Bloggar och problem

Har ni tänk på en sak. Alla de stora bloggerskorna har oftast lyckliga förhållanden och skriver om hur lyckliga de är och vad de och deras pojkvänner gjort.

Varför är det ingen som skriver om sina killproblem, för alla vet att de få som inte har lyckliga förhållande har problem med killar som behandlar en som skit. Eller nej alla har nog inte problem med att vara singlar men hälften av de som är singlar vill hitta någon och det kan vara en jävla karusell tills man hittar den personen.

Aldrig att man läser om tjejer som dejtat den killen där men det ej blev något och sen dejtat nästa osv. Då väljer vi att hålla tyst istället och låtsas som allt är frid och fröjd och att man lever i celibat. Klart att man inte vill skrika ut ifall man ligger med olika killar men visst hade det varit spännande att läsa om tjejer som är singlar som går på olika dejter och träffar killar? Eller??

Jag själv har otur delux med killar vilket jag tror ni märkt. Får tyvärr lätt känslor och blir sårad varenda gång. Alltid när jag tror mig ha träffat en bra kille visar det sig vara det största praktsvinet av dem alla. Man önska ju man kunde skriva allt i bloggen men man vill ju inte blotta sig för mycket.

Vet dock att någongång, vet inte när men någongång kommer jag träffa prins charming och han kommer ta mig med storm. Eller är det bara jag som drömmer mig bort i en värld som inte finns?? Jag får väl göra som resten av jordens befolkningen och spela jävla spel för att lura till mig kärleken. Vill inte det ska vara så, men verkar vara det enda sättet som funkar.

E jag djup nu? Haha, sorry jag bara kom in ett litet stim av ärlighet!


Kommentarer
Postat av: Paulina

Finns inget förhållande som är PERFEKT. Alla har sina saker att brottas med. Men man vill väl inte att andra skall veta hur saker ligger till så man sopar gärna över och låtsas leva i sin lilla drömvärld tillsamans med sin prins och man vet att man förstör ganska mycket om man skulle skriva ut något...

2009-11-05 @ 18:08:25
URL: http://vafflans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0