christian får mig o må illa o jag blir så förbannad när han håller på o skryter hela tiden om hur bra dem är o blabla. För fan din fete jävla gris (ja nu e jag arg) va tror du att ni vinner för? Kanske för ni bor på en ren strand där ni kan hitta mer mat än vad de kan i träsket. Tycker att det e så frukteligt orättvist att de kan få tag i mat medan de andra inte ens har chansen att fåtag i mat. För där finns ingen.

Sen så som de mobbar han Jarmo e ju helt sjukt. Vem säger det inte finns mobbning bland vuxna människor? Helt sjukt ju. Ok om han är lite annorlunda men låt han va det för helvete o sitt inte o snacka skit o skojja på hans bekostnad utan säg det till han då face to face. Har läst lite på aftonbladet att han Jarmo tydligen gått på han Christian ordentligt nu när det sänds på tv o det e ju absolut ej rätt men jag går efter det jag ser på tv just nu o då blir jag så förbannad. Gillar inte han Rafael eller Ranjit iheller.

Vet inte varför men sen de blev lag har jag alltid hejjat på träsklaget. Gillar deras karakätärer o där e inte så myk skitsnack.

Så nu känns det bättre o jag har fått ut lite av ilskan jag satt inne med. haha helt sjukt hur man kan bli så inne i ett tvprogram.

Hejja lag Parangan=)

Har ni några favoriter i årets Robinson?


hundhår precis överallt

Idag har jag badat,borstat o klippt Kenzo. Fönade han inomhus o man kunde se hur alla hår ba flög omkring i vardagsrummet. Då det var så fint väder satte jag mig på balkongen för o borsta o klippa han. Tur man ska städa imorn för nu har jag hår exakt överallt. Även om jag borstat han o skakat i pälsen efter jag klippt han så sitter det ju kvar massa hår så tom under fötterna har jag så myk hundhår att jag blir galen. Det känns som man har hundhår i hela näsan o det e sååååå jobbigt för det kittlas som sören.

Men fin blev han iallafall o luktar supergott=) Klippte ganska myk för han var så himla långhårig=)


mätt

Har precis tryckt i mig en halv pizza. Mätt som sören e jag men attans va god den va=)

 Det har öppnat en ny pizzeria här i området o de har så hiiiimla goda pizzor. Så bor ni i närheten av Eneborg testa Acapulco pizzeria som ligger mitt emot eneborgsparken. Inte nog med att jag gillar pizzorna, personalen där e riktigt trevliga o man känner sig så välkommen när man kommer.

Jag e ju en sån tråkig jävel som alltid äter samma pizza. Bolognese ska det vara. Jag har svårt för skinka på pizza o det har ju i stort sett alla pizzor så sen jag va liten har jag alltid ätit bolognese. Det e svårt o hitta en pizzeria som har god köttfärs på sina pizzor så därför e  jag överlycklig att Acapulco kommit till Eneborg. Fanns tydligen i Ängelholm innan o varit ganska känd där för sina pizzor.


söta lilla Sofie

Nu har även vår allas lilla söta Sofie skaffat blogg så tycker ni ska gå in där o kika lite. Är ni hästintresserade har ni hittat en blogg att följa!=P

jag o sofie


Sofie är gift o ni fattar inte så snygg hon va som brud. Så otroligt vacker o hennes håruppsättning va helt amazing.






spotify

Jag vill osså ha spotify o kunna lyssna på musik gratis. Hörde de snackade om det på rix morron zoo så jag googla det. Aldrig hört om det innan har ni? Tydligen måste man ha en "invite" för att kunna logga in. Why lixom?

Är det någon som har detta programmet? Är det bra o kan inte nån skicka en "invite" till mig isåfall?? please!;)


Fin fint väder

Blir så glad att solen skiner o vi börjar gå mot riktig vår o snart sommar. Blir så vackert runt omkring osså med alla träd o buskar som börjar blomma.

Tog en filt o satte oss på viskan men tyvärr så blåste det ganska kallt så vi gick en lång runda istället mellan husen så det ej skulle blåsa så mycket. 



Det var varmt när vi gick söder åt men kallt när vi gick norrut så vi försökte gå så långt söder ut som möjligt o sen sicksacka vi hem för o slippa gå för myk i blåsten.

Nu ligger Kenzo helt utslagen o jag jäser i soffan med ett glas Cola. Måste dock snart ta tag i mig själv då jag vill få det städat här hemma o kanske även duscha, borsta o klippa Kenzo. Ska ju tvätta imorgon så funderar på att städa samtidigt som jag tvättar istället o bara bada Kenzo idag. Får se vad jag orkar o hinner med.



Sitter o väntar på ett mess av min älskade Ida för o se om hon pallar hitta på nått ikväll eller om hon e helt slut efter en hel dag på jobb. Kan faaaan inte va skoj o jobba på Väla när det e såhär fint väder. Så Ida gumman, läser du detta. Messa mig;) Puss på dig. Känner att jag behöver lite Ida ikväll men vi får se.


ren bil

Min bil har aldrig varit så ren som den är nu. Skiner ju i solen=P

Va o tvätta den igår på en sån gör-det-själv station. Det e ganska roligt men jag vet inte hur jag lyckas för jag blev jätteblöt om fötterna. Ibland när jag kör förbi sånna stationer eller vad man ju kallar dem så står där gubbar i kostym o tvättar sina mercor. Hur lyckas dem o inte bli blöta? Eller så e det så att jag aldrig tvättar min bil så har ej fått in nån snits på hur man tvättar utan o bli blöt.

Sååå ren o fin den e nu=P Dags o byta till sommardäck kanske?
Så man får snygga fälgar osså.

kenzo, the butcher dog!=)

Va på öb igår för o handla lite rengöringsmedel o godis. Alltid massa godis när man kommer hem från öb. Så billigt=)

Hittade en boll som Kenzo har haft innan men han bet i sönder den. Han gillade bollen jättemycket o jag trodde han råkade ta sönder den för han leket så mycket med den men när jag gav han denna bollen tog det inte mer än 5 min så hade han dödat bollen o allt ludd låg utspritt på golvet. Fick lite känslan av hur det kan vara att köpa leksaker till stora hundar. De biter sönder dem på mindre än en kvart. Jag e ju van vid att jag får slänga Kenzos leksaker efter ett tag för han har så många o inget går sönder.







panncakes

Va så sugen på pannkakor imorse så ställde mig i köket o rörde ihop en smet. Tog dubbelt av allt i receptet så blev jädrans massa pannkakor. E så trött på jorgubssylt så jag köpte faktiskt blåbärssylt o det va riktigt, o jag menar riktigt gott.

När jag va liten hade jag äppelmos på mina pannakakor. De flesta av mina polare hade bara socker. Usch säger jag! Hehe.

Vad har ni på era pannkakor?


ett minne från förr

Vet inte hur det är med er men när jag va liten o skulle på utflykt eller familjen skulle åka en längre tid i bilen fick vi alltid festis att dricka. Ni vet de här med sugrör fastklistrat på sidan som man drar av o trycker ner i kartongen. Många av mina vänner gillade äppelsmaken men jag avskydde den o drack alltid apelsin. Igår när jag va på willys o handla fick jag syn på dessa 3 pack av festis att jag va tvungen att köpa en. De smakade precis som när man va liten o det kom fram många minnen.

Nu när jag sitter o tänker tillbaka på dessa utflykter man gjorde med skolan när man hade sina goda matsäckar kom jag o tänka på att istället för festis fick man ibland en annan förpackning som hette mowgli eller något. Det smakade lite som multivitamn juice. Kommer ni ihåg vilken jag menar?

Jag kommer ihåg att när man skulle på dessa utflykterna va man överlycklig för då fick man välja precis vad man vile ha med. Ibland hade man kalla pannkakor o ibland goda smörgåsar med något gott pålägg. Hade man tur hade mamma packat ner några ballerina kex eller något annat smaskigt. Det man absolut inte ville ha var banan för den blev alltid så äcklig o mosig när man hade den i sin ryggsäck.

Undrar om det är samma nu som då? Som jag sa så blev vi jätteglada ifall vi fick med oss något sött som en kaka eller en karamell. Det känns som barn äter mer "skit" idag så deras matsäckar är säkert proppade med socker o det är ingen lyx utan så äter de varje dag. De förväntar sig att det ska vara söta kakor o liknande i sina matsäckar o då vi blev glada ifall vi fick med 4 ballerina så har de säkert med sig ett helt paket.


Its hoooot

Jag gjorde en superlätt o god middag igår med fläskfile men jag råkade peppra liiiite väl myk så jag kunde knappt äta det=(




Drack faktiskt lite vin igår. Gott med nått glas rödvin, men eftersom jag ej druckit på flera veckor blev jag faktiskt lite berusad efter 3 glas. Haha. Men jag gillar ej att dricka alkohol till mat så då blev det ett stort glas coca cola=) Vet inte varför jag ej gillar vin eller annan alkoholdryck till mat. Många vin är ju speciella till vissa maträtter men jag har aldrig gillat det. Tycker vinet får konstig smak. Nä jag dricker hellre vatten eller läsk till maten o dricker alkoholen efter åt=)




Hjälp jag är med i en japansk tv show

Är det bara jag som garvar ihjäl mig till "Hjälp, jag är med i en japansk tv show"? Jag skrattar så jag dör när deltagarna får klä ut sig till kycklingar o sälar. Haha. Ska inte vara taskig men Anna Book såg verkligen ut som en säl i sin dräkt. Hahahahah. Men jag tycker de är modiga som skämmer ut sig så framför hela svenska folket. Jag hade då ALDRIG gjort det. Hahaha..


Funny as shiiiit

Fick ett mail av min mamma med massa roliga historier. Så nu tänkte jag bjuda på lite skrattfnatt såhär på förmiddagen=)

Vaaassseeegguuuuuud!!!

Två män är på fjälltur. Det är soligt o varmt så de solar nakna.
Plötsligt skriker den ena: Aj! Jag blev biten av en orm på ollonet!
Den andra ringer 112. Läkaren säger att giftet måste sugas ut genast annars
dör han.
Den bitne frågar oroligt: Vad säger läkaren?
Kompisen svarar: Du kommer att dö!

---------------------------------------------

"Jag läste i tidningen om en man som hade spöat sin kärring med ett grytlock
i köket.
Vilken sjuk värld vi lever i... Va fan hade han i köket att göra?"

---------------------------------------------

Ali säger till Mohammed:
-Varför går din fru 10 meter framför dig när det står i koranen att hon
skall gå bakom dig?
Mohammed:
-Koranen är en mycket gammal bok, skrevs flera hundra år innan landminan
uppfanns!

----------------------------------------------

Vad är höjden av manlig förnedning?....
Att springa in i väggen med STÅND å upptäcka att man har brytit NÄSAN!

-----------------------------------------------

Turken säger till doktorn: Mina ögon svider varje gång jag knullar på
svenska tjejer!
Vad är felen? Doktorn svarar: Du tål inte pepparspray

------------------------------------------------

Efter en natt med mycket sex ser mannen ett foto på en annan man på hennes
sängbord.
Han blir lite orolig och frågar - Är det din man?
Nej så klart det inte är säger kvinnan och kryper lite närmare - din pojkvän
då? Fortsätter han.
Nej absolut inte svarar hon och nafsar han i örat.
Är det din pappa eller bror då?
Nej nej nej svarar hon - Men vam faan är det då?
Då svarar kvinnan : Det är jag innan operationen!

-------------------------------------------------

Lille Ahmed kom fram till skolfröken en dag:
-Fröken, jag skulle vilja bli svensk.
-Visst, sa fröken. Från och med idag heter du Kalle Svensson.
När kalle kommer hem berättar han stolt för sina föräldrar att han minsann
heter Kalle Svensson ..
Hans far ger honom rejäl käftsmäll och likaså hans mor.
Nästa dag i skolan frågar fröken hur det kändes att vara svensk. -Jo, sa
Kalle. Jag hann inte mer än hem så fick jag stryk av två invandrare...

--------------------------------------------------

En kvinna går in på Konsum och plockar varor i sin korg...


Hon väljer en liter mjölk, ett sexpack ägg, en förpackning apelsinjuice,

ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon. I kön till

kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan.


När hon så småningom lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar

mannen på dom. Medan varorna passerar kassören säger A-lagaren lugnt:


- Du måste vara singel.

  

Kvinnan blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på

hur han kan veta det - hon är mycket riktigt singel. Hon tittar på sina

varor och undrar vad det är som avslöjar hennes civilstånd.


 Nyfikenheten tar överhanden och hon säger:


- Du har faktiskt helt rätt. Men hur i hela världen kunde du veta det?


 A-lagaren svarar:


- Du är skitful...


 

 








har tråkigt

Jag har sååå tråkigt på jobb idag o tiden går sjukt sakta. Satte mig o lekte lite i photoshop för tänkte visa er hur min knöl på nästan försvunnit efter endast 2 veckor. Framifrån e den fortf svullen men man kan faktiskt se att knölen blivit betydligt mindre. Det kommer dra ihop sig ännu mer så får ha is i magen o vänta nån månad till. Hoppas jag kommer se bra resultat när vi ska ha vår fest 11 juli.=)


Händer inte myk

Jag sitter o funderar på vad jag ska skriva idag men hjärnan står still o det har inte hänt något varken bra eller dåligt som jag kan skriva om.

ABSOLUT INGENTING. Vilket tråkigt liv jag måste ha som inte har NÅGONTING att skriva.

Inga naglar o lägga ut för på nått kosntigt sätt har jag inte en ända bokning denna veckan. Alltid haft fullt varje dag men nu precis innan lön e det tyst. Behöver pengar så nu får det gärna börja ringa ang naglar, fransar eller hår förlängningar! Måste jobba=P Arbetsnarkoman som jag  e! Ni kan se några av mina jobb här.


snusk

Asså jag vill inte va snuskig men fick mig ett gott skratt när jag skulle skala denna moroten=). hahahahah


pakapet

Idag fick jag ett paket på posten. Det var den söta lilla neccesären (stavas?) med Hello Kitty på som jag beställde till Ida.

Den var myk finare i verkligeheten än på bild tyckte jag=P



Tänkte direkt på Ida när jag såg den o eftersom jag är så snäll pompis så köpte jag den o hon blev såååååå glad=) Det e roligt o ge bort grejer sådär som surprise. När de minst anar det.

Hoppas den kommer till nytta i Thailand nu gummsi=) Love ya

the hills is back

Har ni sett de nya The hills avsnitten?

Jag hatar Spencer.. asså verkligen hatar honom. Men heidi e ju såååå trög som ej förstår hur manupulativ o störd han är.

Tycker det e skittråkigt att Lauren ska lämna serien. För mig är hon The Hills. Men man kommer säkert ändå att följa det för man vill ju se vad som händer mellan Heidi o Spencer.

Ok jag ska ej prata dåligt om skönhetsoperationer då jag faktikst precis gjort en MEN hur har inte Heidi förändrats? Vad har hon fixat? Läpparna, näsan o boobsen för certain. Kan tycka det är lite synd när man ändrar på HELA sitt utseende. Ok att man har komplex man gör iordning men varför ska man överdriva? Hon e snygg som satan men kan väl tycka det blir liiiite väl plastit. Bara hon stoppar nu o inte ändrar mer.



Nu när jag sökte efter en bild på Heidi kommer det fram att det är fler i The Hills (ja förutom Audrina som e ganska uppenbart hon fixat sina bröst) som har opererat sig. Både Lauren o Stephanie har fixat sina näsor. O som ni ser i de nya avsnitten har Stephanie även helt plötsligt fått en myk större överläpp;) Det är såååå mycket vanligare än vad man tror med näsplastik där över i Hollywood. Tycker ALLA har fixat sina snokar.
Googlar ni på "nosejobs" kan man se att kändisar från Beyonce till Angelina har fixat sina näsor.
Kolla in denna sidan för o se några av stjärnornas operatioer.

Var tycker ni gränsen går vid skönhetsoperationer?

sunshine here i come

Igår bokade jag o Jonas en resa till Kreta. Kände ba att jag behövde komma bort till solen ett tag o slappa en vecka. Har ej varit utomlands sen jag bodde på Gran Canaria o det var 2006 jag kom hem därifrån. Kändes som det var dags.

Blir en mys o slappe semester med myk solande o badande. Ska nog dricka några paraply drinkar osså men absolut ingen fest semester.

Här är vårt hotell


Nu längtar man ordentligt. Vi åker 4e juni så ändå snart. Hoppas tiden går snabbt för jag VILL till solen=P

2 LISTOR

Längesen jag gjorde listor nu så slänger in 2 stycken på samma gång. Som vanligt hittade jag dessa hos Anna-Viktoria. Hon är lika listgalen som jag! Jejj.

Ni som vill fortsätta utmana är så välkomna så=) Glöm inte o länka till mig bara;)

Är du singel?
njae, e väl både och=) haha kan man va det? ok, konstigt förhållande men så e det

Vad tycker du om kärlek?
ibland det bästa som finns o ibland hatar jag det

Har du flashat/strippat nångång?
ja klart man har, för sin pojkvän såklart!=)
När kramade du någon sist?
Imorse

Saknar du någon speciell person?
Min Ida=(

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?
MÅNGA, jag blir vääldigt lätt kär.

Har du svårt för att bli kär?
Nej tvärtom. Inte allt för bra=(
När kysste du med någon sist?
Igår kväll

Ångrar du det?
hehe nej!

När fick du senast en komplimang?
Fått massa komplimanger på bloggen nu på senaste ang min operation=) Blir man glad!
Har du hånglat med någon av samma kön?
Ja det har väl de flesta gjort på fyllan?

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös:
Ja om inte annat än på fyllan=)
Gjort något riktigt dumt:
Jag är ingen ängel direkt men gör inte alla dumma grejer?

Gjort nåt olagligt:
Jamen herregud. Att tanka ner mina favvisserier e ju inte direkt lagligt men gör det lik förbanskat ändå.

Blivit polisanmäld:
Nej det hoppas jag inte=P
Fått din mamma att gråta:
Ja nångång när man va fjortis o hemsk tonåring.

Skämts över dina föräldrar:
Haha, ja det har man väl. Ovanligt o se ens föräldrar påverkade av alkohol så då har man nog skämts nångång men tänk som de måste ha skämts över mig. haha

Skämts över dig själv:
Ja många ggr. Som jag sa är ingen ängel.

Sagt jag älskar dig och menat det:
Ja varför säga det utan o mena det?
Bråkat med din flickvän/Pojkvän:
Man e omänsklig om man ej bråkar med sin respektive.

Dricker du:
Kanske lite för mycket!=)

Vilka kläder sover du i:
trosor

Vad hatar du verkligen:
Falska människor.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på:
Jag va kär i Taylor i Hanson när jag va 13. Haha.
Är du ensam nu:
Nej, är på jobb

Vill du gifta dig:
Om jag hittar rätt kille så absolut. Men mest för klänningen o festens skull=P
Vill du ha barn:
Ja det vill jag väl men inte nu.

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng:
Jonas o Kenzo

Såg dig gråta:
Jonas igår när jag bölade till nått tvprogram som vanligt. haha

Fick dig att gråta:
hmm min kirurg när han tog bort stygnen under näsan. haha fast jag grät inte, mer att ögonen rann för det gjorde så ont!

Du delade en drink med:
Brukar ej dela mina drinkar men måste varit med Ida då. Delar allt med min Ida;) Nästan! haha 

Du gick på bio med:
Ida o Nikolas

Skällde på dig:
Kenzo;) haha

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?'

Gråtit:
Jag gråter minst en gång om dagen känns det som! Haha
Kramat någon:
yes

Pussat någon:
Ja

Köpt någonting:
Va på konsum igår o handlade ingridienser till min paj o glass!

Sjungit:
Alltid i bilen
Saknat någon:
mmm...

HAR JAG?

Digitalkamera:
Ja det har hon. Jag e eller jag va ju papparazzi=)
Telefon på rummet:
För det första har jag inget direkt rum utan jag har en hel lgh för mig själv. O för det andra vem använder hemtelefon nuförtiden?

Egen dator:
Jappz

Könssjukdom:
Nej det hoppas jag VERKLIGEN inte.

Husdjur:
Min lilla bebis, Kenzo
Bra kompisar:
Kompisar har man massor av men få väldigt nära vänner.
Tar du receptbelagda mediciner:
Nix




O här kommer en lista till!

1. Jag har insett att min sista kyss ... betydde mer än jag trodde.

2. Jag lyssnar på ... rix top 6

3. Jag pratar ... väldigt myk!

4. Jag älskar/tycker om ... glass

5. Min bästa vän(ner) är ... Ida o Blondy är mina absolut närmsta

6. Min första riktiga kyss ... i turkiet med min barndoms love Marcus Rönnberg! Tihi

7. Jag avskyr när folk frågar ... om saker som de absolut inte har med o göra.

8. Kärlek är ... härligt

9. Äktenskap är ... bra när det funkar 

10. Någonstans, tänker någon på ... MIG, hoppas jag! hahahhaa

11. Jag kommer alltid att ... ha båda fötterna på jorden

12. Jag är hemligt förälskad i ... zac efron, så liten men såå söt

13. Sist jag grät var ... igår

14. Min mobiltelefon ... är knas o lever sitt egna lilla liv

15. När jag vaknar på morgonen ... suckar jag o ösnka jag kunde få somna om

16. Innan jag går och lägger mig ... kollar jag på csi.

17. Just nu tänker jag på ... min paj jag ska kränga

18. Bebisar är ... söta när de sover

19. Idag ska jag ... göra spagetti o köttfärssås

20. Ikväll ska jag ...det är kväll nu o jag e på jobb

21. Imorgon kommer jag ... ha sovmorgon

22. Jag vill verkligen ... hitta en billig resa till solen!



 





 

nätshopping

Jag älskar att klicka hem massa roliga grejer från nätet. Kan vara farligt ibland men nu va det längesen så klickade hem lite ögonskuggor. Blev tipsad på en annan blogg att man kunde få hem provburkar med ögonskugga från mac nästan gratis. Jag klickade hem 9 ögonskuggor o 3 läppglans för ynka 250 kr. Dock bara 3 gram i men det räcker länge för mig som endast sminkar ögonen på helgerna=)
2 av skuggorna jag beställde=)






Vill ni osså ha hem dessa testerna så klicka ba in er här o frossa i apsnygga skuggor=)

back to work

Jaha då va den ledigheten slut. Gick ju alldeles för fort men men vill ju samtidigt att tiden ska gå så svullnaden går ner o jag kan börja se resultat. Tog bort plåstret igår men ser ingen som helst skillnad. Ok knölen e inte alls lika stor som den va innan men är fortf svullen så näsan är större än den va innan jag opererades o det känns förjävligt just nu. Min näsa e alltså fulare nu än den nånsin varit o jag känner mig helt deprimerad. Men jag måste tänka att den kommer bli fin så fort svullnaden går ner men varför tar det SÅ lång tid??

Så på jobb idag kör jag keps som jag drar ner för att ingen ska se min stora svullna näsa=( Ont har jag i den osså. Nu har jag ju inget stöd så minsta lilla man touchar den eller pratar så känns det=( Inte skönt alls.


glass i stora lass

Köpte mig 2 glassar innan idag. Smaskens!!!!


mysig dag

Haft en superbra dag idag. Känns verkligen som jag fått ut något av dagen. Haft Jonas bil idag o den e så rolig o köra så jag drog ut till Rydebäck o hämtade Mariah o Gizmo. Stod o snacka lite med hennes föräldrar innan vi gav oss iväg till Bruses skog.

OJ vad Kenzo o Gizmo busat rundor. De har haft så skoj o de ser ju nästan likadana ut så är så skoj o se dem ihop. Det var verkligen behagligt väder så man gick runt i skogen o bara njöt. Vi va säkert i Bruses i 2 timmar innan jag körde tillbaka Mariah till Rydebäck. Hon går igenom ett helvete nu men jag vet hon e stark o kan gå igenom detta. U go girl!

Sen drog jag o hämtade Jonas för att åka hem till mina föräldrar. Skulle hämta min bil som pappa haft hela veckan då jag ej behövt den. Fick lite käk sen drog vi hem. Jag fick ryck o ställde mig för att göra en goood blåbärspaj. Det går så himla snabbt men sååååå gott!



Ska va massa vaniljvisp till!


Nu sitter vi här supermätta o Kenzo har däckat i soffan. Som vanligt ligger han o sover som ingen annan hund gör. Man kan ju inte göra annat än o skratta o säga nåra naaaw när man ser han.

Ikväll åker plåstret av på näsan så vi får se om man kan se någon skillnad eller om jag får ha is i magen o vänta nån vecka till. Den e ju fortf lite svullen men ser ju ändå någerlunda normal ut nu. =)



????

Jag har absolut ingenting att skriva idag. Helt tom i skallen. Klockan är snart 2 på eftermiddagen o solen strålar. Har inte ens varit utanför dörren o då får man ju lite ångest.
Kanske ska ta o gå en runda ute i solen nu när jag får börja använda solglasögon=P Ja ni hör rätt, fick meddelande av kirurgen igår där han skrev att jag fick börja använda solglasögon så länge jag inte tvinga ner dem på näsryggen. Känns superskönt för jag får lätt ont i huvudet när det e soligt ute o jag ej kan ha solglasögon.


poppisar

E det bara jag som hatar att bli kladdig om fingrarna när jag äter cheddar popcorn eller ostbågar??

Jag löser det med kina pinnar iallafall=P Skitsmidigt o man blir inte sån äcklig om fingrarna=)


bzzz bzzz

Fixat Annas naglar idag. Lite geting inspererat blev det med svart o guld.





långpromenix

Då jag ej kan ligga ute o sola som alla andra gör gick jag ännu en långpromenad med Kenzo i Bruses skog. Han e såååååå duktig o jag blir så stolt över min bebis. Kan ha han lös o han lyssnar, det va säkert 1 ½ år sen sist jag kunde det=)

Idag tog jag faktiskt massa bilder på min sötis. Här kommer några stycken.


min sötis


ser ni honom? jag bad han sitta stilla inne i skogen medan jag sprang
iväg o sen kallade jag på honom. Har zoomat en massa för på första
bilden jag tog syntes han inte. Han blendade in så bra med träden.


Kenzo oJonas


leker i skogen=)


Hittade ett däck


leker tittut


Iam the king of the world


Går fint brevid med kopplet släpandes, allt funkar med frolic


Han sitter så fint tills man kallar på han=) Han ser så tjock ut. min lille tjockis


dont do drugs!

Detta youtube klippet hittade jag på facebook. En polare som hade lagt denna länken tillsammans med denna texten
" JAG SA TI MOSSAN TA NU BARA EN MEN NÄ NÄ SOM VANLIGT SKA DE ÖVERDRIVAS !!! " som status. Va tvungen att sno den o lägga in här. Skrattar så myk när jag ser den. Kollar hur kärringen skakar röven=)


värsta jag varit med om

Att hoppa in i den duschen va nog något av det VÄRSTA jag gjort på länge. Tror jag duschade håret med schampo o balsam på mindre än 3 min. Det va sååå fruktansvärt kallt men vill ju va fräsh när man får besök. Det kändes precis som man tappade andan.

Fick tillbaka minnen från kråkön. Där kunde man ej va några mesar utan det va ba att shamponera håret o hoppa i havet som för övrigt ibland inte var mer än 15 grader kallt. Skillnaden där e att man e beredd på det från början o det var lite av hela grejen att vara där ute, dessutom va det sommar o varmt i luften så man torkade ju direkt. I min lgh ska det finnas varmvatten för jag betalar fan för det. Ok om det händer nån gång men jag har aldrig riktigt varmt vatten.

Är sjukt arg så nu får gärna Ida komma så jag får annat o tänka på.


En bild från mitt älskade kråkön.
Detta är jag o Nina 1999 när vi badat med kläder på.
NOOOOOG snygga.. hahahhahhahahaha



förbaaaaaaaaaaaaaaanad

Blir så sjukt irriterad. Ok att jag flytta ner mig som fan o får leva med sämre standard men ska det inte finnas varmvatten i alla lgh????????????

Kommer ihåg precis när jag flyttat in o skulle diska så tog det typ en kvart innan det blev varmvatten. Sen veckan efter så kom det inte ens nått varmvatten, det går fan ej o diska i kallt vatten. När jag diskat typ klart kom det lite ljummet vatten men absolut inte varmt. Gick in i badrummet men där va det varmt vatten. Weird tänkte jag.

Nu när jag skulle tvägtta golven går jag in i badrummet o skruvar på full patte på värmen men tror ni vattnet blir varmt??? Nej det e iskallt, inte ens lite ljummet blev det. Har nu satt på vattenkokaren o får koka vatten för att kuna tvätta golven. Ehhh vafan lever jag på stenåldern eller ska man inte kunna få lite varmvatten i sin kran?

Nu kom jag osså o tänka på att jag behöver duscha innan Ida kommer men hell no att jag ställer mig i kallt vatten.

E DET KONSTIGT ATT MAN BLIR FÖRBAAAAAAAAAAAAAANAD!!????!!!!!!!


nails

Naglarna jag gjorde igår




glass o städning

Iam craaaaaaaazy about ice cream! Detta lasset glass tryckte jag i mig igår, ni blir inte liiite sugna va??;)



Håller på o städa så ska faktiskt gå tillbaka till det, skulle bara ge mina läsare lite uppdatering vad som hänt under dagen. Så ni ej tror jag gått o dött.

Ikväll kommer Ida en runda, saknat henne=( Träffas aldrig längre, känner mig ensam=( Synd man inte kunde dela en flarra vin o snacka skit som vanligt men får väl nöja mig läsk o låtsas det e vin. Haha.

Tillbaka till dammsugaren.


Hade varit MYCKET roligare o städa med denna dammsugaren

Eller?


bruses skog

Jag får ångest att det är så fint väder o jag kan ej ligga o sola som alla andra utan måste sitta här hemma i min lgh o dö. Så jag tog på mig en keps o åkte ut till Bruses skog i hopp om att där ej va så mycket folk. Det var såååå skönt o få komma ut i solen o Kenzo fick sig en ordentlig promenad.

Sen jag "kastrerade" honom så har han blivit mer lydig o jag hade faktiskt han lös mestadels av tiden. Hade fortf kopplet på så det hade varit lättare att trampa på det om han skulle springa iväg. Vågar inte riktigt släppa han helt ifall det skulle komma någon annan hund eller människa. Har såklart frolic i handen o han kommer direkt när man kallar på han. Inte ens godis hjälpte innan, han var hopplös. Där finns ju en inhängnad i Bruses så där inne släppte jag loss han på riktigt o gud va skoj han hade. Sa till Jonas att det var synd inte Paris var med så de kunde få leka av sig ordentligt men han tyckte nog det var skönt att  bara få springa fritt.

Nu ligger han helt DÖD på mitt golv o gjort de senaste timmarna=)


älskar min lille bebis. Här va han ej gammal=) Han lånade arga Jannes tischa;)

gissa vem...

.. som fick frukost på sängen imorse=)




mammis naglar

Kom ju på att jag fixade mammas naglar igår.





piccabooo

Som jag förklarade innan så va jag uppe tidigt imorse. Bad Jonas ringa mig vid 9 för jag hade en del o fixa men vaknade av mig själv kvart över 8=)

Skulle ha en hårförlängningskund vid 12 men då paketet ej kommit så blev jag lite orolig o mailade dem o då hade de skickat till fel adress. Brukar ju skicka allt till jobb då det e enklare men bytade adressen denna gången så de skulle hem till mig men som tur va så mailade jag dem vilket adress de skickat till o de hade såklart skickat till jobbadressen. Störigt då jag va tvungen att köra dit imorse. Pappa har min bil nu när jag e sjukskriven så fick låna Jonas bil. Bara ren tur att han skulle bli hämtad så han ej behövde den. Den är skitrolig o köra för den går så fort men osså väldigt bekväm. Annat e det med min bil där bromsen tar så fort man snuddar den.

Iallafall så åkte jag ner till jobb o öppnar paketet. Då har de skickat en bunt för lite. Såååå irriterande. Skulle sätta i 100 slingor men blev bara 75, som tur e så är det ändå ett bra företag jag köper håret ifrån så de skickar utan extra kostnad 1 bunt med express mail som kommer fram på lördag. Får sätta i resterande av håret då.

Som vanligt så glömmer jag att ta bilder =( Ni får nöja er med bild på mig när jag hade hårförlängning;) som jag förövrigt gjorde på mig själv=)





Gjorde ett set naglar osså men vi gjorde dem helt franska så tog ingen bild. Får se om det blir nån nagelbild senare ikväll. Ska nämligen ha en kund kl 17 så vi får se om jag får pimpa hennes naglar eller hon ska va lika tråkig o göra vanlig fransk.


förlåt

Skulle ju visa er hur min näsa läkt men HELL NO att jag visar de bilderna jag tog precis. Eftersom jag ej visar mig ute så blir jag bara blekar o blekare. Snart e jag genomskinlig o så skoj ska vi inte ha=P

Jag får berätta istället hur myk bättre den blivit.

Läkaren sa att han ej trodde jag skulle bli så blå under ögonen som jag blivit o han trodde min svullnad skulle gå ner mer än vad den gjort vilket va lite tråkigt o höra men annars såg det bra ut. När han tog stygnen trodde jag att jag skulle DÖDA honom. Det gjorde riktigt ont. Ni vet hur känsliga man är precis där under näsa! Mina ögon bara rann o imellanåt skrek jag till ett ajjje. Det kändes som han piercade mig i näsan typ 14 ggr. Sen tror jag han råkade klippa mig i skinnet nångång osså för jag kände att direkt efter smärtan så började blodet rinna. Denna smärtan va värre än hela operationen haha o inte slutade det där. När han skulle byta tejpen på näsryggen höll jag på att svimma. Tänk att han har varit där under på benet o hyvlat o när han bytade tejpen så tog han tag i ena sidan o tryckte att vad han kunde för att det skulle sitta tight över näsryggen. Det va smärta mina  vänner. Ska ta bort all tejp på måndag så nu hoppas jag bara att svullnaden går ner mer så jag slipper gå till jobb med rumpnissenäsa på tisdag=P


klippte ut så ni kan se hur fint det läkt under näsan! Se mina snygga
blåmärke som blivit gula. Ser ut som jag fått gulsot! haha

har ej glömt er

Varit uppe med tuppen idag, fixat o donat o nu ska jag snart ha en hårförlängning o en nagelkund så jag återkommer senare.

Ska ta en bild så ni får se min näsa nu när svullnaden gått ner lite mer. Inte helt som den ska men betydligt bättre. Tagit stygnen osså. Visar snart...

hörs senare i eftermiddag

garvar ihjäl mig=P

Gjorde ju ett sånt test med glass innan på facebook. Nu har jag gjort massa nya tester (man kan ju ej låta bli) o kan ej sluta skratta när jag gjorde testet "vilken ikea pryl är du?"

Jag blev ramen Ribba


o beskrivningen säger såhär:

Du är som ramen Ribba - kåt, glad och tacksam...

Hahahahha kan fan inte sluta garva!!!!!!!!!!!!!! Brukar ni osså göra alla dessa tester på facebook? Jag e hooked, gör minst 5 om dagen! hahaha.


glass test

Gjorde ett test på facebook där man skulle se vilken glass man var.

Jag blev MAGNUM, hey jag gillar inte ens den glassen. Inte så glad för choklad med glass, e mer en isglass tjej o min absoluta favorit är PIGGELIN!!! Finns inget godare!!





vilken e er favvisglass??


min toalett

Som jag sagt håller jag på att göra vid min toalett så jag iallafall trivs lite. Hade ju ett helkaklat badrum i min gamla lgh o i denna lägenheten är badrummet från typ 1800 frös ihjäl så har gjort mitt bästa för att det iallafall ska se lite bättre ut.

Är en bit på vägen o här e lite bilder

Såhär såg det ut på den ena väggen innan


Och såhär ser det ut efteråt när anka varit i farten


Måste dock köpa superlim för den jävla väggdekorationen lossnar typ hela tiden. Har tagit lite nagellim på vissa ställen o det funkar men tror superlim e ännu bättre. Skiter i om jag förstör väggen, ska få fast de förbaskade blommorna=P

Sen har jag ju köpt självhäftande plast som jag ska sätta på golvet. Har bara hunnit skära ut en så nu har jag en svart klinker o resten mitt gamla golv.

Såhär ska jag göra på hela golvet så jag får svart golv. Kommer nog bli snyggt, vad tror ni??


blev väl inte som jag tänkt

igår satte jag mig för att fixa mina naglar. Det behövdes verkligen då jag hade haft de andra i 4 ½ vecka.

Testade en ny grej o det blev väl sådär. Inte riktigt som jag tänkt men men. Övning ger färdighet. Synd o säga att jag e blek om händerna. Haha spöke, javisst! Får inte sola på hur länge som helst nu iom näsan men jag ska fråga idag om det e ok att sola med en handuk över ansiktet öfr jag kan ej gå såhär blek länge till. Mår man ju dåligt psykiskt!





frulle

Nu har avnjutit en härlig frukost. Inte riktigt men fick i mig lite yoghurt o det e ju aldrig fel.



Tycker jag va uppe någerlunda tidigt idag, hade min egna personliga väckarklocka då jag faktiskt ville komma upp i tid. Prick kl 10 ringde telefonen o för första gången gick jag verkligen upp direkt. Har en tendens att somna om o vakna flera timmar senare.

Gick ut med Kenzo. Har på mig en stor keps nerdragen så långt ner i pannan som det går o sen går jag o tittar ner i marken hela tiden så ingen ser mig. Skäms ju att ha ett stort sår under näsan. Förhoppningsvis försvinner det idag då jag ska ta bort stygnen. Ni får hålla alla tummar ni har att allt ser bra ut o det läkt som det ska. Hoppas han byter ut plåstret jag har över näsan osså då jag tycker det börjar bli lite äckligt.

Nu är det Days of our lives på tv. Brukar ni osså följa det? Jag har typ följt det sen jag gick i mellanstadiet. Kommer ihåg att jag o min kompis Linda satt slaviskt varje sommarlov o kollade på days of our lives. Hon hade dansk o norsk tv3 osså o en av dem va några avsnitt före så när vi sett det svenska kollade vi alltid det på den andra kanalen som var före.
Sen har man ju haft skola o efter det började man jobba men det har alltid räckt o kolla på lov eller när man varit sjuk. Ibland kunde jag se det när jag jobbade på väla o började sent o ibland när jag haft lite folk på kliniken kollar jag det där men även om man ser det en gång per år så hänger man med. Det händer aldrig nånting men ändå måste man se det känns det som. Jag har tom varit inne på nätet o läst vad som kommer hända i framtiden då Usa är 4 år före. Men det e bara för jag har så kasst tålamod o de kommer ju aldrig nånstans så måste veta vad som kommer hända.
Men man skrattar mest när man tänker på hela tvserien. Den har ju osså funnits sen 1963 eller något. Det längsta såpan som funnits o den bara fortsätter. Frågan är om den någonsin ska ta slut. De som skriver manuset har ju så dålig fantasi, ena stunden är en besatt av djävulen andra så dör folk o sätts på en ö så de är egentligen inte döda. Haha man fattar nada. Inte direkt verklighetstroget iallafall.




Jag fixade lite mer på min toa igår, satte upp lite hyllor o idag tänkte jag fortsätta med golvet. Jag ska ta en bild o lägga upp så ni får se.


dags för naglar

Fick munskydd köpt idag. 150 fucking kronor. Iof för 50 stycken men jag behöver ju ba 1. Men men skit samma. Det är ju bara pengar =O

Så nu kan jag göra naglar igen. Haha. Har ju förklarat innan vad jag ska med munnskyddet till. Vill ej ha in damm i mina stygn o det dammar som satan när man filar.

Jag matchar ju iallafall munskyddet med min tröja=P

Home sweet home

Igårkväll kom Jonas o hämtade mig så åkte vi hem till mig. Kände att jag har mer o göra här hemma på dagarna. Kan ju pula lite med min lgh o så. Hos mina fölräldrar sitter jag ba framför tvn o datorn. Klart skönt med lite vila osså men ändå skönare att va hemma. Mamma köpte lite varor till mig att ha hemma så jag klarar mig ett tag. Får smöra för Jonas sen o laga mat till mig;)

Just nu hatar jag att jag flyttat till 4e vån utan hiss. Det e sjukt jobbigt att gå upp o jag får gå så himla sakta för jag får superont i huvudet när jag anstränger mig. Ska faktikst gå o slänga i mig några panodil så skallebanken släpper.

Tänkte jag skulle börja med naglar nu i dagarna. Tror jag klarar det. Ska ba köpa munskydd så jag ej får in damm i stygnen. Speciellt när man gör en refil så dammar det ju riktigt myk o tror inte det e speciellt bra att få in i näsan när den e nyopererad.

Kollar på extreme home makeover nu o bölar som en gris som vanligt. Hahaha.. sjukt sorgligt det programmet. Blev alltid mobbad för att jag grät till det programmet när jag bodde i England.

Åhhh min näsa rinner nu o jag får ej snyta mig på 2 veckor.. jobbigt som fan ska jag säga er. Hahaha

Nu ska jag ta tag i mitt hem tänkte jag.

Skriver mer sen..

snällast brodern in da world

haha jag garvar så jag dööööör!!!!!

Fick en bild skickad på facebook av min snälla bror.





haha ja där ser ni ju hur sjukt lik jag e odjuret i skönheten o odjuret. hahahahha..

Men jag va faktiskt den första som sa att jag liknade han sen har typ alla kommit o sagt att jag liknar honom så det ligger ju lite sanning i det.

bjuder jag på!

hahahhaha

dag nr 3

Nu va det 3 dagar sen jag opererades o jag e fortf svullen som satan. Blir både blåare o gulare under ögonen men det känns ändå någerlunda bra. Har ej ont men lite spänningshuvudvärk har jag.

Börjat klia som satan osså men det är bara bra för då vet jag att det läker. På onsdag ska jag ta stygnen under näsan o jag tror han lägger på ny tejp över näsan.

Om ni ser på denna bilden ser ni att blåmärkena blivit mer gula o jag tror svullnaden gått ner lite. Bra det är på rätt håll=P

'

haha det roligaste är nog att alla bilder ser i stort sett likadana ut. samma jacka på mig o ligger i sängen o tar bilderna. Haha. Men man ser ändå skillnad o det är det jag vill visa er. Ska ta en ny bild varje dag o ser jag skillnad så lägger jag upp den så ni osså får se=P

Måste plocka mina ögonbryn det e en sak som e säker...asg!

som en karl

Min hund ligger brevid mig o snarkar! har aldrig hört han göra det innan men jo han snarkar, o det e inte tyst iheller. ba det inte är nått han kommer fortsätta göra för jag kan ej sova med ett snarkande ljud i mitt sovrum.


bästa vän?

Jag älskar att ge bort grejer till folk som betyder myk för mig.

Idag har jag klickat hem denna söta neccesären



Ni kan ju ba gissa vem som ska få den?=)

Kanske en tjej som älskar hello kitty (o rosetter) o kanske behöver en neccesär till sin resa hon ska på om sådär 3 veckor.

Det är en överraskning så inte förrän hon läser detta vet hon att jag köpt den till henne.. Skulle vilja se hennes min när hon läser inlägget o hon förstår det är till henne.

En annan sak jag hittade när jag letade va denna söta kylen, den skulle jag vilja ha i mitt kök. Så söt liten sak.


Nu ska jag masa mig upp ur sängen o äta lite. En dusch hade vatt sjukt skönt sen.





skäms

Fyyy för turister!!!!!!!!

Detta är en lista som en brittiskt tidning gjorde om saker turister klagat över på deras semester. Helt sjukt juhe!!!!!!


1.
"Stranden var för sandig."


2. "Sola topless på stranden borde förbjudas. Vår semester blev förstörd eftersom min man tillbringade hela dagarna med att glo på andra kvinnor."


3. "Vi köpte Ray Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare, men de visade sig vara oäkta."


4. "Ingen hade sagt att det finns fiskar i havet. Barnen blev förbluffade."


5. "Min pojkvän och jag bokade ett rum med två sängar men blev placerade i ett rum med dubbelsäng. Vi håller nu er ansvariga för att jag är gravid. Detta hade aldrig hänt om vi fått det rum vi bokat."


6. "Jag jämförde storleken på vår enrumslägenhet med våra vänners trerumslägenhet och fann att vår var märkbart mindre."


7. "Sanden på broschyrbilderna var inte alls som i verkligheten. I er broschyr är sanden gul, men den var i själva verket vit."


8. "Vi var tvungna att köa utomhus utan luftkonditionering."


9. "De lokala butiksägarna är lata som håller stängt på eftermiddagen. Jag behöver ofta köpa saker under siestan - den borde förbjudas."


10. "Det tog oss nio timmar att flyga hem från Jamaica till England men för amerikanarna tog det bara fyra."


WOW

241 besökare än så länge. Rekord!!! Tror en viss Agnes har lite med den saken o göra. Tack för du länkar gumman alltid skoj o se om några av läsarna stannar!

Tack för era fina kommentarer.


just dont get it

Fått så många som skrivit till mig att de ville se hur det såg ut efter operationen o istället för o skicka bilder till hela min msn lista la jag ut bilderna här på min blogg. Fått mycket kommentarer att det är modigt av mig o lägga ut dem o jag ville väl egentligen inte lägga ut dem men sen kände jag att om nån jag kände opererat sig hade jag varit nyfiken o velat se o efter som så många frågat efter bilder tänkte jag att ok då får jag väl bjuda på detta o lägga upp dessa nasty bilder. jag tvingar ingen att titta på dem o det e inte jätteskoj när man hör folk disskuterar att hur fan kan hon lägga upp sånna bilder.

Tror ni jag tycker det e skoj att visa bilder på mig själv helt osminkad o uppsvullen? Man vill alltid lägga upp bilder när man ser så bäst ut som möjligt men jag gjorde det för er nyfikna människor.

Sen får man en kommentar om det gula i näsan är snor ? Asså helt ärligt? Tror väl inte på fullaste allvar jag lagt upp bilder med näsan full med snor? Läser ni inte vad jag skriver? Det står precis vad det är för något o jag tvingar ingen att titta på bilderna.

Det gjorde fan ont att folk snackar så istället för att som många andra skrivit hur modig jag är som visar mig i det skicket. vem fan hade gjort det lixom?

Vill NI disskutera OM mig så gör det gärna inte bakom min rygg.

Man ska kanske inte ta åt sig men jag e nog väldigt bra på att göra det o det e inte skoj.

Lägger nog ner bloggandet nu. Pallar ej mer asså!!!!!


jag kan andas!!!!

Idag fick jag äntligen ta ut de jävla tamponaderna ur näsan. Fy fan va äckligt. jag drog o drog men de tog aldrig slut.. Så obehagligt. Kittlade som satan o efteråt kändes det som jag skulle svimma men nu några timmar efter känns det helt underbart. jag kan ANDAS!!!! kanske man kan få sova denna natten då. Ej sovit på 2 dygn men har ju hela veckan på mig att få vila upp mig o sova så gör inte så myk.

Jag är fortf lika svullen o nu ser jag knappt på vänstra ögat. Ser dubbelt nu när det  e så svullet o blåmärket blir ba större.

tagit 2 nya bilder så ni får se hur jag förändras.

Kan säga att jag längtar tills jag får ta av tejpen o inte e så svullen längre. Ser ut som en rumpnisse. Hahahaha.





much sleep...NOT

Inatt har jag ej sovit många timmar. Vaknar av att jag e helt torr i munnen o kan knappt andas. Kan ba ligga åt ett håll för det rinner som genom den ena näsborren o det e sååååå obehagligt. Emellanåt undrar man vad man gett sig in på. Va det verkligen värt detta?

Det som är så jobbigt är att man ej ser resultat förrän efter ca 3 mån. O då kan man ba ana ett slutresultat. Det tar ca 6 mån- 1 år innan man kan se hur näsan blivit. Tydligen så ligger skinnet kvar som min förra näsa så innan det drar sig tillbaka kommer min näsa se nästan likadan ut som innan. Kirurgen sa att knölen kommer vara kvar men trycker man på den så kommer det va löst skinn o helt mjukt under. Kan tänka mig man kommer få kommentarer att det syns ju inget eller det är ingen skillnad men det e tydligen ba att ha tålamod.

Ska gå o trycka i mig en citadon för det börjar dunka lite i den lite nu men jag dör inte av smärta. Tydligen värre att operera brösten men jag ser värre ut än vad det är. Visste inte man kunde bli så svullen som jag är nu. Tom svullen över ögonen.

Dags för frulle.


ok skratta inte då=P

här kommer några av bilderna då! Ni får lova o ej skratta! hahahha..fast jag dör när jag ser dem. Såhär har ni aldrig sett mig innan. Första o sista gången ska ni veta. Aldrig mer en osminkad bild på anka.

Hello iam a boxer


pappa gjorde chokladpudding till mig=P med grädde. smasken!


ser ni hur blå jag börjar bli. Det blir ba värre osså ska ni veta


O nu till den äckligaste. varnar känsliga tittare. Här ser man hur blodet runnit
tom ner på mina läppar. Äcklig bild men måste visa er fan det ser ut.haha
Varför jag gapar e för jag får ingen luft typ. Ni ser de gula grejerna i näsan.
De är typ 1 dm långa rätt upp i näsan på mig.. Skönt.. NOT!!!!!
sen ser ni stygnen osså under näsan!

En ännu äckligare bild, fy fan va äcklig den e men detta e sanningen mina
vänner. Såhär ser jag ut för tillfället o ni kan ju förstå hur jag mår. Haha.



Nu tänker ni säkert HUR FAN KAN HON LÄGGA UT SÅNNA BILDER men jag gör det för er för jag vet ni är nyfikna o jag får helt enkelt ta det. Det kommer bli skitfint sen o jag bjuder på dessa osminkade ,misshandlade bilderna.

Nu ska jag byta kompressor för jag blöder alaine.

Hörs imorrn.

Skriv nu gärna possitiva kommentarer om hur fint det kommer bli när det läkt klart=P

Jag lever!!!

Operationen gick bra o nu ligger jag här hos mina föräldrar o mår hyffsat bra. Vaknade o va pigg nästan direkt efter operationen. Sköterskorna va underbara o kirurgen är superbra!

Jag har 2 sånna långa "pinnar" i näsan (heter egentligen tamponader) vilket gör att jag ej kan andas. Det är obehagligt o man får ont i öronen. Tänk er den värsta förkylningen ni haft gånger 10. Lite ont i huvudet men annars har jag ingen direkt smärta.

När jag såg mig i spegeln höll jag på att garva ihjäl mig=P Ni fattar inte hur jag ser ut. Pappa är värsta papparazzin här idag o vill fota hela tiden. Det blir ju ba värre o värre nu o varje gång jag blir lite mer blå under ögonen ska pappa fota. Haha.
vet inte om jag vågar lägga ut nått av korten som togs, då kommer jag väl aldrig få en kille igen. Haha.

Jag ser lite ut som odjuret i skönheten o odjuret. Är så svullen över näsan att spciellt mellan ögonen är jag superbred o svullnaden har på nått sätt gjort att mina ögon ser konstiga ut. Inte nog med det så rinner det fortf blod så måste ha som en "mustach" under näsan o den e ju stor som ett hus. Mamma höll på att dö av asg när hon kom hem o såg mig. Den kompressen under näsan får jag dock ta bort imorgon o "pinnarna" åker på söndag. Då kan jag formodligen andas bättre o det är det enda jag bryr mig om nu. Skit i blåmärke o tejp över näsryggen ba jag kan få sova normalt o inte va så jävla torr i munnen.

Vågar man lägga ut en bild? haha ni kommer ju dööööö.. ska se om det inte e för jävligt. Uppdaterar snart då!

kanske!=P


då va det dags!!!!!

Klockan är nu 06.46 o jag e beredd på o åka iväg till kliniken.. sååå nervös. Kissar snart i brallan. haha

Har tagit ut alla mina piercings, ögonfransarna e gone o jag e osminkad. Fy fan va man ser ut helt enkelt.



Har tvättat mig med nån konstig svamp så nu e jag torr som ett russin o skulle ha i håret osså utan balsam så hur jag ska få ut denna stora tovan sen är ett mysterium.



Nu sitter nerverna utanpå min kropp o jag mår nästan illa så nervös jag är. Kan kanske vara för jag ej ätit något osså;) Men det får man ju ej göra innan operation.

Snart sövs jag så wish me luck era små rävar där ute.

Gahhhhhhh nervös!!!!!!!!!!!!

Hejdå fula näsa=P

nervös?

Nu börjar jag bli riktigt nervös!!!! Imorrn halv 8 ska jag vara på Karl X Gustav kliniken.

Sov ingeting inatt o lär inte få en blund inatt iheller. Ska fixa mitt badrum tänkte jag o det lär ta halva natten. Har ju naglar först ikväll o behöver fixa 2 av mina egna naglar jag bröt igår. Klantigt men haft dem så länge så skulle egentligen behövt göra om alla men det orkar jag inte, kan jag göra när jag ändå e sjukskriven i 10 dagar!

Mamma o pappa ska få ta hand om mig i helgen o det ska bli skönt o bli ompysslad o även ha nån som kan gå ut med Kenzo. E ju inte jättesnygg första dagarna efter operationen. Folk kommer ju glo så ögonen trillar ut på dem. Haha. Bjuder jag på. Ska gå fram o säga såhär går det när man e uppkäftig mot sin man. Hahaha. Det var ett skämt för er som ej förstod det.

Kommer nog ej bli några inlägg förrän på måndag - tisdag så ni får önska mig lycka till så hörs vi efter operationen=P

En helt ny Anka!


längtar till sommaren!

Naglar på mammas arbetskamrater

De vill ha ganska enkla naglar men visst blir det snyggt endå?





Vet ej om ni ser men där e små hjärtan på ringfingrarna. Här får ni en ganska
suddig bild.


April April

Har ni blivit lurade idag??

Jag har faktiskt sluppit undan men lurade mitt ex på msn precis. Haha.

Jag sa att Kenzo O Paris skulle ha valpar o han började direkt att skicka länkar om hur valparna kunde bli o så.

Till sist va jag tvungen att berätta att jag skojjade.

APRIL APRIL din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill.

Ni vet att vissa raser man blandar faktiskt har ett eget namn. Som shabrador eller labradoodle. Det roliga e att det faktiskt finns ett namn på chines crested o pomeranian. Chinarians heter dem o kan se ut såhär.







RSS 2.0