En grym bloggare!

Ja det e inte mig själv jag pratar om utan en bloggare som e totalt ärlig o ba hänger ut sig själv, medveten om att  han kommer få 1 miljon tjejer som skriver hur myk de hatar honom o vilket svin han är. Men det e nog lite det han vill, för han ÄR ju ett svin.=)
Tyvärr e många killar såhär men tjejer lär sig aldrig. Jag själv har en tendens att hitta dessa killarna men det e ju en annan historia.

Tillbaka till bloggaren, i hans senaste inlägg skrev han

" Skit, varför vill jag ha det jag inte kan få? Varför vill jag aldrig ha det jag fått?"

Fan va det stämmer in på mig. Jag e exakt likadan. Gillar jakten, kan faktiskt bli helt jävla mongo o besatt av en kille som dissar mig eller spelar spel med mig, men så fort jag fått killen tröttnar jag. Då e det ej skoj längre. Kommer nog aldrig hitta nån, singel 4 life.
Men man vill ju hitta nån o va kär i känna att det e besvarat. I just wonder WHEN? När ska jag hitta mr perfekt? well well det kommer väl hoppas jag. Fortfarande ung.=)
Trodde väl jag hittat honom när jag blev ihop med mitt X men ikke, gillade jakten som pågick i ca 2 år sen tröttna jag ganska snabbt, sorgligt! Men höll ändå ihop med han i ca 2 år så kom inte o säg att jag ej gav det en chans.

Back to topic. Självklart vill jag nu att ni mina kära läsare ska få ta del av denna spännande blogg. Kommentera gärna o berätta vad ni tycker=)

http://lupum.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: Kim

Mjo, det stämmer nog ganska bra haha ;)

2008-06-22 @ 11:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0