Idol

Fastnade på youtube och kollat igenom ganska många klipp från Idol 2005. Jag tror det måste ha varit den absolut bästa omgången.

Får tillbaka lite minnen från gran Canaria där Idol dvdn spelades flitigt. Vi låg inne i sängen hos Majs,Beng o Sara och våra smile var ändå upp till öronen. Finalen spelades om och om igen. Får lite glädjerus i kroppen när jag tänker tillbaka på den tiden.

Bland favoriterna var ju såklart Måns, Ola, Sebastian och självklart vinnaren Agnes.

När Agnes gjorde sin vinnarlåt visste man att hon skulle vinna. Den var skriven till henne och även om Sebastian varit en av mina absoluta favoriter innan den låten gick Agnes om och jag hoppades hon skulle vinna. Lyssnat på låten nu flera ggr och jag börjar nästan gråta. Hennes vibrato i slutet av låten får varenda litet hårstrå min kropp att resa sig. Hon gör den låten så jävla bra. Bästa vinnarlåten genom tiderna anser jag. Vad säger ni?

 

En annan låt som vi gillade extremt mycket var Life Of Mars som Sebastian gjorde. Han var också helt övergrym men som jag sagt innan, vinnarlåten var som klippt och skuren för Agnes och jag har hört rykten att Sebastian ledde rötsningen fram till de skulle sjunga den låten då Agnes gick om. De borde kanske göra 2 olika vinnarlåtar, för Right here, right now passade inte Sebastian speciellt bra men hade han fått göra en låt likanande life of mars hade ha säkert kunnat briljera.

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0