Besök hos Linda

Har suttit hela dagen hos min barndomsvän Linda. Hon o hennes sambo har flyttat till de nybyggda radhusen på Raus Vång. Superfint hade de, så skulle man lätt vilja bo. Allting helt nytt o fräscht. Annat än min jävla sunklägenhet. Men nu har iallafall brogripen varit här o han sa att målaren skulle höra av sig snart så hoppas det händer nått snart.

Well tillbaka till Linda. Vi lärde känna varandra när vi va 6 eller 7 år gamla. Varit bästisar sen dess. Tror vi bråkat 2 gånger o det är fan inte myk om man tänker efter hur myk man bråkat med sina polare i tonåren. Vi gjorde allt ihop o när vi blev fjortisar festade vi alltid ihop. På gymnasiet tappade vi lite kontakten o efter gymnasiet hördes vi knappt alls men det blir ju så när man börjar jobba o skaffar egen lgh o så. Man har ej samma tid som man hade när man bodde hemma o gick i skolan. Har nog inte träffat henne på 5 år. Bara hejjat o snackat lite när man träffat henne på Willys där hon jobbar.

Men o det e verkligen ett stort MEN när vi väl träffas som nu efter så många år så känns det som vi aldrig varit ifrån varandra. Det är äkta vänskap.

Va superskoj o träffa henne o hon ser ut o må bra=P

De ska skaffa en liten valp i sommar så nu har vi lovat varandra att träffas oftare så våra vovvsingar får lära känna varandra.
Linda o Kenzan


Kenzo fick låna en boll som han hade väldigt skoj med=)


Lindas fästman Krasse o Kenzo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0