några nya

Har gjort några nya nagelset jag tänkte dela med mig av.


Rosa glitter med lila stenar:


Jessica ville ha bling o bling blev det=P Massa glitter o glamour. Långa ska hon ha dem osså så hoppas de håller=)






Då jag haft problem med min vita gele tvinga jag Emma att göra glittertippar istället för fransk men jag tror ej hon ångrar det för visst blev de sjukt snygga. Snyggare i verkligenheten osså!




Som jag berättade ovan har jag haft problem med min vita gele, fick låna lite av Chez vita gele då jag visste att Karina ville göra fransk. O efter att ha jobbat med en cpvit blev jag så nöjd med resultatet att jag faktiskt tog en bild på helt vanlig fransk manikyr! aldrig hänt innan men nån gång sk aju vara den första;)
Lyckades dock få henne att sätta 3 pärlor på tummarna=P O jag vet att den andra tummen ser konstig ut på sidan men det måste vara något med blixten för självklart såg ej nageln ut så.





Fixade mina egna naglar snabbt o kvickt innan jag drog till Öland. Hade ju haft mina andra i 6 veckor så det var verkligen dags. Gjorde dock högerhanden lite väl fort o slarvigt för de börjar redan rasa. Missat lägga gele på vissa ställe o filat dem lite konstigt så frå nog sätta mig o göra om dem. Man ska ej göra naglar stressad!=P
Syns kanske inte men det är turkost o silvrigt glitter som e fadeat ihoppa.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0