back to work

Känns som jag inte jobbat på 100 år men idag var det bara att gå upp när klockan ringde och masa sig till jobb.

Jobbar dock bara idag till 17 sen e jag ledig fram till lördag då jag ska jobba nån timme. Well dock inte helt ledig för har sådär 1 miljon naglar att fixa men det tycker jag ju är skoj så ska inte vara några problem.

Måste dock hinna fixa min ena nagel jag olyckligtvis bröt i Daniels bil i lördes. Fattar inte hur men ont gjorde det. Så jäkla tråkigt att göra naglar på sig själv så man dör lite inombords.

Kollar på americas top model cycle 13 för att få tiden att gå. Man skulle varit modell, fatta skoj man haft på sitt jobb varje dag. Säkert inte så glamoröst som det låter men tror faktiskt de har väldigt skoj även om det är tidiga morgnar och sena kvällar.

Jag älskar att stå framför kameran och är en riktigt linslus vilket säkert många förstått som har mig som vän på facebook. Sådär 800 taggade bilder på mig själv men men varför stå bakom kameran när man kan stå framför;)


Kommentarer
Postat av: M

Beror väl på hur bra man passar framför kameran.. Du passar ju jäkligt bra men själv trivs jag rätt bra bakom och det är ju tur med tanke på mitt jobb :)

2009-12-30 @ 21:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0