sömnproblem

Jag tror på allvar jag skulle kunna stå upp o somna. Har inte sovit många timmar i helgen och fortfarande ej återhämtat mig.

Har ju berättat för er att jag sov typ 3 timmar natten mellan fredag och lördag. Kunde först ej somna, låg o tänkte en massa skit men somnade till slut. Vaknade till kl 5, tittade på klockan och somnade om. Vaknade med ett ryck runt 6 tiden och kände oro i kroppen. Skickade iväg ett sms och blev uppringd så där gick det en halvtimme. När jag sen skulle försöka sova igen så gick det inte. Låg o vred mig och hade en miljon tankar i huvudet. Det är så jävla hemskt när man vet att man MÅSTE sova men ej kan somna.

Va uppe 9 för att jobba. Klockan var nog 6 på kvällen när jag äntligen kunde slänga mig på soffan. Funderade på om jag skulle gå på fest eller inte men det lutade åt att partaja då jag visste jag skulle jobba 2 lördagar i rad på Bahnhof.

Runt halv 8 tiden ringde Patrick mig o frågade om jag ville jobba på Cardinal i lilla baren och jag har sagt nej så många ggr innan att jag kände jag va tvungen att säga ja denna gången. I samma sekund som jag sa ok ångrade jag mig. Jag ville ju gå på festen i Råå men kunde ju inte ringa och säga nej så jag fick snällt gå till cardan o jobba.

Även om jag säkert haft 100 ggr roligare på festen så hade jag faktiskt skoj. Hade inte förväntat mig att det skulle bli skoj att jobba själv i lilla baren men jag hade sjukt skoj och det gick lättare än jag trodde. Inga konstiga drinkar fick jag och det va skönt. Man kommer nog ihåg några. Haha står still i mitt lilla guldfiskminne. Den enda drinken jag faktiskt va tvungen att fråga vad det va i den va "seabreeze". Men fattar inte att folk beställer den. SÅ äcklig.

Blev inte många timmar sömn där iheller då jag skulle upp o göra hårförlängning. När jag va klar med den va det ba att slänga sig i duschen o fixa sig för att köra o hämta Ida och sedan ner på knutan o ta bussen mot Göteborg.

Kommer inte alls ihåg när vi somnade efter alla de shoten jag tog på Parklane. Söp bort mitt vett och minne. Säger bara en sak om den resan, när FAN ska de uppfinna alkolås på mobiler. Ångest delux när man läste igenom skickade sms dagen efter.

Iallafall så blev det ju inte många timmars sömn där iheller. Ni vet hur det är när man inte sover i sin egen säng och är i en annan stad. Man vaknar skittidigt även om man typ fortf e full.

Efter massa stop på vägen va vi äntligen hemma, runt 6 på kvällen. Ni tror väl inte jag kunde somna då? kl 2 tror jag att jag somnade.

Jag behöver sömntabletter. Hur trött jag än är på dagarna, (jag typ går och sover och längtar till jag kommer hem så jag kan få lägga mig i tid)  när kl slår 21.00 då blir denna tösen pigg. Hur normalt e det på en skala????

*snark*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0