nått för Kenzo kanske?



D.A.P. produkterna används för att hjälpa hunden att känna sig lugn och trygg i sin omgivning.

D.A.P. doftavgivare kopplas till ett eluttag och används inomhus vid bl a skotträdsla (till exempel smällare och fyrverkerier), destruktivt beteende, överdrivet skällande och separationsproblem. Doftavgivaren räcker till 50-70 kvm och en flaska lösning räcker ca 4 veckor.

D.A.P. spray kan användas både inomhus och utomhus vid till exempel bilturer, ny miljö och veterinärbesök. D.A.P. spray kan även användas som komplement till D.A.P. dofavgivare för att förstärka effekten inomhus. Sprayas i hundens omgivning, till exempel i bilburen eller på hundfilten. Effekten varar i 1-2 timmar. Spraya inte på hunden eller i närheten av hundens ansikte.


Hittade detta på apotekets hemsida när jag skulle kolla efter avmaskiningmedel. Kanske det hade funkat för o lugna han när man ska lämna han ensam.

vad tror ni? Är ni skepptiska eller ska jag testa?

Har bokat tid för att träffa en hundpsykolog den 17onde maj nere i Tomelilla. Måste få hjälp med hans seperationsångest. Han blir helt hysterisk när jag ska lämna honom. Tom om jag håller han i famnen så "gråter" han. Tycker synd om han men jag måste ju kunna lämna han ensam imellanåt. Han har börjat skälla mer sen kastreringen osså. Pinsamt då jag har med han på jobb o han får sina utfall imellanåt o det är speciellt när Niklas (min chef) ska gå. Han slutar inte skälla o det kan ju sluta med att jag ej kan ha med han på jobb. Hoppas verkligen de kan hjälpa mig hos hundpsykologen o vis amig hur jag ska träna han för o ej skälla. Behöver en Cesar Milan hos mig=)


Kommentarer
Postat av: Carina

Hej Annika!



Jag har provat det på min hund när han var liten då han inte var van vid att vara ensam. Det fungerade jättebra på honom men det är inte garanterat att det ska fungera på alla hundar. Men det är värt att prova. Annars kan du göra så att du begränsar ytan han är på när han är själv. Det brukar underlätta när man lämnar hunden själv. Jag brukar stänga inne min hund i sovrummet och där ligger han och har det skönt :)

2009-03-12 @ 21:52:33
Postat av: Anonym

Hejsan. Jag har provat den på min katt jag hade och jag tyckte inte direkt den fungera. men kanske värt ett försök.. sägs ju att det inte fungarar på alla hundar/katter. =)

2009-03-13 @ 22:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0