Löning=/

Jag får ångest nu när jag får lön då jag vet att alla pengar kommer gå till räkningar. Jag borde ju vara med i det lyxfällan, för var tar alla mina pengar vägen lixom????

Måste göra massor med naglar o fransar nu så jag klarar mig, vill ju spara ihop o dra till magaluf en vecka.

Så ge mitt nummer till folk så de kommer till mig=)    







Läste på aftonbladet Natasha Peyre (eller hur hon stavar) har förminskat sina bröst. Vad tycker ni om det?
Jag tycker hon e klok när hon säger att hon inte vill va en förebild för unga flickor som vill göra silikonbröst o frågar hur myk hon lagt i. Dels för att de e förstora och hon får ju jätteont i ryggen av dem.
Hon minska dem till en liten c kupa o det passar ju henne bättre. Hon väger ju lixom inte mer än 45 kg och det ser så himla onaturligt ut när man då har två megabomber på en så tunn kropp.
Jag har absolut inget emot sillisar och hade jag haft pengar över hade jag själv kunnat tänka mig lägga in, inte för att jag har små bröst men tänk tanken att slippa ha bh för de sitter där ändå=) HÄRLIGT!=) Men inget jag prioiterar direkt, har ju en annan grej jag ska fixa först   

image186



Min kusse M fyller ju år idag så får ju lägga in ett GRATTIS till henne här=)

Helt sjukt egentligen hur det kan komma sig hon e 6 dagar äldre än mig. Man undrar ju om min pappa o hans syster (M´s mamma) planerade det, Hehe.

Men roligt har det varit genom åren o ha en kusin lika gammal som en själv. Alltid samma klänningar på julen och andra stora tillfällen.
Vi va nog mer som syskon när vi va små, tappade kontakten lite under tonåren men vi har nog alltid haft lite hatkärlek till varandra=) 

  







Kommentarer
Postat av: ahaa

vill se biild på dina bröst

2008-05-24 @ 12:38:44
Postat av: annika

hade du ba stått för vem du e hade du kanske fått göra det hahahhahaha...men snacka om mesigt o lägga en sån kommentar utan o stå för vem man e.. så d så=)

2008-05-24 @ 13:29:12
URL: http://annikaokenzo.blogg.se
Postat av: ahaa

ok hur får jag bilden`?

2008-05-24 @ 14:16:31
Postat av: Elina

Jag vet inte... Hon gick väl från 550 till 350, vilket väl egentligen inte är nån jätteförändring. Men det är klart, det kommer ju se mer proportionerligt ut. Men jag har alltid undrat hur det ser ut efteråt... Kan ju inte bli snyggt liksom? Vad ska du fixa förresten?? ;)

2008-05-24 @ 23:41:49
URL: http://elinaochsofia.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag skulle vilja göra naglar hos dig:) Vad kostar det? Har du tid på onsdag? Ska nämligen utomlands på tors. :P Mvh Helena

2008-05-26 @ 15:04:31
URL: http://helena1986.blogg.se
Postat av: annika

ahaa: skit ner dig din mes

elina: jo men jag tror dte kommer synas. hon hade dd innan o nu en c. nä frågan e hur det ser ut för de måste ju börja hänga mer för all lös hud? ska fixa snoken=)

2008-05-26 @ 16:48:45
URL: http://annikaokenzo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0