sjung om studentes..

Igår va det dags för alla studenter att tjoa o ha sig runt gatorna i Helsingborgs stad. Trafiken står helt STILLA och alla som inte tar studenten blir irriterade.

Kommer ihåg när jag själv tog studenten, bara 5 år sedan. SHIT 5 år redan gått känns som igår. Roligaste veckan i mitt liv. Hade väl lite för kul då jag skrek sönder mina stämmband som jag något år senare fick operera.
Iallafall kommer jag oxå ihåg hur nervös man var när klockan ringde klockan 6 på morgonen och man visste att idag tar jag studenten. Vi hade champagnefrukost hos en av våra lärare, vi hade superbra kontakt med våra lärare så det va bara en själklarhet vi skulle samlas tillsammans med dem.
När man sen efter en halvdag i skolan med lärare, betyg, rektorns prat i aulan, middag med alla studenter o utspring bar det ner mot staden och kärnantrapporna. Tur man hade sköna skor för det e en bit att gå från Filbornaskolan ner till Kärnantrapporna.
Vilken känsla att få springa ner från trapporna och bara vara mitt i centrum för alla som va o tittade. Man ska gå 7 varv runt Magnus Stenbocks statyn, vi gick 3 sen pallade vi ej mer, det va ju ganska varmt om man säger så.
Letade upp föräldrarna för att bli grattad ännu en gång, sen bar det av i den vita cadillacen, sittandes på ryggstödet med våra plakat och visselpipor (då vi tappat rösten behövdes dem,trust me) åkte man några varv runt stan,ca 5 km i timmen. Sen va det hemgång och träff av släkt o vänner.
Vill inte ens tänka på det men vet att min mamma som läser denna blogg kommer göra ett inlägg så kan ju likaväl berätta att jag var väldigt självisk o otacksam på den tiden mot mina föräldrar och jag skäms att jag va sån på min student när de lagt så myk tid o pengar på en fest enbart för mig. Men vill tänka på de bra stunderna med studenten istället så nu lämnar vi det.

Slutade jobb kl 19.00 igår så va ba snabbt hem o slänga sig duschen, klä sig o dra till B. Gav henne en jättesöt studentnalle och även ett presentkort hos mig själv=) Hon fick välja antingen ögonfransförlängning eller naglar.

Åkte sedan ner med ungdomarna ner till stan men herregud hela Helsingborg kryllade bara av vita mössor och en allsång av "vi har tagit studenten" sången vilket vi osså körde på vår student o alla andra studenter säkert oxå gjort men det nya detta året va att  alla gick o sjöng "åhhhhh åhh åhh åhh åhhhhhh åhh",Haha. Vilket kommer från Whitestripes låt seven nation army. Om man lyssnar på introt så e det ju "duuu duu duu duu duuu". Tror ni förstår när ni lyssnar på låten.




Gick till hampan ett tag men jag kände mig verkligen gammal på det stället då det bara kryllade av 89or. Gick vidare mot zoobar o täffade söta J, det va väl helt ok men när I, J o B ej kom in för att där va för myk folk drog jag. Skulle ju upp på beachen tidigt idag o hinna göra ett set naglar på en kund innan så behövde min beautysleep.


      

Grattis till alla studenter=)
            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0