Crazy kväll

 Lördagens upptåg e något som vi kommer komma ihåg en lång tid framöver. Helt crazy kväll där vi hamna i Danmark kl 7 på morgonen=)

Kvällen började hemma hos mig. Jag, I, B, M o A dansade, lyssnade på musik o hade en väldigt trevlig förfest. Vi fick för oss att vi skulle shoota o A hittade på en egen blandning av vodka o fun light jordgubbssaft! Det va helt ok faktiskt, har ju väldigt svårt för att shoota annars. Även om jag ej tycker det är en 'äcklig shoot klöker jag, undantag av tequila o fisherman. Vet ej varför det blir så men gör ej så myk för det e så farligt o shoota ändå=) Alla blir ba karatefulla av shoots.   

                                   

                                                         +
 
                                         
                                                       
                                                         =

                                           Helt ok shoots

Jag har köpt en ny kamera så började redan på föfesten att vara papparazzi. Både jag o I e väldigt glada att fota. Så när jag skulle kolla alla bilder efter kvällens slut hade jag o I lyckats fota 300 bilder. Många cpbilder men några bra osså. Här e ett utval från förfesten

                             

Vi tog sedan en taxi ner till Swea där vi träffade lilla M. Även R o M stod i baren så hälsade på dem osså. Var faktiskt ganska skoj, roligt det blivit så myk ös där sen Hennigor tog över. 

           


Efter Swea drog vi till vårt älskade Cardinal. Där va det party party med bra musik o goda drinkar. Som vanligt drack vi den godaste drinken av dem alla uppkallad efter moi. Smarrig=) Alltid när vi kommer dit e J beredd på att göra "Annika" till oss. God bless him. Träffade även nya ansikten som vi dansade o hade superkul med. Goa grabbar de där T o K.

                  

Sen fick vi ett ryck o skulle tura. Dont know why men vi ändå ett gäng på en 10-15 pers som gick bort mot båtarna. Missade tyvärr första båten så vi gick hem till nån kille som bodde vid knutan, där drack vi lite sen va det o bege sig till färjorna igen. Vi åt pölse med bröd o dansk ketchup. MUMS. älskar verkligen dansk ketchup=) När vi satt där märkte vi hur trötta vi började bli o vi ville ju bara hem. Då kom han biljettnissen o kastar ut oss för vi bara har enkelbiljett, men det går ju inte att köpa tur o retur i de maskinerna o vi erbjöd oss att betala till han för vi ville ju bara hem men IKKE, så vi fick gå av i Danmark o snällt vänta på nästa båt. Tycker det e så löjligt, så länge vi ej går av båten spelar det väl ingen roll. Tänk om man ska åka flera gånger fram o tillbaka, ska man betala för varje tur då? Han ville bara jävlas med oss.

      

SOM SAGT EN HELT CRAZY KVÄLL... men skoj hade vi=)

Va nog hemma vid 8-9 tiden på morgonen. Helt sjukt att man orkar så länge men märkte ju i söndes att man egentligen ej gör det=) Sleten som fan va jag. Mest trött faktiskt.

Swea ikväll?? hmm får se.

puss på er

Kommentarer
Postat av: Kim

Usch det är ju jätteäckligt o blanda i saft :D! HAr med provat.. blää :D haha

2008-07-17 @ 19:19:22
URL: http://lindbergkim.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin header :)

2011-03-09 @ 12:01:59
URL: http://modellinglove.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0