till kvällsmat...

0-2e7222a3b9a4096e800049483728dcae.png

till kvällsmat blir det kanelbullar o kall mjölk.


my extensions

Fick hjälp av min fina Ida igår att sätta i nytt löshår. Jag brukar ju göra det själv men det är så meckigt o jag vet att Ida skulle klara av det om jag bara förklarade hur hon skulle göra så hon fick hjälpa mig=)

Hon satte i ca 70 slingor i bak och det blev hur bra som helst. Satte i det där framme själv då det är enklare och jag kan stå framför spegeln o göra det. Glömde såklart att ta en före bild. Ja ni känner ju mig vid detta tillfälle så ni förvänta er väl inget annat.

Då jag ska gå o klippa o slinga håret imorgon vill jag egentligen inte lägga ut en bild men vi har ju pratat om det här med bildlösa inlägg. Tråkigt som sören så jag tog en bild på min långa o tjocka toffs. Lova att ni ej tittar på utväxten. Jag vet den e hemsk men som sagt så ska jag fixa den imorgon!;)

Då hade man långt hår igen. I like!


idol 2009

Gåshud delux!

Förbannat tur för henne att hon gjorde denna låten bra för hade hon sågat den hade jag åkt upp till sthlm o spöat skiten ur henne. HAha.. ingen ska få förstöra denna UNDERBARA låten.

Min o Idas låt

En av de bästa ever!


????????????

Jag sitter med hakan i golvet. Detta kan ju knappast funka och även om det gör det så what the fuck.. varför gör hon det på tv? Förstår repportern som typ skämms ihjäl.

Sitter fortf i chock!




lila glitterrand

Hundrädda Emma va på besök igår. Stackars Kenzo som får vara instängd i köket. Hehe nädå inte synd om honom ett dugg, han ba fjantar sig o håller på o gnäller. Men klart inte skoj för honom att sitta där bakom galler när vi är i vardagsrummet. Han vill ju vara med oss=)

Fixade hennes naglar och som vanligt ville hon ha fransk manikyr med glitterrand=P Denna gången tog vi det mörklila väldigt höstiga glittret.


mystiskt

Hur kan man få blåmärke i nacken?

Har ingen som helst aning om hur det hamnat där o hade inte märkt det om inte Ida sett det igår. När jag tänker efter har jag haft lite ont på en kota i nacken men ej tänkt mer på det. Väldigt mysko. En sak att ha blåmärke på benen eller så efter en utehelg men i nacken? Fattar ingenting! Hehe...!!


marmoreing

Fixade Fias nails igår och gjorde en marmoreing med vitt och pärlemogele. La även en silvrig glitterrand längs smilelinjen.


suck

sitter o går igenom mina 3700 meddelande jag har i min inkorg! Varför i hela helvete har jag sparat så många mess? Skärpning på mig från o med nu. Ska radera ALLA meddelande minst en gång i månaden. Känner ändå att jag måste gå igenom alla nu för o se så där inte är något viktigt jag behöver spara eller så. Ganska roligt o läsa igenom gamla mess, man får tillbaka en hel del minnen=)

Satt HELA kvällen igår o läste mess o fortsatt nu på jobb. Snart gått 3 timmar och jag har typ 900 mess kvar. Suck! Måste ha mat så får ta en paus.

Har ju massa serier att titta på sen så hoppas jag blir klar snart!

Återkommer i eftermiddag när jag förmodligen fått en normalt fungerande telefon!


förkylningsblåsor

Så sjukt irriterande är de små vita blåsorna jag har på tungan. Jag har det väldigt ofta o brukar oftast bita av dem för jag tror att det ska bli bättre men ikke. Har försökt googla på vad det är egentligen o vad man får det av men verkar inte finnas myk info. Bara att det är ofarliga blåsor som de ej vet hur man ska bota.

Fler än jag som brukar få dessa smärtsamma vita blåsorna på tungan o har nån nått bra knep att få bort dem?

Gör så förbannat ont!!!!!!


min Kenzo

Har jag nånsin berättat hur mycket jag älskar min bebis!!!!!!!

Man smälter ju när man får till en sån här bild!

Han ligger o sover så gottit på jobb!

nail work

Linn fyllde 20 i lördes så vi gjorde glittriga partynaglar.


Pernilla va hos mig i lördes morse o fixade sina naglar. Hon skulle på begravning och de skulle ha hello kitty tema då det var en liten bebis som gått bort. Hemskt o höra och man blir så ledsen. Det är så sjukt orättvist att barn får dödliga sjukdomar. Måste vara hemskt för föräldrarna och familjen runt om och gå igenom en sån hemsk grej. Iallafall så gjorde vi jättesöta hellokitty naglar på Pernilla med rosa glitter.


skittelefon!

Min telefon har sneat!!!

Startade om min telefon i morse o fick 20 meddelande på raken. Ida hade nog skickat 14 av dem. Haha! Så om ni skickat mess till mig o ej fått svar så är det för jag ej fått dem.

Sen en annan störig grej e att man ej ser vem det är som skickar messen. Står bara nummert så för att veta vem det är ifrån måste jag ringa upp men innan det går signaler lägger jag på men kan då se vem det är. Blir TOOOOSIG!!!

Sällan jag har problem med mina telefoner! Har nog någon förbannelse över mig.


måndag igen

Jaha då va ännu en helg avklarad o jag känner att jag inte gjort något vettigt alls. Jobbade ju i lördes och sedan va jag ute en sväng på Väla för att köpa present till My. Handlade underkläder till henne och jag ÄLSKADE det jag köpte till henne och ska nog ta o köpa det till mig själv. Det var svarta underkläder med rosa detlajer. Man knäppte den fram för i ryggen var det korsade band som en korsett. Svårt o förklara men hittar ingen bild på hm´s hemsida så kan ej visa er.

Ida jobbade så väntade på att hon skulle sluta så jag kunde få umgås lite med min fru. Vi åkte o köpte sushi som vi käkade hemma hos mig.

Drog till Swea (där My hade sin fest) vid 9 tiden och där var jättemyk folk som jag känner men kände mig ändå sjukt ensam. När alla fått lite alkohol i kroppen kändes det inte riktigt lika ensamt längre men det var ändå en konstig utgång. Anneli drog in mig på Harrys men där stannade jag i typ en kvart innan jag, Robin o hans pappa drog till cardan. Sen blev jag av med alla men träffade söta Nicole som köpte en drink till mig. Eller drink o drink, jägerbomb. Haha! Hon svepte sin på 2 sek medan jag gick runt med denna "drinken" hur länge som helst. Till sist gav jag den till henne så hon kunde svepa den=) Haha, jag e lite mesig jag vet!

Igår låg jag ba helt död i soffan och fick inget gjort förutom att jag tog av mitt löshår o det tog ju sin lilla tid. Satt i stort sett hela dagen o pillade av de förbannade plupparna.

Jag hade jättemyk som skulle göras men har jag druckit dagen innan e jag som en zombie dagen efter. Mår inte speciellt dåligt men är så förbannat seg.

Nu har ni blivit lite uppdaterade vad som hände under min helg. Inga bilder tog jag iheller=( Hatar bildlösa inlägg så får slänga in en gammal bild.


då va...

0-71a2aac86f402b18551e47fcc3cecefd.png

då va det dags att ta ut mina extensions. Det e inte skönt ska jag berätta för er. Men men ska man va fin får man lida pin. Ska sätta i nytt innan torsdag då jag ska till pernilla o färga o klippa mig. Har skit myk o göra i veckan så kommer nog få sätta i lite varje dag. Kommer nog se ganska rolig ut de kommande dagarna.


böleparty

Säsongspremiären på Greys Anatomi va så sorglig och nu sitter jag här med rödsprängda ögon och knappt någon mascara kvar på de nedre fransarna. Om jag fattat det rätt ligger Sverige bra till med avsnitten jämnfört med Usa så ni som följer Greys kommer säkerligen sitta o böla precis som jag nästa vecka då det är säsongpremiär i Sverige.



14 år till salu

Har nu läst ut boken "14 år till salu". Väldigt hemsk och gripande bok som handlar om en tjej som blir våldtagen och sedan börjar sälja sin kropp.

Man äcklas när man läser om hur män äldre än hennes egen pappa ringer henne för att utnyttja henne och hon blir även slagen av vissa män.

Man har svårt att förstå hur hon tänker men hon kände att det var hennes fel att hon blev våldtagen och för att straffa sig själv sålde hon sin kropp för hon förtjänade inte bättre ansåg hon.

Jag fastnade ganska fort i boken och när jag inte vill sluta läsa en bok anser jag att den är bra. Då den är baserad på en sann historia tycker jag att den blir bättre än om det varit påhittat. Man tror inte sånt händer i Sverige men det är nog så nertystat för det är nog vanligare än man tror.

Tycker det är en bok som ungdomar på högstadiet och gymnasiet borde läsa obligatoriskt i skolan.


black nails

Såhär har ni aldrig sett mig göra naglar förr. Hade nämligen söta fröken Winbo på besök igår och hon gillar inte alls att ha långa plastiga naglar men då hon börjat bita på naglarna kände hon att hon va tvungen att göra något och klart att hon ringer mig för jag kan ju trolla;)

Vi satte på naturliga tippar och gjorde dem väldigt korta och runda. Ingen fransk manikyr eller något utan helt naturliga. Såg verkligen ut som hennes egna naglar och för att göra något coolt la vi på ett svart nagellack. Nu kan hon va fin när hon åker till Sthlm i helgen, inte alls avis=P


nails

Fixade faster Evas naglar igår och såhär blev resultatet.



sovmorgon

Hade inte kunder på kliniken förrän 14.00 idag så tog mig en liten sovmorgon. Vaknade kl 10 men gick inte upp förrän typ 20 över. Det va bara att dra på sig träningskläderna och sätta på tvn=P Sprang i 20 min och träna lite annat. Kände mig duktig för hade egentligen velat strunta i det idag då jag har sån fruktelig träningsvärk i hela kroppen. Är ju ganska otränad om man säger så, så har ont i varenda liten muskel i hela kroppen. Känns ändå skönt på ett sätt för då vet man att det gör någon nytta.

Diskade även innan jag begav mig till jobbet. Skulle egentligen ner på stan på jakt efter födelsedagspresent till My som har 25års fest på lördag men jag tar det på väla efter jobb på lördag istället. Tror jag vet vad jag ska köpa så det går nog ganska snabbt.

Nu blir det gårdagens avsnitt av Idol o superstars som jag missar på kvällarna. Skitbra att man kan se alla avsnitt på tv4 respektive tv3´s hemsida.

På tal om Idol, har ni skaffat några favoriter ännu? Jag har faktiskt inte hittat någon som jag känner jättemyk för men det kommer kanske lite längre fram när man får se lite mer av de idoler som är kvar.


hallonrosa glitter

Fixade Malins naglar med det supersnygga hallonrosa glittret som är min nya favorit. Glittrar så snyggt!


brrrr

Fy satan va kallt det börjar bli. Känns fortf lite väl varmt för vinterjackan men det är fanken kallt ute, speciellt här nere vid havet där det blåser som sören.

Va precis ute i blåsten för att rasta Kenzo och för att flytta min bil. Det har börjat bli så fruktansvärt dåligt med parkeringsplatser här när jag börjar vid 10 tiden. De senaste dagarna har jag fått stå på betalparkeringarna o det blir ju ej del pengar om man ska stå några timmar varje dag vilket stör mig. När man går hem på kvällarna tycker jag det finns hur mycket parkeringar som helst och det är helt tvärtom i mitt neighbourhood. Där finns det hur många perkeringar som helst på morgnarna och under dagen men kommer man hem senare än 8 på kvällen är det HELT kört. Jobbar inte folk på denna sidan stan eller whats up with the parkingspaces?

som jag ska gosa i min jacka i vinter=)


rubrik

Jag har så himla svårt att hitta bra rubriker på mina inlägg.

Ibland vet jag inte vad jag ska skriva om utan vill bara skriva av mig lite och det brukar ju vara så att när man väl börjar så ploppar det ut hur mycket som helst i huvudet och man skriver så pennan glöder, well tangentbordet i detta faller;)

Egentligen har jag inte mycket att berätta för det händer inte direkt något spännande i mitt liv just nu. Vardagarna flyter på och jag känner mig väldigt duktig som går upp o tränar varje morgon även om det bara gått 3 dagar. Måste ju börja någonstans och för mig som har så lite tid över är wii fit utmärkt. Kan göra det hemma o samtidigt är det ganska roligt. Får se hur länge man pallar men ska verkligen försöka träna 3-4 ggr i veckan. Bättre än inget ju.

Jobbet är som vanligt och jag börjar bli riktigt trött på det. Vill ha nya utmaningar och komma på vad jag vill göra med mitt liv. Väntar fortf på besked ang ett jobb, ja ni vet det jag inte kunde berätta mer om förrän jag visste mer. Vet fortf inte mer men hoppas jag får veta snart. Hoppas ju självklart på ett positivt besked men känns som jag bara vill veta nu även om det är negativt, vill kunna börja planera annat isåfall.

Har haft kontakt med en makeup skola i sthlm som jag hört är den abosluta bästa men precis innan sommaren mailade jag henne ang platser i januari men hon svarade inte. Tänket hon kanske ej fått det så skickade samma igen men fortf inget svar. Väldigt weird då hon svarade ganska snabbt på det första mailet och lät väldigt possitiv. Har mailat ännu en gång men hon svarar inte. Va verkligen beredd att släppa allt o dra i januari men nu ser det ut som att jag antagligen får ta kursen i augusti istället. Jag vill så gärna bli makeup artist och känner att jag inte vill dra ut på det längre. Om jag nu inte får det andra jobbet jag väntar på. Isåfall stannar jag lätt. För det jobbet vill jag verkligen ha. Det hade passat mig och jag känner att jag hade kunnat växa i det företaget.

Gud va mycket text det blev helt plötsligt. Så för er som orkat läsa igenom allt, well done=P Jag vet ju själv hur det är när man läser bloggar. Kollar mest på bilderna och synar igenom texterna.

Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Idol och Superstars sen blir det ett dubbelavsnitt av säsongpremiären på Heores.


wii fit

Jag fick ett Wii fit igår=) Tjohoooo va glad jag blev!

Det är verkligen riktig träning och man blir svettig delux. Svårt som sören är vissa grejer men det är roligt o se hur man utvecklas.

Där är en "bana" där man ska jogga. Man står alltså stilla på stället och springer men fattar ni hur jobbigt det är. Som att springa i skogen fast här kommer du ingenstans. Då jag inte kan gå ut o powerwalka med min fot bestämde jag mig för att träna med wii fit imorse. "Joggade" i ca en kvart och sen var jag helt färdig. E jag löjlig som tror att detta verkligen funkar?

En annan "bana" som vi testade igår var rocka rockring. Man tror kanske det är lätt men satan va jobbigt det är. Jonas filmade mig när jag skulle ge allt o ta hans rekord, vilket jag gjorde fast han tog tillbaka det igen sen;)

Haha, vågar jag verkligen lägga ut denna filmen? Ni kommer ju typ garva ihjäl er. Man ser så lökig ut när man står där o rullar på höfterna. Hoppas inte grannarna ser in. Haha.

Ok ni får väl se mig göra bort mig. Bjuder jag på. Haha!


känsliga tittare VARNAS!

Berättade för er igår att jag fick ett skoskav när jag va ute o power walka. Hade uggs på mig hela dagen då det är de mjukaste o största skorna jag har. Kände ändå av det men trodde inte det skulle va så farligt. På med ett compeedplåster så skulle det vara bra så jag kunde ut o gå idag igen. Tji fick jag när jag tog av mig strumpan o möts av denna stora vattenfyllda blåsa.



Konstigt jag hade ont! Ehh nej!

Va tvungen att sticka hål på den och det bara rann ut äcklig vätska och jag höll på att svimma. Nu sitter där ett compeedplåster på men har fortf jätteont så blir inga powerwalks för mig förrän detta läkt. Bara det inte läker o jag får ett likadant igen nästa gång jag e ute o går. Jävla nya gympasko! Jag som var så duktig o verkligen tog tag i min träning. =(

naglar

Fixade naglar i fredes. Ni tror inte hon blev lite inpirerad av mina naglar va?=P Hehe.




verklig dröm

Vaknade inatt av att jag hostade och kunde knappt andas.
Drömde jag blev strypt.
Så JÄVLA äcklig känsla va det. Så verkligt!
Vet inte vem det var, nån mörkhårig kille.
Usch o fy för sånna drömmar!

Det är ofta jag kommer ihåg drömmar.
Ibland vaknar man o vet inte vad som är verklighet eller dröm.

Brukar ni komma ihåg era drömmar?


wii

Jag fick ett ryck igår o köpte ett Nintendo Wii. Satt flera timmar igår o spelade, hur skoj som helst ju=)
Ska inhandla ett Wii fit för o träna min kropp lite. Jag som ej har tid att gå till gymmet tänkte att det kunde vara en bra investering o träna hemma. Sen om man gör det eller inte är ju en annan femma men kan ju ge det ett försök=)



Fick med ett spel som heter Rayman rabbit eller något och det var hur kul som helst. Man måste se förjävla fjantig ut när man sitter där koncentrerad och gör rörelser med en kontroll i handen=)

Spelade en "bana" där jag nästan grät av skratt. Tänkte bara på Blondy när jag hörde ljudet så var tvungen att filma det. Lyssna riktigt noga på ljudet när kaninen går. Haha! Så söt!

 

Nu vill jag bara ha mer men ska vänta lite men så småningom ska jag köpa mario party och kommer jag på ett bra sätt att få mer plats ska jag köpa en dansmatta. Har ju ganska litet vardagsrum så får inte riktigt plats men kanske man kan vrida tvn eller något. Vi får se=)

Kommer bli wii kvällar hos mig. Tänk er ett gäng tjejer, vin o wii. Kommer ju garva ihjäl oss=) Synd bara att allt är så dyrt. En kontroll till kostar nästan 1000 kr och spelen ligger väl på 5-600.


blisters

Aj, aj, aj va ont jag har.

Jag som var så fruktansvärt duktig och gick upp kl 8 imorse för att påbörja min dagliga motion. Gick rundan som jag o Ola alltid gick. Den är på ca 40 min och jag tycker det räcker. Jag går väldigt fort normalt så när jag power walkar går det undan. Knappt så Kenzo hänger med. När jag kommit ca halva biten kände jag hur ont jag fick i hälarna, speciellt höger men jag gav inte upp utan fortsatte gå. Har ju inte tränat på sådär 10 år så konditionen är inte direkt på topp och jag fick håll flera gånger men när jag väl bestämt mig så ger jag ej upp utan svängde lite extra på armarna o andades djupa andetag så det skulle gå över.

När jag kom hem o tog av mig skorna möttes jag av 2 blödande skoskav. Ska köpa compeed plåster på apoteket sen o hoppas att det hjälper för jag vill inte ge upp efter en dag. Har ju bestämt mig för att gå ut o gå iallafall 4 ggr i veckan då ska väl inte ett skoskav stoppa mig. Fast gör det för ont så går det ju bara inte så håller tummarna att compeed gör underverk.

Måste fixa lite bra ut o gå musik för då känns det iallafall som att det går det fortare.




e hemma...

0-5b61f7cbc594983fbc208a07089da7e2.png

e hemma hos nina o firar hennes 25 års dag. Kolla vilken fin tårta. :)


palla?

Nej jag orkar faktiskt inte blogga idag!!




Ikväll blir det party party för vi ska fira vår söta lilla thaisare

NINA!!!

Massor med kärlek till henne o ett stort

GRATTIS!!!


blond eller bara rent av dum i huvudet?

Hittade detta youtube klippet på en blogg och var tvungen att sno det.

Asså spelar hon dum eller är hon helt jävla trög i huvudet?

Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg klippet. I thought Europe was a country. SAYING WHAT???
Hon måste ju komma ifrån den minsta lilla hålan i usa där de inte ens går i skolan. För man kan inte va så trög. Det går bara inte!


blå eller lila?

Jag o Lina hade en disskussion igår om glittret hon valde var blått eller lila. På skoj då såklart=) Jag sa att den lätt var lila med ljusblåa glitterkorn i men hon gav inte vika o sa den var himmelsblå o inte alls lila.

Tycker det e ganska roligt hur olika man ser på färger. Jag vet att det varit någon annan färg jag varit oense med den jag ska göra naglar på. Jag säger turkos men nån annan säger grön.

Är det så att man ser alla färger på olika sätt kanske?

Vad säger ni själva om denna färgen? Jag säger lila!




Superstars

Vad många av mina vänner kanske ej vet så är jag ganska sportintresserad. Inte så att jag följer Hif´s alla matcher o så men när det är stora mästerskap som Vm, EM o OS så sitter jag klistrad framför tvn.

Är nog mest intresserad av friidrott, fotboll och handboll. Så när det kommer till tex golf och tennis är jag helt clueless o fattar nada.

På tv3 går nu ett program som heter superstars där våra främsta idrottare från förr tävlar mot varandra. Ex på vilka idrottare är Magdalena Forsberg, Thomas Ravelli, Ingemar Stenmark och Börje Salming. Jag kan säga att jag känner igen 90% av de som är med. Vissa hade jag ingen aning om men det är tex 2 st som hållt på med kanot och det har jag aldrig tittat på men när de visar lite om deras karriär känner man ju igen namnen.

Det går tyvärr samtidigt som idol så jag tittar alltid online på datorn dagen efter men jag tycker det är ett super roligt och underhållande program.

Vill ni se alla 4 avsnitt som redan sändts så är det bara att gå in på tv3.se för alla avsnitt ligger där.

Jag tycker det är roligt iallafall så kan vara ett tips om ni har tråkigt en kväll=)

Här är de 4 lagkaptenerna


Johan Fucking Glans

Jag älskar Johan Glans!!!! Ni har väl sett hans skånetour? När stand up e som bäst! Skrattar så jag nästan gråter.

Hittade ett klipp från parlamentet på facebook o har sedan suttit i säkert en timme o kollat på johan glans klipp på youtube.

Haha här e ett om Sverige o det e så jävla sant! VA fan gör man i detta jävla landet=) hahahha


funkar det?

Har ni precis som jag massa svarta kläder o bara lite kläder med färg?

Då har ni kanske samma problem som jag när man ska tvätta?
Man har en meeeegahög med svarta kläder men i vit tvätten finns det kanske endast 3 tröjor. Känns ej lönt o tvätta endast 3 tröjor så man får vänta tills man har mer vit tvätt. Störigt för man kanske just vill använda den vita toppen men som ej blivit tvättad på flera veckor för man ej lyckats få ihop en ordentlig hög med vita plagg.

Nu finns tydligen lösningen på det.

Color cather är en duk som man lägger in i tvättmaskinen som suger upp all färg så man kan tom tvätta rött o vitt ihop utan att det missfärgar.

OM det funkar så kommer det vara min bästa vän. Kan man slå ihop alla färger o fylla maskinerna istället för att tvätta 4 halvfulla. Kommer gå mycket fortare och smidigare. Men vågar man testa? Tänk om det ej funkar o ens vita favorittröja blir rosa. Kan man stämma dem då?=P Som i Usa=P

Någon som testat? Jag skickade precis efter ett gratis prov på deras hemsida.

Håller tummarna på att det funkar.


störd?

Hahaha vilken människa utsätter sig för detta frivilligt?=P

Haha men det e sjukt underhållande=)


ingen bilmekaniker

Min pappa säger alltid till mig att jag egentligen inte borde ha bil vilket jag måste hålla med om lite. Tar ju inte direkt hand om min bil o vet knappt hur man fyller på olja.

Har märkt att bilen drar åt ett håll ett tag o igår när jag va o handlade o såg bilen från sidan såg jag att det var skit lite luft i ena däcket. Tycker ändå jag e duktig som tog tag i det o åkte till en bensinmack imorse innan jobb för att kolla. Brukar annars skjuta på sånt ett jävligt bra tag. Som min lampa fram behöver bytas o har behövts byta nu i flera månader o har sagt till mig själv jag måste ta tag i det men sen glömmer jag det. Men vet att det var problem att byta på min andra peueot så vet inte riktigt var jag ska vända mig. Iallafall så kollade jag in det lilla skjulet med luft o vatten o jag har aldrig pumpat däcken på en bil så jag vettefan hur jag skulle göra. Haha känner mig såå blond men det är dagens sanning.

Då min pappa jobbar precis brevid macken sprang jag in till honom, tror jag hade det lite i baktanke när jag körde till just den macken=P
Alla bara skrattade åt mig o sa att jag va faktiskt 25 år gammal o aldrig pumpat ett bildäck. Men nej jag har alltid fått hjälp med sånt, aldrig behövt göra sånt själv.

Fick dock hjälp av pappa så nu vet jag till nästa gång. Det va ju inte så svårt=)

Ringde faktiskt blondy igår för hennes kompis kan myk om bilar så han ska titta på den. Den e ju inte riktigt kry min lilla pärla. Hade behövt serva den osså. Inte gjort sen jag köpte den o det va i mars förra året. Ja, jag vet det är kasst men jag känner ingen som e duktig på bilar och det är så dyrt på vanliga bilfirmor så man drar sig ju sjukt myk för att lämna in dem där.

Kanske e så att det finns en bilmekaniker som läser min blogg som vill hjälpa mig för en billig peng?=P

Kanske skulle investera i en bok som denna=P




best friends

Igår hade jag besök av mina absoluta bästa vänner=) Vi skulle fixa deras naglar och samtidigt snackade vi en massa precis som bara tjejer kan göra=P

Blondys små söta bebisnaglar gjorde vi väldigt gulliga med rosa o silvrigt glitter. Roligt att hon gått ifrån fransk manikyr och vill ha glittriga coola naglar istället=P





På Ida gjorde vi nästan samma som hon hade förra gången fast annan färg och lite mer glitter.



skorna igen!

Vad det någon som hittade några skor de vill beställa?? Har iallafall hittat de skorna jag vill ha på en annan sida som e lite billigare i frakten så ta en titt på skorna på denna sidan o se om ni hittar något där. Visst blir man helt salig när man ser alla snygga skor?

Här är några skor jag tyckte va fina. O alla kostar under 300 svenska kronor.


sofies nails

Igår va min söta lilla vän Sofie på besök för o fixa sina naglar. Hon sa själv att hon ej vågade göra fransk manikyr efter att man läst i min blogg så det fick bli rosa glitter naglar=)

Jag är såååå sugen på att göra om mina naglar o ha det glittret istället för fyyy fan va snyggt det är. Väntar dock tills jag ska dra till England=) Ska även göra om mitt löshår precis innan jag åker. Måste ju va snygg när man träffar alla gamla polare som man ej sätt på 3 år=)


disco i badrummet

Jag är lite sugen på att beställa en sånt här munstycke till min dusch=)

Kan man ha disco samtidigt som man duschar. Ba att sätta på musik på hög volym o ha ett glas vin på badkarskanten blir duschningen som en natt på nattblubben=P

Finns lite olika varianter o ni kan hitta dem på tex hobbex.se, coolstuff.se o eksitdata.com


vad tycks?

Jag ska äntligen beställa mina älskade leopard uggs men när man ändå ska skicka efter ett par skor kan man ju kika rundor efter några fler sorters skor=)

Är det något jag skulle behöva är det ett par svarta högklackade stövlar.

Hittade 2 par som jag tyckte var snygga, men vet inte om jag tycker de är lite väl plastiga.

Vad tycker ni??

dessa första gillade jag nog bäst





Dessa är redan lagda i varukorgen o ska inhandlas inom kort. Skrev om de förra året osså men de hade ej min storlek då.




SJUKT billiga skor men frakten blir ju en del. Så tänkte att om alla som vill beställa skor därifrån beställer ihop blir inte frakten lika dyr. Vad sägs?

adressen till butiken är www.urbanog.com och just nu i skrivande stund ligger dollarn på 7,2 ifall ni vill räkna ut hur mycket skorna kostar i svenska kronor.

Jag vill beställa mina skor så fort som möjligt så e ni sugna här av er snarast=P

another list

Längesen jag kopierade en lista men idag hittade jag en o kunde inte låta bli att sno den=P


SEXUALITET

[x] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.

[x] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.

[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV

[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få

[ ] Du är kär nu

[x] Du har sårat nån så de börjat gråta

[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta

[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år

[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x ] Jag har smygit ut utan lov.

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.

[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.

[x] Jag kan inte svälja piller.

[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.

[ ] Jag tar mediciner mot depression.

[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.

[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[x] Jag har vaknat gråtande.

[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN

[ ] Jag är rädd för att dö.

[x] Jag hatar begravningar

[ ] Jag har sett någon dö.

[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[x] Någon som jag kände har begått självmord.

MATERIALISM

[x] Jag ägde en iPod eller en mp3-spelare.

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga

[x] Jag äger något från H&M.

[ ] Jag samlar på serietidningar.

[ ] Jag äger något från Benetton.

[x] Jag äger något jag köpt på E-bay.

[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM

[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor

[x] Jag ser på nyheterna.

[ ] Jag dödar inte insekter.

[x] Jag svär ofta.

[x] Jag sjunger i duschen.

[ ] Jag är en morgonperson.

[ ] Jag betalade för min rington.

[ ] Jag är petig med grammatik.

[ ] Jag är en sportfanatiker.

[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[x] Jag är bra på att baka.

[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.

[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.

[ ] Jag vet hur man skjuter.

[x] Jag är kär i kärleken.

[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[x] Jag äter snabbmat varje vecka.

[ ] Jag är bra på matematik.

[x] Jag tror på spöken.

[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.

[ ] Jag är väldigt kittlig.

[ ] Jag älskar mörk choklad.

[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[x] Jag är bra på att minnas namn.

[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.

[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.

[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[ ] Mina visdomständer har tagits bort.

[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.

[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE

[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.

[x] Jag har flugit.

[ ] Jag har varit i Ryssland.

[ ] Jag har varit i Kina.

[ ] Jag har varit i Japan.

[ ] Jag har varit i USA.

[ ] Jag har varit i Afrika.

[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[ ] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[x] Jag har krockat i en bil.

[x] Jag har medverkat i en teater.

[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[ ] Jag har sett norrskenet.

[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har åkt taxi.

[x] Jag har ätit sushi.

[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 170cm.

[ ] Jag tycker att jag är ful

[x] Jag blir lätt brun.

[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[x] Jag har en tatuering.

[ ] Jag är osäker över mitt utseende.

[ ] Jag har haft/har tandställning.

[x] Jag har glasögon/linser.

[x] Jag skulle kunna tänka mig plastikoperation

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[x]Jag har mer än två piercingar.

[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

[ ] Jag har fräknar

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[ ] Jag har rymt hemifrån.

[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har barn.

[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[ ] Jag studerar.

[x] Jag jobbar.

[x] Jag har somnat i skolan/jobbet

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.

[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[ ] Jag har limmat fast min hand i något.

[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

 

 

Nu får ni sno den av mig o lägga i era bloggar=) lämna gärna en kommentar så jag kan gå in o läsa vad ni svarat!=P


besviken

Säsongspremiärerna var inte alls som jag förväntat mig.

I gossip hände det typ ingenting och när det slutade va det mer bara ehh jaha ok, ja det va väl bra men hallå säsongspremiär?

One Tree Hill ska vi inte ens snacka om. Man har ju läst i tidningarna att Lucas och Peyton inte ska vara med fler säsonger men hade hoppats de hade fel. Det hade jag inte! Lucas o Peyton ÄR oth o nu ä det inte alls samma serie längre. Man vänjer sig kanske o det kommer säkert nya karaktärer men det va ett mellanmjölks avsnitt och jag hade förväntat mig mer av premiären.

Nu ska jag sitta o sura lite o hoppas klockan går lite fortare så jag kan få gå hem. Sjukt trött idag=/


sorry

Kan säga redan nu att idag kommer det inte bli mycket bloggande.

Igår var det nämligen säsongspremiär för Oth o Gossip så kommer va extremt upptagen med det nu några timmar framöver=)

som jag längtat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


uttråkad

Kan vara typ det tråkigaste filmklippet ever men vafan har tråkigt så slänger upp det ändå=)

 

Om man håller i kenzos ben o trycker så åker tassen upp i luften. Haha, det hade jag väldigt skoj åt igår. Låg o sjöng o fick det att se ut som han diggade. Haha. JAg vet tråkig humor.

 

Det roliga är att han inte ens reagerar. Han ba sover vidare.

 

Ni kan ju sänka ljudet så ni ej hör min fina whiskeyröst. asg!=P


monster

Igår när Kenzo låg o sov så sött i sängen på rygg busade jag lite med honom o tryckte upp han "överläpp" så man såg tänderna. Skratta så jag nästan dog. Hahahha såååå ful han blev=) hahahhahahahha

Före:

Efter:


new nails

Gjort lite nya naglar=)

På Charlotte gjorde vi en fransk manikyr men vad som ej syns på bilden är att vi även la på ett lager pärlemo på det vita så det skimmrar fint när hon rör på handen. Fick henne även att sätta på ett sött litet hjärta på ena fingret=)


På Isa gjorde vi fransk med rosa glitter på. Bilderna är inte helt rättvisa då de ser mer rosa ut i verkligeheten.



stackars lilla nagel

När jag va på hundutställningen i lördes lyckades jag knäcka min nagel så den flög all världens väg. Gjorde frukteligt ont och ni vill inte veta hur ont det gjorde när jag sen skulle göra vid den. För er som ej vet hur det är att göra naglar ska bara veta hur smärtsamt det är att ha en skadad nagel inne i uvlampan. Det brinner lixom under nageln och smärtan går ej att beskriva så ont det gör!

Men ska man va fin får man lida pin helt enkelt!

Gjorde även ett litet mönster på naglen med svart o vit gele.


vart är världen på väg???

Varför låter inte folk en bara vara ifred och låta en leva precis som man vill?

Träffade en upprörd bekant till mig utanför Cardinal i lördes och han bad mig gå in på hans blogg och läsa hans senaste inlägg. Jag sitter nu här helt chockad och fruktansvärt upprörd.

Ja, Alex är homosexuell. Ja, Alex är väldigt feminin men han har osså en härlig personlighet och intrycket jag fått av honom skulle han aldrig göra en fluga förnär. Varför kan inte folk bara låta han va?? Han är väl ingen sämre människa bara för att han gillar killar istället för tjejer. Har vi inte kommit längre än så att vi får älska vilka vi vill?

Han är stolt över den han är och han är stark som vågar vara just den han är i denna värld där det bara finns massa dömmande människor som tror att homosexuella har någon slags sjukdom. De är människor som precis vem som helst och ska behandlas som vem som helst också!

Blir så irriterad och hoppas att han inte tar åt sig av sånna IDIOTER!!!!


back

Jaha då var jag tillbaka på jobb efter 2 dagars helg. Går så fort så jag hinner ej med.

Som vanligt är jag riktigt kass på att blogga på helgerna men känns som jag har annat att göra än att sitta på datorn när jag är ledig.

Blir lite onödiga inlägg idag men har inte myk att berätta.

Måste ha mat, men kylen på jobb är tom! Kan inte gå o handla förrän vid 13 tiden och magen kurrar och jag mår illa så hungrig jag är=( Varför har man inte mer framförhållning. Hade räckt jag gått upp 10 min innan så hade jag hunnit inom Konsum på vägen hit. Blir lite smått förbannad på mig själv!!!

Åhhh hittade precis en nektarin i kylen. Frukost! Yes!!!

Hörs lite senare när jag fått lite mat i magen.


på cardan...

0-70480f8d6d5750e26e73bfcd785480b4.png

på cardan med nicole


syns kanske...

0-1732b24855caeef649dc7c41a2ce3300.png

syns kanske inte så bra men fixar flätor på tjejerna. Här på charlotte.


clara kör...

0-57c536f97cfb1d5d2a6d459d8f914235.png

clara kör porr dans. Haha


e hos...

1f1d2c297b35d8e94e279e3b0e72bb63.png

e hos ella o festar lite.


emma o...

-47c98b799250f42657f93709da7055f.png

emma o tindra e osså här. Så söt.


är på...

25f8c2aea6759ee9db26ae44b7b74ad0.png

är på sofiero hund utställning o sandra e här o ska ställa hennes daddy. Titta så fin han e. Vill ha en sån ljus.


fredag

Har ej hunnit blogga så mycket idag. Suttit i telefon typ hela dagen o jag asgarvar ba jag tänker på det. Hahaha!!!


Iallafall så ville jag passa på att skriva grattis till min "bror" Ted som fyller år idag. Jag som har ett minne som en guldfisk lyckas ändå alltid komma ihåg just denna födelsedagen. Kanske inte så konstigt då det är årsdagen för hemskheterna som hände i Usa för 8 år sedan. Kan ej förstå att det va så länge sedan. Kommer ihåg det som igår. Jag gick i gymnasiet då så man hade inte några normala lektioner för all tid gick åt att prata om denna katastrof och se på nyheterna vad som hände mm. Hemskt var det o många i min klass bröt ihop.

Ska kanske hem till teddybear sen men får se. Lite seg e jag så får se om jag pallar. Blir lugnt ikväll med en pizza iallafall för jag ska upp kl 9 imorrn o göra naglar på Isa. Sen blir det Sofiero hundutställning=) Hoppas vädret håller i sig för när jag va där förra gången regna det. Då är det inte direkt lockande att gå utomhus i flera timmar.

Nu är det bara 45 minuter kvar på denna arbetsdag o arbetsvecka=P Så skönt!!!!

Trevlig helg på er.


hahha

Jag tror jag trillar av pinnen. Livet e allt komiskt ibland.

Typ lägger mig ner på marken o asgarvar!!!!


HAHHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHA!!!!!!!!!


Patetiska människor!

ASG!!!!



naglar

Ni tröttnar inte på att jag lägger ut massa naglar va??

Fixade Heidis naglar igår o resultatet blev fransk med den ljusare vita och lilarosa glitter i 2 rader på ringfingrarna o tummarna.


titta titta titta

Shhhit.... kolla noga... lite läskigt faktiskt!


bytat design

Nu har jag suttit o knepat o knåpat ihop en lite höstigare design på bloggen.

Vad tycks???


Hundutställning!

Finns det någon som vill gå på Sofieros hundutställning med mig på lördag?


Vill vill vill men ALLA jag frågat ska jobba eller iväg på annat=( Anka ledsen. Vill gå o se på alla pomsen! Ja o alla andra hundraser också men främst pommarna såklart!

Någon??????????????




bebis då=/

Vaknade av att Kenzo hoppade ner från sängen i natt. Tände inte lampan förrän jag hörde det prasslades som satan.
Möts då av denna synen där Kenzo klättrat upp i min rentvätt som ligger i blåa Ikeapåsar på golvet. Ja jag vet att jag är lat som ej tagit tag i dem ännu då jag tvättade i söndes men jag ska! ;)

När jag sen skulle lyfta upp honom i sängen igen pep han som satan. Trodde han skulle väcka hela huset så högt o gällt var det. Tryckte lite på honom o någon gång skrek han men hittade inte något direkt ställe han hade ont på. Vi somnade om men vaknade igen vid 7 tiden, han var jättekonstig hela morgonen o hade öronen bakåt hela tiden när man närmade sig. Min lilla bebis vad e det för fel på honom?
Han är ganska pigg ändå men ändå mer försiktig och varenda gång man närmar sig honom drar han bak öronen. Får vänta nån dag o se om han blir sig lik igen annars får jag nog åka till farbror doktor med honom.

Hemskt när djur mår dåligt o man ej vet varför. Kan de inte bara berätta vad som e felet=P Önska Kenzo kunde prata, haha!

Håller nu tummarna på att han blir bra snart!

precis bölat...

2608580ee8a927163c5c36dbdf0f239d.png

precis bölat mig igenom ett avsnitt av csi.det när warrik dör. Inte sett det avsnittet innan. Nu e det dags o sova. God natt på er ni nattugglor där ute.


ett kök *sjunger*

De som jag sitter med radion igång hela dagarna har säkert hört Smedstorps jingel?!

Det är med Elias & Frans, han som gjorde Zlatanlåten ni vet.

Den sitter inprentad i min hjärna o jag kommer på mig själv gå o sjunga "ett kök.. kök för goda livet" flera gånger om dagen.

Har ni ej hört den så gå in här för att lyssna. Jag gillar den=)




september

Blev tipsad om en grymt bra sida där man kan se vilka serier som har premiär och när=)

I september har i stort sett ALLA mina favoritserier premiär så ni kan tro jag längtar. Speciellt till tisdag nästa vecka då jag kan dra ner helt nya avsnitt av gossip o oth.

Idag är det premiär på SYTYCD season 6 så kan se det imorgon eller fredag. Bara uttagningarna dock men det är endå ett av de bästa programmen som finns=)

Andra favoritserier som börjar i sept är Greys, Heroes och Desperate Housewives. Ugly Betty börjar i oktober sen har jag i stort sett alla serier jag följer förutom Lost som börjar i januari 2010.

Något mer ni ville veta??=P


shopaholic

Skulle beställa ett par träningsbyxor från Hm igår o slutade med kläder för 1500 spänn. Varför gör man så? Det e farligt o beställa grejer på nätet när man ej ser pengarna. Har för fanken gjort av med minst 7000 på kläder i augustimånad så känns som jag ska ta det lite lugnt med shoppandet nu. Ska ju åka till England o där lär man ju inhandla något så nej nu får jag hålla i plånboken.

Gillar ni handla på internet eller föredrar ni att trängas i butikerna?

Ibland tror man att man är miljonär!

Men hade ju inte tackat nej till några tusen till i månaden!


skön dag

Varför jag inte skrivit något i bloggen förrän nu på eftermiddagen är för att jag jobbat hemmifrån idag. Har ej haft kunder på kliniken förrän halv 3 så kopplade om telefonen och hade lite sovmorgon. Har ringt lite men det är ändå skönt att vara hemma istället för att sitta här på kontoret och fördriva tiden med serier. Bättre o få något gjort så man ändå känner att man utnyttjat sin "lediga" tid.

Innan jag åkte ner till jobb körde jag inom konsum o handlade en sushi som jag ska äta senare i kväll. Va så sugen och jag tycker faktiskt de sushiboxarna man köper färdiga är hur goda som helst. Vad tycker ni?


nails

Då var det dags att slänga ut ett gäng naglar igen.

Börjar med Lottys naglar. Hon brukar vara ganska crazy med sina naglar men då hon skulle på dop på lördag ville hon ha dem lite mer naturliga. Gjorde en fransk manikyr men gjorde faktiskt ett ganska coolt mönster på ringfingrarna.


Hon hade sin kompis med sig och hon blev väldigt inspirerad av mönstret så vi gjorde något liknande på henne. Använde oss av den lite ljusare vita gelen.


Har även fixat Sofies naglar. Glitter, glitter,glitter=) Använde mig av silvrigt lite grövre glitter och på det satte vi lite blågröna "glitterstavar". Tummarna fick även varsin hello kitty.




Fuckers

räknar 1,2,3...8 (9 med detta) inlägg har jag skrivit idag och inte en enda kommentar!!!!!!!!!

Säger som min vän Ida brukar göra, FUCKERS!!!

Tråkiga är ni! Här sitter jag på jobb och har så frukteligt tråkigt och det enda som gör mig glad är när jag får kommentarer så gör nu mig världens gladaste o lämna lite kommentarer! Något har ni väl att säga?




this boots are made for walking

Älskar, älskar, älskar mina stövlar!!!!!!!!!!!!!!


Nya mattor

Min mamma e så snäll och köpte en ny matta till mitt kök. Mest för att täcka golvet där färgen är helt avskavad men osså för att piffa upp hela köket. Blev skitbra tycker jag. Vad tycker ni?

 

 


 

Behöver också hjälp angående min hall. Fick en matta att ha där av mamma o pappa men vet inte om den passar. Pappa kan skära till den om jag vill ha den mindre men jag vet inte om jag vill ha en sån hårig matta i hallen o köpa en "korthårigare" matta eller om jag inte ska någon alls?

Behöver er hjälp så säg nu vad ni tycker!!!!
Såhär ser mattan ut.

 

lite längre ifrån ser den ut såhär:

 

Ska jag ha en liten rund matta också isåfall?:

 

Eller inget alls?:

 

 

 

HJÄLP!!!


hårförlängning again

Som vanligt glömde jag ju att ta förebild. Blir så arg på mig själv, är ju varenda gång osså!

Iallafall får ni se en efterbild.

Satte i 100 slingor,60 cm som var vågigt.


min fläta

Ni märker att jag blivit helt såld på att ha en fläta i luggen. Innan hade jag ju alltid inbakad men har nu snöat in på utbakad vilket jag tycker e myk finare.

Är den inte fin?


Timon

Jag var på Tropikariet för någon helg sedan och är helt kär i de söta och roliga surikaterna. Snälla ge mig en sån i julklapp, tack!


vintern e här

Nej inte riktigt men i fredes när jag skulle gå med Kenzo på kvällspromenix var det skitkallt och det regnade så jag tog på mig min nyinköpta vinterjacka och mina utslitna uggs för att ge mig ut i mörkret.

Hoppas inte någon såg mig för kan ju inte påstå att jag är direkt fager=) haha



nutte då

Denna söta lilla valpis har svårt att komma upp på fötter. Så söt e den så jag dör lite inombords!


roast på berns

Va det fler än jag som låg dubbelvikta i soffan i ungefär 1 timmes tid igår vid 22 tiden??

Säsongspremiär för kanal 5´s Roast på Berns och det var exakt lika roligt som jag trodde dte skulle bli=)

För er som ej vet vad jag pratar om så är det ett program där den svenska komikereliten sågar varandra och varje vecka är det en speciell person som är huvudpersonen de flesta skämtet handlar om.

Igår va det vår älskade lillpåg Björn Gustavsson som var huvudpersonen och de som satt i panelen var
Soran Ismail, Özz Nujen, Petra Mede, André Wickström, Magnus Betnér och David Batra. Vissa roligare än andra men måste säga att Björn är nog roligast av dem alla. Tätt följt av Magnus Betner och David Batra.

Saknar en komiker i panelen och det är Johan Glans. Jag älskar Johan Glans! Har sett hans "skånetour" hur många grr som helst och skrattar lika mycket varje gång. "gå o bajsa ska du se att det hjälper" haha, han e kung!

Vem/vilka är era favorit komiker?



plåtning uppdatering

Då har jag pratat med min fru vilka bilder vi tycker är bäst o dessa är de vi plockat ut. Lägger ut de 4 bilderna jag redan lagt ut igen för att få alla samlade i ett inlägg.

Ni hittar kanske nya favoriter?

Min absoluta favorit är den ni flesta kommenterat om. 2:a bilden uppifrån. Gillar ljussättningen o färgerna.

 

 

 


förstår inte?

Någon som kan möjligtvis kan hjälpa mig?

När jag skriver inlägg och lägger ut en bild och skriver texten ovanför blir den texten liten och i ett annat typsnitt. Blir likadant när jag mobilbloggar. Har kollat mina stilmallar men hittar inte felet. Någon som har en aning om varför det gör såhär? Skriver jag först o sen lägger ut bilden blir det "vanliga" texten. Hmmmm??!!!!

Vill INTE ha det som detta inlägget utan som detta.

nails of the weekend

Fixade till Tanjas små fisnaglar i lördes=P Hennes ena lillnagel e så liten o söt så det ser ut som en bebisnagel=P

Detta glittret e så jävla, ursäkta språket, FINT!!! Typ hallon-rosa-röd-orange. Hon skulle på pokerturnering och hon lär ha fått ganska mycket uppmärksamhet med dessa extremt glittriga naglarna. Coolt!

 


Gjorde en marmorering med vitt och pärlemo på Emily. För att pimpa till dem lite satte vi även en tunn rosa glitterrand längst med smilelinjen.




header

Gjorde en ny header till min kusin. =P

 


plåtningen med Ida

Har fått bilderna från min o Idas plåtning i lördes.

Lägger upp några smakprov. Ska kolla närmre på de andra bildern för o se vilka vi ska behålla o inte.

Skriv gärna o säg vad ni tycker!!!








finns det...

309aa4bb31d0ec2170b578e0c5e4ae36.png

finns det nått bättre än att gosa ner sig med nytvättade sängkläder och en relativt ny duschad vovve? Pricken över iet är att jag tagit fram mitt duntäcke. Älskar att ligga under mitt varma täcke nu när det börjar bli kyligt ute. Nu känner man att hösten e här. Mysigt. Längtar till höst kläder med söta mössor o tjocka halsdukar. Mest längtar jag efter att få använda mina nya stövlar. Sov gott.


spelar ett...

0-131b4bc7898d1b5b2b977309ce221c1c.png

spelar ett tärningsspel som heter 10 000. Super skoj. Hemma hos mamma o pappa o ätit lax. Så fruktansvärt gott.


söndag

Blev väckt kl 7 imorse, TACK SOM FAN! Kunde ej somna om så va lite inne på datorn, va ju tvungen att kolla mina jordgubbar och pumpor på facebook. Ja jag är också fast i spelet Farmville. Jävla facebook! Haha!


Somnade till sist o sov ca 1 timme tills det var dag satt gå upp. Skulle göra en hårfärlängning kl 12 o var tvungen att få något i lilla magen innan. Bilder på förlängningen kommer upp så småningom.

Nu har jag ganska bråttom för jag ska hem till mina föräldrar o käka och jag sitter här i myskläder och osminkad så känner mig en aning stressad.

Ha en bra söndag så hörs vi sen!

CIAO!

då va...

6623a968d9288de16598008b6f0f4cfc.png

då va vi på det igen. Tihi.


e o...

478e63330a7c0f2788be010c1ce532c4.png

e o äter på camillas med ida. Ser gott ut. Mums.


jag o...

6cffdb2d3663d1bd1b40fd1101d3f698.png

jag o ida ska plåtas o kolla vem som sitter på väggen. :)


truly salty

Ida bjöd mig på något som kan vara det godaste jag ätit i godisväg på länge häromdagen så var tvungen att köpa en egen påse idag.

Truly Salty från Malaco.


Finns 4 olika smaker o mina 2 favoriter är triangeln o rektangeln. Triangeln är nog ett strå vassare och smakar lite fruktig lakrits, lite smak av svart vinbär tror jag. Rektangeln smakar precis som det här cowboysnuset man åt som barn.

smarrigt!

Rostad macka, citronmajonäs, ägg och räkor. SÅÅÅÅÅ gott! Belv dock så mätt på 2 sånna så det känns som om jag skulle kräka. Min coca cola tog slut osså så då blev jag lite ledsen. Får ju ba dricka det på helgerna så får passa på!=P


Jimmy and the dogs

Idas bror Jimmy e lite loco=P

hahaha


???

När jag går in på blogg.se för att kolla min statistik står den på 335 unika besökare men min räknare på bloggen säger att det endast varit 248 unika besökare.

Så stor skillnad har det ALDRIG varit. Vad kan vara fel? Någon datakunnig som kan hjälpa mig fundera ut vart felet ligger? O vilken räknare ska jag lita på?



the letter!

En ansvarig på Boomerang har varit väldigt angelägen att få tag i min kompis för hon ansåg att det inte fick gå till på det sättet och jag tycker det är bra att hon vill höra min väns historia och jag hoppas hon gör något åt det när hon väl får det här mailet. Hon ville iallafall att min vän skulle skriva ett mail till henne om händelsen med hennes ord och även jag fick ta del av det mailet. Så bra skrivit av henne!

O ni som fortf tror att vi hittar på kan bara dra något gammalt över er. Detta är sanningen och jag ska göra allt i min makt för att hon ska få sin röst hörd och de jävla butiksansvariga ska få kicken. Eller iallafall en fet varning!

Här är mailet! LÄS!!!!


Hej ...,
Mitt namn är ... och det är om mig Annika skrivit i sin blogg. Förstår att du varit i kontakt med henne angående det som hände mig på intervjun. Självklart ska du höra det från mig. Så här kommer det.

Jag sökte jobb hos er på Boomerang i Helsingborg, bemöttes på ett väldigt bra sätt av en i personalen när jag kom in med mitt cv och blev sen helt överlycklig när dom hörde av sig och ville att jag skulle komma på en intervju.
Jag ville verkligen jobba hos er. Innan jag skulle gå till intervjun får jag några dagar tidigare höra att "nej gå inte dit dom är inte riktigt kloka" (alltså dom som skulle hålla i min intervju) Detta fick jag höra från två håll av folk som jobbat hos er en kortare tid tidigare. Men jag är en person som inte dömer någon efter lösa rykten utan vill skaffa en egen uppfattning om folk. Alla fungerar inte ihop med alla så är det bara.

Så jag kommer till intervjun med ett självförtroende på topp och jätte glad över min chans att kunna visa vad jag går för. Blir väldigt trevligt bemött av ... när hon kom men däremot väldigt nonchalant bemött av mannen som inte kunde ge ifrån sig ett leende under hela intervjun och verkade allmänt ointresserad. Allt började bra och jag fick berätta o mig själv och dom berättade om företaget.

Men sen börjar det, dom berättar att jag absolut inte är någonting dom egentligen söker. Jag uppfyller inga av de kraven dom egentligen ställer och inte heller har jag någonting som egentligen talar för att jag borde få jobbet. Efter att ha poängterat för mig otaliga gånger att "du är ju verkligen inte vad vi vill ha egentligen" känner jag mest, vad gör jag här? varför blev jag kallad till en intervju om jag inte är det dom vill ha? Blev även tillsagd att om det kommer någon annan tar dom den personen istället. Fine att dom tänker så men dom behöver absolut inte poängtera för mig att jag absolut inte är vad dom vill ha!
Kände mig riktigt riktigt fördummad i det läget.

Sen till det värsta, när ... säger till mig att "du är ju inte size mini direkt". Och NEJ, det är jag inte jag är helt normal. Har storlek Medium i kläder precis som största delen av sveriges befolkning. Alltså inte ens en vikt att kommentera i någon situation. Hur man som människa tänker när man slänger ur sig det till en ung tjej är helt ofattbart för mig. I vilken situation eller sammanhang man än använder sig av den repliken är det ALDRIG okej att påpeka någon annans vikt. För vad hade det med jobbet att göra?
Dessutom ska ni veta att när jag va 16 år drabbades jag av anorexi, jag va 176 lång och vägde 42 kg, DÅ va jag size mini och det är verkligen inte vackert. Hade jag fått den kommentaren för ett år sedan när jag var påväg att bli frisk hade jag fallit direkt och allt hade varit förstört igen. Nu är jag tillräckligt stark för att veta att size mini inte är något att sträva efter. Men jag fick fortfarande ett jäkligt hårt slag i ansiktet och började tänka att "så jag duger inte som jag är?"

Jag känner mig oerhört kränkt och ledsen över de kommentarer jag fick på intervjun.

Två dagar senare ringde dom tillbaka, jag fann verkligen inget intresse i att svara vilket jag inte heller gjorde. Jag tänkte, skämtar dom med mig? Först förklarar dom att jag inte har något dom söker, kommenterar min vikt och sen ringer dom endå tillbaka?

Detta är verkligen fruktansvärt och jag har mått jäkligt dåligt över dessa kommentarer. Jag kom dit jätte glad över chansen jag fick men gick där ifrån totalt nertryckt.

Jag skulle gärna vilja att du ber dom sluta ringa mig, jag är inte intresserad av att låta dom försvara sig eller säga att dom inte menade så osv. Skadan är redan skedd. Jag vill absolut inte ha något med dessa två att göra. Tack!


Mvh

...








myspys

 

Ser ut som Kenzo taffsar! haha


ny bok

Igår va jag på maxi o köpte mig en bok. Är dålig på att läsa böcker men tänkte jag skulle börja läsa lite innan jag går o lägger mig för att jag ska slappna av efter dagens alla jobb. Sen blir man tröttare av att läsa så då kanske jag somnar lättare istället för att ligga o vrida mig i 2 timmars tid som jag gör nu.

Någon som läst denna boken? Tyckte den verkade gripande.


italia

Det är så roligt när mina nageltjejer kommer med egna ideer=)

Den här tjejen ska åka till Sicilien i nästa vecka och tyckte det skulle vara lite roligt att ha naglar i Italiens färger. Hon ville inte ha det för crazy så vi gjorde en vanlig fransk men med rött o grönt glitter på ringfingrarna.


ang arbetsintervjun

29 kommentarer än så länge på mitt inlägg ang min vän som var på arbetsintevju. De flesta står såklart bakom mig och tycker det här är förjävligt men sen finns det vissa rötägg som har ett väldigt kontigt tankesätt. Ska inte nämna några namn men ni vet precis vilka jag menar om ni läser kommentarerna.

Hade även över 400 unika träffar igår vilket är rekord. Tycker det är superbra att ni sprider detta och länkar till inlägget för såhär får det absolut INTE gå till.

Jag ska hjälpa denna tjejen att få rättvisan på sin sida o hon ska fantomen få den största jävla ursäkten som någonsin finns av Boomerang.

För er som ej förstått hur "stor" den här tjejen är kan titta på mina bilder för jag är i ungefär samma storlek som den här tjejen. Ok, hon har lite större bröst men annars kan jag nog säga vi e ungefär lika stora. Eller vadå stora? Jag e fan inte stor! Jag kanske inte har en kropp som våra supermodeller men jag är definitivt inte tjock.

Ni kanske får en bild att den här tjejen är lite småful och därför de sagt som de gjort men ni förstår inte hur söt hon är. Underbar utstrålning och hur trevlig som helst. Tror INGEN skulle säga att den tjejen är ful. Sen har alla olika smak om vad de anser snygga, söta mm men ingen ka säga att hon är ful. Jag tycker hon är hur vacker som helst och det säger jag inte bara för jag känner henne för så bra känner jag henne inte.

Så fortsätt sprida länken för de ska inte komma undan!!!

Här är en bild från när jag bodde på Gran Canaria o då vägde jag sådär 10 kg mer än jag gör idag. Tycker fortf inte att jag var för stor för att kunna få ett jobb i butik. Eller?? Tydligen enligt Boomerang så hade jag ju varit enorm då de kan säga så till vän som inte ens e så "stor" som jag är på denna bilden! HELT SJUKT JU!!!



Annas hår

Fixade Annas hår igår o det blev superfint=) Har frågat henne efter en bild på hur hennes hår såg ut innan vi började trolla för det gömde jag ju som vanligt. Dock e hon typ världens segaste så jag hittade den här bilden istället. Man ser ju lite eller hur.=P

Före:

Efter:


(kenzo ser lite farlig ut med gröna ögon i bakgrunden=P)


Efter vi gjort klart håret satt vi o snackade lite gojja när vi fick för oss att våra små magar var väldigt hungriga. Klockan var då kvart över 1 på natten men är man hungrig så är man. Min kyl kan liknas med kylen i en bachelorlya, alltså helt tom så det det fick bli donken.
Då det var sån här tråkig "första torsdagen i mån" visste vi ej om vi vågade ta bilen för det är inte skoj att köra runt i 2 timmar för att leta ny parkering men jag (kalla mig snillet) kom på världens bästa ide. Anna hade parkerat bakom min bil så om vi tog min lilla peugot kunde hon köra fram sin volvo så den tog upp båda parkeringsplatserna. Hur smart va nu inte det. Så när vi kom tillbaka visste vi att där skulle finnas en parkering till oss=)

Anna fick ett cpryck sen o kände att hon skulle köra hem mitt i natten. Haha rolig e hon men förstod hennes tankesätt. Hon var ändå pigg och hade hon kört idag på morgonen hade hon varit skittrött och det hade varit massa trafik.

Men det va skoj o träffa henne och vi ses ju ändå snart igen. Då på ett plan påväg till the UK=P Längtar!

nails

Har ju glömt lägga upp bilder på mina höstnaglar. Tydligen ska ju lila va en av färgerna i höst o jag älskar lila så passade på att göra naglar med mörklila glitter. Älskar det! Gjorde dem dock för en vecka sen så har ju redan råkat skada dem lite. Blir lite så när man gör naglar på andra, lite lim hit o dit o brukar råkar fila uppe på vissa naglar men men det får man ta;)


Har även fixat med Malins häxklor=P Gjorde en blandning av rosa o lila glitter med lila glitterflarn eller vad man nu kan kalla det=) syns dock inte på bilden=/


Värsta jag hört!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pratade med en vän idag på msn och jag frågade henne om hon fått något jobb ännu. Hon sa att hon fått ett jobb men hon vägrade ta det. Först tänkte jag att va trög hon e, ett jobb är ju ett jobb och alltid en början. Har man jobb så är det oftast lättare att hitta ett nytt. Ändrade dock mig när hon berättade varför hon ej ville ha jobbet.

Ni kommer inte tro era ögon när ni läser detta. Jag är fortf i chock!!!

Det var en klädesbutik hon sökt jobb i och på arbetsintervjun hade de sagt till henne att hon inte var size mini direkt och de bör man ju va om kläderna ska sitta snyggt. Fattar ni?????? Och det slutar ej där. De hade också sagt att dom absolut inte ville ha henne igentligen men att om det inte kom någon med bättre erfarenhet så visst. Men om det skulle komma någon och söka sen när hon blivit anställd som dom skulle gilla mer så fick hon va beredd på att gå!

Hur kan en arbetsgivare sitta och säga dessa grejerna till en helt normal tjej? Denna tjejen har ett sådant fint leende att vem som helst hade blivit glad att bara se henne. Hon är inte ett dugg tjock, ok kanske inte Viktoria Beckham men absolut inte tjock så att de ens påpekar det är helt ofattbart.

Är fortf i chock och har lust att gå dit o ge chefen en stor fet smäll.

Inte för jag någonsin handlat på Boomerang men lär ALDRIG göra det efter detta. Tänker inte sponsra ett företag med sånna anställda. Hon borde fan anmälas.

Jonathan tyckte jag skulle skriva att det gällde klädesbutiken Boomerang på Väla i Helsingborg. Det skulle tydligen ge fler träffar på google och han skulle också länka till detta inlägget. detta ska de ej komma undan med!


Vill de man ska se ut såhär fär att kunna använda deras kläder eller???
Jävla IDIOTER!!!




ARG!!

Frukost

Har inget o äta så fick bli en melon till frulle.


LOST!

AMEN???

Ska det sluta så? Har precis kollat klart på sista avsnittet av Lost och herregud vilket dåligt slut. Folk har sagt till mig att det var det absolut sista avsnittet ever men googlar man så sägs det komma en sista säsong och det hoppas jag verkligen. Här har man suttit o kollat på 5 säsonger så slutar det så? Saying what?

Lite arg o besviken faktiskt. Haha, vilken mes jag är!

Nä nu ska jag hem från jobb och senare ikväll kommer Anna. Tjohooo!!! Hade tänkt ringa Ida osså o se om hon vill jag ska hämta henne ifall hon vill umgås med oss ikväll. Vi kan ha lite Englandsmöte=P Haha nä men jag vill ju att hon ska träffa min goa Jönköpingstös=)




happy happy

Igår bokade jag flygbiljett till min lilla pölsa!!!!!!! Ida följer med till England o ingen är gladare än jag=)

TJOHOOOOOOOOOO!!!!

Nu blir vi 3 crazy brudar 6 dagar i Swindon. Ska bli så skoj o visa Anna o Ida var jag bodde 6 månader nångång under mina unga år=P Ska bli så skoj o träffa alla kompisar, se om de ens känner igen en;)

Längta DELUX till Oktober! Kan inte September bara spinga förbi.

England here we come=)


hade bestämt...

0-695ba0cd7edd445d91c24c232a6a7d46.png

hade bestämt mig för att gå upp tidigt för att ut o gå lite innan jobb men som ni vet e jag världens svåraste på morgonen. Låg o tänkte på att jag inte har några bra tränings brallor o sen gick tiden. Nu myser jag med kenzo o vem vill gå upp då? Kolla så söt han e när han ligger på rygg med tassarna rätt upp i vädret.


fingers crossed

Håller tummarna gummsi!=P


får nog...

653baeb646054746c7743b4a5c19cc16.png

får nog ta en break i mitt lost tittande. Måste ju läsa nya hänt extra som kom på posten precis. :)


glitterrand

På min hundrädda vän Emma gjorde vi en glitterrand i koppar.






Min faster Eva hade problem o välja färg på sin glitterrand men till sist blev det ett rött glitter. Älskar den röda färgen. Tror jag ska ha den till jul på mian egna naglar=P





attans bananer

Försökte masa mig ur sängen imorse. Mina ögon var så tunga och Kenzo kom uppkrypandes o ville mysa så ville absolut inte dra av mig täcket o gå upp. Förstår inte att jag kan vara så trött efter att ha sovit ca 9 timmar. Någon som kan ge mig ett piller mot morgontrötthet?
Önska jag hade varit en person som kunde gå upp halv 8 på morgonen o vara pigg så man fick gjort lite nyttigheter innan jobbet. Men den här damen går gärna upp 10 minuter för sent så man får stressa sig till jobb.
Förr hade jag aldrig problem att gå upp, när jag gick högstadiet gick jag för fanken upp kl 6 så jag skulle hinna duscha, sminka mig och hitta rätt kläder.

Stod dock i badrummet och hade sminkat klart mig när det slog mig att jag inte alls började kl 10 idag utan 11 så nu hade jag en hel timme att ta död på. Satt o funderade på om jag skulle ta på mig mina nya gympaskor o vandra till jobb. Tvekade lite eftersom jag fortf har lite ont i hälen sen det massiva skoskavet jag fick sist jag gick till jobb. Började fundera på om det var något annat jag hade behövt göra. Hade verkligen behövt dammsuga o tvätta golven i min lgh men då jag ska ha en hårförlängning imorrn kan det kännas ganska onödigt. Hår överallt när jag e klar med förlängningen o då får jag börja om från början med städningen. Toaletten behövde även den städas så det satte jag igång med. Nu är mitt badrum skinande rent och det kändes så bra att få gjort det innan jobb. Klockan var inte så mycket när jag va klar så jag satte hörlurarna i öronen och gick till jobb. Valde verkligen en bra dag att gå på, vilken sommarvärme det är ute.

Känner mig så duktig så! Kenzo fick sig en ordentlig morognpromenad så han har sovit som en stock sen vi kom hit.

Nu, tillbaka till nya avsnitt Lost. E på sista säsongen och det är så spännande just nu även om ett kålhuvud här på jobb "råkade" berätta för mig hur hela serien slutar. Blev riktigt irriterad men men ska ändå se klart det.


weird dag

Förlåt att jag inte skrev något igår men va helt inne i Lost o kunde inte slita mig.

Hade en väldigt konstig dag igår på jobb. Hade först ett hål mellan 11.30 o 14.00 och sedan ett mega hål mellan 14.30 o 18.00. aldrig varit med om en måndag med sååååååå lite kunder. Speciellt inte på kvällen. Måndagar o tisdagar brukar vara de dagarna här är som mest o göra.

Tog faktiskt Kenzo på en runda in mot stan samtidigt som jag försökte få tag i Chez (min nagelleverantör) men fick ej tag i henne. Hade behövt en uvlampa då den jag hade va på väg att lägga av o då tar det längre tod för gelen att härda. Gick förbi nails4u (tror jag de heter) och tog en chansning. Gick in o fråga om jag fick köpa en lampa av dem och hon va så snäll så det fick jag. Det var inte hon som ägde stället så hon hade ingen aning om vad de kostade men hon sa att hon litade på mig så hon skulle ringa när hon visste så skulle jag komma in med pengar. Superschyyssst!

Nu blir det lite lost igen o frulle.


RSS 2.0