jobb en lördag

Känns konstigt att jobba lördag faktiskt. Men jag håller mig busy med att städa o pula lite. Har helt fullt här idag så lite störigt då jag ej kommer åt o dammsuga laserrummen men men får ta dte på måndag föer efter jobb ska jag snabbt till systemet o köpa nått gottit vin till Stina som present från mig o Ida. Vi visste ej vad vi skulle köpa o vin kan man ju inte få för lite av så det får dte bli=)

Jag känner mig myk bättre än igår så ikväll blir det fest!=) Fortf lite förkyld o ont i halsen men det gör över när jag får lite sprit i kroppen=)

ikväll blir det party girls=)
bilf från i sommras, ida me and Stinis=)




Igår va jag o shoppade ännu mer gina tricot men herregud jag har fått 9 plagg för 500 spänn. Så det kunde jag faktiskt unna mig. Dock inga pangkläder men lite vardagskläder o det e ju inte fel o ha=)

Köpte även ett skärp på hm, ni vet sånt som man har under brösten. Har alltid letat efter ett snyggt sådant men aldrig hittat ett men detta gillade jag.

Har ju glömt o berätta att min otur har ju inte direkt slutat efter allt som gått sönder för mig o sjukdomar. NEEEEJ inte trodde ni att jag skulle ha tur nångång.
Min uvlampa gick sönder. Eller lampan gick ej isönder men lamporna, allihopa. Jag har ju haft fel lampor i fast de funkat ändå. Hittar inga i rätt storlek som inte kostar en förmögenhet. Så jag gick in till underbara Chez igår (min leverantör) för o köpa lite annat smått o gott till min "salong" då hon säger att hon har faktiskt en gammal uvlampa som hon ej använder då hon köpt en ny. Hon sa att den funkar hur bra som helst men där e lite torkat gele i den o den är lite smutsig. Jag kunde få köpa den för 200 kr o fattig som jag e så klart jag slog till. De kostar ju 1000 spänn annars så där sparade jag mig 800 kr. Ska försöka göra rent den o skrapa bort gelen. Köpte även 2 nya dekorationsgeleer eller vad man ska kalla dem. Den ena e helt svart vilket många frågar efter o den andra e vitglittrig som glittrar i alla färger. Crystal kallas den för. Superfin e den=) Så då gick 1000 spänn hos chez igår osså. ÅNGEST! Men men... har ju 2 nagelkunder idag o 2 imorrn så får in de pengarna där.

detta e ba ett urval av alla geleer det finns=) Roligt o ha faktiskt, men folk
ska ju våga ha detg osså annars e det ju onödigt o slösa pengar på.


Nu ska jag fixa mina fransar;)





Kommentarer
Postat av: ida

jejejejejjejej !!! =)=)



Pusssss

2009-01-24 @ 17:09:58
URL: http://itsallaboutida.blogspot.com
Postat av: ida

förövrigt så saknar jag mina fina naglar på bilden!! =) Finast!

2009-01-24 @ 17:10:49
URL: http://itsallaboutida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0