attans bananer

Försökte masa mig ur sängen imorse. Mina ögon var så tunga och Kenzo kom uppkrypandes o ville mysa så ville absolut inte dra av mig täcket o gå upp. Förstår inte att jag kan vara så trött efter att ha sovit ca 9 timmar. Någon som kan ge mig ett piller mot morgontrötthet?
Önska jag hade varit en person som kunde gå upp halv 8 på morgonen o vara pigg så man fick gjort lite nyttigheter innan jobbet. Men den här damen går gärna upp 10 minuter för sent så man får stressa sig till jobb.
Förr hade jag aldrig problem att gå upp, när jag gick högstadiet gick jag för fanken upp kl 6 så jag skulle hinna duscha, sminka mig och hitta rätt kläder.

Stod dock i badrummet och hade sminkat klart mig när det slog mig att jag inte alls började kl 10 idag utan 11 så nu hade jag en hel timme att ta död på. Satt o funderade på om jag skulle ta på mig mina nya gympaskor o vandra till jobb. Tvekade lite eftersom jag fortf har lite ont i hälen sen det massiva skoskavet jag fick sist jag gick till jobb. Började fundera på om det var något annat jag hade behövt göra. Hade verkligen behövt dammsuga o tvätta golven i min lgh men då jag ska ha en hårförlängning imorrn kan det kännas ganska onödigt. Hår överallt när jag e klar med förlängningen o då får jag börja om från början med städningen. Toaletten behövde även den städas så det satte jag igång med. Nu är mitt badrum skinande rent och det kändes så bra att få gjort det innan jobb. Klockan var inte så mycket när jag va klar så jag satte hörlurarna i öronen och gick till jobb. Valde verkligen en bra dag att gå på, vilken sommarvärme det är ute.

Känner mig så duktig så! Kenzo fick sig en ordentlig morognpromenad så han har sovit som en stock sen vi kom hit.

Nu, tillbaka till nya avsnitt Lost. E på sista säsongen och det är så spännande just nu även om ett kålhuvud här på jobb "råkade" berätta för mig hur hela serien slutar. Blev riktigt irriterad men men ska ändå se klart det.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du passar bra i det mörka håret!!

2009-09-01 @ 22:40:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0