♥♥♥

Jag kommer säkerligen få massa kommentarer och kritik angående detta inlägget jag nu kommer skriva men jag vill verkligen skriva det och det känns rätt att skriva om det.

Ni som läst mitt Englands inlägg har kanske förstått att jag träffade en kille när jag va där. Eller träffade och träffade, jag var bra kompis med honom innan men har aldrig sett han på det sättet jag ser på honom nu.

Arron som killen heter och jag umgicks sista tiden innan jag drog hem till Sverige men vi var endast vänner. Han var jättebra lyssnare och jag hade alltid roligt med honom.

När jag var och hälsade på 2006 frågade jag efter honom men de jag umgicks med då kände ej honom och de hade ej sett han på länge.
Har letat på facebook efter honom men hittade inte honom där iheller, förrän nu för bara någon månad sen. Är det ödet eller bara en tillfällighet?

Vi har pratat lite på nätet och bestämde att vi absolut skulle ses när jag kom och hälsade på.

Hans nummer var det första jag frågade efter när vi väl kom fram och som tur va så har Robyn och han blivit jättebra vänner så hon hade pratat med honom om att jag skulle komma.

Mötte honom på the spot och det var så himla roligt att se honom igen efter alla dessa år. Han hade gått ner i vikt och helt plötsligt såg jag honom med andra ögon. Han var ju rikitgt söt. Tänker jag på hans leende blir jag lite varm inombords.

Tydligen så kände han likadant för mig för helt plötsligt så va vi i varandras armar och det slutade inte på fredagen utan vi fortsatte att mysa och pussas och jag började verkligen att tycka om honom.

I söndes spenderade bara han o jag tid tillsammans vilket var super mysigt och jag önska att jag bodde där så vi kunde fortsätta att träffas.

Vet att man kanske inte kan säga att man tycker om någon efter så kort tid men jag gör verkligen det. Han är inte min stil alls men det är nog det som är hela grejen. Det är insidan jag fallit för och även om jag ej sett det innan så tycker jag att han är jätte söt och super charmig.

Nu bor jag ju här och han där vilket gör att det absolut inte kommer att funka men önska att det kunde göra det. Vill att han ska komma och hälsa på mig och se min vardag och jag åker gärna tillbaka och spenderar lite ensam tid med bara honom.

Varför ska kärlek alltid vara så svårt? Kan det inte bara va lätt för en gångs skull? Nej, träffa en kille från ett annat land är ju det bästa du kunde gjort Annika, bra jobbat!

Tänker på honom väldigt mycket.


Kommentarer
Postat av: AnnaViktoria

naaw... <3 pluttan då, inte lätt alls.

Men inget är omöjligt you know ^^

2009-10-15 @ 20:34:49
URL: http://annaviktoria.wordpress.com
Postat av: Walentin

riktigt snygg header :)

2009-10-15 @ 23:21:29
URL: http://walentin.blogg.se/
Postat av: Walentin

så lite så :) sen så gör de ju inget att du ser såpass bra ut :P

2009-10-15 @ 23:28:07
URL: http://walentin.blogg.se/
Postat av: Malin

Jättevacker blog!!! Kolla gärna på min

2009-10-16 @ 07:32:05
URL: http://malinbee.blogg.se/
Postat av: Jossan

Det kan visst funka :) Min kompis bor i Gävle normalt men har sin kille i Glasgow. Dom åker över så ofta dom kan och hörs av varje dag via msn, skype och telefon. Det går om man vill :) Vad har du att förlora?

2009-10-16 @ 09:57:34
URL: http://josefina.blogg.se/
Postat av: Lina

KOM IGEN ANNIKA!! Go for it :) Du förlorar inget på det. Det enda som kan gå åt skogen är att det KANSKE inte funkar. Men chansar man inget kan man inget vinna.

2009-10-16 @ 10:17:22
URL: http://linaalundgren.blogg.se/
Postat av: sarah

jätte fin blogg du har :)

2009-10-16 @ 13:01:59
URL: http://saharasmode.blogg.se/
Postat av: malin

Man måste våga för att vinna stumpan. Ni kan ju ge det ett försök, och funkar det inte så har du iaf provat. Våga gumman, du har inget att förlora. Jag håller tummarna för dig!

2009-10-16 @ 14:08:27
URL: http://salsatjejen.blogg.se/
Postat av: ida

u are crazy darling! <3

:)

2009-10-16 @ 18:09:44
URL: http://itsallaboutida.blogspot.com
Postat av: ida

men hallo mitt bara försvann? jag skulle skriva mer ju... :(

Kärlek är underbart!! :)

Bara han är snäll mot dig... :)

2009-10-16 @ 18:17:10
URL: http://itsallaboutida.blogspot.com
Postat av: C

har en vän som träffade en kille i australien från england.. de blev ihop å har vatt de sen dess( 3 år!!) de åker till varandra var å varrann helg å ibland på eckor oxå.. går ju rätt ofta att hitta billiga flyg! de går om båda e beredda att kämpa! =)

2009-10-16 @ 22:55:09
Postat av: Titty

Tycker att han ser jätte trevlig ut:) Skönt med lite kärlek ju:)

Kram

2009-10-17 @ 11:01:15
Postat av: Mia

Men Annika, tänk på syrran&Ro. Dom firar 5år tillsammans nu i okt och hon har ju flyttat till London. Ge det en chans =)

Kram//Mia

2009-10-17 @ 13:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0