jävla hund;)

Min lilla bebis va lite off imorse o kräktes lite=( Han ville ej äta sin mat så jag va tvungen att ta med den. Då jag ej packat upp mina grejer ännu hittade jag ej några plastpåsar att lägga maten i så jag fick helt enkelt ta en av Kenzos bajspåsar.

När jag går från bilen till jobb kommer jag på att jag glömt bajspåse o sa till Kenzo (ja jag pratar med min hund, asg) att han inte fick bajsa förrän jag varit inom jobb o hämtat en men gissa vad hunden gör. Han sätter sitt mitt på trottoaren, där han förövrigt aldrig skiter annars (ska helst vara mjukt underlag vettni.) Jag tittade mig omkring för o se om nån såg mig o klart där kom både en bil och en gående mot mig så vad ska jag göra? Jo jag fick ta påsen jag hade i väskan, hälla maten i handen o plocka upp skiten. Tosig va jag på min förbannade hund som inte kunna göra det lite mer diskret o skita i buskarna. Haha. Vilket i-landsproblem jag ligger inne med.

Hoppas ni förstod att jag inte litterly pratade till min hund o trodde han skulle förstå utan sa det mer till mig själv att Kenzo skit nu inte! Haha.

Nu ligger han o sover så gott inne i sitt rum att jag va tvungen att ta en bild på han. Försöker få en bild när han ligger längst fram vid grinden med huvudet mellan gallerna o sover. Men varje gång jag tar upp kameran så vaknar han o tar bort huvudet. Sjukt vaken hund det där.


Kommentarer
Postat av: Anna-Viktoria

Liten plutt... Du har blivit utmanad ^^

2009-03-11 @ 15:53:06
URL: http://annaviktoria.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0