blodsmak i munnen

Var tvungen att ta mig ner på arbetsförmedlingen idag för att gå på ett möte. Går man ej på de mötena får man ingen Akassa. Det suger o va arbetslös o då har jag bara varit det i 3 dagar, redan rastlös! Hehe!!

Då det blev ganska sent igår igen så va jag inte isäng förrän halv 3 och skulle upp tidigt imorse satt jag o nästan sov på mötet. Det va lixom som om ögonen inte kunde hålla sig öppna riktigt! Ointressant kan ju osså va en anledning.

Åkte sen till willys för att storhandla lite. Fick bli lite eldorados köffe o sånt. haha nä skämtosido jag shoppade faktiskt en jävla (ursäkta ordval) massa mat o nu är både kyl, frys och skafferi proppfullt. Ska ba se till att äta det nu osså. Är ju som ni vet väldigt kass på att äta. Idag tex åt jag första måltiden kl 14 o det var 2 mackor o en festis. Så nu ska jag bli huslig och laga mat istället för att alltid äta ute.

ser ni mina festis längst ner till höger=) som jag längtat efter dem.
vatt sugen på sånna festis hur länge som helst nu=)


Då det blivit alldeles för mycket cola på senaste köpte jag faktiskt ramlösa. Har säkert druckit 3 1½ liters cola i veckan den senaste tiden och jag som lyckats bli av med mitt beroende och enbart tillät mig coca cola på helgerna. Så nä nu får det bli ändring på det igen. Varken bra för tänderna eller fläsket.



Behöver dock inte träna på en hel vecka nu (inte för jag tränar annars men det lät bra;)) Fick tillräckligt med motion när jag skulle kånka upp 5 plastkassar o en papperspåse upp till 4e vån. Inte tunga iheller, nä inte alls. Varför måste matvaror vara så frukstanvärt tunga. Va helt färdig när jag va klar o då va jag tvungen att gå ner för trapporna igen för att flytta bilen jag satt precis utanför. SUCK, ba att springa upp för trapporna ännu en gång. Hatar att bo i ett hus utan hiss. Its killing me!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0