helgen utan bilder=/

Min kamera eller nej mitt minneskort till kameran har pajjat. Blev inga bilder varken från fredes eller lördes vilket förstör en del när man är aktiv bloggare som jag är. (ironi mina vänner)

Får bli ett bildlöst inlägg så kommer ju vara sådär 3 personer som orkar läsa sig igenom det.

Kanske kan sno lite bilder av kussen sen så då kan jag lägga in dem senare. Vad sägs om det?

I fredes var vi iallafall på Oasen och åt fondue med släkten. Mycket gottit och trevligt. Vi drog senare vidare till en salsaklubb på söder. Längesen jag dansade salsa men lärde mig fort och gud va skoj vi hade. Får en verkligen att vilja börja dansa igen.

Jag och Malin fortsatte till Cardan. Brukar inte gilla att gå ut på fredagar men hade ju redan fått i mig lite att dricka så det lät som en bra ide att dra vidare för att fortsätta dansa och dansa kan vi lugnt säga att vi gjorde. Jag vred på nått sätt hela knäet och det gör fortfarande lite ont när jag trampar på ett visst sätt men det var inget jag kände av förrän jag var ute med Kenzo på lördags morgonen.

Träffade även Jeppe och som vanligt har jag sjukt skoj med honom. Vi har verkligen kommit närma varandra på senaste och det känns så himla bra. Han är verkligen en sann vän!

Daniel va ju även där och det var väl lite en av anledningarna att vi faktiskt gick dit. Fick pussas lite sen gick jag o Malin hem runt 3. Så vi var ganska duktiga och tog vårt ansvar att gå hem i tid då vi skulle upp tidigt dagen efter och fixa inför min bjudning.

Lördagen då, kvällen då jag blev av med min oskuld av jägerbomb. Ok smakat den innan men denna gången svepte jag den som man ska svepa den och det gick ju hur bra som helst. Det va gott ju!

Dagen började dock med inhandling med faster Eva, snällt att hon hjälpte mig och kunde köra rundor mig för med den promillen jag hade i kroppen sen fredagens galej kunde jag inte köra bil. Fick iallafall handlat allt som skulle handlas och när jag kom hem hade Malin börjat städa. Lite stressad var jag nog precis innan 7 men vi hann och maten blev hur lyckad som helst. Har faktiskt en bild på maten nått inlägg längre ner. Kycklingen fattas dock på bilden.

Kvällen var superrolig med massa sköna brudar. Många jag inte träffat på länge så det var sjukt skoj att träffa dem igen och även några nya förmågor som dykte upp. Superkskoj verkligen!!!!

Efter massa dans i soffan och en hel del alkohol åkte vi ner till zoobar och fortsatte partaja! Splittrades lite men en del av oss drog vidare till cardan och dansade our asses of! När kl va 4 och min mobil badat i en drink kom Olof o hämtade oss och snäll som han var körde han mig och Ida till donken så vi kunde få varsin efterlängtad cheese!

Den burgaren satt fint i magen och tror det var lite därför jag vaknade upp på söndagsmorgonen och mådde helt ok. Trött som en gnu dock så låg kvar i sängen till typ 3 på eftermiddagen. Kollade på idol och robinson repriserna jag missat innan jag drog mig upp och började fixa mig. Skulle nämligen till julskyltningen med Malin. Träffade Ida och Coolof på vägen så gick med dem ett tag innan vi hookade upp med Eva, Maja och farmor.

Gick till Petters o fick i mig en baguette och drack sådär 14 liter coca cola. Gott med mat i magen. Det regnade tyvärr en del så vi bestämde oss för att gå hem. Eller jag o Kenzo gick hem.

Satt helt utslagen på soffan när jag fick ett sms av min älskade vän Jeppe. Vi bestämde oss för att käka en pizza och bara chilla. Det var typ den bästa iden vi haft sen de uppfann skruvmejseln. Kan inte komma på ett bättre sätt att spendera min söndagskväll med än med min Jepposh! Kommer sakna sönder mig när han drar till Thailand och göttar sig i en månad. Inte alls avis.. NEEEEJDÅ!

Nu är jag så trött i fingrarna och ni har säkert inte ens läst igenom hälften för finns det något tråkigare än en hel novell utan bilder??

Blub blub!


Kommentarer
Postat av: Madde

haha jag läste dock hela=)

2009-11-30 @ 19:15:34
URL: http://hmadeleine.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Jag läste också igenom hela.. ;) Låter som att du har haft en lyckad helg :)

2009-11-30 @ 21:11:59
URL: http://corneliahbg.blogg.se/
Postat av: dj dane

Du är inte den enda tjejen han pussas med! så håll dina ögon och öron öppna. Han är ett svin!

2009-12-02 @ 09:00:19
Postat av: annika

varför går du ut med daniels namn i min blogg när det inte är han som kommenterar? och hur vet du detta? om du nu har faktan så stå för vem du är istället! Typiskt folk som bara vill förstöra!

2009-12-02 @ 09:54:54
URL: http://annikaokenzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0