Beachparty på SS Swea

Trodde man inte att man skulle börja gå på måndagsSwea igen. Kommer ihåg när man va yngre o varje måndag va man på swea o svettades bland alla andra, för ALLA va verkligen på swea på den tiden. Mil lång kö så jag hade tur som jobbade på Telegrafen för jag kom förbi kön med mitt personalkort. Sen ba dog det ut, ingen gick dit o det va riktigt dåligt. så konstigt det kan bli så, va ju likadant med Q nattklubb. Oxå ett ställe alla va på men helt plötsligt började man gå till Cardan istället och Q dog ut o försvann.

Va så himla trött igår men skulle ej ha en kund på kliniken förrän 13.00 idag så jag sa till mig själv att jag måste passa på att dra till Swea förmodligen den enda dagen jag har möjlighet till det. I som jag skulle dit med har gått o blitt sjuk=( o alla jag messade skulle antingen jobba skittidigt dagen efter eller kände inte alls för att gå dit så jag satt i min soffa till typ 22.00 innan jag lyckades övertala lilla E. Man har oftast roligast när man gör sånna spontana grejer. Hon kom nog till mig vid 23 tiden o då satte vi igång o dricka cider o vin. Drog ner till Swea vid halv 1 tiden o vi hade riktigt roligt=) Shoota massa fisherman o drack pink panther.

Där va ju beachtema så självklart va man tvungen att dra på sig sin bikiniöverdel, dock med linne över men lite beachkänsla fick man juhe=)

Nu när man köpt kamera så blir dte ju en del bilder för som jag berättat innan e jag papparazzi när jag får en kamera i handen.

Så här kommer ett urval av alla miljontals bilder jag tog igår.

  




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0